Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Money vs. Love +18

#31
Scuze de intarziere, dar imaginatia a plecat in vacanta X(
Ma rog, acus se aproprie sfarsitul :D

Lupta pana la sacrificiul suprem


Sasuke: Aud un zgomot ciudat, chiar cunoscut. Era puterea ciudata a lui Gaara, de a controla nu ştiu ce prostie. O trezesc pe Sakura si ii spun sa se îmbrace, apoi sa fuga prin uşa din spate, in pădure si sa gândească intens la Ino. Scot de sub pat doua pistoale si o katana – care nu era specialitatea mea, dar merita sa încerc – pe care o pun in spate. Ies in fata cabanei si dau nas in nas cu Gaara. Acesta îmi zâmbea maliţios si trimise nisipul la mine? Nisipul scotea un sunet ciudat, ca insectele vii si atunci mi-am dat seama, ca nisipul este viu. Ridic o mana si in ea apăru o flacăra imensa.
- Este timpul pentru un mic incendiu, spun si suflu cu putere in focul, care porni ca o tornada, spre nisipul viu.
La contactul cu focul, nisipul scoase nişte sunete isterice, ce mă zagria pe timpan. Îmi acopăr urechile si închid ochii. Mare greşeala. Simt cum ceva mi-a străpuns piciorul drept si începu sa curgă sânge. Ma uit in spate si îl vad pe roşcat cu o suliţa in mana, care se afla pe jumătate in piciorul meu. Ma incurnt si se forma un arc electric, care îl lovi in plin si îl expedia in cabana, distrugând geamul si podeaua. Îmi scot din picior suliţa si îmi încarc pistolul si încep sa trag ca bezmeticul in Gaara, dar nisipul ala nenorocit îl apăra. Un glonţ ricoşa si distruse ţeava de gaz. Doamne te iubesc. Ma concentrez si tot corpul meu ia foc, apoi încep sa trimit valuri si unde de căldura si cabana sari in aer…

Sakura: Mergeam prin pădure, mă uitam înapoi. Îmi ţineam o mana sub pântec, fiindcă cei doi, erau foarte agitaţi. Poate din cauza stresului cu Gaara sau geaca asta neagra, era strâmta pe trup si îmi strângea burtica mare. Ino, unde in morţi mati eşti? Răspunde-mi o data. Gândeam atât de intens, incat nu am auzit o explozie, abia rafala care veni in urma mea, m-a făcut sa mă întorc. Vad cum cabana a sărit in aer.
- Sasuke! Tip din toţi plămâni si încep sa plâng.
Aud paşi in spatele meu si mă întorc hotărâta. O vad pe Ino, care purta un palton, vişiniu, strâmt pe trup. Oftez uşurata, dar simt ceva ud pe pantaloni. Nu se poate mi s-a rupt apa. Blonda isi da rapid paltonul jos si mă întinde pe el. Îmi da jos pantaloni si îmi spune sa împing. Durerile erau groaznice, mai groaznice decât cele la care eram supusa, când se făceau experimente pe mine. Simţeam ca mă rup in doua. Ţipam ca nebuna si priveam cerul cenuşiu. Simţeam ca îmi voi muri acolo. Deodată aud un scâncet de copilaş si Ino îmi dădu in braţe, infasurat intr-un cearşaf alb, un băieţel frumos, cu ochii negri si un pic smoc de par, negru. Semăna atât de bine cu Sasuke. Vreau sa-l strâng la piept, dar simt ca sunt rupta din nou in doua. Blonda îmi spune sa împung mai tare si aşa fac. Durerea aceasta noua, era mai puternica.
Aud din nou scantece de copil si mi-am dat seama ca aveam gemeni. Tânăra veni la mine cu un al băiat, care era leit cu cel din braţele meu. Încep sa plâng de fericire. Copii mei si a lui Sasuke. Baietasi noştri. Auzim nişte paşi si blonda pregăti pistolul pentru a trage. Din desişurile păduri, ieşi Nana urmata de Neji. Am oftat uşurata.
- Sasuke este bine? Întreba acesta, privind cabana sau ce a mai rămas din cabana.
- Sasuke!! Tip eu si vreau sa mă ridic, dar tot corpul meu îmi era greu, mai ceva ca plumbul si numai puteam de obosita ce eram.
- Sakura nu te forţa. Copii au nevoie de tine, îmi spune Nana, ajutându-mă sa mă adun de pe jos.
- Duceţi-o la avion. Eu mă duc sa vad de Uchiha, mai spuse satenul si se afunda in pădure.
Am vrut sa merg după el, dar picioarele nu m-ar fi susţinut sa mă duc pana la cabana. Doamne Dumnezeule, te rog, nu mi-l lua pe Sasuke de langa mine…

Neji: Alergam prin pădure, fara sa-mi pese, ca erau zgâriat pe fata. Trebuia sa-mi ajut prietenul meu cel mai bun si sa-l trag din ghearele morţi si sa nu-l trimit la moarte, cum am făcut cu mama. Mami… Îmi era aşa dor de ea si tot ce ii aparţinea ei. Glasul dulce si puţin bajocoritor, scrisul elegant, mersul cu gratie, parul ei saten-închis, lung pana la omoplaţi, prins in coafuri elegante sau ochii ciocolatii, care mă priveau cu iubire si dragoste părinteasca.
Îmi scutur capul si cobor dealul si raman uimit. Ce dracu morţilor lui s-a petrecut aici? Peste tot erau bucati de lemn si haine care ardeau si bucati de om? Asta-i nu-i a buna defel.
- Sasuke! Sasuke! SASUKE! Strig din toate puterilor si priveam in jur.
Aud un oftat slab si deodată, de sub nişte lemne care fumegau isi făcu apariţia o mana arsa. Alerg acolo si dau la o parte lemnele si vad, ca rănitul era… Sasuke?! Îmi dau jos geaca si o pun pe el. Era tot ars pe mâini, picioare, puţin pe fata si un pic pe abdomen. O sun pe Noel si ii spun sa vina repede. După câteva minute, veni cu un elicopter si din el cobori Mike, care aduse si o targa. Movaliul era un geniu. Îl punem pe brunet pe targa si îl ducem in elicopter, unde îl stabilizam, ca sa nu ne facă probleme mai târziu.
Elicopterul se ridica in aer si noi pornim spre un spital din apropiere. Aud cum îmi suna mobilul si scot un LG Ku990 negru. Răspund cu un „da”, cam disperat.
- Sasuke este bine? Ma întreba o voce răguşita si sparta.
- Da, îl transportam la spital acum. L-am găsit ars sub nişte lemne. Cred ca a creat o implozie in explozie, spun eu si arat trei degete lui Noel, care dădu din cap in semn „aha”
- Poate o explozie in implozie, Neji. Nu-i tot aia, daca asta vroiai sa spui. Sakura? Starea ei?
- A născut gemeni si au dus-o la spital Nana si Ino…, m-am oprit, când am auzit cum râdea cealaltă voce si se opri printr-un oftat de durere. Pot sa ştiu ce-i aşa amuzant?
- Nimic, doar… lasă. Gaara?
- Bucati, spun bucuros.
- Bine, şti ce sa faci sau ai făcut deja? Ma întreba si apoi spuse, ca am făcut.
Închid mobilul si vad, ca aterizam la un spital. Întreb timp, Sasuke isi mai reveni si rănile ii se mai vindecaseră. Coboram din elicopter si asistentele cu doctori, veniră sa-l îngrijească. Îl întreb pe un doctor starea rozaliei si acesta îmi spuse, ca doarme si copii la fel. Deci mai urma sa le dau vestea cea mare si eu cu Ino voi dispărea un timp. Era timpul sa-mi fac familia mea si sa imbatranesc liniştit, ca atâtea aventuri, mi-au ajuns incat pentru o viata întreaga, plus pentru cea din lumea de dincolo…
Poze:
http://2.bp.blogspot.com/_p_d_vEfNDeM/Sw...5904-1.jpg - Geaca care o purta Sakura.
http://images.lady4ever.ro/280x380/palto...p28097.jpg - Paltonul lui Ino
https://www.orange.ro/shopimages/hds_lge...l481_0.jpg - Mobilul lui Neji
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=71ICco_C2GQ – Melodia care ii cânta lui Neji la mobil.

#32
Scuze ca am intarziat, dar se mai intampla, dar v-ati omorat cu comenturile :-"

Curat pentru totdeauna

Sasuke: Stăteam in patul idiot din spital si priveam geamul. Oare ce se întâmplase cu Sakura si copii noştri? Sper sa fie bine? Si daca nu sunt? Daca… Gândurile mele au fost întrerupte de uşa de la salon. Îmi aţintesc privirea spre uşa si pe ea intra Nana, purtând ceva in braţe. Veni spre mine si se apleca, iar eu raman uimit. In braţe, avea cel mai frumos si scump băiat din lume. Acesta dormea liniştit in faşa. Purta in cap o căciulita albastra si in gura o suzeta. Pe sub căciulita ieşeau cativa zulufi de par brunet. Femeia mi-l dădu in braţe si eu l-am luat cu o delicateţe exagerata sa nu-i rup ceva si apoi Sakura sa-mi rupă vreun picior si sa mă bata cu el. Acesta isi mişca uşor mânutele, frecându-se la ochii, si ii deschide. Culoarea ochilor, era un abis care ducea spre fundul pamantului, fara sa fie luminat.
- E… atât de micuţ, am spus zâmbind, in timp ce ochii mei se oglindeau in ai săi.
- Itachi îl cheamă, aud un glas cunoscut, ce îmi făcu inima s-o ia la galop.
In uşa stătea, iubita mea Sakura. Era imracata cu un capot alb si in braţe avea o alta faşa. Nu cumva ea a născut…
- Gemeni, îmi răspunse rozalia la chipul meu încruntat. Cel din braţele tale este Itachi, cel mic si cel din braţele mele, este Madara, cel mare, îmi mai spuse si se aşeza langa mine.
Mai uit la celalalt băieţel, care era treaz si semăna exact cu cel din braţele mele, dar parul era un pic mai rebel. Si el avea in gura o suzeta. Erau atât de dragalasi. Erau copii mei, ai noştri. O pup uşor pe obraz pe tânăra mămica si ea îmi înapoiază pupicul. Nana chicoti si ne spune, parca am fi doi copilaşi de grădiniţa, care experimentează primul pupi pe obraz. Am izbucnit in ras, dar simt o durere mai surda la coaste, ce mă făcu sa mă opresc din ras si sa oftez de durere. Iubita mea mă întreba rapid ce am, iar eu i-am spus ca m-am jucat puţin cu focul si cred ca am o coasta fracturata.
- Dar asta nu te v-a împiedica sa ieşi azi din spital si sa mergeţi la noua locuinţa, domnule Uchiha, îl aud pe Neji, care stătea in pragul uşi si zâmbea uşor.
- Neji, tu ce dracu cauţi aici? Îl întreb scurt si la obiect.
- Pai intarzi la nunta, dobitocule, hai, mai spuse si veni spre mine.
Am dat copilul Nanei si l-am urmat pe saten. Acesta îmi dădu un capot negru si îl urmez in parcarea spitalului. Ce dracu mai punea la cale? Ne urcam intr-un Mitsubishi Eclipse, vopsit ca maşinile de curse. Mergem la raliu de maşini sau la nunta? Si ce nunta? Şoferul îmi spuse sa caut in torpedo. De acolo scot o cutie din catifea si când o deschid mă încrunt. Pe perna neagra din plus, erau doua verighete din aur, care sclipea uşor in soarele după-amiezi din Munchen. Cine ce însoară azi?
- Tu, aud răspunsul la întrebarea nerostita.
- Poftim?
- Pai, o iubeÅŸti pe Sakura, nu?
- Da, si cei cu asta? O vrei tu? Sorry Neji este luata, spun puţin nervos, de aceea stupida întrebare.
- Nu mersi, o am pe Ino si in plus, voi ar trebui sa fiţi casatoriti măcar in fata legii, fiindcă Dumnezeu pentru noi nu prea exista, la ce am făcut. Si acum noi doi, mergem sa ne imbracam si apoi la primărie, tu cu Sakura va uniţi destinele.
Am oftat. Nu-mi surâdea ideea sa mă duc la starea civila si sa pun in pericol oameni la care ţin. Conducea destul de tare, pe strada si lua virajele destul de strânse. De unde dracu a invatat sa conducă aşa? Ridic din umeri si când vreau sa mă relaxez, ne oprim in fata primăriei. Satenul se da jos din maşina si ia ceva din porbagaj, apoi îmi spune sa ies si sa iau si verighetele. Intram in primăria, care arata ca un castel din Evul Mediul. Intram intr-o camera, care era garderoba si îmi spune sa mă îmbrac cu ce era intr-o husa neagra. Când o deschid, vad de acolo un frac negru, cu camasa alba si cravata neagra din satin. Ridic o sprânceana si îmi arunc ochii la Neji, care fluiera vesel o melodie pentru marşul nunţial.
- Daca o sa fie marşul asta, jur ca iţi dau foc la pantaloni, spun pe un ton ameninţător.
Îl aud cum oftează si eu, mă duc sa mă schimb. Tot timpul am înjurat. Ca mă strângea cravata, ca mă manca pielea de la camasa, arat ca dracu in pantaloni de stofa si ca sacoul e prea mic si etc. Desigur nu era adevărat, dar nu-mi plăcea sa mă îmbrac la patru ace. Cred ca amicul meu, abia aştepta sa vina si restul, ca numai mă suporta, dar prefera sa tina gura, daca nu vroia sa plătească primăria. Oare cum v-a arata proaspăta mămica in rochie de mireasa?

Sakura: Stăteam cuminte, pe un scaun, din primărie, in timp ce Ino se juca de-a coafeza cu mine. Nu ştiu ce îmi făcea cu parul, dar ştiu, ca mă durea îngrozitor. Mama, Ino ce-ti fac, cu parul tău, când te vei mărita cu Neji. Te voi lăsa cheala in cap.
- Gata, mă anunţa blonda si eu, mă uit in oglinda, ramanand uimita.
Partea din fata o aveam data pe partea stânga si prinsa in spate, iar in spate, era un fel de împletitura spic, dar nu pana jos, in forma de coc si prinsa cu o agrafa cu pietre false preţioasa. Câteva suvite roz, erau pe umărul meu stâng si un pic in spate. Ino, nebuno de ce nu mi-ai spus ca te pricepi la coafat, ca numai dădeam bani la saloane de coafura, ci o rugam pe ea si tundea pe gratis. Ma întreb cum arata Sasuke imbracat in frac?
- Mireas-o, hai sa imbracam rochia, îmi spuse aceasta apărând cu o rochie in mana.
O îmbrac si după ce mă închise, mă uit in oglinda, ramând uimita de mine însămi. Păream o prinţesa desprinsa din basme. Rochia era alba si strâmta sus, fara bretele si jos era larga. Pe era aveam un model de flori roşi, foarte frumoase, dar in rest era simpla, fara trena sau voal. In picioare aveam nişte sandale cu toc-cui, arginti si când a vrut sa-mi pună prostia aia pe picior, i-am spus, ca o arunc pe fereastra, daca indrazneste.
- Hai Sakura, aşa este tradiţia. Sasuke trebuie sa ti-o ia de pe picior cu gura, spuse Ino visătoare.
- Terra către blonda Ino… Hello. Ti-ai găsit si cine sa facă. Nu crezi ca tu si Neji întindeţi cam mult coarda cu Sasuke? Nu m-as mira sa fim acum pe luna, spun, in timp ce mi-am pus la gat, un colier din argint foarte frumos, cu un model complicat in fata, si cu vreo câteva perle reale, pe acel model.
Aceasta ofta si spuse, ca era timpul sa mergem. Mi-a dat un buchet de trandafiri roz mai închis decât parul meu. Am tras aer adânc in piept si apoi am deschis uşa. Pe coridor mă aştepta Neji si Sasuke?! Cum dracu l-au convins sa fie imbracat la patru ace? Acesta când mă văzu, ramase cu gura căscata si cu o fata uimita. Ino avu strălucita idee de ai face o poza, ca fata lui arata de milioane. După câteva minute, închise gura si mă imbratisa strâns, apoi mă săruta apăsat pe buze. Buzele mele se bucurau de atingerea lui, suava si delicata. Isi strecura cu pricepere limba in gura si începu sa se mângâie cu limba mea. Mâinile lui calde, mă mângâiau pe spate.
Un tuşit forţat ne făcu sa ne oprim si sa îl urmam pe Neji spre starea civila. Intram intr-o camera si acolo o vad pe Noel, intr-un costum negru elegant si cu prostia aia de primar pe ea. Parul ii era făcut coc si era machiata cu negru. Ochii ei violeţi, sclipeau de bucurie sa ne vadă teferi. Brunetul îmi şopti, ca ea era primarul oraşului, datoria Manuelei. Neji ii şopti ceva la ureche si ea aproba din cap.
- Înainte de a începe ceremonia de nunta, am de făcut un anunţ. Sasuke si Sakura, voi aveţi un trecut curat pentru totdeauna. Adică. Sasuke, tu ai absolvit Academia de politie secţia de la forţele speciale. Alea sunt S.W.A.R.T., si eşti seful departamentului din Munchen. Sakura, tu ai absolvit facultatea de management si conduci o agenţie de turism. Va ştiţi de mici si v-aţi născut aici, dar părinţi erau japonezi. Aţi inteles? Ne întreba Noel si noi doi am aprobat din cap. Acum sa vede. Deci, bla… bla... si bla, as spune nişte chestii plicticoase, dar trec peste asta. Sasuke Uchiha, o iei de şotie pe Sakura Haruno? Îl întreba, iar inima mea se făcu cat un purice, aşteptând răspunsul sau.
- Da, spuse el, fara sa stea pe gânduri, privindu-mă in ochii.
- Bun, Sakura Haruno, îl iei de şot pe Sasuke Uchiha? Ma întreba pe mine.
- Da, spun hotărâta, privindu-l in ochii săi abisali pe care ii iubeam atât de mult.
- Sărut-o, dar sa nu vi-o trageţi aici. Aveţi casa si in plus, acesta este cadoul meu pentru voi, mai spuse Noel si îmi arunca in sâni, cheia de la maşina.
Toţi au început sa rada, dar mie îmi venea s-o ucid pe bruneta. Şotul meu îmi şopti, ca le v-a scoate el cheia de acolo, apoi mă săruta cu lăcomie pe buze. Ma simţeam atât de bine in braţele lui. Scena era perfecta, dar lipsea ceva. Rup sărutul si întreb unde sunt gemeni. Ino îmi spuse, ca sunt la noua mea casa, cu Nana si dorm. Am spus ca vreau sa merg sa-i vad.
Am ieşit din primărie si ne-am urcat intr-o limuzina alba. Stăteam in braţele şotului meu si ii mai furam cate un sarut fugar, in timp ce el căuta cheia prin sâni mei. Neji cu Ino erau la volan. Când limuzina se opri, scoase si brunetul cheia. Coboram din limuzina si privesc la vila cu trei etaje, de culoare piersici, cu gazon, poarta roşie cu telecomanda si in spate aveam piscina si garaj mare, chiar daca nu arata. In fata era un Bugatti negru-metalizat, nou-nouţ. L-am imbratisat pe brunet si acesta răspunse la rândul sau. Eram atât de fericita ca aveam o familie…

Neji: Stăteam in curte si priveam micuţa familie. Ino isi ştergea cu o batista alba lacrimile pentru prietena ei. O iau de după umeri si ii spun sa se liniştească ca v-a face rău copilului din pântec.
- Ce? Aud cum se înalta întrebarea de baza de la tineri însuratei.
- Eu si Ino suntem casatoriti de 4 luni, deci soarta, spun eu amuzat, dar simt cum îmi vibrează mobilul in buzunarul de la spate. Alo? Răspund bucuros la mobil, facandu-le semn sa vina încoace, şotii Uchiha. Cineva vrea sa vorbească cu voi, spun si dau pe difuzor.
- Sasuke si Sakura, felicitări. Casa de piatra si copiii de otel, spuse glasul spart si răguşit.
- Mulţumim, dar cine eşti? Întreba brunetul incrutandu-se uşor la mobil.
- O prietena de a voastră. Sper ca, copiii voştri sa aibă un destin mult mai diferit de al vostru, dar aveţi grija cu puterile lor. Când sunt mici, sunt imprevizibili. Cum dau semne au moştenit vreo putere periculoasa de a voastră, încercaţi sa ii faceţi sa isi controleze aceea putere. Nu uitaţi ca acum sunteţi in ghilimele, oameni normali. Neji felicitări pentru ca încurând devii tătic. La revedere, mai spuse glasul si apoi închise.
Nu dura nici 5 minute si cei doi, sarira pe mine, intrebandu-ma cine era aceea persoana misterioasa. Cei care m-au salvat, au fost gemeni, care erau in cărucior si plângeau, in timp ce Nana, încerca sa ii facă sa înceteze. Sakura s-a dus rapid acolo si a începu sa le cânte un cantect de leagăn, foarte frumos. Rozalia chiar avea voce. Mi-am luat iubita si am plecat de acolo. Ne-am urcat intr-un taxi si am pornit spre primărie, pentru a-mi lua maşina.
- Neji, tu ce vrei sa fie? Băiat sau fata? Ma întreba blonda, in timp ce isi mângâia pântecul moale.
- Vor fi, gemeni, pereche, spun eu si o sarut uÅŸor pe buze.
Ii şoptesc la ureche, ca cei ca noi, vor avea tot timpul gemeni, chiar si copii noştri si copii copiilor noştri, tot gemeni. A ras si mi-a spus ca v-a fi o armata de gemeni. Am chicoti uşor si apoi am început sa vorbim despre calatoria pe care o s-o facem in Japonia saptamana viitoare, pentru a vizita pe o prietena de a noastră. Îmi era aşa de dor de ea…

Poze:
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/95/9...ydb720.jpg - Itachi, fiul cel mic dintre gemeni, a lui Sasuke si al Sakurei
http://quizilla.teennick.com/user_images..._full.jpeg - Madara, fiul cel mare dintre gemeni, a lui Sasuke si al Sakurei.
http://www.vivagoal.com/images/wallpaper...ipse-4.jpg - MaÅŸina lui Neji, Mitsubishi Eclipse.
http://www.aranjamente-nunti.eu/images/inele.jpg - Verighetele celor doi – Sasuke si Sakura.
http://www.alomoda.ro/photos/frac2.JPG - Fracul lui Sasuke.
http://poze.interactiuni.ro/o_anunturi/4148.jpg - Coafura Sakurei pentru nunta
http://s790.photobucket.com/albums/yy186...g&newest=1 – Rochia de mireasa a Sakurei
http://7seas.ro/product_images/x/seven_0..._thumb.jpg - Colierul din argint al Sakurei
http://superbuchete.ro/images/product/8d...42ff86.jpg - Buchetul miresei
http://www.frontivo.ro/poze/497_1251141947_d6.JPG - Vila familiei Uchiha.
http://s790.photobucket.com/albums/yy186...g&newest=1 – Maşina cadou de la Noel. Bugatti.
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=NpSX0unOm...re=related – Cântecul de leagăn pe care l-a cântat Sakura.

#33
Yuuuuupyyyyy!!!!Sasuke l-a ucis p nemernicul de Gaara!!Asa-i trebuie daca se leaga de Sakura!!:)) App ma bucur ca a nascut gemeni si imi plac numele lor!!:))


Ca de obicei un capitol perfect pt un fic perfect!:)
Descriere:bifat!(te descurci mai mult decat grozav la capitolul asta!)
Naratiune care se imbina armonios cu descrierea:bifat!
Dialog care nu e sec:bifat!
Unul dintre cele mai citite ficuri d pe aci:bifat!!

Chiar si cuiva caruia nu-I plac ficurile SasuSaku ar fi de acord ca ai un fic minunat!!
Banuiesc ca povestea lor nu se termina aici,nu?Daca se termina ma bucur ca se termina cu bine shi daca nu abia astept nextu!!!

Pupix shi gambette!!:x:)

#34
Scuze de intarziere, dar scoala si inspiratia asta:-"

Peste 5 ani

Sasuke: Stăteam si ii aşteptam pe princhidei mei sa iasă de la grădiniţa. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 ani liniştiţi, fara măcar sa fim urmăriţi de cineva sa ne ucidă. Langa mine mai erau si alţi părinţi, care isi aşteptau odraslele sa iasă. Aud clopoţelul si pe uşa dubla ieşiră un cârd de piticoti. Unde sunt Itachi si Madara? I-a luat Sakura cumva si nu mi-a spus si mie? Vreau sa mă întorc spre B.M.W.-ul meu argintiu, cu 4 uşi, dar mă aud strigat. Vad cum spre mine aleargă doi baietei de 5 anişori, cu parul si ochii negri. Erau imbracati diferit, pentru a putea fi mai uşor de identificat, dar si după par se puteau recunoaşte. Madara era fiul meu cel mare, care avea parul puţin ridicat la vârfuri si îl avea tăiat scurt. Purta un trening negru cu rosu-sângeriu si in picioare tenişi negri. Itachi era fiul meu mai mic cu 5 minute decât Madara. Parul ii era scurt si lins. Purta un trening negru cu violet si in picioare tenişi negri. Ii imbratisez cu multa dragoste, apoi ii pup pe ambii pe creştet.
- Tati sa vezi ce desen frumos am făcut, îmi spuse Itachi, in timp ce ne îndreptam spre maşina.
- Ba nu. Doamna Marie, a spus ca al meu este mai frumos, tipa Madara supărat de spusele fratelui sau.
Imediat începu sa fie o cearta pe cinste, al cărui desen este mai frumos. I-am pus capăt, când am dat drumul la radio. Cei doi, ştiau, daca este radioul pornit trebuia sa facă linişte, ca astfel sunt pedepsiţi. Vedeam in oglinda retrovizoare, cum cei doi isi aruncau priviri otrăvitoare, unui altuia. După ce am auzit ştirile despre o intervenţie in forţa a trupelor S.W.A.R.T., conduse de mine, am oprit radioul si îmi pun ochelari cu lentile de oglinda. Maşinile care treceau pe langa noi, erau toate tunate si de mulţi cai putere. Aceste maşini erau conduse de puţi de 16 ani cu viteza. Neexperimentaţi si se cred buricul pamantului si fac accidente, de ies ingeraşi de acolo.
Când cei doi prichindei vor creste mari si îmi vor miorlâi sa le iau maşina, le cumpăr un Trabant si gata. Razele soarelui de primăvara, picau agale prin geamurile maşini, pe hainele mele. Purtam un tricou negru cu un dragon argintiu care pornea de la soldul stâng, pana la umărul drept. In fata aveam scris „Drachen sind der Weg zur Unsterblichkeit(1)”. Peste tricou, aveam o geaca de primăvara, neagra. Mai aveam o pereche de blugi albaştri si o pereche de adidasi. Aveam aceeaşi coafura. As putea spune, ca nu m-am schimbat defel in aceşti 5 ani. Poate puţin, ca am devenit mai protector si mă gândeam de doua ori, înainte de a acţiona…
Nişte şuşoteli si chicoteli îmi plutiră pana la urechi. Ce se întâmpla? De când au devenit cei doi aşa de buni prieteni? Ma rog. Ridic nepăsător din umeri si opresc la un semafor. Abia aşteptam sa ies din centru, ca sa mă îndrept spre partea de Nord a oraşului si acasă cu noi.
- Tati, îl aud pe unul dintre gemeni si am privit in oglinda sa ştiu cine m-a apelat.
- Da, Madara. Cei? Îl întreb pe brunet, care mă privea cu ochii de catelus.
- Eu cu Itachi vrem sa iţi cântam un cântec fain.
- Da-ti drumul, ii indemn sa cânte, măcar nu mă plictisesc pana acasă.
Începuseră sa-mi cânte „Old MacDolnad had a farm”. Pronunţau corect cuvintele in engleza, impresionându-mă pana peste poate. Se părea ca educatoarea chiar se ocupa de ei. Glasurile lor cristaline mă mângâia pe timpan. Mi-au cântat pana am oprit in fata vilei. Opresc motorul si coboram din maşina. Băieţi alergară pana la uşa principala, întrecându-se. Ii priveam calm si drăgăstos pe puşti. Oare aveam si eu o copilărie ca aceasta, daca nu eram răpit? Poate, dar nu o cunoşteam niciodată pe Sakura si nu ajungeam un asasin de oameni. Dar acest trecut este lăsat in spate si tot ce contează acum este prezentul si viitorul. Ma îndrept agale spre casa si intru in ea. Ma duc direct in dormitorul nostru sau cum spunea Sakura: ”cuibuşorul nostru de nebuni”. Pereţi erau de culoarea mieri, cu laminate pe jos si un covor pufos pe langa patul dublu cu lenjerie cu flori. Langa el se afla o mica noptiera cu carti de citit, trei tablouri de-a supra capului. Dormitorul era amenajat in stil feng-shui. Ideea strălucita a rozaliei.
Îmi dau jos geaca, pe care o agat in cuierul de după uşa si mă trântesc pe pat. I-au telecomanda si dau drumul la L.C.D.-ului din peretele din fata patului. Nu era nimic la T.V..
- Porcărie, spun ca pentru mine, stingând televizorul.
- Ce este porcărie, iubire? Aud glasul cristalin si amuzat al şotiei mele.
Îmi îndrept privirea spre uşa si o vad pe femeie. Chiar daca avea aproape de 30 de ani, tot frumoasa arata. Parul ei lung si roz, era prins intr-o coada spic. Ochii verzi, sclipeau ca doua smaralde vii. Purta o bluza tip bărcuţa, roşie ca focul si o pereche de pantaloni negri. Veni spre mine si se aşeza langa pat. O prind de mijloc si o trag peste mine, băgând-o sub mine. Ii caut buzele si le găsesc. Limbile noastre se mângâiau, se frecau si se cunoşteau mai intens ca prima data, când am sărutat-o. Mâinile mele o mângâiau pe spate si când vruseră sa intre sub bluza…
- Mami miroase a ars din bucătărie, ii auzim vocea plângăcioasa a lui Itachi.
- Mâncarea mea! Tipa panicata Sakura si se ridica rapid de pe mine si o zbughi pe uşa afara.
- Itachi, îl strig si ii fac semn sa vina langa mine.
Acesta veni si se cuibări la pieptul meu. Mana mea calda, îl mângâia uşor pe spatele micuţ, cum cloşca isi baga sub aripa puiuţi. Sta masa vreo jumătate de ora, pana ne cheamă Madara la cina. Sper ca Sakura sa nu ne dea sa mâncam mâncare arsa…

Sakura: Stăteam de 15 minute in fata uşi de la baie si aşteptam ca Sasuke sa-mi dea drumul înăuntru sa fac un dus. Eram intr-un halat alb, moale si pufos. Daca nu deschide uşa in doua minute, eu o daram, îmi spun in gând nervoasa. Vreau sa mă concentrez, dar sunt întrerupta de un sarut plin de dragoste si pasiune de la şotul meu năzdravan si divin in pat. Ma trase in baie si raman uimita. Cada era plina cu spuma si petale de trandafir, roşi ca sângele. Îmi dădu jos halatul si apoi mă baga in apa fierbinte si parfumata. Stinse becul si singura sursa de lumina, provenea de la patru lumânări aflate in cele patru colturi ale vanei. Buzele lui începură sa-mi mângâie uşor pielea gatului, in timp ce mâinile lui, se jurcau cu sâni mei. Gemeam si icneam de plăcere, dar plăcerea a fost mai mare, când am fost pătrunsa de el. Făcea miscari de du-te-vino dumnezeieşti, ca si acum 5 ani. Timpul nu mi-l furase pe zeul meu in aşternuturi.
- Mai… adânc… Sasuke, spun eu printre gafaituri.
- Tu… ai… vrut-o, îmi răspunse si începu sa mă pătrundă mai adânc.
Atât de mult îmi plăcea incat am început sa gem destul de tare, fara sa-mi pese ca voi trezi pe micuţi. Nici sărutările lui la răstimpuri nu îmi potolea gemetele de plăcere. Barbatia lui intra in mine, mă mângâia leneş si calm, apoi ieşea pentru a intra din nou. Deodată aud uşa de la dormitor deschizându-se. Ne oprim si ieşim din apa. Ne luam pe noi halate albe si Sasuke apuca mânerul uşi, apoi privindu-mă cu subînţeles. Dau din cap si acesta deschise brusc uşa. In prag era Itachi, in pijamaua lui albastra cu un iepuraş de plus ros in mana si cu lacrimi in ochi.
- Ce s-a întâmplat puiuţ? Îl întreb, luându-l in braţe, in timp ce ne îndreptam spre camera lui.
- Am visat cu baubau. ÃŽmi spui o poveste? Ma ruga si eu am acceptat.
L-am pus in pat, învelindu-l bine. Am începu sa ii povestesc cum o prinţesa s-a înţepat intr-un ac si a adormit timp ce 10 ani si după 10 ani, un prinţ a trezit-o la viata printr-un pupic pe obraz. In timp ce ii povesteam mă simţeam împlinita. Nu-mi vine sa cred ca pana sa-l întâlnesc pe Sasuke, iubeam mai mult bani si ii alegeam mereu, si râdeam de Ino, când îmi povestea ca abia aştepta sa aibă copii. Sa-i spună mama si chestii din astea. Dar acum ii dau dreptate. Este ceva ne mai pomenit sa auzi primul cuvânt al copilului tău, primul pas făcut, prima propoziţia spusa si multele altele. Acum mă simţeam împlinita si daca era sa aleg din nou intre bani si dragoste, as alege dragostea fara măcar sa sovaiesc. Manuela, oriunde vei fi, iţi sunt recunoscătoare pentru tot ce ai făcut si sper sa te mai vad vreodată sa-ti mulţumesc in fata…

The End
Poze:
http://www.westcomotors.com.au/content/i...bmw_X5.jpg - MaÅŸina lui Sasuke, B.M.W. X5
http://www.artline.ro/files/gItems/image..._copii.png - Desenul lui Itachi
http://www.superbebe.ro/out/read/article...41167c.jpg - Desenul lui Madara
http://www.teseradesign.ro/pictures/DORM...ODERN2.jpg – Dormitorul soţiilor Uchiha
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=3R7ng1b9KZE – Melodia care au cantato gemeni

Dex:
1. Drachen sind der Weg zur Unsterblichkeit = Dragoni sunt calea spre nemurire

#35
Happy end!!Uraa!!:x:D

Cum de te descurci atat de bine??
•Descrierea e punctul tau forte,nu?Ca altfel nu-mi pot explica de ce te descurci asa de bine!:)
•Dialogul a fost foarte bun,deloc sec sau plictisitor.
•Iar actiunea a curs incet si s-a imbinat perfect cu descrierea.
•Pt ideea ficului ti-as da nota 10..0 din 10:))

Cat ma bucur ca s-a terminat cu bine si ca toti zunt fericiti!:x
Pana la urma nu au avut puteri infricosatoare,nu?


Daca incepi alt fic ma anunti,da??

Bye si-ti zic din nou ca ai avut un fic genial!

#36
Deci, ai venit si cu ultimul capitoool... Ma bucur k e happy end si k totul e bine si frumos etc.
Ai avut un fic minunat si ideile au fost originale si foarte frumos puse in fiecare capitol.
Greseli sincer n-am vazut, poate pentru ca am fost prea concentrata la ceea ce ai scris. Dialog ai si nu e sec, ai descris, ca deobicei, foarte frumos la persoana 1 si actiunea nu mi s-a parul grabita.
Un sezon doi mi-ar placea, sincer.
Succes la cele lalte ficuri pe care le scri :*
What goes around comes around.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  MoneY.vS.LoVe +18 Surpriza 6 4.306 19-05-2011, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Flash
  More than money [yaoi] Mitsukai Yoru 21 12.941 08-06-2009, 07:19 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)