Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dorinţă implinită .

#1
Mdea , am venit si eu cu o idee... Este primul meu fic si sper ca vă va plăcea , stiu că este cam scurt dar in urmatorul capitol voi incerca sa scriu mai mult .


O dorinţă implinită .

Capitolul unu .

Privesc uimită desenul ce-l tineam in mană . Era asa frumos...
O pasăre mare , rosie , ca de foc , era pe toată foaia cea albă . Aripile ii erau desfăcute gata să-si ia zborul , mici picătele de rosu si portocaliu erau pe langă ea completand spatiile albe .

Iti place ? mă intrebă copila de langă mine entuziasmată .

Rochita de culoare albă ii acopera corpul mic si fragil. Părul lung si blond ii era prins in două codite impletite , la spate .
Ii zambesc si dau din cap in semn că " da " , imi zambeste si ea la randul ei , dar cu mult mai multă sinceritate .
Avea talent , se pricepea chiar foarte mult la pictat , desi avea doar sapte anisori .
Ador faptul ca mereu cand o privesti ea iti dăruieste intodeauna un zambet cald si vesel .
O iau de mană si ne indreptăm spre trecerea de pietoni . Astept ca semaforul să se facă rosu iar masinile sa se oprească si intr-un minut suntem pe cealaltă parte a trotoarului .

Mă opresc , brusc , din mers si mă uit la telefon pentru a afla ora . Deja era 12:56 P.M. . Eram in intarziere , asa ca vreau sa o iau pe verisoara mea de mană , din nou , ca sa ne grăbim . Dar observ că ea nu se mai afla langă mine . Incep sa mă panichez si ii strig numele cu speranta că-mi va răspunde . Mă uit in jur pentru a o găsi cu privirea dar degeaba , era mult prea micută pentru a fii observată .

- Helen ?

Ii aud glasul subtire strigandu-mi numele iar eu răsuflu usurată .

- Darcy , Doamne , cat mai speriat !

O iau in brate pentru a nu o mai pierde si măresc pasul căci mama ei m-a rugat să o iau de la scoală pentru că ea nu se simntea prea bine si nu iar prinde bine să se ingrijoreze de intarzierea noastră .

Intr-o jumătate de ora ajungem si bat rapid in usa de lemn .
Usa se deschide iar in fată mi se afisă o doamnă de numai douazeci si opt de ani . Părul blond ca al copilei din bratele mele era pană peste umeri , ochii ca ( , ) caramelul erau umflati iar sub ochi erau cercăne , semn ca nu prea a dormit . Era imbracata intr-un tricou larg si o pereche de pantaloni trei sferturi si un sort alb peste , iar in picioare purta o pereche de papuci pufosi .

- Oh , bine că ati venit ! Multumesc mult pentru ajutor dar ai putea să o pui tu să se culce căci eu mai am putină treabă in bucătărie .

Accept si incep să o descalt pe micută de sandalele bleu . După ce termin mă las condusă de ea pentru că eu una nu prea i-am vizitat .
Ajungem intr-o cameră destul de simplă de culoare albă , mă mir ca nu domină rozul camera căci in ziua de azi fetitele sunt inebunite dupa culoarea roz .
Un pat micut aflat in mijlocul camerei era acoperit de un cerceaf maro , iar pe el se aflau o multime de ursuleti de plus , care mai de care mai mari .
In stanga patului se afla un sertat iar pe el o vaza de culoare albastră . Un covor , destul de mare , era acoperit de un urs gri , in coltul camerei se afla un dulap din lemn , mare , iar langă el un tablou .
Ma apropii de fotografie pentru a o vedea mai bine . O vad pe micuta in bratele mamei sale , zambind , iar tatăl copilei o tinea pe sotia sa de mijloc tinand-o de mană pe micută . Erau asa de fericiti ... Asa eram si eu la varsta ei dar acum , in prezent , rar imi mai sun părintii ...

Parcă imi este dor de părintii mei , de momentele cand eram mică si in centrul atentiei .
Imi e dor de imbrătisarile mamei in semn de consolare cand aveam probleme dar si in semn de iubire .
Ultima imbratisare pe care am primit-o din partea ei a fost acum o lună , cand el s-a dus ...
Desi nu a trecut mult timp eu ii duc atat de mult dorul . Cand mă simnt singură si as vrea să-l am langă mine imi vine să tip , să plang , dar aceste gesturi nu pot exprima atat de bine durerea pe care eu o simnt . Doar persoanele care sunt in aceeasi situatie cu mine pot intelege ce simnt , dar din pacate nu cunosc o astfel de persoană .
Doresc atat de mult sa am o astfel de persoană langa mine , ca sa pot sa ii spun ce simnt iar ea sa am inteleaga , sa aibă si ea ce am eu in suflet , doar durere ...
Nici o bucurie , nici o sperantă , nici un vis pe care vrei sa-l realizezi , nimic , doar durere , suferintă , tristete , sa simnti ură pentru tine insăsi pentru că nu ai fost in acel moment cu el , să-l salvezi , sau măcar să mori impreună cu el , să stii că esti cu el , să ii spui un " te iubesc " pentru ultima oara , dar nu , eu nu am fost acolo cu el , eu nu i-am spus un ultim " te iubesc " , eu nu am murit , eu sunt in viată dar parca fără el lumea mea sa sfarsit de mult ...
B.I.T.C.H ( Beautifull.Intelligent.Talented .Charming and Hot !)
________
|FuuFuu~|

#2
Hey! I'm first!
Ce mi-a sărit în ochi prima dată a fost faptul că foloseşti diacritici, dar ocazional, când îţi mai aminteşti de ele. Litera 'î' o puneai pur şi simplu 'i' în timp ce 'ă' îl scriai ă. Deasemenea am observat că la un moment dat, la un paragraf, nu le-ai mai folosit ca în momentul când începi din nou cu alineat să le pui din nou. Arată inestetic şi urât...
Chiar la început când a fost strigată "Helen" ai uitat să pui linia de dialog ce era esenţială, altfel se înţelege ca şi cum ar face parte din paragraful anterior.
Citat:ochii precum caramelul

Sună mai bine aşa puls că eviţi o cacofonie nedorită.
Citat:Multumesc mult pentru ajutor, dar ai putea să o pui tu să se culce
Nu uita să pui virgulele (,) deoarece fără ele puse în locul potrivit conţinutul textului se schimbă.
Am observat două greşeli, iar una dintre ele repetându-se de trei ori consecutiv, şi anume simnt - simt. Cea de-a doua fiind sa - s-a. Dacă următorul cuvânt este un verb atunci trebuie pusă neapărat cratima altfel sensul se schimbă. În legăturî cu ideea nu mă pot pronunţa deoarece abia a fost postat primul capitol, so I have to wait for the next chapters.
Well, that's all.. good - luck with the inspiration. Oare mă poţi anunţa şi pe mine când pui next-ul :o3?
XoXo, SummerBreeZ.
*. Nu e totul perfect , dar o sa fie ...


#3
Mi-am făcut timp ca să trec pe aici. :]
Well:

În primul rând ţin să-ţi spun că povesteşti frumos.
Cateva greşeli s-au strecurat pe acolo, ai făcut o cacofonie, dar sunt mai minore, nu ai avut un complex de greşeli care să spunem ar trebui neapărat corectate.
Nu, sunt minore. Deci be chill. ^^

Acum, pot spune că necesita mai multă implicare în descriere, trebuia să amplifici mult mai mult sentimentele, fiindcă e nu prea se resimt.
La început mi-a plăcut cum ai înfăţişat totul.. dar la final când ai vorbit de părinţii ei, totul a părut mai simplu povestit.
Desigur că nu spun că este rău, nu mereu trebuie să surprinzi lectorul cu sentimentele trăite anterior de personaj.
Dar din moment ce prin vorbele ei proprii, tânăra Helen a spus cu atâta mâhnire şi tristeţe povestea vieşii ei, era clar că nu pare indiferentă de situaşia ei.
Deci mergea să dinamizezi puţn desfăşurarea sentimentelor pe care le parcurgea Helen.
Ideea, încă nu mi-am format o ipresie stabilă asupra acesteia, dar am să-mi formez în timp ce voi citi nexturile.

Succes ! :3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dorinte [ a NaruSasu story] irina3ser 6 3.638 06-04-2012, 07:55 PM
Ultimul răspuns: irina3ser


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)