Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Ucigasul iubirii

Capitoul 4
O fata sensibila si visul ciudat

-Asta nu e nevoie sa stii acum.Tot ce trebuie sa faci acum este sa taci si sa induri...
Fata incerca intr-una sa se elibereze dar fara succes.Pret de un minut Sasuke o privea amuzandu-se de saraca fata.Aceasta se abtinea sa nu planga.Vazand ca nu are succes sa scape nu mai putu sa se tina si lasa drum liber lacrimilor care inecpura sa se prelinga pe obrajii ei.Scrasnea din dinti incercand sa opreasca plansul dar nu reusi.Sasuke se uita zambind la ea,iar apoi rase incet.
-Sincer sa fiu nu am mai vazut o pustoaica asa de sensibila ca tine.Spuse Sasuke cu un zambet nebunesc pe fata in timp ce se dadea jos de pe fata.Dar asta nu o sa te salveze.Continua acesta.
Dupa care tanarul iesi din camera lasand-o singura pe Sakura.Acesta se duse in bucatarie unde ii spuse uneia dintre servitoare ca are o fata in camera si sa o ingrijeasca pana se intoarce el.Femeile aprobara din cap,iar Sasuke isi lua cheile si iesi pe usa.
POV Sakura
Nu stiam unde ma aflam si,nu stiu de ce, dar ma simteam intr-un pericol de care nu pot scapa.In plus omul asta care ma furat stie sa se descurce.Ma refer la faptul ca ma legat la ochi ca sa nu vad cum arata sau unde sunt in caz ca scap si vreau sa-l reclam la politie.
Sunt intrerupta din gendit deoarece aud usa deschizandu-se.Corpul incepe sa tremure,iar creierul nu poate sa mai gandeasca.Cineva se apropie de mine se se aseaza pe pat.Apoi aud o voce cristalina si putin ragusita a unei femei.
-Cred ca tu esti ghinionista adusa aici.Saraca de tine...
La aceste cuvinte eu raman muta.Cu siguranta era o femeie buna tinuta de acest barbat ce o tinea ca servitoare.
-Ma poti dezlega ca sa ies de aici? Intreb eu cu o oare care retinere in glas.
-Iartama scumpo...crede-ma ca vreau dar....nu prea imi doresc sa mor.Si nici tu nu vrei sa-ti pierzi viata.
-Macar spune-mi unde sunt...cine e...
-Nu pot...
Deodata usa se deschise din nou si se aude o voce barbateasca.
-Any poti pleca acum.Sti ca sefului tau nu-i place sa conversezi cu ce ii apartine inclusiv fata asta asa ca dispari.
-Da domnule...Raspunse femeiea si pleca rapid din camera.
-Mai,mai,mai deci tu esti noua "sclava" ha? Pari foarte intresanta.Ma intreb daca gresesc.
-...
-In fine.Se vede ca esti o fricoasa,ceea ce inseamna ca esti si o fata destul de finuta si sensibila.O sa se distreze de minune dupa cum il stiu eu.Ne mai vedem papusa.Spuse barbatul misterios si pleca din camera.
Incepeam sa ma simt obosita asa ca,fara sa vreau...am adormit.In timpul asta am avut un vis foarte ciudat.
"Eram intr-o camera,in brate tineam un copil la care zambeam.Fata lui era intetosata.Nu-i puteam vedea chipul.Pe usa intra un barbat imbracat in blugi si o geaca de piele.Chipul sau...nu exista.Asta ma soca din ce in ce mai tare.Dar eu ma vedeam zambind in continuare.Barbatul se aseaza langa "mine" si copil si observ ca tinea o mana la spate.Ma uit mai bine si in spatele sau era un pistol pe care il puse pe spatele "meu".Apasa pe tragaci si de acolo singurul lucru pe care l-am auzit a fost numele "Sasuke" in soapta."
Imi deschid speriata ochii in fata carora tot negru vedeam din cauza faptului ca eram legata la ochi.Deodata...

Răspunsuri în acest subiect
Ucigasul iubirii - de Kim - 22-01-2012, 08:10 PM
RE: Killer of love +18 [SasuSaku] - de Daria - 22-01-2012, 08:27 PM
RE: Ucigasul iubirii +18 [SasuSaku] - de Kim - 24-01-2012, 09:37 PM
RE: Ucigasul iubirii +18 [SasuSaku] - de Kim - 29-01-2012, 05:22 PM
RE: Ucigasul iubirii +18 [SasuSaku] - de Miranda. - 04-02-2012, 11:02 PM
RE: Ucigasul iubirii +18 [SasuSaku] - de Kim - 09-02-2012, 09:08 PM
RE: Ucigasul iubirii +18 [SasuSaku] - de Kim - 07-04-2012, 11:33 AM
RE: Ucigasul iubirii - de Kim - 21-04-2012, 12:47 PM
RE: Ucigasul iubirii - de Kim - 20-06-2012, 08:20 AM
RE: Ucigasul iubirii - de Lia - 20-06-2012, 11:30 AM
RE: Ucigasul iubirii - de y2k - 21-06-2012, 04:24 PM