Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

Waah... era sa ma prinda de multe ori bunicamea! Ma mai joc jocuri hentai, ma mai uit la filmulete, manga si poze... dar mereu am norocul sa nu ma prinda. Stau cu mana pe mouse si sunt mereu atenta la zgomote, incercand sa ghicesc daca vine bunica sau nu.
S-a intamplat totusi odata sa citesc un fic hentai si eu, ca o proasta am lasat pagina deschisa. Cand m-am intors cine citea ficul?! Bunica! A facut scandal dar mi-am invatat lectia, de atunci inchid pagina cand ies din camera si bunica nestiind sa umble nu ae habar la ce se uita ingerasul ei!
[Imagine: 16170610.gif]

Vraajitoarea-i jucarie
Si-are fusta colorata,
Iar în mâna sa se stie
Are-o matura-agatata.

~Piersicuta~Rubin~

Aaaa... aaa... amuzant 21
Si eu am o povestioara de genul dar nu este vorba de nici un parinte 21
Eram impreuna cu un amic, 'Lex, si tipu' nu prea se uita la anime-uri in general si eram impreuna cu el si cu alti 3 si ne plimbam prin parc seara pe la 22 si din ingeniozitatea noastra am zis sa trecem pe la 'Lex pe acasa sa il luam si pe bro al lui care avea vreo 16 ani. Fra's'o se uita la anime-uri inclusiv hentai, dar mult rau, cum prinde calculatorul liber fix acolo intra. Si intram la 'Lex in casa impreuna cu alti 3 amici ai nostri sa il luam pe bro cel mic pe afara. Ehhh cand am intrat la fra's'o in camera... :''> imi cer scuze pentru limbaj... dar tipul se masturba pe un film hentai.
Vai bietul baiat cat misto a facut 'Lex de el 21


Goddammit child. This kind of shit... meh, humans.
[Imagine: 41825604.png]
Intelege, eu nu sa mor niciodata!

Foarte funny poveştile voastre!
Am fost pacatoasă astazi... M'am uitat şi eu la un episod dintr'un anime hentai. Eu sunt „îngeraşul familiei”, niciodată nu pacatuiesc. 21 Câte lucruri fac pe furiş mamă 21 Şi pe mine era să mă prindă... chiar adineauri. Nu aveam nevoie de sunet că era sub., şi pentru că era hentai am dat sonoru 0%. Şi eu fiind... absorbită de ce se întâmplă, n'am auzit că intrase fratemiu în cameră. Şi era fix la o scenă deaia „hot”. Şi el statea şi se uita cu mine. Se şi duse să ia biscuiti 21 Când se termină mă bate pe spate cu degetul şi'mi zice:
- Dă pe urmatoru' 3
Ramân cu o mutră gen » O_O « şi ies din cameră mai repede gen „Spider Man”. Eram în stare de frică să mă caţăr pe pereti. 21

Sper că nu v'am adormit 71
Zbye 10

Edit*: Sunt cu câteva ore după asta. Fratemiu nu m'a pârât! Locky for me! b-) Adică lol that stayed with me and watched a full episode :-S Nu mă mai uit oricum... Nu prea mă pasionează. Am vrut doar să vad cât rezist 21
[Imagine: bubblevz.png]




Eu am avut norocul de a nu fi fost niciodata prinsa uitandu-ma la hentai ( pana acum 2 ani) sau yaoi (de atunci incoace). Ma uit mereu pe mut si doar cand mama e min. 3 camere mai incolo si stiu ca e ocupata si nu are ce face la mine in camera / cand e plecatat la cumparaturi si stiu ca sta min. o ora.
M-a prins in schimb cu un RPG yaoi pe mess. Cand mi-am facut contul in clasa a doua, ea mi-a ales ID-ul si parola. Nici nu mi-a trecut prin gand ca i-ar folosi la ceva ca-mi stia parola (deh, pe atunci nici nu stiam ca exista posibilitatea de a minti in loc sa spun adevarul integral, ca da' proasta mai eram). Si eu, linistita, toata vara trecuta stateam in gradina cu telefonul (IPhone 4) in mana scriind replici si trantindu-l cu ecranul in jos de fiecare data cand se apropia mama (asta la inceput), mai apoi doar blocandu-l (si nu a fost foarte usor sa vad ceva pe ecran cu luminozitatea la minim ca sa nu vada mama, in timp ce soarele imi lumina in ecran). Cand ma intreba ce fac, ii ziceam ca vorbesc cu cineva pe mess. Si ea si bunica si matusa ma intrebau cu cine si eu le ziceam tot ce stiam (aproape), foarte sincer : prenume, varsta si orasul in care sta. Pe data de 29.08.2012, ora 18:50 (stiu exact pentru ca inca mai am mesajul in telefon, ca i-am zis ca m-a prins mama si nu stiam ce sa fac; eram foarte speriata sa nu-mi pierd telefonul) am aflat ca mama mi-a intrat pe mess si a dat fix de o scena mai hot. M-a amenintat ca raman fara telefon si ca se va asigura ca nu voi mai putea folosi netul niciodata. A fost un adevarat scandal, dar s-a sfarsit cu bine: eu inca imi am telefonul, nici nu ma gandesc sa renunt la animeurile/ficurile yaoi pe care le vizionez/citesc si am facut-o pe mama sa fie de acord sa vorbesc cu fata cu care am inceput sa vorbesc pe mess vara trecuta; ba chiar am convins-o pe mama sa ma lase sa ne intalnim, daca va avea si ea timp. Oricum, de atunci mi-am facut un alt cont de mess la care mama nu-i stie nici macar ID-ul.
Cred ca la cum a facut din cauza unui rpg, mi-ar lua orice posibilitate de comunicare la distanta si acces la informatii daca m-ar prinde uitandu-ma la yaoi.
21 i have no wories, it will never happen 4

Edit: Am uitat sa zic ca o data s-a uitat tot mama prin istoricul de pe telefonul meu si a gasit cel putin 5 ficuri de pe Zup si a citit cate putin din ele (eu eram la dus, altfel ii luam telefonul din mana). Mi-a interzis sa intru pe net de pe tel o luna si m-a facut sa-i promit ca nu mai intru niciodata pe Zup. Pe naiba! Peste o saptamana am uitat un o pagina de net dechisa la un fic si m-a prins iar. Si nici acum nu stie ca mai citesc. Who cares? Well I don't!
[Imagine: tumblr_mq6sbubRgR1stc76eo1_1280.jpg]
Are you surely not lying, little Biersack?

"The more, impatient we are, the more mistakes we'll make" - Kurama

[Imagine: tumblr_mdft2ajCXy1rvbjx3o1_500.gif]




MMMM 19
Si da, am fost prinsa chiar in flagrant de tata. 24
Stateam noaptea pe la unu la pc si ma uitam la un scurt filmulet hentai. Chiar in punctul culimnant [if you know what i mean 19 ] intra tata pe usa. M-am intors si am avut o expresie gen ''Monster, go away!'' dupa aceea am izbucnit in ras. Bineinteles, au fost doua saptamani si ceva in care nu am mai avut voie nici sa ma uit la pc, dar nah, asta e soarta. >.<
Apropo, m-au amuzat raspunsurile voastre. 21





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)