Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Orientarea sexuala

Trebuie lamurite cateva lucruri pentru inceput.

1)Suntem oameni, nu animale. Evolutia nu are baza stiintifica, este un crez si e bazat pe speculatii. Pentru mai multe detalii va rog, vizionati acest video: https://www.youtube.com/watch?v=QV9zTOTxQNs

2)Nu guvernul decide moralitatea. Fiecare om are constiinta si constiinta dicteaza ce e moral si ce nu e moral. Totusi aceasta constiinta poate fi amutita si ignorata. Adevarata moralitate e definita de constiinta, constiinta pe care o are orice individ de la nastere, indiferent de societatea in care s-a nascut. Amutirea constiinitei nu face faptele spurcate sa devina curate, caci tot spurcate raman, numai ca constiinta nu mai poate striga.

Tin sa mentionez ceva: Multi cred ceva eronat: Ca in cazul in care si-au amutit adversarii, au automat deptate. Ceea ce e total gresit.

3)Organele masculului si ale femeii sunt in perfecta armonie, sexul avand ca scop natural principal reproducerea. Homosexualiatea e impotriva naturii. De asemenea, si animalele pot avea comportamente impotriva naturii. Si animalele pot cadea in desfrau, mai ales ca ele fata de noi, sunt instinctuale.

4)In contextul actual e ok sa fi curvar, ba chiar laudabil. Totusi, indiferent de context, curvia e imorala si impotriva naturii umane curate (privind prin filtrul constiintei).

5)Natura umana este pura, dar corupta pe parcurs ce individul se spurca cu mizerile lumii in care s-a nascut. Ce rezulta din spurcare nu mai e natura omului, ci este inima neagra a celui ce a cazut in mizeria logicii placerii acestei lumi.

7)Homosexualitatea este vindecabila.

Ce e bine si ce e rau e definit de constiinta. Daca iti ucizi constiinta, cum mai discerni? Constiinta e ca privirea. Cand e slabita, cum mai vezi ce e bun si ce e rau? Dar apoi cand esti orb?

8)Placerea nu justifica actul in sine si nici sentimentele nu justifica actul in sine. Moralitatea e mai presus de tot. Ce e rau, e rau, ce e bun, e bun.

9)Toti soldatii care impusca inamici, comit crima. Pentru ca desi acceptata de guvern, este crima din perspectiva constiintei. Asta se aplica si pentru zoofili, pedofili, etc.

10)O perversiune conduce spre alta si un rau naste un rau mai mare.

11)Sunt multe studii cu statistici si evidente care arata ca honosexualitatea dauneaza societatii, e gresita, imorala, dauneaza familiei si e in general foarte rea.

12)Sa nu mai vorbesc de homosexualii ce s-au pocait si au fost vindecati de Iisus. Acum au familii normale si il slavesc pe Dumnezeu.

Cititi cateva din marturiile lor, va rog.
Am cautat rapid cateva articole, puteti gasi mult mai multe de cautati:

http://www.drpipim.org/homosexuality-con...x-gay.html

https://www.lifesitenews.com/news/ex-gay...brokenness


13) O sa ma repet: Placerea nu justifica actiunea! Sentimentele nu justifica actiunea!
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

1. Cedry2k aici erai, tata?! Nu mi-era dor de tine! Stii, iluminati astia va bantuie cam mult viata. Serios acum! Eu zic sa le faceti ceva sa scapam de ei! Terorism daca se poate? Sa nu zici ca sunt implicati in asta? Ei le furnizeaza arme musulmanilor, asa-i? Evolutia nu e bazat pe speculatii: ci pe fapte evidente - fiecare specie s-a adaptat la mediu ei... manifestand diferente pentru medii diferite! Adaptarea la mediu exista deci daca o specie si-a putut schimba caracteristicile in functie de mediu, atunci ea e capabila sa evolueze! DAAA! Mai arunca si tu un un ochi pe Teleenciclopedia! Lasa-i pe iluminati ca nu se sperie ei de tine! Au treburi mult mai importante. Chiar nu se impiedica de voi cei vigilenti!

2. Oh, da. Morala e o chestie flexibila in functie de societate. Era foarte moral acum cateva secole ca femeia sa fie considerata inferioara! Foarte moral! Smile Si biserica era fericita cu ideea! Smile Era imoral ca femeile sa aiba pretentii! Smile Banuiesc ca acum e moral sa aiba pretentii, asa-i? Sper!

Ah, nici nu ma indoiesc ca intotdeauna ai ceva de spus. Stiu ca-mi risipesc timpul, dar de data asta sunt bine dispus. Asa ca-ti raspund. Desi stiu ca e de pomana!

3. Va sa zica vreo doua paragrafe mai sus erai impotriva lui Darwin, iar acum te dai cu Mama Natura? Nu e asta cam ipocrit? Hm! Ce parere ai? Natura e mai complexa decat crezi tu. Si nu toate organele se potrivesc unele cu altele. La fel de bine pot spune ca organele maimutelor se potrivesc excelent cu cele de la om. Sunt in armonie! LOL. Nu am dovedit nimic cu asta. Fiindca nu despre asta e vorba. Natura a facut aceasta potrivire ca sa reusim sa ne inmultim, nu ne-a fortat sa o si facem. A se vedea cazul Panda, care sunt pe cale de disparitie fiindca se puiesc greu. Si organele lor sexuale sunt in perfecta armonie. LOL E ceva mai complicat de atat!

4. Ok, curvia raneste. Stim deja asta. Imorala? Cumva. Mai bine ii spui celui/celei de langa tine ca... nu mai merge si ca asta-i viata. Pana cand moartea ne va desparti e ceva prea greu de tinut. Omul e tentat sa caute si altceva. Si repet. Morala are context social. Acum vreo doua secole era foarte moral sa consideri femeile inferioare. Era imoral ca ele sa aiba aspiratii! Smile

5. Nimic nu-i pur. Daca ne nasteam puri atunci aveam o societate mult mai decenta. Dar de fapt suntem toti niste egoisti, incapabili sa ne intelegem unii cu altii, cooperam doar de dragul necesitatii. Piramida lui Maslow. Nu fiindca i-am iubi prea tare pe cei din jur.

6. ai sarit punctul asta. invata sa numeri. si da... stiu ca dupa punct se pune majuscula. nu am uitat.

7. Review with Forrest MacNeil - seria a doua, ep. 2! But I'm a Cheerleader... ca sa intelegi cat misto se face de vindecarea voastra. Care nu e vindecare. E doar dresare! Aceleasi principii.

8. Din nou: era atat de imoral acum doua secole sa vezi o femeie cu aspiratii! Smile Moralitatea nu e mai presus de nimic. E o inventie umana fluida, necesara mentinerii unei ordini sociale dorite la un moment dat. Doar ca lumea oprimata se va revolta la un moment dat si va darma moralitatea asa cum e ea... si asa apare progresul. Altfel lumea daca ar face doar ce e moral nu ar fi inventat chirurgia. Ar fi imoral sa te atingi de integritatea cuiva. Sa faci experimente pe cadavre. Oh, era imoral. Normal ca era! Dar cum altfel sa devin un chirurg bun daca nu facand practica pe corpuri umane?

9. Da. Cine a spus ca nu sunt niste criminali. Sa-l citesti pe Sven Hassel - care a luptat in al Doilea Razboi Mondial - si sa vezi ca omul desi soldat si... gasind scuza autoapararii si a ordinelor stupide tot se considera un criminal. Un criminal cu simbrie. Asta e soldatul. Asta va fi si pe viitor. Un criminal platit sa faca asta. Dar care-i legatura cu homosexualitatea? Niciuna. Dar hai sa vorbim despre soldati! LOL. Care au legatura cu zoofilia si pedofilia... cum?! Crima e crima! Pedofilia e alta mancare de peste. Asemeni, si zoofilia. Merele si perele sunt chestii diferite!!!!!!! Oricat de fructe le-am numi noi!

10. Se poate. Nu intotdeauna. La fel si facutul de bine cu forta poate sa fie gresit. Nu doar raul intentionat. Si iarasi vorbim despre mere si pere. Perversiunea e una. Raul intentionat e alta treaba. Pervesiunea e o chestie care e iesita din norme la un moment dat. Doar ca normale alea se schimba si pot sa o incapa ca pe o chestie normala. Si eu pot sa umblu cu generalitati din astea, care n-au niciun sens. Sofisme!

11. Ti-am mai explicat de ce persoanele gay nu reusesc tot timpul sa creeze cupluri durabile:

a. lipsa de optiuni - sunt mai putini pe planeta, sunt nevoiti de multe ori sa accepte prima optiune care se iveste; nu tot timpul se poate intampla sa fie "sufletul pereche";

b. sunt oprimati - oameni ca tine in loc sa-si vada de treaba lor le pun bete in roate; dupa ce ca au putine optiuni mai apar si homofobii care complica inutil lucrurile; niste bineintentionati cu forta! LOL;

12. Foarte bine! Si asta inseamna ca toata lumea trebuie sa se incoloneze la decizia asta de eliminare a discernamantului? Cine crede ca e gresit ce face, are dreptul sa incerce sa se schimbe! Bravo lor! Sunt si altii care cred altfel. Sunt unii care cred ca D-zeu ii asteapta in rai cu jdemii de virgine daca sunt teroristi. Astea nu sunt decat credinte. Nimic dovedibil. Si sunt perfect de acord cu credintele celorlalti atata timp cat si ei sunt de acord cu toate celelalte credinte. Unii il vor pe Isus. Sa prizeze Isus cu DaniiB! Altii cred ca religiile si-au cam pierdut utilitatea in secolul asta. Nu vad nimic gresit intr-o optiune care nu afecteaza decat pe o anume persoana particulara! Si atat. Fiindca "vindecatii" astia au ales ei sa se vindece. Nu i-a obligat nimeni. Sunt majori. Bravo lor. Insa nu cere si celorlalti sa se vindece. Fiindca nu toti suntem la fel! Fiecare are libertatea sa creada in ce vrea daca asta il afecteaza doar pe el! Smile E singurul lucru absolut moral pe lumea asta! Smile

13. Daca nu placerea si nici sentimentele nu-s motoarele vietii atunci ar trebui sa fim cu totii roboti! Programati sa facem "ce trebuie" si atat! E un nonsens ce spui! Nu suntem roboti! We r human beings, for gods sake!

Se vede treaba ca nici tu nu stii ce vrei de fapt. Ai o idee fixa. Cand te pune omul sa explici de ce incepi cu Isus si termini cu mama natura. Drepturile omului pentru tine sunt niste lucruri absolut imorale. Daca drepturile omului sunt asa gresite ti-as lua libertatea de gandire, ca oricum nu te ajuti de ea de vreme ce mesteci iluminati pe paine dimineata. Oculta mondiala n-o sa se impiedice de voi. Ba chiar o sa va foloseasca ca pe o masa de manevra. Mai ales ca pf Daniel e fost turnator la Secu'! Eu zic mai bine sa te interesezi de crimele ipochimenului si sa-l condamni, nu sa sustii ideile unei biserici pervertite din cauza lui. Si ca sa inchei: ai adus in discutie la un moment dat faptul ca sunt pedofili printre barbatii gay. Ok, sa te uiti la Spotlight sa vezi cati pedofili erau printre preoti. Si ei tot crestini intru Isus. Si cati sunt pe la tara prin judetele nevoiase ale Romaniei. Si cum se musamalizeaza lucrurile. Hai ca aici am bagat in ele. LOL
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

>>>>>1. Cedry2k aici erai, tata?! Nu mi-era dor de tine! Stii, iluminati astia va bantuie cam mult viata. Serios acum! Eu zic sa le faceti ceva sa scapam de ei! Terorism daca se poate? Sa nu zici ca sunt implicati in asta? Ei le furnizeaza arme musulmanilor, asa-i? Evolutia nu e bazat pe speculatii: ci pe fapte evidente - fiecare specie s-a adaptat la mediu ei... manifestand diferente pentru medii diferite! Adaptarea la mediu exista deci daca o specie si-a putut schimba caracteristicile in functie de mediu, atunci ea e capabila sa evolueze! DAAA! Mai arunca si tu un un ochi pe Teleenciclopedia! Lasa-i pe iluminati ca nu se sperie ei de tine! Au treburi mult mai importante. Chiar nu se impiedica de voi cei vigilenti!<<<<<

Exista o diferenta intre "Adaptare" si "Evolutie". Clar nu ai vazut video-ul ce ti l-am recomandat. Vizioneaza-l, te rog. Evolutia nu are baza stiintifica. Cerceteaza contra-exemple si asculta si oamenii ce se opun acestei idei aberante.

>>>>>2. Oh, da. Morala e o chestie flexibila in functie de societate. Era foarte moral acum cateva secole ca femeia sa fie considerata inferioara! Foarte moral! Smile Si biserica era fericita cu ideea! Smile Era imoral ca femeile sa aiba pretentii! Smile Banuiesc ca acum e moral sa aiba pretentii, asa-i? Sper!<<<<<

Cine a zis ca femeia era considerata inferioara? Ca mama, era pusa pe piedestal. Ca frumusete, era pusa pe piedestal si cati barbati isi dadeau viata pentru ele! Ca valoare, era pusa pe piedestal si barbatii paraseau casa ca sa isi dea viata pe campul de lupta si ca sa munceasca pe rupte pentru a sprijini, apara, ocroti femeia.

In acel context social femeia nu era inferioara barbatului. Niciodata nu a fost, si niciodata nu va fi. Si nici barbatul inferior femeii. Ci sunt egali. Iar egalitatea sta in iubire.

>>>>>Ah, nici nu ma indoiesc ca intotdeauna ai ceva de spus. Stiu ca-mi risipesc timpul, dar de data asta sunt bine dispus. Asa ca-ti raspund. Desi stiu ca e de pomana!<<<<<

Sper din suflet ca reciproca sa nu fe valabila.

>>>>>3. Va sa zica vreo doua paragrafe mai sus erai impotriva lui Darwin, iar acum te dai cu Mama Natura? Nu e asta cam ipocrit? Hm! Ce parere ai? Natura e mai complexa decat crezi tu. Si nu toate organele se potrivesc unele cu altele. La fel de bine pot spune ca organele maimutelor se potrivesc excelent cu cele de la om. Sunt in armonie! LOL. Nu am dovedit nimic cu asta. Fiindca nu despre asta e vorba. Natura a facut aceasta potrivire ca sa reusim sa ne inmultim, nu ne-a fortat sa o si facem. A se vedea cazul Panda, care sunt pe cale de disparitie fiindca se puiesc greu. Si organele lor sexuale sunt in perfecta armonie. LOL E ceva mai complicat de atat!<<<<<


Nu e ipocrizie. Darwin e un visator, iar eu vorbesc de natura ce ne-a dat-o Dumnezeu, natura curata ce o are fiecare om de la nastere.

Chiar daca organele maimutelor se potrivesc cu cele de la om, asta e doar in aparenta, in esenta nu e asa prin simplul fapt ca nu pot avea copii (oamenii cu maimutele, evident!), iar asta spune tot ce e de spus.

Lasa logica de mistocar, si gandeste, ca vad ca esti pe alaturi. Mai smereste-te un pic, lasa aroganta si cerceteaza. Daca adevarul ar contrazice viziunea ta despre lume, l-ai pitea accepta sau l-ai ignora infricosandu-te?

>>>>>4. Ok, curvia raneste. Stim deja asta. Imorala? Cumva. Mai bine ii spui celui/celei de langa tine ca... nu mai merge si ca asta-i viata. Pana cand moartea ne va desparti e ceva prea greu de tinut. Omul e tentat sa caute si altceva. Si repet. Morala are context social. Acum vreo doua secole era foarte moral sa consideri femeile inferioare. Era imoral ca ele sa aiba aspiratii! Smile<<<<<Omul e tentat, dar asta nu justifica cedarea in fata tentatiei. Noi avem libertate nu ca sa facem raul, ci ca atunci cand vine asupra noastra, sa ne luptam cu el/sa fugim de el si sa ramanem curati. Iar moralitatea nu e dictata de societate, ci de constiinta.

Hai sa iti dau un exemplu: Hitler considera ca e moral sa extermine evreii si toate rasele impure. Si a si facut-o. Dar dupa ce a pierdut razboiul, toate tarile l-au acuzat de imoralitate si crime impotriva umanitatii si au condamnat pe cei ce au facut asemenea atrocitati. Pentru ca cu adevarat constiinta dicteaza adevarata moralitate.Apropo de asta, te rog sa vizionezi un documentar despre stiinta falsa a psihiatriei si crezul ei nebunesc, cat si abominatile ce le-a facut pe parcursul timpului si inca le mai face:

https://www.youtube.com/watch?v=QeYR5gR9NeQ

>>>>>5. Nimic nu-i pur. Daca ne nasteam puri atunci aveam o societate mult mai decenta. Dar de fapt suntem toti niste egoisti, incapabili sa ne intelegem unii cu altii, cooperam doar de dragul necesitatii. Piramida lui Maslow. Nu fiindca i-am iubi prea tare pe cei din jur.<<<<<Faptul ca ne nastem puri nu implica ideea ca ramanem puri. Toti ne nastem puri, dar suntem corupti de valorile spurcate ale societatii in care traim. Si apoi depinde de fiecare individ in parte sa lupte, sa se pocaiasca si sa se intoarca pe calea puritatii si a dreptatii, altfel spus: sa se intoarca la Dumnezeu (asa cum e perceput in crestinism).


>>>>>6. ai sarit punctul asta. invata sa numeri. si da... stiu ca dupa punct se pune majuscula. nu am uitat. <<<<<


Scuze.

>>>>>7. Review with Forrest MacNeil - seria a doua, ep. 2! But I'm a Cheerleader... ca sa intelegi cat misto se face de vindecarea voastra. Care nu e vindecare. E doar dresare! Aceleasi principii.<<<<<


Daca ignori tot ce nu iti convine, esti ca un copil ce isi pune degetele in urechi, inchide ochii si zice continuu "Lalalalalalalalalala". Cerceteaza, ca sunt mii si milioane de vindecari. Ti-am zis ca e o diferenta dintre scepticism si ignoranta, Nu fii ignorant!

>>>>>8. Din nou: era atat de imoral acum doua secole sa vezi o femeie cu aspiratii! Smile Moralitatea nu e mai presus de nimic. E o inventie umana fluida, necesara mentinerii unei ordini sociale dorite la un moment dat. Doar ca lumea oprimata se va revolta la un moment dat si va darma moralitatea asa cum e ea... si asa apare progresul. Altfel lumea daca ar face doar ce e moral nu ar fi inventat chirurgia. Ar fi imoral sa te atingi de integritatea cuiva. Sa faci experimente pe cadavre. Oh, era imoral. Normal ca era! Dar cum altfel sa devin un chirurg bun daca nu facand practica pe corpuri umane?<<<<<Nu era imoral sa vezi o femeie cu aspiratii. Era poate diferit, dar nu imoral.
Moralitatea nu e o inventie umana, pentru ca e bazata pe constiinta si nu difera de la un individ la altul, decat in cazul in care o amutesc. Poti sa iei un om pur, din padure, un om pur din societate si ai sa vezi ca moralitatea lor e curata si dreapta.


>>>>>9. Da. Cine a spus ca nu sunt niste criminali. Sa-l citesti pe Sven Hassel - care a luptat in al Doilea Razboi Mondial - si sa vezi ca omul desi soldat si... gasind scuza autoapararii si a ordinelor stupide tot se considera un criminal. Un criminal cu simbrie. Asta e soldatul. Asta va fi si pe viitor. Un criminal platit sa faca asta. Dar care-i legatura cu homosexualitatea? Niciuna. Dar hai sa vorbim despre soldati! LOL. Care au legatura cu zoofilia si pedofilia... cum?! Crima e crima! Pedofilia e alta mancare de peste. Asemeni, si zoofilia. Merele si perele sunt chestii diferite!!!!!!! Oricat de fructe le-am numi noi!<<<<<

Am zis in contextul moralitatii dictate de societate. Daca societatea zice ca homosexualitatea e ok, asta nu faca homsoexualitatea ok. Ci tot imorala ramane, numai ca societatea in sine a devenit imorala.
La fel si cu bestialitatea, zoofilia, etc. Orice ar zice societatea, moralitatea e dictata de constiinta. Societatea nu poate schimba moralitatea naturala, dar o poate amuti si poate ea insasi (societatea) deveni imorala.>>>>>10. Se poate. Nu intotdeauna. La fel si facutul de bine cu forta poate sa fie gresit. Nu doar raul intentionat. Si iarasi vorbim despre mere si pere. Perversiunea e una. Raul intentionat e alta treaba. Pervesiunea e o chestie care e iesita din norme la un moment dat. Doar ca normale alea se schimba si pot sa o incapa ca pe o chestie normala. Si eu pot sa umblu cu generalitati din astea, care n-au niciun sens. Sofisme!<<<<<


Priveste din perspectiva moralitatii dictate de constiinta, nu de societate.


>>>>>11. Ti-am mai explicat de ce persoanele gay nu reusesc tot timpul sa creeze cupluri durabile:

a. lipsa de optiuni - sunt mai putini pe planeta, sunt nevoiti de multe ori sa accepte prima optiune care se iveste; nu tot timpul se poate intampla sa fie "sufletul pereche";

b. sunt oprimati - oameni ca tine in loc sa-si vada de treaba lor le pun bete in roate; dupa ce ca au putine optiuni mai apar si homofobii care complica inutil lucrurile; niste bineintentionati cu forta! LOL;<<<<<Chiar daca ar fi cupluri super-durabile, asta nu le-ar justifica vreodata comportamentul, alegerea si nici nu i-ar face morali vreodata.

>>>>>12. Foarte bine! Si asta inseamna ca toata lumea trebuie sa se incoloneze la decizia asta de eliminare a discernamantului? Cine crede ca e gresit ce face, are dreptul sa incerce sa se schimbe! Bravo lor! Sunt si altii care cred altfel. Sunt unii care cred ca D-zeu ii asteapta in rai cu jdemii de virgine daca sunt teroristi. Astea nu sunt decat credinte. Nimic dovedibil. Si sunt perfect de acord cu credintele celorlalti atata timp cat si ei sunt de acord cu toate celelalte credinte. Unii il vor pe Isus. Sa prizeze Isus cu DaniiB! Altii cred ca religiile si-au cam pierdut utilitatea in secolul asta. Nu vad nimic gresit intr-o optiune care nu afecteaza decat pe o anume persoana particulara! Si atat. Fiindca "vindecatii" astia au ales ei sa se vindece. Nu i-a obligat nimeni. Sunt majori. Bravo lor. Insa nu cere si celorlalti sa se vindece. Fiindca nu toti suntem la fel! Fiecare are libertatea sa creada in ce vrea daca asta il afecteaza doar pe el! Smile E singurul lucru absolut moral pe lumea asta! Smile<<<<<


Nu e important ce credem, cat e important adevarul. Si in lupta dintre religii, in Crestinism Dumnezeu face minuni, exorcizeaza demoni, schimba vieti la 180 de grade, in bine, si are o relatie personala cu fiecare crestin sincer in parte, iar daca tu te vei ruga lui sincer, El iti va raspunde, in timp.


>>>>>13. Daca nu placerea si nici sentimentele nu-s motoarele vietii atunci ar trebui sa fim cu totii roboti! Programati sa facem "ce trebuie" si atat! E un nonsens ce spui! Nu suntem roboti! We r human beings, for gods sake!

Se vede treaba ca nici tu nu stii ce vrei de fapt. Ai o idee fixa. Cand te pune omul sa explici de ce incepi cu Isus si termini cu mama natura. Drepturile omului pentru tine sunt niste lucruri absolut imorale. Daca drepturile omului sunt asa gresite ti-as lua libertatea de gandire, ca oricum nu te ajuti de ea de vreme ce mesteci iluminati pe paine dimineata. Oculta mondiala n-o sa se impiedice de voi. Ba chiar o sa va foloseasca ca pe o masa de manevra. Mai ales ca pf Daniel e fost turnator la Secu'! Eu zic mai bine sa te interesezi de crimele ipochimenului si sa-l condamni, nu sa sustii ideile unei biserici pervertite din cauza lui. Si ca sa inchei: ai adus in discutie la un moment dat faptul ca sunt pedofili printre barbatii gay. Ok, sa te uiti la Spotlight sa vezi cati pedofili erau printre preoti. Si ei tot crestini intru Isus. Si cati sunt pe la tara prin judetele nevoiase ale Romaniei. Si cum se musamalizeaza lucrurile. Hai ca aici am bagat in ele. LOL <<<<<Frate, daca doar sentimentele justifica actiunea, atunci violenta e justificata si devine ok. Daca doar senzatile justifica actiunea, atunci si violul devine justificabil.
Instinctul tine de senzatii si sentimente,dar noi nu suntem animale, ci oameni. Avem minte, constiinta si discernament. Si trebuie sa actionam cum e corect, indierent de situatie.

Nu trebuie sa devenim roboti, ci trebuie sa ascultam constiinta! Asta e adevarata natura, sa ascultam de constiinta noastra si sa nu o amutim oricat ne-ar critica.
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

1. Evolutia si adaptarea sunt lucruri legate una de alta fiindca prin adaptare o specie evolueaza! Isi schimba caracteristicile reusind sa traisca in alt mediu. Asa apare alta specie. Daca adaptarea exista atunci evolutia exista! Smile Imi pare rau, chiar nu pot sa ma uit la pseudo-stiinte anti-masono-religioase. Chiar nu pot. Vreau un ins care sa-mi arate cu dovezi clare, fara sa-mi spuna ca de fapt masonii si iluminati incearca sa schimbe lumea. Fiindca ar inseamna sa cred pana la capat in ceva in care nu am cum sa cred. Probabil ca pot exista contra-exemple ca in orice domeniu. Cum se poate sa existe ornitorincul? Care ce este pana la urma? Mamifer sau pasare?

2. Ok, deci in traducere libera ce ai spus tu: femeiea e mama si fiinta frumoasa. Deci femeia e buna ca sa ne aduca pe lume pui si... e frumoasa deci hai sa-i ridicam in slavi poetice frumusetea. Oh, cat de importanta pare femeia! E chestia aia care ne atrage din punct de vedere sexual si ne aduce pui pe lume! UAU. As putea spune ca e foarte importanta! Dar... cand vine vorba de gandit... chiar vrea femeia sa aiba aspiratii? Femeia e aia care a cazut in pacat prima cand a muscat din marul cunoasterii. Era imoral sa aspire la multe lucruri in trecut. Si biserica bazandu-se pe povestea asta a caderii o punea la respect de fiecare data! Nu exista egalitate! Daca tu crezi ca femeia trebuie redusa la statutul de mama si fiinta atractiva sexual (aka frumoasa) atunci o consideri inferioara! Era imoral fara nicio indoiala in trecut ca femeia sa aspira la lucruri importante! Fara nicio indoiala. Si biblia era baza acestei discriminari!

3. Nu am ce sa mai comentez. Nimic de adaugat. Eu am dreptate fiindca nu conteaza cat de naturala e pornirea gay. Poate sa fie doar o fita! Nu-mi pasa! Drepturile omului spun ca el poate dispune de sine atata vreme cat nu afecteaza pe ceilalti. Natura a facut sa existe comportamente gay si la alte specii. Omul are dreptul sa ramana onanist toata viata sau sa fie hetero sau homosexual... pur si simplu e un drept!

4. Oare nu faci mai mult rau fortand pe cineva sa ramana langa tine desi nu mai simte nicio atractie? Ok, pana cand moartea ne va desparti. Sa ajungem sa ne uram fiindca avem o cununie religoasa la activ. Ok, x o place/il place pe altcineva. Dar hai sa ramanem infranati si sa pastram aparentele. Sa fim nefericiti si sa suferim moral fiindca avem constiinta. Suntem oameni si trebuie sa facem sacrificiul asta. Fericirea e in viata de apoi nu aici. Daca e asa... eu nu stiu ce mai cautam pe aici?!!! Ca sa obtinem biletul catre rai? Deci dupa tine trebuie sa ramanem tristi si aspri cu noi insine toata viata, exact ca robotii!

Da, Hitler si homosexualii. Lucruri la fel de nocive. Hm, pai... ti-ai raspuns singur. Dap, codul de conduita al fuhrerului era: no mo jewish! yep. true! E mai eficient social sa fii tolerant decat un nebun exterminator. Dar asta dovedeste taman ca morala e schimbatoare de la societate la alta. Nu e nimic absolut! E rau sa-i extermini pe unii? Oh, da! La fel de rau este sa-i prigonesti pentru niste convingeri. E la fel de rau sa incalci drepturile omului! Dreptul la gandire libera si actiune libera atata vreme cat nu afecteaza pe altii!

5. Nu ne nastem puri. De ce? Simplu: daca Adam si Eva ar fi existat cu adevarat si erau puri... ar fi nascut copiii puri! Or biblia spune altceva! Daca erau puri... ar fi stiut sa-si mentina si copiii puri! Si ar fi rezultat o societate de oameni puri! Or biblia spune ca omul a fost inaintea societatii! Nu societatea l-a pervertit pe el. Ci el a creat societatea asta corupta. Fiindca el e corupt! Ti-a placut demonstratia? Ok, psihiatria e gresita! N-are nicio legatura cu subiectul. Subiectul are legatura doar drepturile omului. Un subiect strict juridic! Smile

6. nu face nimic.

7. Nu ignora nici tu conjugarea verbului a fi! Nu doare. Nu ignor. Doar consider ca dresajul nu duce la vindecare. Pur simplu iti pacalesti mintea sa creada ceva ce tu crezi ca nu e posibil la un moment dat. Cainele nu e asa incantat din prima de ideea ca va fi supus pana la obedienta unui om. Doar ca beneficiile materiale sunt foarte atractive.

8. Ba da era imoral. Insasi biblia sustinea asta! Fara nicio indoiala! Era absolut imoral! Nu-mi spune iar ca femeia era respectata ca mama sau iubita! Fiindca femeia e capabila si de alte lucruri. Lucruri imorale pentru ea in trecut! Fara indoiala! Omul crescut de animale salbatice in padure numai moral nu este! Morala lui e: ucide sau nu mai halesti deseara!

9. Asa cum a facut morale aspiratiile femeii, societatea poate sa faca morale si necesitatile unor oameni. Imoral e doar sa nu respecti drepturile omului.

10. De ce? Fiindca nu vrei tu! E vorba doar de niste drepturi ale omului. Ele iti contrazic teoria.

11. Constiinta imi spune sa respect drepturile omului. Te uita la filmul Freeheld (mi-a placut cum a jucat Ellen Page)... sa vedem cat de drept si moral este ceea ce i s-a intamplat unei femei politist care si-a facut mereu datoria fata de toata lumea. Cazul a fost unul real. Totul fiindca a ales sa spuna un adevar. Juridic se putea rezolva si altfel si parea o treaba morala altfel. Nimeni nu era basicat de idee. Doar ca oamenii au ales calea asa-zis morala!

12. Apropo de demoni. Sa vezi un film romanesc: Dupa dealuri. Am urmarit cu indoiala povestea la inceput. Dar Cristian Mungiu a fost genial! Daca D-zeu chiar exorcizeaza demoni... atunci nu mai avem despre ce discuta. Ti-am zis deja ce parare are Dr. House despre vorbitul cu D-zeu. LOL. Eu din pacate sunt mai ca Arghezi: vreau sa pipai si sa urlu: Este! Altfel, povestile nu ma incanta.

13. La tine ascultarea constiintei ne-ar duce spre robotizare! Ti-ai ales un partener de sex opus... stai cu el toata viata! Chiar daca nu va mai placeti reciproc. Trebuie sa jucati in piesa cuplului perfect. Nu va alegeti alti parteneri. Nu recunoasteti ca ati gresit. Nu! Cununia religioasa nu se rupe ca ea e legata in cer. Iar constiinta ne indeamna sa fim nefericiti si sa refuzam alte placeri. Doar cele acceptate de partener. Celelalte sunt complet gresite.

Hm, serios? Asa am zis eu? Ca urmarind sentimentele si placerile o sa justificam si violul? Pai, sentiment e si iubirea. Si daca iubesti pe cineva nu te apuci sa-l ranesti doar fiindca te refuza. Nu urmarim placerea cu orice pret, ci aia care nu ne este refuzata! Daca alt ins simte la fel, atunci nu vad de ce nu pot exista cupluri gay.

Da, iarasi... analiza logica: una e una, alta e alta. Placerea oferita intr-un cuplu gay e liber consimtita de ambii parteneri. Pe cand cea dintr-un viol e unilaterala si raneste pe cineva. Un cuplu gay nu afecteaza pe nimeni - ba chiar da sens unei existente. Un viol in schimb distruge o viata. Sunt lucruri complet diferite.
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

Va rog sa va uitati la acest scurt video in care un fost homosexual vorbeste despe viata lui, cautarea fericirii in homosexualitate, caderi si ridicari, de ce, cum si cand s-a pocait.

https://www.youtube.com/watch?v=VSm4JwSj_Qs
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck. well same for gay. LOL

Labels doesnt matter. See what normal people belives:

[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

Daca va intereseaza cat de putin sa aflati adevarul si sa va largiti perspectiva, va rog vizionati acest video in care un psiholog renumit vorbeste: https://www.youtube.com/watch?v=XbOeO_frzvg

Cum zicea un crestin, in aceste vremuri este cernerea, si griul incepe sa dispara. Oamenii trebuie sa aleaga: fie sunt buni, ori sa compromita si sa se dedea raului.

In legatura cu asta, incurajarea si laudarea homosexualitatii a deschis portile catre transexualitate. Iar acum, spre pedofilie. Pedofilii sunt din ce in ce mai deschisi si vocea lor e din ce in ce mai tare.

Orbii tot orbi o sa ramana. Homosexualitatea a fost si este doar o arma politica.

Homosexualitatea este o abominate. O ultima perversitate de cel mai inalt grad.

Puta baiatului e construita pentru reproducere , ca de altfel si puta fetei. Asta e natura organului sexual: reproducerea.

Cand faci sex anal, faci ceva impotriva naturii. Aia este perversiune.
Cand faci sex oral, e tot ceva impotriva naturii, caci gura nu e organ sexual. Rolul gurii e de a ingera, mesteca si pentru respiratie.
Cand te masturbezi, tot perversiune faci.

Pentru ca ati uitat de durerea muncii grele, pentru ca ati uitat de durerea data de disciplina si mai ales, ati uitat de Dumnezeu, ati innebunit. Si in nebunia voastra nu mai diferentiati raul de bine.

Cat despre conceptul retardat cum ca viata personala nu e importanta cat timp nu raneste pe nimeni (in prezent), tin sa va zic ca cei nebuni ajung la putere , cat si ca atunci cand nebunii se unesc, capata putere. Asa ca argumentul cum ca viata personala nu influienteaza pe cei din jur e pur si simplu retardat.

Sunteti niste perversi cu o viata personala plina de imoralitati. Evident ca mergeti cu curentul. Dar ceea ce faceti e diabolic, chiar daca sunteti doar victime ale ignorantei parintilor si prietenilor vostrii.
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

tot nu vrei sa inveti limba romana, dar vorbesti despre politica.

religia a fost multa vreme - si inca e - un instrument politic. si homosexualitatea. si tot ce se intampla in societate.

da-mi surse exacte si concrete in care pedofili nu sunt tratati drept niste oameni cu inclinari bolnave. ca asa pot sa spun si eu ca episcopii BOR poarta niste haine asa de impodobite ca intra intr-un conflict direct cu doctrina lui Isus. LOL ah, stai... eu chiar am dreptate! nu sunt simple speculatii ca in cazul tau...

cum religia a fost un instrument de control social multa vreme, ea a impus niste reguli bune pentru societatea din trecut. cum speranta de viata a omului era 30-40 de ani si omul inca nu stapanea tot Pamantul si era la concurenta cu fiarele sau cu alti oameni pentru haleu si altele... era cam de porc sa fii homosexual. de asta, s-au gandit inteleptii vremii, sa impuna chestia asta de undeva de unde omul simplu sa nu poata sa conteste. si rau au facut.

mai pe inteles: in trecutul indepartat nevoia de reproducere a omului era importanta. fiindca speranta de viata era mica si se murea de gripa si de gangrena. nu aveam nevoie de boli sofisticate! si deci trebuia conditionat social omul sa nu aiba devieri. sa se puiasca. sa aduca carne proaspata la viata asta ciudata.

doar ca... ce sa vezi... omul din ziua de azi si-a ridicat speranta de viata - in zonele cu adevarat civilizate - la 70-80 de ani si pe Pamant sunt 7 miliarde de oameni. ne calcam in picioare unii pe altii... LOL s-au eradicat si multe boli si in viitor - citeam undeva se poate sa nu mai facem deloc gripa (cu un vaccin!) - vor disparea multe altele (pentru oamenii civilizati bineinteles).

de aceea, omul civilizat... a observat ca nu mai e asa important sa se puiasca. deja suntem miliarde pe planeta! nu mai conteaza daca un mic procent din populatie are inclinatii homosexuale. de asta nici nu mai da doi bani gauri pe perceptele religioase. fiindca sunt vechi. si nu mai sunt in acord cu lumea noastra! rational vorbind e chiar bine ca nu ne mai puim cu totii. sigur ca n-o sa fim toti homosexuali acum, dar nu e nicio nenorocire daca x... nu mai are copii.

daca e retard conceptul de viata personala - chiar nu am inteles cum ai ajuns tu la nebunie (stii ca... puterea e a majoritatii... nebunii daca sunt cu adevarat nebuni pot fi lesne trimisi la plimbare oricat de multi ar fi prin diagnostice clare ale unor specialisti adevarati si umani!) - atunci... vreau sa ai curajul sa expui public cele mai intime secrete ale tale. ca sa vedem daca nu cumva nutresti ganduri de nebun! Smile LOL
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071
Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.