Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My silly gfx >_>

#11
Bun deci am revenit cu o noua semnatura. Sper sa va placa chiar dak pe aici bate vantul.
[Imagine: afraid.jpg]

Okz sunt mai gothica si asa am incercat sa fac si semnatura asta, ceva pe stilul meu :]]. Pe unii poate ca o sa vi se para ciudat XD,
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#12
E bine pentru o începătoare.Chiar nu ai vrea să le vezi pe ale mele :]]. Sunt minunate!
Ai talent,să nu te laşi,ok?
Toate îmi plac,sunt super drăguţe! Nu cred că aş putea alege una din ele 4 .
Cum am mai spus sunt super adorabile!
Fighting!! Şi arată-ne mai muuuult!
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#13
Multumesc Life ca ai dat pe la mine. Eu respect parerile dar mai ales si criticile sau sfaturile care mi se dau, pentru ca din ele progresez. :] Sankyu inca o data si de data asta am mai facut ceva dupa ce am mai stat iarasi si sa examinez si o pauza din cauza scolii >_>. Abracadabra 21

[Imagine: exist.jpg]


[Imagine: bloodl.jpg]


Sper sa va placa ^_^
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#14
Ultimele.

Ă, să înţeleg că cele două sig-uri sunt făcute de tine şi de Kid ? Sau mai bine zis, majoritatea sig-urilor din topic-ul tău, dacă nu chiar toate, dar dacă aşa te semnezi tu te-aş ruga să-mi scuzi greşeala.

Primul sig e foarte plitisitor, şi scriu asta pentru că în sig apare doar culoarea verde ( alb şi negru nu se pun pentru că sunt non-culori ), nici un colţişor din sig-ul tău nu atrage privirea în vreun fel, o pată de culoare ( altă culoare decât verde ) ar atrage atenţia şi poate mai salva sig-ul ăla. Apoi, liniile alea înclinate care apar pe tot sig-ul cu siguranţă nu a fost ideea ta/voastră cea mai bună, puteai să mai ştergi din ele şi să laşi mai mult pe lângă personaj şi din loc în loc în restul sig-ului, măcar aşa ar ieşi ceva mai în evidenţă dar . . .

Al doilea e ceva mai bun, mai ales că nu predomină o singură culoare. Este puţin cam simpluţ dar chiar nu e rău, problema ar fi textul care, poate ţi-ai dat seama sau nu, nu arată prea bine din cauza font-ului folosit şi poate şi din cauza mărimii, să nu mai zic de poziţionarea sa care . . . lasă de dorit, încearcă să te mai uişi şi la alte topic-uri de pe aici ( topic-uri cu gfx evident ) să uităte atent şi începe să îţi pui întrebări, " Cum a poziţionat ăla text-ul ? , De ce a folosit font-ul ăla ? De ce a pus personajul în partea aia ? " şi punânduţi atâtea şi atâtea întrebări vei încerca să găseşti singură răspunsul, şi aşa vei evolua şi tu în ceea ce priveşte Photoshop-ul, sau cel puţin cu lucrurile de baza, şi nu te mulţumi doar cu brushurile pe care le ai acum, cere la alţi useri alte c4d sau caută singură, fă şi tu ce făceam eu la început când eram începătoare, mă uitam la sig-urile altora şi în fiecare găseam câte ceva care să-mi placă, textura, brush, c4d etc. îl salvam şi îl editam în Paint încercuind ceea ce doream să am şi eu, apoi dădeam PM user-ului şi îi ceream c4d, textura, ce dracu era. 21

Ah, şi încă ceva, dacă faci sig-urile cu Kid . . . mai bine nu, încearcă să te descurci şi singură, să te poţi descurca şi singură, cine ştie, poate Kid te şi încurcă, ţie îţi vine o idee pentru un sig, îi spui ei şi nu îi place poate pentru că nu a înţeles sau cine ştie şi te descurajează iar tu nu mai faci nimic, cine ştie, poate ar fi fost o idee chiar bună, sau . . . poate e deacord dar când lucraţi împreună ea ţi-o schimbă radical şi apoi nu eşti mulţumită de rezultat.

Succes pe viitor şi scuză-mi eventualele greşeli de tastare.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#15
Nu am mai trecut pe la tine de mult >.< Gomenasai,gomenasai! So,o sa le comentez pe ultimele doua:

Prima: Primul font folosit nu prea se potriveste.Iar semnatura ta mergea pe un opacity mai mic 39
A doua: Calitatea nu e foarte buna >< Si semnatura ta e prea mare si iar mergea pe un opacity mai mic.Nici textul nu prea-mi place 39 Mergea alt font. Si borderul nu prea-mi place,ar fi fost mai bine daca era negru >>

Anyway,bafta in continuare!
[Imagine: girlsignature.png]

Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love,
And fill me with your poison.
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim,
Ready for abduction.
Boy, you're an alien,
Your touch is foreign
It's supernatural, extraterrestrial.


[Imagine: ilikemusicsignature2.png]
A painter paints pictures on canvas.
But musicians paint their pictures on silence. ~L. Stokowski



#16
Pentru cultura ta draga mimisor ^_^ nu fac signurile in colaborare cu nimeni, ca sa stii. Ci acela este un nick pe care il folosesc pe alte forumuri, dar aici nu lam folosit. Este Denissu sweet kid, si ca sa nu mai scriu sweet ma semnez Denissu s.kid ^_^.
Si va rog, nu mai bagati alti useri in discutie aici. Si mersi ca ati dat pe aici.Si ca sa nu fie off pun o semnatura.

[Imagine: annasign.jpg]
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#17
(06-11-2010, 06:47 PM).Denissu-chan A scris: Pentru cultura ta draga mimisor ^_^ nu fac signurile in colaborare cu nimeni, ca sa stii. Ci acela este un nick pe care il folosesc pe alte forumuri, dar aici nu lam folosit. Este Denissu sweet kid, si ca sa nu mai scriu sweet ma semnez Denissu s.kid ^_^.
Si va rog, nu mai bagati alti useri in discutie aici. Si mersi ca ati dat pe aici.Si ca sa nu fie off pun o semnatura.

Cred că nu ai citit tot ce am spus.

Citat:Ă, să înţeleg că cele două sig-uri sunt făcute de tine şi de Kid ? Sau mai bine zis, majoritatea sig-urilor din topic-ul tău, dacă nu chiar toate, dar dacă aşa te semnezi tu te-aş ruga să-mi scuzi greşeala.

Oricum, să nu zici că sunt chiar off.

Să-ţi spun că vorbesc la pereţi ? Azi ţi-am spus despre acele linii.
În caz că n-ai citit nici asta.

Citat:Apoi, liniile alea înclinate care apar pe tot sig-ul cu siguranţă nu a fost ideea ta/voastră cea mai bună, puteai să mai ştergi din ele şi să laşi mai mult pe lângă personaj şi din loc în loc în restul sig-ului, măcar aşa ar ieşi ceva mai în evidenţă dar . . .

În rest e binişor, puteai să mai scazi opacitatea textului de culoare mai închisă.

Noroc.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#18
Asa e textura Mimisor ^_^, la unele persoane chiar le place. Dar voi incerca sa le scad opacitatea sa vedem ce iasa. ^_^. Oricum ma bucur ca sa lamurit situatia si multumesc ca ai trecut si pe la je XD.

Dau edit cand mai pun signuri. :]]
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#19
Mie mi se par ca pentru o incepatoare sunt chiar foarte bune .
Vad ca tutorialele si ceva munca te - au facut se evoluezi . Eu nu sunt experta in GFx sau Ps dar macar sa vin cu cateva incurajari . La inceput nu prea mi - au lacut imaginiile alese dar daca tie iti place e ceea ce conteaza .
Revenind la penultimul tau post cu acel sig .
Chiar mi - a placut . Mai ales culorile . Cred ca asta a fost al doilea [ sper sa nu ma insel ] sig care mi - a ' atras ' atentia dintre toate celalante .

Sa nu te lasi batuta ! Sa faci si sa faci GFx - uri pana o sa il manuiesti si mai bine !
Ja ne ' la edit - ul ala mult promis .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#20
Renunt la editare, cred ca voi sterge postul :]]. Multumesc Omogen si vin cu editul. Stiu e foarte repede XD. Dar de! X3 Si sankyu de incurajari pupic

[Imagine: dontsay.jpg]

[Imagine: muzica.jpg]
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)