Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My yaoi oneshots.

#21
Rezerv aici un loc si vin cand termin de citit TOT cu un edit >:)
By the way, mersi pentru commul de la ficul meu >:D<
___________

Edit:

Prima lucrare :
Capitolele au fost cam scurte cei drept, dar mi-au placut. Ai imbinat bine descreirea cu naratiunea si mi-a placul si cum ai descris primul sarut, acela oferit de Daichi, dar si cel oferit de Sergiu a fost si mai frumos *blush* . Te-ai cam grabit in primele capitole cu sentimentele ce le simtea unul pentru altul si ca tot continuai sa spui ca ala se inrosise la fata. Bine, bine, am priceput ;)) Mi-a placut ca a fost cu vampiri, dragostea mea, de mult nu mai citisem un fic cu vampiri, si yaoi :>
Personajele nu cred ca au fost descriese indeajuns, dar mi-a placut si asa. Uneori mi s-a parut ca ai trecut prea repede la actiune, dar si asa, este un oneshot, deci te inteleg ^^ Sfarsitul mi-a placut mult, dar nu stiu de ce as fi preferat ca Umeko sa ramana cu Sergiu :-??

A doua lucrare :
Asta stiu ca nu e terminata, dar pot comenta pana unde ai postat ;)) Nu mi-am imaginat ca o sa fie ceva intre Sasuke si Orochimaru, ma gandeam ceva cu Naruto. Inceputul mi s-a parut putin cam banal, dar ai progresat pana la sfarsit. Ma amuzat mult cum ai descris casa lui Orochimaru, nu l-as vedea niciodata asa ;)) Oricum, astept continuarea sa vad ce se mai intampla.


Bafta la scris >:D<

#22
In sfarsit neeext:*:*
-ܔܓܜRin - Mersi, sweetie. Vor fi scene, dar nu chiar detaliate, m-am hotarat sa fac shounen-ai.. scrie si in primul capitol. Mersi mult de apreciere, sper sa nu te dezamagesc cu acest next x.x
-MusicxD- Mersi, sweety.. chiar nu vazusem greseala:D
-MilcşeicCuCiocolată- Twina>:D< mda, nu era legat dar ii era frica sa plece, sau poate ca nici nu voia:> vei vedea in acest capitol.
-Metal A.- Am incercat sa tin cont de sfaturile tale, acum astept sa imi spui daca am progresat. >:D<
-KawaiiS- Mda, nici eu nu l-as vedea asa, tocmai asta am vrut sa faca ficul special ;;)
________________________________________
Lectura placuta:
Capitolul II

Am auzit cum usa s-a deschis. A scos un scartait enervant, si si-a facut aparitia Kabuto. Il uram pe tipul asta! A incercat de atatea ori sa imi puna bete in roate. Era catelul fidel al lui Orochimaru. Acesta trece pe langa mine aruncandu-mi o privire dispretuitoare. Imi pun mainile in san si il privesc pe sub ochi zambind arogant. Ma amuza faptul ca tipul se credea atat de tare. Am scos limba, si am inceput sa chicotesc. Nu m-a mai bagat in seama, si s-a indreptat spre masa mare din mijlocul camerei strigandu-l pe Orochimaru. Acesta isi face aparitia in camera si masurandu-l din cap pana in picioare pe Kabuto.

- De ai venit?
- L-ai prins pe vierme? spune el aranjandu-si ochelarii si zambind discret
-Nu ii spune asa! Si da, l-am prins.
-Si ce ai de gand sa faci cu e…doamne, Orochimaru! Ce e cu creioanele astea? Ii faci schite lui..
-Taci!striga orochimaru, asa de tare incat ma face si pe mine sa tresar. Ii pune mana la gura si il da rapid afara pe Kabuto.
-Ma vei cauta cand te vei plictisi..

Orochimaru inchide repede usa, si ma priveste cu subinteles. As fi vrut sa il intreb de ce m-a adus aici, dar imi era prea frica de raspunsul ce ar putea sa mi-l dea. Mi-a spus din nou sa raman aici, asa ca m-am facut comod pe canapea. Speram ca cei din satul meu sa ma caute. Defapt, nici eu nu stiam unde sunt. Pe masuta din sticla din fata mea, am vazut cateva carti si reviste. Am luat la intamplare una dintre ele si am inceput sa o rasfoiesc. Mi-am dat seama ca erau romane de dragoste foarte siropoase. In carte am gasit un biletel. L-am despaturit si am inceput sa citesc.

„ Draga Kabuto,

Am sa plec sa lupt impotriva echipei 7 si lui Kakashi, profesorul lor. Vreau sa il prind pe Sasuke si sa ii spun ce simt pentru el.Voi face orice ca Sasuke sa ramana cu mine. Daca vezi pe cineva din satul frunzei ca vrea sa intre sa nu ii lasi. Trimite si cateva trupe. Dper ca planul sa mearga. ”

Am scos un zgomot mirat. Orochimaru voia sa stau cu el? Pur si simplu nu puteam sa cred. Oare visam? Mai intai are o casa foarte primitoare, deseneaza, citeste romane de dragoste si acum vrea sa stau cu el in casa? Poate nu am inteles bine mesajul. Dar la ce se refera prin plan? Din cate vad sunt foarte bine pazit. Scot un oftat.

-Ia-ti pijamaua asta pe tine! striga barbatul aruncandu-mi o pijama. Ridic o spranceana si il privesc cu dispret.
-Hm, orochimaru.. imi poti raspunde la o intrebare? ii spun eu zambind ironic
-Ce fel de intrebare? ma intreaba ferindu-si privirea. Devenea vizibil din ce in ce mai agitat.
-Ce e cu scrisoarea?
Se intoarce brusc spre mine. Vazand scrisoarea, face cativa pasi rapizi si mi-o smulge din mana.
-Aici e patul tau, spune el aratandu-mi spre un dormitor.

Iau pijamaua si plec. Mi-am dat jos pantalonii ramanand in boxeri. M-am uitat spre usa. Aveam impresia ca cineva era langa mine. Mi-am pus pantalonii de pijama albastrii si mi-am dat jos bluza.

-Ce bine iti sta in albastru!

In camera si-a facut aparitia Orochimaru. M-a tras spre el si a inceput sa imi sarute gatul si a pus stapanire pe buzele mele. I-am raspuns sarutului, nu aveam cum sa nu o fac. Si-a pus o mana pe spatele meu, in timp ce cu degetele de la cealalta mana imi mangaia pieptul gol. Aveam impresia ca il urasc, ca este cel mai mare dusman al meu, dar defapt eram chiar indragostit de el. Saruturile sale erau atat de tandre, iar buzele atat de moi!

A plecat in cealalta camera, lasandu-ma sa ma imbrac in continuare. Am stins lumina si m-am asezat in pat. Nu puteam sa dorm, era si normal. Imi aminteam iar si iar de el, de saruturile lui, dar cum puteam uita de bilet si de intrebarile lui Kabuto?
Noaptea a trecut asa de greu, si in sfarsit e dimineata! Am iesit din camera mergand aproape cu ochii inchisi spre living. Am constatat ca noul meu coleg de casa era acolo, mult mai matinal decat mine.

-Sa iti dau un suc?
-Da, mersi. I-am raspuns eu, iar el mi-a inmanat paharul cu suc. Cand mainile noastre s-au atins, am inceput sa rosesc iar inima imi batea tare.

Am plecat inapoi in camera, si m-am schimbat in hainele mele. Cu acordul barbatului, am iesit afara si m-am plimbat pe cararile satului sunetului. Toata lumea se uita ciudat la mine si ma arata cu degetul, asta pentru ca toti stiau ca sunt rapit de Orochimaru. Am intrat intr-un fel de padurice.

-Sasuke, Sasuke! Ma striga cineva mai mult soptit.
-Cine esti?
-Eu, Kakashi!

Am mers spre el. Voia sa ma ia inapoi, dar eu am refuzat cu desavarsire. Imi punea tot felul de intrebari. Dar nu puteam sa ii povestesc ce se intamplase… Atunci, Kakashi m-a luat in brate punandu-mi mana la gura. Eram rapit din nou! Oh, frate, zici ca eram o papusa. Ajuns inapoi acasa, eram cu gandul doar la Orochimaru. Eram sigur ca ma cauta, ca se mai gandeste la mine. Dar daca nu? Voiam cu orice pret sa ma intorc, dar acum eram prins intr-o casa. Daca ieseam afara erau peste zece gardieni pusi sa ma pazeasca, iar tot clanul ANBU era gata de lupta, in caz ca veneau iar cei din Sunetului.
Cea mai reuşită semnătură.

#23
Buna sweetie, ms ca m-ai anuntat. ^^
"Oh, frate, zici ca eram o papusa." - Pai in caz ca nu e inca, va deveni, posibil, papusa lui Orochimaru. >:)
Sa spun drept, nu ma asteptam la acea scrisoare in care Orochimaru a scris asa ceva. Parca nu a fost demn de el. :]] Btw, astept fazele yaoi, caci sunt sigura ca vor exista. <3 Pai spor la scris, atat am avut de spus. BYE BYE! :P

#24
Pentru inceput, mersi ca m-ai anuntat ca ai pus urmatorul capitol.
Asa...acum sa trecem la comentat. Deci, wow :o Personajele sunt asa diferite decat cele din anime. Orochimaru e asa romantic si Sasuke,ei bine comportamentul lui imi place mai mult in ficul tau :"> . Uneori mi s-a parut ca ai cam grabit actiunea si am vazut pe ici pe colo greseli de tastare, dar nu le-am bagat in seama, ma interesa mai mult ce se intampla decat niste neinsemnate greseli. Sunt curioasa ce se va intampla in urmatorul capitol si sper sa il pui cat mai repede. Chiar sunt curioasa pentru ca n-am citit niciun fic Sasuke x Orochimaru ;))

#25
Hei diăr *huugz*. Îmi pare rău că am întârziat aşa mult xD.
Let's start xD : Acţiunea mi se pare foarte, foarteeeee grăbita. I mean, wait O.O. Ala afla ca lu' Oro îi place de el şi totuşi, nu mi se pare normal să işi dezvolte sentimentele pentru el aşa repede. Apoi, e răpit, din nou ( saracul baiat xD ) şi vrea să se intoarcă la Oro? o.o Şit. I don't andărstend dis. Da, înteleg, e shounen-ai, dar tot mi se pare prea... brusc. Dacă am lua-o normal ăla ar fugi imediat, şi apoi think and think la Oro, şi pana la urma se duce înapoi ca bou` or smth like that. Oricum, e alegerea ta, tu alegi cum să decurgă actiunea şi ce să faci cu acest one-shot care iar cred că ar trebui sa devină fic.
Totuşi, habar n-am ce vei scrie în continuare. Se îndragosteste de el pana în călcâie şi fac o nunta mare? Următorul capitol va fi ultimul, că un one-shot are maxim trei capitole (ne?), şi totuşi habar n-am care va fi finalul. Mereu mă uimeşti cu câte o idee de geniu, cum numai Roxxu ştie! *laughs*
Ăă, hai că prea te simţi măgulită. Să vorbim despre capitol xD :
Cu descrierea stai binişor ( ştii că vreau mai mult : - w ), sentimentele iar sunt plecate în Malta, iar eu iar n-am bani să cumpăr bilete ._.
Deja ţi-am spus că acţiunea mi se pare grăbită.
Dialogul, ăă, e ok. :]
Acum ştii ce mă enervează teribil de tare la oneshot-ul ăsta, huh?
Citat:Vor fi scene, dar nu chiar detaliate, m-am hotarat sa fac shounen-ai..
Îhî, da, bine. : - l
Totuşi, Oro pare muuult prea obsedat de Sasu-kun. Really? Va rezista să nu..? *laughs* Şit. Gata, lasă, că deja gândesc prea mult.
Sa ma anunţi când pui mult aşteptatul next.

P.S.: Să ştii că nu-mi mai merge YM-ul ><" Nu ştiu ce are. Îmi dai PM sau mă suni dacă e ceva ._. Să nu mă dai dispărută în ziar. Kita te iubeşte. Ja ne^^.
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*





Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah


Monster me.

#26
Hi dears! am inceput un nou oneshot, pentru ca pe cel Naruto nu stiu sigur daca il voi continua. Oricum, daca o voi face, se va intampla dupa ce il termin pe acesta ca sa nu fie o harababura pe aici. Oricum, sper sa va placa noul oneshot, adica deocamdata capitolul I ... astept cat mai multe critici. :

Defapt, te iubesc

Capitolul I
Picaturile de ploaie imi mangaiau parul. Am oftat, dandu-mi ochii peste cap. Ploua din nou. Erau calde, ce-i drept, dar cu siguranta uram ploaia. Mergeam izbindu-ma de oameni. Toti ma injurau si imi spuneau sa fiu atent pe unde merg. De ce mi-ar fi pasat mie? Oricum eram un lenes si un plictisit. Poalele pantalonilor mei erau acum ude, pentru ca obisnuiam sa intru in orice baltoaca nimeream. Calcam apasat, aveam un mers de soldat. Ca sa completeze mirificul tablou al unui om ud si plin de noroi, dar nu in cele din urma plictisit de viata, soferii masinilor calcau tot mai tare acceleratia, ca toata apa sa vina pe mine. Chiar incepusem sa ii injur. Aveam noroc ca nu m-a auzit nimeni. Ma gandeam din nou la cat de idiot am fost ca nu mi-am luat umbrela. Drumul drept parcurs pana acum, a luat-o la dreapta. L-am urmat, era drumul cel mai scurt catre birou. Oricum intarziasem.
La colt erau cativa tineri care pareau drogati. Au inceput sa imi faca complimente, ceea ce a determinat iubitul meu stomac sa se intoarca pe dos. Chiar nu puteam sa admit ca cineva este pe invers.Adica ce poate simti pentru o persoana de acelasi sex? Am vaga impresie ca sunt urmarit. Imi intorc capul, dar nu vad nimic. Ma intorc plictisit si imi arunc privirea in pamant. In drumul meu am inceput sa dau cu piciorul in cateva pietricele ude.
Dupa ceva timp de mers, in fata mea s-a afisat o cladire mare, cu multe geamuri, si cu un plan interesant si modern. Am intrat in cladire, tragand vesnica usa dupa mine. Am pasit plictisit scuturandu-mi capul, in incercarea de a-mi mai usca putin parul scurt, drept si cafeniu. Caram dupa mine servieta, care era uda de asemenea. Speram ca documentele mele sa nu fie ude, altfel as fi incurcat-o rau.
In sfarsit am ajuns in fata unei usi maro, cu niste geamuri mici si cu picturi interesante pe ele. Era usa biroului meu, si al sefului meu, Iukito. Am intrat, in timp ce barbatul imi arunca o privire critica, masurandu-ma din cap pana in picioare. Ochii sai de un albastru pur parca aruncau vapai, in timp ce buzele sale se arcuiau intr-un zambet dojenitor, dar tototdata subtil. I-am cerut scuze, stiam ca am intarziat. A aprobat din cap tinandu-mi o scurta teorie, dupa care s-a indreptat spre baie. Mi-a aruncat un prosop in cap, si mi-a spus sa ma sterg. Nu voia sa ii murdaresc covoarele curate. Mi-am dat din nou ochii peste cap, obisnuiam sa fac asta mereu. Dar nu observasem ca ma privea, acum mult mai nervos decat data trecuta. Trebuia sa imi controlez gesturile. S-a asezat la birou. Dupa ce mi-am sters pantofii, am facut acelasi lucru si mi-am scos hartiile din servieta. Erau atat de multe incat mi-am pus mainile in cap, iar dupa cateva minute de tacere, in care defapt am injurat in gand, am sorbit alene din paharul cu apa asezat pe masa, si am inceput sa completez cateva. Eram avocat, iar in ultimul timp aveam foarte multe cazuri. La fel se intampla si cu seful meu, Iukito, care detinea aceasta firma. Cu siguranta mi-as fi dorit sa fiu in locul lui, sau macar un asociat, dar eram prea nou in aceasta firma ca sa aiba increde deplina in mine. Incercam sa i-o castig si sa par foarte muncitor, dar totul era in zadar. Sigur isi daduse seama ca eram un lenes stangace, insa chiar si asa, ma bazam pe creierul meu. Mi-am dat seama ca in tot acest timp nu am facut decat sa stau cu pixul in gura rotindu-ma cu scaunul si uitandu-ma pe pereti. Seful meu lucra din greu dupa cate se vedea, dar imi mai arunca si cate o privire. Mai ca nu izbucnea punandu-ma la treaba. Era o fire foarte calculata, si perfectionista. Pentru mine acest cuvant nu isi gasea rostul, nu avea nici o definitie. Eu intotdeauna lasam lucrurile in voia lor, nu ma interesa nimic. Dar daca voiam sa ocup o functie mai inalta, sau ca aceasta firma sa mearga, trebuia sa imi schimb atitudinea. Am clatinat din cap, dupa care m-am pus la munca. Intre timp am mai vorbit cu seful despre cazuri, despre cele rezolvate si tot felul de lucruri de genul. Un dialog foarte sec, dar cu ajutorul acestuia am putut sa il cunosc mai bine pe colego-seful meu.
Secretara ne intrerupe, intrand zambitoare. Imi tranteste si mai multe hartii pe masa, dupa care ii spune ceva lui Iukito. Habar nu am ce, chiar nu am fost atent. Nu puteam sa o suport pe femeia asta, sincer! In sfarsit a plecat, dupa care l-am privit curios. Expresia de pe fata sa se schimbase, era una vesela, pe care se afisa un zambet seducator si misterios. Spranceana stanga ii era arcuita. Si-a trecut limba peste buze, dupa care a inceput sa isi stranga hartiile.
-Hai, nu imi spune ca te atrage secretara?
-Hai ca arata bine, nu imi spune ca nu, spune el razand.
-Sincer chiar nu am observat.
Vizibil amuzat de replicile mele, se apropie incet si imi intinde mana. Eu, ca de obicei eram pierdut prin ganduri. Eram deranjat de faptul ca Iukito se dadea la secretara, si asta ma cam speria. Cum am zis, relatiile „aparte” nu ma pasioneaza. I-am intins si eu mana, dupa care a urmat o strangere prieteneasca de mana. Am simtit cum atingerea sa a fost atat de placuta, dar s-a restras. Si-a luat la revedere, si a iesit repede pe usa, unde a fost intampinat chiar de secretara.
Dupa toate cele intamplate, imi strang si eu frumusel bagajelul, si plec pe urmele celor doi. Nu stiu de ce, dar aveam chef sa il urmaresc pe dragutul meu sef. Eram deranjat de „bunele relatii” cu secretara. Nu era destul de buna pentru el! am incercat eu sa ma mint, dar tot ce faceam era decat sa complic mai mult lucrurile. Nu suport oamenii pe invers! am spus eu fara sa imi dau seama. Sper ca nu m-a auzit cineva. Cei doi au luat o umbrela si au plecat cu pasi grabiti. Am luat-o pe urmele lor, iar pasii ne-au purtat spre un local de fite. Au zambit multumiti, si au intrat inauntru. I-am urmat, acoperindu-mi fata cu gulerul de la palton si cu un ziar. Stateam la o masa destul de aproape de ei, deci o puteam auzii pe draga noastra secretara pisicindu-se si razand. Nu am mai rezistat, dar fara sa imi dau seama am lasat ziarul jos, iar gulerul mi s-a dat la o parte de pe fata. Ii priveam atent pe cei doi, dar se pare ca am fost descoperit. Am plecat repede spre baie. Iukito si-a cerut subtil scuze si m-a urmat.
Cea mai reuşită semnătură.

#27
hey honyz!! nextul :*
Capitolul II
Am intrat pe holul lung cu pereti albi, pasind pe podeaua maro care scartaia. M-am oprit langa usa de la baia barbatilor. Am auzit cativa pasi datorita podelei, iar inima a inceput sa imi pulseze din ce in ce mai tare. Eram sigur ca era Iukito. Am deschis usa si am dat buzna in baie, unde un alt barbat se spala pe maini. S-a incruntat privindu-ma speriat si nedumerit. Nu l-am bagat in seama. Am mers si m-am lipit de o usa a unei toalete. Cand mi-am dat seama ca Iukito a intrat, m-am ascuns repede acolo.El s-a prefacut ca asteapta sa se spele pe maini, iar dupa ce barbatul a plecat, a intrat peste mine.
-Ce faci?!
-Bine, chiar ma intrebam ce faci tu aici, imi raspunde scurt privindu-ma de sus pana jos, in timp ce ridica din spranceana.
-Ma plimbam si eu..nu am voie sa mai vin la restaurant? Adaug la fel de scurt.
-Nu stiam ca ma urmaresti. Nu imi dadusem seama pana acum, dar vocea sa era atat de placuta! Mai ales atunci cand soptea. Si Doamne, statea atat de aproape de mine! Nu ma gandeam ca o toaleta poate fi atat de confortabila.
-Spune-mi.
-Ce sa iti spun? ii raspund cu tremur in voce. Sunt absolut sigur ca obrajii imi sunt rosii.
-Spune-mi adevaratul motiv pentru care m-ai urmarit.
Nu stiam ce sa ii spun. Doar nu ii puteam spune ca l-am urmarit pentru ca eram oarecum gelos. Nici nu stiam daca acesta este motivul, sau daca este unul singur. Mi-am rotit privirea incercand sa evit raspunsul, dar se pare ca barbatul era hotarat sa afle. I-am spus ca pur si simplu ma plimbam. A iesit nervos si s-a intors la masa. Am plecat de asemenea, mi-am luat bagajul si am iesit grabit din acel restaurant. Ma indreptam spre casa. Simteam ca imi e rusine de mine.. de ceea ce s-a intamplat. Ma simteam asa de ciudat in apropierea unui barbat, defapt nu a oricarui barbat, ci datorita lui. Este singurul. Aveam impresia ca stomacul avea sa mi se intoarca pe dos doar datorita gandului ca puteam fi cu un barbat. Si totusi era adevarat. Eram oarecum atras de Iukito. M-am incruntat mergand in contiunuare. Ma simteam din ce in ce mai rau…cum voi putea maine sa merg la birou? Oh, doamne! Ar trebui sa redecoreze mai repede noul lui birou, sa pot scapa de el.
Ajuns acasa m-am descaltat grabit si mi-am pus geaca in cuier. Am intrat in baie si am facut un dus revigorant, sperand sa uit de tot ce se intampla cu mine. Dar imi dadeam seama ca tot ce faceam era sa imi aduc aminte din nou si din nou de el. Am oftat oprind dusul, si am iesit din baie. M-am imbracat, si am luat manga-ul meu preferat cu gandul sa il termin. In starea in care eram, am adormit instantaneu.
Cand m-am trezit, am auzit niste zgomote ciudate prin casa. Am luat perna mica in brate si am iesit sa vad ce se intampla. In casa tocmai intrase Iukito, care acum se descalta zambindu-mi. Am ramas socat, ce naiba cauta el aici? Ma fixa cu privirea parca vrand sa imi dea ceva de inteles. Obrajii mei devenisera rosii, ca de obicei, cand stateam in preajma lui. Mi-am dat seama! Uitasem sa incui usa!
-Ce naiba faci aici la ora asta?
-M-am gandit sa iti fac o vizita, ca de la coleg la coleg.
-La ora asta? Scuza-ma, chiar nu am chef de vizite.
Nu ma puteam controla. Aveam impresia ca inima mea batea atat de tare incat putea fi observata prin bluza de pijama larga pe care o purtam. Cu toate astea, am vrut totusi sa nu par ca o fetita care se pierde in fata baiatului care ii face „ochi dulci”
-Nu te mai stramba atata, ca faci riduri.
Inainte ca eu sa mai pot spune ceva, Iukito deja pusese stapanire pe buzele mele, sarutandu-le cu pasiune si lasandu-si limba sa se joace libera. Nu am putut rezista, si am raspuns sarutului la fel de pasional. Nu intreba. Pur si simplu asa am simtit.
Dupa aceea s-a indepartat de mine, privindu-ma dragastos.
-Ai ceva de mancare?
-Sigur, i-am raspuns eu, haide sa mancam ceva.
M-am indreptat agale catre frigider si am scos de acolo niste cascaval, salam si ce am mai gasit. Am facut doua sandwichuri, si ne-am asezat la masa. Inca tremuram. Cu siguranta nu puteam sa mananc, dar am luat o inghititura ca sa nu par suspect.
-Hm, ce mai face secretara?
-Nu ma intereseaza. Am iesit cu ea pentru ca nu am vrut sa fiu nepoliticos. Dar, sincer, am realizat ca femeia aia nu ma excita cum o faci tu.
Mi-am muscat buza, simtind cum inima mea incepuse sa o ia razna. Ma simteam destul de penibil, dar el inca ma sorbea din priviri. Chipul sau era atat de inconfundabil, de frumos! Privirea sa de un negru abisal parca arunca scantei, care te facea sa il doresti, sa nu poti sa te controlezi. Buzele sale erau parca desenate, perfecte. Aveau o tenta rozalie, si erau atat de moi! Cu o miscare a capului si-a dat bretonul rebel din ochi si sprijinindu-se in coate, si-a inclestat degetele, privindu-ma ca pe un animal de la zoo.
Cea mai reuşită semnătură.

#28
Ai solicitat o parere la rubrica AF:

Prima poveste:


Capitolul 1


Prima precizare: nu ai un titlu... incepi direct cu numerotarea capitolelor. Chiar daca sunt scurte povesti, ele au nevoie de titlu.
"M-am incruntat si am incercat sa le astup" - suna putin fortat "astup"... nu se aude tocmai bine atunci cand citesti. Ai putea incerca ceva de genul: sa le inlatur ... pentru ca practic nu ai cum sa le astupi
"Cand, cum si [in] ce fel...nu stiu" - suna mai bine cu acel "in" inserat
Incearca dupa punctele de suspensie[...] sa lasi space, dar numai dupa ele, nu si inaintea lor.
"traind dublu cat oamenii[,] nu realizeaza nimic" - in primul rand ti-am inserat o virgula, iar in al doilea rand este gresit: traind dublu cat oamenii... inteleg ce ai vrut sa spui si ar fi trebuit sa sune cam asa: traind dublu "fata de" oameni
"vis-a-vis" - Pentru că “faţă în faţă” nu a fost de ajuns şi vorbitorii de limba română au insistat să folosească “vis-a-vis”, acesta din urmă a intrat în limbă şi, fireşte, l-am preluat fonetic. Aşadar, conform regulilor actuale, corect este “vizavi“.
lunguete - lunguiete
" nu prea vanam, ci preferam sa vanez doar animale," - este putin incomplet... specifica ce "nu prea vana"... oameni banuiesc... trebuie sa spui asta
oglinde - pluralul corect este: oglinzi
"asta e vizibil." - asta era vizibil .. pentru ca pana atunci folosisei timpul trecut

Parere generala:

Scri ingrijit... imi place acest lucru, se vede ca acorzi atentie textului. Nu am intalnit greseli de tastare, iar semnele de ortografie au fost puse in mare parte la locul potrivit... cu exceptia omiterii catorva pe care ti le-am semnalat mai sus.
Descri frumos si narezi bine, in mare parte nu ma pot pronunta mai mult caci a fost un capitol destul de scurt... dar: nu ai lungimea corespunzatoare unui capitol: minim 40 de randuri complete. Mai multa atentie pe viitor aici.


Capitolul 2 ( al povestii fara nume)


"Nu mai puteam respira, devenind din ce in ce mai rosu la fata" - partea de dupa virgula intra putin cam fortat in context... suna ca si cum propozitia nu ar fi terminata... incearca o reformulare inlocuind gerunziul "devenind" cu: "si devenisem"
Ai cateva locuri unde ai omis sa lasi spatiu dupa semnele de punctuatie.
"cu coltii" - cacofonie... incearca: folosindu-si coltii ascutiti
intr-un costum tot la fel de negru - nu-mi place cum suna.. tinand cont si de ceea ce ai scris inainte
desii - desi
Probleme in corelarea timpurilor

Parere generala:

Intradevar yaoi nu se incadreaza in tipologia mea, dar o sa incerc sa las asta deoparte si sa apreciez obiectiv.
Mi-a placut scena cu sarutul, imi place cum ai descris, pana acum ma pronuntasem doar asupra descrierii fizice care era buna si la locul ei (cel mai important... nu inserata aiurea), dar acum mi-ai dat ocazia sa vad cum te descurci si pe partea sentimentala si cred ca o stapanesti destul de bine. Nu sunt obisnnuita sa citesc oneshot-uri si poate asta sa fie motivul... dar parca, parca, s-a petrecut mult prea repede... ma refer la discutia lor si apoi din doua miscari s-a trecut la sarut. Mergea putina intensitate acolo, adica sa mai tragi de timp sa faci lucrurile mai profunde. Faptul ca ai prezentat atat de repede taie din profunzimea momentului. Iar acea parte in care i se face rau... mi s-a parut putin exagerata, defapt momentul ala pana la sarut nu prea mi-a placut... primeste o veste proasta de la cineva pe care il uraste\iubeste in aceeasi masura, i se face rau (e ok sa i se faca rau dar nici chiar asa... pare putin tras de par... isi pierde din credibilitate) iar apoi dintr-o data in cateva secunde celalalt il face sa-si revina si il saruta... seamana putin cu o poveste pentru copii ca sa nu zic telenovela, cu exceptia faptului ca este yaoi. Mi-ar fi placut sa prezinti altfel nu stiu... da o nota asa de falsitate... precum telenovelele acelea care isi repeta temele la nesfarsit. Sper sa intelegi ce am vrut sa-ti spun. Imi place cum scri, esti ingrijita... dar te lasi furata de romantic umpic prea mult... incearca sa pui o limita, adu-ti aminte ca trebuie sa fie credibil si palpitant nu emotionant pana la lacrimi.


Capitolul 3 (o sa intru la un moment dat sa vad daca ai ales un titlu)

"nu cred ca m-a mai vazut plangand." - ma mai vazuse
"iar apoi isi indreapta directia in alta parte" - isi indreapta privirea
"dar nu vom putea sa fim impreuna." - nu vom putea fi impreuna
"explica ca" - explica faptul ca (pentru a evita cacofonia)
siteam - simteam
Despartindu-mi - "d" (litera mica)
Si aici ai destule probleme cu timpurile... ba esti in trecut, ba in prezent, nici tu nu mai sti.
Mi-a placut foarte mult finalul (acel ending)

Parere generala:

Nu a fost o povestioara proasta, dar nici nu pot sa spun ca a fost extraordinara. Indiferent de marimea textului, acesta trebuie sa transmita emotiile pe care si le atribuie prin povestea propriu zisa. Sa iti explic. Povestea ta ar trebui sa fie trista si pasionala, iar la final un happy ending ca sa spun asa. Dar eu nu am simtit tristetea atunci cand am citit-o... au fost mai mult cuvinte... nu prea au ajuns la mine, asta pentru ca ai trecut repede peste partile dureroase ale lui si daca le-ai descris ai facut asta putin... numai de aparenta, ca si cum doar i-ai fi mentionat tristetea. Singurul moment in care am simtit aceasta tristete a fost in ending care ti-am spus, mi-a placut foarte mult. Despre pasiune... scena cu saruturile au fost clare, deci aici nu pot sa iti reprosez nimic, dar puteai sa insisti mai mult la final. Eu nu iti spus ca vroiam sa vad aici lecturi pornografice de cea mai inalta calitate... incerc doar sa iti atrag atentia asupra faptului ca tu ai descris mai atent saruturile decat momentul in care cei doi aveau sa faca dragoste. Puteai sa insiti acolo... nu stiu mai mult sentiment... aveai ocazia sa arati mai mult. Ti-am verificat varsta si nu ma asteptam asa cum ti-am scris sa vad aici nu stiu ce romane de specialitate, dar daca tot te-ai descurcat atat de bine pe parcurs la scenele romantice, puteai sa te straduiesti mai mult la final.
Oricum povestea a fost oarecum in regula... numai ca asa cum ti-am spus si mai sus, are o idee de basm, mai ales protagonistul... seamana cu "printesele" alea nevinovate. Mi-as fi dorit sa il faci putin mai puternic din punct de vedere emotional... era prea molatec...
Dar imi place ca esti ingrijita ca si aspect, se vede ca iti recitesti lucrarile, iar la exprimari nu ai mari probleme.



A doua poveste:


Capitolul 1

Ca si prima data, nu ai un titlu.
Momente in care uiti sa scri numele personajelor cu litera mare.
Momente in care uiti sa lasi spatiu dupa semnele de punctuatie.
"cu cativa" - cacofonie... incearca: impreuna cu alti soldati
"cafenie cu cateva patrate" - cacofonie... incearca sa scoti acel "cateva"
Ai mari probleme cu timpurile... daca incepi in trecut tine-te de trecut nu mai reveni in prezent... si invers.

Parere generala:

Scri ingrijit, dar ce-i cu toata insiruirea aia de la final? Mi-a placut pana am ajuns la Orochimaru acasa. Descrierea nu inseamna sa imi enumeri fiecare coltisor din camera sa imi spui ce contine si cum arata. Adica e buna si asta dar e prea mare chiar si pentru un capitol de fic, ce sa mai zic pentru un oneshot. Daca acorzi atat de multa atentie enumerarii lucrurilor din jur intr-o poveste de 3 capitole clar nu e un semn bun... adica unde imi mai bagi actiunea propriu zisa? Am observat asta si la povestea anterioara. Te axezi foarte mult pe descrierea fizica, exata, iar sentimentele doar le numesti, astfel ca eu ca si cititor in loc sa simt emotia, am o stare de plictiseala cand de fapt ar trebui sa fiu intrigata. Prin urmare mai putina descriere fizica si mai multe sentimente.


Capitolul 2

"Am scos limba, si am inceput sa chicotesc." - nu am nimic cu modul in care alegi sa iti conturezi personajele, dar asta clar nu e genul lui Sasuke
"Acesta isi face aparitia in camera si masurandu-l din cap pana in picioare pe Kabuto." - asa si? e incomplet asta incerc sa-ti spun... adica vine si masurandu-l... si in loc sa-mi spui ce se petrece tu pui punct. Ori vi cu o continuare si abia apoi pui punct, ori din gerunziu "masurandu-l" faci un trecut "l-a masurat"
Momente in care uiti sa scri numele personajelor cu litera mare.
Momente in care uiti sa lasi spatiu dupa semnele de punctuatie.
"echipei 7 si [a] lui Kakashi"
Dper - sper
Ai mari probleme cu timpurile.


Parere generala:

Bun... deci tu incepi bine... chiar incepi bine, dar la final o dai asa intr-un romantism din ala patetic as putea spune. Adica asa dintr-o data dupa atata ura il saruta si gata dragoste pe veci? Iar Sasuke il descri ca pe un molau... nu face nimic, as putea spune chiar ca nu are personalitate. I-ai luat doar numele din anime caci personalitatea i-ai schimbat-o complet si sincer nu imi place ce ai facut cu ea... la fel si in cazul lui Orochimaru. Se vede perfect ca faci aceste povestioare ca sa descri scene in 2... saruturi mai exact si asta nu ar fi ceva gresit daca ai acorda mai multa atentie si celorlalte aspecte. Tu pornesti bine dar clar cand se intalnesc in trei miscari ajung la saruturi si povesti de dragoste extraordinare... si aici nu mai imi place mie. Pare fals... mult prea fals. Nu ai nici un pic de emotie... doar fapte insirate doar ca sa faci un mic decor pana la sarut... care ca de obicei este descris bine... iar apoi iar o dam in aiureli. Nu imi plac deloc personajele create... sunt copilaroase, si false... prea se intorc asa la 100 de grade si problema e ca in loc sa ma socheze... cum ar trebui... la tine e ceva banal. Plus ca... imaginatia este mare intradevar si libera... dar hai ma ca Orochimaru are de 3 ori varsta lui Sasuke :(

Si... mai departe? inca nu avem un final.


A treia poveste:

In sfarsit avem un nume... ma bucur.

Capitolul 1:

poale = Partea de la talie în jos a unui obiect de îmbrăcăminte... deci calcand in balti nu ai cum sa te uzi la poale
Din nou nu lasi spatiu dupa anumite semne de punctuatie.
Din nou la tine timpurile sunt la gramada.
"in fata mea s-a afisat o cladire mare," - suna urat s-a afisat... ramai la "a aparut"
"tragand vesnica usa dupa mine" - "vesnica" nu are nici un rost... face doar sa sune mai urat
capul, in incercarea - virgula nu are ce cauta acolo
"enes stangace," - stangaci
"si au intrat inauntru" - suna urat: au mers inauntru

Parere generala:

Te axezi foarte mult pe descrierea fizica si iti repet asta nu e totul. Nu prea ma intereseaza cu ce sunt imbracati, toate detaliile despre trasaturile lor fizice... sau ce ii inconjoara cu exactitate... vreau sa imi vorbesti despre sentimentele lor. Am senzatia ca citesc benzi desenate... in care doar vad dar nu imi transmit nimic... doar daca ma straduiesc eu sa-mi imaginez ce "trebuia" sa simt. Scri fara greseli si imi place, dar ma omori cu o descriere fizica si cu lipsa sentimentelor.

Capitolul 2:

"de o usa a unei toalete" - de usa unei toalete
"geaca" - pai mai devreme avea palton
"Am luat perna mica in brate si am iesit sa vad ce se intampla." - scoate asta te rog. E adult si barbat... nu copil de 3 ani... si fetita
In sfarsit ai descris mai mult sentimentele decat aspectul. Felicitari pentru imbunatatire. Capitolul asta mi-a placut mai mult decat restul ( ma refer la tot ce ai scris ) in ceea ce priveste descrierea.

Parere generala:

Fara greseli... bravo. Ai o problema si ti-am mai spus-o. Prea e asa rapida trecerea... totul se rezolva cu un sarut... ei bine nu totul se rezolva cu un sarut... la tine gata il saruta nu se asteapta si magia s-a produs. Mi-ar fi placut putina negare, adica daca tot ura persoanele de acelasi sex ca idee de cuplu, putea sa aibe si el o repulsie la inceput... tu vrei sa faci schimbari de 100 de grade in ceea ce priveste personalitatea lor, ti-am mai spus si inainte, doar ca nu o faci cum trebuie... mai lucreaza... sunt convinsa ca iti va iesi cu timpul. Oricum pentru varsta ta, te descurci destul de bine.




In concluzie:


1. Scri ingrijit... bravo
2. Descri bine saruturile, dar in rest treci prea repede peste si asta nu-mi place
3. Te axezi numai pe scena sarutului... in rest, povestea pare asa... scrisa doar sa existe... desi ultimul capitol postat a fost mai promitator.
4. Ai o mare problema cu timpurile
5. Povestile tale nu prea par credibile... au o nota de falsitate... si nu prea iti dai seama cand faci asta... esti inca mica si o sa mai dureze pana o sa iti dai tu seama de cum trebuie sa stea lucrurile... adica nu totul trebuie sa fie ca in basme... sti realitatea nu e un basm cu happy ending.

Oricum, iti urez succes... te descurci bine pentru varsta ta si sper sa continui sa te imbunatatesti.

Acestea fiind spuse: comanda onorata!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Moments of Life - kame.'s Yaoi OneShots kame. 1 2.085 13-04-2013, 02:46 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Despina's Oneshots (yaoi, yuri & hentai) Wolves 3 2.460 11-08-2011, 05:26 AM
Ultimul răspuns: Wolves
  Despina's Oneshots (yaoi, yuri & hentai) Wolves 3 2.641 11-08-2011, 05:26 AM
Ultimul răspuns: Wolves
  Yaoi Queen`s oneshots [*YAOI*] Yaoi Queen 21 24.788 16-01-2011, 04:18 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Mikarulove`s Oneshots [yaoi] mikarulove 1 2.808 30-11-2009, 01:00 PM
Ultimul răspuns: Luzer


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)