Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O vara de vis

Patetic....da ce pot spune, capitol bun?!....nup....descrierea nu exista si scrii paragrafe in care descrii personajele.
Citat:Prietenele sale erau Temari ,o fata cu parul blond ca mierea si ochii de un verde inchis , foarte de gasca si amuzanta , Tenten o fata satena cu ochii ca ciocolata , foarte indrazneata si o buna prietena , Ino o fata blonda cu ochii albastri ca marea si Hinata , o fata timida cu parul brunet si ochii lila , era o prietena adevarata care te asculta mereu cand aveai nevoie sa te impartasesti cuiva.

Parca zici ca ne povestesti noua despre Sakura, parca zici ca suntem toti la un foc de tabara si tu ne povestesti despre o prietena de a ta cam asa suna. Puteai sa ne descrii prietenele ei altfel. De exemplu cand s-au intalnit toti de l-au cunoscut pe Sasuke puteai sa ii descrii pe toti in propozitia:
Citat:- Ok , hei prieteni , vreau sa va fac cunostinta cu cineva. El e Sasuke iar ei sunt prietenii mei , Temari ,Ino,Hinata , Tenten , Naruto , Sai ,Neji si Shikamaru, ii prezenta fata pe fiecare in parte . Sper ca vom fi cu totii prieteni buni !

Semnele de punctuatie sunt puse cam aiurea, tu nu sti unede sa pui doua puncet[:], semnul exclamarii[!], sa lasi spatiu[space], sa pui virgula[,] cum trebuie si unde trebuie. Asta dovedeste ca nu citesti destul si nu ma refer la ficuri si la mesajele de pe mail sau ce se poate citi ci ma refer la carti. Am aici un fragemnt, daca se poate numi asa, in care semnele sunt puse aiurea si nu unul, mai cam toate.

Citat:- Ok , hei prieteni , vreau sa va fac cunostinta cu cineva. El e Sasuke iar ei sunt prietenii mei , Temari ,Ino,Hinata , Tenten , Naruto , Sai ,Neji si Shikamaru, ii prezenta fata pe fiecare in parte .

Deci asta este propozitia scrisa de tine si mai jos este cum trebuia scrisa, ma refer la semne nu la asezarea cuvintelor in propozitie.

-Ok! Hey prieteni, vreau sa va fac cunostinta cu cineva! El e Sasuke, iar ei sunt prietenii mei, Temari, Ino, Hinata, Ten Ten, Naruto, Sai, Neji si Shikamaru,(aici se putea pune si punct, sunt la fel de corecte si virgula si punctul) ii prezenta fata pe fiecare in parte.

Actiunea e grabita si "descrierea" ta a fost numai de cateva randuri, ai descris camera fetei. A fost binisor, tu ai descris scurt si la obiect, ceea ce nu e bine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie foarte amanuntit. Incearca sa folosesti si alte cuvinte pentru a descrie o persoana, am vazut aceesi introducere in o gramada de ficuri si sincer m-am plictisit pana peste cap de ea, vino si tu cu ceva nou, nemaivazut, nemaiauzit. Capitolul asta mi sa parut original. Titlul simplu dar original. (scuze pentru repetitie) Straduiete mai mult, puneti creierul la munca, scrie si de o suta de ori daca trebuie capitolul dar cel outin vei sti un lucru: a iesit un capitol bun, nu pot spune perfect pentru ca nimik nu e perfect pe lumea asta.

Cam ata am avut de spus daca te-a suparat ceva da-mi un PM si am sa rezolv cu comentariul.
Succes!
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10

Răspunsuri în acest subiect
O vara de vis - de lary-chan_sakura - 13-08-2010, 03:55 PM
RE: O vara de vis - de Elena. - 14-08-2010, 02:17 AM
RE: O vara de vis - de Yun. - 14-08-2010, 02:03 PM
RE: O vara de vis - de lary-chan_sakura - 14-08-2010, 06:53 PM
RE: O vara de vis - de Yun. - 15-08-2010, 06:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Uraste ca iarna, iubeste ca vara. hiimera 42 25.712 29-03-2013, 05:52 PM
Ultimul răspuns: FuNnY bUnNy
  O vara plina de iubire si schimbari *|Dea|* 4 3.605 05-04-2012, 07:17 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  O iubire de-o vară? Ayu.Lore 5 3.467 01-09-2011, 08:23 PM
Ultimul răspuns: Ayu.Lore
  Ploi scurte de vară chrissta 8 5.079 11-12-2010, 01:10 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  Suspinuri în culori de vară [yaoi] Claribel 5 5.307 28-07-2010, 10:27 PM
Ultimul răspuns: SAYA_ANGEL
  Nopti de vara Shadow. 17 17.334 03-08-2009, 05:38 PM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*

Utilizatori care citesc acest subiect: