Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata de pirat nu e un vis, e un cosmar !

#1
Disclaimer : Nu detin nici un personaj din animeul Naruto si nu fac nici un profit pe seama lor.


Capitolul 1 - O mare plina de amintiri!



Sakura: A fost o data ca niciodata ... asa incepe fiecare poveste cu final fericit. Ei bine asta nu e una din acele povesti in care fericirea si buna starea se afla la orice pas, iar dragostea sta ascunsa dupa orice coltisor. Nu, aceasta poveste este putin mai diferita .Numele meu este Sakura Haruno am saptesprezece ani si sunt in anul trei de liceu. Cele mai importante lucruri ce ma scot in evidenta sunt faptul ca parul meu este de culoarea florilor de cires, iar ochii mei pot fi confundati foarte usor cu niste mici smaralde verzi ce stralucesc in bataia soarelui. Familia mea este compusa din patru membri : eu ,Alice , mama si tata .
Alice este cu un an mai mare decat mine, are ochii caprui si parul saten. Stiu ca nu semanam deloc la infatisare, dar asta e din cauza faptului ca ea este adoptata. Mama intodeauna si-a dorit doua fete dar dupa nasterea mea doctorul a anuntat-o ca o alta sarcina ar pute sa ii fie fatala. Vestea aceea o demoralizase total, pana intr-o seara, in timp ce se plimba pe malul marii a auzit un planset venint dintrun cosulet. Mi-a spus ca atunci cand vazuse micuta fiinta ce se chinuia sa dea paturica la o parte, inima i se umpluse de bucurie si-a luat cosuletul fara nici cea mai mica ezitare in suflet. Din acea zi Alice facea parte din familie.
Fata de mama, tata nu a fost mereu langa noi . La varsta de zece ani el a plecat de acasa in urma unei dispute mai aprinse cu mama . Inainte de a iesi pe usa ultimele sale cuvinte au vost \" Oricat de departe voi fi mereu va voi iubi si la voi doua ma voi gandii, iar in caz ca veti avea vrodata probleme aveti incredere in mare! \" . Tipic lui, intodeauna ne spunea povesti legate de ocean, cum navigeaza piratii pe ape, cum canta sirenele in la apus pentru a mai ademenii cate un marinar naiv, cum monstri te asteapta pe fundul oceanelor pentru a te devora, fel si fel de astfel de povesti . Intodeauna am crezut ca avea o imaginatie bogata si ca ii placea sa dea in mintea copiilor.
Mama pe de alta parte munceste foarte mult pentru a nu observa lipsa lui atat pe plan sentimental dar mai ales financear. Ea ne iubeste foarte mult, tocmai deaia lucreaza zi de zi pentru a ne asigura tot ceia ce avem nevoie. Datorita ei noi suntem invidiate la scoala de toate fetele pentru hainele la moda, vacantele de vis si libertatea de care avem parte.
Stand in camera si asteptando pe Hinata sa ma sunte aud un ciocanit in usa. In clipa urmatoare o vad pe Alice intrand val vartej in camera, ceea ce poate insemna doar doua lucruri : unu - iubitul ei sa despartit de ea, iar al doile - a observat ca noua rochie de la H&M pe care a cumparat-o o face grasa . Ma rog, oricare din aceste motive va produce un haos total.
- Nu pot sa cred ca tu stai asa lejer pe canapea in timp ce eu trec printr-o criza! Nu o sa iti vina sa crezi ce mi s-a intamplat!
- Stind ca nu o sa ma lasi in pace pana nu o sa mi te plangi despre necazul prin care ai trecut, o sa ma prefac interesata. Deci, ia uimestema ce ti s-a mai intamplat de data asta ? ii zic eu fara nici cea mai mica farama de interes.
- Bine, bine, daca ma rogi atata iti voi spune, cand am venit de la scoala mi-am vazut iubitul sarutanduse cu o alta fata. Nu pot sa cred, fufa aia nu era cu nimic mai buna decat mine si totusi a aleso pe ea. Poate o cunosti tu pentru ca eu nu o mai vazusem inainte, are parul de o nuanta inchisa de albastru, o talie subtire, iar lucrul care mi-a sarit in ochii cel mai mult era o bratara ce o avea prinsa la glezna.
Wow, nu pot sa cred din descrierea ce mi-a spus-o fata aceia seamana destul de bine cu Hinata Hyuga. Chiar daca stiam ca sora mea nu poate tine o relatie cu un baiat ma mult de doua saptamani nu ma asteptam ca amica mea sa fie marul discordiei in aceasta poveste. Ma rog, pana nu vorbesc personal cu Hinata si pana nu aflu toate detalile ii putem acorda verdictul ca fiind nevinovata, stiti doar proverbul \" Hotul neprins e negustor cinstit \".
- Alice, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat dar chiar nu te pot ajuta cu nimica, insa iti promit ca ma voi ...
Dar nici bine nu apuc sa imi termin propozitia ca telefonul incepu sa imi sune. Dupa ce stabicim ora si locatia la care sa ne intalnim inchid repede mobilul si il arunc pe noptiera. Ma uit perduta prin camera parca in cautarea cuiva, se pare ca Alice parasise incaperea in timp ce eu vorbeam cu Hinata.
Ma simteam intr-un fel vinovata ca imi las sora singura in asfel de momente, dar totusi de cat sa o aud cu imi povesteste despre cat de minunat este iubitul ei si ca ii e greu de crezut ceea ce tocmai a vazut mai bine ma lipsesc. In plus nu am mai iesit de ceva timp cu fetele si s-ar supara pe mine daca as amana aceasta escapada la cumparaturi.
Imi iau pe mine repede o rochita argintie scurta cu un decolteu generos zic eu ... ma coafez repede , imi iau im picioare neiste sandale si ies pe usa, dar nu inainte de a o impretisa pe Alice im semn ca totul va fi bine.
In fata molului ma intalnesc cu Hinata si Ten Ten care ma asteptau nerabdatoare . Ten Ten este o tanara de 18 ani cu parul inchis la culoare si ochii caprui . Tinuta ei imi dadea de inteles ca tocmai se intorsese de la o prezentare de moda, la ce provocator ea imbracata. Oricum, de cand le cunosc pe Hinata si Ten Ten intodeauna au concurat in privinta hainelor, nici una nu vroia sa fie mai prejos. Acum sincer sa fiu nu stiu nici eu care era mai sexy rochia Hinatei sau tinuta lui Ten Ten.
In timp ce ne plimbam prin magazine am zarit o rochi frumoasa exact ca cea pe care o prort in unele din visele mele. Era alb cu negru, din matase, frumos croita, dar singura problema era ca nu o puteai purta decat daca erai capitan pe o corabie plina cu piratii. Ne vrand sa pornesc vreo discutie stanjenitoare legata da obsesia mea cu marea si tot ce e legat de ea , trec pe langa tinuta prefacanduma ca nu am observato, insa nu eram foarte fericita de decizia pe care o luasem.
Dupa ce petrecusem ore bune la cumparatui si verificaram fiecare magazin care se afla in mall ne-am dus la o terasa de pe malul marii unde am inceput sa discutam tot felul de lucruri. Niciodata nu am ramas fara subiecte de discutat tinand cont ca Ten Ten stia orice barfa care circula prin liceu.
- Sakura, toate am discutat deschi despre iubiti nostri numai tu nu ai fost complet sincera, spunene, din cati iubiti ai avut la care ai tinut cel mai mult? ma intreba Hinata privinduma fix, purtand un zambet pervers pe fata.
- Poi ... cred ca baiatul la care am tinut cel mai mult si trebuie sa recunosc inca mai tin a fost un brunet cu niste ochii superbi in care puteai foarte usor sa te ratacesti. La cunoscut cand aveam paisprezece ani , cand tocmai se mutase in scoala. Daca e sa fiu sincera nici macar nu am fost inpreuna.
- Stai ... nu inteleg, cum adica tineai la el dar nici macar nu ati fost impreuna ? Inseamna ca doar tu il iubeai, pentru el tu erai invizibila, sau cum? spuse Ten Ten uimita de ce aflase.
- Nu stiu daca el ma iubit, dar stiu singur ca nu am fost invizibila pentru ca inaite sa se mute inapoi mi-a cerut sa ne intalnim doar noi doi dupa scoala. Curioasa din fire am vrut sa vad ce vrea, doar ca in momentul urmator el ma tras int-un colt si m-a sarutat pasional dupa care mi-a soptit la ureche \" Nu te voi uita niciodata rozalio! \". De atunci nu l-am mai vazut niciodata, dar am auzit ca a plecat pe mare sau ceva de genul asta.
- Wow, ce poveste frumoasa de dragoste, pacat ca nu l-ai mai vazut de atunci ! exclama Hinata uimita si imduiosata in acelasi timp.
Uitanduma la ceas cat de tarziu mi-am luat la revedere de la prietenele mele si m-am grabit pre casa. Nici bine nu intru in casa ca deja se aud niste strosnituri si rasete isterice ceia ce nu poate sa insemne decat un singur lucru : Alice conmplet beata impreuna cu doi baieti pe care sunt convinsa ca nici nu ii cunoaste. Imediat ce intru in sufragerie toate suspiciunile mi se adeveresc.Dupa ce ii dau pe cei doi indivizi pe usa afara imi conduc sora in pat pentru a se odihni. Trebuia sa ma astept la asta din partea ei, mereu dupa ce sufera un esec in dragoste isi infunda amaracunea in alcool. Stiu ca nu e usor sa treci printr-o despartire, dar e deja ridicol, prima data am inteleso perfec si a doua oara, a treia am zis ca e doar o faza prin care trece, dar e deja a opta oara cand trec prin asta. In momente ca astea ma bucur ca mama lucreaza asa de mult pentru ca sunt sigur ca daca ar vedea-o pe Alice in situatia asta ar fi foarte indurerata.
Dupa ce termin de strans cutiile goale de bere de pe masa si de pe canapea ma duc direct in dormitor si ma culc fara sa imi mai pese de absolut nimic, am avut o zi destul de plina pentru azi.



Sakura
http://194.88.148.40/?mmid=62a99d1dd2901c4d8

mama Sakurei
http://img47.imageshack.us/img47/551/11498328060dy7.jpg

Alice
http://i817.photobucket.com/albums/zz100...s/Here.jpg

Hinata
http://i87.photobucket.com/albums/k142/J...ihime_.jpg

Ten Ten
http://i710.photobucket.com/albums/ww110...r2-1-1.gif

rochia Sakurei
http://sexy-style.ro/images/sit/RON7.jpg

rochia Hinatei
http://www.lenjerie-de-lux.ro/p2494-tinu...tania.html

tinuta lui Ten Ten
http://www.lenjerie-de-lux.ro/p3272-lenj...-gina.html

sarutul Sakurei cu brunetul
http://194.88.148.40/?mmid=a50dcd1dd26802466

rochia pe care Sakura o admira
http://www.lenjerie-de-lux.ro/p3307-roch...magda.html
ficurile mele :

Un nou trandafir infloreste la Kaleido star:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=26108

Viata de pirat nu e un vis, e un cosmar:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=27596#

sper sa va placa 3

[Imagine: blue.jpg]

My Family- I love you :

scumpa mea bunicuta : Venus-Roseta
matusile mele dragutze : Contagieuse., Tigroaica
surorile mele minunate : Renesmee, Mailin, dancing_in_the_night, *Black~~Heart*, FrogyGirl, Kahlan
neopoatele mele simpatice : ioanayoanna, ~BreNda~
minunata mea mamica : KittyKat

[Imagine: chibi_8775.gif]
Mira, chibi-ul lui



#2
buna scumpo:*:*

am aterizat si eu pe aici...>:D<...prima din cate vad;))
cred ca ar trebuii sa incep cu inceputul...ai avut cateva greselutse de tastare...dar dupa cum am scris si in alte comentari nu prea ma deranjeaza pt ca totusi suntem oameni nu roboti si mai gresim;)
mi\'a placut actiunea...nu e grabita...la descriere puteai sa mai lucrezi ...mai ales atunci knd sakura isi aduce aminte de sarutul cu acel brunet...sa descrii ce simtea atunci cand se sarutau si ce simte acum cand isi aduce aminte..dialogul nu mi se pare sec...deci in mare e bine:x

nu am zis de idee si titlu...deci pana acum inca nu a inceput actiunea legata de titlu...adic ink nu am vazut\'o pe sakura pe mare...dar e ok
ideea...ce sa zic...mi se pare geniala:x...e unica...nu am mai citit vre\'un fic in care sakura sau sasuke sa fie pirati...deci e ok... aaa ...si da m\'am prins ca brunetul e de fapt si de cauza sasuke:P

m\'am cam lungit...:-< da asta e:d

spor la scris si astept nextu\';;) poopici:*:* >:D<

app...mi\'au placut tinutele fetelor si coafura sakurei:*
Cine iubeste trandafirul trebuie sa suporte si spinii .

#3
Buna!
Am trecut pe la ficul tau si zic cu mana pe inima ca imi place.E super dragut, dar mai trebuie sa lucrezi putin la el. Mi-a placut foarte mult de Hinata, n-am mai vazut-o in asa:)).
Iti place marea?;;) Eu o adooor. Imi plac la nebunie povestile despre mare si despre tot ce se ascunde in ea.
Ti s-a zis mai sus despre naratiune, dialog, descriere si asa mai departe. Eu nu ma prea pricep.
Pozele sunt dragute si chiar imi plac.
Sper ca poti sa ma anunti cand pui next-ul
Te-am pupat:*!
[Imagine: 7bt5.th.jpg][Imagine: 7ytg.jpg][Imagine: sdfsdfsdfsdfsi.th.jpg][Imagine: 567657.jpg]









#4
Hey Buna.
Am gasit si eu din intamplare ficusorul tau si sincer titlul ma atras sa dau un micut CLICK.
Hmm, presupun ca este cuplul sasusaku:x, aii ce mi-ar placea, Hinata e cam amorezata dupa baieti:)), imi place asta, e ceva usor original. Ador rochile, sunt asa de frumoase, si pozele m-au incantat.
Presupun ca esti o fana a pirateriei si eu sunt:x.
Vreau next cat mai repede, si nu uita sa ma anunti!!
Tai Tai :bye:
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#5
Capitolul 2 - O veste neasteptata !




Sakura: - AAAAAAAAAAAAAA ! ! ! O nu ! Am avut din nou acelasi vis! De cateva zile, ma trezesc noapte de noapte tipand in urama aceluiasi cosmar. Se face ca eram pe o corabie de pirati, dar nu era nici pe departe o corabie obisnuita. Ceva din admosfera aceia ma infiora. Cerul era negru, neafladuse nici un nor pe cer, marea era foarte involburata, iar vantul batea cu putere. Eu eram legata de catargul corabiei si ca si cum asta nu era suficent de rau tot echipajul ma analiza atent cu privirea. Ceva imi spunea ca acestea nu erau tocmai niste oameni normali. La un momendat un fior rece ma cuprinse, tot echipajul facu loc unei persoane . Intunericul era asa de puternic ca nu puteam vede chipul nici unuia dintre cei aflati in fata mea, tot ce puteam vedea era corpurile lor si ochii, acei ochii reci care ma fixau cu privirea. La un momendat unu dintre acei pirat se apropie incet spre mine, dupa ce ma dezlega imi puse cutitul la gata. In acel moment simteam cum toata viata imi trece prin fata ochilor. De fiecare data cand simt lama cutitului pe gatul meu ma trezesc tipand si respirand greoi. Chiar daca este a zecea oara cand am visul asta nu cred ca o sa ma obisnuiesc vreodata cu el, dar ceia ce vreau sa aflu este daca cu adevarat mor si ce este si mai important, oare ce inseamna acest cosmar ?
In camera mea intra Alice panicata in urma strigatului meu de mai devreme. Ea se aseaza langa mine privinduma cu blandete, pe chipul ei se putea citi foarte usor ata ingrijorare cat si intelegere.
- Iar ai avut acel vis ? De cateva saptamani il tot visezi in continuu si in fiecare noapte te trezesti tipand ! Esti bine ? ma intreaba ea privinduma fix in ochi de parca ar incerca sa imi citeasca gandurile.
- Da, din nou am visat cum aproape am murit. De cand ma fost sa vizitam marele far din Konoha si am vazut pentru prima data o corabie cu pirati ceva s-a shimbat in mine. Chiar daca am vazut corabia aceia de la departare tot am simtit nevoia de a ma afla in ea. Nu stiu de ce, dar intodeauna m-a atras marea, atat misterele cat si frumusetile ce se afla in ea ma fac sa vreau sa stiu mai multe. Dar tot nu inteleg ce legatura are cu visul meu ?
- Asculta Sakura, eu iti stiu mai bine decat toata lumea nevoia ta de aventura, daca o pot numi asa, dar eu nu cred ca acel cosmar inseamna ceva, pun pariu ce e doar ceva produs de subconstientul tau. O data ce te vei calma si vei incepe sa uiti de aceste idei despre pirati sunt sigura ca si visul va disparea. Doar nu crezi ca acel cosmar chiar inseamna ceva, nu ?
- Da, probabil ca ai dreptate ! Insa totusi ce e asa de rau in a deveni un pirat ? Ei au parte de multa aventura, nu se plictisesc niciodata si daca e sa fim cinstiti pitatii sunt foarte bogati la cate comori au ! ii spun eu cu zambetul pana la urechi si cu speranta in ochi
- Tu nu gandesti ! Ei sunt doar niste hoti care fura de la oamenii care cu adevarat muncesc. Tu crezi ca viata pe mare e un joc, ei bine nu este nici pe departe, este una dintre cele mai periculoase meserii, daca o pot numii asa, ei isi pun viata in pericol fara sens. Tu iti dau seama cati oameni au avut de suferit de pe urma lor si cat sange a fost varsat din cauza lor ? Oricum aceasta discutie vad ca nu duce nicaieri, asa ca noapte bune! dupa ce spune acestea paraseste incaperea val vartej trantind usa in urmai ei fara a ma lasa sa mai spun nici un cuvant.
Dimineata ma trezesc putin adormita, dar nici nu e demirare la ce vis am avut. Totusi,lucrul care ma surprins cel mai mult a fost ca dupa ce a golit toate acele cutii cu bere Alice a avut puterea sa se trezeasca in toiul noptii, ne mei vorbind de faptul ca mi-a tinut si ditamai predica. Niciodata nu inceteaza sa ma surprinda, asta e Alice pe care o cunosc si o iubesc !
Dupa ce imi fac patul, imi iau pe mine o perche de colanti cu un maiou negru stramt, fara sa lipseasca piesele de rezistenta care sa imi completeze tinuta : o curea aurie impreuna cu neste cercei pe care nu ai cum sa nu ii observi. Dupa ce golesc bolul de cereale o zbugesc pe usa fara sa pun nici macar pa .Eram foarte grabita pentru ca trebuia sa ma intalnesc cu Hinata. Ea imi spusese ca are ceva foarte importnt sa imi zica si nu putea fi amanat pe mai tarziu.
Cand ajung in fata parcului o zaresc pe Hinata purtand o rochie crem foarte stramta cu doua bratari arginti pe mana dreapta, uneori ma intreb daca are vreo rochie normala care sa nu scoata ochii tuturor baietilor ce trec pe langa ea . Ma propii de ea, dar nici bine nu apuc sa fac doi pasi ca tanara deja incepu sa alerge spre mine radiind de bucurie . E clar, lurul ce avea sa mi-l spuna era cu adevarat important pentru ca nu am mai vazut-o pe ea asa de bucuroasa decat in preajma unui baiat pe care il place cu adevarat.
- Sakura, ai rau de mare? In weekendul asta o sa mergem cu noul meu iaht in Coasta de Azur ! Deja am pregatit totul, Ten Ten si Konan sunt si ele deasemenea incantate de aceasta idee, tu ce zici ?
- Wow, m-ai luat prin surprindere, dar cum asa de brusc, stai ca nu inteleg ? ii spun eu complet mirata de propunerea asa de brusca venita din partea tinerei.
- Poi... parintii mei mi-au cumparat propiul meu iaht in semn de apreciere pentru notele bune pe care l-am obtinut la liceu, asa ca m-am gandit sa organizez o vacanta pe una din insulele pe care le detine tati. Le-am anuntat dea pe Konan si Ten Ten, iar ele sunt mai mult decat bucuroase de aceasta idee. Si mi-ar face mare placere daca ai veni si tu cu noi, doar tu esti sufletul petrecerii, nu?
- Chiar nu stiu ce sa zic, m-ai last complet fara cuvinte. Normal ca o sa vin, o sa fie cea mai tare vacanta! Uraaaaaaa!Deci cand plecam? Unde ne intalnim ?o intreb eu plina de incantare si entuziasm, cred ca era cel mai bun lucru ce mi se putea intampla pe ziua de azi.
- Plecarea e peste doua zile, in fata merelui far. Dar acum lucrul cel mai important, ne trebuie costume de baie nou-noute !
Nici nu am mai apucat se spun ceva ca deja pornisem la vanatoare de bikini. Cred ca me-am uitat prein toate magazinele de firma din oras pana am gasit costumele perfecte. Eu am cumparat unul roz format din doua piese, iar hinata isi luase unul albastru care se potrivea de minune cu parul ei.
Dupa cateva ore bune in care am stabilit toate detaliile micii noastre escapadee ne-am hatarat sa ne retragem la casele noastre. In timp ce mergeam am simtit un fior rece pana-n oase, daca nu as sti mai bine as zice ca a fost ca cel pe care il simtisem si-n vis. Avand senzatia ca sunt urmaria am grabit pasul pentru a ajunge cat mai repede acasa, in momente ca astea as da orice ca mama sa nu fie asa chibsuita in privinta baniilor si sa imi fi cumparat si mie o masina nu doar surorii mele, dar asta e. Cand ajung in fata casei o durere cumplita pune stapanire asupra intregului meu corp. Ma sint intepenita, un pot sa imi misc nici un muschi si chiar daca m-as stradui as fi ingenunchiata din cauza dureri. La un momendat vad un vas de croaziera care navigheaza lin, fara absolut nici o problema, imi inchid pentru o secunda ochii, dar cand ii deschid vasul este din senin prins intr-o furtuna, un vartej apare din senin iar nava este sfaramata in bucati, nici nu ma mir, ce vas ar putea supravietui unui asfel de vartej. Imi scutur putin capul iar imaginea vaporului si a marii involburate dispare de parca as fi visat cu ochii deschisi totul. Ciudat este faptul ca si durerea a inceput sa treaca, mi-au mai aparut si inainte asfel de imagini dar nu au fost niciodata insotite de o asfel de durere cumplita si in nici un caz nu le-am vazut asa de clar.
Dupa ce imi revin compet intru in casa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplt, oricum chiar daca as spune cuiva ce am patit, singurul lucru ce mi-ar spune ar fi sa imi fac un control la psihiatru. Dupa ce imi iau un suc dinfrigider ma duc in camera si ma culc gandindu-ma la ce s-a intamplat astazi.

Tinuta Sakurei :
http://www.sexyhaine.ro/img/productos/m/...-charm.jpg

Rochia Hinatei :
http://www.lenjerie-star.ro/images/detai...%20130.jpg

Costumul de baie al Sakurei :
http://www.lenjeriamea.ro/media/catalog/...equila.jpg

Costumul de baie al Hinatei :
http://www.bonprix.ro/pub/0/vv3416x07_600.jpg
ficurile mele :

Un nou trandafir infloreste la Kaleido star:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=26108

Viata de pirat nu e un vis, e un cosmar:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=27596#

sper sa va placa 3

[Imagine: blue.jpg]

My Family- I love you :

scumpa mea bunicuta : Venus-Roseta
matusile mele dragutze : Contagieuse., Tigroaica
surorile mele minunate : Renesmee, Mailin, dancing_in_the_night, *Black~~Heart*, FrogyGirl, Kahlan
neopoatele mele simpatice : ioanayoanna, ~BreNda~
minunata mea mamica : KittyKat

[Imagine: chibi_8775.gif]
Mira, chibi-ul lui



#6
Asa am trecut si eu la ficul tau
Merci ca m-ai anuntat :*
Deci mie imi place foarte mult, pentru ca este cu piratii si abia astept sa intre inscena si Sasuke:x Doooamne pervers :perV: iar imi vin in gand astea...tete..
Deci, nu uita ca astept cu nerabdare nextul si nu uita sa ma anunti!!
Tai Tai :bye:
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#7
Heey!
Mulţumesc frumos că m-ai anunţat.:) În primul mi-a plăcut extreeeem de mult capitolul ăsta. Are un aer cât de cât misterios şi asta mă atrage pe mine, plus titlul:)). Eu una de abia aştept să îl vedem pe Sasuke in acţiune.
Pozele mi-au plăcut foarte mult şi totuşi mi se pare ciudat comportamentul Hinatei..N-am mai văzut-o aşa:)
Ai avut doar câteva greseli de tastare, dar nu sunt foarte vizibile.
Cam atât am avut de spus. Astept următorul capitol cu nerăbdare şi dacă ai putea, mă anunţi şi pe mine?:o3
[Imagine: 7bt5.th.jpg][Imagine: 7ytg.jpg][Imagine: sdfsdfsdfsdfsi.th.jpg][Imagine: 567657.jpg]









#8
heloo
Deci am aparut si eu pe aici... dupa mult timp imi fac si eu prezenta pe corabia ficului tau. Descrierea mai trebuie lucrata... infatisarea este la fel de importanta precum sentimentele... primul capitol nu a prezentat nici macar o caracterizare fizica completa a Sakurei... nu poti sa spui ca are ochii verzi si parul roz... asta nu este de ajuns... trebuia sa-i prezinti corpul si hainele in acel moment. Vestimentatia: in momentul in care ai o rochie, oricat de simpla ar fi ea, trebuie neaparat sa spui cum vine, pana unde ajunge... pe langa culoare si model... desogur. Cam atat am avut de spus, sper ca o sa ma anunti de capitolul ce trebuie sa apara.

:bye:

#9
Super,astept nextu,la fel ca toti...sunt curioasa sa vad ce se intampla...oare isi da seama Sakura dc are acele vse,imi place cum legi povestea..:D..succes la scris bafta astept cu nerabdare pa..:)



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Aventurile unui pirat cam zapacit. Yami 14 8.974 03-09-2013, 12:45 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  O viata de pirat Kazuki 6 4.570 03-07-2009, 02:25 AM
Ultimul răspuns: Jasmine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)