Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto Akipuden

#11
@Kiririn I know what U mean, sister.
Judecand dupa parerile de pe aici, pana la urma, daca va aparea inca o serie Naruto, mi s-ar parea logic sa o termine pe aceasta. Eu nu citesc manga dar din cate stiu, e on-going...? Corectati-ma daca gresesc. Si cu faza cu romantismul, Naruto si Hinata, Sakura singura, hai sa fim seriosi, cred ca nici nu m-as uita la noua serie inca inexistenta daca asta ar fi subiectul principal. Laaaav, beibi, laaaav. Poate fi laaaav si printre lupte si lacrimi si etc. Nu un intreg nou sezon sa se bazeze numai pe asta. Bleh.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#12
Episoadele din Naruto Shippuden au ajuns numai pana la 218(ma uit pe animekage).Cat despre manga,in ultimele capitole era vorba despre Naruto si Bee care au scapat de pe o insula(o testoasa uriasa care se deplasa)pentru a se alatura razboiului.Bee a inceput sa se certe cu Raikagele,dar pana la urma au reusit sa scape.Nu stiu daca manga s-a terminat sau nu , sau daca va urma si Naruto Akipuden.Ar fi interesant.Vreau sa spun...pe net am cautat si am vazut diferite comentarii de la fani cum ca ar exista Akipuden.La imagini am gasit o multime de poze(lucrate pe calculator,normal) cu personajele la 20-21 de ani.Ar fi ciudat,intr-un fel ca Masashi Kishimoto sa lungeasca atat anime-ul.
In concluzie,nu este exclusa posibilitatea ca Naruto Akipuden sa existe.Cu cat este mai lung anime-ul,cu atat va fi mai greu uitat .In plus,este o poveste frumoasa si abia astept sa vad ce se va mai intampla.Apropo...urmatorul episod(219) va aparea pe data de 7 iulie 2011, pe site-ul animekage.Vizionare placuta!
[Imagine: ItachiSig.jpg]








Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 27.903 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.371 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)