Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

More Than Love...[+16/+17]

#71
UN SINGUR LUCRU AM DE SPUS....
DEABIA ASTEPT URMATORUL CAPITOL YEEEEEY!!!!<:-P
He he...imi plake k ejti putin perversa:> :)) putin mai moolt:)) DAR E BINE!!!:))
Aaah...de capitolul asta ce sa zik decat k imi plake molt molt molt! cum mi-au placut si celelate..:> asha deci kand am vazut partea aia cu Sakura vampir,mi'o imaginam si m-a trecut un fior de groaza...
:-s...si Sakura deci acum e bad gilr:> plake plake>:)
Astea au fost lucrurile care le'am avut de spus
Bye bye:bye:
TE POOP DULKE DULKE:* SI SPOR LA SCRIIS:> SA FACI SUPER MIJTO HENATI-UL:>
Gatha hai k te las papaa:*:*:x:c
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#72
Hey! am ajuns si eu pe aici dupa mult timp de stat pe bara. Vreau sa iti zic ca imi place mult de tot ficul tau si ca este in foarte mare parte original! Sincer chiar nu ma asteptam la "Karin + Kakashi" >:)>:):)) imi place mult cum gandesti, sper ca Sakura sa pastreze copilul, masa sa nu faca urat si sa faci si "SEZONUL 2" , faza cu vampirul....UUhhh deja ma trece un fior rece! Brrr!:))a fost foarte tare, greseli nu am vazut deloc, descriere ai chiar dupa mine prea multa insa este excelenta, naratiunea imi pare putin de tot cam grabita...adik au facut-o o singura data si deja a ajuns gravida, e sensibila! Inrest cum ti-am mai zis imi place mult de tot. Astept cu nerabdare nextul!

Ja ne!
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#73
[center]More Than Love
Capitolul 18
Atentie acest capitol contine faze interzise minorilor sub 16-18 ani
Hentai dur!!!!
+18 PE BUNE!! :]]

Late night gonna hit the town, Gonna take you out
Gonna make you go, Whoa whoa
Midnight Romeo
Show me yours and I'll show you mine, Gonna make you sweat
Gonna feel it head to toe. You know I'm your
Midnight Romeo

P.O.V by Sakura Haruno

Dupa trei luni...8 septembrie, 21:00 p.m[/center]


Totul merge din ce in ce mai prost. Sasuke nici nu ma mai baga in seama, abia daca mai imi vorbeste, si cand vreau sa il sarut...imi raspunde dar rece si fara sentimente. Oare am gresit undeva? Oare nu ma mai iubeste? Oare este suparat ca sunt insarcinata? Atatea intrebari se invart in capul meu, iar ca deobicei nici un raspuns nu este plauzibil. De fiecare data cand il simt ca nu este langa mine inima mea sangereaza, ochii mei varsa lacrimii de durere, suspinele auzindu-se deseori in baie sau in camera mea. Patul meu este gol, lafel ca inima mea, nu mai doarme cu mine a ales sa doarma in camera de oaspetii. Oare unde am gresit? Dar eu stiu ca mite, stiu si sustin asta pentru ca...ochii lui, ochii lui spun totul pe fata. Ma iubeste, stiu asta, dar oare de ce se comporta asa ciudat? Totul a inceput la o saptamana dupa ce i-am promis ca o sa ma daru...Nu am mai continuat pentru ca mi-am dat seama de ce era suparat, pentru ca nu m-am mai culcat cu el. Ce motiv patetic...

Un zambet trist imi, oarecum, imi lumineaza fata posomorata, probabil ca daca eu nu m-am daruit lui, cine stie ce tarfa a platit sa o faca in locul meu. Adevarul este, ca am nevoie sa il simt cum se joaca cu corpul meu, sa ii simt bataile inimii, macar pentru cateva minute, macar pentru atat. Off, Karin si Kakashi s-au mutat intr-un apartament in centrul orasului, lasandu-mi ditamai casa mie si lui Sasuke, sub pretextul: ,,Acesta este cuibusorul vostru, copii.'', pe dracu cuibusor. Oftez sonor, este greu sa locuieste intr-o casa mare cu detoate cu iubitul tau? Pentru mine da, nu il simt langa mine, nu ii simt atingerile tandre sau saruturile, nu il simt absolut deloc ca este cu mine. In marea lui parte din timp si-o petrece cu amici in baruri, venind tarziu acasa manga. Totusi acum este acasa, in camera lui inchis. Tot timpul sta in camera aceea intunecoasa, evita orice contact cu mine de parca as avea raie sau ceva de genul, off, il doresc, am nevoie de el si de trupul lui, am nevoie sa imi satisfac dorul de el si acest moft trupesc.

Zambesc dulce, gandindu-ma la momentele frumoase petrecute cu el, ochii mei fiind atintiti spre cer. Sunt pe acoperisul casei, imbracata cu o rochita neagra larga, care imi scotea in evidenta frumoasele forme date de la mama natura. Imi strang genunchii la piept, lasand o ultima lacrima sa se scurga pe chipul meu albicios, apoi cobor si...ma duc in baie pentru a ma demachia. Cu grija cobor pe balcon, iar in doua minute sunt in baie, privindu-mi chipul trist si jalnicul zambet pe care il am pe fata. Poate, chiar meritam ce se intampla, poate chiar nu sunt soritata unei vieti frumoase si iubita, dar asta este, nu ar fi prima chestie rea care mi s-a intamplat. Tata si Alejandro, jur pe ce am mai sfant ca nu o sa va uit, amintirea voastra va tainui mereu. Doua buze se plimba pe gatul meu, facandu-ma sa tresar, uitandu-ma speriata spre infractor...Sasuke. Mainile lui se jucau pe pantecul meu destul de marisor, in timp ce el imi savura pielea fina gatului, facandu-ma sa imi dau capul pe spate de placere, gemand usor cand ma musca de ea, precum un vampir insetat de sange, dar in noaptea asta el nu cauta sange ci altceva…

-Te rog, fi a mea..-incepe brunetul sa zica, mii de fiori raspandindu-se in tot corpul meu, iar usor, cu fiecare cuvant pe care il zicea ma excitam din ce in ce mai mult, am aprobat din cap fara sa stau pe ganduri, inca un geamat auzindu-se in incapere. Imi unesc buzele cu cele ale lui intr-un sarut pasional, de dor, de iubire, incarcat cu tot ce simteam pe moment. Ma musca usor de buza inferioara facandu-ma sa gem adanc, in timp ce imi masa unul dintre sani prin rochie. Cu miscari domoale pornim spre usa baii, care dadea in dormitorul meu, unde patul ne astepta pentru o noapte fierbinte. Apas pe clanta, in speranta ca se va deschide, dar raman stupefiata cand vad ca, clanta a cazut jos. Eram blocati in baie?!- Se pare ca va trebui sa ne distram aici, spune acesta in timp ce buzele lui le acaparara pe ale mele intr-un sarut inocent, care incepea usor, usor sa devina violent, pervers in totalitate.

Mergem cu spatele, fara ca macar sa ne pese ca am putea cadea, buzele noastre framantandu-se intr-un ritm nebunesc, iar limbile noastre jucandu-se pe viata si pe moarte una cu alta. Mainile lui se plimbau pe corpul meu, mangaindu-l prin rochia din satin. Dintr-o data simt ca nu mai am unde sa ma duc, devina fiind masina de spalat care imi bloca drumul. Acesta zambeste smecher neintrerupand sarutul, iar mainile lui imi inconjoara talia suindu-ma pe masina asa incat am ajuns la aceeasi inaltime, el fiind cu un cap si putin mai inalt decat mine. Mainile lui ,,magice'' au facut in asa fel incat rochia mea sa dispara in mai putin de doua secunde, asa incat am ramas in lenjeria neagra care imi etala formele frumoase si rotunde, care asteptau sa fie degustate de brunet. Pur si simplu i-am smuls camasa violet de pe el, expunandu-i frumosii muschii, atat de apetisanti, pe care numai decat am inceput sa ii mangai. Cu miscarii calculate, Sasuke si-a varat mana pana la inchizatoarea sutienului meu, dandu-mi-l jos, aruncandu-l undeva prin baie. Si-a lipit corpul de al meu, asa incant sanii mei erau presati de pectoralii lui, sfarcurile mele intarite gadilandu-l si excitandu-l peste masura, iar sarutul nostru se tot adancea, devenind din ce in ce mai pervers.

Mana lui aluneca usor pe corpul meu ajungand in acel loc unde lumina nu ajunge, si incepe sa il maseze, tachinandu-mi vizuina, facandu-ma sa gem adanc de placere. Incepe sa imi suga posesiv dar in acelas timp suav unul dintre sfarcuri muscandu-l usor, rotindu-l in gura, gemetele mele fiind auzite din ce in ce mai des. Mi-am varat mana in parul lui negru tinandu-l la pieptul meu, tragandu-l incet de firele de par, semn ca placerea era peste limita si mai vroiam. Ma patrunde cu doua degete, iar un tipat scurt se aude in incapere, facandu-l pe brunet sa rada infundat, iar eu mi-am dat capul pe spate, respirand scadat, delectandu-ma cu micutul tratament. Facea miscari de dute-vino in ritm alert in timp ce se juca cu sfarcurile mele, lingandu-le si sugandu-le, gemetele mele hranindu-l din plin, la un moment dat a inceput si el sa geama, cand il trageam de parul negru ca noaptea. Ma dau jos de pe masina de spalat, sarutandu-l apasat pe buze, limba lui cercetandu-mi lacasul umed, jucandu-se in voie cu limba mea, mana lui fiind inca in acel loc, masandu-l. Ne indreptam spre marea noastra cabina de dus, si cand zic mare zic foarte mare, iar apa ne izbeste, facandu-ma sa tremur usor. Ne lasam amandoi pe gresia rece, sarutandu-ne incontinuu, eu stand in poala lui. Mi-a dat jos bikini negrii pe care ii purtam, iar eu boxerii albastri, ramanand amandoi pe comanda nud. M-a intrebat din priviri daca sunt pregatita, eu sarutandu-l fugar pe buze in semn ca da.M-a penetrat incet, incercand sa nu imi provoce durere, dar nu a fost posibil, o lacrima se scurse pe obrazul meu, iar cand am vrut sa gem serios, mi-a acaparat buzele intr-un sarut pasional. Facea miscari alerte de sus in joc, mainile lui aflandu-se pe solduile mele marind ritmul miscarilor, gemand amandoi de placere, cand sarutul nostrum a luat sfarsit. Gemetele noastre rasunau in incaperea aproximativ goala, excitandu-ne usor.

-Mai a…daanc….mai repede Sasuke, spun eu printe gemetele de placere, miscarile devenind din ce in ce mai rapide, iar brunetul ma penetra din ce in ce mai adanc, facandu-ma sa mor…de plecere.

Amandoi gemeam de placere, iar un strat subtire de transpiratie ne acoperea. M-am intors cu spatele la el, marind ritmul miscarile de sus in jos. Mi-am dat capul pe spate, savurand aceste momente atat de frumoase, bucurandu-ma ca m-a facut a lui, iar. Buzele lui imi savurau pielea gatului, muscandu-o usor, gemand din ce in ce mai adanc. M-a patruns adanc si dur, iar eu am tipat scurt gemand in acelas timp, semn ca actul a luat sfarsit, iar el si-a dat drumul in mine. Dupa inca cateva minute, am putut deschide usa camerei si m-am trantit pe patul moale pe burta, respirand scadat, oboseala ma termina intr-un totul. Dar se pare ca cineva mai avea chef de joaca pentru ca….Fara nici un advertisment, Sasuke m-a penetrate pe la spate, facandu-ma sa tip scurt de durere, strangand micuta perna in brate. Facea miscari alerte de dute-vino in timp ce imi mangaia si saruta fesele, gemetele mele rasunand in camera animate numai de corpurile noastre.

Dupa inca o ora de actiune, corpul meu a devenit precum un sac de cartofi, ploapele vrand sa se inchida, abia daca mai puteam sa vorbesc. Am adormit repede, fara macar sa ma mai invelesc, ceea ce era cam jenant, fiind goala pusca. Aud un ,,te iubesc’’ somnoros venit, probabil, din partea brunetului, eu raspunzandu-I jumate adormita, ,,Si eu te…’’, dar nu mai continui pentru ca alunec in tara viselor, cu gandul la tot ce s-a intamplat in seara asta.

[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#74
OMG elz :O .
Apai asta o fost hentai dr nu gluma .
Deci , ceea ce vreau sa zic este : wow :perv:
A fost super-duper-mega-extra-incredibil !
TE ADOR !
IL ADOR !
ASA ca adu nextu` !
Z`bye ! :bye:
[center][Imagine: 17d10516.gif]
Listen true music xD

Smoke the life ,
Cuz` life smoke you. xD[/center]

#75
Yooy :x Ce hentai.

Omg, da ce scene ti'au venit in minte mai Elzu' :)) Stiu ca n'am prea comentat --> EXcuse me :o3 --> Dar chiar nu mi-as fi imaginat ca Sakura este vampa :| Asta a fost un shock 4 me :| Oare vampi poat sa ramana insarcinati cu gemeni? :)) Ca din cate stiu eo, Sakura era insarcinata cand Sasu s'a apucat sa o BEEEEEEEEEEP a doua oara :))

Astept nextul dear :* Sa ma anunti :*
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#76
Elz te bat :-L Cum de numai anuntat ca ai pus next :-L vezi ce-ti fac eu pe mess :]]
Revenind la capitol, deci aveai dreptate cand ai zis k urmatorul capitol va contine hentai, dar unul extrem de dur...descris din toate punctele de vedere, cred :-?
Oricum ti-am zis eu k o sa te perfectionezi la capitolul asta, am avut dreptate :]
Ei bine, Sasuke e un mare pervers, vrea sa .... cu Sakura si knd e gravida...Nu se abtine, saracu'
Astept urmatorul capitol, sper sa il aduci kt mai repede.
Kiss and Hug !

P.S. Sunt Andre, mi-am schimbat numele, semnatura, tot :]]

#77
Buna fata!!:x cum sa nu iti dau eu comm se poate;)
OMG!!!:-o
Asta da hentai...omg nu imi mai gasesc cuvintele crede-ma!!!
Doamne ejti geniaala asta a fost mai super decat celalat...sau dak ma gandesc mai bne ambele au fost super,mega mijto:>
Numai stiu ce sa zik am ramas uimita o.O dar mi-a si placuuut:>he hee...
A da mersi molt molt k m-ai anuntat:* pupiik:*:x
Asha sa revenim...:-?Deci Saku' este insaarcinata ha?:-?
Si tot ii e aminte de nebunii mama mama:>nu'i cuminte deloc:)) Dar imi plakee!!>:)
Atat am avut de zis sh....
NEXT NEXT NEEEXT:pls:
Deabiaa asteeept...:x:x
Hai k te'am pupat duuuulke:*
Bye byee!!:bye:
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#78
Elz! Insfarsit next-ul.
Pai draga mea, ce as putea sa spun. Mi-a placut foarte mult. Da tu chiar nu glumeai cand ai zis ca faci un hentai in dus. Lasand asta. Capitolul a fost minunat. Te descurci foarte bine. Naratiunea este foarte frumoasa. Ti-am zis de nenumarate ori ca imi place cum narezi. Dialogul nu a fost sec si deloc mult. Descrierea.. mai conteaza? Sti ca e superba. Se imbina foarte frumos cu celelalte moduri de expunere. Greseli de tastare nu am vazut. Cine s-ar mai uita dupa ele cand actiunea decurge asa de lin si asa de frumos? Uhm, mama! Cata perversitate. Imi placeee~.
Dear Elz, eu te astept cu next-ul cat mai repede.
Bafta si muuuuuuuuu~lta imaginatie in continuare.

Bye, bye! : ]

#79
Ioi Doamne:)) Cata perversitate:O=p~. A fost genial... Pacat ca nu am varsta necesara ca sa si citesc=)). Mi-a placut mult, de astazi hentai are alt inteles:)) e elztai=)). Deja incep sa numar emoticoanele, sunt cam multe:-?:)).

Abia astept nextu` si sper ca ma anunti si data viitoare:*
:bye::love:
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#80
helloooo
Imi cer scuze ca nu am comentat, chiar ma gandeam s-o n-o mai fac, dar stiu cum este sa rogi pe cineva si acea persoana sa nu intre, din aceasta cauza trebuia neaparat sa comentez. Capitolul ? NU stiu cu ce sa incep.... Mi se pare ciudat ca Sasuke s-a suparat pe ea dintr-o "prostie", stiu ca este un absedat, ai dovedit de multe ori asta, dar chiar si asa, mi se pare ciudat... Sper ca nu a inselat-o... Ce spun eu aici ? As vrea s-o insele, ar deveni mai interesant ficul, ca in momentul de fata sta pe butuci. Descriere, dialog, naratiune sunt bune.

:bye:




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)