Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Music Channel da k-pop~!

#1
Pai, Music Channel ne-a implinit visul tuturor celor care asculta k-pop, acela de-a da k-pop la TV!~
In fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 20:55 [ de preferat sa deschideti TV-ul la 20:50, asa, poate dau mai devreme], dau cate o melodie aleasa de fani pe pagina lor de FaceBook:
http://www.facebook.com/fanpagemusicchannel
Dati in jos si vedeti acolo: K-pop Pill. Trebuie doar sa votati cu trupa/melodia preferata <3.

Sper ca am deschis unde trebuia topicul, si ca n-am facut vreo greseala, daca da, rog pe cineva sa stearga topic-ul, asta daca [ , ] credeti ca este nefolositor. <3
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#2
Cine e informatoarea supremă? 15 Mersi Doamne că m-ai făcut să deschid azi televizorul praise Prima oară când am văzut reclama m-am ridicat în fund şi m-am dus să-mi iau ochelarii. Nu-mi venea să cred, nici acum nu-mi vine. Am ţipat ca vaca şi am speriat-o pe mama 21 Deci Music Chanel is the best ! Aş fi vrut să existe un program întreg [ juma' de oră, o oră or smth ], dar şi o melodie e un început <3

Kpop'ul va conduce lumea cândva !
[Imagine: Hm757.png]





#3
Ii iubesc pe oamenii astia !! Sunt geniali, din toate punctele de vedere : )) Ma bucur ca baga kpop. Cu siguranta au aparut mai multi fani acum xD Si au si de ce : > Melodiile care au fost date au fost cu adevarat geniale.
Pacat ca nu dau mai des. Asta e toata supararea mea. Si, lol, oamenii incep sa se certe pe facebook, ca de ce aleg melodia "x", sa aleaga melodia "y" = )) Se vede ca sunt fani inraiti : )) Iti vine sa ii pupi cand se cearta xD.
Eu una ma bucur ca dau kpop : > Chiar ma bucur. Nu ma asteptam niciodata la acest lucru O__O Pe bune acum. Nu credeam ca sunt atat de multi fani in Romania.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#4
Parerea mea e ca nu faca si alti fani, dar cine stie. Oricum, noroc cu ei, ca au avut acel curaj. U-tv au dat o melodie apoi "Sayonara, dragilor (dragi romani)". Ce pot spune, cand cineva promite si se tine de promisiune, merita respect, iar asta consta si in gradul promisiunii facute. xd Oricum ar fi, cand au dat Big Bang - Heaven (si nu mai stiu cum), m-am binoclat in TV cand l-au dat pe T.O.P (ceea ce era si logic). :-b
Tata: Smulge-ti parul din cap! (urmarindu-ma *eram calma, fara griji, nu-s obsedata 78*)
Eu: Nu-s genul. 78
Doamne, sa dea pagini din mangauri yaoi sau sa dea Okane Ga Nai la TV, sa mor eu de nu mor si tip si strig "Kanou-san!" si "Bitch, get your hands on it 19 -making reference to Aya-san(chan), little shit *devil looking* *muhahahaha*". Are yaoi maniac and I do not care for other opinions, duuh, logic. :-b
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
Mz: Este foarte ciudat, sti : )) Daca nu am facut-o pana acum. Si intr-un fel...e sentimentul asta de mandrie : )) Ma simt mandra ca stiam de kpop inainte sa se dea la televizor in Romania xD.Multi au descoperit kpopul doar acum. Eu sunt asa, mandra ca il stiu mai de demult b-). Si e foarte ciudat, cand in camera mai e si mama sau fratele si intreaba tot felul de intrebari tampite: Cine sunt "chinezii" astia? Ala zici ca-i fata, uite ala e machiat. Wow, da ce vorbesc ei acolo? Si tot felul de intrebari aiurea = )) Si eu ma prefac ca nu-i ascult. Oricum, e un sentiment foarte placut sa ii vad la televizor.
Ieri am fost pe la varamea si ea prinde si Music Channel Hu o.o Si ne uitam noi pe music channel pe la ora 13 si ceva si deodata apare B2st - Bad girl. Am cazut ca o sa cad de pe fotoliu = )). Venise melodia asa pe neasteptate xD. Of, cat imi doresc sa dea B2st cat de curand posibil si pe Music Channlul nostru.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#6
Da, a devenit cineva. Vara mea ! = ))). Nu stiu alte persoane insa cu siguranta au devenit multe. E cam imposibil sa nu devina cineva fan,right ? o.o Vara mea, dupa ce a ascultat melodia B2st- Bad Girl, pe MC Hu a innebunit. Momentan numai B2st asculta, insa totul incepe de undeva, right? : )). A inceput sa asculte si niste melodii de la 2NE1, Shinee, Big Bang si MBLAQ, insa habar nu are cine e cine = )). O sa ii ia ceva pana sa se obisnuiasca, insa nu e nicio graba : > .
Eu inca sper sa bage trupe noi macar in pollul de pe facebook. Din cate stiu, cei de la MC trebuie sa dea niste bani pe aceste videoclipuri TT_TT. Sper sa nu se zgarceasca prea mult : )).

[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#7
Iiiih...nu am prins Mona LisaT_T
azi a dat SNSD-Hoot
ca de obicei...am tipat, am dat la maxim si am inceput sa dansez...pana a intrat tata in camera si a comentat ceva de chineji21
La inceput mi-a displacut ideea de a da kpop la tv...eu in loc sa fac lumea sa asculte, vreau sa pastrez muzica doar pentru mine21
Acum sunt foarte entuziasmata, pentru ca ma gandesc ca in acelasi timp, alte multe persoane obsedate ca mine se uita pe Music Channel^^
[Imagine: kyuhyun_by_kawaiimiu-d45nk94.jpg]
~What Kyuhyun wants, Kyuhyun gets!~

#8
E chiar amazing faptul ca da,dar e nasol faptul ca odata cu difuzarea mv-urilor,au inceput si scoaterile de ochi 22 so yah.
Aish,eu am murit total cand am vazut MBLAQ la TV.Eram in al 90lea cer.Am dat televizorul la maxim si am inceput sa dau party like a boss cu MBLAQ 21.A fost super si ma bucur ca am prins de doua ori @____@.

@Osiris: Da,da astazi la VIP Hour cica.Au facut reportaj cu fanmeetingul de la inceputul lunii so yah 15.

#9
B2st B2st B2st !!!!! Daca nu dau, ii batem pana ii distrugem >.> Si apoi o sa dea B2st, asa de frica noastra = )) Shock15 Si vreau sa dea trupe noi !! T-ara, Sistar, DBSK, 2Pm, 2am, Boyfriend, G.Na, oh, si ce misto daca ar da melodia I remember de la Bang Yong Guk: > Lesin daca da!!! Dar stiu ca n-o sa dea TT_TT.
Of, chiar vreau o.o Nu am cum sa ratez kpopul de azi. Numai sa nu se ia curentul o.o Omg, ar fi chiar culmea. Fix la 9 sa se ia = )).
Dam din popou la 9 : >
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
Ooooo~ Aşa e, dăm din popou. Mă crezi că şi mie mi-e frică să nu vină vreo furtună atunci, sau să se întâmple ceva să nu mai văd? Mă bat dacă nu văd. OMFG BANG YONG GUK! MOR, LEŞIN DACĂ ÎL VĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂD!
ÅžI B2ST, OMFG OMFG *FANGIRLING*.
Ar fi minunat, nu? De-abia aÅŸtept.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Rate the song ! [ K-music version ] Denny 247 102.094 13-04-2013, 11:48 AM
Ultimul răspuns: Liar
  LIVE Music Bank. SooMin 0 2.374 10-09-2010, 12:49 PM
Ultimul răspuns: SooMin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)