Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto-Arena

#1
Nu cred ca multi stiu despre acest jok on-line http://www.naruto-arena.com . Este un jok on-line cu multe caractere din Naruto si Naruto Shippuden,La inceput ai la dispozitetie cateva caractere dar cu timpul facand anumite misiuni(http://naruto-arena.com/ninja-missions/) cu anumite caractere o sa deblochezi alte noi caractere.( de ex. misiuna pt Kakashi(http://naruto-arena.com/a-rank-missions/...as-a-team/ ) Fiecare caracter are puteri de atac,aparare si multe altele,atacurile sunt din anime-ul Naruto(http://naruto-arena.com/characters-and-skills/ ,si fiecare caracter are si propriiile lui puncte de viata care pot fi scazute prin atacul asupra lui cu ajutorul unui caracter de-al tau.Intr-un meci ai la dispozitie 3 caractere,cu care trebuie sa castigi meciul pt a avansa in rank.Am la dispozitie doar un tutorial in engleza despre cum se joaka Naruto-Arena.http://naruto-arena.com/the-basics/...Sper sa va placa Naruto-Arena.Aici este profilul meu la Naruto-Arena http://naruto-arena.com/profile/vortex95/...
You hurt me,but I kill you!
What doesn't kills you
Gets you stronger!



[Imagine: narutodemon_xl.jpg]

Yondaime & Naruto,best hokage and best ninja,what a combination...

[Imagine: Naruto__Naruto_and_Yondaime_by_Risachantag.jpg]

[Imagine: chibi_933.gif]
Adenthielis, chibi-ul lui seeergiu


Bancuri,glume,avem de toate !!!

#2
@Baraha : Un GFX-er bun*

Prima dată mi-am făcut cont prin mai 2008, pentru şi că prietena mea cea mai bună, care era disperată de Naruto se juca.Nu m-am jucat cu atâta dorinţă cu cât a făcut-o ea.Ea era mult mai bună decât mine oricum.Ea a luat pauză cam de un an şi nu se mai joacă.Cred că o poate bate oricine.Înainte avea şi toate personajele, uh, uh.Şi eu am avut o pauză de vreo 8 şi mi-am pierdut din îndemânare.M-am reapucat să joc, dar pierd ca naiba >.<
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#3
(30-06-2011, 09:09 PM)Mykoto A scris: Sunt fana Naruto,deci...jocul acesta este gratis,nu?Ti se trimit mesaje pe adresa de mail ? In plus,cum se joaca?Vreau sa stiu toate detaliile inainte sa ma loghez.Ar putea sa-mi explice cineva toate chestiile legate de joc?Scuze pentru deranj.Sayonara!

Jocul este complet gratis.
Mie nu mi s-a trimis niciun mesaj pe adresa de e-mail dupa ce mi-am facut contul.
Este un joc de tip browser in care iti faci o echipa de 3 formata din personaje din seria Naruto (si Shippuden), fiecare cu abilitati diferitate. Se sustin mai multe runde, iar castigatorul este cel ce invinge primul toti cei 3 membri ai echipei adverse.

Sper ca te-am ajutat. 4
[Imagine: 2jeo1sw.gif]

#4
si eu m-am jucat. A fost interesant cat a fost. Dar dupa ce au schimbat miscarile caracterelor devenea din ce in ce mai greu sa castigi un meci, sa-ti alegi o echipa echilibrata si tot asa. Vi-l recomand daca va place foarte mult poate nu va veti lasa de el, dar eu am devenit mai interesata de alte site-uri gen joc online.
~YuneSugihara~
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The Elder Scrolls:Arena-->PROBLEM tattva 2 2.816 04-02-2014, 09:14 AM
Ultimul răspuns: tattva


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)