Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Castelul de Nisip

#1
deci vreau ceva nou asa ca ... sa vedem ce iese
eu sper sa va placa ....

<<>> gandurie Sakurei
>><<< gandurile lui Gaara
Posibil +15

Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari , iar si pozele si melodiile de la capitole nu-mi apartin si sunt luate de pe net si respectiv You Tube.

Cap. I
A trecut ceva vreme decand Sasuke a plecat de partea lui Orochimaru . Nu stiu ce a fost in capul lui , dar stiu ca dupa cateva luni de suferinta Ino a plecat dupa el . Cand i-am vazut ultima data erau impreuna ... El pare a fi fericit si-a realizat scopul , l-a ucis pe Itachi provocandu-mi un junghi in inima . Itachi m-a antrenat in paralel cu Tsunade invatandu-ma cateva lucruri interzise in Konoha . O data ce Sasuke i-a luat viata fratelui sau , am avut ocazia sa aplic multe lucruri invatate de el .
In prezent sunt la fel si tot odata , total diferita . Sunt aceeasi Sakura cu parul roz , ochii stalucitori si totusi mult mai puternica , mai „aclamata” ...
-Sakura-chan ! stiam aceasta voce dintr-o mie , era Naruto . Tsunade .... bunicuta .... chemat ... noi .
-Naruto! Inspira !Expira ! Si acum spune !spun eu incercand sa-l relaxez , dar fara folos . Si pentru ca nu putea sa vorbeasca din cauza oboselii m-a luat de mana si m-a tras pana inbiroul lui Tsunade .
Acolo se aflau deja Hinata , Sai si Shikamaru . M-am asezat si eu pe un scaun si am ascultat cu atentie ce a spus Lady Tsunade .
- Prietena voastra Temari ne-a trimis o scrisoare in care spunea ca banuieste ca Orochimarum planuieste sa atace Satul ei ! Deci misiunea voastra e simpla , mergeti sa-i ajutati sa se pregateasca de lupta . Plecati diseara si stati trei saptamani ! Succes ! A Sakura , ramai umpic te rog << Ce se intampla ? Ce are de gand ? >> Am dat afirmativ din cap si i-am privit pe restu cum pleaca spre casele lor . Sakura , stiu ca o sa ti se para ciudat , dar toate astea sunt o pacaleala . Orochimaru a fost langa satul nostru si eu cred ca te cauta pe tine . Au trecut trei luni decand a murit Itachi . Ti-a dat ceva ? Sau stii vreun secret de al lui ? << Da !>>
-Nu . am raspun eu sec . Dupa aceasta discutie am plecat acasa si mi-am facut bagajele . Mi-am oprit privirea asupra unei cuti .
Freshback
-Sakura , trebuie sa ai grija de asta . Bine ? Nu o deschide , doar pazeste-o . Nimeni nu o v-a gasi la tine . Cheia ei este ascunsa , asta te va ajuta sa o gasesti . Nu te duce dupa ea numai in situatii de urgenta . Ai inteles ?
EndFreshBack
Dupa o dupa-amiaza de mers am ajuns in Satul Nisip la portile caruia ne asteptau Temari si Gaara . –Bun venit ! Sakura draga mea ce mai faci ? Trebuie sa vorbim diseara in biroul lui Gaara . imi sopteste ea la ureche . Acum sa va arat camerele voastre . Gaara m-a condus in camera mea am ramas socata de luxul camerei in care urma sa locuiesc timp de trei saptamani . Patul era jos , masuta de toaleta era din aur , totul arata asa de scump .
Seara , in biroul lui Gaara :
- Unde e Temari ?
- Sunt doar eu cu tine . Acum ca stim amandoi adevarul , ce ti-a dat , ce ti-a spus Itachi ? ma intraba Gaara asezandu-se pe canapea .
- Stii Itachi , a vreut sa fie un secrtet . Sper sa nu-mi tradezi increderea . Vino . spun eu iesind din birou si intrand in camera mea . Cred ca asta cauta acum toata lumea , cutia asta . Nu stiu ce e , ce face , nici macar cum se deschide ...
- Asta ? O cutie din lemn , tapitata cu matase rosie , nici nu are chie . De ce ar tine un criminal la asa ceva !
Criminal ? Nu m-am stapanit , Itachi nu era un criminal , nu pentru mine asa ca l-am pleznit peste opraz lasandu-i o urma rosie sub forma palmei mele . << Ce am facut ! Il pleznisem . Ce urma sa zica ? >>Am incercat sa-mi rascumpar gresala , dar nici nu dorea sa auda mi-a parasit camera pe loc lasandu-ma singura . << Nu te supara si-a cerut-o ! Cum sa-l faca pe Itachi un criminal ? >>
Era noapte asa ca am adormit incercand sa uit de micul accident avut astazi . Totusi cam la miezul nopti , am inceput sa simt ceva plimbandumi-se pe picior . Am incercat sa ignor acest lucru , dar persista si pe deasupra auzeam o voce familiara , prea familiara . Am deschis incet ochii si am vazut clar cine imi mangaia picioarele :
- Oh , frumusestea lui Itachi s-a trezit . Ai niste picioare foarte fine ...
- Sasuke nu te apropia de ea . << Ino ? Sasuke ? O doamne nu ma pot stapani . >> Am tipat imediat Trezind toata casa . Ino a fugit repede , dar Sasuke mi-a dezvelit repede picioarele si m-a tras spre el .
- Uchiha ! a spus Gaara intrand furios pe usa . Avea o privire parca de demon . Ma privea in bratele lui Sasuke cu atata ura . Da-i drumul ! Acum !
- Gaara de ce te stresezi? Doar nu o vrei , nu ? Uita-te complicele unu-i criminal ! Mai vorbim Sakura ! spune Sasuke tragandu-ma de par si apoi disparand .
Acea vesnica intrebare : “ Esti bine ? ” nu avea nici un sens acum . Eram socata , ma simteam vulnerabila , ma simteam in pericol . << O doamne cutia ! >> Am sarit repede din pat si m-am uitat in dulap . Din fericire e acolo .
- Asta e , nu mai dormi singura . Haide ! spune el luandu-ma pe sus si ducandu-ma in camera lui .
<< Ce face ? Ce face ? >> M-a pus incet in pat si pentru cateva clipe m-a privit atent . << Gaara ! Spune ceva . >>Era o tacere mortuara , nu se uzeau numai tunetele furtuni de afara . El incerca sa ramana sub la fel de rece si dur ca intotdeauna , dar un gest tandru l-a tradat . Mi-a atins incet obrazul , nu spunea nimic . << Spune ceva ! Fa ceva ! Atinge-i obrazu ! Sa fac ce ? Ok ! >> Si asta am vrut sa fac . Mi-am ridicat incet mana , dar cand sa-i ating fata acesta si-a intors privire spre usa refuzand sa ma priveasca . Acesta s-a dus in camera mea si mi-a adus bagajele de acolo . << Ce urma sa se intample ? >>
- Sakura ! Imi pare rau ca l-am numit pe Itachi criminal . Nu stiam ca inseamna atat pentru tine .a spus el privind pe fereastra . Dupa un minut de tacere a continuat . Tu o sa dormi aici de acum incolo . Sper sa nu te deranjeze prea tare .
- Nu ma dereanjeaza . De ce ai avut acea privire cand ai intrat pe usa si m-ai vazut in bratele lui Sasuke ? Erai asa de furios si plin de ura . nu mi-a raspuns la intrebare , mi-a spus doar sa ma culc .
Am adormit destul de repede , dar el nu . A stat pana tarziu privindu-ma dupa care s-a asezat langa mine .
- Il inteleg perfect pe Itachi . Cred ca stiu de ce te-a iubit atat si de ce ti-a incredintat tie secretul lui . Esti perfecta .Perfecta pentru mine . Nu-l voi lasa pe Sasuke sau pe oricine altcineva sa iti faca rau .

Cap.II

A doua zi a venit pe nesimtite . Soarele stralucea , era senin , oare unde disparuse ploaia de noaptea trecuta ? Oricum cand m-am trezit un sentiment de bcurie mi-a inundat inima el era pregatit pentru orice si statea pe un fotoliu uitandu-se la mine . L-am salutat timid dupa care l-am intrebat unde se grabeste . Acesta mi-a raspuns sec : La consiliu . Dupa cateva secunde l-am privit atent si l-am intrebat curioasa apropindu-ma deabusilea de marginea patului :
- Pai si eu ? Ce fac eu astazi ? a ridicat din umeri dupa care am continuat . Bine si atunci sa-i spun lui Sasuke ca il saluti ? Defapt nu stiu daca o sa am timp . La o adica daca vine o sa ma aseze frumos pe pat si .....
- Bine vino cu mine . spune el acoperindu-mi gura si privindu-ma drept in ochi .
M-am grabit sa imi fac toaleta si odata ajunsa cu el la consiliu nu am mai scos nici un cuvant . Stateam in spatele lui si priveam conversatia consiliului . Nu aveau o parere buna ca sunt in satul lor , dar agentu meu de paza , Gaara , i-a calmat destul de repede . Nu am putut sa nu remarc cum o fata blonda atractiva se uita la Kazekage-sama cu sclipire in priviri . Din cate am inteles o chema Momoko si parea a fi simpatica . La finalul sedintei s-a dus la Gaara si l-a invitat pana la biblioteca sa se holbeze la niste acte . << Ia priveste . Oh tu , ce prefacuta . De ce sunt rautacioasa ? Poate e chiar de treaba . >>
- Sakura merg la biblioteca . Mergi sa te plimbi sau fa ce vrei . Vin repede . spune roscatul indepartandu-se usor .
<< De treaba? Imi vine sa-mi dau palmi . De ciuda ? Nu , nu de ciuda , de grija , daca vine Sasuke ? >> Ei bine ce puteam sa fac inafara sa ma plimb , nu ? Asa ca m-am plimbat pana nu am ai stiut de mine sau cel putin pana nu am mai stiut unde ma aflu . << Minunat Sakura , esti chiar un geniu ! Te-ai pierdut ! >>
Intre timp in biblioteca Gaara si Momoko petreceau momente minunte de gandire impreuna . Ea il saruta cu patina in timp ce el incerca sa-o respinga . Intr-un final aceasta a inceput sa il intrebe gesticuland : “ Ce Dumnezeu e cu tine ? Acum nu ma vrei ? Azi la sedinta ai tipat cand cosiliul a vrut sa o dea afara pe usuratica a... ” nu a apucat sa termine caci roscatul a plesnit-o puternic fortand-o sa se dea un pas inapoi . >> Ce se intampla cu mine ? Am plesnit-o destul de bine . Nu am mai plesnit-o pana acum . << gandea Gaara privindu-si atent mana , pe partea cealalta blonda isi atingea obrazul si-l privea inghetata pe roscat . Nici unul nu putea spune nimic asa ca fata a decis ca ar fi timpul sa plece .
In cealalata parte a orasului eu gasisem o cale prin care sa ma intorc acasa la Kazekage , dupa metoda veche si penibila , intreband pe cineva . El nu ajunsese inca acasa asa ca am profitat de asta pentru a intra in piscina lui cu apa termala . Fara sa imi dau seama am inceput sa vorbesc singura. ” Nu sunt geloasa , nu sunt . Nu am pentru ce ...Bine poate umpic . “ Nu am stat mult singura pentru ca si-a facut apritia Temari si nu am ezitat sa o intreb ce relatie e intre fratele ei si acea blondina . Aceasta mi-a raspuns repede : “ Ea e ... sunt doar prieteni , cred . Dar ea ar vrea mai mult , am inteles ca s-au mai sarutat de cateva ori , dar Gaara nu da mare comoara pe ea . De ce intrebi ? “ Nu i-am raspuns doar mi-am ascuns obraji rosi sub apa . Temari a ras dupa care a iesit sa-si ia un suc , timp in care am auzit un sasait ciudat . Mi-am intors privirea si am observat cum un sarpe mare crem cu pete negre a sarit la fata mea . << Nu tipa ! Nu va veni nimeni >> m-am lasat incert pe spate si l-am prins cu mana la cativa centimetri de nasul meu scapandu-mi prosopul . Am iesit repede si am indesat sarpele in primul borcan pe care l-am vazut . << Ce captura frumoasa ! >>
- Sakura ?
- Gaara . am tipat .
In secunda urmatoare Temari si Hinata au intrat pe usa dandu-mi un prosop pentru a-mi acoperii goliciunea . Si totusi in secund urmtore roscatul m-a luat in brate si m-a dus in camera noastra . M-a privit pentru cateva momente dupa care si-a apropiat privirea de mine . Era asa de aproape incat imi dadea fiori . Si-a apropiat si mai mult buzele de ale mele sarutandu-ma . << Asta e Gaara ? E tandru , pasional si as da orice sa nu se mai termine . >> Nu a durat , m-a privit cateva secunde dupa care m-a sarutat din nou la fel de tandru si de usor . De aceasta data a durat m-a ridicat incet de suprafata moale a patului si mi-a mangaiat incet spatele . Si totusi ...
- E o greala . Imi pare rau ! spune el . << Acum ma lasi asa ? Da acum vine fraza . Nu pot sa cred o spun . >>
- De ce te-ai saturat cu Momoko ? spun eu ridicandu-ma pe pat . Dandu-mi seama ce am facut mi-am acoperit gura cu mana . Ma privea cu ochii mari si mirat .
>> De ce spune asta . Ma face sa ma simt atat de vinovat . Ochii ei ... plange ? << M-am luat incet de mana si m-a tras in bratele luisi mi-a mangaiat incet capul si mi-a soptit la ureche incet : “ Asta nu trebuia sa se intample! “

#2
Cap. III

M-am luat incet de mana si m-a tras in bratele lui si mi-a mangaiat incet capul si mi-a soptit la ureche incet : “ Asta nu trebuia sa se intample! “ << Nu zau ! Chiar asa de rau e ? Sincer pare sa-ti placa . >> Mult prea nervoasa m-am indreptat spre usa spunand : “ Azi dorm la Hinata ! “ . Si am iesit , ce puteam face ? Eram nervoasa pana peste cap .
Seara a venit repede , iar eu eram in camera Hinatei privind-o cum se saruta pasional cu Naruto . Aratau asa de bine impreuna si ma bucuram pentru ei . Totusi nu aveam timp de scene romantice . Singurul lucru la care ma gandeam era acel sarpe .Asa ca in timp ce toata lumea dormea , m-am dus in biblioteca prafuita pe care o avea Gaara la parter pentru a gasi o carte care sa ma ajute .
- Uite ! Am gasit . Are si poze . Hei asta are ochii precum Deidara . spun eu chicotind .
- Cine are ochii precum mine ? spune Deidara intrand pe usa . << Firar trebuie sa incetez sa mai vorbesc singura . Dar stai ce face el aici ? >> Oh te uiti la serpi . Iti plac ? spune el venind langa mine .
- Unul mi-a sarit la fata azi . L-am pus in borcan , dar nu stiu daca mai e acolo . Stii era crem cu ceva pete negre . Avea niste ochi asa de bulbucati si de verzi . Am gasit . Stai umpic tu ce faci aici ?
- Prin zona si in fond trebuie sa iti spun ca sunt suta la suta alaturi de tine . Si mi-e cam foame adauga el intr-un final .
- Stiam eu ca vrei ceva . Cred ca mai e o portie mica de paste in frigider . spun eu luand cartea si tragandu-l de mana pana in bucatarie .
Acolo el manca si ma asculta dand nonstop din cap . Era ceva putred la misloc , sarpele pe care il vazusem nu traia in Satul ascuns in Nisip . Ne-am luat repede la revedere deoarece se facea dimineata si ca orice gazda buna l-am condus condus pana la iesirea din sat . Eu si Deidara eram prieteni foarte apropiati ma vizita destul de des inainte ca Itachi sa moara . << Itachi ... ce dor imi e ... >>
De ajuns acasa am ajuns cam tarziu . Am incercat sa nu fac zgonot pentru a nu trezi pe nimeni si nu doream un interogatoriu de dimineata . Cerul nu tinea cu mine , cand am intrat in casa Temari si Hinata ma priveau nervoase . << Deci cam asta e , ei bine ca nu e Gaara .... >> Vorbisemde fapt gandisem prea repede , exact cand incercam sa le conving sa nu spuna nimanui pentru ca nu facusem nimic , din spatele lor “ rasare “ Gaara . Acesta m-a luat de mana si m-a plimbat pana in camera lui , unde m-a asezat din nou pe patul lui moale . Bine era nervos . Se vedea de la o posta modul in care ma stransese de mana , figura lui , emana energie negativa prin fiecare por .
- Sper ca te-ai distrat aseara cu Deidara . Am crezut ca o sa stai frumos in camera la Hinata si o sa , stiu si eu , bateti cu perne sau ce faceti voi fetele . Uite vineri e o petrecere si eu trebuie sa merg , poti veni si tu . Doar stai in siguranta ...
- Nu inteleg de ce te stresezi atat , doar e Deidara . Nu am stat la suieta cu Orochimaru . Lasa-ma in pace. Nu poti sa ma ti intr-un glob de sticla tot restul vieti . Nu mai suport ideea aceeasta atat de multa obsesie si esti asa de scepticism . Aveai drepate , e o greseala ... << Poate imi vrea doar binele , dar a exagerat . >>
Gaara nu mi-a mai vorbit de atunci . Nici nu ma privea , nici nu mai dormea in camera lui . Tot timpul gasea unde sa se duca . In bratele acelei Momoko , bine nu imi spunea el ci Kakuro . << O urasc pe fata aia ! Bine ce ar face Itachi? >> Brusc o imagine sadica mi-a invadat mintea . Itachi ar fi omorat-o in chinuri pe fata aia . << Da iata lucrul pe care nu-l voi face , inca . >> Totusi aveam o sansa de impacare , petrecerea de vineri . Motiv pentru care am luat-o pe Temari si Hinata la cumparaturi . Mi-am luat o rochie simpla rosie si o pereche de pantofi de aceeasi culoare . << Sper sa mearga . >>
A venit seara petreceri . Am intrat incet in sala decorata cu lunini , panglicisi . Peste tot numai culore , bucurie , politete ... Am inceput sa-l caut cu privirea mea agera . << E acolo si uite cine mai e acolo . Hei rochia mea e mai draguta , nu ? De ce nu pasesti ? Du-te ! >> Stiu ca poate nu sunt eu cea mai modesta persoana din lume , dar fata aia era ceva de groaza . Pentru prima data ma simteam nesigura , nu aveam incredere ca-i pot face fata , stateam nemiscata la intrare privind-o cum isi etaleaza frumusetea prin fata roscatului . Eu nu puteam face asta asa ca m-am dat un pas inapoi lovindu-ma de Temari si Kakuro . Brusc blonda si-a asezat mana pe umarul meu si mi-a urat succes . Am dat din cap afirmativ , m-am uitat inca odata la ei si mi-am intors privirea spre roscat . M-am indreptat incet spre el , toate privirile se intorceau spre mine presansandu-ma si mai tare, iar el tot nu se uita la mine . Ma ignora total , il inteleg perfect . Avea cine sa-i limpezeasca privirea cu un corp atat de bine conturat si atragator . << Si eu stiu sa joc jocuri . Si eu am un corp bine conturat si sunt si desteapta . Ce are fata aia in plus ? >> Nervoasa din cale afara m-am dus direct la el si i-am spus :
- Gata cu jocurile . Vreau sa vorbesti cu mine , chiar vreau sa ... . dar nu puteam sa termin fraza , deschideam gura si totusi cuvintele nu doreau sa iasa .
Un sentiment de frustrare mi-a acaparat sufletul . Doream sa-i spun ca vreau sa fim din nou asa ca inainte . Nu puteam . Avem probleme de abtinere , simteam nevoia sa plang in pumni de ciuda , de frustrare . Mi-am dus lent mana alba la gura si am dorit sa pornesc spre usa , dar o mana ferma mi-a acaparatbratul . M-a tras fortat si brusc in bratele sale puternice acordandu-mi un peisaj complex asupra pectoralilor sai bine lucrati . Apoi s-a uitat la mine si m-a stans mai tare in bratele sale puternice . Geloasa Momoko a incepuit sa-i sopteasca lui Gaara la ureche textul : “ Gaara esti partenerul meu . Mai ti minte ? “ oricum nu a dat doi bani pe ce spusese ci s-a uitat in ochii mei spunand :
- I.. imi pare rau Sakura . Chiar am exagerat de data asta si nu e greseala , e... e chiar ... placut . << Iata ceva ce nu auzi prea des din partea lui roscatului . >>
Toata lumea privea uluita , Gaara isi cerea scuze si imbratisa pe cineva ? Totusi in spate Temari si Kakuro erau fericiti pentru fratele lor . Am trecut repede peste moment pentru ca avea probleme mai serioase de discutat asa ca ma lasat cu ochii-n soare langa barul cu sucuri . Dupa cateva minute un personaj nou si-a facut aparitia . Nu puteam sa nu observ un personaj care se plimba de colo-colo uitandu-se continuu la mine . << Oare ce vrea ? >> Curioasa din fire m-am indreptat incet spre el , dar zarindu-ma acesta a alergat rapind in sus pe scari spre urmatorul etaj . Am privit inca odata sala festiva si zarindu-l pe Gaara mi-am facut curaj si am urcat .

Va rog lasati coment
sunt curioasa sa aflu parerea voastra :*:*

#3
oki trebuie sa las din nou, dar asta e si nici nu ma plang :D deci sa incepem cu inceputul. Imi place mult ideea si e originala. Adica numai cupluri ca sasusaku sau naruhina. Ma bucur ca se mai schimba putin cuplurile:D ca ideiile sunt cam epuizate si cred ca am dreptate sau nu?
dialog: pai - fara pai :-" - este bun, dar nu te baza mereu pe el, dar e bine ca nu-i sec, dar mai redu din el, la persoana indirecta.
naratiune&descriere: este, dar se poate mai mult. Adica sa descri perisajele, trairile, sentimentele si obiectele.
actiune: este putin grabita, incearco sa numai o grabesti. Las-o sa curga de la sine, dar nici sa stea pe loc. Incearca sa gasesti un echilibru
Ma intreb cine era tipul acela misterios "?
Am criticat ficul si nu pe tine:D
Sper ca nu te-ai suparat.
AStept nextul, hug si imaginatie >:D<

#4
hy multumesc pentru comentariu
va rog sa imi dati comentari chiar daca dure , vreau sa stiu unde gresesc pentru a ma putea corecta .
oh dar acum cu urmatorul capitol
sper sa la placa si lectura placuta :*:*:*

Cap. IV

Dupa cateva minute cu curiozitatea satisfacuta m-am intors inapoi in sala de bal de unde am plecat putin mai tarziu in noapte .
Ajunsi in camerele noastre Gaara m-a cupris incet in brate si m-a lasat pe suprafata moale a patului . S-a asezat incet langa pat cu fata spre mine si a inceput sa-mi mangaie picioarele provocandu-mi fiori . M-am intors incetcu fata spre perna pentru a-mi ascunde obraji rosii . A continuat sa ma mangaie pana cand s-a asezat langa mine si m-a tras in bratele sale .
- Sakura , eu .... cred ca esti perfecta si ....
Nu l-am lasat sa termine deoarece mi-am pozitionat repede degetul aratator pe buzele sale . In camera era o liniste mortuara si ne-am suportand l-am tras mai aproape intr-un sarut lung . A inceput sa-si miste mana dealungul spatelul meu lasandu-mi urme rosi datorita presiunii pe care o exercita asupra acestuia . Brusc roscatul a inceput sa-si piarda controlul . M-a trantit de perete si ainceput sa ma priveasca . Era total altul , ochii lui verzi disparusera si fusesera inlocuiti cu o imagine adanc ingropata in memoria mea . M-ai vazusem acea privire ... acun cevba vreme cand Sasuke inca mai era in sat , Gaara ma atacase foarte puternic . Atunci arata ca un demon insetat de sange , credeam ca trecuse peste faza asta ...
Brusc acesta mi-a prins incheetura maini intr-o stamsoare puternica .Eram uimita , nu am reusit sa scot decat un scancet de durere si vesnica fraza : “ Ma doare ! Te rog opreste asta ! “ Privirea lui si-a revenit rapid dupa ce am spus acele cuvinte si vazand ca imi sangera incheetura acesta si-a lipit buzele de ea sarutand-o usor si lung . Imi amintesc asta ...
Flashback
- Te-ai taiat la deget .
Atunci brunetul mi-a introdus degetul in gura lui lasand-mi intr-un tarziu pielea ,parca ne atinsa de suprafata ascutita a kunaiului .
Endflashback
Acest sentiment de deja-vu ma urmarea peste tot . Gesturile pe care le facea Gaara si sentimentele pe care mi le confera ma fac sa privesc in trecut .... Itachi . Ei doi erau atata de similari si diferiti in acelasi timp . M-am trezit la realitate de abea in momentul cand acesta si-a dezlipit buzele de pe pielea mea calda . M-a asezat din nou pe patul lui si m-a stans puternic in brate .
Flashback
- Nu uita de noi . Iesirea din sat , ai inteles ?
- Voi fi acolo , Deidara . Promit !
Endflashback
Era trecut de miezul noptii cand eu , obervand ca roscatul doarme , am plecat de la conacul acestuia indreptandu-ma spre iesirea din sat . In graba mea nu am observat ca cineva ma urmarea indeaproape . Ajunsa la poarta satului m-am intalnit exact cu cine trebuia , sapte barbati imbracati in negru . Fara nici o ezitare am sarit in bratele unuia dintre ei spunandu-i : “ Mi-a fost dor ! “ Acestia mi-au raspuns la fel si m-au luat de manuta pana la o cabana in padurea care ducea spre Konoha . Eram asa de bucurosi sa ne revedem . Faceam glume , le mai povesteam ce mai e prin viata mea . Erau asa de grijulii cu mine si dorind sa profite de timpul petrecut cu mine , Tobi , cel pe care il imbratisasem de altfel m-a asezat pe o scena , mi-a dat un microfon si m-a rugat sa-i cant . Ii placea sa ma asculte , credea ca am fost binecuvantata cu o voce mirifica . Asa si era , vocea mea era una din cele mai iubite si invidiate calitati ale mele . Mi-am deschis gura timid lasand vocea sa-mi contureze o melodie minunata ce le placea tuturor .
It's true, we're all a little insane.
But it's so clear,
Now that I'm unchained.

Fear is only in our minds,
Taking over all the time.
Fear is only in our minds but it's taking over all the time.
In acest timp afara persoana care m-a urmarit in oras tocmai isi scotea camera de filmat dorind sa ma saboteze , evident . Tousi nu aveam aceasta problema imi placea la nebunie sa cant pentru prietenii mei si nimic nu ma putea opri . In timp ce cantam lacrini calde au inceput sa mi se scurga pe obraji . De ce ? Eu obisnuiam sa-i cant aceastra melodie lui Itachi , scaunul lui gol din fata scenei era atat de evident . Acea privire imi lipsea atat de mult . Partea lui favorita din melodie era inevitabila asa ca am cantat-o cu multa patima :
You poor sweet innocent thing.
Dry your eyes and testify.
You know you live to break me. Don't deny.
Sweet sacrifice.

#5
heya, sunt tot eu ellamanu, dar numai merge contul acela si mi-am facut altul:D lasam asta si sa trecem la oile noastre :-"
e bine ca ai mai redus din dialog si nu e sec si pentru asta o steluta de aur (*)
naratiunea&descrierea e buna atat cat e, dar poti sa mai adaugi, cum ar fi la partea cu scena puteai sa descri un pic mai profund sentimentele Sakurei
actiunea este grabita. Las-o sa curga de la sine. Ultima oara cand am verificat actiunea a luat o amenda de la mine. Iti dau un sfat. In timp ce scri, pune-te in pielea personajului si acest lucru te v-a ajuta mult sa numai grabesti actiunea.
Astept nextul si nu te-am criticat pe tine, ci fic-ul
hug si imaginatie >:D<
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#6
hei
am venit si eu cu nextu`
as aprecia daca cineva mi-ar mai comenta ficul , totusi ..... bune rele , eu sunt eu :)))
sper sa va placa si lectura placuta !

Cap V
Bine asa e , imi placea sa ma simt admirata , dar ce era asa de rau . Hidan parca uitase de strictetea cu care isi aranjea deobicei parul si spun asta deoarece isi scutura parul deschis la culoare parca uitand de el . Tobi ma privea ca pe un inger copilarindu-se , Sasori in schimb intelegea ceea ce simteam . Cand cantam aceasta melodie imi aminteam de inocenta pe care o avusesem odata si care mi-a fost luata de catre o persoana atat de regretata acum .... Itachi . Clipele cu el au trecut atat de repede , as fi vrut sa nu se termine .
Flashback
Chidoriul lui Sasuke se apropia de mine , urma sa ma izbeasca , dar nu s-a intamplat .... Pana sa imi dau seama ce s-a intamplat , era tarziu . Itachi sarise in fata mea pentru a ma apara . A murit , iar eu am supravietuit . Inainte sa-si dea ultima suflare mi-a sarutat buzele si mi-a spus:
- Sweet sacrifice.
Endflashback
Timpul trecere repede cand te simti bine cu cei dragi , iar dimineata cand trebuia sa plec acasa nu eram in stare . Eram beata . Picioarele mele erau moi si scoteam pe gura numai tampeni , asa ca Hidan a fost nevoit sa ma duca pana in camera mea de la conacul lui Gaara . Spre norocul meu Gaara dormea bustean , dar am reusit performanta de al trezi cand m-am lovit de masuta de toaleta .
Acesta si-a ridicat privirea de jad asupra mea zambind . Privirea lui era atintita pe mine studiindu-mi cu atentie fiecare miscare , fiecare centimetru din mine . Ma presa acea privire , dar as fi dorit ca momentul acela sa nu se mai termine . Dupa cateva momente m-a tras grijuliu in bratele sale puternice . << Incerc sa-mi stapanesc sentimentele , dar nu pot . >> Imi punea inima pe jar ,modul in care ma atingea de fiecare data , modul in care ... ah nu stiu ... totul era perfect la el . S-a apropiat fata de urechea mea rece si a inceput sa imi vorbeasca pe un ton cald :
- Azi esti toata a mea . Acum stai aici , iti aduc eu micul-dejun .
Am fost placut impresionata de cuvintele lui . Acesta s-a ridicat si a iesit din camera pentru a face ce a spus . Am profitat de timpul in care el era jos pentru a-mi face programul de dimineata << Ei bine ca nu mai miros ca o camila beata . >>
Dupa cateva minute de asteptare acesta s-a intors cu un platou mare de mancare . << Nu te indopa . >> O sa va intrebati de ce egoul meu spunea asta , pentru ca imi era o foame de lup . Acesta s-a asezat langa mine si am mancat pret de cateva minute bune , dupa care din vorba in vorba a inceput sa ma sarute dulce , buzele sale moi imi atingeu obrazul neted acordandu-mi fiori de fericire . Observand ca imi place mi-a intors fata lasand privirile noastre verzui sa se intalneasca .Am incercat sa murmur ceva de genul : “ Gaa...Gaara , eu ... „ Nu m-a oprit el , ci eu m-am oprit pentru ca auzeam cun pe podeaua rece se asterne un strat gros de nisip . M-am atintit privirea asupra covorului de nisip , nivelul lui crestea semnificativ ajungand la nivelul patului . << Bine asta ma sperie ! >>
- Gaara . Mi-e frica ! spun eu observand ca nisipul a inceput sa ma scufunde .
- Ai incredere in mine ! mi-a raspuns el mangaindu-mi usor fata .
L-am tras mai aproape de mine , pur instinctiv . Imi era teama << asta e ultimul mod in care vreau sa pier >>, dar avem incredere . Stiam ca nu imi va face rau . Incet nisipul ne-a acoperit complet . Nu stiu cum a facut , dar cand m-a tras de mana in sus m-am trezit in plin desert .
- Cum ai facut ? intreb eu sacadat .
- Nu conteaza . Conteaza ca esti tu cu mine , singuri ... spune el sarutandu-mi buzele moi si cautand cu mana o portita prin care sa-mi deschida rochia .
Am incercat sa-l ajut ajut , dar s-a descurcat si singur . Imi placea in totalitate , e dragut , tandru , politicos si ma iubeste . M-a indepartat intr-o secunda de materialul vaporos al rochiei lasandu-l sa cada pe nisipul fierbinte . A continuat , dar la cea mai mica tresarire a mea se oprea si ma privea atent asteptand sa vada daca doresc sa mearga mai departe . << Sunt oare in rai ? Uh ce dulce e ... >> Dupa aproxinativ o ora /doua acesta m-a luat de mana asezandu-se langa mine .
Am continuat sa vorbim pana cand stonacul meu a inceput sa scoata niste sunete ciudate . << Oh mi-e foame . >> Acesta mi-a sugerat sa mergem acasa pentru a-mi potoli foamea , dar nu inainte de luat un pumn de nisip pe care l-a modelat intr-o bratara exact pe marimea mainii mele . In timp ce mi-o aseza pe mana mea catifelata simteam ca nimeni si nimic nu ne va putea desparti vreodata .

va rog sa comentati ficul .... :X:X

#7
Heya>:D< ma bucur ca ai tinut cont de sfatul meu si acum e timpul pentru coment. Dialogul l-ai redus simnificativ si cel care este e pus cu cap si nu doar asa. Naratiunea&descriere, este buna, dar puteai un pic, un pic sa descri scena din desert:-". Ma rog:-j Actiune i-ai cam pus frana, dar in continuare alearga. Mi-a placut faza ca Hidan si-a ciufulit parul. Oare cum arata? In fine. AStept nextul.
Hug si imaginatie:D
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#8
Bine poate e cam brusca trecerea , dar nu ezitati sa intrebati daca nu am fost suficient de explicita
si va rog sa-mi lasati comuri
bune , rele cum sunt .... eu le apreciez
lectura placuta
scuze ca e scurt

Cap VI

Au trecut un an de atunci . Ani in care m-am intors inapoi in Konoha lasandu-l pe Gaara departe in Suma . Noi nu mai existam , orice legatura care ne unea a disparut de mult , sau aproape orice legatura ... Doua strigate jucause de copii imi invadau urechile desprinzandu-ma de un somn dulce . Imi fluturam incet genele observand doi baietei de cam cinci anisori si desi gemeni , total diferiti . Intr-un final unul din cei doi a incuvintat :
- Mami , o sa intarziem . Trezeste-te !
M-am ridicat alene din pat si i-am sarutat parinteste pe amandoi , pe fruntea lor fina si alba . M-am indreptat spre bucatarie si am inceput sa le pregatesc de mancare atata timp cat ei se pregateau pentru gradinita . Baieti aratau total diferit , dar asta nu a fost o mirare pentru Tsunade , Akatsuki si nici pentru mine , in fond nu aveu tati diferiti . Cel mai mare – mai mare ce cam impropriu spus , doar cu zece minute – are ochii caprui , parul brunet lasat lejer peste ceafa . El e Ayame si sunt mandra sa spun ca e un Uchiha . Celalalt , are ochii verzi , parul roscat si isi duce peste tot un ursulet numit Miko , da el e Kaname . Ei doi sunt incredibili , multitalentati , puternici , curajosi si principalul avantaj care l-au mostenit de la mine , sunt haiosi . Ii crescusem destul de bine , nu cred ca tot ce zboara se mananca si niciodata nu faceau ce spune un strain fara sa nu le dau eu aprobarea .
Ma agitam ca o descreierata , azi dormisem mai mult , ei urmau sa intarzie si eu la fel . Totusi in timp ce el ma stresam sa fiu in program , in biroul lui Tsunade era zarva . Blonda sisi acoperea urechile in tip ce batrani convocati la sedinta de azi erau isterici . Motivul : consiliul din satul nisip urma sa vina intr-o scutra vizita , iar de cand s-au implicat in viata privata a Kazekagelui , batrani din Konoha nu doreau sa ii primesca . Si aici aparea problema cea mare , eu nu am plecat din acel sat doar pentru a nu porni o revolta poate chiar un razboi .

Flashback

In plin consiliu Momoko si-a dovedit adevarata fata si-a conectat camera video la plasma din camera consiliului . Toti priveau cu gura deschisa imaginile in care eu cantam pentru Akatsuki . Intr-o nota haioasa Gaara mi-a complimentat vocea si a spus ca nu are deaface . Totusi nu a fost deajuns , cei din consiliu si-au deschis gura si au inceput sa spuna : “ Pai ea canta pentru cei care te-au rapit pe tine . Tu stii ce faci , baiete . Urmatorul pas e sa vina sa o vizite , nu ? “ << Asta s-a intamplat , deja . >> Ma simteam asa vinovata , ochii mei au inceput ra se roseasca si din ei au inceput sa curga siroaie intregi . Gaara a observat extrem de repede , asa a venit si m-a tras afara din camera .
- Uita ei nu conteaza . Oh , stiam eu ca nu o sa se lase pana nu te interzice aici . spune el stergandu-mi lacrimile si imbratisandu-ma puternic .

Endflashback

Flashback

- Crezi ca ei ar accepta bastarzi tai ? Gandeste-te bine la Gaara isi va pierde onoarea , demnitatea plus ca daca tu devi doamna Kazekage , voi avea grija personal sa iti fie decapitati copii ... Nici o femeie de aici nu e dispusa sa-l piarda pe Gaara pentru una din Konoha si mai ales fosta iubita a unui criminal . Nu o pune pe Momoko la incercare Sakura , o sa te arzi rau .

EndFlashback

- Ascultati-ma daca ii refuzam vom da de banuit , eu propun sa-i primim si sa d facem pe Sakura sa spuna ca copii sunt ai lui Sasori sau Sasuke sau oricine ... propune un batran aflat in consiliu .
- Vezi tu problema e ca copii arata total diferit ... si nu numai , Kaname are o putere identica cu a lui Gaara . spune Kakashi . Trebuie sa vorbim cu Sakura . Ei vor sosi maine seara si pana atunci avem multe de facut .
In spitalul orasului eu ma invarteam de la un pacient la altul . Nu am putut sa nu sesizez ca doua femei vorbeau linistite pe coridor despre mine . Multe femei din sat , ca si acestea ma priveau cu dispret deoarece aveam doi gemeni si nici un sot langa mine . Mie nu imi pasa , dar curiozitatea aceasta a juns la gradinita acolo unde Kaname si Ayame s-au intrebat pentru prima oara : “ Unde e tata ? “ Nu pot sa exprim in cuvinte cat de apasatoare a fost aceasta intrebare , atat de trista si de .... Le-am raspun sincer explicand detailat tot ce s-a intamplat , aveau dreptul sa stie . Femeile acelea vorbeau exact despre acest lucru : “tata “ .
- Deci tatal lui Kaname o sa vina in oras ? Crezi ca stie de existenta copilului sau ?
<< Nu , nu stie ! >> Cu o privire nervoasa m-am uitat spre ceas si am intrat in panica . Cesul batea alert ora unu jumatate . Nu numai ca imi terminasem programul ci si intarziaseam la gradinita . Mi-am indepartat repede halatul si l-am inlocuit cu o rochie alba lejera dupa care am pornit intr-o cursa contra cronometru pana la Kaname si Ayame . Inima imi batea alert , picioarele tremurau , aproape ca nu mai respiram . Am ajuns la ei mai mult inconstienta decat vie .
- Mami esti bine ? intreaba Ayame punandu-mi mana pe umar .
- Da , acum hai sa mergem acasa ! << Tatal lui ar fi asa mandru de el . Era uluitoare asemanarea . >>
De cand s-au nascut Itachi imi aparea in vis seara de seara . Uneori deabea asteptam sa ma prabusesc pe suprafata moale a patului pentru a uita de griji in bratele sale . De multe ori imi spunea ca ar vrea sa fie acolo langa mine , sa ma protejeze de ceea ce urmeaza sa se intample . Nu intelegeam aceste cuvinte , dar atata timp cat baietii mei erau in siguranta nimic nu mai conta . In aceasta seara Itachi m-a vizitat din nou . Eram pe o campie insorita , iar noi doi stateam la umbra unui copac privindu-i pe gemeni jucandu-se . Brusc acesta a incuvintat :
- De ce ? De ce cand ai aflat ca esti insarcinata ai mers sa ei o parte din puterea pe care ti-am lasat-o si ti-ai introdus-o in pantec ? Stiai ca ADN-ul lui Gaara va fi asimilat de al meu si astfel unul din copii e al meu . Intrebarea e , de ce ? Cum ai avut curajul sa executi ritualul ?
I-am sarutat incet fruntea , dupa care mi-am adancit capul in pieptul sau spunand : “ Stii foarte bine ... “

#9
Heya>:D< Dupa lungi asteptari ai pus nextul si eu am venit sa-l coemntez... [nu te speria, am creierul varza de la istoria cu cele doua razboiuri mondiale - am cosmaruri cu ea la noapte :( ] Dialogul este bun si imi place, si nu este sec si ma bucur ca ai mai redus din el. Naratiune&descriere, este, dar puteai sa mai adaugi:D Actiune, nu prea mi se pare grabita. Deci asta a fost la aspectul textului. Acum am observat ca saku are gemei ce dulci:X:X:X, dar Ayame nu-i nume de fata? Ma rog. Abia astept intalnirea dintre Gaara si Sakura. Astept nextul, hug si imaginatie.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#10
ceao :*
merci pentru comm manu sper sa nu te dezamagesc cu nextu`
bun fara alte prezentari : lectura placuta ! :*

Cap VII

A doua zi a venit repede , si Gaara ajunsese deja in biroul lui Tsunade . Pe langa toate formalitatile de intampinare , inteleapta conducatoare a satului nu s-a abtinut sa nu-l tachineze pe Gaara . Dorea sa-l intepe in asa fel incat sa devina curios de soarta mea ...Nu prea mergea ... S-a apropiat de el si fara sa-i pese ca roscatul e Kagekaze l-a tras in biroul ei si i-a aratat o poza . Brusc ochii roscatului s-au facut din ce in ce mai mari . Asemanarea dintre el si unul din copii era incontestabila .
-Gaara stiu ca e brusc , dar dupa ce Sakura s-a intors din Suma mi-a spus ca e insarcinata cu gemeni ... Si constientizand pericolul ca unul din copii sa fie mai puternic decat celalalt , a introdus puterea lui Itachi in unul din copii . Astfel unul e al tau , unul a lui Itachi . Sakura a incercat sa te contacteze , dar tu nu-i raspundeai . Ma gandeam sa mergi in aceasta seara acasa la ea .
Gaara o privea pe Tsunade calm si relaxat , totusi in interiorul lui lupta era stransa . >> Cum adica imi scria , nu am primit nici o srisoare . << Brusc i-a venit in minte perioada in care o inteba pe Momoko despre Sakura si aceasta ii raspundea ca nu are vesti de la ea . >> Ea e . Ea mi-a luat scrisorile de la Sakura . << In doar cateva momente roscatul a iesit din birou si a ajuns in camera de hotel unde erau el si logodnica sa cazati . Acesta s-a apropiat de ea si a inceput sa o intrebe violent : “ Unde sunt scrisorile ? Stii de la Sakura ! “ Fata il privea socata si nega in continuare existenta scrisorilor . Nu lua chiar cea mai buna decizie , roscatul era atat de nervos incat in momentul de fata ar putea s-o ucida cu sange rece . A inceput sa se agite , sa o inbranceasca pana cand rasturnandu-i noptiera o cutie din lemn a sarit afara deschizandu-se larg . Gaara s-a apropiat de cutie in timp ce Momoko tipa disperata din spatele acestuia . A luat scrisorile si a plecat calm lasand-o pe fata sa planga isteric .
In parc s-a asezat pe una din banci si a inceput sa citeasca citeasca din prima scrisoare pe care i-o trimisem . Citea rand cu rand pana cand a ajuns la :
“ Bine uite o sa fiu directa , nu stiu ce parere o sa ai despre asta , dar eu sunt fericita . Sunt insarcinata , cu gemeni , nu am avut curajul sa-ti spun cand am fost la tine , dar acum copii mi-am dat seama cat de mult doresc copii acestia . Sper doar sa-i vrei si tu la fel de mult ca mine . “
Si a continuat , citise scrisoarea in care ii cerusem parerea despte absorbtia puterii si cea in care in care scrisesem urmatoarele ganduri :
“ Imi pierd orice speranta ca tie ti-ar pasa de copii sau ca una din aceste scrisori ar ajunge cu adevarat la tine . Oricum poti sa-i spui lui Momoko sa nu-si faca giji , ma descurc si singura cu copii . Poti sa ramai cu ea . “
Brusc o un ursulet l-a lovit pe roscat exact in cap . Aceasta si-a ridicat privirea din scrisoare si l-a privit pe micul lui atacator . Spre uimirea acestuia erau doi baietei mici , de aceeasi varsta , total diferiti , dar identici cu cei din fotografia prezentata de Tsunade . Gaara imi privea baieti fericit desi nu-si inchipuia ca o sa-i intalneasca atat de repede .
-Scuzati-ma ! Mi-l puteti da pe Miko inapoi ? Va rog ... spune Kaname apropiindu-se timid de “ necunoscut “ .



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Castelul la rasarit de luna Rukia JJ 3 2.973 24-03-2011, 07:37 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  Oglinzi de nisip[ one-shots] Rouge 3 2.978 11-12-2010, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Rouge
  Invaluit in nisip Irukandji 11 6.953 19-09-2010, 09:17 PM
Ultimul răspuns: Whisky


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)