Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fata din vis

#1
Hello ! VrEaU sI eU sA PoStEz Un FiC :D SpEr Sa Va PlAcA , AsTePt CoMuRi , cRiTiCi , etc KiSs You:*

Capitolul 1 :

Un baiat care locuia la marginea orasului , avea de parcurs zi de zi 5 km , pana la scoala .El fiind o fire rebela si foarte relaxata prefera mersul pe bicicleta , ascultand muzica , fata de mersul costisitor si greu de parcurs pe jos . Mai ramasesera 2 km pana la scoala , iar el incepu sa se plictiseasca si se hotora sa se intinda putin pe iarba , nui pasa ca avea riscul de a intarzia la ore .Baiatul se ridica auzind un sunet cei atrase atentia , a mers sa vada de unde provenea .
Mergand in continuare spre sunetul discret , intalni o fetita de 7 anisori , aceasta izbindu-se usor in el. Fata cazu si nezicand nimic se uita uimita la cel din fata ei .
Era un baiat blond , cu ochi albastri , privirea ca de gheata si pe chipul sau se vedeau cateva fire rebele .Blondul isi aminti ca auzise in urma cu 2-3 ani ca are o sora mai mica ca el cu 9 ani .Fata avea 2 codite lasate pe spate , purta o rochita roz si in picoare o pereche de pantofi tot roz .Blondul cuprins de o conpasiune imensa o lua pe copila in bratele sale .{Edward ( blondul ) si Rosse ( fata ) } Ed pleca cu fata si o conduse spre un rau cristalin .
-- WoW ! Ce frumos este aici ...pe tine cum te cheama ?
-- Iti place ? Eu vin aici mereu cand sunt obosit , sunt Edward tu ?
-- Aaa.... pai pe mine ma cheama Rosse
-- Incantat de cunostinta ! Spuse Ed cu un zambet pe fata
Se lasa linistea ...dar Ed o intrerupse vrand sa zica ceva ..
-- Pentru un moment am avut inpresia ca esti sora mea mai mica , despre care mi s-au spus atatea .Dar ce cauti tu singura prin locurile acestea ?
--Pai...o caut pe catelusa mea Puffy , ai vazut-o ?
--Imi pare rau sa-ti spun nu am vazut-o , cum arata ?
- Este alba ca zapada , cu ochisorii verzi ca iarba , cu o fundita roz in cap si foarte jucausa ......ai vrea sa o cautam inpreuna ? Spuse fetita zambind usor
- Sigur !
- Apropo : cati ani ai ? esti la liceu nu ? si nu te duci la scoala , e luni ! , hmm....suspect , chiulesti ?
-Hey ce-i cu atatea intrebari ? Da am 16 ani ...si sunt la liceu ...si da ...ar trebui sa ma duc la scoala doar ca mie lene ..... spune acesta plictisit
-Tie lene ....daca as fii in locul tau m-as duce imediat ! Spune fata cu o voce joasa
- Sti ceva ? Nu te cred ..
Cei 2 au continuat sa se certe pe tema scolii , pana cand o voce se auzi rasunand din ce in ce mai tare .Era mama copilei . Fara sa spuna nimic o lua repede pe Rosse de mana si o trase dupa ea fiind foarte nervoasa sa vada ca fata ei vorbeste cu un strain si mai mare decat ea.
- Cine esti tu ? Intreba curioasa mama lui Ro
-Ma scuzati , n-am avut ocazia sa ma prezint . Eu sunt Edward Tenesse din intamplare m-am intalnit cu fata dumneavoastra langa .......ghioz-da-nul si .....Dar unde sunt ..Off ce zapacit sunt !
Mama o lua pe Rosse si i-a spus blondului ca se vor cunoaste mai bine alta data , fetita isi lua la revedere de la baiat printre cateva lacrimi cei invadasera fata .Ed isi continua drumul , disperat cautandu-si lucrurile si gandindu-se ca pot fii furate .Dupa multe cautari esuate , blondul obosit se indrepta spre casa foarte nervos .Ajuns in fata casei isi vazu ghiozdanul si bicicleta intr-un colt , si-a dat seama ca singurul lucru pe care l-a facut in acest timp a fost sa viseze .Intra in casa se tranti usor pe canapea isi aprinse televizorul cautand de zor un film , intre timp vazu ca nui nimic interesant , s-a dus la bucatarie si isi pregati cativa cartofi pai . Se hotara sa-si faca un dush fierbinte , ca apoi sa se bage in pat . Ii placea sa simta picaturi fierbinzi atingandui corpul si dezmierdandul iesi repede din baie isi infasura pe el repede un prosop si porni spre pat ...unde avea sa urmeze un vis ce ii v-a schimba viata

Ps : POi inCa Nu ApArE fAtA dIn VIs , Dar O Sa aPArA :D

#2
Buna buna! Da, am venit sa comentez. Nu te superi, nu?
In primul rand... Descrierea:Este inexistenta. Daca adaugi niste adjective nu inseamna ca descri ceva. Trebuie sa ne descrii ce simt personajele in locul respectiv. INcearca sa o mai dezvolti.
Naratiunea:Pai... E foarte grabita, poate si din cauza descrierii inexistente. Deci... Prima data ne povesteste doua propozitii de baiat, apoi ca e pe bicicleta, se aseaza si apoi se ridica, da de o fetita, o duce la rau, etc. Pai cam asa s-a intamplat. Numai alerga dupa tren, nu fuge de acolo -.-"
Dialogul:Extrem de sec. Atat pot zice.
Estetica:Lasa de dorit. Numai scrie cu cifre, e mai bine in cuvinte. Pune doar o liniuta (-) de dialog. Si nu te mai abate de la subiect cu paranteze. Puteai sa ne spui numele in alt context.
Stuff:Numele este... Cam folosit. Locul unde e pus nu e corect. Apare vreun personaj dintr-un anime? Si daca da, ai uitat disclamerul.

Da-mi PM daca te-a deranjat comentul meu. Apropo, nu te lasa de fic. Asa te perfectionezi!

[Imagine: MANOWAR.jpg]
Brothers everywhere
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !

#3
Bun... deci eu sunt prezenta ca intotdeauna. Spiritul meu critic evolueaza deci.. trebuia sa comentez >:)

Citat: Un baiat care locuia la marginea orasului , avea de parcurs zi de zi 5 km ,[fara virgula] pana la scoala .El fiind o fire rebela si foarte relaxata [hm... cred ca cuvantul rebel este antonimul cuvantului relaxat o.o] prefera mersul pe bicicleta , ascultand muzica , fata de mersul costisitor si greu de parcurs pe jos . Mai ramasesera 2 km pana la scoala , iar el incepu sa se plictiseasca si se hotora sa se intinda putin pe iarba , nui [nu-i] pasa ca avea riscul de a intarzia la ore .Baiatul se ridica auzind un sunet cei atrase atentia , a mers sa vada de unde provenea .
Mergand in continuare spre sunetul discret , intalni o fetita de 7 anisori , aceasta izbindu-se usor in [mai bine ai fi scris "de" in loc de "in"] el. Fata cazu si nezicand nimic se uita uimita la cel din fata ei . [ nu suna bine aici. Ce zici de " Fata a cazut fara a spune nimic, uitandu-se la cel din fata ei" ? ]
Era un baiat blond , cu ochi albastri , privirea ca de gheata si pe chipul sau se vedeau cateva fire rebele . [ aceasta este o descriere seaca... incearca sa o eviti pe viitor ;)] [alineat] Blondul isi aminti ca auzise in urma cu 2-3 ani ca are o sora mai mica ca el cu 9 ani . [alineat] Fata avea 2 codite lasate pe spate , purta o rochita roz si in picoare [picioare] o pereche de pantofi tot roz [ hm... Mie nu prea imi suan bine. Ce spui de " o pereche de pantofi de aceasi culoare" ? ] .Blondul cuprins de o conpasiune imensa [ de ce aceasta compasiune? da mai multe detalii] o lua pe copila in bratele sale .{Edward ( blondul ) si Rosse ( fata ) } [ este inestetic ce ai facut tu acum. Puteai pur si simplu sa spui ca fata era roscata si apoi continuai] Ed [ nu mai prescurta numele personajelor atunci cand narezi] pleca cu fata si o conduse spre un rau cristalin .
--[nu e nevoie de doua linii de dialog] WoW ! Ce frumos este aici ...pe tine cum te cheama ?
-- Iti place ? Eu vin aici mereu cand sunt obosit , sunt Edward tu ?
-- Aaa.... pai pe mine ma cheama Rosse[punct]
-- Incantat de cunostinta ! Spuse Ed cu un zambet pe fata[punct]
Se lasa linistea ...[virgula] dar Ed o intrerupse vrand sa zica ceva ..[doua puncte]
-- Pentru un moment am avut inpresia [impresia] ca esti sora mea mai mica ,[fara virgula] despre care mi s-au spus atatea .Dar ce cauti tu singura prin locurile acestea ?
--Pai...o caut pe catelusa mea Puffy , ai vazut-o ?
--Imi pare rau sa-ti spun nu am vazut-o , cum arata ?
- Este alba ca zapada , cu ochisorii verzi ca iarba , cu o fundita roz in cap si foarte jucausa ......[ ce sunt cu atatea puncte?] ai vrea sa o cautam inpreuna [impreuna] ? Spuse fetita zambind usor[punct]
- Sigur !
- Apropo : Cati ani ai ? Esti la liceu [virgula] nu ? Si nu te duci la scoala , e luni ! ,[fara virgula] Hmm....[ trei puncte, nu patru] suspect , chiulesti ?
-Hey[virgula] ce-i cu atatea intrebari ? Da am 16 ani ...[fara punctele de suspensie] si sunt la liceu ...[ fara punctele de suspensie- din nou] si da ...[virgula] ar trebui sa ma duc la scoala doar ca mie lene .....[punct - unul singur!] spune acesta plictisit[punct]
-Tie lene ....[punct]daca as fii in locul tau m-as duce imediat ! Spune fata cu o voce joasa[punct]
- Sti[Stii] ceva ? Nu te cred ..[punct]
Cei 2[doi] au continuat sa se certe pe tema scolii , pana cand o voce se auzi rasunand din ce in ce mai tare .Era mama copilei [ de unde si-a dat seama ?o.o']. Fara sa spuna nimic o lua repede pe Rosse de mana si o trase dupa ea fiind foarte nervoasa sa vada ca fata ei vorbeste cu un strain si [ aici ar fi fost mai bine sa adaugi un "inca"] mai mare decat ea.
- Cine esti tu ? Intreba curioasa mama lui Ro [1. nu ami prescurta numele personajelor. 2. punct]
-Ma scuzati , n-am avut ocazia sa ma prezint . Eu sunt Edward Tenesse din intamplare m-am intalnit cu fata dumneavoastra langa .......ghioz-da-nul [ nu inteleg de ce ai silabisit aici :-?] si .....Dar unde sunt ..[semnul intrebarii] Off ce zapacit sunt !
Mama o lua pe Rosse si i-a spus blondului ca se vor cunoaste mai bine alta data ,[punct] fetita isi lua la revedere de la baiat printre cateva lacrimi cei invadasera fata .Ed isi continua drumul , disperat cautandu-si [cautandu-si disperat... suna mai bine] lucrurile si gandindu-se ca pot fii [ ca au fost... e la trecut] furate .Dupa multe cautari esuate , blondul obosit se indrepta spre casa foarte nervos .Ajuns in fata casei [ ai repetat cuvantul "casa"] isi vazu ghiozdanul si bicicleta intr-un colt ,[punct] si-a dat seama ca singurul lucru pe care l-a facut in acest timp a fost sa viseze .Intra in casa [virgula] se tranti usor pe canapea [virgula] isi aprinse televizorul cautand de zor un film , intre timp vazu ca nui nimic interesant , s-a dus la bucatarie si isi pregati cativa cartofi pai . [ Ok deci propozitia asta trebuie schimbata total. o.o' Reciteste-o si tu si vezi daca are vreo logica] Se hotara sa-si faca un dush [dus] fierbinte , ca apoi sa se bage in pat . Ii placea sa simta picaturi fierbinzi [fierbinti] atingandui [ atingandu-i] corpul si dezmierdandul [ dezmierdandu-l] [ punct] iesi repede din baie isi infasura pe el repede un prosop si porni spre pat [1. ai repetat cuvantul "repede" 2. Ai spus in propozitia anterioara ca-i placea sa fie dezmierdat de picaturile fierbinti ale apei... atunci de ce a iesit atat de repede?]...unde avea sa urmeze un vis ce ii v-a schimba viata[punct]

Deci... Astea au fost greselile.
1. Ai mari probleme la semnele de punctuatie!
2. La faza cu "inpresia " am fost socata. Inainte de "p" si "b" intotdeauna este "m".:))
3. Treci prea repede de la o actiune la alta, deci iti cam lipseste descrierea.
4. Unele propozitii sunt fara logica.
5. Te pricepi olecuta la narat, insa trebuie sa mai lucrezi. [ foarte mult o.o]
6. Din cate am observat ficul nu are legatura cu vreun anime... deci cred ca ar trebui sa fie mutat... Ma rog, se va ocupa un moderator de asta.
7. Ai probleme de gramatica.
8. Imi palce ca nu ai foarte multe greseli de tastare
9. Nu mai pune doua linii de dialog, una este suficienta.
10. Nu mai prescurta numele personajelor cand narezi.

Cam atat am momentan in minte....
Sper ca nu te-am suparat [ daca da... da-mi PM]
Ja ne:* si spor la scris :*
Astept urmatorul capitol :D
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#4
Hm....ai mult foarte mult de muncă. Probabil că ai observat şi ai citit ce au sesizat ceilalţi ce au comentat şi ai citit şi tu câte greşeli ai făcut. O să fac o abastracţie de la asta, căci sunt foarte multe greşeli dar am să mă rezum la nişte puncte pe care trebuie să le subliniez. Vreau să spun că nu ştii să scrii corect gramatical. Ai greşeli numeroase de gramatică şi nu, nu mi-a trebuit să citesc tot ficul ca să îmi dau seama. Mi-a trebuit să ' ciugulesc ' câteva enunţuri din fiecare parte şi după fiecare aloc ca să pot să-mi fac o parere. Nu ştii să te exprimi corect, dar la partea de redactare nu mă bag acum, mai întai trebuie să rezolvi tehnoredactarea, este urât să vezi greşeli de gramatică...de tastare se acceptă, se rezolvă la edituri, dar cele de gramatică sunt foarte urâte şi vizibile. Nu le poţi lăsa aşa şi ficul nu înseamnă doar comentarii bune ci şi rele. Criticile momentan îţi vor fi de ajutor ca să evoluezi. Oricum

C'est la vie
-

#5
Um...Am venit si eu p-aici dupa un an!:))Imi place ideea deocamdata, insa...Nu cred ca este un fic anime.

-Dialogul: putin sec, dar se poate rezolva.
-Naratiunea: buna, dar se poate mai mult.
-Descriere: huh?Trebuie sa fii foarte grijulie cu ea, una din cele mai importante parti a unei povesti, deci...Sa te vad!^^
-Am mai vazut si unele propozitii/fraze fara logica(cum a spus si BroscoFobie'Verde), si unele care nu-si aveau locul unde trebuie, ori nu erau necesare.

P.S:Prima data cand am auzit numele "Edward" si "Rosse" gandul m-a dus la anime-ul Fullmetal Alchemist(FMA).Abia cand a auzit numele de familie...Aici am fost cam dezamagita(daca chiar faceai un fic FMA, sa stii ca era original pe acest forum, pana cand mai venea cineva cu unul).Daca vrei sa schimbi personajele(ceea ce te sfatuiesc ca nu exista niciun anime cu aceste nume, din cate stiu eu), poti s-o faci, dar sa le pastrezi prenumele(am auzit pana acum si culoarea parului pe care o avea Edward chiar m-a dus cu gandul la acel anime, FMA, care este unul din cele mai cunoscute, insa culoarea ochilor...) si ideea, iar daca vrei sa faci cum am spus eu, uite ca-ti dau si disclamer-ul de care ai nevoie pentru ceea ce am spus: Nu detin niciun personaj [inafara de cele create de mine(daca exista)] ce apartin lui Hiromu Arakawa din anime-ul/manga Fullmetal Alchemist si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.Sper ca te-au ajutat cele spuse de mine^^.Sa nu renunti!Pentru a deveni o profesionista sau o scriitoare buna, va trebui sa muncesti si sa treci prin multe momente grele!Bye, bye!
[center][Imagine: 40628691.png][/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]

#6
Topic mutat la sectiunea la care apartine. Pe viitor fi mai atenta. ^^
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#7
Multumesc mult pt commuri si critici si cu siguranta eu nu ma las de fic asa ca nu scapati usor de mine :D sper ca de data asta sa fie mai bine :)


Capitolul 2 : Visul

Era inca seara, blondul se gandea numai la fetita ce o vazuse in ziua aceea , stia sigur ca ea a fost reala ...saturat de atatea ganduri isi inchise ochii si se lasa intr-un somn adanc , in mai putin de cateva minute adormi
- Hey ! Ce se intampla ? Unde sunt ? Intreba acesta nedumerit , insa raspuns nu primi.
Baiatul se afla intr-o incapere frumos decorata, peretii erau mov deschis , intr-un colt se afla o masa patratoasa plina de bunatati, dintr-o data muzica a inceput sa rasune facand masa sa se cutremure , baiatul ramase incordat nu stia ce sa faca se parea ca nu exista iesire din acea camera, cand la un moment dat incaperea fu asaltata de multi oameni ce incepusera sa danseze, blondul isi dadu seama ca ceva nu e in regula se uita in jurul sau si cauta un raspuns, insa a fost in zadar o voce rasuna in interiorul camerei zicand:
- Buna ! Vad ca ai ajuns si tu aici ...
-Cine esti ? zi-mi si mie ce caut aici , te rog arata-te !
In fata baiatului se arata o fata frumoasa cu parul negru frumos bronzata,purta o fusta scurta, alba cu un maieu negru scotand in evidenta pieptul fetei. In cap purta o fundita neagra , ochii ei erau verzi precum cristalul marii . Baiatul uimit de frumusetea fetei nu mai scoase un cuvant pana aceasta intrerupse tacerea ce se asternuse, intrebandul pe baiat:
- Vrei sa dansezi cu mine ?
Baiatul se trezi din armoteala isi luase din nou comportamentul de tip rebel si ii raspunse indiferent:
-Nu-mi place sa dansez, scuze...
-Haide stiu ca poti , te rog .Il inplora aceasta pe blond.
Blondul se uita in ochii fetei si facu un pas catre ea, o lua de mana si au inceput sa danseze .
-Vezi ca stii ....nu mai face pe durul ca nu rezolvi nimic ! Spuse fata incet.
-Bine cum zici tu ...
Baiatul era din nou cu zambetul pe buze, demult numai zambise din cauza accidentului ce l-au avut parintii lui, in urma cu cativa ani, el fiind singurul ce a scapat cu viata din acel incident nefericit.
Insa fericirea lui si a fetei nu dura prea mult deoarece aceasta a fost intrerupta de ...
Trrr...Se auzi ceasul de pe noptiera era timpul ca Ed sa mearga la scoala , somnoros baiatul ridica ceasul si il izbii puternic de perete . " Grozav e al cincelea ceas spart pe saptamana asta " blondul se ridica somnoros din pat ducandu-se la baie , isi dadu cu putina apa rece pe fata clipind incet , isi aminti ca a visat ceva seara trecuta , nu reusea sa-si aduca aminte, dar stia ca fusese un vis cei adusese zambetul pe buze . Se intoarse inapoi in camera lui , deschise sifonierul si de acolo isi alese o pereche de blugi negri cu un tricou albastru , in cap isi lua sapca preferata. Intr-un colt al camerei se zarii geanta cu multe insigne pe care o luase cu repezeala si fugii spre bicicleta , pedaland isi dadu seama ca el niciodata n-a stat sa admire peisajul acela minunat pe care il parcurgea zi de zi , iarba ce parea stralucitoare , cateva pasarele ciripind vesele prin copaci si mirosul dulce al verii ce trebuia sa apara , odata cu ea si mult astepta vacanta , intre timp a ajuns la scoala , la intrare se lovi de o fata . Ea cazu si in acelasi timp ii cazura toate cartile si caietele pe jos , insa blondul la fel de indiferent ca intodeauna nu ridica nici un deget sa o ajute , fata nu spuse nimic , se indrepta spre clasa ca intodeauna intarzie la prima ora fiind ora de biologie , intra in clasa nepasator si se facu ca nu aude tipetele profesoarei lui , isi intoarse repede privirea spre geam , insfarsit isi aduse aminte ce visase ..." fata aceea ....era asa de frumoasa , pacat ca a fost doar un vis nenorocit ca toate celelalte " profesoara observa ca baiatul n-o asculta si dadu cu catalogul in catedra facand-ul atent pe baiat , el isi intoarse privirea catre ea pentru cateva secunde .
- DE AJUNS ! De fiecare data e la fel ... nu poti si tu sa fii mai punctual baiatule ? Sau vrei neaparat sa mergi la director ? Spuse profesoara plina de nervi.
- Nu e vorba despre asta ... pur si simplu nu ma intereseaza aceasta materie .... o dispretuiesc nam nevoie sa stiu ceva legat de ea ...si asa e in plus .
- Nu-mi vorbii mie asa te trimit la director .
- Asa . Si care e faza ma doare undeva de prostul ala , sta acolo si face mereu pe sefu .
Clasa intepenise , ramasera uimiti de conportamentul blondului , nimeni nu indraznea sa zica nimic , intr-un final ora se sfarsii si baiatul scapa de director
Baiatul se gandea numai la acel vis , era disperat nu se mai putea ganidii la alta fata sau macar la al ceva , pana cand o voce ii intrerupse gandurile :
- Hai frate , ce ai ? Mereu stai bosunflat , mi-a placut ce i-ai zis profei si pe mine ma enerveaza .
Era Criss prietenul cel mai bun al blondului , acesta incepu sal gadile cum facea de obicei facand-ul sa rada , dar se parea ca akum era prea confundat in gandurile sale , blondul ii spuse
- Nu ma mai stresa atat nu vezi ca ma enervezi ! Spuse el cu o privire rece
- Asta e si ideea hai Smyle stiu ca poti , sau de ce esti asa ingandurat , povesteste-mi noi suntem prieteni de mici .
Cei doi se cunosteau de la 5 ani facandu-le cunostiinta parintii lor , insa si Criss ramase fara parinti deoarece tatal lui facu-se un stop cardiac , iar mama lui nu stia pe unde e , il parasi de multi ani .Insa el zambea mereu , vreea sa para fericit insa in adancul sau era foarte trist , acesta inca incerca sa-l mai amuze pe amicul sau , pana cand blondul se hotora sai povesteasca de visul cu o seara inainte , ii povesti cu lux de amanunte , Criss zicand:
- Stii ce , ar trebuii sa o uiti a fost un vis , revino-ti ! spunand acestea pleca spre banca lui deoarece se apropie profesorul de matematica , gata sa predea ceva nou
" Poate ca are dreptate , ce prost pot fiu , isi spuse acesta in gand " Profesorul de matematica incepu sa predea , si tot asa pana ora se sfarsii , baiatul nu scrisese tot dar stia ca nui o problema deoarece stia ca se poate baza pe Criss .
Venii si timpul sa plece acasa , isi lua increzator geanta si iesi repezit pe usa , cand deodata o vazu pe fata de dimineata , care se lovise de el , fata veni in fata lui zicandu-i:
-Imi pare pentru ca nam putut fii mai atenta dimineata . Eu sunt ... Fata nici nu apuca sa termine ce avea de zis ca baiatul o intrerupse.
- Mda ...eu m-am lovit de tine si inca ceva nu ma intereseaza cine esti spune acesta pe un ton rece.
Fata mai era putin si izbucnea in plans ... Baiatul se indeparta din calea fetei lasand-o in pace.
Ajungand acasa baiatul merse sa manance ceva repede si se tranti pe canapea descizand televizorul , butonand plictisit a dat peste un film " Stapanul Inelelor " nu prea il incata filmul insa lasa acolo , filmul tinuse 3 ore , la terminarea lui s-a dus sa faca un dush rapid sa-si mai limpezeasca gandurile iar apoi , se schimba repede in ceva comod si se culca , obosit dupa asa o zi obositoare . Insa cu greu a putut adormi , isi dadu seama ca nici n-o intrebase numele ei ...daca o v-a visa sigur asta o sa fie primul pas .



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce iti mai rade soarta in fata.. steloze 2 2.202 08-06-2011, 03:21 PM
Ultimul răspuns: steloze
  Un baiat , o fata … o noua iubire ! pwpyk 3 2.912 07-04-2010, 03:56 PM
Ultimul răspuns: Mădălina
  Iubirea dintre o fata si un baiat Nami 4 7.740 03-03-2010, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Kripterya
  Fata din vis…da sau nu? Angel-Asakura 6 5.137 20-12-2009, 10:38 AM
Ultimul răspuns: Mishelle


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)