Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

#81
21 Ghinionistilor, niciodata prins cu nimic. Sunt un diavol alunecos21. Plus de asta in camera mea nu intra nimeni fara aprobare, asa ca ma pot uita linistit, plus de asta am laptop, deci il pot inclina cum vreau eu in caz de ceva. Si oricum ma uit mai mult noaptea ca ziua sunt la lucru. Deci pe scurt, ei nici nu stiu bine ca ma uit la animeuri daramite de hentai.


PS: Nu ma uit la filmulete cu "romantism" intre baieti. In camin ma uitam cu un prieten la Loveless, si la prima faza cand il saruta pe Ritsuk, era sa cadem de pe scaune cu o reactie de genul yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu21

If I cannot smoke in heaven, then I shall not go.

#82
Dooaaamnee 24 21
Am ras cu lacrimi 24
Ei bine.. eu nu ma uit deci nu are cu ce sa ma prinda 39
Plus ca eu am norocul ca stau doar cu mama iar tata la sat dance

Defapt 4 Tocmai mi-am amintit ca am patit`o si eu.. cand eram mai mica..
Ma jucam eu nu stiu ce si dau de un site cu jocuri ... va dati voi seama.. mama dincolo in camera la televizor .. GOOD .. ce aveam de pierdut? eram curioasa din cale afara 21
Dau pe un joc si ghinionul meu, mama intra in camera cu o farfurie pe care e un sandwich.. raman ceva gen: AM DAT DE NAIBA!
ea: ce faci?
eo inca in soc: * ai draci! chiar asta mai imi trebuia! * pai.. aaa..aa nimic!
ea: uite ti`am adus un sandwich.. uhh ce`i asta? intreaba ea uitandu-se la monitor..
Eu deja incepusem sa tremur toata si transpiram de numa. Cred ca mi-am reamintit tot ce traisem pana atunci.. X_X
ea: Ahaaaaa! Deci la dinastea te uiti tu ha?!
eu: paaai sti.. adica.. eu..
ea: sa te vad cum iesi din pagina asta! hai repejooor!
Eu ce sa fac? Merg apas pe ESC.. punandu`ma pe scaun si ce sa fac.. am inceput sa vorbesc pe mess pentru ca mama sa se asigure ca nu ma mai uit la minunatiile aleaa 24


De atunci nu m`am mai uitat ...

Sfat: Fiti foarte atenti..!!!

Edit: Mi`am readus aminte cevaa 21

Era o data si parca tin minte ca era iarna.. 39 Si venise o prietena la mine.. eu de obicei fiind o mare fana SasuSaku, scriu ficurile in notepad dupa care le asalve si le ascund foarte bine.. nu ca imi e frica de mama, ea habar nare sa umblela comp` .. dar colegele mele sunt foooarte curioase cand vine vorba de secrte.. deci .. in fine.. am rugat`o sa`mi instaleze ceva.. nu mai stiu exact ce.. noi ne repezim asupra compului si tampitu` de el se blocheaza! 14 si ca sa vezi nici butonu` de restar nu mergea.. nu aveam ce face decat sa`l scot din priza.. cinci minute mai tarziu.. aveam sa aflu ca trebuie sa`mi reinstalez windowsul..
Deci, trec cateva saptamani si eu tot fara net si brusc ma prinde si o pofta de scris.. imi iau un caiet si incep sa scriu.. dupa cateva zile, un prieten vine si imi repara calculatoru`.. So... eram foarte fericita.. mi`am aruncat caietu` prin dulap, stiind ca mama nu`mi cotrobaie prin lucruri.. dar ea devenise din ce in ce mai curioasa de ceea ce scriam eu..
Cand veneam intr`o zi de la scoala.. rupta de obosita din cauza antrenamentului, intru in casa si o aud pe mama vorbind cu sor`mea din Austria.. ii povestea despre caietul meu iar eu eram pe jos..
Mama: Si sa vezi.. scrie cum se pupa..
Eu: Mamaaaa!! Ce faci !?! >.<
Mama: Opsss.. stai ca o venit dracusou` acasa..
Eu: Da! Da! Mai vedem noi dracusor! Te`ai uitat in caietu` meu nu?!
Mama: Aia e lumea ta imaginara sau ce?
Eu: Nu e treaba taaaaa!

De atunci tot ma mai ntreaba ce scriu dar eu: pauza.. nu`i zic.. nu`mi place sa`mi umble prin lucruri.. 33 ...

#83
Am fost si eu prinsa de cateva ori . . .
Acum catva timp , tata se grabea sa plece undeva . Iar eu , ametita cum sunt , am uitat ca el isi baga nasul in tot ce fac eu . Nu stiu ce s`a intamplat la baie , iar eu am fugit ca sa vad . Bineinteles , laptopul meu era deschis , cu un fic in toata splendoarea lui . Cand am venit de la baie , il vad pe tata ranjind asa frumos . . . Mi`a picat fata >.< Daar , am avut o sansa la viata . Nu a citit decat cand fata isi declara sentimentele pentru baiat si cand se sarutau , daca citea si hentai`ul eram moarta .

Inca o data , eram cu fetele care erau fascinate de cum povesteam eu un hentai xD Si intra repede vara`mea care intreaba " Despre ce vorbiti ? " , eu in gura mare nervoasa ca am fost intrerupta " Despre hentai !! " . Mama mea era in spatele ei , iar vara`mea stie ce inseamna hentai . Am ramas cu o fata de genul O____O . Apoi m`a intrebat mama ce inseamna hentai , iar eu " Pai . . . un film . . . si . . . este vorba de istoria unei imparatese !! Domnul de istorie ni la dat " . Uhm , puteam sa ii zic mamei ceva , pt. ca ea este destul de cul , dar cred ca laptopul meu era confiscat 4 . Bine ca vara`mea si`a tinut gura , ca altfel eram moarta . Mai ales ca ea pipereaza orice .

Nu sunt o fana infocata a hentai`ului , dar ma mai uit , pt. ca imi place uneori , dar la yaoi nu pot rezista sa nu ma uit 4


[Imagine: iloveyouanimesign.png]


#84
Boon,eu am fost precoce.Am inceput cu hentaiu` la 11 ani[chestia a fost din pura curiozitate]. La google-ul vechi iti aprea ce cautai, si eu cum scriam "Hentai anime","anime porn" pe google, tata cand a vrut sa caute ceva a vazut ce cautasem eu pana atunci.Da o ora de predici mama in sus, tata in jos,doar ca eu cred ca am azut numai bla bla bla, pentru ca m-am apucat iar de hentai[nu imi place yaoi, va rog don`t kill me ].

O intamplare tare haioasa21. Eram la scoala si o colega a luat din greseala in loc de cartea de istorie care era invelita intr-un ambalaj alb de hartie, o carte pornografica invelita la fel in hartie alba de-a lu frasu`. Da pe a mancat-o adanc undeva sa le arate baietilor cartea crezand ca o sa le placa,doar ca pe vremea aceea [clasa a 5-a] erau cam paraciosi si s-au dus la directoare21.

Motto:"Baietii nu sunt asa cum credeti!"21

#85
Am revenit.. De ce viata e asa de cruda..? :yada: .. era cat pe ce sa ma prinda.. =_= .. Mama.. De ce trebuie sa umble ea numai prin camera mea? Nu`i corect .. ! .. Deci: Cautam o poza cu Madara Uchiha pentru ficul meu si.. dau de o poza.. 65 .. yaoi .. cu fratii Uchiha .. [ Sas`ke, Itachi si Madara ] ... Eu ma inrosesc toatat din cap pana in picioare si ma uit la mama, care habar nu avea ce am. Pe cand sa se uite si ea, da direct in josul paginii, ramanad la vedere simple poze ..
Sau dupa aceea, cautam o poza cu Itachi pe photobucket .. mama tot la mine in camera .. Bun.. Deja ma rog in gandul meu sa nu apara cine stie ce minunatie de poza ca cred ca fac infarct pe loc. Chiar cand credeam ca am scapat, intru in pag. 2 si apare tot una yaoi cu Madara si Itachi =]] .. ma intorc catre mama si ea habar nu avea ce patisem .. ies rapid din pagina aia fara sa mai intru acolo .. NEVER .. !!!

#86
Cred ca am un noroc extraordinar. Nimeni nu ma prins , eu ma uitam la yaoi pe youtube si Tata trecea pe langa mine21 Acum daca stau cu mai multi tot imi e usor4 Mai ales ca acum am si leptop-ul si stau mai comod. Tata ma considera un "inger" 21 daca ar sti... Eu ma uitam si la hentai cu o fata cu tata dincolo , usa deschisa , el nici o problema==
Acum cateva luni si ceva (cred) am intrat pe cal. si cautand ceva yaoi (iubesc acest gen:X ) am dat de un site, e ma uit um pic pe el , apoi mai stau prin pat . Intru iar si vad ca pagina e acolo (of shet...) nu am stiu ce sa fac , repede am intrat si am cautat pe net cum sa o sterg , nimic , am incercat nu mergea , intru pe mess nimeni nu a stiu sa imi raspunda.==Plina de ingrijorare am sters internet explorar21 ca pe ala am vazut site-ul. Il instalez dinou , nu merge , auchi ce ma fac. Mai intru pe mess si ii spun unei fete, ea imi explica dar tot nu merge apoi o idee geniala sa sterg toate datele== Incerc , merge! Minune, si face fata aia "pentru ce aveai nevoie?" si asa iam povestit si a spus ca si ea se uita21 si mia dat un site cu jocuri hentai==
Peste cateva minute sau ore , vine fratimiu cu un prieten de al lui , inima imi batea , nu stiam ce sa fac. Daca aparea dinou site-ul ,ma pun in pat si ma invelesc cu plapuma si mi-o pun si pe cap, incep sa tremur , si sa transpir. Dupa ce au plecat eu intru si ... nimic nu mai era. Si eu ma ingrijorasem degeaba 2
Anyway ... sper ca nu vam plictisit. A da mai era o faza dar nu e cu hentai sau alceva.
Eram eu pe cal. pe un joc si cumnatamiu in pat langa mine, eu vorbeam cu unul si ne alimtam "iubire" "te iubesc" "iubitule" si etc... 21 apoi am inceput sa fac poze cu ala si eram intr-o pozitie pe joc , aiai , eu eram dedesupt el deasupra si ne "sarutam" 21 Cumnatamiu nimic , linistit in pat. Deci asta e prea culmea... noroc ca nu ma spus sau nu a vazut==
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#87
Hah, mai mult fete pe aici xD

Anyway.. in general sunt foarte precaut cand vine vorba de chestii de genul, inainte imi stergeam history de la browser.. acum exista Private Browsing. Nu am fost prins pana acum dar era de cateva ori.

Odata am lasat tv-ul pornit si imaginea de pe comp imi apare si pe tv.. in mod normal daca intra cineva in camera nu vede ecranul de la comp, dar vede cel de la tv... Si uitand ca e tv-ul pornit ma uitam fara griji... Dupa ce am terminat.. la un minut a intrat taica-miu.... daca intra cu un minut mai devreme ma prindea.

Alta data ma uitam pe laptop.. si am niste boxe conectate la el, am dat volumul incet de tot si ma uitam... apoi am vrut sa scot boxele ca sa stau in alta pozitie... dar cand am scos boxele volumul a sarit la ultima valoare inainte sa bag boxele... adica aproape la maxim 21 nu mai stiam ce sa apas, noroc ca nu s-a auzit mare lucru.

Mai nou citesc manga hentai asa ca nu mai imi fac probleme...stiu sa-mi ascund urmele.. mwahaha..
[Imagine: Knowledge1s.jpg]

#88
Eu incerc sa fiu cat mai precauta cand ma apuc sa citesc hardcore yaoi. Dar odata, pe cand ajunsesem la o scena de sex foarte intensa, intra mama. In secunda urmatoare am micsorat fereastra si am inceput sa deschid tot felul de foldere aiurea de pe desktop. Partea buna e ca mama nu s-a uitat la ce faceam eu (deobicei nu se uita dar mai are zile cand vine pe la spatele meu si incepe "ce faaaci?"). Din pacate, i-am explicat odata ce inseamna hentai, dar nu cred ca a dat importanta.

Odata, la ora de tic, ne lasase sa facem ce vrem (avantajul ca sunt la filo si am o profa geniala). Si ma apuc eu sa citesc niste yaoi. Intra diriga in sala, eu tot citeam si n-aveam treaba cu ea. Colega de langa mine era foarte panicata de parca ea citea in locul meu. Imi tot dadea coate si imi zicea "Inchide odata fereastra aia!! E diriga in spatele taau!!". Dar diriga n-avea nicio treaba cu mine, desi i-a sarit putin in ochi o mica scena XD.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^

#89
Si cand credeam ca mie nu are cum sa mi se intample...>.<" Acum vreo ora-doua, ma uitam la un com de la "Je l’aime à mourir" si a intrat si am auzit, incercam sa bag altceva din bara peste, dar cum PC-ul meu e plin de virusi, a mers greu si ramasese neacoperita exact partea cu titlul (titlu care continea si un [+18]). M-am panicat ca ajunsese in spatele meu si fereastra inca nu se acoperise de tot. Nu stiu daca a observat sau nu ca nu a zis nimic. Zuppy03 In orice caz, nu cred ca e de foarte bine. 21 Mama e intelegatoare (de cand eram mica ma innebuneste ca ea vrea sa fie prima care il cunoaste pe primul meu prieten si tot de atunci ma tem de momentul in care voi intalni pe cineva).

#90
Bun.. m`am gandit sa trec pe aici . Again .. :[[.. M`a prins in fapt. Acu` o ora sau doua .. Eram singura acasa si vorbeam pe mess cu Letty, bantuind pe la Naruto Fics .. Cautam vreun fic bun de citit.. Chiar cand credeam ca o sa mor, vad un fic cu un nume atragator .. In engleza.. Nu mai stiu cum se numea si imi e lene sa mai caut pe acolo.. aud usa.. nu prea ma ambalez, stiu ca ii mama.. tata e la lucru deci .. nu avea cine sa fie .. bun .. mai stau putin si ma duc in bucatarie .. Mama pe acolo nu stiu ce facea.. Vin eu inapoi, iar dupa vreo jumatate de ora vine la mine si se holbeaza la monitor .. Iar capitolul era si el ceva mai .. fierbinte .. sa zic asa .. eu repede pun mainile pe ecran sa nu vada da ramane la vedere o mica replica a lui Sas`ke la adresa Sakurei care disparuse.
- Hey ! Da ce te uiti asa ! Du`te ! zic si o imping spre usa.
- Las` ca stiu ce citesti: " Cu vei fi a mea ! " ..
- Da ! Da! " O nu ! O nu ! O sa mor ! O sa mor ! " .. imi zic in gand
- Ba da !
- Ba nu !
- Ba da! Am vazut acolo la sfarsit !
- Da ? " Fac pe nestiutoarea, pentru ca aruncasem un ochi si in josul ficului " .. Inca nu am ajuns acolo !
Si se cara cat ai zice peste de acolo .. Dupa aia intru intr`o pag de YouTube si pun muzica.. Las documentu` in bara si ma apuc de curatenie .. 22 .. uite asa am scapat si eu de data asta intreaga.. De ar sti ce ficuri citeste " ingerasu`" casei cred ca s`ar urca pe pereti =]] ...




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)