Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Only love!

#1
In sfarsit mi-am facut curaj si am postat si eu unul din ficurile mele! Va rog sa ma criticati cat de dur se poate ca ficul meu sa devina mai bun pe parcurs. Sper sa va placa! Voi incarca sa pun cate un capitol pe saptamana.
Disclaimer: Nu detin nici un personaj din animeul Naruto( cu exceptia celor create de mine) aceste personaje apartinand lui Masashi Kishimoto si nu fac profit de pe urma personajelor/intamplarilor.


Intr-o dimineata,la marginea Konohai, intr-o padure intunecata, ofata de 16 ani cu parul negru ca abanosul, pielea alba ca spuma laptelui si ochii de un albastru intens ca marea, imbracata intr-un costum ninja negru format dintr-o bluza cu maneci scurte si guler care ii acoperea tot gatul, pantaloni trei sferturi cu un bandaj legat putin mai sus de ghenunchi si in jurul sau era legata o curea de care era prinsa gentuta ei cu kunaiuri si shurikenuri.Mai purta o pereche de sandale ninja de aceeasi culoare cu ochii ei albastri. Parul sau lung pana la solduri, era lasat liber si primele doua suvite din ambele parti din fata erau pana la umeri. Aceasta sarea din copac in copac, vrand sa ajunga undeva si se parea ca era in intarziere.
... Intre timp...
In Konoha, echipa sapte formata din Naruto Uzumaki, un baiat hiperactiv cu ochii albastri ca cerul senin de vara si parul ca spicele graului. Al doilea membru al echipei era un baiat brunet cu ochii de onix, pe nume Sasuke Uchiha, si a treia membra a echipei pe nume Sakura Haruno, aceasta era o fata cu parul ca florile ciresilor si ochii verzi ca smaraldul. Ea se tot fataia pe langa Sasuke. Toti trei isi asteptau nerabdatori senseiul care se parea ca intarzie, din nou!
-Off...cat mai are de gand sa intarzie, si ce veste atat de importanta are sa ne dea de ne-a facut sa venim aici de la cinci dimineata? Acestea au fost spuse, sau mai bine spus urlate de catre Naruto. Acesta nu a mai apucat sa se mai planga, pentru ca s-a trezit cu un pumn in cap de la Sakura care se rasteste la el.
-Mai incet prostule,il deranjezi pe Sasuke-Kun!
Peste cinci minute, a aparut un barbat inalt, cu parul alb lasat intr-o parte si cu o masca ce-i acoperea aproape toata fata cu exceptia ochiului drept el se numea Kakashi Hatake. Si-a salutat elevii dupa care a zis:
-V-am chemat aici pentru a va prezenta noua voastra colega de echipa, ea se numeste Karina. Naruto se bucura ca au o noua colega, Sakura scotea fum pe urechi.
"Daca o sa fie frumoasa? Poate o sa-i placa lui Sasuke-Kun de ea, uff, deja o urasc!" Acestea erau gandite de, evident, Sakura. Sasuke statea nepasator ca de obicei.
Dupa doua ore...
Naruto si Sakura nu mai puteau de nervi.
-Credeam ca doar Kakashi-sensei intarzie, dar asta e mai rau ca el! A constatat Naruto. Dupa ce a spus asta, dintr-un vartej de foc si-a facut aparitia Karina.
-Ma scuzati ca am intarziat, dar mi-a taiat o pisica...
Dar n-a mai apucat sa termine ce avea de zis, pentru ca Kakashi a intrerupt-o zicand:
-Scuza asta e folosita, dar nu mai conteaza. Sa facem prezentarile!
Primul a fost Naruto care a zis:
-Buna, sunt Naruto Uzumaki si intr-o zi voi deveni Hokage, credeti-ma!
-Salut, eu sunt Sakura Haruno si de acum vom fi rivale pentru dragostea lui Sasuke.
-Pentru ce? a intrebat Karina uimita.
Sakura a aratat spre Sasuke.
-Mda...poti sa-l pastrezi, nu ma intereseaza.
Sasuke auzind asta a ramas putin uimit zicandu-si:
"Ciudat! Ea e singura fata care nu mi-a cazu la picioare atunci cand m-a vazut! Nici o problema, pana la urma si ea va face la fel ca celelalte"
-Sasuke, tu nu te prezinti? a intrebat Sakura
- De ce sa se mai prezinte, nu i-ai spus tu numele? Si in rest stiu destule despre el. a zis Karina
Kakashi a intrebat-o ce anume stie despre el si aceasta i-a raspuns.
-Pai..stiu ca se numeste Sasuke Uchiha singurul suprevietuitor al clanului sau, defapt nu e singurul! Clanul sau a fost distrus de catre fratele sau, Itachi Uchiha si Sasuke vrea sa se razbune pe el. Patetic!
Karina cu acest raspuns i-a lasat pe toti uimiti, dar mai ales pe Sasuke, care s-a indreptat spre ea zicand:
-De unde sti atatea despre mine, dar cel mai important, de unde il cunosti pe Itachi?
Karina a raspuns cu usurinta ca nu-l cunoaste, doar a auzit niste zvonuri despre clanul sau. Pentru a evita alte incidente, Kakashi le-a dat drumul acasa.
Pe drum, Sakura se tinea dupa Sasuke si in fata lor, Karina discuta cu Naruto. Peste zece minute, Karina a ajuns la locuinta ei, si-a luat la revedere de la ceilalti si a intrat in casa.
A doua zi a sosit cu pasi repezi in Konoha, Karina a fost trezita de razele blande ale soarelui care treceau prin perdea. Ea s-a ridicat din pat, indreptandu-se spre baie pentru as face siesta de dimineata. A iesit din baie si s-a indreptat spre dulapul ei. Si-a ales din multitudinea de haine, o fusta neagra si pe dedesupt o pereche de colanti de aceeasi culoare cu fusta, o bluza de un albastru inchis, mulata, scotandu-i in evidenta formele. Bluza nu avea guler, asa ca si-a ales o esarfa albastra. Parul la prins intr-o coada de cal, lasandu-si cateva suvite rebele sa-i mangaie chipul. S-a incaltat cu o pereche de cizme pana la genunchi, si-a luat micul-dejun si s-a indreptat spre Academie.
Ajunsa acolo,s-a indreptat spre o banca din fata scolii. Peste putin timp,langa ea a aparut o fata cu parul mov si ochi lila.
-Buna! Eu ma numesc Hinata.
Dupa ce au facut cunostinta si au mai discutat, Hanata i-a propus sa-i prezinte prietenii sai, Karina a acceptat cu placere. Cele doua s-au indreptat spre un grup de doua fete si trei baieti.
-Buna baieti! Aceasta este noua noastra colega, se numeste Karina.
Dupa ce au facut cunostinta, Karina a aflat cum se numesc noii ei prieteni.Acestia se numeau Kiba, Shikamaru,Neji, TenTen si Temari. Cu totii s-au bucurat cand au aflat ca sunt in aceeasi clasa.
-Imi pare bine ca o fata asa frumoasa ca tine este in aceasi clasa cu noi! a spus pe un ton bland Neji, inca tinand-o de mana.
-Si mie imi pare bine, dar...ai putea sa-mi dai drumul la mana, te rog?
Neji si-a retras mana rusinat. Dupa acel mic incident, toti "copiii" au intrat in clasa. Karina s-a asezat in banca cu Neji, Temari cu Hinata si TenTen cu Lee. Peste putin timp, in clasa si-a facut aparitia Sasuke cu Sakura tinanduse dupa el. El s-a asezat in spatele lui Neji si al Karinei, spre bucuria Sakurei nu mai era nici un loc liber si aceasta s-a asezat langa Sasuke.
-Si tu in ce sat ai locuit inainte sa vii aici? a intrebat-o Neji pe Karina.
"O nu...! Acum ce o sa-i spun? Poate...Nu, nu trebuie sa stie adevarul, cel putin deocamdata" gandea Karina.
-Am locuit in satul sunet.
Dupa aceasta discutie, in clasa a intrat profesorul lor de istorie pe nume Iruka. In timp ce el preda lectia, Sakura il enerva pe Sasuke cu comentariile sale. Profesorul, enervat ca cineva ii intrerupea ora a zbierat si pe loc Sakura a amutit.
-Cine imi intrerupe ora facand galagie?
Nimeni nu zicea nimic, pana cand, Sakura s-a ridicat in picioare si i-a spus profesorului ca, Karina vorbea cu Neji.
Auzind asta, Neji s-a intors spre ea nervos vrand sa zica ceva, dar Karina l-a intrerupt.
-Cum poti sa dovedesti ca eu am vorbit si nu tu?
-Pai...nu pot, dar v-am auzi, si eu si Sasuke-Kun, nu-i asa?
-Asa e Sasuke? A intrebat profesorul
-Nu-mi pasa, dar ca sa nu-i dau satisfactie enervantei asteia, spun ca ea a vorbit, nu alcineva.
Auzind asta, profesorul s-a enervat si a trimis-o pe Sakura la director si dupa aceea si-a continuat ora fara alte incidente. Dupa ora plictisitoare de istorie, toti au plecat spre casele lor. Pe drum, au mai ramas Neji, Karina si Sasuke. Karina discuta cu Neji si Sasuke mergea pe langa ei nebagandu-i in seama, sau...asa parea.
"Ce are fata asta asa special? Intr-un fel sunt atras de ea, e diferita de celelalte" Gandea Sasuke in timp ce se uita cu chioarda ochiului la cei doi colegi ai sai. Dupa ce a plecat si Neji, Karina s-a apropiat de Sasuke zicandu-i:
-Mmm...Sasuke, iti multumesc ca mi-ai luat apararea! zicand acestea, ea l-a sarutat pe obraz.
-Mda...c-cu p-placere! zise el balbainduse pentru prima data.
Peste putin timp, Karina a ajuns in fata casei, si-a luat la revedere de la Sasuke intrand in casa. Ajunsa in casa s-a indreptat rapid spre baie pentru a-si face un dus. Dupa ce a terminat, s-a imbracat intr-o pereche de pijamale verzi. S-a pus in pat a adormit imediat cu gandul la un baiat brunet cu caracter morocanos.


Sper sa va placa!!!

#2
so new fic and i'm first! so dau edit dupa ce citesc!:X imi place... dar pacat ca nu e SasuSaku:(
dialog, descrierea si naratiunea sunt bunicele, mai dezvolta descrierea.
mda astept nextu'
chu & gambate & kissu':*:*
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#3
wow:O a new fic:X:X:X
am gasit cateva greseli ^___^ :

"ofata"- o fata;
"Parul sau lung pana la solduri, era lasat"- ai pus virgula intre Subiect(chiar daca mai erau si alte parti de vorbire pe-acolo :D ) si Predicat;
"dimineata? Acestea au fost"- dupa ce un personaj isi spune replica iar naratorul intervine pentru a-i descrie gesturile sau felul in care a vorbit, se scrie cu litera mica("...?- ...? acestea);
"Sasuke-Kun"- Sasuke-kun;
"ochiului drept (,) el se numea"
"putin uimit (,) zicandu-si"Acestea
"e numeste Sasuke Uchiha (,) singurul"
"tinanduse"- tinandu-se;

"-Salut, eu sunt Sakura Haruno si de acum vom fi rivale pentru dragostea lui Sasuke."- =)) foarte tare :))
adooor replicile lui Karen:X:X:X noua membra a echipei chiar are personalitate:)) si e foarte simpatica
sa pui nextu' repede >.< :*

#4
Wow frumos fic.
Descrierea si naratiunea sunt bune.......dialogul nu este sec, chiar este foarte bun, unele replici ale lui Karen sunt mortale.Asta este o replica gen Kakashi:
,,-Ma scuzati ca am intarziat, dar mi-a taiat o pisica...''
Replica aceasta mi-a placut mult.
Greseli-sau spus.
Astept nextu.
Kissu and gambatte.:)

#5
Nu, nu cred ca e un fic SasuSaku... Nu dupa cum a inceput, dar cine stie cum pot degenera lucrurile.
Imi place mult Sakura [in general, ea e personajul meu feminin preferat din Naruto] , dar Sakura din ficul tau e atat de enervanta :)) .

Se pare ca cea care le-a pus capac tuturor e Karina... : lui Neji, lui Sasuke [ probabil ca o va mai face cu multi altii].

Ficul porneste de la o idee originala [ faza cu Karina ], pastreaza ideea animeului si are personaje noi [nu k m-ar incanta prea tare personajele noi, dar ma Karina e personajul principal, asa ca ma astept sa-mi placa . Din ceea ce am citit, e dragut].

Descriere nu prea ai, dar te descurci foarte bine cu naratiunea [spre deosebire de mine].

Am observat ca nu ai greseli gramaticale [ mai lipseste cate-o virgula, dar tuturor ni se intampla asta] , iar acest lucru ma incanta. Daca ai greseli de tastare nu stiu, caci nu ma uit dupa chestii dintr-astea, caci stiu cum e .

CONCLUZIA : Imi place . Sper sa ii schimbi personalitatea Sakurei [ e cu mult prea enervanta], dar daca nu se poate, nu se poate...

Pe curand...

#6
bun:X este un fic dragut din cate am reusit sami dau seama din primul capitol
imi place ca a intervenit un nou personaj--care pare sa aiba tot ce ii trebuie
imi place caracterul sakurei care este atat de diferit de restul:))
imi place personalitatea lui sasuke --cred un astfel de caracter ii sta cel mai bine:X
naratiunea imi place, descrierea este prezenta si ea :X, dialogul nu este deloc sec
mia plcut scuza Karinei:))
so...astept nextu ...spor la scris :*

#7
hello girl.....am treecut si yo p-aci...
so.....sa incepem acum cu ficul sa nu mai stam la palavragit
descrierea e bunicica
dialogul la fel :)
naratiunea....e...p-aci p-acolo:))
greseli...nu mai uitat dupa greseli..:)
cam atat
Chuu & Kissu'^^

#8
Va multumesc tuturor celor care mi-ati citit si mi-ati comentat ficul
Acum nextu!


O noua zi si-a facut aparitia in Konoha! Soarele isi trimitea razele pretutindeni luminand fetele oamenilor si anuntandu-i ca o noua zi a inceput. Karina era treaza de mult timp si isi cauta hainele potrivite pentru scoala.
-Off...unde le-am pus? se intreba aceasta in timp ce arunca hainele prin camera in diferite directii.
-Le-am gasit! a zis ea acum fiind jos cu o gramada de haine deasupra ei. Dupa ce s-a imbracat, si-a luat cheile iesind din casa si inchizand usa dupa ea. In timp ce mergea, razele blande ale soarelui ii mangaiau chipul bland care exprima puritate si in acelasi timp si suferinta. Dupa scurt timp a ajuns in curtea academiei, indreptandu-se spre grupul ei de prieteni format din: Temari, TenTen, Hinata, Neji, Shikamaru, Naruto si Kiba. Cand au vazut-o, baietii au ramasc cu gura cascata, facandu-i diferite complimente. Ea le-a multumit si a mers si s-a asezat pe o banca. Neji s-a dus si el si a intrebat-o:
-Karina eu...pai eu voiam sa te intreb daca dupa ore...ai vrea sa mergi cu mine sa ne plimbam si sa iti arat imprejurimile?
Karina s-a intors cu fata spre el, pentru ca pana acum privise cerul si i-a raspuns:
- Sigur, cu mare placere!
Neji era foarte bucuros ca fata a acceptat sa se plimbe cu el. Trebuia sa admita ca era frumoasa si ca o placea. Dupa aceasta mica discutie, soneria enervanta a Academiei anunta inceperea orelor.
Toti copiii s-au indreptat spre clasele lor si in scurt timp curtea liceului a ramas goala. Karina a ajuns ultima in clasa si a rasuflat usurata ca profesorul inca nu ajunsese. S-a asezat in baca ei, scotandu-si cartile si asteptand in liniste profesorul. Nu dupa mult timp, cel care a rupt tacerea a fost Neji care i-a zis Karinei:
-Ma bucur ca ai acceptat sa iesi cu mine!
-Si eu ma bucur ca m-ai invitat.
Din spate, Sasuke auzise totul si nu intelegea de ce e gelos pe Neji."De ce sunt furios ca a invitat-o la plimbare? E o simpla fata! Niciodata nu m-a interesat vreo fata, de ce sa incep de acum?" gandea Sasuke.
Dupa terminarea orelor, fiecare echipa isi astepta senseiulAcestia au venit pe rand, luandu-si elevii la locul de antrenament. Singura echipa care mai era la Acadermie in asteptarea senseiului era desigur, echipa 7. Dupa 2 minute a aparut si Kakashi, care le-a spus elevilor sai sa-l astepte la inceputul"Padurii fara Sfarsit". Pe drum, in fata lor a aparut Neji care a zis:
-Karina eu...imi pare rau ca nu pot sa merg la intal... adica plimbare cu tine, dar...
-Nu-i nimic, ramane pe altadata deoarece toti avem antrenament cu senseii! a zis Karina pe un ton bland.
-Asa este, dar daca terminam devreme mi-ar placea sa ne intalnim in parc! a zis Neji sarutand-o pe obraz si plecand.
"De ce sunt asa gelos cand il vad pe Neji in prezenta Karinei? Cred ca o... Nu, nu Sasuke Uchiha, nu trebuie sa te gandesti la prosti, trebuie sa iti duci la cpat razbunarea cu orce pret" gandea Sasuke strangand din pumn si privind-o pe Karina.
In drum spre padure, Karina privea in jur si admira peisajul mirific ce i se infatisa in fata ochilor. Mii de flori de diferite culori impodobeau iarba verde ca smarldul, fluturii multicolori zburdau veseli in jurul Karinei facand-o pe aceasta sa zambeasca si sa-i admire cu entuziasm, parea un inger, si soarele fascinat de inocenta si puritatea fetei isi trimitea razele calde sa ii incalzeasca sufletul si trupul.
"E atat de frumoasa in lumina soarelui, parca ar fi o zana, dar nu, nu o sa dau semne de slabiciune in fata ei! Voi fi nepasator!" gandea din nou Sasuke privind-o discret pe Karina.
Intr-un final au ajuns la locul indicat de sensei si spre surprinderea lor Kakashi ajunsese inaintea lor. El a zis ca se va lupta cu fiecare in parte incepand cu Karina. Ea a inceput sa se lupte cu senseiul mai intai corp la corp. Dupa aceea ea a folosit o tehnica ce i-a lasat pe sensei si pe Sasuke cu gura cascata. Fata a folosit Chidori, senseiul s-a ferit cu greu din fata atacului, dar s-a ales cu o rana destul de urata la picior. Nemaiputand lupta din cauza piciorului, senseiul a desemnat-o pe Karina invingatoare si le-a dat tuturor drumul acasa. Pe drum, Sasuke a observat ca Karina isi tinea mana in partea dreapta a gatului, dar nu a zis nimic.
Ajunsa acasa, Karina s-a schimbat intr-o rochie alba cu sandale de aceeasi culoare si a iesit sa se plimbe. In timpul plimbarii s-a intalnit cu Neji si au inceput sa discute cu Karina diferite subiecte. Dupa un timp Neji a zis:
-Karina eu... vreau sa-ti spun ca te plac foarte mult. a zis in timp ce rosise putin.
Karina auzind asta a vrut sa zica ceva, dar Neji a sarutat-o! Karinei nu-i displacea acest lucru, dar nici nu-i placea. Nu voia sa o sarute el. Voia sa o sarute alcineva...Chiar in acel moment, prin apropiere trecea Sasuke si cand i-a vazut, a ramas uimit. A trecut aparent nepasator pe langa ei." De ce ma simt asa ciudat? Sunt..sunt gelos pe Neji! As vrea sa o strang eu in brate si sa-i sarut eu buzele nu el. Ce tot spun? Nu trebuie sa ma gandesc la asta, e doar o...fata!" gandea Sasuke.
Dupa putin timp, Neji a rupt sarutul si a luat-o in brate. Karina l-a luat si ea la randul sau in brate.
- Vreau sa te intreb ceva! i-a zis Neji, Karinei.
Aceasta i-a zis sa-i spuna, si el i-a zis ca... To Be Continued!

#9
oh draguto! new cap and i'm first! so dau edit dupa ce citesc! ce ne mai lasi tu in suspans:-w... cap este cam banal pt ca sas'ke se comporta asa si in fic-urile sasusaku... descriere & naratiune & dialog: dezvolta toate modurile de descriere, sa se armonizeze. karina asta... mi se pare ca ai facut-o dupa modelul sakurei... ma refer la comportament sakura e asa in multe ficuri... hai ca am inceput sa aberez:D:D
astept nextu'
chu & gambate & kissu':*:*
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)