Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto - episoadele noastre

Si asa adormi ca un prunc in patul lui moale si in camera lui murdara in care ar trebui sa intre de urgenta o matura. Sa se mai elimine si mizeria in care sta de atat de mult timp tanarul baiat, dar nu are cine sa-i faca curat iar lenesul de el nu indrazneste sa-si faca singur. Lenes ca in fiecare dimineata se da jos din pat si se intinde in toate directile. Se duce la baie sa-si faca siesta si apoi lenes se duce la sifonier ca sa se imbrace. Dupa ce se imbraca in costumul de acelasi model in cara se imbraca mai mereu iese din casa incizand in erma lui usa cu chieia.
Merge usor spre academia ninja cand se uita la un ceas de pe strada si vede ca iar a intarziat. Cum se poate sa nu ma uit la cea? Unde imi este capul? Alearga repede spre scoala ar de geaba tot a intarzia un sfert de ora. Pana la urma ajunde obosit si intra valvartej in clasa facadu-i pe colegii lui sa tresara.
-Va rog frumos sa ma scuzati ca am intarziat. spune el punand mainile la ceafa.
Domm profesor isi pune mainile la ochii si da din cap negativ. II mai face un alt discurs si o alta pedeapsa care a devenit obijnuita pt. el. Il roaga pe Naruto sa se puna in banca pt. ca se aleg echipele.
Naruto urca lent spre banca cea mai din spate punanduse in banca cu o fata cu parul roz pe nume Sasuka, si un baiat brunet pe nume Sasuke. Sakura are ochii verzi ca smaraldul si un corp destul de frumos dar nu este un ninja incredibil. Sasuke are ochii negri ca pana corbului dar este tacut si ingamfat cu cei din jur. Naruto a fost bun prieten cu Sasuke in copilarie dar familia lui Sasuke a fost ucisa si de atunci nu a mai existat acea prietenie.
-Ce faceti? ii intraba Naruto pe colegii lui de banca.
-Bine. ii spune Sakura care se uita la Sasuke cu niste ochii indragostiti.
Sasuke nu se oboseste sa raspunda si tace din gura dandu-i lui Naruto un sentiment de tristete.
-Copiii va voi spune care sunt echiipele care sunt ormate din patru membri. Profesorul vorbeste mult dar ajunge si la echipa sarpte unde spune: Naruto Uzumaki ,... Sakura Haruno,...Sasuke Uchiha si..HInata Hyuga.
Dupa ce aude asta Naruto are un sentiment de bucurie dar si de suparare.
Am hotarat sa fie in echipa cu Hinaa ca sa se poata indragosti de ea.
In continuare va avea loc unul din episoadele mele preferate unde Naruto se deghizeaza in Sasuke. [/i][i]

Răspunsuri în acest subiect
Naruto - episoadele noastre - de Kuromi - 19-03-2009, 03:26 AM
RE: Naruto - episoadele noastre - de Miranda. - 06-11-2010, 12:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Episoadele si filmele Naruto in limba romana Flaw 2 6.789 29-10-2010, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Flaw

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)