Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul ? :-/
Da
21.43%
3 21.43%
Asa si asa
21.43%
3 21.43%
Nu
57.14%
8 57.14%
Total 14 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Un baiat , o fata … o noua iubire !

#1
Un baiat , o fata … o noua iubire !

Discalimer: Nu detin niciun personaj (in afara de cele create de mine), personajele apartin lui Masashi Kishimoto si nu fac profit de pe urma lor.

Capitolul 1


O clasa noua , colegi noi … o noua viata e pe cale sa inceapa pentru mine


Nu mai suport ! Vreau sa pot sa ma opresc din plans , sa nu ma mai gandesc la ce a fost , sa nu ma mai gandesc la prietene , sa nu ma mai gandesc la ce o sa fie de acum incolo , sa nu ma mai gandesc la toate astea … si totusi o fac ! Traiesc cu speranta ca am sa uit , desi cred cu sfintenie ca asta nu se va intampla niciodata … Uneori ma intreb cum oamenii pot sa zambeasca atunci cand sunt singuri , cand nu au pe nimeni aproape , cand nu mai au incredere in proprii parinti si cand nu au nici macar un prieten … Stiam si pana acum ca viata nu este , nu a fost si nu va fi roz , dar nu ma asteptam niciodata ca viata sa fie asa de dura , sa fie atat de rea , atat de cruda si nu ma asteptam ca lumea mea sa se destrame din cauza perietenilor – din cauza ca am devenit dependenta de ei – .
Salut , eu sunt Raluka Rebecca ! Am aproape doisprezece ani , ochii caprui dar cand ma uit la soare mi se fac verzi , parul saten cu suvite blonde , 50 Kg si 1.60 m . Sunt o fire tupeista si mai baietoasa si sunt desteapta . Acum ca am facut cunostinta , tin sa va spun de ce spun ca lumea mea , universal pe care il constriusem in cativa ani , s-a destramat pentru mine ! Avand doar doisprezece ani , cred ca v-ati dat si voi seama ca sunt abia clasa a V-a . Pana acum , de cand am inceput clasa intai si pana acum , cand am ajuns a V-a , am ajuns sa imi fac multi prieteni de incredere spun eu ! In patru ani , am reusit sa-mi construisc propriul univers , unde eram inconjurata de prieteni , de colegi … de tot ce imi era mie drag . Totusi , tot ce am construit in acesti patru ani , s-a destramat intr-o secunda , din cauza unei decizii pe care eu am luat-o . Aveam de ales , puteam da un examen pentru a intra intr-o clasa de intensive engleza si ramaneam cu colegii pe care i-am avut in acesti patru anis au puteam allege sa nu dau examenul si sa pica intr-o alta clasa . Am ales sa nu dau examenul nu ma asteptam ca toti colegii mei – in afara de cei care nu au vrut sa de-a examenul – sa treaca examenul . Totusi , desi nu ma asteptam la asta , s-a intamplat … asa a fost sa fie . Nu pot spune ca nu ma bucur pentru ei , ma bucur enorm ! Dar desi ma bucur pentru ei ca si-au implinit visul , eu stau ca proasta si plang si bocesc pana imi vine rau , din cauza ca nu mai sunt cu ei in clasa . Ceea ce nu imi sta in fire deoarece de obicei eu sunt o luptatoare !


Scuze pentru ca este atat de scurt . Am doar 9 ani ... si nu am mai avut rabdare pana sa-l postez . Vreau sa stiu macar ce parere aveti ... va place cat de cat , sa schimb ceva ... etc.

Va pwpyk :*:*!

#2
În primul rând ăsta nu e fic . Cât ţi-a luat să-l faci? Trei minute ? sau mai puţin? Totodată nu vreau să fiu rea, dar ăsta nu e fic. Descriere nu ai ceea ce ar trebui să ai şi naraţiunea nu se îmbină cu nici una din elemente. De câd se pune la titlu puncte de suspensie ? Bă nene, e clişeic ştii? IUbirea dintre o fată şi un băiat...mda ce să spun Marry Sue şi Făt Frumos din Lalele. Pfff. . . Sunt o fire tupeistă. . . sună mai mult a fată de bani gata piţipoancă cu o tonă de make - up pe ea.
Ä‚sta nu e fic. . . mai mult o batere de joc.
Citat:Salut , eu sunt Raluka Rebecca ! Am aproape doisprezece ani , ochii caprui dar cand ma uit la soare mi se fac verzi , parul saten cu suvite blonde , 50 Kg si 1.60 m . Sunt o fire tupeista si mai baietoasa si sunt desteapta . Acum ca am facut cunostinta , tin sa va spun de ce spun ca lumea mea , universal pe care il constriusem in cativa ani , s-a destramat pentru mine ! Avand doar doisprezece ani , cred ca v-ati dat si voi seama ca sunt abia clasa a V-a .
Numai descriere nu e aici. Chiar dacă eşti clasa a noua, ficul ăsta nu e fic. E foarte scurt şi ideea nu e bună mai deloc. Descriere nu ai deloc. Ţi-aş sugera să aştepţi să mai creşti apoi să faci un fic mai bun.
-

#3
Cum a zis si Lynn, asta nu e fic. :?: Nu oi fi eu inca foarte experimentata, dar prima oara cand am citit acest "fic" am crezut ca te descrii pe tine si nu mi-am dat seama ca este inspirat din anime. Nu stiu ce parere au altii dar pe mine nu prea ma intereseaza ca tu ai 50kg si 1,60 m, e mult prea exact.:...: Puteai sa spui ca esti inalta si ca ai o silueta de invidiat, sau ori ce altceva. Ce nu mi-a placut: ai facut niste repetiti foarte deranjante cum ar fi " Nu pot spune ca nu ma bucur pentru ei , ma bucur enorm ! Dar desi ma bucur pentru ei ". Descrierea lipseste cu desavarsire. Si sa bocesti atata pentru ca nu mai esti in clasa cu ei? Mi se pare cam banal. Si ai mai facut o greseala. Ai zis ca in acesti patru ani din cls I pana in cls a V-a ti-ai facut multi prieteni. Dupa care ai zis de examen si de intrat la o clasa de intensiv engleza. Din cate stiu eu asta alegi la liceu. Si de la cls a V-a pana la liceu mai sunt inca patru ani.

ps: nu te-am criticat pe tine ci ce ai scris tu aici.
[Imagine: p_wall1x-2337629b24-1.jpg]

Nanairo no kaze ni fukarete tooi misaki wo mezashiteta
Yoake mae kikoeta MERODII
Sore wa totemo natsukashii uta

#4
Poi,un singur lucru am de spus:"Mai ai de lucrat la el".Data viitoare sa faci si tu capitole mai lungi,si neah....ma rog n`am ce sa zic,ideea este a ta si o faci cum vrei. Sa vii si tu in capitolele urmatoare cu dialog,descriere...una mai 'detaliata':-?.Si chiar ar fi frumos,adica,sa mai adaugi in capitole 'metafore'~'comparatii'.Orcum e dragut! Astept continuarea!:*
[Imagine: 1page-img1.jpg]
Ciumpy




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noua sansa la iubire Mùsè 3 2.862 18-07-2011, 03:06 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Ce iti mai rade soarta in fata.. steloze 2 2.226 08-06-2011, 03:21 PM
Ultimul răspuns: steloze
  O noua sansa la iubire ingerash-visator 8 5.768 15-03-2011, 08:28 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  O viata noua...o noua persoana:x •нąкü• 26 15.526 01-03-2011, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  O noua viata, o noua descoperire. ♥Luchi♥ 1 1.965 03-09-2010, 02:01 AM
Ultimul răspuns: Me†al.
  Iubirea dintre o fata si un baiat Nami 4 7.771 03-03-2010, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Kripterya
  Fata din vis PuFy_Pink 6 4.220 16-02-2010, 06:01 PM
Ultimul răspuns: PuFy_Pink
  Un nou film...o noua iubire ~Ebru~Rebela~ 3 3.027 26-12-2009, 06:44 PM
Ultimul răspuns: ♥Belle-Chan♥
  Fata din vis…da sau nu? Angel-Asakura 6 5.155 20-12-2009, 10:38 AM
Ultimul răspuns: Mishelle


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)