Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Noile pachete de tigari

#1
Dupa cum stiti de la 1 iuie s-a hotarat sa se puna pe tigari "pictogramele groazei" ca sa descurajeze fumatul. Din cate am citit prin ziare ce pot face aceste pictograme e doar sa mai imputineze numarul "curajosilor" care se apuca de fumat. Pe fumatori nu ii afecteaza prea tare. Nu renunta ei asa usor la viciu.

Asta m-a inspirat pentru acest topic. Deci cati dintre voi sunteti fumatori si daca va influenteaza intr-un fel sau altul aceste pictogame de pe pachetele de tigari.

Eu nu sunt fumatoare si nici nu am de gand sa ma apuc. Chiar daca nu pareau pictogramele pe pachetele de tigari eu tot nu aveam de gand sa ma apuc de fumat.

#2
Haha...nu sunu fumatoare,dar prietenele mele sunt,asa ca pot sa vorbesc in numele lor.E ca si cum ar pune pe sticlutele de oja imagini cu unghii distruse.Fara efect.Fi serioasa...sunt persoane care fumeaza de zeci de ani si nu au renuntat chiar daca au aflat ca sunt bolnavi.Crezi ca ii va putea opri niste poze talmes-balmes puse pe pachete?Maine de la trei la doua.Ca sa renunte la fumat nu e nevoie de poze oribile...ci de ambitie.Daca asta nu exista,totul e fara rost.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#3
Ambitie sau poate scumpirea tigarilor incat sa devina fumatul un LUX care numai bogatii sasi-l permita.

#4
21 am intrat pe site-ul oficial(acum pe majoritatea site-urilor apar) si am vazut acele imagini Smile au fost foarte de groaza.Mai bine ar scoate un film.
Nu vor avea nici un efect .Orice fumator stie efectele tigarilor si nu se vor lasa.
Hmm..btw nu sunt fumatoare
Eu ce as face ca sa opresc lumea de la fumat...cred ca as opri fumatorii de la fumatul liber si as instala niste tichete care sa micsoreze numarul de pachete de tigari fumate pe luna per persoana
cum? tigarile se vor vinde doar la locuri speciale.Iar un tichet iti ofera posibilitatea de a fuma doar X pachete de tigari.

Desigur asta nu va fi o rezolvare.^^ Dar e un inceput.
Hmm in legatura cu acele poze .Mi-a venit ideea:ar putea face la fel cu bautura 21 sa puna poze cu oameni in stare de ebrietate si niste rautati pe care le pot face (ceva de groaza)
o.o" wot

#5
Eh...eu sunt fumatoare ocazionala...de 2 ani. Adica fumez doar cu prietenii, si in general la cafea. Nu fumez zilnic, si uneori nu fumez perioade lungi de timp.
Ce pot sa zic despre imaginile astea noi? Sunt inestetice. PAchetele de tigari, cele scumpe in principal (10) sunt frumoase. Si cu imaginile astea o sa se urateasca considerabil. Ca oricum nu au nici un efect asupra fumatorului....si nici asupra nefumaturului care vrea sa se apuce. Sunt inutile, parerea mea...

#6
Eu nu sunt fumatoare si nici nu am decand sa ma apuc insa am de gand sa vorbesc in numele prietenei mele care fumeaza de la o varsta frageda, si anume 12-13 ani... stiu... ehh eu am doar 15 inca dar in fine... ea e mai mica ca mine si inca fumeaza>.< ma mir ca nu sa imbolnavit. Mai nou, fumatorii au gasit o solutie interesanta de a nu vedea imaginile groazei pe pachetul de tigiari, si anume tabachere - parca asa se numeau, no? - in fine... asta demonstreaza ca multi prefera sa schimbe aspectul si chiar nu dorecs sa vada imaginile acelea... ce ma ingrozeste, o sa strice aspectul pachetului de la Parlament21 nu stiu de ce... dar imi place cum arata acel pachet de tigari... lol... intr-un fel sunt folositoare imaginile acelea dar asta depinde de latitudinea celui care vrea sau nu sa se lasa de fumat.
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>

#7
Hmmmmm 4 am dat si eu peste topicul asta.... Si pana aqm 5 zile am fost fumatoare(de un an10) .. Si Nu pot sa zic sa pozele alea ar putea sa faca pe cineva sa se opreaza din fumat ..( de ex pe mine nu m-ar putea face) eu m-am oprit din fumat din cauza unui pariu pus q una din prietenele mele cele mai bune, si sincer, nici aqm nu vreau sa-l pierd21 ar fi prea dureros ... Parca am regretat k am pus pariul :die: dar totusi...
Si revenind la pictograme... They have 0 effect 78 si sunt de acord q lye
"Ca sa renunte la fumat nu e nevoie de poze oribile...ci de ambitie.Daca asta nu exista,totul e fara rost."
De exepmlu la mine exista ambitia asta , pentru ca simt nevoia sa fumez, insa nu o fac 4 imi gasesc alta ocupatie 4
Chuu pupic
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#8
Nu au nici-un efect 22 .Cand i-am aratat mamei o foaie pe care aratau pozele ce vor fi puse de la 1 Iunie,s-a uitat dar apoi mi-a zis :Ei,si? Deci e clar ca nu conteaza...Eh,eu nu fumez si nici nu intentionez..am o ..amica ce fumeaza de la vreo 9-10 ani [si bea] si nu cred ca ar face-o ceva sa renunte[mai ales ca si mama ei stie si i-a spus ca si ea a trecut prin asta si ca isi va da seama mai tarziu ca a gresit..].Deci ,le-au pus pur si simplu degeaba deoarece nu vor rezolva nimic [Nu e mare branza sa nu te uiti pe ambalaj -_-]
LOLNOPE

#9
Eu sunt fumatoare, nu ma mandresc cu asta, am vazut imaginile, si ca sa spun drept nu au fost prea placute, dar nici nu m-au facut sa imi spun gata nu mai fumez. Despre efectele fumatului stiu, dar e un viciu de care te lasi cam greu. Probabil mai voi lasa cand se vor scumpi foarte mult. Cat despre noile pachete, probabil o sa imi cumpar o tabachera in caz ca nu suport imaginile. Pozele care sunt acolo, sunt cazuri extreme ale fumatului. Nu toti fumatorii patesc asa ceva.

#10
Cred ca am fumat pasiv in toti anii mei de pana acum mai mult decat au fumat parintii mei in toata viata lor si sincer,nu m`as apuca de fumat(cand aveam vreo 3 ani,am furat o tigara de la mama din pachet,am luat si o bricheta,m`am ascuns intr`o camera in care nu mai era nimeni,mi`am pus tigara in gura,m`am gandit eu vreun minut - doua daca sa o aprind sau nu si chiar atunci aintrat mama in camera si m`a oprit la timp21 si tot cam pe la varsta aia le aruncam de la balcon pachetele parintilor si spuneam ''na!sa nu va mai prind ca mai cumparati lucrurile astea!''21),nu`mi place mirosul si m`as imbolnavi.
Cat despre imagini,presupun ca ar avea efect numai in 25% din cazuri...









Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)