Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

More Than Love...[+16/+17]

#81
omg ms k m-ai anuntat,si asa am 15 ani da eu ma gandesc la prostii8->
ahem,reveenind:)),deci e foarte bun hentaiul.Chiar ai descris actiunea din plin,mama stii sa descrii nu gluma,nu a fost plictisitor deloc,mai ales k noi suntem perversi:X.
mi-a placut,sincer a fost bestial.
ast nextu,anunta-ma si data viit,mersi mult:*
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#82
More Than Love
Capitolul 19

I can`t give up, I can`t give in
Not as long as I got one shot for your love
So give me a chance and you will see,
You will see how much I love you


Pic, pic, pic....Ploua. Tipic, doar este luna septembrie, este deja toamna. Micutele picaturi cadeau nestingherite din cer, in timp ce fulgerul brazda cerul, parca rupandu-l in doua, urmat de un sunet asurzitor, tunetul. Stateam si priveam pe geam, sprijinita de pervaz, pur si simplu ploaia ma linistea, ma introducea intr-o stare profunda de...melancolie, amintirile jucandu-se in capul meu. Cand vad ca ploua, ma gandesc la tatal meu si la Alejandro. O lacrima se scurge pe chipul meu, iar amintirea aceea curge, aceea zi neutra, in care visul meu s-a implinit se deruleaza de nenumarate ori in capul meu. Gandul acesta ma face sa plang mai tare, prima mea iubire, retraita in acest moment...

¸.•*¨*`•.¸Flash Back¸.•*¨*`•.¸

-Te rog, nu ma mai lovi! zbieram la Shiny, o fata cu parul castaniu si ochii albastrui, dusmanca mea de moarte, care ma ura pentru simplul fapt ca stateam in banca cu Alejandro... Te rog nu ma mai lovi! Ma doare! tot repetam, in speranta ca se va oprii, dar nu a fost asat. Lacrimile mele curgeau pe chipul palid, buzele mele sangerand de la palmele pe care le primeam de la satena. Cuvintele ei ma raneau, palmele ei ma dureau, eram o carpa, un nimic, precum un caine.

-Micuta t***ulita sper ca iti place, asta merita o catea ca tine care se ia de Alejandropuki al meu! iar in urmatorul moment, mi-a tras un picior in splina, izbindu-ma cu putere de gresia baii in care ne aflam, facandu-ma sa sangerez atat pe gura cat si pe nas, spargandu-mi capul, iar un urlet venit din partea mea rasunand in baie, facandu-o pe ea cat si pe mimozele ei sa rada victorios.

Satena si-a deschis ochii, uitandu-se la mine, privirea ei triunfatoare se schimbase intr-una speriata, in timp ce mimozele ei au fugit de la locul cu pricina, lasandu-o pe ea singura. Ma dureau toate, nu mai stiam cine sunt, iar o ceata deansa se lasa usor, usor, facandu-ma somnoroasa si din ce in ce mai grea. Shiny zambea strengar, se pare ca nu ii era frica de inchisoare, se simtea victorioasa, mi-a facut rau cum mi-a promis daca ma voi mai atinge de Alejandro, sau Alejandropuki cum ii zicea ea. Ce puteam sa fac? Era irezistibil. Brunetul cu ochii verzi, delicios si sexy, a ajuns la inima mea, inima inghetate a unei fete aproape orfane, perfecutata de toti si toate. In scoala asta am reputatia de ,,Emoista tocilara'', fiinta tratata urat de mai toata lumea, inafara de prietenele mele cele mai bune si , intr-un mod total ciudat, de Alejnadro. Ma evita toata lumea, uneori si el ma neglija, dar ma ajuta la greu, de ce acum nu este langa mine? Imi pun mana la cap si observ cu stupoare cum sangele se prelinge printre degetele mele, ajungand pe gresia albastra, un raset isteric isi face loc in incapere, dandu-i o aura din filmele horror, am innebunit? Chiar asa de sadica sunt?

Shiny se uita la mine triunfator, apropindu-se pentru lovitura finala. Ma resemnez, pentru ca o sa ajung la bunicul, o sa scap de Shiny si cretinele ei si o sa las in urma...doar prietenii si familia, oare e bine ce gandesc?. Satena isi pregateste pumnul, care era predestinat maxilarului meu, deja vanat de la palmele usturatoare aplicate de nenumarate ori de catre ea si mimozele ei screlozate si cretine, doua vampe, iar cu Shiny, erau triorul c****ele scolii. Imi inchid ochii, lasand ultimele doua lacrimi sa se scurga, asteptand sa se faca negru in fata ochilor, sa cad greu la pamant si sa mor intr-un final, ajungand langa tata. Imi musc buza de nerabdare, iar inima mea se face mica cat a unui purice, mi-am strans picioarele la piept, asa incat impactul sa fie mortal. Nu se intampla nimic.

-Hei, esti bine Saku? se aude o voce suava, dulce si atat de iubitoare, fiecare cuvant era incarcat cu cate un sentiment pozitiv, care mi-a dat curajul sa imi deschid ochii, ramanand pe moment socata de persoana care se afla in fata mea. Alejandro...frumosul meu brunet ma privea adanc in ochi, incercand sa afle daca sunt bine sau nu, era ingrijorat, foarte ingrijorat. Rosesc usor, si il intreb ce cauta aici, el raspuzandu-mi ca a avut chef sa se ,,joace'' cu o vampa. Chicotesc cristalin uitand de durerile suferite mai devreme, simtindu-ma libera precum o pasare si usoara precum un fulg.

Ne priveam amandoi in ochi, chipurile noastre apropindu-se, incercand sa indeplineasca un micut vis, dorit de amandoi, probabil. Rosesc usor, si inchid ochii, asteptand sa se intample, sa se implineasca dorinta mea din fiecare seara, dorinta ascunsa intr-un coltisori al inimii, dorinta mea inchisa in frica si durere. Ii simt parfumul de liliac, care imi ,,invadeaza'' respiratia, facandu-ma sa inspir lacom acel miros, pastrandu-l pentru mine macar pentru cateva secunde, dorindu-mi-l pe veci. Buzele noastre se unesc intr-un sarut dulce, timid, care incet devine unul pasional. Buzele noastre se framantau intr-un ritm haotic, in timp ce Alejandro ma tragea mai aproape de el, simtindu-i caldura emanata de corpul sau care ma incalzea pe loc, puteam sa simt iubirea ce purta in aer. Mana lui se plimba pe spatele meu, incalzindu-l usor, facandu-ma sa uit de Shiny si c*****e ei, de raul pe care mi l-au facut, un zambet strengar imi apare in coltul gurii, eram fericita. Sarutul se incheie in cele din urma, iar negrul ma acapareaza, am pierdut prea mult sange.


¸.•*¨*`•.¸End Flash Back¸.•*¨*`•.¸

Lacrimile se scurg pe chipul meu, facandu-ma sa ma las in jos pe perete, ajungand pe podeaua rece, suspinand. Imi era asa de dor de el, de atingerile lui timide, de saruturile noastre pasionale, de sotile noastre facute pe la spatele mamei si parintilor lui. Chiar daca il am pe Sasuke, care ma iubeste, si il iubesc, si eu enorm, imi este atat de dor de Alejandro si tata. Inima mea parca sangereaza la acest gand, pana si sufletul meu plange, pana si natura plange. De ce mi te-a luat Dumnezeu? De ce amandoi? De ce durerea mea este infinita? De ce m-am nascut? Lacrimile mele se scurg pe obrajii rumeni, unindu-se si cazand pe podeaua maronie, udandu-o. Parca ar fi fost ieri, parca ieri ne-am intalnit, parca ieri mai sarutat, parca ieri ai murit impreuna cu tata de ziua de Craciun.

O mana se plimba pe pantecul meu marisor, imbratisandu-ma pe la spate, facandu-ma sa tresar, linistindu-ma cand vad ca este doar Sasuke. Isi spijina barbia de crestetul capului meu, soptindu-mi sa ma linistesc, ca totul va fi bine. Minciuni, nu va fi bine, Alejandro nu va invia, cu atat mai putin tata. Viata mea este o continua suferinta, niciodata nu se va sfarsi.

-Te iubesc! se aude vocea lui dulce, rasunandu-mi in timpan, soptindu-mi de nenumarate ori aceste doua cuvinte, senzual la ureche, fiorii plimbandu-se prin corpul meu, o caldura interioara cuprinzandu-ma in totalitate. Ma intorc cu fata la el si ii sar in brate, spunandu-i ca si eu il iubesc. Lacrimile mele curg, ajungand pe spatele brunetului, plimbandu-se nestingherite. Mana lui se plimba pe spatele meu, incercand sa ma linisteasca, tinandu-ma strans la pieptul lui, simtindu-i inima cum bate cu putere, la unisol cu a mea. Daca si el ar muri, m-as sinucide, nu as suporta sa raman fara el, il iubesc atat de tare...

Poze...
Alejandro
Shiny
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#83
Iubire>:D<
A fost foarte fain capitolul, acum am aflat si eu mai multe despre acest Alejandro...pare destul de dulce, cel putin cred eu, pardon...parea...la trecut :]]
Hmm, Shiny aia o panarama :]] asta mi-a dat de inteles comportamentul ei de degenerata :]]
Hmm, foarte frumos si reusit a fost sfarsitul...acele cuvinte 'Te iubesc' atat de dulci...off, dragostea asta. Astept next-ul, sunt curioasa s vad ce iti mai nazareste :]]

Kiss and Hug ! :bye:

#84
Hi!!!
Am vnt cu un comm pe la tinee:)
Saraca Saku'...a suferit mereu,a fost batuta shi de cretinele alea,parca mi'o imaginam plina de sange...
parca imi vine sa plang:((...ce bine ca era si Alejandro prin preaja:x
Sti ce ar fi ''dragutz''? Sa moara si Sas'ke:-|Mama Mia...mai bne tac:))
Asha...mi'a placut la sfarsit,ce moment dramatic:love: 8->
'Te iubesc' asta e cel mai frumos cuvat din LUME...8->
Cam atat sh s ma anunti sh p mne data viitoare dap?;))
K nu m'ai mai anuntzat..:-w
Astept next-ul:x
Spor la scris si multa inspiratiee:x:x
Bye bye!!! Pup dulke k o bombonikaa:*
:bye:
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#85
Deci tot am gasit ceva pervers in capitolul asta:))
Alejandro o saruta cand era in halul ala de batuta? La ce ii statea capul? La ce se gandea?=)) Ehhh:-j glumeam si eu. E cam proasta Shiny asta:-?, nu tre' sa omori pe cineva pentru un baiat. Capitolul a fost cam dramatic, dar mi-a placut:*. Dar ca sa fiu sincera iti spun ce nu-mi place: numele lui Alejandro=)), nu te supara, dar eu nu prea suport spaniola-->traume din copilarie=)). Sa revenim la lucruri serioase(:|. A fost un capitol bun, dar fara perversitati:-< :))).
Asteptam nextu` si sper ca ma anunti si data viitoare:X:*
:Bye:
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#86
Asa deci premiera, am scris cu diacritice :)). A fost oribil >.> Nu cred ca o sa mai scriu vreodata cu diacritice [-(...Deci nextul :*: [srry daca e scurt, ma cam lasa ideeile]

More than Love
Capitolul 20


I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Singurătatea, este cuvântul care mă reprezintă cel mai mult. Doar inima mea se aude în negura nopţii, acompaniată de sunetul provocat de animalele nocturne. Am devenit atât de singuratică in ultimul timp, de ce? Poate pentru că Sasuke nu mai stă cu mine, aşa cum stătea odată, este mai retras, mai...rece, atât cu mine, cât si cu ceilalţi. Lacrimile mele se scurg şiroaie pe obrajii mei albicioşi, plângeam, dar nu de tristeţe ci de...dor. Nu mai îi auzeam inima cum bate la unison cu a mea, cuvintele dulci pe care mi le spunea odinioară noaptea, ce mă făceau să mă calmez, doar singuratătatea şi suspinele mele animau puţin imaginea scoasă din filmele dramatice sau din tablourile alb-negru, sec. Sasuke de ce mă laşi şi tu ca şi Alejandro şi tata, de ce toţi mă părăsiţi când am nevoie mai mare de voi? Mereu îmi spuneai că o să fi cu mine la bine şi la rău, dar te-ai înşelat, m-ai minţit. Acum sunt singură, eu cu lacrimile mele, nimeni nu este lângă mine să-mi ofere un umăr, iar cel mai rau, tu nu eşti aici, asta doare cel mai tare.

Iar am căzut în gânduri ce dor, iar am fost abandonată, dar de data asta o să lupt, nu o să mai las tristeţea să ma <<aline>> aşa că de ce nu m-aş distra puţin? Mă ridic de pe jos, sperând că nu o să racesc unde nu trebuie şi mă îndrept spre barul cu alcool, unde aveam nenumarate sticle de Whisky, Gin, Vin şi alte nebunii de cine ştie când zacând pe acolo.. Ştiu că sunt insarcinată in trei luni şi jumatate cu copilul meu şi al lui Sasuke, la cei douăzeci de ani ai mei este normal, dar acum este o situaţie disperată, trebuie să o fac, trebuie să îmi înnec amarul măcar in bautură, dacă nu am un umăr pe care să plâng. Iau toate sticlele de Whisky pe care le pot căra şi pornesc cu ele la parter, în living pentru un micuţ ,,tratament'' tradiţional.

-Pentru Sasuke, pentru mine, pentru copil şi ce o sa mai vină, hai noroc! spun eu şi dau sticla peste cap, ajugând să o golesc în numai două minute, poate chiar aveam stofa de beţivă. Deschid o altă sticlă, şi înca una, şi înca una, până se termină toate şi iau la rand sticlele de Gin. Eram aşa de ameţită, râdeam la orice cuvânt pe care îl ziceam, mă bălăngăneam precum gelatina, iar ceaţa deansă ce se lăsa peste ochii mei mă enerva cumplit, mii de înjurături iesind printre dinţii mei. Simţeam un impuls care îmi zicea să termin cu toată mascarada asta şi să-l sun pe Sasuke, sau poate pe mama şi Kakashi să vină să mă ajute, puteam să mor de supra doză, dar mintea unui beţiv nu gandeşte aşa, deci, am continuat să tot beau, începând să mă simt din ce in ce mai bine cu fiecare sticlă dată peste cap, poate chiar prea bine.

Mă simţeam chiar bine, foarte bine, milioane de gânduri au fost pur şi simplu ,,rase de pe faţa pământului'' cu ajutorul băuturii, ar trebui să beau mai des. Încerc să mă ridic de pe jos dar fără folos, totul se bălăngănea odată cu corpul meu, ironic dacă mă intrebaţi pe mine. Încep sa râd, aveam un râs cristalin la început, de ce zic ,,la început''? Ei bine pentru că, acel frumos râs s-a transformat intr-unu-l isteric, demn de o nebună şi jumatate, chiar nu mă mai recunoşteam, mă speriam şi pe mine. O durere atroce de cap mă face să tac, pentru un moment insă, apoi începând partida de înjuraturi. Ce dracu este cu mine? Băgamiaş ceva în băutură...Off, este numai vina mea, de ce trebuia sa beau? Ce se va întampla cu copilul acum? Dau cu pumnul puternic în masă, reuşind să o zgarii bine de tot, arătând de parca un urs Grizzli a fost la mine in casă distrugând micuţa masă de cafea, minunat acum mai vorbesc şi singură.

Mă frec cu mâna stângă la cap, încercând cât de cât să diminuez aceea cumplită durere care mă enerva nespus de mult. Pffiu, nu o să mai beau niciodată, ăsta este un juramânt solemn. Îmi deschid ochii, vazând că defapt, nu mai sunt aşa de singură in cameră, în faţa mea se află marele macho-man, Sasuke Uchiha stând în genunchi în faţa mea, tot întrebându-se ce am facut? Pufnesc în râs, faţa lui era una josnică, dacă mă iubea stătea cu mine nu pleca. Deci până la urma urmei ce o mai vrea şi screlozatul ăsta?

-Sakura, ce ai facut? De ce eşti beată? spune el, parcă având un nod in gât, eu încă râdzând. Îi explic cu frumosul, şi cu cât mai multe cuvinte drăguţe că eu m-am îmbătat pentru că el m-a lăsat singură, pentru că mă evită şi nu în ultimul rând pentru că nu mai este aşa de dulce şi atent cu mine de să vedem...două săptămâni? Ochii lui negri precum un abis fără fund se măresc, oare chiar îl doare sau se preface? Neaa....este doar un joc de al lui.

Mâinile lui calde îmi înconjoară talia subţire ridicându-mă de jos, ducându-mă undeva la etaj. Capul meu era aşa de greu, defapt totul corpul meu era greu, iar ceaţa deansă ce tot se plimba de ici-colo mă înnebunea şi enerva în acelaş timp, îmi venea să zbier de nervi, o poftă nebună de scandal punând stăpânire pe mine. Întrebarea totuşi rămâne, ce o vrea Sasuke de la mine? S*x? Oftez resemnată, cine ştie ce îi poate capul ăla a lui plin ochi de perversitaţi, prostie si neuroni, acoperit de aceea padure neagră, hai că am început să devin stupidă şi încă cum. Lua-oar d***u de băutură, din cauza ta nici să comunic nu mai pot. Inima mea se opreşte pentru un moment, oare, aveam să fac un infarct? Nu, nu, nu, nu vreau să mor, nu o să las asta să se întample, mai ales in braţele lui, l-aş face să sufere prea mult. Îmi vine să vărs, milioane de simptome ciudate mă acaparează, pe care până acum nu le-am mai întalnit, oare aveam să mor? Măcar mor la el in braţe, chiar dacă o să îl fac să sufere, mor în braţele celui care m-a rănit şi pe care îl iubesc nespus de mult, o să ajung la tata şi Alejandro, o să fie bine intr-un final, nu este o mare pierdere. Ce tot vorbesc? Numai baliverne zic, urăsc bautura...

Sunt trezită din visare de către apa rece care se prăbuşeşte precum o avalanşă peste corpul meu...ACOPERIT DE HAINE? Omul ăsta nu este sănătos la cap, sunt hainele mele preferate, mai sunt şi de firmă, jur că dacă paţesc ceva (hainele) o să ajungă una cu pământul. Apa rece se izbeşte de corpul meu, făcându-mă să tremur din toate incheieturile, îmi era frig, foame şi mă mai durea şi capul, ce stări tâmpite pot să am. Îl privesc pe brunet, care savura din plin priveliştea, rochiţa mea albă cu bulinuţe negre s-a mulat pe corp, lăsând la vedere frumoasele mele forme rotunde şi apetisante, azi mi-am găsit să nu îmi iau sutien. Îl trag cu mine în cabina de duş, şi îl trântesc de un perete al acesteia, sărutându-l tandru pe buze, mi-a fost atât de dor de el. Buzele noastre se frământau într-un ritm nebun, dându-i sansa brunetului să îmi sugă si muşte buza inferioară, ajungând într-un final la un duel cu limba pe viaţă şi pe moarte. Mă joc cu una din suviţele lui negre, făcând sărutul mai adânc, mâinile lui plimbându-se pe abdomenul meu şi mai sus, făcându-mă sa gem uşor de plăcere. Mă simt aşa de bine, apa rece nu mă mai deranjează, deja m-am încalzit, dar oare de ce totul se face negru dintr-o dată şi corpul meu pică greu la pământ? Ăăăă..da...am leşinat.

P.S: Nu toate diacriticile sunt puse :)).
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#87
Hello>:D<
Primaaaaaaaaaa!!!Deci tre' sa zic ceva pana nu uit: nu mai cenzura atat de dur:)), am vazut undeva d***u si nu stiu de ce nu m-am gandit la dr*cu, ci la dur*x=))). Nici nu are sens:-j. Capitolul asta a fost mai scurt, dar nu m-a deranjat;). Ai descris frumos:* si ma bucur ca Sakura s-a imbatat, dar asta mi-a facut pofta de o bere:)). Chiar ma intrebam cum e sa fi beat si tu ai descris minunat:)). Mi-a placut si acest capitol:love:, dar nu mai adu vorba de Alejandro si de tatal ei atat de des, devine putin plictisitor. Dar asta e doar pararea mea, nu trebuie luata in seama:))
Astept nextu` cu nerabdare:*
:bye:
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#88
Ms k m-ai anuntzaaat:* pwp:x
Yeeey a 2-a la comm:X din nou=))
Asha...deci Sakura s-a apucat de bautura:-|Doamne Fereste mai e si insarcinta#-o
Bautura asta ke face din om...
Ah da mi-a placut replica Sakurei:))cu hai noroc!:))
Sti ke ma macina pe mine?:-?Sasuke chiar e asa rece si distant?Sa nu-mi spui ca o s-o paraseasca
Mai bine nici nu ma mai gandesc,:-ss
Zici ca acest capitol este scurt...nu'i draga;)
Cam atat pentru azi :x
Ma anuntzi kand vine next-ul da?
Pwp dulke dulkeee:*:*:x
:bye:
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#89
helloo
Imi pare rau ca am pierdut un capitol, am fost plecata de acasa... O sa comentez ambele capitole... Primul: La Flash Back spuneai ceva de genul "... daca o sa mor, macar o sa-l revad pe tata...", dar la final ai spus ca "... au murit impreuna... ". Deci au murit in acelasi timp ? Daca gresec eu, imi cer scuze, dar asa am retinut. Al doilea: Sa bea alcool in starea in care este ? Este nebuna. Descrierea, naratiunea, dialogul, sunt bune.

:bye:

#90
Off, iarta-ma ca nu am dat comm de la inceput, dar faza e ca am fost la tara...un loc indepartat si ferit de tehnologie :]]
Deci sa stii ca mi-a placut enorm de mult next-ul, sentimentele descrise, absolut tot..sa stii ca nici eu nu pot sa scriu cu diacritice, pur si simplu ma enerveaza :]]
Momentul ala din cabina de dus a fost incendiar :x I love it :x
Pai, eu astept next-ul, sper sa il scrii cat mai repede.
Kiss and Hug!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)