Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O vara de vis

#1
hy ! M-am gandit si eu sa postez primul meu fic

Discliemer : Nu detin nici unul dintre personajele din anime-ul /manga-ul Naruto care apartin lui Masashi Khishimoto si nu fac profit de pe urma acestor persinaje.

Capitolul 1 : Un nou prieten


Era o zi frumoasa si insorita de August , intr-un mic satuc din Japonia numit Konoha. Pasarelele ciripeau vesele cantecele lor mladioase prin copacii infloriti , soarele stralucea puternic pe cerul senin , florile de vara imprastiau parfumul lor fin prin aerul caldut , totul era foarte frumos ,era o zi perfecta de vara.
In acest mic satuc traia o fata vesela si amuzanta , numele ei era Sakura Haruno . Avea parul roz ca cele mai frumoase flori de cires , ochii verzi ca smaraldele straluceau jucaus in bataia soarelui ,fata s-a alba ca spuma laptelui si obrajii usor rumeni o faceau sa semene cu un inger , iar buzele sale rosii ca petalele unui trandafir o faceau sa arate divin.
Fata statea intinsa pe iarba verde , impreuna cu prietenele sale , si priveau cerul albastru senin , unde isi mai facea aparitia cate un norisor.
Prietenele sale erau Temari ,o fata cu parul blond ca mierea si ochii de un verde inchis , foarte de gasca si amuzanta , Tenten o fata satena cu ochii ca ciocolata , foarte indrazneata si o buna prietena , Ino o fata blonda cu ochii albastri ca marea si Hinata , o fata timida cu parul brunet si ochii lila , era o prietena adevarata care te asculta mereu cand aveai nevoie sa te impartasesti cuiva.
- Deci , ce vreti sa facem azi ? intraba Sakura
- Eu una as vrea sa merg la lac sa innot putin , ce ziceti ? spuse si ino
- Buna idee Ino , spuse Tenten vesela
-Ce-ar fi sa-i chemam si pe baieti ? intreba Temari fericita
- Da e o idee buna , hai sa mergem spuse si hinata apoi pornira toate cinci spre parc unde stiau ca ii vor gasi pe baieti.
Pe drum din neatentie Sakura se izbi cu bicicleta de un alt biciclist ce venea din directia opusa cu viteza . La impactul cu acesta ,fata se dezechilibra si cazu de pe bicicleta . Baiatul sari repede de pe bicicleta si cobori la fata verificand daca e bine.
-Imi pare rau , ar trebui sa fiu mai atent , sper ca esti bine , spuse baiatul.
Acesta avea ochii ca cel mai intunecat abis si parul de aceeasi culoare. Rozalia se uita putin la el studiindu-l apoi raspunse.
-Da sunt bine , se mai intampla , nu e nici o problema.
-Ma bucur ca esti bine . Apropo , eu sunt sasuke Uchiha , se prezenta baiatul.
-Eu sunt Sakura Haruno , incantata. Hei ,ce-ar fi sa-i cunosti pe prietenii mei? Apoi putem merge cu totii la lac , spuse sakura.
- Mi-ar face placere. Sa mergem , spuse incantat baiatul.
- Ok , hei prieteni , vreau sa va fac cunostinta cu cineva. El e Sasuke iar ei sunt prietenii mei , Temari ,Ino,Hinata , Tenten , Naruto , Sai ,Neji si Shikamaru, ii prezenta fata pe fiecare in parte . Sper ca vom fi cu totii prieteni buni !
Naruto era un baiat blond cu ochii albastri , foarte energic si amuzant , Sai era un baiat brunet cu ochii negri , foarte de gasca , Neji era un prieten bun, saten cu ochii lila si era si verisorul Hinatei iar Shikamaru era un baiat saten cu ochii negri si un bun amic.
Dupa ce s-au cunoscut au plecat cu totii sa se schimbe apoi au mers catre lac. Ajunsi la lac s-au oprit pentru un moment sa admire privelistea. Lacul era mare cu apa cristalina inconjurat de o plaja si multi copaci pe marginea plajei. Era foarte frumos.
Copii au intrat in apa unde s-au jucat , s-au balacit si au innotat pana seara , apoi iesind pe plaja si privind cum regele zilei ,soarele , ii face loc reginei noptii , luna , si slujitoarele ei ,stelele. Apoi cu totii au plecat spre casa. pe drum cu totii s-au despartit cu un scurt noapte buna , ramanand doar Sasuke si Sakura .
Cand a ajuns in fata casei Sakurei , care era o casa cu un etaj , mansarda si o gradina plina cu tot felul de flori care mai de care mai frumoase si parfumate , Sakura il saruta pe Sasuke pe obraz urandu-i noapte buna , apoi intra in casa.
O saluta politicos pe mama sa , o femeie de treizeci de ani cu parul roz si ochii negri , foarte frumoasa , apoi intra in camera sa care continea un pat de oa presoana cu lenjerie mov , un dulap , birou cu calculator si un fotoliu mic , peretii erau de culoare portocaliie iar pe jos era un covor mov. Isi lua o rochita de pijama roz simpla si merse sa faca un dus , apoi se baga in pat si adormi imediat visand ziua ce tocmai trecuse.

Acesta a fost primul capitol , vreau critici cat de multe chiar si dure , nu ma supar bye
[/b][/i][/color][/font]:pls:[/size][size=large]In lumea aceasta sunt doua tipuri de oameni:eu si cei care vor sa fie ca mine

Cei care ma critica si ma invidiaza o fac doar pentru ca ei vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodataZuppy04
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie
E greu sa suferim in tacere si nimeni sa nu stie!!!

#2
Patetic....da ce pot spune, capitol bun?!....nup....descrierea nu exista si scrii paragrafe in care descrii personajele.
Citat:Prietenele sale erau Temari ,o fata cu parul blond ca mierea si ochii de un verde inchis , foarte de gasca si amuzanta , Tenten o fata satena cu ochii ca ciocolata , foarte indrazneata si o buna prietena , Ino o fata blonda cu ochii albastri ca marea si Hinata , o fata timida cu parul brunet si ochii lila , era o prietena adevarata care te asculta mereu cand aveai nevoie sa te impartasesti cuiva.

Parca zici ca ne povestesti noua despre Sakura, parca zici ca suntem toti la un foc de tabara si tu ne povestesti despre o prietena de a ta cam asa suna. Puteai sa ne descrii prietenele ei altfel. De exemplu cand s-au intalnit toti de l-au cunoscut pe Sasuke puteai sa ii descrii pe toti in propozitia:
Citat:- Ok , hei prieteni , vreau sa va fac cunostinta cu cineva. El e Sasuke iar ei sunt prietenii mei , Temari ,Ino,Hinata , Tenten , Naruto , Sai ,Neji si Shikamaru, ii prezenta fata pe fiecare in parte . Sper ca vom fi cu totii prieteni buni !

Semnele de punctuatie sunt puse cam aiurea, tu nu sti unede sa pui doua puncet[:], semnul exclamarii[!], sa lasi spatiu[space], sa pui virgula[,] cum trebuie si unde trebuie. Asta dovedeste ca nu citesti destul si nu ma refer la ficuri si la mesajele de pe mail sau ce se poate citi ci ma refer la carti. Am aici un fragemnt, daca se poate numi asa, in care semnele sunt puse aiurea si nu unul, mai cam toate.

Citat:- Ok , hei prieteni , vreau sa va fac cunostinta cu cineva. El e Sasuke iar ei sunt prietenii mei , Temari ,Ino,Hinata , Tenten , Naruto , Sai ,Neji si Shikamaru, ii prezenta fata pe fiecare in parte .

Deci asta este propozitia scrisa de tine si mai jos este cum trebuia scrisa, ma refer la semne nu la asezarea cuvintelor in propozitie.

-Ok! Hey prieteni, vreau sa va fac cunostinta cu cineva! El e Sasuke, iar ei sunt prietenii mei, Temari, Ino, Hinata, Ten Ten, Naruto, Sai, Neji si Shikamaru,(aici se putea pune si punct, sunt la fel de corecte si virgula si punctul) ii prezenta fata pe fiecare in parte.

Actiunea e grabita si "descrierea" ta a fost numai de cateva randuri, ai descris camera fetei. A fost binisor, tu ai descris scurt si la obiect, ceea ce nu e bine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie foarte amanuntit. Incearca sa folosesti si alte cuvinte pentru a descrie o persoana, am vazut aceesi introducere in o gramada de ficuri si sincer m-am plictisit pana peste cap de ea, vino si tu cu ceva nou, nemaivazut, nemaiauzit. Capitolul asta mi sa parut original. Titlul simplu dar original. (scuze pentru repetitie) Straduiete mai mult, puneti creierul la munca, scrie si de o suta de ori daca trebuie capitolul dar cel outin vei sti un lucru: a iesit un capitol bun, nu pot spune perfect pentru ca nimik nu e perfect pe lumea asta.

Cam ata am avut de spus daca te-a suparat ceva da-mi un PM si am sa rezolv cu comentariul.
Succes!
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10

#3
Buna
Poi in primul rand am sa spun ca, pentrul primul fic este destul de bine, insa mai ai de lucrat. Dar din pacate la inceput nu este prea original, o zi insorita si o fata cu descrieri "divine".. chestia asta e cam des intalnita in majoritatea ficurilor, oricum sa lasam asta, poate o sa devina pe parcurs mai original. Insa ai si ceva care nu s-a mai intalint si acea e intamplare cu bicicleta ;). Acum la descriere ai ceva acolo dar inafara de descrierele personajelor, mai nimic la "capitolul descriere". Dialogul este sec, iar naratiunea cam lasa de dorit.Greseli de taste ai avut cateva, unele sunt minore iar altele chiar nu le pot "ocoli", cea mai serioasa ca sa spun asa este sasuke Uchiha.. ai scris cu "S" mic:?: .Cea ce ma uimit este faptul ca Sasuke si-a cerut scuze cred ca in ficul asta nu o sa fie un "bad boy". Ei bine eu atata am putut sa spun Gambate cu noul chapter, dea bi astept sa vad cum evoluezi;).
Just the
way you know me..

#4
hy !
in primul rand merci pentru comentarii .
Elena , sa stii ca nu m-a suparat comm-ul tau , ce m-a suparat a fost totusi faptul ca ai zis ca nu citesc destul de mult si aici te corectez , sa stii ca citesc foarte mult pentru ca ador sa citesc dar sa lasam asta deoparte , inca o data multumesc pentru comenatrii si cum am zis astept multe critici chiar si dure pentru ca ele intaresc caracterul si sincer pe mine ma ambitioneaza
acest capitol s-ar putea sa nu fie bun dar promit ca pe parcurs o sa incerc sa ma perfectionez
app: acest capitol este povestit din perspectiva Sakurei


Capitolul 2 : Petrecerea

Stau intinsa pe patul moale si pufos din camera mea , privind spre geam cum zeul luminii , soarele , isi face aparitia sa maestuoasa imprastiind razele sa calde peste intreg satul . Afara se vad harnicii locuitori ai satului cum deja incep sa misune pe stradutele intortocheate , fiecare grabindu-se in directia in care dorea sa ajunga. Aud vocea mamei mele cum ma striga sa cobor jos la micul dejun si cobor repede .
Ajunsa in bucatarie sunt intampinata de parintii mei care im spun ca vor pleca pentru trei zile intr-o excursie inafara satului si imi mai spun ca vor pleca la ora doisprezece . Trei zile fara parinti , hmm , ma intreb ce as putea sa fac ...si gandindu-ma asa dintr-o data imi trece o idee prin cap . Voi face cea mai tare , mai nebuna si mai amuzanta petrcere pe care am dat-o pana acum . Imediat ce imi fac planurile pentru petrecere imi iau telefonul si formez un numar . Astept cateva secunde si o voce cunoscuta imi raspunde cu un alo somnoros.
- Temari am cea mi-a venit o idee super tare si vreau sa o pun numai decat in aplicare ! tip eu fericita in telefon
- Waw...mai usor fat-o , ce idee geniala ti-a venit ? ma intreba aceasta amuzata
- Parintii mei pleaca pentru trei zile de acasa iar eu o sa dau cea mai tare petrecere , diseara la ora optsprezece fix sa nu intarzii , anunta-i si pe ceilalti . Si daca se poate tu si fetele veniti mai devreme pentru a ma mai ajuta la cate ceva . Pa ! ii raspund eu apoi inchid telefonul , imi iau jurnalul si ies in gradina din fata casei . Gradina era mare si plina cu flori de diferite feluri , foarte viu colorate si cu un parfum divin . Imi mijlocul gradinii se afla un cires mare cu flori rozalii care isi scuturau petalele la fiecare adiere usoara a vantului . in jurul copacului era o patura de iarba moale si proaspata , iar langa cires un balansoar . Merg si ma asez in balansoar si inspir adanc aerul proaspat al diminetii ,apoi incep sa scriu in jurnal.
" Draga jurnalule ,
Ieri am avut o zi grozava care il include si pe un nou baiat , abia mutat . Este foarte dragut . Parul negru , ochii abisali...nu stiu de ce dar de fiecare data cand este langa mine ma simt de parca pamantul imi fuge de sub picioare ,de parca nu ar mai exista nimic in jur , doar eu si el , cand ma priveste in ochi simt parca un fior placut care imi provoaca emotii , ma incalzeste pe dinauntru si imi umple sufletul cu speranta si lumina . Ma intreb ....oare m-am indragostit ? "
In timp ce eu scriam , intr-o alta casa , doi ochi de onix priveau tavanul . Defapt priveau in gol gandindu-se la o anumita persoana ..." Oare ce este atat de special la Sakura ? O fi privirea ei de smarald cea care ma vrajeste ? Sau zambetul ei atat de dulce ? Oricum ,cert este ca o plac ..." Acestea erau gandurile care nu ii dadeau pace lui Sasuke . Acesta statea intins pe pat cu mainile sub cap . Camera avea peretii vopsiti cu un albastru deschis , un pat cu lenjerie alba , o noptiera , birou cu calculator , un dulap iar pe pereti diferite postere .
Dupa ce termin de scris in caietul invelit de coperti roz cu flori albe , merg in casa si imi iau ramas bun de la parintii mei care erau gata de plecare apoi merg in camera mea si intru pe mess . Imediat ce intru cineva imi da un buzz .
Original_coolboy : Hey , cf ?
Saku_sweetgirl : Bn , cn ejti ?
Original_coolboy :sunt Sasuke, voiam sa iti multumesc pentru invitatia la petrecerea ta , Temari m-a anuntat , si vreau sa iti confirm prezenta mea ...
Saku_sweetgirl : ma bucur ca poti veni , garantez distractie suta la suta . Acum scuza-ma trebuie sa ies ,merg sa fac cumparaturile . Pa !
Saku_sweetgirl is signed out
Merg apoi spre dulapul meu si imi aleg de acolo o pereche de pantaloni trei sferturi albi si un tricou mov , ma incalt cu o pereche de sandale albe ma machiez putin apoi pornesc spre mall , pentru ca acolo voi gasi sigur tot ce am nevoie . La mall stau cam doua ore apoi vin acasa pun mancarea cumparata la frigider , ma duc in living , ma asez pe canapea , dau drumul la televizor si adorm fara sa imi dau seama . Ma trezesc la ora patru jumatate p.m. si ma grabesc spre bucatarie , caci Temari a spus ca fetele vor veni la ora cinci p.m pentru a ma ajuta la decoratiuni . Chiar dupa ce termin de asezat mancarea in farfurii apar si fetele foarte bucuroase si cu niste bagaje in mana . Le salut si le intreb ce e cu bagajul iar ele imi spun ca sunt hainele lor pentru petrecere . Pe la cinci patruzeci p.m. terminam si noi de decorat livingul . Totul arata perfect . Pe sus erau baloane si tot felul de decoratiuni colorate , pe masa mare care se afla in spatele canapelei erau puse tot felul de mancaruri , pe covorul din fata televizorului si pe canapea erau asezate multe pernute . Am mers sus si ne-am schimbat . M-am imbracat cu o rochita verde stramta pe talie iar apoi venind ma lejera , venea pana deasupra genunchilor , mi-am luat o pereche de sandale albe si in par mi-am pus o panglica alba . dupa putin timp ies si fetele care erau imbracate toate in rochite care ma decare mai frumoase . Coboram jos si observam ca baietii au sosit si erau toti veseli si incantati . Ii salutam pe toti apoi incepem petrecerea . Il observ pe Sasuke pe canapea si ma asez langa el incercand sa fac conversatie.
-Sasuke , ma bucur ca ai venit . Cum ti se pare petrecerea ?
- Este foarte distractiva , imi place ...raspunde acesta scurt
- Ma bucur . Deci , unde ai locuit inainte sa vii in Konoha ? intreb eu curioasa
- Pai , in New York dar aici este mult mai grozav si am foarte multi prieteni aici . imi raspunde el vesel
Cand ma pregatesc si eu sa il intreb ce crede despre mine ma trezesc cu o felie de tort in fata din partea lui Naruto .
- Ce-ti veni sa arunci cu tort in mine? ii spun eu dandu-i o palma peste cap si turnandu-i sucul pe el
- Scuza-ma Sakura dar eu voiam sa arunc in Sai iar tu mi te-ai pus in cale . zise acesta frecandu-si locul unde l-am lovit cu mana
- Eu iti stateam in cale ? Ticalosule , tip eu la el si incep sa il alerg prin casa . Lasa ca vezi tu cand te prind dar acesta se impiedica si in cap ii ajunge o farfuri cu mancare de pe masa
- Auuu ! Asta a durut ... zice el vaicarindu-se
- Asa iti trebuie daca te pui cu mine , zic eu cu un zambet triumfator si fara sa observ in cateva momente se starneste o bataie cu mancare pe cinste .
Dupa ce se termina bataia ne hotaram sa jucam un joc . Am ales "adevar sau provocare"
- Deci , Naruto tu esti primul . Ce alegi? intreba Ino
- Provocare...striga acesta foarte tare de era sa sparga si geamul
- Te provoc sa o pupi pe Hinata pe frunte ! spune Ino vesela
Imediat ce blondul executa pedeapsa Hinata se face mai rau ca o rosie si era gata sa lesine.
-Acum , Sakura , ce alegi ? intreba Ino foarte curioasa
- Provocare ...raspund eu zambind larg
- Te provoc sa-i saruti gatul lui Sasuke ! zise aceasta cu un zambet malefic pe fata
Rosesc putin apoi incep sa execut pedeapsa . Ma apropii usor cu buzele de gatul lui simtindu-i parfumul puternic . La contactul buzelor mele cu pielea lui rosesc instantaneu . Avea pielea atat de fina , l-as fi sarutat ore intregi daca vocea lui ino care im spunea sa mai iau si cate o gura de aer nu ma trezea la realitate . Dupa ce ma departez de gatul brunetului rosesc putin in obraji apoi continuam jocul cam o ora dupa care mai dansam putin si apoi incheiem petrecerea fiind foarte obositi . Dupa petrecere merg in camera mea de unde imi iau pijamalele si apoi intru in baia care avea faianta albastra pe jos si pe pereti alba , o cada mare si rotunda , w.c. , cabina de dus si o chiuveta . Intru in cada si stau douazeci de minute dupa care ma schimb in pijamale si ma bag la somn . Si asa s-a ma dus o zi din vacanta de vara...

nu uitati vreau cat mai multe comm-uri si dialogul stiu ca este sec , si la scoala mi s-a spus ca trebuie sa dezvolt dialogul insa imi este foarte greu dar pe viitor voi incerca sa il mai dezvolt
deci criticati-ma va rog
Bye
[/b][/i][/color][/font]:pls:[/size][size=large]In lumea aceasta sunt doua tipuri de oameni:eu si cei care vor sa fie ca mine

Cei care ma critica si ma invidiaza o fac doar pentru ca ei vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodataZuppy04
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie
E greu sa suferim in tacere si nimeni sa nu stie!!!

#5
Hey again me :ha:
Tu spuneai ca nu e un capitol bun nu? ei bine am sa iti spun ca este mai bun ca celalat chiar mai surprins, descrierea este foarte buna desi este loc si de mai bine (cert e ca a evoluat fata da cea din primul capitol) ai descris cu niste epitete foarte frumoase , iar la dialog hmm aici mai ai de lucrat iar in cea ce priveste naratiunea este cam grabita, ai trecut asa de repede la petrecere incat asta a dezichilibrat-o (naratiunea) in rest este OK. La greseli de exprimare si de taste, pot spune ca aici ai avut cea mai majora problema:"-Temari am cea mi-a venit o idee super tare..."- observi ca ti-am subliniat acele cuvinte, ei bine cred ca te-ai incurcat si le-ai pus inplus si probabil trebuia sa iasa asa " Temari, mi-a venit o idee..", iar la restul greselilor de taste am observat una sau doua, oricum minore ( deasta nu am sa le mentionez :P). Well cam atat am avut de spus astept nextul un chuu mic si muulta inspiratie si atentie too >:D<
Just the
way you know me..



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Uraste ca iarna, iubeste ca vara. hiimera 42 20.482 29-03-2013, 05:52 PM
Ultimul răspuns: FuNnY bUnNy
  O vara plina de iubire si schimbari *|Dea|* 4 2.748 05-04-2012, 07:17 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  O iubire de-o vară? Ayu.Lore 5 2.181 01-09-2011, 08:23 PM
Ultimul răspuns: Ayu.Lore
  Ploi scurte de vară chrissta 8 3.723 11-12-2010, 01:10 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  Suspinuri în culori de vară [yaoi] Claribel 5 4.449 28-07-2010, 10:27 PM
Ultimul răspuns: SAYA_ANGEL
  Nopti de vara Shadow. 17 14.415 03-08-2009, 05:38 PM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)