Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

More Than Love...[+16/+17]

#51
More Than Love
Capitolul 14

Dedicat scumpei mele Laly

Eu incerc da' nu prea reusesc, Cred ca nu e specific barbatesc.
Totusi, o să-ncerc sa iti soptesc: te iu...
Eu o să-ncerc să îţi şoptesc: te iu... băi, ce greu e... nu, ca pot!
Totusi, o sa-ncerc să îţi şoptesc:
Te ïubesc.


Soarele rasare, ahh dimineata, prima parte a zilei, care este cea mai...enervanta. Trebuie sa ma trezesc din frumoasele mele vise si sa dau de cruda realitate. Uneori as vrea sa dorm pe veci, sa pot visa ce vreau, sa traiesc in lumea mea, dar, mi-ar lipsi Sasuke si ceilalti, intr-o mare parte. Ochii mei verzi se deschid in intampinarea unei noi zile, una buna sper. Un zambet mare imi apare pe fata cu gandul la ce s-a intamplat aseara, m-a facut a lui, am fust una si aceeasi persoana. Ma simt atat de bine, de fericita, implinita, am tot ce imi doresc...Numai...Ce o sa se intample cu mama? O sa ne mai lase sa stam aici? O sa ne desparteasca? Ale cui erau acele gemetele de aseara? Atatea intrebari....si un singur raspuns: Asteapta si vei afla...

Ma intorc cu spatele la el, jucandu-ma cu o suvita de par, intrebandu-ma dinnou, acum ceva mai personal, oare am ramas insarcinata? Oare ne-am protejat? Off, capul meu vajaie de intrebari iar toate au acelas raspuns, dar eu sunt curioasa din fire, si vreau sa stiu mmai totul. Musca in lapte. Inima mea se opreste in loc, in timp ce ochii mei se maresc, oare, mama a facut-o cu cineva? Adica, cand am plecat in camera cu Itachi au mai ramas decat Kakashi, Sasuke si Naruto. OFF! Ma doare atat de tare capul, am inceput de dimineata cu intrebarile mele stupide si tot eu trebuie sa le raspund. O mana imi inconjoara talia, tragandu-ma spre corpul sau, simtindu-i caldura, iubirea ce o degaja ma face atat de...somnoroasa.

-Neata' pisoias, spune acesta dulce, sarutandu-mi gatul usor incordat si afundandu-si chipul in parul meu lung si roz. S-a intamplat ceva, puisor?

-Neata'...nu, nu, nimic, spun eu cu un zambet fals pe fata, ma simteam..... nici eu nu stiu cum, atat de multe emotii imi treceau prin corp ca abia daca puteam sa le numesc, plus ca o stare de greata ma facea sa ma si enervez. Oare ce se intampla cu mine? De ce dintr-o data atat de multe intrebari imi umbla prin cap? Daca nu ma ajuta nimeni, atunci o sa o fac pe cont propriu, o sa aflu daca sunt insarcinata si cu cine a facut-o mama aseara. Chiar daca ,,curiozitatea a omorat pisica'' eu tot ma avant in cautarea adevarului.

M-am ridicat din pat, asa goala pusca cum eram, lasandu-l pe brunet sa ma manance din priviri. Mi-am luat o rochita neagra pe mine, lejera de vara si am pornit in ,,misiune''.Off, dar daca ii voi gasi in mijlocul unei partide incinse? Atat de multe intrebari, nici un raspuns. Doamne cat urasc cand vorbesc singura, parca nu as avea pe nimeni, dar, chiar nu am. Cine sa ma asculte, pe mine, o fata atat de prostuta? Dintr-o data un ras cristalin rasuna in casa aproximativ goala. L-as cunoaste dintr-o mie, este al mamei. Alerg intr-un suflet la bucatarie si imi pica fata de zece metri. Karin se saruta cu...Kakashi?

Un zambet dragalas imi apare pe fata odinioara trista si socata. Mama si-a gasit pe cineva de varsta ei, hehe si se pare ca se cunosc foarte bine. Parul ei rozaliu este usor ciufulit, iar rochia aceea alba din catifea sta alab-dala pe corpul ei delicat, aproape vazandu-se unul dintre sani. Sunt asa de fericita ca mama si-a gasit pe cineva, nu imi pasa daca mi-o mai zis de o mie de ori, este adevarat, sunt in culmea bucuriei, mai ales ca cel ales este un gentelman. Kakashi este un adevarat barbat, atat de cumsecade si de bun incat....cred ca este unic. Insfarsit o sa am si eu un tata, unul care nu este de varsta mea, unul care ma iubeste ca pe o fica si nu ca pe o c***a de noapte. Tusesc fals, anuntandu-mi prezenta in incapere, iar cei doi se intorc spre mine si ma privesc mirati. Zambetul meu nu a disparut, a ramas acelas, cald si iubitor.

-Sakura...-incepe Kary incet, rusinandu-se de postura in care am prins-o, ea fiind calare pe Kakashi. Chicotesc si imi atintesc privirea asupra ei, dandu-i curaj sa continue, chiar daca nu i-am zis ce am facut aseara, nu era momentul potrivit.-....Eu si cu Kakashi suntem impreuna, si m-am gandit ca daca tot tu il iubesti pe Sasuke....sa fiti impreuna...Ce zici? termina aceasta fraza, rasufland usurata si privindu-ma cu o oarecare, frica. Inima mea cred ca s-a marit de o suta de ori de fericire, insfarsit am un tata bun si pot ramane cu cel pe care il iubesc. Nu am mai stat pe ganduri si le-am sarit in brate, stragandu-i tare si sunandu-le un sincer: ,,Va iubesc''. Ei au fost oarecum socati de gestul meu, pentru cateva secunde au ramas nemiscati, apoi mi-au raspuns la imbratisare. Sunt atat de fericita....

Noaptea, atat de repede s-a mai dus o zi, inca o zi din viata mea s-a scurs precum roua dimineti. Mi-as dori sa pot da timpul inapoi, sa nu mai fac greselile pe care le-am facut de atatea ori, sa am o viata perfecta, poate...ca as putea sa fac in asa fel incat tata si Alejandro sa traiasca, dar totul este un vis, un frumos vis imposibil. Proaspatul miros al ierbii imi inunda narile, facandu-ma sa zbor printre norisori, iubesc natura. O lacrima se scurge pe chipul meu alb, ajungand pe un firicel de iarba. Un strop de iubire, de dor s-a scurs si a ajuns unde esti tu, Alejandro. Aerul meu...iubirea mea, ai murit, dar eu sa sti ca niciodata nu o sa te uit, mereu o sa fi in inima mea. Doua buze se plimba pe gatul meu, facandu-ma sa tresar, mici fiori trecandu-mi prin corp la contactul buzelor cu pielea mea rece. Stiam deja cine era, nu trebuia sa ma uit in ochii lui negri precum un abis. Imi zdrobesc buzele de buzele lui intr-un sarut apasat, plin de dragoste. Buzele noastre se framantau intr-un ritm nebun, intr-un joc atat de pasional si pervers. Ne desprindem din sarut...iar eu ii soptesc la ureche:

-Sasuke, sunt insarcinata, spun eu, un zambet mare pe fata mea dovedeste ca este adevarat, o sa am un copil, o sa avem un copil, rodul iubirii noastre se va naste peste noua luni. Nu schita nici un gest, a ramas stana de piatra. Ce se intampla cu el?
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#52
helooo
Ce bine ca a venit capitolul... chiar doream sa vad cum anume continua capitolul anterior. Karin cu Kaskashi ? Eu ma gandeam la Karin si Itachi, dar ma bucur mai mult ca este asa. Titlul capitolului nu mi-a placut, a fost cam... lung, iar acel "bai" nu mi-a placut, mi se pare... nepotrivit ca sa fiu dulce. Sakura a observat cam repede ca este insarcinata, de obicei iti dai seama dupa trei luni nu dupa o zi pe alta. Cam atat :x:x .

:bye:

#53
Cat de curva poate fi Karin? Nu stiu daca poti fi mai mult sau mai putin curva, dar ea atinge cote maxime! Adica ieri cu Sasuke, azi cu Kakashi. Daca Kakashi chiar ar fi fost un gentleman nu ar fi pus-o pe Karin intr-o situatie atat de jenanta. Ar fi putut astepta si el ceva timp, dar avand in vedere ca doamna Karin si-o trage zilnic cu cine poate e bine ca s-a miscat rapid. Actiunea a fost putin grabita... Unde a fugit Itachi? As fi vrut si un viol pe aici:)) dar e foarte bine asa. Si Sakura nu avea cum sa isi dea seama atat de repede ca e gravida. Si sigur Sasuke nu va fi bucuros sa aiba un copil;)).

Sa stii ca imi place mult ficu':x, scenele hentai au fost geniale. Astept nextu' :bye:
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#54
Asa, am citit next-ul pe celalat forum, dar iti las comm pe zup;))
Iubita, next-ul a fost superb. Ma bucur nespus de mult k mama, Sakurei, Karin s-a indragostit de Kakashi. E perfect. Akum Sasuke si Sakura vor putea fi impreuna fara probleme, sper . Sa vad ce-ti mai vine-n minte . Stiu k ai imaginatia bogata ;))
Astept next-ul, sper sa-l aduci cat mai repede, da? :o3
Kiss and Hug, Elz !
Andreia te iubeste ! :*

#55
Hellau Elz!

Briliant capitolul. Mi-a placut foarte mult. Tu chiar sti ce faci aici. Naratiunea a fost buna. Te descurci foarte bine cu ea. Dialogul deloc sec. Cate-o replica pe aici.. cate-o replica pe acolo. Descrierea e cea mai tare. Sentimentele personajelor sunt descrise foarte frumos, chiar nu am ce comenta. Ma faci sa simt ca sunt si eu pe acolo, printr-un coltisor intunecat. Greseli de tastare.. hm. Nu am vazut. Nu m-am uitat dupa ele. Actiunea nu e fugarita de nici un fel de gaina. Totul decurge foarte frumos.
Au, au! Deabea astept sa vad ce se va intampla acolo. De ce am impresia ca Sasuke se va criza in ultimul hal si nu-l va accepta pe sarmanul bebe? Atata-i trebe ca il fac file.

Te astept cu nextul.
Bafta si mulllllllll~ta inspiratie in continuare. : ]

Bye, bye!
:bye:
Debb.<3

#56
Imi pare nespus de rau ce este scurt :(( Dar nici timp asa de mult nu mai am:((

More Than Love
Capitolul 15

Cand mergi in fata sau in spate,
Incearca sa traiesti cu maxima intensitate
Sa nu te schimbi chiar daca vantul bate
Vorbe vin din orice parte, o o oricat de departe te duci
Lumea se bate, isi face singura dreptate
Nu....n-ai timp frate de excese de sinceritate


P.O.V by Sasuke Uchiha.


-Sasuke, te simti bine? vocea ei suava rasuna in timpanele mele, un fior trecand rapid pe sira spinarii mele, eu inca nu ma miscam, nu clipeam si nu respiram, eram prea socat de vestea ca voi avea un copil. Cum as putea la varsta de nouaspe' ani, aproape douazeci sa fiu tata? E ceva prostesc, sunt prea tanar, inca nu vreau sa am o familie, nu vreau asta. Inca nici nu stiu daca o iubesc sau daca este o aventura trecatoare, cum pot sa am un copil cu ea?

Nu pot sa gandesc clar, nu pot face nimic ci doar sa stau cu ochii atintiti asupra ei. Inima mea striga, urla cu toata puterea de fericire, voi avea o fica sau un fiu, dar ratiunea, ma tortura pentru ce am facut in seara precedenta. Cum am putut face o greseala ca asta? De ce nu am fost atent? De ce am lasat-o pe Sakura insarcinata la noaspe' ani? Atat de multe intrebari nici un raspuns. M-am lasat purtat pe culmile pasiunii si iubirii trupesti, trupul ei atat de delicios m-a vrajit, m-a facut sa imi pierd mintile si...sa fac greseala asta. Ce o sa ii spun acum? Nu o sa ii pot zice verde'n fata ca nu vreau copilul, ca sunt prea tanar si nu stiu daca o iubesc cu adevarat, dar nici nu pot sa zic da si sa mint ca sunt fericit, ar fi un legamant pe viata...Tresar, la zgomotul facut de ea cand se ridica, iar o picatura se scurge pe fata mea. Ploua? Nu...plange, lacrimile ei sunt precum ploaia, reci. Suspinele ei se aud, imi frang inima. Eu chiar o iubesc? Nu, nu, nu...sau poate...Nu eu nu vreau acest copil...Ma ridic de pe iarba, si ii ridic chipul trist, inundat de lacrimi cristalii, ochii ei verzi erau asa de tristi si reci...Ce am facut? Imi lipesc buzele de buzele ei reci sarutandu-le dulce si apasat...Nu imi raspunde la sarut, ce se intampla cu ea? Mana ei se afla pe pieptul meu, impingandu-ma de langa ea, ma respingea, dar nu, nu o sa o las sa ma indeparteze. De ce imi pasa asa de mult de ea? Ii iau mana de pe pieptul meu si o imping intr-un copac, facandu-o sa scanceasca.

-Sakura, -spun eu incet rupand sarutul, si imbujorandu-ma usor...parca am zece ani si ea este prima mea prietena, sau prima mea iubire adevarat, si....chiar este, intr-un fel...Cuvintele mele nu vor sa iasa din gura, parca as fi impeitrit, ce se intampla cu mine? Nu vreau un copil, trebuie sa afle si ea, nu sunt pregatit, sunt inca un...copil. Off, ce o sa ma fac? Trag aer in piept si o spun repede, rugandu-ma sa nu fi auzit ce am zis...- Eu nu sunt pregatit sa fiu tata....-am spus-o, inchizand ochii si inghitind in sec, ma rugam sa nu reactioneze prost si sa ma inteleaga. Ma simt vinovat, parca un cutit mi-a fost infipt in inima, parca mi-am omorat mama...Dintr-o data, o usturime se simte pe obrazul meu, facandu-ma sa privesc in partea stanga. Locul mi s-a inrosit, probabil, dar totusi, este mai putin dureros decat ce am zis. M-a pleznit...

Ce am putu sa fac? Atat de insensibil sunt? Sunt un monstru cu adevarat. Imi intorc capul si dau de fata ei speriata, trista si furioasa. Nu, numai era aceeasi persoana, dulce si iubitoare, o alta fata a Sakurei a iesit la iveala, una tupeista si rea, fara sentimente sau scrupule, care sincer, ma face sa gandesc la lucruri deplasate de aceasta situatie...incurcata ca sa ii zic asa, ducandu-ma undeva in dormitor. O privesc adanc in ochii incercand sa o gasesc pe vechea Sakura, dar, fara rost. Eu am schimbat-o in rau, sunt un nemernic, de ce nu mi-am tinut gura? Pentru ca sunt un tampit, acuma ce o sa ma fac? Inchid ochii pentru cateva minute, pentru am mai lua putin curaj sa ii spun ca o iubesc, ca tin la ea din toata inima, ca vreau sa intemeiez o familie cu ea, dar nu acum, poate sa ma mai lase sa gandesc ceva timp, daca sunt pregatit sau nu pentru a fi tatic sau nu, dar...In urmatoarea clipa numai era langa mine. Corpul ei nu mai exista in fata mea, parul ei rozaliu a disparut, odata cu ele si ochii aceea verzi pe care ii iubesc atat de mult, care m-au facut sa stiu ce este iubirea adevarata.

O caut disperat cu privirea, dar nu o pot gasi. Am avut buna initiativa sa ma uit in spatele meu, acolo am put sa o zaresc pe rozalie in mijlocul strazii. Bratele ei ridicate la nivelul umerilor, iar parul ei batand in vant ma facea sa innebunec, o iubesc extrem de mult, era atat de superba. Dooamne ce a fost in capul meu? Rochia ei alba batea in adierea vantului, in timp ce buzele ei se miscau, probabil se ruga sau injura. Avea ochii inchisi, parca asteptand ceva, ce astepta sa se intample?. Dintr-o data un tir se apropie in viteza spre rozalie cu scopul de a o lovi, de ii rade existenta de pe fata pamantului, de a o lua de langa mine, cel care o iubesc atat de mult....Nu am mai avut timp nici sa clipesc ca in urmatorul moment....
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#57
Interesant:-?

O sa o calce tiru'? Pierde copilu', ajunge in spital, Sasuke ii zice ca o iubeste, chestii d-astea?
Sper ca nextul nu va fi asa, adica sper ca o sa fie ceva imprevizibil.

Astept nextu`:D
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#58
Salutare Elz! : ]

Alt capitol superb. Ce as putea zice? Te descurci absolut minunat. Nu am cuvinte. Naratiunea a fost ok. Narezi foarte frumos. Dialogul.. doua replici. Nu foarte mult, chiar destul de putin. Ah, asta e foarte bine. Nu arunci o gramada de liniute de dialog peste tot. Descrierea a fost cireasa de pe tort. Descri asa de frumos sentimentele. Greseli de tastare nu am vazut, sincer. Cine s-a mai uitat dupa ele cand capitolul a fost asa de frumos? Actiunea nu este deloc fugarita. Deabea astept sa vad ce se va intampla in continuare. Sas'ke! Poate moare sau il pierde pe bebe din cauza ta ca ii grav. :-w Vin si te fac feli si feliute dupa care te serversc Sakurei la desert.

Te astept cu nextul. : ]
Bafta si multa, multa inspiratie in continuare.

Bye, bye.
:bye:
Debb.<3

#59
OMG!!!:-ss :mean:

Te roog nu imi spune ca o s-o calce tiruul:((...sper ca nu o s-o calce!
ce sa zik de capitolul asta decat ca imi place:chuu:,si Sasuke mai bine tacea din gura decat sa o faca pe Sakura sa sufere din nou...again hurt:((...saracutza de ea...imi este asa de mila...
In legaura cu capitolul anterior,am ramas uimita ca Karin nu este cu Itachi ci cu Kakashi:-?
E mai bine acum sa si-a gasit un barbat de varsta ei:)
Cam atat am avut de spus,si astept NEXT-UL!!!:X
NEXT,NEXT NEXT...!!!:x
Bye pupiki dulku dulki:*:*
:bye:
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#60
helooo
Se pare ca a aparut capitolul, iar eu, ca de fiecare data, nu am fost anuntata :p . Descrierea a fost sublima, nu stiu daca o sa te superi, dar mi s-a parut mult mai buna decat celelalte, iar acest lucru poate o sa te bucure sau nu. Dialogul a fost bun, replica lui Sasuke a fost foarte scurta, dar descrierea care patrundea prin ea era uimitoare. Sper sa n-o calce nimica, ar fi un cliseu. Cam atat pentru azi... :x::x

:bye:




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)