Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

New guy! (Guy, not gay!)

#1
Ar trebui sa ma prezint, deci ...
Nume: Marius (it's enough for now);
Inaltime: 1.75 m, ultima oara;
Varsta: 17 ani (peste 1 luna)
Culoarea ochilor: Caprui;
Culoarea parului: Castaniu;
Hobby: Practic fotbal american, ascult muzica(desi nu prea e un hobby), rar scriu, si hobby-ul meu favorit, lenevitul la pc;
Genuri muzicale favorite: Rock, House, Rap(mai rar in ultimul timp);
Trupe favorite: Rock: Breaking Benjamin, Linkin Park, Nickleback, Escape the Fate, etc. House: Pfff, sunt multi, nu le stiu numele tuturor (Nu sunt romani, asta e clar). Rap: Eminem, Parazitii, etc.
Ceva despre mine: Sunt calm, lenes, ma enervez, de obicei, greu, dar ma calmez la fel de greu. Imi place sa-mi ajut prietenii. De obicei imi fac usor prieteni, daca acestia au aceleasi gusturi ca ale mele. In rest, sunt nepasator, nu-mi place sa intervin in probleme ce nu ma privesc, si nu ma intereseaza de altii. Cat despre liceu... Urasc matematica, fizica, chimia, contabilitatea si franceza(mai mult profa, e o idioata totala, atat de idioata incat era s-o bata o hoarda de gorile de la sala, pentru ca i-a enervat...mda...). Imi plac romana, sportul, biologia, engleza(desi nici de profa asta nu-mi prea place) si desenul.
Cam atat despre mine ...
[Imagine: akv4ok.png]
So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.

#2
Bine ai venit pe Animezup, Baraha5.6!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Hello there ! În sfârşit ţi-ai făcut cont.Ce-ţi pot ziceee ? Întrebări nu am, duuh, dar îţi pot ura distracţie plăcută aici şi să-ţi pierzi timpul ... cu cap.

Spor la postat, bla bla bla.

La revedere.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#4
Hy guy!sau Marius,ma rog,cum preferi.eu sunt Criss.sper sa te distrezi pe zup si sa iti faci multi prieteni.iti place sa lenevesti la PC,asta este si meseria mea preferata(avand in vedere ca stau cate 4-5 ore).ma gandeam eu ca urasti liceul.cred ca ai nister profesoare acolo....hmm...nu as vrea sa fiu in locul tau.cat despre tine,stii,aici este o traditie sa le punem intrebari nou-venitilor.o sa incep eu prima...stai,stai stai,nu te panica ca nu sunt multe 24
1)unde locuiesti
2)cum ai dat de Zup
3)park aveam ceva in minte....oh,am uitat 21
sa treci pe la reguli si sper sa te distrezi si sa nu faci spam(com. putin de 3 randuri)


[Imagine: bloody62.jpg]

#5
Mă bucur să văd că nu eşti gay, chiar dacă mi-ar fi plăcut să întâlnesc unul ._. ' not. Oricum, Bun venit pă Zup ! Sper să îţi faci prieteni, şi alte chesti deastea 21) . Ascultam şi eu într-o vreme Linkin Park, deci care e melodia ta preferată de la ei ? Care e anime-ul tău preferat ? Nu ai zis nimic legat de asta, sau poate nu am văzut eu bine. Şii de unde eşti ? . Nu ştiu ce să te mai întreb 39 Pai, bun venit din nou, şi să ne mai auzim pe forum ^___^ Hugiess .
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#6
Hello Marius ^^
Bun venit pe forum (mult m-a atras titlul postului tau, sincer 21) nu m-ar supara daca scria "gay", sa stii ca am o pasiune pentru yaoi (una mare... poate chiar prea mare incat sa pot indepata un baiat d langa mine daca nu-mi place de el *I have a magic finger... and magic words that is... *21)
Esti cu zece centimetrii mai mare decat mine si suntem de aceeasi varsta >.< de ce trebuie sa fiu mereu aia pitica? T^T
Questions. well am cateva... 65
1.Agreezi genul yaoi?
2.Citesti manga?
3. Ce animeuri iti plac/ti-au palcut?

Si, cam atat, ne vedem pe forum ^.^
Kissez pupic
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#7
Bunăă Marius. :3
Bine ai venit pe zup şi sper să te simţi binee hug
Altceva? Nu ÅŸtiu.
Sper să ne înţelegem. :]
Ja! pupic

#8
Super, super, super, SUp3R COol ! Un baiat ! Nu-ti face idei !! Nu sunt interesata de tine. Doar ma impresioneaza ideea ca un baiat, mai pune ca are si 17 ani, se mai uita la anime-uri la varsta asta. Eu sunt Reli, pentru prieteni. Consider, ca din acest moment suntem prieteni, nu-i asa ? Dar daca nu iti sunt simpatica, ba, chiar, antipatica, Grigore Aurelia Jenica, pentru strainii infumurati. Aaaa... Si sunt fata. Intrebari... Poi, te-ai descris tu destul. Whooaauuu !! Un metru 75 ?! Esti super inalt. Eu sunt mai micuta decat tine, am 13 ani impliniti si in jur de un metru 59-60 21. Esti la liceu, sa inteleg. Ce domeniu ? Poate sunt periculos de curioasa, dar... Ai iubita ? Daca da, descrie-mi-o si pe ea. Macar esti dragut ? En fin ( pardon, uit-ai ca nu-ti place franceza), te mai las cu intrebarile astea care imi impaienjenesc imaginatia bogata. Pardon, ma prostesc mai tot timpul si nu pot sta serioasa, imbufnata, suparata pe o anumita persoana, oricat de mult as uri-o, mai mult de doua minute. Apropo " New guy! (Guy, not gay!)", insiprat numele, fratioare ( obisnuieste-te cu " fratioare", " frate mai mare" pentru ca asa am sa-ti vorbesc de-acum incolo. De ce ? Pentru ca esti primul baiat pe care il intalnesc pe site-ul asta Zuzu zuzu.), imi place. Incepand de azi inainte, ma declar surioara ta mai mica, Clar ? Apropo, mai ai alti fratiori sau surioare ?
Bine, bine, te las. Cred ca te-am obosit indeajuns incat sa iti faci o parere ( proasta) despre mine. Somn usor, fratioare Marius pupic.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#9
Umn, Marius are probleme tehnice şi nu ştiu când şi le va rezolva.M-a rugat să vă anunţ că vă va răspunde la întrebări imediat ce-şi rezolvă problemele.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#10
Scuze de intarziere, probleme tehnice ... So, let's begin!

°°LoVe_VaMpIrE°° A scris:Hy guy!sau Marius,ma rog,cum preferi.eu sunt Criss.sper sa te distrezi pe zup si sa iti faci multi prieteni.iti place sa lenevesti la PC,asta este si meseria mea preferata(avand in vedere ca stau cate 4-5 ore).ma gandeam eu ca urasti liceul.cred ca ai nister profesoare acolo....hmm...nu as vrea sa fiu in locul tau.cat despre tine,stii,aici este o traditie sa le punem intrebari nou-venitilor.o sa incep eu prima...stai,stai stai,nu te panica ca nu sunt multe
1)unde locuiesti
2)cum ai dat de Zup
3)park aveam ceva in minte....oh,am uitat
sa treci pe la reguli si sper sa te distrezi si sa nu faci spam(com. putin de 3 randuri)

1. Constanta.
2. Am aflat de la cineva. Si pentru ca am inceput sa ma plictisesc in ultima vreme, am decis sa-mi fac cont.
3. Astept sa-ti amintesti 21.


Tekami A scris:Mă bucur să văd că nu eşti gay, chiar dacă mi-ar fi plăcut să întâlnesc unul ._. ' not. Oricum, Bun venit pă Zup ! Sper să îţi faci prieteni, şi alte chesti deastea ) . Ascultam şi eu într-o vreme Linkin Park, deci care e melodia ta preferată de la ei ? Care e anime-ul tău preferat ? Nu ai zis nimic legat de asta, sau poate nu am văzut eu bine. Şii de unde eşti ? . Nu ştiu ce să te mai întreb Pai, bun venit din nou, şi să ne mai auzim pe forum ^___^ Hugiess .

1. Melodia prefera de la LP, hmmm, greu... Sunt multe 21. Cum ar fi: What I've done, Breaking the habit, Papercut, Crawling si altele.
2. Poi cred ca anime-urile mele favorite sunt Death Note si Naruto.
3. Am mai spus, Constanta.


Kaname♥Gackt A scris:Hello Marius ^^
Bun venit pe forum (mult m-a atras titlul postului tau, sincer ) nu m-ar supara daca scria "gay", sa stii ca am o pasiune pentru yaoi (una mare... poate chiar prea mare incat sa pot indepata un baiat d langa mine daca nu-mi place de el *I have a magic finger... and magic words that is... *)
Esti cu zece centimetrii mai mare decat mine si suntem de aceeasi varsta >.< de ce trebuie sa fiu mereu aia pitica? T^T
Questions. well am cateva...
1.Agreezi genul yaoi?
2.Citesti manga?
3. Ce animeuri iti plac/ti-au palcut?

Si, cam atat, ne vedem pe forum ^.^
Kissez

1. Hell no! Pentru un baiat, sa vada alti 2 tipi facand chestii neortodoxe 21, e pur si simplu ... traumatizant 24. Desi trebuie sa recunosc ca ador genul Yuri 9.
2. Da, citesc Naruto.
3. Nu-mi mai place niciun anime, pentru ca nu ma mai uit de cateva luni bune. Mi-au placut, si-mi plac Death Note, Naruto, Nana, Bleach si altele difuzate pe Animax. Si mi-au mai placut cateva pe care le urmaream cand eram mic, si nu stiam ce e ala un anime, de fapt, nu stiam ca de fapt urmaresc un anime. Anime-uri gen Dragon Ball Z, Yu-gi-oh, Digimon, Pokemon, Beyblade.


Biu A scris:Bunăă Marius. :3
Bine ai venit pe zup şi sper să te simţi binee
Altceva? Nu ÅŸtiu.
Sper să ne înţelegem. :]
Ja!

Si eu sper sa ne intelegem Smile.


~ neko still A scris:Super, super, super, SUp3R COol ! Un baiat ! Nu-ti face idei !! Nu sunt interesata de tine. Doar ma impresioneaza ideea ca un baiat, mai pune ca are si 17 ani, se mai uita la anime-uri la varsta asta. Eu sunt Reli, pentru prieteni. Consider, ca din acest moment suntem prieteni, nu-i asa ? Dar daca nu iti sunt simpatica, ba, chiar, antipatica, Grigore Aurelia Jenica, pentru strainii infumurati. Aaaa... Si sunt fata. Intrebari... Poi, te-ai descris tu destul. Whooaauuu !! Un metru 75 ?! Esti super inalt. Eu sunt mai micuta decat tine, am 13 ani impliniti si in jur de un metru 59-60 . Esti la liceu, sa inteleg. Ce domeniu ? Poate sunt periculos de curioasa, dar... Ai iubita ? Daca da, descrie-mi-o si pe ea. Macar esti dragut ? En fin ( pardon, uit-ai ca nu-ti place franceza), te mai las cu intrebarile astea care imi impaienjenesc imaginatia bogata. Pardon, ma prostesc mai tot timpul si nu pot sta serioasa, imbufnata, suparata pe o anumita persoana, oricat de mult as uri-o, mai mult de doua minute. Apropo " New guy! (Guy, not gay!)", insiprat numele, fratioare ( obisnuieste-te cu " fratioare", " frate mai mare" pentru ca asa am sa-ti vorbesc de-acum incolo. De ce ? Pentru ca esti primul baiat pe care il intalnesc pe site-ul asta Zuzu zuzu.), imi place. Incepand de azi inainte, ma declar surioara ta mai mica, Clar ? Apropo, mai ai alti fratiori sau surioare ?
Bine, bine, te las. Cred ca te-am obosit indeajuns incat sa iti faci o parere ( proasta) despre mine. Somn usor, fratioare Marius.

Imi pare rau, dar o sa te dezamagesc un pic. Nu prea ma mai uit la anime-uri de ceva vreme. Si da, n-am nicio problema in a fi prieteni. Poi sunt la un liceu cu profil economic ("Colegiul Comercial Carol 1 Constanta" Smile ), si da am iubita. Si daca o sa cauti pe aici poti gasi descrierea ei(si poti afla cine e daca te uiti la reputatia mea) 21. Si habar n-am, cred ca arat binisor, dar asta poti spune tu, daca o sa ma vezi 106. Si nu, sunt singur la parinti.


Incantat sa va cunosc pe toti! Si scuze de intarziere. 4
[Imagine: akv4ok.png]
So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)