Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu mai sunt eu si tu ... suntem noi

#1
Hy^^ POi asta este primul mei fic deci nu ma astept sa fie prea reusit dar astept comentari si poate chiar idei la imbunatatirea lui....Tks
_______________________________________________
DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul Naruto şi nu fac profit de pe urma acestora.
_______________________________________________
[Nu mai sunt eu si tu ... suntem noi
_______________________________________________
Capitolul I :-Prezentarile

Sakura:
"Si cand ma gandeam ca viata fi mai pura...intr`un sfarsit credeam ca totul va fi bine si uite ca nu este deloc asa...si cand credeam ca o ultima speranta surade dintrun loc ascuns in mainile intunericului...cand credeam ca pana si ochii inlacrimati pot sa straluceasca din nou...cand credeam ca intr`un sfarsit am prins aripi si pot sa ajung la tine viata intr`o singura clipire a facut ca visele mele sa se spulbere...sa devina marea...care cu putere se loveste de stancile cruzi provocand din ce in ce mai multa durere cu amintirea lor...."
Numele meu este Sakura , am 17 ani implinesc 18 peste 5 luni , parul meu des intins se asemana cu dulcea culoare a ciresilor primavara , iar ochii mei,mereu veseli sau macar asa dau impresea caci in sufletul meu numa el stie cei pe acolo.
Viata mea este ... Hm... Mai pe scurt complicata ca a orcarui adolescent firesc si ca deobicei "dragostea" nu intarzie sa`si lase urmele peste poveste facand rana sa para mai grea dar in timpul ala tratando.
Imi aduc aminte cu bucurie zilele cand stateam fix langa el dar nu stiam sa`l pretuiesc poate nu stiam ca`l iubesc sau poate... Dar ca in toate basmele nu totul tine la nesfarsit si indiferenta lui m`a facut sa`mi doresc sa`l uit...sa nu mai stiu nimic de el....sa plece si sa nu se mai intoarca niciodata iar , cand dorinta intr`un sfarsit s`a indeplinit mai mult ca orice imi doresc sa fie aici , sa-mi zambeasca , sa-mi spuna ca pot sa merg mai departe si ca totul va fi bine dar , cu o simpla dorinta am distrus tot , tot ce candva iubeam fara sa stiu , aveam si nu imi doream iar acum doresc si nu am.
Poate ca ii mai bine asa , poate ii mai bine pentru el caci la mine nu mai vreau sa ma gandesc , nu mai vreau sa fiu aceasi fata care l`a indepartat si acum sufera.

______________________________________________

Sasuke:Numele meu este sasuke am 18 ani impliniti de 2 luni , am ochii de un negru pe care poti sai privesti o vesnicie ca stiu ca nu poti sa te saturi de ei , parul brunet face combinatia perfecta iar zambetul ironic este cireasa de pe tort.
Mda sunt modest stiu dar asa mie firea indiferent , cat se poate de ironic si putin , adica mai mult dar mno, modest.
Asa acum am facut o descriere generala ceva de inceput poate ar fi cazul sa incepem si cu amanunte locuiesc defapt in Tokyo dar de jumatate de an sunt mutat in Los Angeles impreuna ca parinti care au ales mutarea definitiva acolo pentru bine le meu , mai bine zis al firmei noastre dar mno .
Ca familie fac parte din legendarul clan Uchiha , singuri stapani cu adevarat pe sharingan .Familia este formata din ambi parinti , Mikoto Uchiha si Fugaku Uchiha , si de fratele meu mai mare Itachi Uchia .
In Los Angeles nu prea am prieteni chiar daca ma aflu de jumatate de an in comparatie cu Tokyo unde aveam multi prieteni printre care si o prietena mai speciala , o fata mai speciala iar singurul meu regret ii ca am plecat fara ai marturisi despre sentimentele mele sau poate am facut mai bine asa , poate ea nu ma iubea , si decat sa fiu respins ...

______________________________________________

Nu rata : Capitolul II :- O veste care imi schimba planurile

______________________________________________
Poze:
Sakura: http://i32.piczo.com/view/3/m/9/t/y/s/q/...9425_7.jpg
Sasuke: http://i280.photobucket.com/albums/kk195...asuke1.jpg
[Imagine: singa-1.png]
._. OMFG ._. C0caaa!na IsS` [On] -_-"

#2
Bunaaaa!! Am trecut si eu pe la ficul tau si m- am gandit sa- ti las un comment.
Ideea ficului nu este foarte originala.. din primul capitol cel putin. Naratiunea, descrierea si dialogul.. hmm.. mai ai de lucrat... ai fi putut totusi sa nu incepi sa- i descrii asa de mult pe sakura si sasuke...
Ce cauta acel " mno " p' acolo.. sa dispara. Si in loc de " ii" ( ex: " singurul meu regret ii.." ) pune " e "..
Boon... cam atat ptr. azi.. mai aveai cateva greselute p' acolo..

Astept next- ul :P !
Mi-e foameee!!!

#3
Helau , helau xD
ZoZoleee xD Ce nume cute :> Asa sa revenim , m-a atras tare mult titlul si plus ca e la Naruto :) Si mai e si SasuSaku >:) Imposibil sa nu citesc xD Inceputul este chiar foarte bun xD Descriere si naratiune xD Hehe aste'mi plac mie xD Dialogul nici nu era necesar aici si bine ca nu l-ai pus xD Greseli am mai vazut cateva pe la nume , dar asta e xD Asa sa'ti dau un mic sfat nu mai scris cu culori , sau schimba cu bold/italic l-a scris , doar admin-ul si mod pot xD Asa sa revenim la fic ideea pana acum nu e cine stie ce originalitate in ea dar sper ca pe parcurs sa fie mult mai bine xD Frumos mai e Sasuke in poza aia xD Si Saku la fel xD iti urez spor la scris si imaginatie cu ficul , ZoZoleee xD Buh-Bie xD SI please anunta'ma cand aduci next , da ? Arigatou xD

#4
Bună! Pentru început ai un nume/poreclă funny, ţi-am citit capitolul şi sincera să fiu m-au cam luat durerile de cap, scrii cu litere exagerat de mari, capitolele, te rog să nu le mai face curcubeu, în primul rând este inestetic şi în cel de-al doilea rând verdele şi albastrul sunt culori pentru moderatori şi admini (cred că sunt mai mulţi, sunt de pe marte cu chestiile de genul ăsta), ai ştii asta dacă ai fii trecut pe la reguli. În fine. Un sfat pe care îl am pentru tine, poţi scrie "Sakura's P.O.V." şi "Sasuke's P.O.V." dar fără culori, poti scrie mai îngroşat şi ai terminat povestea. Acţiunea grăbită. Descrierea şi naraţiunea merg. Te rog scoate fazele cu "mno". Deci, sper că nu te-am supărat, dacă te-am deranjat, te rog să-mi dai un P.M. si rezolvăm problema. Succes! ;)

#5
Scuze ca am revenit asa de greu dar am avut probleme cu netul -.-"....am adus un nou capitos si sper sa ve placa...App thx pt comuri am incercat sa le respect acum nu stiu cat de mult mia reusit
Capitolul II

Sasuke P.O.V: Stateam trantit pe patul moale si privem tavanul cand o voce cunoscuta ma face sa tresar din momentul meu de visare
-Sasuke , Itachi veniti pana jos -striga tatal meu parca cu tot glasul.
Trantesc usa in urma mea si cobor in graba scarile ajungand in fata tatei . Respiram din ce in ce mai greu .Am ridicat capul din pamant si imi priveam parintii care erau neobisnuiti de fericiti . Acum oare ce planuri mai au?
In 2 minute intarziatul de Itachi isi face prezenta ... cobora scarile parca in reloare iar eu asteptam dupa el sa aflu nerabdator vestea.Tata isi face curaj si deschide gura:
-Copii,facetiva bagajele ne mutam la ora 8 sa fiti gata fara intarziere
Il priveam uimit , ma gandeam unde mai urma sa ne mutam, adica intai Tokyo , apoi Los Angeles acum ce mai urma Franta , Italia , Polul Nord -Sinecer il cred in stare sa ne duca pana si acolo-
Imi fac indrazneala si zic pe un ton ridicat ce sa se auda in toata casa
-Iar ne mutam ?! A cata oara??Acum unde ne mai mutam ,ce ne`o mai ramas ?Si intr`o ora vrei sa`mi fac toate bagajele ??? Da tu ce crezi ca sunt eu .....
Dar o palma a tatei mi`a raspuns la toate intrebarile , nu mai imi trebuiau raspunsuri dar fix atunci le
primeam...
-Ne mutam inapoi in Tokyo nimeni de aici nu stie ca am trait acolo si nici nu banuieste.
-Dar tata dece sa mergem inapoi acolo , adica aici este mult mai frumos, iar treaba ta este mai importanta decat propri tai fi??-Adauga Itachi dupa vreo 5 minute in nici nu iti dadeai seama ca este acolo.
-Daca ramanem aici nu stiu cine o sa ne mai planga de mila dupa ce o sa fim omorati .
Nu mai stiam ce sa spun .Doar stateam si il priveam cu ochii mari .Mam intors fara a mai rosti nimic si mam dus pentru a`mi pregati bagajele.
Era deja 8 fara 5 minute , trag in fuga o ultima privire in oglinda , imi aranjes putin paraul , oftez lung si pornesc spre usa de la iesire .
Parinti mei erau deja acolo . Se parea ca iar va trebui sa asteptam dupa Itachi .Privesc ceasul era 7:59 si spre uimirea mea fix cand ceasul a aratat 8:00 s`a auzit si usa de la dormitorul lui.
Urc intr`un lamborghini negru si ma asez pe bancheta din spate . Aud motorul pornind is privesc putin trist in urma si mai oftez o data , imi scot mp3`ul din buzunar si pun muzica la casti si privesc pe geam .
Au trecut deja 2 ore , ore in care nu am facut altceva decat sa ma gandesc , imi era putin teama , nu vream sa sfarsesc asa , mai am o viata inaite gandeam eu putin sadic cand cu o voce nu prea ridicata dar cat sa se auda in toata masina , anunta ajungerea noastra in Tokyo.
Deschid usa si ies .Simteam briza ce imi urea bun venit inapoi in locul unde am copilarit , unde am invatat cum sa fiu in adevaratul sensului un om si nu in ultimul lucru in locul unde mam indragostit pentru prima data apoi plecand si lasand in urma amintirile cu ea , cu noi si cu acele momente pe care le`am petrecut impreuna.
Pornesc spre vila si observ ca nimic nu era schimbat , totul era la fel . Urc in graba scarile si deschid ochii dormitorului meu.Nu eram ceva prea special acolo dar ma simtiam in adevaratul sensului acasa . Pereti erau de un albastru inchis al nopti iar tavanul era alb , in mijlocul camerei era un pat dublu langa care se afla un dulap si o mica noptiera , pe jos era parchet si un covor tot albastru .Ma trantesc pe pat si zambesc,eram fericit dar am adormit repede pentru ca intr`un sfarsit ma intorceam inapoi la liceu in clasa a 11`a.
Sakura P.O.V: Soare se trezea isi intindea razele trezind totul la viata . Ceasul meu suna neoprit si eu nu stiam cum sal fac sa taca mai repede . Dupa ce am terminat problema cu ceasul ma`m ridicat cu greu de pe pat si ma`m dus sa imi fac toaleta de dimineata.
Ma uitam prin dulapul inalt si imi cautam haine , pun mana pe o pereche de blugi albastri stramti un maieu negru pe spatele caruia scria "Death"si un hanorac alb.In picioare mi`am loat o pereche de cizme negre cu putin toc , miam loaot poseta cu 2 caiete si un pix si am pornit spre scoala.
Cum inca nu implinisem 18 ani nu aveam carnet de sofer asa ca tatal me ma ducea cu masina .
Am pupato scurt pe mami , m`am urcat in masina si am plecat spre scoala.
In curte era plin de copii toti indreptanduse spre acelas loc.Printre ei lam putut observa pe Naruto stand cu Hinata si spre surprinderea mea Ino nu era acolo.
Am alergat inspre ei dar nici nu ma bagau in seama.Erau fericiti si barfeau neoprit . Intr`un sfarsit dupa 2 minute in care parca eram invizibila si nu intelegeam o boaba din tot ce spuneau am fost observata de Hinata.
-Hei Sakura de cat timp esti aici ???-Ma intreaba bruneta rosind putin
-Intr`un sfarsit...credeam ca se suna de ultima ora si nu ma mai observati -Spun eu putin ironica-Si ce barfiti voi fara mine???
-Poi adevarul este ca sti...avem un nou coleg...adica l`am mai avut dar so intors
-Mai exact cine ???
-Poi...
Si nu apuca sa termine ca in departare o observam pe blonda de ino la brat cu...UN BAIAT.....mi se parea cunoscut baiatul dar oare de unde..adika avem cam vreo 7 elevi care o parasit clasa deci nu aveam altceva de facut decat sa astept sa vina mai repede.Cu cat pasi acestuia inaintau si inima parca vrea sami iasa din piept . Nu stiam cine ii dar cu toate astea aveam o senzatie foarte ciudata cand il vedem . Mi se parea cunoscut dar tinea fata in jos pentru a nu putea sal observ la fata.
Usor isi ridica capul.Il puteam observa zabetul ironic de pe buze si ochii in culoarea carora ma inecam.Era chiar.....
[Imagine: singa-1.png]
._. OMFG ._. C0caaa!na IsS` [On] -_-"

#6
Heii.. am venit si eu pe la ficul tau ( din nou )
Desi nu imi sta in fire am sa incep cu cateva, defapt mai multe greseli de tastare.

Sinecer- sincer; ce- ca; dece- de ce fi- fii; aranjes- aranjez; paraul- parul; Parinti- parintii; vream- vroiam; Pereti- peretii; nopti- noptii ma`m- m- am; loat- luat; loaot- luat; acelas- acelasi; lam- l- am; sti- stii; adika- adica; sal- sa- l. Sa stii ca au mai fost.. dar nu le mai gaseam..

Ai avut cateva greseli de exprimare pe undeva. Incearca sa desparti cum trebuie cuvintele( folosind cratima " -" ) , si sa scrii numerele/ cifrele cu litere. Mi se pare ca ti- am mai spus despre acel " ii", care inca nu a disparut. O intrebare: Ai facut repede capitolul nu- i asa?

Ideea ficului am mai zis- o.. sper ca o sa se mai schimbe pe parcurs.

Imi place ficul tau :X , nu vreau sa intelegi gresit. Mai trebuie retusat.

Sa stii ca astept continuarea, care sper sa vina cat mai repede :*
Mi-e foameee!!!

#7
Draga mea Zozoleee, m-am întors! Faţă de primul capitol nu sunt nişte îmbunătăţiri prea mari, ai mai renunţat la dialog şi asta este bine. Deci la începutul capitolului ai scris Sasuke, puteai lasa un rând liber între Sasuke şi între Sakura sau puteai scrie mai îngroşat, în fine. Dialogul nu mii se aşa sec. Descrierea merge şi mai bine, acţiunea cam grăbită iar naraţiunea este bunicică. Aştepnt nextu! Succes!

#8
Hei, buna^^! Frumos fic, are unele elemente care nu s-au mai regasit in alte ficuri si e foarte bine. Dupa cum observ in primul capitol te-ai cam jucat cu font-urile si asta cam dezichilibreaza aspectul ficului dar se pare ca intr-un final ai renuntat la ele. Bun, sa nu te superi pe mine dar o sa iti comentez decat ultimul capitol pentru ca daca m-as pune si pe primul mi-ar lua o groaza de scris si asa sunt presata de timp>.>.
Well, here I go! In primul rand dupa povestirile personajelor principale pune si tu randuri intre ele sau macar ( aici ai voie:D) scrie cu font mai mare "Sakura P.O.V" sau invers. Te-ai cam incurcat pe la exprimare :"M-am intors fara a mai rosti nimic si m-am dus pentru a`mi pregati bagajele." aici se cam repeta. . . nu e chair asa de grav dar am luat-o pe asta deoarece mai era una asemanatoare insa nu am mai stat sa o caut, dar ai observat gresala (sper-.-). Si mai e o problema cu cratimile nu prea le pui iar unde trebuiau aplicate ai pus acel apostrof care nu isi are rostul. Greseli de taste au fost o gramada, incearca si tu dupa ce termini de scris capitolul recitestel si corecteaza-l dupa. Anyway, dupa cum observ naratiunea este foarte grabita, dupa ce spune tatal lui Sa'ske ca se muta, gata fug repede isi fac bagaju' se "cara" si deja ajung. . . nu! nu este bine asa. In al doilea rand, descrierea este bunicica si asta imi place foarte mult, ca ai bagat majoritatea ficului mai multa descriere. A si era sa uit, dupa ce pui un semn indiferent ce este punct, semn al exclamari etc. pui space dupa.
Well, astept nextul! Sa vad ce se mai intampla :>^^.
Just the
way you know me..

#9
Scrisesem un comentariu kilometric, dar s-a luat curentul. Nu mai am răbdare să scriu tot, dar am să scriu aceleaşi lucruri mai pe scurt.
Cu exprimarea nu stai foarte bine, de fapt, nu stai nici măcar bine. Vocabularul nu-ţi este dezvoltat, ce faci tu acolo nu se prea poate numi descriere, adică degeaba îmi descrii mie mobila dacă nu ştiu ce simt personajele. Ar trebui să profiţi de faptul că narezi la persoana întâi şi să descrii mai mult sentimentele decât îmbrăcămintea.
Acţiunea e cam fugărită şi greşeli de tastare ai cu nemiluita. Logic că nu am să stau să ţi le însir pe toate, le poţi căuta şi singură. Ah, şi vezi c-ai pus şi "cratima" greşit. Că tot vorbim de cratimă: pune cratimă drăguţa, pentru aia e făcută.
Te-aş sfătui să pui mâna să mai citeşti (cam tot ce-ţi pică în mână), să citeşti şi reciteşti capitolul înainte de al posta. Poate tu vrei să-l postezi azi, dar dacă nu te-ai uitat peste el nu-l posta, pentru că dacă-l citeşti, vei sesiza ce multe greşeli ai.

Mă opresc aici, dar nu închei cu fraza "dă-mi un pm şi editez dacă te-a deranjat ceva" pentru că nu o voi face. Nu am fost nici pe departe rea, vreau doar să te ajut şi sper ca tu să ţii cont de asta.

Hugs.

#10
Am incercat sa respect pe cat posibil dar acum voi decideti ... Apropo multumesc petru comentari tuturor:X:*
Am revenit cu un nou capitol sper sa va placa...

Capitolul lll - Oare cine esti cu adevarat??

Sakura P.O.V :
Era chiar Sasuke....Dar nu , nu putea fi adevarat , el acum ii departe ... Si totusi, semanau asa de mult
-Buna ! Cred ca voi trebuie sa fiti noi mei colegi , numele meu este Yuri si vom fi colegi in anul acesta de scoala-Spune baiatul cu un zambet bland pe buze.
Yuri...Dar cum ?! Adica seamana atat de bine cu Sasuke si pe deasupra , noi nu am avut nici un coleg Yuri din cate imi aduc eu aminte si Hinata a spus ca un fost coleg.Ceva nu e bine in toata harmalaia asta . Sau poate ochii mei imi joaca feste , poate dorul de el ma facut sa mi se para ca seamana cu Sasuke .
-Buna Yuri , numele meu este Hinata iar, baiatul blond este Naruto , fata care sta lipita de tine si se holbeaza ii Ino si fata de langa mine este Sakura si daca nu ma insel vei fi impreuna cu noi toti in clasa.
Un mic zgomot de clopotel se aude.
-Salvata de clopotel-Rostesc pe un glas cat numai eu sa-l aud.
Intru in sala de clasa.Imi arunc gheosdanul pe banca si ma trantesc jos.Ma uit suspicioasa prin clasa si il caut din priviri pe acel "Yuri" dar nici urma de el . Rasuflu usurata si ma uit la ceasul din fata mea si observ ca se sunase de 5 minute.Eram putin uimita avand in vedere ca am romana si doamna deobicei nu intarzie.Si uite vorbeam de lup vine doamna cu catalogul in mana si Yuri dupa ea .
-Buna ziua dragi copii aveti un nou coleg . Numele lui este Sakuma Yuri si vine din Los Angeles.
Te rog sa iei log in....
-"Te rog nu langa mine , Te rog nu langa mine"-Spuneam eu cu ochii inchisi
-In prima banca de langa geam.
-Perfect...
-Ati spus ceva domnisoara Haruno???
-Nu , doamna profesoara , nu am spus nimic.
Perfect...De ce fix astazi nu mi-am gasit cu cine sa stau in banca , numai astazi .
Intr-un fel nu vream sa par ignoranta dar imi aducea aminte de Sasuke si nu mai vreau sa rascolesc trecutul iar ,de fiecare data cand il vad ma gandesc , de ce nu ii Sasuke aici in locul lui si dece mi se pare ca seamana atat de mult chiar daca ca personalitati erau total diferite.
Ora a trecut greu , ma gandeam duar la faptu ca o sigura persoana , intr-o singura clipa , a putut distruge tot ceea ce am realizat in jumatate de an , ceea ce credeam ca niciodata nu ma va mai face sa sufer acum parca ar efect mai mare ca inaite.Cand intr-un sfarsit sunetul care anunta pauza a rasunat pe colidoarele liceului ma-m indreptat grabita spre curtea scoli cu gandul sa nu mai dau ochii cu el.In curtea scoli batea vantul in fiecare coltisor , nu se vedea chip de om nimic duar vantul imi mangaia parul si linistea provoca o urma de mister.Aveam engleza deci nu eram prea grabita spre sala . Ultimele cuvinte pe care lea rostit inainte sa plece imi rasunau in cap iar chipul sau imi facea o lacrima sa imi mangaie fata.Nu imi pasa de o absenta dar chiar nu ma simtiam in stare sa ma duc la ora , sa ma asez in banca si sa-l privesc din nou sau macar sa-l simt langa mine.Pur si simplu nu mai puteam.Am inceput sa-mi grabesc pasi catre parcul din fata scoli pentru a ma aseza pe o banca.Pana si cand paseam ii auzeam vocea rasunand in capul meu.
-Saku` , ai grija!!!-Se aude vocea brunetului .
"Saku" ?! asa ma striga Sasuke . Credeam ca ii duar in capul meu si cu toate astea am intors capul , era el , era Sasuke dar daca iar ma inselam daca era acel Yuri.Cand un sunet de masina se auzea din ce ince mai aproape.Il auzeam pe brunet ca ma avertiza , cu toate astea era cam tarziu , sfarsitul imi era aproape , simtiam asta.Am inchis ochii ruganduma sa se termine cat mai repede dar , nu simtiam nimic , doar vantul care imi batea din ce in ce mai tare in fata.La un moment dat am simtit ceva tare in spatele meu . Am deschis ochii . Vedeam cerul albastru iar soarele stralicea din ce in ce mai tare in fata mea.Ma-m ridicat brusc si am privit in jur.Eram in parc.Dar cum am scapat?
-Esti bine?
Mi-m intors privirea imediat.Ochii aceea , acum eram sigura nu ma mai poate minti nimeni stiu ca ii Sasuke nu ii doar in mintea mea
-Sa-Sasuke?! Tu esti???
Brunetu nu spune nimic duar imi sterge lacrima de pe obraz.I-am indepartat brusc mana si il priveam intens si ii adresez din nou intrebarea:
-Raspundemi!!Tu esti Sasuke??
-Imi pare rau...sunt Yuri nu acel Sasuke ... dar tu esti bine?
Sincer da eram bine dar acuma nu mai sunt . Cum sa fie Yuri adica mi-o zis "Saku "Nimeni nu imi mai zicea asa inafara de el.Acum cu adevarat eram confuza.
[Imagine: singa-1.png]
._. OMFG ._. C0caaa!na IsS` [On] -_-"



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 9.525 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)