14-08-2011, 09:16 AM
*Wakes up and enter on Az*Woooo un fic nou!*grin*
Imi place la nebunie ideea! Yakuza si cursele pe motocicleta sunt doua lucruri care le respect,dar niciodata nu m-am gandit la combinarea lor.Esti geniala!*genial aura*
Sabe e un tip super si sunt moarta dupa motocicleta lui:x E ciudat ca s-a culcat cu atat de putine fete,dar ramane mai mult de savurat pentru Ary>:) ,care imi da de banuit...poate l-a plesnit Cupidon,sau vrea sa experimenteze...nu am nicio idee:))
No comment.Un fic superb ca intotdeauna!Astept nextul>:)
Byye >:D< 'voooosh'
Imi place la nebunie ideea! Yakuza si cursele pe motocicleta sunt doua lucruri care le respect,dar niciodata nu m-am gandit la combinarea lor.Esti geniala!*genial aura*
Sabe e un tip super si sunt moarta dupa motocicleta lui:x E ciudat ca s-a culcat cu atat de putine fete,dar ramane mai mult de savurat pentru Ary>:) ,care imi da de banuit...poate l-a plesnit Cupidon,sau vrea sa experimenteze...nu am nicio idee:))
No comment.Un fic superb ca intotdeauna!Astept nextul>:)
Byye >:D< 'voooosh'
![[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]](http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2013/311/7/b/syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif)
�Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�