15-01-2011, 12:18 AM
Uuu! Superb capitol! Ei bine, da, cam micut, dar imi place si asa. Uh, ce rau imi pare ca bebelusul a murit, insa... cred ca e mai bine asa[ nu pot sa cred ca am spus asta:))] Nu prea am vazut greseli, doar una de exprimare, sau... de neatentie, probabil:
Il vad acoperindu- si mana cu ochii. -> Il vad acoperindu-si ochii cu mana. Adica... daca stau sa ma gandesc mai bine, si asa e... relativ corect, dar a doua varianata e mai... buna.
Pai, nici nu stiu ce anume as mai putea zice. Ah, tu esti micutul meu geniu si, stai linistita, te-ai descurcat bine la partea cu nasterea chiar daca nu ai trecut prin asa ceva [ acum vorbesc de parca eu as fi patit asa ceva :)) ]
Pai... stiu, stiu, sa nu te presez, dar vreau continuareea repede ;;)
Pa iubirea mea>:D< Gambate! :*
Il vad acoperindu- si mana cu ochii. -> Il vad acoperindu-si ochii cu mana. Adica... daca stau sa ma gandesc mai bine, si asa e... relativ corect, dar a doua varianata e mai... buna.
Pai, nici nu stiu ce anume as mai putea zice. Ah, tu esti micutul meu geniu si, stai linistita, te-ai descurcat bine la partea cu nasterea chiar daca nu ai trecut prin asa ceva [ acum vorbesc de parca eu as fi patit asa ceva :)) ]
Pai... stiu, stiu, sa nu te presez, dar vreau continuareea repede ;;)
Pa iubirea mea>:D< Gambate! :*