Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Normal or not ?

#1
Ok, sincer, nu prea ştiu unde s-ar încadra mai bine: la general chit chat discussions, sau aici ? ... Dar având în vedere că e legat de muzică, I guess I made the topic in the right section.

Deci, aţi observat că există oameni, mă rog, copii, în general cu vârsta cuprinsă între 13 şi 16 care ascultă cine ştie ce alternative rock/ pop-rock/ punk-pop şi dacă nu se îmbracă în negru la 30 de grade - celsius - nu se simt bine ? No, srsly, aţi observat asta ? Ce credeţi despre acest lucru ?

Eu, una, spun că e datorită faptului că prin rock reiese că cel ce ascultă stilul trebuie să fie rău şi să se îmbrace în negru [mă rog, cam asta cred newbies ^^" ] şi dacă tot aud chestia asta din stânga şi din dreapta, cred că ajung să se ţi ia după spusele lor, ca să vadă lumea 'ce răi sunt ei'.

So, repet, voi ce credeţi despre acest lucru ?

Later edit: *laughts her heart out* man, dudez sau cum vreţi să vă mai zic ... vorbesc de ăi' pokemoni, sheesh ._. ăi' care au dat pe rock după manele şi se cred mari jmecheri. Ăi' care pân' acu' au ascultat nu? ce formaţii r n' b şi se dau pe rock că aşa-i 'cul' anu' ăsta. De ăia vorbeam. De ăia care ascultă rock doar pentru că nu vor să pară proşti în faţa altora dar ascultă pănărămi ultracomerciale pt. că zice el că ăsta-i rock-ul de "copii cuminţi" şi orice e puţin mai de calitate e muzică de satanişti. Să nu se înţeleagă greşit ._. ... man! >.> ...

#2
Eh, e nevoia de afirmare, ca si in orice trend actual. E o chestie ce tine de aparente. It's s "I'm a rocker, I'm all in black, fear me, suckers" kind of atitude. Si eu prefer negru cand vine vorba de imbracaminte, dar nu tin sa ies in evidenta prin asta. Ma repet, e nevoia asta de afirmare care apare in adolescenta. Dar aici nu ma refer la rockeri, caci acolo e deja un stil de viata(si de obicei nu vor sa iasa atata in evidenta).
Nici eu nu ma simt bine daca nu am ceva negru pe mine, orice, cat de mi*looks at her fingernails*, dar asta e un pitic de-al meu --_--".
Ce sa facem, se cauta atentie(de vanzare la colt 5 lei bucata), si fiecare incearca ce poate si ce stie. Vad niste rockeri(sau altceva ce bate la ochi, ca sa zic asa), se gandeasc ca vai ce tari is, si copiaza. Cam asta ar fi sistemul. Copiaza si ei ce pot, pana reusesc sa-si dezvolte o personalitate proprie.
off: totusi mai bine vad topicul asta la gccd >_>
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#3
No offence...asta mi se pare un moft de adolescent.Asculta cine stie ce muzica rock...si dupa,pentru a iesii in evidenta,se imbraca de zici ca i-a apicat ceva.Damn...si mie imi place negru...dar niciodata nu ma voi imbraca in aceasta culoare la 40 de grade.Plus ca ei...cam i-au in serios chestia asta.Doamne...nu te opreste nimeni sa asculti rock/punk etc etc...doar ca mai usor!Sau ma rog...fiecare face ce vrea...e o tara libera.Cum a spus si Aikad...vor ca cei din jur sa vada cat sunt ei de tari..si de rai..si de..penibili!Ma rog..yo mi-am spus parerea.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#4
nevoie de a atrage atentia cuiva,varsta adolescentei,
vointa de a trece la extreme,asta e parere mea,ei vor doar
sa fie bagati in seama intrun fel,si mia imi place negrul,dar nu
ma imbrac i nnegru la 40 de grade,e adev k ask si rock dar
nu am iesiri dinalea cu mmai au alti 17

#5
Copii de 13-14 ani dandu-se rockeri mi se pare aiurea. Adica majoritatea probabil nici macar nu stiu ce inseamna rock. Aud niste zgomot, le place, vad ca aia din videoclipuri arata diferit si apoi: "Hai sa copiem si noi ca asa iesim in evidenta oe strada si vede lumea ce bad guys suntem! (yeah right 29)' Oricum la majoritatea le vine mintea la cap pana la urma (stiu cazuri) si realizeaza ca sunt mai degraba penibili decat rai.Nu am nimic cu negrul. Si eu mai port dar totusi vara mai ales il evit cat pot de mult. 40 grade celsius + negru=mori de cald la propriu.
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug


#6
Mda...Yo am vazut asta in fiecare zi,la scoala...O fata din a 8-a[si aiadusa cu pluta ca nu mai stiu cum sa-i zic la cat am enerveaza]...Se imbraca gros,se da cu de toate chestiile negre pe la ochi si si-a facut o freza emo...Ce dragut ar fi so vad cum se spanzura ca e emo 19 ...Ma seca faptul ca zice la toate fetel carnate...Pe langa ea eu sunt un schelet...Mi-a si venti intr-o zi sa-i spun "Tu ce esti?" da' m-am abtinut...Oamenii astia cica vor sa fie in pas cu moda dar nus-i dau seama ca intr-o zi moda asta nu va mai exista...Cateodata imi si spun "O veti respecta pe Raluka" pentru ca eu raman asa cum sunt si nu-mi pasa ce spun altii ^^
[Imagine: Karate.png]

#7
huh huh..well -.-'' eu sunt printre acei adolescenti de 14 ani si ascult rock si ma imbrac in negru(de cele mai multe ori).so what?nu ma imbrac in negru ca sa par "cool" sau "tare".o fac ca asa e stilul meu si nu-mi pasa ce spun altii.e adevarat ca unii o fac doar ca sa atraga atentia si chestii din astea, dar nu in toate cazurile e asa.eu si vara port negru.bine, daca e prea cald afara renunt.
oricum, faza e ca unii fac prea mare caz de chestia asta cu adolescentii care asculta rock si poarta negru.e doar o preferinta si eu una m-am cam saturat ca lumea sa se lege de chestia asa.Imfine, nu spun ca nu exista unii care nu au ce face si vor sa iasa in evidenta prin asta(cunosc si eu cazuri), dar nu toti sunt asa.
[Imagine: robin-1.jpg]

#8
well, am si eu cazuri ^^ imi aduc aminte cum o fata zicea ca e punkeritza.. 'marea' punk-ista de ea asculta Avril 21 acuma e 'rokarita' x_X .. toti acesti "wannabe" [asa cum sunt numiti pe net] au varste intre 10-16 ani [in cele mai rele cazuri o.O] .. uh, pai ei fac asta pentru ca e 'cool', 'mishto', 'marpha, 'super', 'tare'.. bineinteles ca nu e normal.. intodeauna am urat persoanele care pretind ca sunt ceea ce nu vor fi niciodata x( .. totusi, ce sa'i faci? acestor lucruri li se face reclama gratuita pe jetix, unde incearca sa faca copiii sa creada ca Camp Rock e chiar rock [maaaan 37], iar ca Jonas Brothers chiar canta acest gen. [n'am nimic cu trupa, dar hello! 21] .. acum nu spun ca sunt eu mare rockeritza, chiar daca imi place genul si ma imbrac in negru nu pentru a indeplini criterile aminte mai sus, ci pentru ca imi place culoarea...

#9
God! Deci, despre acest lucru aş putea vorbi toată ziua!! Este acelaşi lucru peste tot, ascultă un gen de muzică, aud şi nişte zvonuri şi gata, trebuie să se transforme, eu una nu prea sunt de acord cu acest lucru. De ce? Pentru că personalitatea unei anumite fiinţe nu se poate destinge în totalitate printr-un anumit gen de muzică. I mean, what the fux? Să fim serioşi! Ascultă un copil azi o melodie rock şi se crede rocker, am înţeles asta, e OK, apoi, îl vezi a doua zi ca fiind îmbrăcat în negru, pictat pe unghii cu negru, şi cu o grămadă de insigne evil agăţate în jurul hainelor, lanţuri şi tot restul, îmi pare doar un moft copilăresc, sau adolescentin. Nu pot spune că sunt de acord pentru că odată ce asculţi un gen de muzică nu trebuie să te transformi; asculţi - OK - îţi place - şi mai OK - dar nu trebuie să îţi schimbi radical viaţa din cauza aceasta. I mean, doh, până cu o zi înainte erai o persoană normală apoi, BUF descoperi rock-ul şi te transformi total, deşi poate nu îţi stă în caracter să te îmbraci în negru and all that stuff. Nu cred că un gen de muzică în general defineşte personalitatea unei anumite persoane, dacă îţi place nu înseamnă că trebuie să te transformi total, doar pentru a ieşi în evidenţă şi să ştie lumeea: Ea e rockăriţă!
Mă dau drept exemplu, de multe ori am fost considerată emo, pentru că aveam o tunsoare mai emo , chiar îmi plăcea şi nu eram emo, după am fost considerată rockăriţă pentru că mă comportam într-un anumit fel. Dar ce e acest lucru? Muzica ne defineşte? Atunci unde este libertatea noastră de a fi persoane unice, şi de a fi noi, şi nu ceea ce ne face muzica să părem. Aceasta desigur că ne linişteşte, şi este foarte plăcută, cui nu îi place să asculte muzică? Dar chiar aşa, să ne aruncăm indentităţile pe fereastră din cauza ei? eu una nu sunt de acord cu asta.

Dacă o persoană ascultă rock, well, foarte bine, dacă îi place să se îmbrace într-un anumit fel să o facă, dar nu să se simtă obligată să pară o fiară dacă nu este. Trebuie să trăim aşa cum suntem nu aşa cum ne face un anumit tip de muzică. asta ar însemna ca cei ce ascultă toate tipurile de muzică să umble cu haine normale dacă există aşa ceva? Ne decidem garderopa în funcţie de gusturi vestimentare nu muzicale. Eu nu sunt de acord ca acestea să fie încurcate , so well, amestecate; doar dacă acea persoană simte cu adevărat să se îmbrace aşa , să se comporte aşa.
şi cât despre adolescenţi, well kids between 13 - 16, ce pot să zic? Eu am 16 ani, şi sinceră să fiu nu sunt atât de mândră de felul cum gândesc pentru că ştiu că am atât de multe de învăţat şi practic am o personalitate de creat, să îmi fac o anumită identitate. Să fim serioşi, ce importanţă dăm noi detaliillor la această vârstă? De aia pare atât de uşor să fim aşa cum este muzica, dar nu cred că aceia suntem noi în realitate. Un rocker adevărat este acela care trăieşte muzica lui cu adevărat, atunci când o cântă sau o ascultă, nu orice kid ce se crede ca el. Un rocker adevărat simte acea sălbăticie, sau toate acele sentimente, fără măcar să fie nevoie să explice; iese în evidenţă pentru că aşa este el, nu pentru că de abia a început să asculte nu ştiu ce şi gata, trebuie să fie cum sunt ceilalţi. La fel se întâmplă şi la celelalte genuri de muzică.
Cel puţin asta este părerea mea.

#10
sunt de acord cu Ninno-chan ^^', mai ales la acea parte cum ca multi asculta o melodie cu influente de rock, si gata, sunt rockeri >.< ... cel mai mult ma enerveaza trupa asta, Tokio Hotel x_X .. cum de pot unii sa creada ca daca ii asculti pe aia [ ca sa nu spun altfel] ] poti fi numit rocker? o_O .. imi aduc aminte ca o fata care se credea rockeritza confunda o melodie Bullet for my Valentine cu una Tokio Hotel xD 21 .. pentru acesti oameni am doar un sfat: get a life!! -_-"




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)