Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: va place ficul?
da
54.55%
6 54.55%
nu
9.09%
1 9.09%
asa si asa
36.36%
4 36.36%
Total 11 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Regele si sclavul

#11
Am adus nextul, sper sa va placa:)


Capitolul 4


M-am trezit cu o durere insuportabila in partea de jos a trupului. Dintr-o data mi-au revenit, inaintea ochilor, amintirile acelei nopti petrecute cu Dante. Cum el m-a facut al sau doar pentru faptul ca am fugit. In Meifo legile sunt foarte stricte, iar daca un sclav incerca sa fuga este pedepsit cu moartea. Desi suntem foarte inaintati cu tehnologia, cei mai inaintati, deoarece celelalte state nu au nici masini, nici calculatoare, nici multe alte comoditati pe care noi le avem, ci folosesc inca calesti, trasuri, etc. legile nu au evoluat deloc. Suntem atat de inaintati deoarece suntem statul cel mai bogat, iar regele isi pernite sa intretina 500 de cercetatori care au reusit sa descopere aceste lucruri, si desigur ca el nu vrea sa le divulge si celorlati (doar e logic nu? El platesti si altii sa beneficieze?). Insa legile au ramas la fel ca in celelalte state.
Totusi nu poate sa profite asa de mine, nu? Doar nu e el regele, ci Mark este regele, desi stiu ca el trage sforile in spatele lui. Adica Mark face tot ce ii spune Dante. Pana acuma nu stiam de ce, insa acum mintile mi s-au luminat indeajuns incat sa imi dau seama.
Dintr-o data o palma ma aduce cu picioarele pe pamant.
- Dispari de aici, imi ordona Dante cu un ton amenintator, sau poate vrei bis?
- N-nu
M-am imbracat cu viteza fulgerului desi cu foarte mare greutate si am iesit din camera, insa chiar atunci trecea prin fata camerei lui Dante, Lucas. M-am oprit speriat din alergat si m-am uitat la el.
- Sa sti ca nu este ceea ce pare a fi, ii spun eu pe un ton speriat.
- Nu? Atunci ce este?
- E-este o…poveste lunga.
- Da…imi inchipui, imi spune el pe un ton batjocoritor.
Mai avea putin si incepeam sa plang, deoarece singura persoana la care tin, nu ma crede. Desigur asta am si facut, insa el a ramas indiferent, mergand mai departe netinand cont de mine.
Voiam sa merg in camera mea si sa plang in pace, insa m-am amintit ca eram sclavul lui Mark deci trebuia sa implinesc anumite sarcini. Deci m-am dus repede la mine in camera, m-am schimbat si am coborat jos unde trebuia sa ajut la pregatit mise-an-place-ul. Incepea o zi de toata ‘’frumusetea’’ pentru mine: mai intai, ma trezesc in patul lui Dante, apoi m-am ‘’certat’’ cu Lucas, iar la 10:00 trebuie sa urc pana la Mark, pe care trebuie sa-l ajut sa se imbrace.
Dupa ce l-am ajutat pe Mark cu toaleta, am mers la mine in camera. O camera destul de saraca, insa draguta. Peretii sunt albastru deschis, cu cateva tablouri pe ei. In parte dreapta a camerei este patul de o singura persoana, iar pe de-o parte si de alta a acestuia se gasesc doua noptiere. In fata patului se gaseste un dulap. Desigur ca acesta camera era mai mult decat suficienta pentru un sclav. Aici nu exista televizor, calculator, etc din simplu motiv ca nu aveam nevoie, adica aceste lucruri mie nu imi placeau. M-am trantit pe pat unde am inceput sa plang atat de tare incat s-a auzit si in camera lui Lucas (care era chiar langa a mea). Am auzit batai in usa, iar cand am mers sa vad cine ma deranjeaza, am vazut ca la usa nu era nimeni altul decat el.
- Ce vrei? Sa iti bati joc de mine?
- Am auzit ca plangeai, si am vrut sa vad de ce
- Da? Si de cand ma rog iti pasa de mine? Mai inainte am avut impresia ca iti bati joc de mine. Iar acum intrebi de ‘’sanatate’’?
- Mai inainte era furios, gandestete: te-am vazut iesind din camera lui Dante, in doua ‘’bucati’’, tu ce ai fi gandit daca erai in locul meu?
- Si daca s-a intamplat ce ai crezut? Poate nu a fost de bunavoie nu? Poate am fost silit..ii spun eu in culmea disperarii.
- Dar..nu cred ca..Dante..ar sili pe cineva sa faca asta nu?
- Tu vezi doar partea buna a oamenilor, a.. scuza-ma am uitat ca tu esti indragostit de domnul Dante, ii spun eu cu sarcasm.
- Da sunt, dar daca este el acel gen de persoana, atunci voi incerca sa il uit.
- Da vezi sa nu, doar la inima nu se comanda, iar dragostea este oarba. Nu tu ai vrut sa te indragostesti de un astfel de demon. Nu il cunosteai si nici eu, insa acum stiu ce pateste regele cu el.
- Dar spunem ce ti s-a intamplat, imi spune cu o voce rugatoare.
Stiam ca il voi rani, intotdeauna il vedeam cum il admira pe Dante, ar fi facut orice pentru el, asa cum eu as fi facut orice pentru el, deaceea am decis sa ii spun adevarul pentru a-l feri de o eventuala ‘’intalnire’’.
- Sti care este pedeapsa care se aplica in cazul in care, tu, ca sclav, incerci sa fugi, nu?
- Da, moartea, in cel mai rau caz, insa tu ai fost intodeauna un slujitor credincois, nu cred ca…stai doar nu te-a amenintat..Dante..cu moartea?!
- Intocmai , ii spun eu plangand.
- Atunci ai facut… ce ai facut pentru a scapa de moarte?
- Da, ii spun incercand sa ma stapanescsa nu mai plang, insa nu puteam.
- Insa nu inteleg,cum ai reusit sa faci sex cu el? Nu m-as fi gandit nici o clipa ca tu ii vei propune un astfel de schimb.
- Nu eu am propus schimbul, ci Dante, ultima propozitie a cazut ca o bomba asupra lui reusind sa il distruga complet.
Puteam vedea cum este nelinistit, confuz, trist, dezamagit, si multe alte emotii amestecate toate pe chipul lui atat de frumos. Avea ochii atat de mari si de negrii ca un abis, parul deasemenea negru precum abanosul, era deasemenea inalt (mai inalt decat mine, insa mai scund decat Dante), dar mai ales bine facut. Ar putea fura inima oricui, asa cum a furat si inima mea candva (cu mult timp in urma, desi nu i-am spus si nici nu o voi face vreo data).
Imi parea rau sa il vad suferind, as fi preferat sa sufar eu in locul lui, insa stiam ca daca nu ii marturisesc tot adevarul, va suferi mai mult cand va fi pus fata in fata cu acesta. Voiam sa il protejez desi eu aveam nevoie de protectia lui. De fiecare data cand am avut nevoie de ajutor fugeam la el, plangem pe umarul lui, dar el niciodata nu m-a implicat in viata lui, adica eu ii spuneam toate fleacurile, insa el nu imi dezvaluia nimic despre el.
Dupa cateva minute de liniste (care mie mi s-au parut secole), l-am auzit suspinand.
- Voi incerca sa te razbun, imi spuse el suspinand dinou.
- Dar cum? Doar stii ca Dante este mai puternic decat noi si fizic si social, noi nu putem sa il atingem nici cu un deget, insa el ne poate strivi cu un deget. Ce vrei sa faci?
- Inca nu stiu, dar ma voi gandi la ceva.
- Nu trebuie sa faci nimic, te rog, el poate sa iti faca ce mi-a facut si mie. Ii spun in culmea disperarii.
- Stai linistit nu se va intampla nimic. Acuma incearca sa te calmez, bine? Eu acuma trebuie sa plec.
Dupa aceste cuvinte iese din camera mea. Nu l-am mai vazut toata ziua( cred ca se gandeste la razbunare, poate nu trebuia sa il implic si pe el, insa acuma este prea tarziu). Sper doar sa nu I se intample nimic.
Seara, inainte de culcare, pe cand mergeam in camera mea, l-am vazut pe Lucas. Fiind intuneric, l-am urmarit si am vazut ca bate la usa lui Dante, iar dupa un ‘’intra’’ lenes, intra in camera.
Oare ce avea de gand sa faca?
“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)

[Imagine: caeb32ab60edb0_full.jpg]

#12
Ceau, ceau! Cu intarziere sosesc.
O sa incep fix cu faptul ca amesteci timpurile un mic exemplu: "Dupa ce l-am ajutat pe Mark cu toaleta, am mers la mine in camera. O camera destul de saraca, insa draguta. Peretii sunt albastru deschis, cu cateva tablouri pe ei. " - acolo nu este "sunt", ci trebuia "erau".
Incurci timpurile, dar mai mult le amesteci si nu faci bine, lasate pe un plan doar.
Si inca un lucru foarte important: vad ca scrii din mai multe perspective, spune si tu la inceputul capitolului din ce perspectiva vai scrie: Lucas, Yuri, Dante... bla ,bla. Caci deja eu nici nu mai stiu care cum vin personajele, chiar as dori sa imi faci o schema cu care cum vin, daca se poate, caci m-am incurcat. >.<
De data aceasta am observat ca ai incercat sa descrii ceva mai mult, nu pot spune ca ai facut minuni, dar te-ai descurcat, totusi incearca mai mult sa te legi de anumite detalii: personajele (personalitatea, caracterul, reactiile, emotiile, sentimentele, gesturile lor), actiunea (care trebuie sa i se dea mai mult volum si sa fie ceva mai dinamica), dialogul (trebuie si el bine pus la punct si de asemenea sa nu fie prea banal sau simplu, trebuie doar sa stii sa pui o replica care are impact).
Dialogul e bun acum, l-ai dezvoltat destrul de bine si mi-a placut ca prin el ai descriis destul de multe lucruri legate de felul de a reactiona al personajelor.
Sunt curioasa sa vad ce va urma, totusi sper sa fie ceva cu adevarat exploziv.

Astept nextul, succes in continuare si multa inspiratie! *hug*

#13
deci...capitolul 1: p.o.v Yuri
capitolul 2: p.o.v. Mark
capitolul 3: p.o.v Dante
capitolul 4: p.o.v Yuri

Multumesc mult pentru critica, am incercat sa nu mai amestec timpurile, iar acesta este rezultatul:)

capitolul 5
p.o.v Lucas



Dupa ce am auzit un ''intra'' lenes, am intrat intr-o camera incantatoare. Peretii sunt de un albastru deschis ce se asorteaza perfect cu perdelele albastru cu alb. Patul, care este in partea dreapta, langa geam, este acoperit cu o plapuma alba cusuta cu fir de aur. Langa pat sunt doua noptiere din lemn de cires, iar langa ele, in coltul din stanga este un birou cu un computer de ultima generatie. Deasemea mai este si un dulap realizat din acelasi material ca si noptierele, avand manerele din aur (ca si noptierele). Din tavan iese o plasma apasand doar pe un buton al telecomenzi. In camera este si un acvariu foarte mare cu foarte multe specii de pesti, care mai de care mai spectaculoase. Pe jos sunt niste covoare albe, pufoase si moi, incat poti dormi si pe jos la cat sunt de moi si calduroase. Toate aceste lucruri scumpe, insa nu m-au impresionat deloc. eu am venit aici cu un scop si anume razbunarea lui Yuri, desi stiu ca nu pot face prea multe. Intotdeauna l-am admirat pe Dante, l-am iubit si respectat, insa mi-am dat seama ca nu este cel ce pare a fi.
Sunt foarte furios de ceea ce i-a facut lui Yuri, insa furios nu cred ca este cuvantul potrivit, ci cred ca mai degraba sunt dezamagit. Am crezut ca el este diferit, insa toti aristocratii profita de cei slabi si saraci pentru a-si satisface nevoile.
Cand m-a vazut intrand, am vazut pe fata lui un ranjet de dispret si superioritate. Poate crede ca imi va face ceea ce i-a facut si lui Yuri, insa nu poate sa imi faca nimic, pentru ca eu stiu sa ma apar.
- Buna ziua, domnule, ii spun eu cu indrazneala, desi in interiorul meu simt cum mi se rupe inima.
- Da, ce vrei, nu vezi ca am treaba?
- Domnule nu stiu daca vizionarea unui film porno se poate numi treaba, insa nu ma pot astepta nimic de la un bogatan, ii spun eu accentuand ultimul cuvant.
- Ce ai zis nenorocitule? Chiar vrei sa mori?
- Domnule eu am venit aici cu un scop, nu sa va aud pe dumneavostra cum va rageti la mine.
- Ai inebunit? cum iti permiti sa imi vorbesti asa?
- Da, hai sa vorbim la pertu, Dante.
- Tu stii cine sunt eu? Pot sa te distrug cu un deget.
- Desigur ca stiu cine esti, esti.... fiul lui Jerry si Mary Tomson, adica fiul unui taran de rand din Meifo. Nu stiu cum ai ajuns atat de departe, insa sunt sigur ca Mark va fi foarte bucuros de aceasta informatie. As putea deveni chiar bogat.
Dante intai paleste, chipul lui exprima teama, furie, surpriza, iar apoi se inroseste, infuriindu-se peste masura.
- Stii ca tocmai ti-ai semant condamnartea la moarte? Daca mai inante am vrut doar sa te pedepsesc, acuma nu mai pot decat sa te omor, astfel tu imi vei distruge munca de o viata si asta eu nu o pot permite.
- Nu ma poti atinge, am lasat un bilet la cineva in care scria sa caut sub nucul din gradina parintilor mei daca nu ma voi intoarce pana maine dimineata. Sub copac am ascuns o scrisoare cu povestea ta si niste probe, ii spun eu victorios, insa il vad cum incepe sa rada.
Nu pot sa imi dau seama de ce rade, insa pe mine m-a strabatut un fior pe sira spinarii. Nu stiu de ce , dar intotdeauna el m-a speriat cand radea, pana acuma doar mi se parea ca atunci cand rade nu prevesteste nimic bun, insa acum sunt 100% sigur ca asa este.
- Lucas, Lucas...tu chiar esti prost? nu intelegeam ce voia sa spuna, insa in nici un caz nu era un semn bun.
- Vreau sa iti amintesc ca nu ma poti jicni, ii spun cu o voce sugrumata de emotie, chiar daca nu stiu de ce.
Dante este, desi foarte frumos, integent si viclean, Daca vrea poate obtine orice, doar sa isi foloseasca rotitele creierului.
- Sti ce ai facut? Tocmai mi-ai spus unde pot gasi singurele obstacole catre succes, incepe sa rada si sa inainteze spre mine.
As putea sa fug, am timp, insa picioarele mele nu ma mai asculta, m-am blocat. Abia atunci am realizat ceea ce am facut, si ca sfarsitul meu este aproape, doar l-am provocat pe ''marele'' Dante.
In acest moment ma incearca atat de multe emotii incat nici nu le mai recunosc,insa frica, deznadejdea, resemnarea si dezamagirea sunt prezente. Simt ca sangele nu mai curge in vine, asa ca am inghitit in sec.
Se apropie tot mai mult de mine, dar se misca atat de incetu, sunt sigur ca vrea sa imi prelungeasca calvarul, astfel el gusta din plin din el.
Ajuns in fata mea, ma tranteste de perete si ma strange de gat cu o mana, cealalta fiind ocupata cu desfacerea camesii mele. Nu mai am aer, ma simt ca un peste afara din apa, insa cand aproape ajung la limita puterii, imi drumul. Plamanii mei au reinceput traficul de oxigen, iar inima a inceput sa bata atat de tare incat parca toata viata mea ar depinde de ea, dar stai...chiar depinde. Dante insa nu m-a lasat mult timp sa meditez asupra anatomie, ca m-a ridicat de par, ducandu-m,a astfel pana la pat unde m-a trantit, urcandu-se deasupra mea. Sunt de-a dreptul socat, doar nu vrea sa imi faca si mie....
Inainte sa spun ceva imi prinde buzele intr-un sarut violent, introducandu-si limba sa in gura mea, profitand si de uimirea mea, caci buzele mele sunt intredeschise, astfel ca singurul ostacol, adica dintii, este inlaturat asfel ajungand pana in cerul gurii. Insa nu s-a oprit aici, m-a muscat de buza inferioara, atat de violent incat am simtit gustul metalic al sangelui, insa spre uimirea mea ( nu stiu a cata oara ziua aceasta) el a lins-o. Apoi a trecut mai jos lingandu-mi gatul si muscand pe alocuri, insa eu, desigur, nu stau locului ci incerc necontenit sa ma eliberez, dar el este mult mai puternic. Mi-a dat camasa jos si a rupt o bucata din material (sper ca imi va cumpara alta) cu care mi-a imobilizat mainile deasupra capului, asftel ca acuma poate sa imi faca cce vrea ca nu mai ma pot opune. Avand acum drum liber spre mugurii mei deja intariti, incepe sa il linga pe cel drept, ii face cerculete cu limba in jurul lui apoi, pentru a nu se simti discriminat, trece si la cel stang pe care il musca, asfel ca eu incep sa scot niste geamate, care m-a uimit si pe mine, doar nu puteam geme din cauza unui barbat, nu?
- Vad ca iti place, imi spune el cu vesnicul ranjet care acuma este si mai accentuat.
- n-nu eu... insa nu apuc sa termin propozitia ca imi introduce limba in cavitatea mea bucala.
Apoi coboara trasand linii umede pana la linea boxerilor, care desigur ca il incomodau, asa ca imi deschide slitul si capsa de la pantaloni si mi-i trage cu tot cu boxeri, ajungand astfel la cireasa de pe tort. Intai imi analizeaza fratiorul, apoi il atinge cu limba incepand sa il exploreze, lingandu-l ca pe o acadea. Cand s-a plictisit a deschis gura si l-a luat in gura facand miscari de dute-vino, iar eu imi intensific gemetele care nu lipsesc de la inceputul ''programului''. Nu dupa mult timp m-am eliberat in gura lui, insa sunt sigur ca nu se va opri aici, iar banuiala mea este certificata de faptul ca a inceput sa se dezbrace. Cand a ramas in costumul pielii pe el, s-a apropiat de urechea mea si mi-a soptit:
- Sa inceapa spectacolul.
Nici daca imi spunea ''te omor'' nu m-ar fi speriat atat de mult, insa cu aceste cuvinte si ultima mea speranta a fost spulberata. Imi prinde buzele intr-un alt sarut in timp ce el ma penetreaza cu un deget, iar gemetele mele rusinoase incep sa devina din ce in ce mai sonore, insa nu dupa mult timp mai baga un deget, asfel ca am scos un geamat de durere, care desigur nu a fost ''auzit''. Cand s-a plictisit si de asta a crezut ca este timpul pentru dessert, asa ca isi pozitioneaza fratiorul la intrarea in mine si incepe sa se impinga cu putere facand miscari de dute-vino. Nemaireusind sa suport am urlat de durere, insa gura mea fost ''inchisa'' cu o bucata de material ( desigur din camasa mea), astfel ca el si-a mai continuat show-ul pana cand am ajuns amandoi la limita, eliberandu-ne odata. S-a prabusit deasupra mea obosit, mi-a eliberat gura si mainile, insa acuma au devenit inutile.
Nu am reusit sa il razbun pe Yuri, iar acuma si eu am devenit victima lui. Ceea ce ma doare cel mai tare este ca ,poate, maine dimineata voi fi cu avii* mei, asa nu voi putea sa il gasesc pe Brian pentru a-i cere ajutorul in razbunarea mea. Insa chiar daca, printr-o minune voi fi viu tot nu voi putea sa il gasesc pentru ca el este....



Avi= stramosi (termen folosit in china)
“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)

[Imagine: caeb32ab60edb0_full.jpg]

#14
Ceau, ceau! Mersii ca mi-ai explicat cum sta treaba, acum as vrea sa punctez anumite lucruri, tot legate de timpuri.

"Peretii sunt de un albastru deschis ce se asorteaza perfect cu perdelele albastru cu alb. Patul, care este in partea dreapta, langa geam, este acoperit cu o plapuma alba cusuta cu fir de aur. Langa pat sunt doua noptiere din lemn de cires, iar langa ele, in coltul din stanga este un birou cu un computer de ultima generatie. Deasemea mai este si un dulap realizat din acelasi material ca si noptierele, avand manerele din aur (ca si noptierele). Din tavan iese o plasma apasand doar pe un buton al telecomenzi. In camera este si un acvariu foarte mare cu foarte multe specii de pesti, care mai de care mai spectaculoase. Pe jos sunt niste covoare albe, pufoase si moi, incat poti dormi si pe jos la cat sunt de moi si calduroase. " + "Dante intai paleste, chipul lui exprima teama, furie, surpriza, iar apoi se inroseste..." - ok, deci ca sa iti explic, aceste doua fragmente sunt bune, insa normal nu trebuia asa ,ci asa: "peretii erau de un albastru ce se asortau perfect cu perdelele... patul care era in partea dreapta..." si "Dante intai paleste, chipul sau exprimand teama, furie, surpriza...". Sper ca intelegi la ce ma refer.
Un alt lucru la care mai trebuie sa te concentrezi ar fi felul in care concepi anumite expresii, sunt importante, iar tu de multe ori cand le inventezi nu iti ies cum trebuie, ca de exemplu: "costumul pielii" - nu prea are sens, mai bine spuneai ca era gol si cu asta basta, nu trebuie sa te fortezi. Ia-o incetul cu incetul. De asemenea fi atenta cand pui punct, ca nu incepi cu litera mare.
O alta chestie ar fi ca pui prea multe virgule si de multe ori le-ai pus gresit. Incearca sa te documentezi putin in legatura cu viruglele. (stai calma si eu ma mai incurc la ele) Corecteaza-ti capitolele, am gasit foarte multe greseli de tastare si sincer au deformat foarte mult conceptul ideii.
Actiunea nu a fost grabita, din contra ai luat-o incet si ai si descris asa si asa. De asemenea nu mai pune in paranteza. Exemple: "( nu stiu a cata oara ziua aceasta) "; "( desigur din camasa mea)"; "(ca si noptierele)"; etc. Ideea este ca nu trebuie sa le folosesti asa, tot ce ai spus acolo putea oricand sa fie scris normal dupa o virgula sau un punc. Daca vrei sa dai anumite detalii poti sa descrii mai mult decat ai facut-o.
Observ ca Lucas nu a reusit sa-l razbune pe Mark, iar finalul e destul de tras de par, imi dau seama intr-un fel su altul ce ai dorii sa spui despre acel Brian, dar nu divulg nimic asa ca am sa astept nextul.
Succes in continuare si multa inspiratie! *hug*

#15
Aaaa... se vede ca esti la inceput cu scrisul. Este foarte greu sa scri la persoana I pentru ca te pierzi foarte repede in timpurile verbelor. Dar este si mai greu sa scri la persoana I din perspectiva a mai multe personaje. Aoleu, nu se face asta, nu se scrie intr-un fic din perspectiva a mai multe personaje. De ce? Este extrem de simplu. Cand cele doua personaje se confrunta iti va fi aproape imposibil sa te exprimi corect si placut pentru cititor. Mie unul nu imi place absolut deloc cum suna asta.
Nu o sa iau sa iti comentez fiecare capitol in parte deoarece nu pot fi indulgent. Ai foarte multe greseli de exprimare, greseri de tastatura, greseli de ortografie. Dupa punct se scrie intotdeauna cu litera mare.
Nu ai elemente de relatie precum: '' in timp ce'', ''totodata'' si alte expresii ce ar putea face mai placut cititul. Grabesti extraordinar de mult acctiunea, nu oferi detalii, date. Descrierea lipseste cu desavarsire... sec... foarte sec. Te repeti foarte mult in cuvinte ''Peretii sunt de un albastru deschis ce se asorteaza perfect cu perdelele albastru cu alb.'' oribil si deranjant. Cand scri un capitol nu trebuie sa il postezi imediat, il citesti tu de 10 ori pentru a cauta eventualele greselei de exprimare, ortografie, tastatura... ca sa dau gluma unui amic o sa iti zic sa ''lasi ficul la macerat''.
Nu se face asa, scrisul implica mai mult decat o gramada de ganduri, idei asternute pe foaie. Trebuie sa ai si niste notiuni pe care sa sti sa le aplici. Sunt curios la ce varsta ai, daca se poate sa imi dai un pm.
Scuze daca te-a deranjat comentariul meu.
L isi incheie umila transmisie. Terminat!
[Imagine: 41825604.png]
Intelege, eu nu sa mor niciodata!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Regele Lupilor Yami 4 3.169 23-06-2013, 10:52 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Regele tradafirilor si Printesa gheturilor Amelia_Angel_Devil 1 2.916 27-09-2009, 11:23 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)