Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

More Than Love...[+16/+17]

#61
[center]More Than Love
Capitolul 16
Partea 1[/center]



[center]I’m trying to have fun, i love you, but you want me
You got a lot of (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) appeal,
I don’t play baby, I’m for real
Oh ya mami, lemme get the mocha,
Come get a little closer and bite me

P.O.V by Sasuke Uchiha[/center]




Nici nu am mai avut timp sa clipesc ca in secunda urmatoare am pornit spre ea sa o salvez, impulsul venind din inima. Eram intr-o cursa contra cronometru, inima imi statea in gat, aveam sentimentul ca o sa ma impiedic si o sa o pied pentru vecie, dar ma incapatanam, si am continuat sa alerg. De ce? Pentru ca o iubesc pe aceasta faptura minunata. Nu vroiam sa las asta sa se intample una ca asta, fata asta m-a facut sa iubesc dinnou, sa simt ce este iubirea, chipul ei angelic, corpul ei minunat, atat de pura este aceasta fiinta care imi poarta copilul in pantece. Rhh...Eu am facut-o sa isi vrea moartea, chiar atat de nesabuit sunt? De ce Doamne numai suferinta aduc? Nu...Nu o sa o pierd, o sa ii spun in fata ce simt pentru ea, chiar daca ma va consta...viata. Ajung in dreptul ei si o iau in brate precum o mireasa, apoi...am inghetat in mijlocul strazii. Farurile tirului deveneau din ce in ce mai mari, cloxonul imi urla in timpane parca urland sa ma dau la o parte, sa nu imi ratez viata. Ochii mei se marira, eram in stare de soc, nu mai puteam sa fac nimic, totul a inghetat...Respiratia mea a devenit domoala, iar Sakura s-a lasat in bratele mele, semn...ca a lesinat, iar eu...nici mult nu mai veam. Deci o sa murim impreuna, ,,pana moartea ne va desparti...'', deci acum a venit finalul povestii de dragoste?

-Salveaza-te, nu iti rata viata...Promit ca nu o sa vin la tine, nu o sa traiesc...se aude o voce dulce, care venea de undeva de jos, de sus, nici macar nu stiu de unde. Atat de multa suferinta si dragoste in fiecare cuvant rostit apasat si tipat, oare cine era? In acel moment mi-a revenit, si ne-am salvat, chiar in ultima clipa. Cum adica ,,nu o sa traiesc''? Ce vroia sa zica? Nu inteleg nimic, dar tot ce stiu este ca trebuie sa ajung rapid cu Sakura in casa.

Am facut-o sa isi vrea moartea, fiinta iubita a vrut sa moara din cauza a ce am zis, ce fel de om sunt? Atat de multe ganduri imi zburda prin cap, suferinta imi umple inima trista, iar o melodie sinistra acompaniaza totul, un gand fugar, sadic, trece rapid prin mintea mea, lasandu-si amprenta si o oarecare speranta, dar imi scutur capul, uitandu-l imediat. Imi indrept privirea spre minunata mea rozalie, care zacea in bratele mele, alba ca varul, buzele, odinioara, rozalii fiind acum un mov pal, arata precum un mort-viu. Chiar si cand este adormit, lesinata, poate chiar si moarta este atat de frumoasa. Ochii ei verzi precum iarba sub acoperiti de ploape, nelansandu-ma sa ii descopar secretele care numai ea le stie. Tanjesc sa ii simt buzele cum se framanta cu ale mele, tanjesc sa ii simt coprul vibrand sub corpul meu, tanjesc dupa prezenta ei care ma incarca cu fericire si iubire. Privirea mea coboara de la chipul ei angelic la bustul ei. Rochia aceea alba, care este acum uda, a devenit multa pe ea, lasandu-ma sa ii admir frumosii sani rotunzi si mari, prin sutienul usor transparent de culoare rosie, care ma excita al naibi de mult.

-Kakashi? Karin? Este cineva acasa? incep sa urlu eu, in speranta ca cineva ma va ajuta cu rozalia, ca ma va consola si imi va zice:,, Nu e vina ta, o sa se rezolve'', dar nimeni, mereu nimeni. Casa era pustie, vantul adia usor, facand atmosfera una scoasa din filmele horror cu vampiri sau cu ucigasi in serie. Inima mea era ca un purice, un fior trece rapid prin corpul meu, facandu-ma sa tresar, iar o stare de somnolenta isi face prezenta in camera. Ma asez cu tot cu rozalia pe canapea invelindu-ne cu o patura, impratisandu-o pe la spate, adormind imediat, eram asa de obosit, nici macar vise nu aveam, parca eram mort.

Simt cum cineva sa ma saruta, si isi plimba mainile pe corpul meu. Deschid ochii si dau de niste ochii verzi, pofticiosi cu un chef nebun de ,,joaca''. Nu mai inteleg nimic, acum cateva ore era suparata pe mine, aproape ca a putut sa moara si acum are chef joaca? Sincer..nu imi displace, am nevoie sa ii gust din nou acele forme divine, atat de fructoase, pe care le-am simtit in noaptea precedenta, care ma fac sa innebunesc numai cand le vad. Nu sunt un obsedat sexual ci unul obsedat de ea, de fiinta ei atat de angelica, divina, perfecta. Corpul ei aproximativ gol, acoperit doar de aceea lenjerie rosie, ma facea sa o doresc si mai mult, mult mai mult. Ma napustesc asupra ei, zdrobindu-mi buzele de buzele ei intr-un sarut pasional. Buzele noastre se framantau intr-un ritm nebun, pervers, erotic. Limbile noastre se duelau pe viata si moarte, buzele ei cu gust de miere ma faceau sa adancesc sarutul, sa il fac mult mai pervers. Mana mea se plimba pe corpul ei dotat, ajugand sa ma joc in interiorul unei coapse, atat de aproape de aceea zona facand miscari circulare. Gemetele ei rasunau in camera, in timp ce ii sarutam gatul, penetrandu-l cu dintii, cobor mai jos vrand sa ii dau sutienul jos, sa ii pot admira acei sani divini. Simt cum ceva se scurge pe una din mana mea...

-Sakura, sangerezi?! tip eu la ea, facand-o sa se sperie, dar nu era mai speriata ca mine. Ce se intampla cu ea?

Imi pare rau pentru eventualele greseli de tastare sau descriere:((
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#62
OMG, iubire ai pus next si inca ce next. Doamne, m-ai lasat cu ochii pe podea. Deci wow, ce frumoasa a fost descrierea ta, speciala. Doamne si Sasuke asta e atat de pervers, nu se satura de sex :))) .
M-ai lasat in ceata cu : "-Sakura, sangerezi?!" Omg, sper sa nu fie nimic grav. A drq sangerare, in ce moment si-a facut si ea aparitia. Le-a stricat placerea :))
Aduk next-ul repede ca mor de nerabdare, oare ce se va intampla :-?
O.K. Cam atat.
Kiss and Hug, Elz !

#63
Elz - chan! Un capitol absolut minunat.

Ah, deci ce as putea spune? Ador ficul tau la nebunie! Este pur si simplu minunat. Uhm, lasand asta. Naratiune ai avut. Narezi foarte frumos. Dialogul.. au fost acolo doua replici, dar deloc neinteresante. Descrierea a fost superba! Cireasa de pe tort. Ai descris foarte frumos sentimentele lui Sasuke. Parca eram in mintea lui.. si vedeam ce simte. In fine.. greseli de tastare nu prea cred ca am vazut. Sincera sa fiu nici nu am fost atenta dupa ele. Actiunea decurge frumos si incet. Nu prea repede si nici prea incet. Totul merge absolut foarte bine. Aoleu! Sangereaza?! Sas'ke vezi ca tot pe tine dau vina! Stai asa.. o fi.. de la ce cred eu ca o fi? o.o In fine.. o-m trai si o-m vedea. ^^

Te astept cu nextu' dear Elz.
Bafta si multa, multa inspiratie in continuare. : ]

#64
heloo
Multumesc ca nu mai anuntat... esti foarte rea... niciodata nu ma anunti :(( :d . Deci a scapat din accident cu ajutorul lui Sasuke, deci acea sperietura pe acre am avut-o la capitolul precedent era pentru acea voce ce a auzit-o Sasuke, care nu stiu a cui poate fi... a unui inger ? Descrierea a fost uimitoare, ultimul paragraf a fost descris pervers, dar mai important, a fost descris cum trebuia, cu multe amanunte. Cam atat.

:bye:

#65
Buna Elz!!!:x


Wow...o.O deci capitolul a fost super tare,ma bucur atat de moolt k a salvat-o Sas'ke:x chiar daca era
sa moara si el...si Sakura nici nu s-a trezit bne k ii este si aminte de ''joaca'':>?
Imi place,place,place:D
Deci cam atat am avut sa iti zik ji te rog sa ma anunti ji p mne kand vne next-ul:(( pleasee :pls:
Hai k te'am pwpat dulke dulke de tot:*:*
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#66
Lume imi pare rau dar eu nu va pot anunta pentru ca sunt pe tema camneleon :(( Scuze...Multumesc pentru comm-uri si uitati next :x

[center]More Than Love
Capitolul 17
Partea a 2-a

Looking, look up on the dance floor
She's amazing, on the dance floor
When she moves God I want more
Keep it going girl cause you're the best star
I gotta stay
Go little bad girl, little bad girl

P.O.V by Sasuke Uchiha
[/center]

Imi ridic privirea si dau de niste ochi verzi sangerii, lacomi. Pe chipul ei palid se scurgeau firisoare de sange care ajungeau sa pateze frumoasa canapea alba din piele, un miros straniu era un aer, unul asemanator crinilor in plin sezon. Buzele ei movalii erau...mult prea reci si acre si tari, precum o caramida, ochii ei deveneau din verzi in negri, apoi din negri in albastri si invers. Eram traumatizat si socat, ce se intampla aici? Am ajuns intr-un film horror? Un fior imi strapunge inima cand aceasta se apropie de mine, miscandu-si corpul dintr-o parte in alta, eu dandu-ma mai in spate, nu vroiam sa ma atinga cine stie ce putea sa imi faca. Corpul ei a devenit neobisnuit de alb, asemanat cu cel al unei nauci. Sunt speriat, total speriat, sangele izvoraste din corpul ei precum o cascada, patandu-mi camasa alba iar printre buzele ei isi fac aparitia doi canini ascutiti.

-Vampir....eram socat, defapt dublu socat, cum putea fiinta mea iubita, sufletul meu pereche sa fie un vampir? Imi inchid ochii lasandu-ma pe spate, aceeptandu-mi viitoara viata, cea eterna. Nu a durat mult pana mi-am redeschis pentru ca se pare, ca aceasta ,,bad girl'' avea chef de ,,joaca'' mana ei fiind in ,,acel'' loc. Corpul ei se misca lasciv pe langa mine, fracandu-se de acel loc, in acelas timp, excitandu-ma. Nu vroiam sa vada ca imi place, poate daca o resping o sa plece, dar nu...nu cred, vampiri au un apetit sexual destul de ridicat, mai ridicat decat al nostru, chiar daca sunt respinse tot o sa o faca ce vor. Mainile ei firave imi deschid nasturii camasii, lingandu-si pervers buzele, un dezgust total de mine ma face sa pufnesc, dandu-ma cu capul de spatarul canapelei.

Sangele de pe chipul ei albicios se scurgea si ajunge pe un obraz al meu. Ma simteam excitat, inspaimantat, socat, traumatizat, toate starile prostesti de pe lume se ragaseau in mine, le simteam pe toate in acel moment. Acele forme divine pareau sa fie mai mari, mai apetisante, ma ademeneau spre pierzanie, isipita era mult prea mare, trebuie sa rezist, doar sunt barbat. Imi inchid ochii rugandu-ma ca totul sa se termine odata, in timp ce vampirita imi saruta pieptul, ligandu-i si muscandu-i usor, dandu-mi stari false de euforie. Nu pot spune ca nu imi placea pentru ca as minti, adoram ce imi facea, si chiar doream mai mult, dar nu cu ea, ci cu Sakura mea. Canini ei se indreapta spre gatul meu, simt cum vine sfarsitul, viata eterna se apropie de mine cu pasi repezi si pofticiosi...

-Iubi, trezestete, iubi! -se aude o voce dulce, iar doua maini ma clatina in speranta ca o sa ma trezesc. Imi deschid ochii, iar lumina ma izbeste in plin, nu puteam distinge nimic doar albul imi inunda campul vizual. Clipesc de cateva ori incercand sa ma acomodez cu lumina difuza si reusesc, iar un chip bland cu un zambet mare pe fata ma intampina.- Somnorosule ai dormit ceva timp, este zece dimineata, mama si Ka...tata au plecat la cumparaturi... -continua aceasta chicotind cristalin. Incep sa zambesc, este ea, simt asta, defapt stiu asta, as recunoaste-o dintr-o mie pe rozalia mea. O trag mai aproape de mine, din neatentie aceasta cazand pe mine, sanii ei presandu-se de pectoralii mei. Aceasta roseste in obraji mutandu-si privirea in alta parte, cat pot sa o iubesc eu pe aceasta persoana. Timiditatea ei este asta de dulce, defapt, persoana ei este atat de dulce. Zambesc smecher si ii ridic chipul, privindu-o adanc in ochii aceea verzi care m-au vrajit inca din prima clipa.-

Ii ating timid buzele, asa incat sa o fac sa doreasca mai mult. Imi presez buzele mele de ale ei intr-un sarut apasat, incepand sa le framant in ritmul pe care il prefera ea. Mainile ei se aflau dupa gatul meu jucandu-se in parul negru ca abanosul, iar mainile mele se strecurau sub rochita ei alba in volana, cu un decolteu generos, jucandu-se cu bikinii ei. Chiar mi-o doream, chiar o vroiam numai pentru mine si chiar in acest moment, aici. Picioarele ei zvelte erau un jurul taliei mele, facandu-ma sa zambesc pervers, puteam sa continui daca vreau. Limba mea se duela pe viata si pe moarte cu limba ei, a mea castigand intr-un final, lasandu-ma sa fac ce vreau cu limbuta ei care parca numai avea viata. Zambesc in sinea mea si o musc de buza inferioara, facandu-o sa geama usor. Gemetele ei ma excitau, ma duceau pe culmile pasiunii, imi faceau inima de doua ori mai mare. Sti, cand persoana pe care o iubesti te iubeste, si te lasa sa faci ce vrei cu ea, in limita a tot ce e bun, devi atat de fericit, euforic. Parul ei rozaliu imi mangaia obrazul drept, gadilandu-ma in acelas timp. Oare pot trece mai departe? Imi scot mana de sub rochia fetei si incep sa o frec usor pe spate, facand o oarecare diversiune, apoi trag de fermoarul rochiei. Aceasta tresare, intrarupand sarutul, iar pentru cateva minute ramane socata, parca ar fi venit de pe alta planeta, dar isi revine si zambeste gingas, ridicandu-se de pe mine.

-Te, te, te, Sasuke, daca ai atat nevoie de corpul meu, astepta si iti voi da dublu, pentru ca si eu tanjesc dupa tine.- imi sopteste aceasta pasional la ureche, facandu-ma sa zambesc pervers. Dar totul se distruge cand o amintire dureroasa isi face loc in capul meu, copilul, incercarea de suicid, oare ma iertat? Un fior trece rapid prin corpul meu, facandu-ma sa tremur usor.-

-Sakura, sti, imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat, vorbele pe care le-am spus au fost pe moment, la nervi si mai mult ca orice, vreau sa imi intemeiez o familie cu tine, spun eu rasufland usurat, mi-am luat o piatra de pe inima. Ma simteam oarecum usurat dar si vinovat in egala masura, acum de ea depinde daca ma iarta sau daca nu. Simt un sarut fugar pe buze si un ,,Te-am iertat...'' spus in fuga, iar apoi dispare la etaj, auzindu-se usa de la baie cum se inchide. Cat de minunata poate fi femeia asta.

Zambesc smecher, a zis ca o sa imi dea dublu de actiune, abia astept Sakura Haruno, sa imi arati tot ce poti. O stare de perversitate se face simtita in corpul meu, iar nerabdarea ma acapareaza, nu pot sa o bruschez pentru ca s-ar speria si m-ar crede un obsedat sexual, sau mai rau, ar crede ca sunt indragostit de corpul ei nu si de ceea ce e, aceea finta minunata, dulce, calma, calda, iubitoare, perversa. Zambetul acela nu a disparut de pe chipul meu, fetita buna devina bad girl, abia astept sa vad asta, sa ma faci sa o simt, sa te simt langa mine o noapte in treaga, una si aceeasi persoana.

~~~Next Chapter: HENTAI \:D/, tra lallalala! P.O.V by Sakura Haruno :)) [Scuze nu ma pot abtine trebuie sa mai fac un hentai=))]~~~
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#67
Hello:X
Capitolul asta a fost minunat:chuu:. Dupa ce am inceput sa citesc ma intrebam ce s-a intamplat cu incercarea de sinucidere a Sakurai, apoi m-am uitat mai sus si am observat ca am ratat un capitol, deoarece cineva nu m-am anuntat:-w. In fine:-j, capitolele au fost perverse:)) si asta mi-a placut>:), actiunea nu a fost alergata, dialogul-putin si bun, iar descrierea a fost rupta din rai:X, adica felul in care descri, caci daca ne luam dupa continut numai rai nu este:))
Astept nextu`:*
:bye:
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#68
Buna, iubita >:D<
Capitolul a fost extraordinar, mi-a placut la nebunie...hehehe eu stiam k este un vis si stiu ca urmatorul capitol va cuprinde un minunat hentai a la Elz ..
Ma bucur ca Sasuke si-a cerut scuza iar Sakura l-a iertat fara sa stea pe ganduri, vai, abia astept capitolul de vineri :x
O.K. Cam atat, nu uitta de next.
Kiss and Hug, Elz !
:bye:

#69
Hello dear Elz! >:D<
Un capitol la fel de frumos ca toate celelalte. Chiar n-am ce comenta. Toate au fost la locul lor. Naratiunea a fost frumoasa. Narezi foarte frumos dar stiai asta. Dialogul.. acolo cateva replici dar foarte frumoase si deloc neinteresante. Descrierea.. uh, ce as putea zice? <: A fost super ca deobicei. Picatura care umple paharul. Cireasa de pe tort. : ] Greseli de tastare nu am vazut. Nici nu m-am uitat dupa ele. Actiunea decurge asa frumossss~ ah cat poate sa-mi placa ficul asta. Dear te descurci minunat. Nu stiu ce comentarii as putea sa gasesc. Uhm.. ce pervers e Sasuke. Imi placeeee.<3 Perversu' lu' mama. Asa te vreau. Deabea astept capitolul urmator. Presimt ca va fi cel mai tare hentai. Lalala~ hai cu nextu' Elz! : ] Deja nu mai am rabdare.

Bafta si mullllll~ta inspiratie.
Bye, bye. :bye:

#70
helloo
Pe mine m-ai cam pus in ceata. Deci s-a trezit dupa ce a salvat-o ? Deci copilul este adevarat ? Ea a vrut sa se sinucida ? Sasuke a salvat-o ? NU inteleg nimci. Faza cu vampirul...good. Chiar atat de pervers este Sasuke incat sa si-o imagineze asa ? Saraca Sakura nu intelege nimic... Dublu ? M agandesc la vodafon, dublu :)) . Lasa. Capitolul a fost bun.

:bye:




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)