Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Money vs. Love +18

#11
Super...tare! M-ai dat pe spate. E unul dintre cele mai tari hentai-uri, desigur, hentai dintre Sasuke si Sakura. Greseli nu am observat, iar restul este fara probleme. Pai melodia imi place, dar pozele nu pot sa le vad, deci asta e. Si ce mai vila are Garra!!!!!!! Exact cum ai zis si in poveste, mai multe casute mici adunate la un loc. Apropo de masina Sakurei din capitolul trecut. Este BESTIALA!!!
Abia astept urmatorul capitol. Sper sa reusesti sa-l pui cat mai repede... bye-bye

#12
Am primit un plic cu imaginatie, dar aceasta s-a cam risipit, dar gome, daca ester scurt:D]

O posibila idila
Partea I

Sasuke: Deschid ochii si mă uit dezorientat unde mă aflu. Nu ştiam, dar când am văzut-o pe Sakura in tocul uşi, imbracata cu un capot, mi-am amintit ca mi-am făcut de cap cu ea, dar fata asta, ştie sex, nu gluma, de m-a obosit in halul asta. Rozalia îmi zâmbi si îmi dădu cafeaua de dimineaţa.
- Nu mulţumesc, eu nu beau cafea dimineaţa, am spus, cu un glas răguşit si i-am zâmbit forţat.
- Scuze, nu am întâlnit băiat care sa nu-si înceapă dimineaţa cu o cafea, daca nu o bei tu, o voi bea eu, spuse rozalia si gusta din licoarea ”binefăcătoare” cu cofeina si culoarea nămolului.
Mă ridic din pat si o întreb unde-i baia. Ii arata o uşa si intru. Baia era stilata si luxoasa. Era clar ca aceasta fata a crescut in puf. Dau drumul la dus si fac unul rapid. Ies din cada si o vad pe tânăra in baie, care avea sub braţ nişte haine barbatesti. Îmi spuse, ca nu ar fi frumos, ca vecini sa mă vadă, ca plec tot cu aceleaşi haine si apoi vrea sa mergem la cumpărături. Am aprobat din cap, dar nu am sa-i fiu eu măgarul ei de bagaje. Caut prin hainele pe care mi le-a adus si vad, ca aveam un tricou negru cu un model tribal pe el si o pereche de blugi, putini largi, gri. Mă îmbrac cu ele si mă mir, ca încap pe mine. In picioare îmi iau adidasi negri, Puma. Îmi aranjez parul si intru in camera, fara sa mai bat. In camera era Sakura, in lenjerie alba. Sutienul abia ii ţinea sâni mari si moi in frâu si chiloţi tanga, albi, ii acopereau ”vizuina”. Fata asta ar trebui sa fie fotomodel de lenjerie intima, ca toţi barbati ar cumpăra lenjeria de la ea, numai ca nevestele lor sa arata ca ea. Rozalia mă priveşte cu o sprânceana ridicata, apoi vine spre mine si mă săruta pasional, strecurându-si limba in gura mea. Ii răspund sărutului, adâncindu-l, in timp ce mâinile mele se jucau cu cupele de la sutien, in care se aflau sâni ei. Vreau sa-i desfac sutienul, dar melodia de la mobilul meu din pantaloni mei, cu care am venit, care zăceau aruncaţi pe jos, începu sa sune bezmetic. Îl caut prin buzunare si scot un Nokia n97, argintiu, de ultima generaţie. Pe ecran ii apărea numele Nana. Oftez si mă uit la tânăra, care mă privea sceptic.
- Alo? Ii răspund, plecând din dormitor si intru in sufragerie.
- Sasuke, mama, unde eşti? Spuse femeia pe un ton îngrijorat parental, care îl folosea, când plecam in misiuni sau lipseam prea mult de acasă, fara sa-i o anunţ.
Pe o parte eram recunoscător ca a avut grija de mine de la vârsta de 4 ani, dar pe o parte mi-e era ciuda, ca se purta uneori prea matern si mă făcea sa îmi amintesc, ca nu mi-am cunoscut niciodată părinţi si familia ei, a murit împuşcata de un mafiot in fata ei si ea violata cu bestialitate…
- Sunt la o fata, mama. Am dormit la ea, noaptea trecuta si o sa mai petrec timp cu ea. Nu te speria, ca m-am protejat, am încercat s-o liniştesc si sa-i transmit calmul din vocea mea si ei.
- Sasuke, sper ca te-ai protejat, ca eşti prea tanar, ca sa devii tata, aud din nou glasul planglaret al dădacei.
- Nana, te rog, fata asta are 20 si ceva de ani si in plus sunt major, când am verificat ultima data. Daca cumva Neji mă căuta sau ai ceva important, mă suni, da?
- Si daca, te întrerup in mijlocul unui…
- Hai, te rog, nu-ti mai fa atâta griji despre aventurile mele, mai vorbim, pa, i-am spus si am închis mobilul.
Am închis mobilul si i-am zâmbit Sakurei. Aceasta purta o rochie cam haioasa, alba, toata pipiţa, lunga pana aproape de genunchi. Rochia in sine nu avea un decolteu mare, dar pieptul fetei, făcea unul foarte frumos de iţi lua ochii. La mijloc avea o curea din piele lata, alba. In picioare, purta, o pereche de pantofi cu toc, cui si cu fonta, la degete. Nu era machiata si in ureche avea nişte cercei cu steluţe. Am ieşit din apartament si după ce încuie uşa cu cheia, am coborât la parter si am ieşit din bloc. Ne-am urcat intr-un taxi si ne-am îndreptat spre un magazin, unde erau expuse, diferite mărci de maşini. De la B.M.W. la Ferari. Sakura intra in magazin si se duse glonţ la vânzător si începu sa vorbească ceva cu el, in timp ce eu mă uitam la o motocicleta, marca Yamaha. Era roşie, cu dungi albe si negre. Rotile erau duble si numai bune de încercat, pe teren, accidentat. Sudoare, adrenalina si frica, si la următoarea curba, ai putea muri…
- Sasuke? Mă întreba, Sakura, privindu-mă atent si puţin îngrijorata.
- Hmm, ii răspund distras, privind-o in ochii de smarald.
- Ce maşina sa aleg? Un Lamborghini Gallardo, negru? Bugatti Bordeaux, negru cu doua dungi roşi-vişini? Sau un Viper Dodge, maroniu-arămiu?
- Lamborghini Gallardo, as alege, dar de….
Ce? Ramase in aer întrebarea. O vad, ca semneaza ceva si ia niste chei. Ma apuca de mana si ma trage afara, unde ne astepta, un Lamborghini Gallardo, negru-lucios, de doua locuri, cu geamurile putin fumuri. Ne urcam in el si tanara, porneste cu viteza, spre padurea, ce inconjura Resita. Pomi verzi, ne inconjurau, pretutindeni. Intre noi se lasa tacere de mormant. Intra pe un drum de tara si opreste brusc masina si adoarme motorul. Isi desface centura si la fel face cu a mea. Se pune in bratele mele si incepe sa ma sarute, cu foc, sufocandu-ma, in timp ce isi misca soldul, incalzindu-l pe ”Jerry”.
O indepertez putin de mine si o privesc in ochii. Ii spun, sa iesim afara, pentru a avea mai mult spatiu. Iesim din masina si o lipesc de capota masini. Mainile mele, ii ridic fusta si ii dau jos tanga, arucandu-i pe langa rotile masini. Imi pun caciula si o patrund, brutal, facandu-o sa geama si sa se arcuiasaca de spate de durere. Niciodata nu am fost brutal cu fetele sau femeiele cand faceam sex, dar acum era altceva. Simt o atingere fugara pe buze si vad in ochii de smaral al Sakurei, lacrimi de durere. De ce tocmai acum a iesit aceasta parte a mea….


Gome daca este scurt, dar timpul si fani…:D
http://www.kickback.ro/images/catprin_ha...-trans.png - hainele lui Sasuke
http://www.natural100.ro/poze/297149257.jpg - lenjeria Sakurei
http://24-countdown.com/wp-content/uploa...ia-n97.jpg - mobilul lui Sasuke
http://img.kudika.ro/images/article_pict...299416.jpg - rochia Sakurei
http://accesoriidenunta.ro/images/pantof...a_albi.jpg - pantofi ei
http://www.motopedia.ro/img/081210zmvkh/...cp_650.jpg - motocicleta Yamaha
http://files.conceptcarz.com/img/Lamborg...u-hr-2.jpg - Lamborghini Gallardo
http://image.motortrend.com/f/future/our...dering.jpg - Bugatti Bordeaux
http://www.myfreecarlayouts.com/images/C.../viper.jpg - Viper Dodge
http://media.photobucket.com/image/drum%...ong001.jpg - drumul prin padure

melodi:
http://www.youtube.com/watch?v=lqWhtL5bC8M – melodia de la mobilul lui Sasuke
http://www.youtube.com/watch?v=6Vo6q9rIC...re=related – pentru scena

Gome daca este scurt:D

#13
*Chuu*
Esti buna la ficuri!
Adica, am mai intalnit pe cineva dar si pe tine!
Te descursi bine!Dar nu pot spune ca ai un fic perfect pentru ca stiu foarte bine ca nu poate sa existe.Da, probabil sunt cateva fisuri in ficul tau pe care cred ca nu le-am observat (neatentia asta..ce sa-i faci? :)) )
Mda esti cu greselile alea de tastare si pleonasme!
Am vazut in cateva capitole fraza gen: cobora jos (nu poti cobora in sus asa ca...)
In rest daca observ ceva nu o sa ezit sa te anunt.Deocamdata iti spune doar: Spor la scris!
Ja ne..
*Chuu*
~~~END of comment~~~

#14
Deci ellamanu, ai pus nextu. La cat te-am "tocat" la cap nu ma mir:))

Descrierea nu mi-a prea placut, avand in vedere ca ai putea lucra mult mai bine la ea, asa ca fa tot posibilul si inbunatateste-o.
Dialogul mi sa parut putin sec, vezi ca poate mai lucri la acest capitol.
Naratiunea putin cam grabita... ai putea sa o mai degajezi. Ar fi mult mai ok dupa parerea mea.

Ideea e originala, ceea ce imi place la nebunie:X In legatura cu cererea ta de a ne spune parerea despre poze, mi se pare ca faci alegeri bune care se potrivesc in context.

Succes in continuare
:bye::bye:

#15
nu ma supar de coment, dar ma mir ca a iesit cat de cat bine, dupa ce ma tocai atata la cap :-" Acum ca a venit intersiti cu imaginatie, nu am dus pana. Iata a doua parte, cu un nou personaj episodic.

O posibila idila
Partea II-a

Sasuke: Ies din ea, arunc căciulita prin iarba, mă închid la pantaloni si mă întorc cu spatele la rozalie. La dracu era s-o fac din nou si de data aceasta nu mi-o iertam. Înăuntrul meu aveam sentimente, precum: scârba, nervozitate si mila pentru propria persoana, dar sentimentul care trona, era dezgust total fata de persoana mea. Mă las sa pic in iarba moale, pufoasa si verde. Îmi lipesc fruntea de genunchi si închid ochii. Era s-o violez, cum am violat-o pe Lisa, când am avut 15 ani. Pe scumpa si frumoasa mea Lisa, pe care a ucis-o Manuela. Pe o parte mi-a făcut un bine, mai ales, ca am lăsat-o însărcinata. Daca făceam aşa ceva si cu Sakura, mă duceam pana in America, o dezgheţam pe DonceVitto si ii spuneam sa mă ucidă. Bine ca m-am oprit la timp si nu am continuat. Razele soarelui mă încălzeau si mana delicata si fina, a Sakurei, mă mângâia delicat pe spate si îmi şoptea, ca nu-i nimic. Îmi doream sa fiu singur, fara nimeni in preajma mea, ca sa mă pot descărca cum ştiam eu. Fulgere lovind pamantul sau copaci si nişte incendii nevinovate, apoi mă potoleam…
Nişte ochii căprui, îmi fulgerară in minte si o voce îmi spunea un singur lucru „duşman”, mă făcu sa tresar, sperând-o si pe tânăra. M-am ridicat in picioare si am privit in jurul meu. Erau doar copaci si tufişuri si nici urma de Manuela sau cineva, care sa semeni cu ea. Dar totuşi, i-am auzit vocea rece si bajocoritoare si in minte i-am văzut ochii reci si goli, lipsiţi de orice voinţa. Drace, am început sa înnebunesc, nu alta. Fiinţa aceea nebuna este in America, îngheţata pentru totdeauna, din partea mea. Nişte mâini, mă prinseră de tricou si o vad pe rozalie, cum mă privea cu semne de intrebare. Ii ridic bărbia, cu aratatorul si o sărut scurt pe buzele, senzuale si apetisante. Ii spun, ca este timpul sa ne întoarcem acasă si aproba din cap. Urcam in Lamborghini Gallardo si pornim spre oraş. Am dat drumul la radio si începu ştirile.
„- …. Azi a fost găsit un cadavru, intr-un canal, la km 8. Victima a murit intr-un mod sadic, prin smulgerea coloanei vertebrale. Anchetatori nu au nici un suspect principal, dar au format un cerc de suspect. Pe corp nu are urme de violenta, ca sa dovedească, faptul ca a murit in bătaie, apoi tranşat. Acest lucru, dovedeşte faptul, ca a fost ucis de un expert sau o banda de satanişti. Părinţi si iubita lui sunt devastaţi de aceasta veste tragica, mai ales, cred ca a fost vorba de o răzbunare a rromilor din cartierul Jurula, aflat in suburbia Moroasa. O sa va ţinem la curent cu desfăşurarea anchetei…”
Sakura muta la o melodie frumoasa si lina, dar si plăcuta. Aud melodia stranie a mobilului meu si am ştiut din start ca am un mesaj. Mă uit peste el si zâmbesc obosit. Era de la Neji, care îmi cerea sa ne vedem urgent la el la discoteca, singuri. Asta nu-mi plăcea. Sa ne vedem singuri si pun pariu, sa-mi spună despre nu ştiu ce gagica sau cadavru, nefericitului ăluia, cum a murit. Săracul tâmpit, măcar nu se mai chinuie pe lumea asta. Intram in oraş si rozalia, mă întreba, unde sa mă lase. Ii spun de discoteca Qween of night si apoi, tac, lăsându-mi gândurile sa zboare liniştite. Scartainitul roţilor, mă trezi la realitate, când am intrat in parcarea discoteci. Vreau sa ies, dar mana gingaşa si firava a fetei, mă prinde de tricou si mă trage spre ea. Mă săruta aparat pe buze si apoi mă priveşte cu melancolie.
- Îmi dai te rog id-ul tău de mess? Mă întreba Sakura, pe un ton delicat si şoptit.
- Notează-ti, Sasuke_fire89, i-am spus id-ul meu si tânăra isi nota cuviincioasa pe un carneţel din geanta ei.
Ne mai sărutam o data pe buze si ies din maşina. O privesc, cum a dat in marşarier si intra in trafic, indepartandu-se cu viteza de mine. Nu ştiam de ce, dar interiorul meu de gheata, începea sa se incalzeasca foarte uşor, parca, aceasta fata a aprins in mine, focul iubiri si al speranţei, ca poţi fi iubit, de altcineva, decât din familie. Îmi scutur capul si îmi spun, ca ea, se joaca cu mine. Mă îndrept spre discoteca si când sa pun mana pe mânerul uşi, antifonare, i-am îmi apăru imagina ochilor, Manuelei in pe creier si in urechi cuvântul ei. Chiar înnebunesc, ce dracu! Deschid uşa si îl vad pe Neji la bar, cu leptopul in braţe, tastând de zori si langa el, era un pahar de gin, plin-ochi si sticla pe jumătate goala, langa pahar. Băiatului ăstuia ii plăcea băutura nu gluma, dar nici aia nu-i aşa de buna. La bar, ştergând paharele era o fata de 22 de ani. Parul saten, era prins in doua codite, coc, semănând, cu un Panda. Ochii, ciocolatii, făceau inventarul raftului cu băutura. Purta o rochie, de culoarea violet-închis, cu decolteu adânc si de iţi lua ochii. Avea sâni mari, datorita implanturilor cu silicon. Mă îndrept spre bar…
- Tipule, discoteca se deschide diseară, dispari! Se răsti la mine, cu un ton, hotărâtor si arţăgos, parca i-as fi dat foc, la curul ala, modelat de bisturiul.
- TenTen, gura! Eu l-am chemat aici. Ai terminat cu inventarul? Se răsti la rândul sau, Neji, la fata, dar el era aşa de felul sau.
- Da, am terminat, dar trebuie sa găsesc o soluţie cu cazarea Ma….
- TACI!! Ea v-a doarme in camera ta, daca nu vrei sa mori, iţi vei tine pliscul acela mare, care îl numeşti gura, mai mic. Hai, căra-te de aici si fa, curat in camera ta si lucrurile tale, le vei muta in camera mea, ii ordona seful ei, si TenTen pleca, plina de nervi.
Aceasta chestie îmi amintea, când Nana, mă trimitea in camera mea sa fac curat acolo, ca nu-mi făceam cu secolele. Ma aşez la bar langa el si Neji, cum era de aşteptat începu sa-mi povestească despre cadavrul acela si cum crede, ca a fost unul cu puteri supranaturale sau un doctor sau un criminal in serie, care ştia cum sa ucidă. Aproape trei ore m-a plictisit despre chestia asta, incat i-am spus, ca plec, dar nu înainte de ai da id-ul meu. Ce dracu, ca toata lumea îmi cere id-ul azi?

Sakura: Ajung acasă si intru in apartament, bucuroasa, ca acum puteam, sa comunic cu el. Puteam sa-l manipulez mai uşor, dar nu ştiam de ce mă simţeam atrasa de el. Nu ştiam daca era fizic sau psihic? Nu conta, dar nu o sa mă îndrăgostesc niciodată de un băiat sau bărbat, ca marea mea dragoste erau bani! Deschid leptopul si bag in lista id-ul sau si imediat îmi da accept.
Shadeblack.Demon is oline.

Saku.VenusFlower: sall :*
Shadeblack.Demon: buna. Cine esht?
Saku.VenusFlower: Sn Sakura. Fata cu parul roz, cu care ti-ai tras-o aseară :X:*
Shadeblack.Demon: Aaaa. Scz, dar sunt puţin obosit, ca am fost cicălit de un idiot.
Acest lucru mă făcu sa zâmbesc, dar ceva mă făcut sa întreb, cine era Nana. Ştiam cum sa-l abordez.
Saku.VenusFlower: Sa ÅŸti, ca eshti un tigru, in pat, miau :->:->
Shadeblack.Demon: Vezi ca ne supăram X(X(X(
Saku.VenusFlower: Scz, scz :*:*:X:X. Auzi?
Shadeblack.Demon: Aud din 89. Cei? Ca vreau sa dorm…
Saku.VenusFlower: Cine-i Nana? Iubita ta?
Shadeblack.Demon: =)), Invidioasa? Este dădaca mea, dar îmi este ca o masa. Hai ca tre sa dorm. Nb :*
Saku.VenusFlower: Somn uÅŸor :X:X:*:*:*

Shadeblack.Demon aut oline.
Deci, aceasta Nana, era dădaca lui si acum trebuia sa mai aflu si alte puncte slabe ale lui. Zâmbesc diavoleşte si ies de pe mess si închid leptopul. Ma schimb intr-o rochie din mătase alba si mă trântesc in pat si sting becul…

Manuela: Mergeam pe o motocicleta, Honda, neagra cu rosu-aprins. Kilometrajul arata 200 de km la ora. Purtam un costum special, negru, cu dungi roşi si arginti. In casca se oglindeau stâlpi aprinşi si farurile maşinilor. Intru in parcarea clubului si după ce parchez, opresc motorul si cobor de pe el. Ma îndrept spre el si intru, fara nici o problema. Ma îndrept spre biroul lui Neji si intru, fara sa mai bat la uşa si îl găsesc, împreuna cu o uşuratica, care ii sugea ”jucariea”. Ce scârboase-ne.
- Manuela, ce cauţi aici? Ma întreba, când îmi scot casca.
- Parca nu ai şti, ii reped răspunsul si mă îndrept spre camera mea, dar mă întorc pe jumătate, sper ca am net acolo? Îl întreb si după ce primesc răspunsul, mă îndrept spre camera.
Deschid uşa si vad, o încăpere spaţioasa, cu pereţi portocali si cu tavanul alb. Aveam un pat dublu si in fata patului, o canapea foarte frumoasa. Era o camera luxoasa. Deschid leptopul si in timp ce mă, dezbrăcam de costum, accesez internetul cu mintea si sparg nişte coduri si încep sa descarc un dosar, ce conţine numele de Sakura Haruno…


Pozele de la capitol:
http://media.photobucket.com/image/tente...1.jpg?o=44 – TenTen.
http://www.bizoo.ro/img/%7B**%7D/img360/...586125.jpg - rochia lui TenTen.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/medi...onda-2.jpg - motocicleta Honda, a Manuelei.
http://images03.olx.ro/ui/2/59/48/40035148_1.jpg - costumul Manuelei.
http://res.meridian-travel.ro/housing/ho...b_8006.pic - camera Manuelei.

Cântecele de la capitol:
http://www.youtube.com/watch?v=O21JZeUEnas – melodia de la mobilul lui Sasuke, când primeşte mesaj.
http://www.youtube.com/watch?v=8ShDEEGcV4k – melodia de la radio.

#16
Hmm, nu am mai trecut de mult pe aici. Deci: descrierea e buna si nu am nici o problema cu ea. Dialogul e bun si nu e sec. Actiunea nu e grabita. Greseli de tastare nu am observat.
Hm..Sasuke si Sakura, pe messinger:>:))...ce nume sexy:X...as vrea ca Sasuke sa afle ce face Sakura si invers:)) Ar fi culmea culmilor:))
Astept nextu' Chu si gambate:*

#17
Am venit cu un capitol nou si va anunt cu regret ca povestea se apropie de sfarsit:(
Acum nou capitol si vreau parerea despre poze si cantece:D

Întâlnire neplanificata

Sasuke: Relaţia mea cu Sakura, începuse sa prindă contur si sa se adâncească. De doua saptamani încoace, mergeam la film sau la ştrand sau făceam diferite lucruri împreuna. Ma uitam in oglinda, sa vad cum îmi vine sort-ul pe care, mi l-a cumpărat rozalia mea, pentru petrecerea unei prietene de a ei, la piscina. Îmi venea chiar bine si era negru, dar era pe talie si chestia asta nu prea o suport la sort-urile de baie, dar nu contează acum. Îmi iau pe mine o pereche de pantaloni trei-sfert, kaki si când sa-mi iau maioul negru, in camera intra, Sakura, imbracata cu o rochie verde ce se lega după gat, cu decolteu la vedere si de iţi sarea in ochi. Era lunga pana aproape de genunchi, punându-i in evidenta picioarele lungi si frumoase. In picioare avea nişte slap, maronii, de plaja. Veni spre mine si îmi sari in braţe, imbratisandu-ma. Sâni ei moi, pe care ii simţeam aproape in fiecare noapte, pe buzele sau pieptul meu, erau presaţi de muşchi de pe abdomenul meu. Ne-am sărutat pasional pe buze si după ce ne-am despărţit, i-am mulţumit de cadou.
- Daca vreo fata se da la tigrul meu, o ciufulesc de o las fara par in cap, îmi spuse serioasa, in timp ce îmi luam pe mine maioul negru si mi-am dat cu apa de colonie.
- Tigroaico, fata nu are nimic, daca sunt irezistibil, am spuse in gluma si am scos un răget, ca a unui tigru.
Am început amândoi sa radem, ieşind din camera mea si după ce am anunţat-o pe Nana ca plec, ne-am urcat in Lamborghini Gallardo, al tinerei si am pornit spre prietena ei. Soarele strălucea cu putere, încălzind peste măsura oraşul înnǎbuşitor. După vreo 15 minute, de mers prin căldura, am văzut o vila, albastra, care avea in fata, Statuia Libertăţii, vopsita in albastru. Doamne, cine este aceasta persoana obsedata de albastru, incat nu m-as mira sa aibă si creierul albastru. Coboram din maşina si in întâmpinarea noastră veni, nimeni alta decât Karin, colega mea de clasa. Doamne arata ca o vampa. Era machiata cu albastru si purta un costum de baie din doua piese, cu culori ţipătoare si se lega după gat, punându-i in evidenta sâni mari, de fapt exageraţi de mari. Parul era prins in doua cozi, si arata ca o şcolărita-vampa, ce mă făcu sa bufnesc in ras, pe care am transformat-o intr-o tuse.
- Vai, draga ce bine araţi, minţi Sakura, cea ce mă făcu sa prelungesc tusea. Sasuke, iubitule eşti bine? Ma întreba, cu un aer fals de îngrijorare pentru sănătatea mea.
- Sasuke, ai răcit? Ce zici sa-ti dau un ceai cald si sa te încălzesc? Ma întreba roşcata, vrând sa sară pe mine, dar rozalia a prins-o de braţ si i-a şoptit ceva la ureche.
Mersi doamne, ca am scăpat uşor de asta. Am intrat in vila si am văzut, cam jumătate de şcoala era acolo. Eu m-am dus la piscina, in timp ce Sakura s-a dus sa se schimbe. Piscina era dreptunghiulara, cu marmura albastra cu picatele si avea si jacuzzy, in care era Neji, TenTen si Hinata, care se lingea cu un băiat. Doamne, se vede, ca fata asta v-a ajunge o deprava, de v-a concura cu Karin la titlul de vampa-şefa. In timp ce mă uitam si eu, după un bar, cineva îmi sare in spate si mă pupa pe gat. Când mă întorc, îmi pica falca de un metru. Sakura purta un costum de baie foarte simplu, care ii punea in valoare sâni frumoşi. Chiloţi albi, la fel cu sutienul, aveau peste o cureluşa neagra, peste, arătând foarte sexy. Arata atât de fierbinte, incat, daca nu eram acolo cu oameni, poate făceam sex in piscina. O sǎrut pe buze si ii spun, ca arata hot. Îmi mulţumeşte si ne aşezam pe marginea piscinei si începem sa ne sărutam cu pasiune. După 10 minute de săruturi pasionale, o rog sa-mi aducă o răcoritoare.
- Ma întorc in 15 minute, cu un cocktail si tu, tinere sa fi cuminte, îmi spuse pe un ton autoritari, sarutandu-ma pe buze si dispăru printre invitaţi.
Încep sa mă joc cu picioarele in apa, ca un copil mic. După 5 minute, cineva mă atinse delicat pe umeri si când ridic privirea raman încremenit. In fata mea se afla in carne si oase, Manuela. Purta un costum negru cu steluţe arginti, din doua piese, ce ii punea in valoare sâni si abdomenul. Parul ii era împletit, pe o parte si nu era machiata. In mana avea un pahar, cu suc de portocale, aranjat cu o felie de portocala, pe margine si o umbreluţa si un pai, alb in el. Îmi zâmbi formal si eu ii zâmbesc mai mult forţat. Se aseaza langa mine si pune paharul intre picioare. Ce n-as da eu, sa fiu intre picioarele ei… Stai ce tot dracu gândesc. Ar trebui sa numai mă gândesc numai la draci. Şatena chicoteşte uşor si ia in mana paharul, gustând din suc.
- Nu am venit sa mă lupt cu tine, îmi spuse, privind înainte, uitându-se la un punct anume, văzut numai de ea.
- Si pe mine mă cheamă George Bush si am fost clovnul la Casa Alba, dar nu mă cheamă aşa, ii spun rece si distant, dar in interiorul meu tremuram de frica.
- Dar s-ar putea sa te cheme, îmi spuse pe un ton visător si calm, parca ar fi vorbit cu un vechi prieten.
- In fine. Ce cauţi aici? Nu ar trebui sa fi cliogenata sau îngheţata intr-un tub in Arena 51 din desertul Nevada?
- Fratele meu a distrus baza si acum suntem liberi. Am venit aici la fiul meu, sa stau cu el si am venit la aceasta petrecere, pentru a te avertiza in legătura cu iubita ta, Sakura Haruno…
- Ce-i cu Sakura?
- Sakura nu-i cea ce pare a fi. Ti-a spus unde s-a născut, cine a fost primul din viata ei, pentru cine lucrează si viata ei in general si ce iubeşte mai mult. Bani sau pe tine? Şti răspunsurile la aceste întrebări?
- Nu…
- Atunci întreab-o, dar sa şti ca ea nu-i cea ce pare a fi, îmi mai spuse Manuela si se ridica, luându-si paharul si se pierdu printre invitaţi.
Cuvintele ei mă puseră pe gânduri. Ce vrea fata aceasta de la mine si cine era fiul ei? Oare Neji ştie ca este aici? După 5 minute veni Sakura cu doua cockteiluri si îmi dădu unul. Am stat pana la ora 11 noaptea si am plecat…

Sakura: Sasuke a fost cam rece, pana am ajuns acasă, l-am sărutat pe buze, dar mi-a răspuns rece. Of, daca i-a spus sau făcut ceva, tâmpita aceea de Karin, eu una o crap si o joc in picioare. Fiinţa aceea, este de opt ori mai blonda la creier decât Ino. Poate are un neuron in creier, dar ala s-a spânzurat de singurătate. Săraca de ea. Intru in apartament si aprind lumina si raman masca. Pe canapea stătea nimeni altul decât Gaara, imbracat, cu un costum Armani, cu cravata galbena, din satin, descheiat la sacou. Avea in mana un pahar cu votka si nişte măsline verzi pe o scobitoare, in pahar. Când dracu a ajuns asta aici? Ma întreb in gând, speriata cum ar reacţiona, ca Sasuke inca traieste.
- Gaara, Sakura aer jacuzzy… tipa Ino, apărând din dormitor si se întrerupse, când mă văzut. Sakura, sa şti ca apartamentul tău este mişto, nu la fel de mişto, ca apartamentul nostru, dar este mişto, îmi tipa blonda asta, sărind in sus si in jos, ca un copil mic.
Ma uit la ea si raman traznita. Purta o rochie neagra, cu decolteu de decolteu. Ar trebui s-o impurmut o data când mă voi întâlni cu Sasuke. Se lega de după gat si era cu spatele gol. Venea in „v” si „v”-ul era acoperit de paiete, iar fusta era lunga pana in pamant si avea o crăpătura in fata, pana aproape de zona secreta a blondei. In picioare avea nişte sandale negre, cu ţinta si cu toc-cui. Parul era făcut in coc spaniol si ii stătea foarte bine. Purta nişte bijuterii din argint si machiajul era argintiu. Sâni ii se vedeau prin decolteu, foarte bine, mă rog o parte din ei. Gaara se ridica de pe canapea si vine spre mine. Se opreşte in dreptul meu si îmi ridica fata cu aratatorul si ochii noştri se intersectează.
- Mai ai doua saptamani la dispoziţie sa-l termini. Îl vreau viu, ca eu sa-l omor si vreau sa mi-o capturezi pe Ayane DonceVitto, îmi şopti, facandu-ma sa mă albesc de spaima.
- Ai înnebunit sa şti. Ayane DonceVitto, poate uşor sa mă ucidă, cred ca tu nici măcar nu ai interesa-o. Are puteri mai mari decât mine si am avut noroc, ca am scăpat dintr-o confruntare cu ea, in viata, am minţit, fiindcă, daca era după ea, azi eram in iad, arzând pentru păcatele mele.
- O vreau, nu mă interesează cum si vreau ca eu sa-i dau lovitura de gratie lui acest Sasuke Uchiha. Sa mergem Ino, suntem aşteptaţi la discoteca Qween of night, mai spuse roşcatul si parasit apartamentul meu.
Am picat in genunchi si am început sa plâng si sa rad in acelaşi timp. Omul acesta îmi cerea imposibilul. Daca m-as duce la Manuela si i-as spune, aia m-ar fi ucis cu un singur gand. Cred ca ar trebui sa vorbesc cu Ino, ce s-a intamplat cu el. Adorm pe jos, obosita, psihic, in încercarea de a face un plan si fizic, din cauza zilei petrecute cu Sasuke.

Manuela: Stăteam la bar si gustam din paharul cu coniac cu gheata din fata mea, ne băgând de seama, cum un tanar încerca sa-mi facă avansuri. Si trebuia sa-i dau dreptate de ce îmi făcea avansuri. Purtam o rochie neagra, pe o parte, cu o mâneca si pe cealaltă, nu aveam, puţin transparenta, ca mi se vedea sutienul negru si lunga pana sa-mi acopere fesele si cu crăpături pe ambele parţi. Purtam nişte bratari din argint cu diamante si nişte cercei din argint mari. Parul îmi era ondulat. Eram machiata cu violet, dar nu strident si rujata cu gloss roz. In picioare aveam, sandale negre, cu toc-cui si o floare pe o banda. Ochii mei, se plimbau prin club, pana vad ca intra Gaara, in club. Dracu sa-l f**a, de handicapat si idiotul dracu. Uite, cum trebuia sa mi se strice aceasta seara perfecta. Vad ca vine spre bar si ii spun lui TenTen, ca nu m-a văzut si ea aproba din cap. Ma pierd prin mulţime si când ajung la scările de la biroul lui Neji si vad, ca roşcatul întreba de mine. Intru in birou si îl speri pe fiul meu, facandu-l sa verse pe el nişte şampanie.
- Mama, numai mă speria in halul asta, ca pot sa fac cu inima, îmi reproşa el, dându-si jos camasa si luându-si alta pe el.
- Vezi ca a venit Gaara. Este la TenTen si întreabă de mine, ca a pus ochii pe mine, am spus, indreptandu-ma spre o fereastra, prin care puteam privi in club.
- Ucide-l daca te deranjează.
Bufnesc in ras si ii spun ca, daca totul s-ar rezolva atât de uşor, acuma as conduce lumea, dar nu este asa, ca trebuie sa ne gândim cu cap, ce se întâmpla, daca ucidem pe cineva, ce se v-a întâmpla in continuare. Satenul ridica din umeri si pleca din camera. Am dat din cap si am continuat sa îl privesc pe roşcat. Gaara ce planuri ai cu mine?...

Poze:
http://www.bazuka.ro/3351-3209-thickbox/...u-alb-.jpg - sortul lui Sasuke
http://www.haine-lux.com/wp-content/uplo...e-vara.jpg - rochia Sakurei
http://www.ipanemaflipflops.co.uk/img/pr...Sandal.jpg - ÅŸlapi Sakurei
http://www.imobileprivate.ro/images/poze/casa_82.jpg - Vila lui Karin
http://mihaela.spatiuweb.ro/wp-content/u.../03/02.jpg - costumul de baie a lui Karin
http://www.arhimag.ro/test/img/copaci.jpg- Piscina lui Karin
http://www.emaramures.ro/FotoMaramures/M...20baie.jpg – costumul de baie al Sakurei
http://www.emaramures.ro/FotoMaramures/T...008_29.jpg - costumul de baie al Manuelei
http://hainedelux.com/index.php-p=watermark55b47p.jpg – costumul lui Gaara
http://images.okazii.ro/auctions/2009/07...00_500.jpg - rochia lui Ino
http://i1.iofferphoto.com/img/wantad/430...460480.jpg - sandalele ei
http://styleshopper.ro/blog/wp-content/u.../coc-2.jpg - coafura lui Ino
http://images.okazii.ro/auctions/2009/03...00_500.jpg - rochia, machiajul si coafura Manuelei din discoteca
http://nana.kaz3.info/wp-content/uploads...negre1.jpg - sandalele Manuelei

Cântecele de la capitolul acesta:
http://www.youtube.com/watch?v=oFryG9ON7Tw – melodia de la piscina
http://www.youtube.com/watch?v=mZYUnvjKR-k – melodia din club

gome daca este scurt:D

#18
Este putin cam scurt dar e f bun. Are descriere, dialog.... Da nu prea am inteles un lucru. Gaara o vroia pe Manuela si ii zicea Sakurei sa io aduca dar el se duce la club si intreaba de Manuela. Deci el stia unde e Manuela dar vroia sa o puna pe Sakura la treaba? Sau era prieten cu Neji care s-a scapat ca Manuela e mama lui? Ma rog, astept un raspuns si capitolul e foarte misto. Ja ne!>:D<

#19
Acuma ca iar mi-am stors creieri iata cap opt. cum am spus povestea se apropie de sfarsit si vreau sa stiu daca vreti sau nu sezonul doi, dar nu v-a fi cu sasusaku si cu copiii lui sasuke, dar cu cine, nu stiu:-" Vreau pareri despre poze si melodi :-" Si voi imi spuneti cu cine sa ramana sakura. Cu Gaara si bani sai sau cu Sasuke si dragostea lui?
iata cap opt.

Groaznicul adevăr
Partea I

Sakura: Nu ştiu, de ce am senzaţia ca sunt urmărita. De câteva zile încoace, relaţia mea cu Sasuke, a început sa cam scartaie, dar totul a început de la petrecerea, vampei de Karin. Trec prin dreptul unei vitrine si mă vad. Port o rochie neagra, cu decolteu adânc, lunga pana aproape de genunchi, si cu o curea roz peste mijloc si in picioare sandale negru cu toc-cui, roz cu negru. Parul era lăsat pe spate. Ma întorc si vad ca nu era nimeni in spatele meu. Doamne, Sakura eşti foarte paranoica astăzi. Lasă, iţi cumperi o ţinuta foarte sexy, roşie, te duci la Sasuke, îl faci sa saliveze si faci dragoste cu el, ii oferi o experienţa de neuitat si iar va fi al meu. Ma întorc si îmi pica fata de un metru. In fata mea era Manuela imbracata, cu o rochie model, leopard, mini, cu mâneca lunga. In picioare avea nişte pantofi, cu aceleaşi model. Parul era lăsat liber, dar avea in par, o bentiţa alba. Nu era machiata. Îmi zâmbi si veni spre mine. Am înghiţit in sec, aşteptându-mi sfârşitul iminent.
- Ce ar fi sa mergem si sa bem ceva împreuna? Mǎ întreba, tânăra voioasa, parca am fi fost prietene de când lumea si pamantul.
Am aprobat din cap mecanic si am intrat intr-o cafenea. Ne-am aşezat la o masa si eu am comandat o cafea cu lapte si şatena un ceai cu gheata. Chelnerul pleca de langa noi si ochii ei ciocolatii, nu îmi scăpau nici o mişcare, cea ce mă făcu sa mă simt incomoda. Îmi storceam creieri pentru un subiect pe care sa-l discutam, ca aparent doua prietene bune.
- Gaara te căuta, am spus, cu o voce mica de frica si tremurând.
- Ştiu, ca mă căuta si ce ti-a spus sa faci, dar întrebarea este, tu vrei cu adevărat sa mă prinzi? Mǎ întreba, proptindu-si falca in mana dreapta si cea stânga, stătea relaxata pe braţul celelalte, ridicându-si o sprânceana subţire si maronie.
- Nu vreau sa mor.
- De ce?
- Poftim?
- De ce nu vrei sa mori? Mǎ întreba, si apoi mulţumi, când isi primi ceaiul si eu cafeaua.
Am gustat din lichidul de culoarea moroiului si m-am gândit la un răspuns pentru ea. Intre noi se aşternu o linişte apasatoare, ce nici cuţitul nu o putea tăia. Fata nu avea nici o problema cu asta, părea obişnuita cu aceasta linişte absoluta.
- Îmi place prea mult viata mea, am spus, pe un ton cam supărat si am dat peste cap cafeaua.
- Da, ce viata duci. Violata de fratele meu, care ti-a luat cireaşa, si apoi ai început sa te vinzi si sa ucizi pentru bani. Bani marea ta dragoste, dar acum nu-ti mai merge. Ai de ales. Pe Sasuke si dragostea lui sau pe Gaara si bani săi? Nu vreau acum răspunsul, dar apropo, aducând vorba de Gaara. Spune-i, daca mai mă căuta pentru a mă face a lui, v-a paţi, ce i-ai făcut tu lui Naruto, dar îl voi rupe in zecit sau miit. Sunt o grămada de moduri de a muri. Tine, minte c***o, daca Sasuke moare, tu vei muri de 10 ori mai dureros si încet decât el, mai spuse Manuela si se ridica de la masa, ieşind din cafenea.
Doamne ajuta-mă sa ies din aceasta încurcătura. Îmi scot mobilul din geanta si formez numărul lui Ino. Aceasta îmi răspunse si i-am spus, unde sa vina si apoi, am mai comandat ceva, dar de data asta un pachet de ţigări si o sticla cu coniac si un pahar. Daca îl ucideam pe Sasuke, Manuela mă tortura si din cate am auzit, era o maestra a torturi, iar daca îl lăsam pe el in viata, Gaara mă v-a căuta si nu se v-a lăsa pana nu mă v-a ucide. Eram prinsa intre ciocan si nicovala.


Sasuke: Stăteam la bar, cu Neji, cu paharul de coniac, înaintea noastră, stătea mandra, o sticla de coniac, pe trei-sfert terminata. Doamne, am început si eu, ca Neji, sa-mi înec amarul in băutura. De la petrecerea de la piscina, am început sa mă îndepărtez de rozalia mea, dar simţeam, ca nu puteam sa stau prea departe de ea. Fata aceasta m-a făcut din nou sa iubesc si ii înapoia aceea iubire, necondiţionata. De ce eu? Manuela avea dreptate. M-am îndrăgostit, ca prostul de cineva, pe care nu îl cunosc ca persoana, trecut, prieteni, gusturi si lista poate continua. Neji părea sa fie de acord cu aceea fiinţa, dar nu ştiam de ce era de acord. Oare el ştia cine este fiul ei?
- Ce ai? Ma întreba din nou, satenul, vazandu-ma gânditor.
- Nimic, i-am spus simplu, dar mecla mea mă dădea de gol.
- Nu, pe dracu. Ce, iar te-a inselat iubita sau ti-a făcut Manuela o vizita din aceea fulger… Ce? Ma întreba, când m-am uitat cu coada ochiului la el, foarte nervos, ca nu mi-a spus ceva important.
- De unde şti de Manuela? Îl întreb nervos si coniacul din pahar, începu sa clocotească, iar prin par sa apăra mici arcuri electrice.
- Normal ca ştiu, daca este…
- Daca este ce! Neji, eu cred ca tu m-ai trădat, daca a ştiut unde sa mă caute si tot tu pun pariu, ca m-ai trădat la ucigaşul, angajat de bastardul lui Yorji Shighiruma. Du-te dracu de idiot si de tradatorul morţi mati, tip la el si paharul se sparse, aruncând in sus, coniac fiert.
- Auzi idiotul dracu, nu îmi înjuri mama, daca aia afla si oricum v-a afla, te v-a ucide. O data te-a iertat, ca am rugat-o eu sa nu te omoare, dar a doua oara nu-ti mai merge si închide gura si afla ca eu sunt fiul Manuelei. Sunt făcut dintr-un ovul de al ei, cretinule, îmi spuse Neji, dar tot nu am putut închide gura.
Trebuia sa-mi dau seama, de unde ştia Neji atâtea despre ea. Daca mă uit mai bine, cei doi seamănă, cu excepţia ochilor, dar in rest seamănă. La carisma, gândire, la muscari, la tot. Închid gura si o mai deschid de câteva ori, dar nici un cuvânt nu-mi ieşea pe gura. Am închis-o si pun pe bar nişte bani. Ii zic, ca sunt pentru pahar si băutura si mă îndrept agale spre ieşirea din discoteca. De ce toata lumea isi arata aşa deodată adevărata fata. Mai trebuie sa aflu, ca Sakura este asasinul, care l-a trimis bastardul lui Yorji si atunci ar fi totul perfect. Dau sa ies, dar intra Manuela, foarte vesela si bine dispusa. Pe cine a mai ucis de data asta. Vine spre mine, mă ia de braţ si mă priveşte in ochii mei negri. Ce dracu mai vrea de la mine?
- Vreau sa vi cu mine la o petrecere de gala? Neji are treaba si in plus este timpul sa afli cine este Sakura. Ştiam ca ai sa accepţi, îmi mai spuse si mă pupa pe obraz.
Urca nişte scări si am aşteptat-o cam 30 de minute si când cobora, mi-a picat falca in pamant. Purta o rochie din satin, de culoarea albastru-verzui, si cu decolteu pe măsura. La abdomen avea o pânza de culoarea caisei si pe ea erau floricele din acelaşi material si culoare. Avea o crăpătura pana aproape de „vizuina” si avea un combineu din acelaşi tip. Purta o pereche de pantofi negri, cu toc subţire si nu cui, si cu modele arginti. Parul ei, avea nişte bucle elaborate, dar prinse la un loc, formând o coafura ciudata. Neji, ce mama tânăra, frumoasa si sexy ai. Ea se opreşte in fata mea si îmi zâmbeşte fermecător.
- Mergem la tine sa te schimbi sau iţi împrumuta Neji ceva, dar nu cred ca are, deci mergem la tine, dar delicat.
- Manuela, nu cred. I-am promis, Sakurei ca facem azi ceva împreuna. Scuze, dar de ce nu-l iei pe Neji? Încerc eu sa scap, dar melodia mea sinistra de la mobil, mă trezi.
Îl scot din buzunar si vad un mesaj de la Sakura: „Sasekut, îmi pare foarte rău, dar nu pot sa mă întâlnesc cu tine, azi, fiindcă am nişte probleme cu afacerile tatălui meu si trebuie sa mă ocup de ele. Te rog cu multa frişca, pe care o s-o ling de pe abdomenul tău cu pătratele… Te rog iartă-mă. Te iubesc Sakurica”. Se părea, ca puteam însoţi pe Manuela la acea gala. Ii ofer braţul si ea mă apuca gentil de el. Ieşim din discoteca si in fata noastră se afla un Bugatti Bordeaux, vişiniu de lux. Ii deschid uşa si o închid, după ce se urca in maşina. Ma urc si eu si pornesc motorul. Ieşim din parcare si gonesc, ca nebunul pe străzi. Daca nu mă atenţiona, luam o amenda, dar se pare, ca are un radar interior. Ajungem la mine acasă si ii spun ca in 15 minute maxim mă întorc. Intru val-vârtej in casa, băgând-o in sperieţi pe Nana. Ma reped in camera mea si deschid larg uşile de la dulap. Încep sa arunc haine si sa sudui si sa drăcui.
- Sasuke, vezi ca te aşteaptă o domnişoara, frumoasa foc, in living si spune ca o duci la o gala. Ar trebui sa te grăbeşti si cine este? Ma informa dorica mea.
- Ea este sora lui Neji si el nu poate s-o duca si m-a rugat s-o duc eu, dar nu găsesc nimic cu ce sa mă imbrac, ii spun, Nanei, nervos.
- Du-te si fa un dus, ca iţi găsesc eu nişte haine frumoase si strâng aici, îmi spuse ea.
O pup pe frunte si ii spun ce m-as face eu, fara ea. Intru in baie si mă dezbrac, rapid de haine si intru la dus. Dau drumul la apa rece, care mă trezi rapid, si mă înviora. Ies din dus, dârdâind de frig, dar stropi de apa, mi se evaporară, datorita puterilor mele, pirokinetice. Vad, ca Nana mi-a lăsat nişte haine pe calorifer si mă imbrac cu ele. Purtam o camasa neagra, din satin si un costum negru, fara cravata, deschisa camasa la trei nasturi. Era un costum Armani. Ma dau cu parfum si mă incalt cu pantofi negri. După ce îmi fac parul si apoi, cobor in living. Manuela se afla pe un fotoliu si îmi zâmbi. Ma informa, ca am întârziat 10 minte si eu am oftat. Fiinţa asta era mai precisa si mai ceva ca un ceas. Ne urcam in maşina si pornim spre sala unui teatru uriaşa, fara sa ştiu, ca acolo descopăr ceva urat. Ajungem repede, dar abia am găsit un loc de parcare. După ce am găsit, coboram din maşina. Ii ofer braţul si ea îl accepta bucuroasa.
Intram in sala cu marmura placata, si toata lumea, care era prezenta, se uita la noi, ca boi. După ce suntem prezentaţi, eu o trag pe Manuela in braţele mele si începem sa dansam un vals vienez. Doamne, ce uşor, dansam cu ea, parca era un fulg. După puţin timp muzica se opreşte si mergem la o masa. Privirea se plimba plictisita prin camera, in timp ce gustam din şampanie. Ochii se opreşte asupra unui cap cu par roz, ondulat. Raman uimit, când o vad pe Sakura a mea, la braţul unui roşcat. Cireşica mea purta o rochie maronie, strâmta pe trup si decolteu pe măsura. In picioare avea nişte sandale arginti. Era machiata discreta si avea bijuterii din aur. Râdea si se săruta cu roşcatul, de îmi venea sa mă duc si sa-i dau lu ala vreo doua. Muşchi mi se încordară si maxilarul mi se încleşta. Simt o mana delicata pe umărul meu si mă uit.
- Du-te si invit-o la dans, eu va voi urmări si daca iţi face ceva, voi interveni, îmi spuse şatena si aprob mecanic din cap.
Dau peste cap şampania si mă ridic de la masa. Ma îndrept spre ea si când mă vede, ramane uimita, dar isi ascunde rapid uimirea. Roşcatul deja mă săgeta din priviri si nici eu nu mă las mai prejos.
- Dansaţi, o întreb respectuos, întinzând o mana.
- Sigur, îmi răspunse si isi puse mana in mana mea.
Mergem pe ringul de dans si începem sa dansam liniştit, privindu-ne in ochi. Ochii ei exprimau vinovatie si părerea de rău, dar ai mei ce exprimau?...

Manuela: Mergeam pe margine cu paharul cu şampanie in mana si zâmbeam. Sasuke i-a prins in flagrant, acuma javra aceea de Haruno, nu se mai poate ascunde. Ma duc pe balcon si îl vad pe Gaara acolo. Ai la dracu. Acesta mă simte si se întoarce. Pe fata lui apăru un zâmbet bolnav si nebun. Ii zâmbesc rece si formal si mă apropii de balustrada.
- Araţi frumos, Manuela. Ce cauţi aici? Ma întreba, mancandu-ma din priviri.
- Treburi, afaceri, ii răspund indiferenta, privindu-l rece.
- S-o omori pe Sakura? Eu am dreptul de viata si de moarte asupra ei si nu tu…
- Daca Sakura, se atinge de Sasuke, tu si căţeaua aia, veţi muri in chinuri de 10 ori mai mari decât el. Tine minte, Gaara Shighiruma, ca eu pot fi un vis frumos, dar si un coşmar foarte urat. Ai grija cum muţi, ca este rândul tău la mutare si poate fi un şah mat, din partea mea, ii mai spus si intru in încăpere.
Ai grija Gaara, cu ce te joci, ca eu sunt focul, care te arde, dar si apa, care te poate îneca. Deja simţeam ca mă plictisesc si seara era abia la început…

Poze:
http://1.bp.blogspot.com/_L0lqOsWt_F4/Sf...e+fata.jpg – cum era imbracata Sakura
http://images.lady4ever.ro/280x380/wild-...p29425.jpg - rochia Manuelei
http://img.envy.ro/img/products_watermar...0_8772.jpg - pantofi Manuelei
http://www.blog-city.info/en/img3/305_sasuke_angry.gif - Sasuke cum s-a uitat la Neji, când pe acesta l-a scăpat gura.
http://www.biensavvy.ro/PozeCollectii/Ki...rald_a.jpg - Rochia de gala, a Manuelei
http://img.kudika.ro/images/article_pict.../232_8.gif - Pantofi ei
http://img.garbo.ro/images/article_pictu...047423.jpg - coafura ei
http://www.bild.de/BILD/auto/fotos/2009/...ht=349.jpg – Bugatti Bordeaux
http://blog.nj.com/fashiontoday/2008/06/...batman.jpg - costumul Armani a lui Sasuke
http://images.okazii.ro/auctions/2009/04...00_500.jpg - Rochia Sakurei

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=JnRT4KNImdg – melodia pe care au dansat Sasuke si Manuela.
http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck – melodia pe care au dansat Sasuke si Sakura

#20
Iata ca a revenit ellamanu cu un alt cap si povestea se apropie de sfarsit :D
Pareri despre poze si melodii :D

Groaznicul adevăr
Partea II

Sasuke: Ma simţeam ca ultimul om de pe planeta. Îmi venea sa urlu, sa tip, sa distrug, sa beau, sa dau foc si sa explodez. Cum a putut, Sakura, fiinţa de care m-am îndrăgostit pentru a doua oara in viata, si-a bătut joc de sentimentele mele. Rozalia, îmi şopti la ureche ca ii pare rău si va vrea sa ne întâlnim afara, in gradina, dar la 5 minute distanta. Ma săruta fugitiv pe buze si se pierde printre dansatori. Simt o mana pe umăr si o vad pe Manuela, care era destul de nervoasa, chiar daca afişa o fata calma si zâmbitoare. Începu un tango si am invitat-o la dans. Cum naiba se putea mişca aşa de uşor in rochia aceea lunga, in pas de tangou. Am întrebat-o mintal de ce este încordata, dar mi-a răspuns, sa-mi vad de treaba mea. Am tăcut, pana la terminarea dansului. Lumea a făcut cerc in jurul nostru si in timpul dansul, parca l-am văzut pe roşcatul acelea, dar poate mi s-a părut. După ce s-a terminat, melodia, o trag pe şatena in braţele mele si o las pe spate. Respiram cu regularitate, fiindcă eu nu am depus nici un efort si o furtuna de aplauze se abătură asupra noastră. Am făcut nişte plecăciuni si am dispărut de langa ea, indreptandu-ma spre gradina. Gradina era eleganta, aranjata cu flori de toate culorile si speciile. In mijloc se afla un foişor din lemn alb, unde stătea Sakura si privea trista si melancolica luna.
- „ Ochii tai ca smaralde, M-au invatat sa iubesc, Dar inima ta de venin, M-au invatat sa urăsc”, ii şoptesc la ureche si rozalia se întoarce speriata.
- Ssasuke,…eu…regret…, începu sa isi caute scuze, dar degetul meu aratator, puse peste buzele ei, catifelate si moi.
- Nu-mi pasa de scuzele tale, micuţa târfa ce eşti, fiindcă din gura ta iese numai venin si minciuni, ii spun pe un ton cinic si bajocoritor.
- De ce îmi vorbeşti aşa? Te iubesc, Sasuke, te iubesc cu adevărat…
I-am dat un dos de palma de i-am întors fata intr-o parte, de i-am inrosit obrazul. O lacrima cristalina ii aluneca pe obraz. Vrea sa zică ceva, dar un dos de palma, peste celalalt obraz si i-am sa mă uite si m-am întors in sala. In interiorul meu se dădea o batalie majora. Inima mă indemna s-o iert, ca oricine calca strâmb, dar raţiunea îmi spunea s-o uit. O vad pe Manuela, cum vorbea cu un domn. Ma duc la ea si ii şoptesc, ca plec.
- I-a maşina mea, ca mă duce Neji acasă si oricum nu-mi mai trebuie maşina, îmi şopti si îmi dădu cheile.
I-au maşina din parcare si pornesc, ca un nebun prin oraş. Mergeam ca fulgerul pe străzi, băgând spaima in şoferi si in pietoni. Kilometrajul ajunse la 400 km/h si s-a blocat. Nu-mi pasa ca am trecut pe roşu sau am sa fac accident, vroiam doar sa termin cu lumea asta. Vad prea târziu, cum coteşte drumul si fac un plonjon cu maşina in apa, distrucand-o. Stau câteva minute, cu capul in jos si vad, ca moartea si-a luat concediu, de a veni după mine. Ies din maşina si mă urc pe mal. La dracu de ce nu muream!? In clipa următoare maşina exploda. Ar trebui sa numai fiu aşa de temperamental, dar acest lucru nu conta acum. Am început sa merg pe jos, indreptandu-ma spre centru, fara sa ştiu ca o umbra mă urmăreşte. Ajung la discoteca lui Neji si intru, fara sa bat la uşa sau altceva, trezindu-l pe acesta, care dormea dus pe jos, cu sticla de coniac pe langa el.
- Dracu sa te cânte, Uchiha, n-ai somn sau ce in puii mei vrei? Ma întreba buimac si adormit.
- Un pistol si gloanţe de 57 mm. Îmi ucid iubita, pentru ca m-a inselat, îl lămuresc si iau din bar, un pistol si nişte gloanţe.
Îl încarc si îl bag in sacou. Ma îndrept spre ieşire si ii arunc o ultima privire, prietenului meu cel mai credincios si deschid uşa si ies….

Sakura: Ma simţeam mai jos decât târfele din coltul străzilor. Doamne ce am făcut? Ce am ajuns? Manuela avea dreptate. Eram o c***a, ordinara si tarfalita de toţi. Eram o cârpa si o zdreanţa si îmi băteam joc de Ino. Fata aceea nu a cunoscut niciodată dragostea adevărata si a fost mereu obişnuita, ca trebuie sa se vadă pentru a avea fericire. Duc la gura un pahar cu lichior, roşiatic, de ce dracu era, nu-mi pasa. In fata mea era o sticla pe jumătate goala. Obraji mei, erau inca roşi, de la cele doua palme primite de la Sasuke. Purtam un halat din mătase alb, lung pana aproape de glezne si pus in aşa fel incat sa mi se vadă sâni. Trebuia sa apar sexy, in fata lui Gaara. Daca nu era el si taicasu, poate eram fericita alături de Sasuke. Soneria mă trezi din visare. Fara sa mai stau pe gânduri, deschid uşa si raman uimita. In fata mea era Sasuke, scumpul meu Sasuke, in costumul sau, tot rupt si mici zgârieturi pe fata si gat. In mana lui dreapta se afla un pistol, aţintit spre capul meu, iar degetul aratator, mângâia uşor trăgaciul. Am înghiţit in sec si am simţit cum inima mi se afla in chiloţi, pe care nu-i purtam.
- Ce faci aici? Îl întreb, speriata, fiindcă nu ştiam ca era un răzbunător.
- I-a zi, ti-a plăcut de un fraier, care ti-a oferit mereu partide de neuitat, sa-l joci pe degete si apoi ca el sa afle adevărul despre tine, de la prieteni si nu de la tine, cum era normal. I-a zi, Sakura Haruno, ce alegi? Pe mine sau pe Gaara? Ma întreba, amintindu-mi de întrebarea Manuelei.
- Eu…eu…, dar am tăcut, când piedica, fusese trasa si am închis ochii.
- Nu pot! Fa-o tu! Îl aud pe Sasuke si simt cum îmi pune in mana pistolul si când deschid ochii, vad ţeava, sub maxilarul sau.
Ochii săi mă implorau sa-i zbor creieri, dar eu arunc pistolul prin sufragerie si îl sarut apăsat. Vreau sa-mi bag limba in gura lui, dar ţinea dinţi, foarte bine strâns si nu puteam. Îl şoptesc ca vreau o ultima noapte de amor, si apoi eu dispar, pentru totdeauna. Accepta si apoi încep sa-l sufoc cu sarutari, foarte apăsate si pasionale. Ii dau jos sacoul si ii rup camasa. Halatul îmi este îndepărtat, iar mâinile sale reci, începură sa-mi mângâie uşor sâni, apoi sa mi sărute. Îl desfac la curea si îl scap de pantaloni si boxeri. Vreau sa-i sug „instrumentul” dar acesta nu mă lăsa, spunându-mi ca nu vrea. Mergem in dormitor si îmi masează uşor „comoara” si după ce o simte umezita, mă pătrunde, uşor si încet, facandu-ma sa gem de plăcere. Drace acesta este un Dumnezeu al aşternuturilor. Începu sa facă miscari de du-te-vino, in timp ce sâni mei erau mangaiati de muşchi săi.
- Mai adânc…ah…aşa, mi-au scăpat printre buze, aceste cuvinte, facandu-l sa înceapă sa mă pătrundă din ce in ce, mai rapid si dur.
Deodată mă pătrunde mai tare si simt ceva in interiorul meu. Cum, si-a dat drumul in mine? Nu cred ca face aceasta greşeala de începător. Continuam sa ne f**em si nu aud uşa de intrare, când in camera intra Gaara, urmat de trei gorile.
- Sakura, credeam ca nu eşti o târfa, ci o curva de lux, dar se pare ca m-am inselat, îmi spuse roşcatul bajocoritor.
Eu mă acopăr, rapid si Sasuke isi trase rapid boxeri săi negri pe el si isi aţinti pistolul spre el. Acum era şansa mea sa îl dau pe mâinile lui Gaara. Scot de sub perna, o siringa cu anestezic si vad, ca nu are aer in ea. Bun. Mişc rapid mana si ii bag acul in vena de la gat si bag in el anestezicul. Brunetul leşina imediat, dar numele meu ii ieşi printre buzele sale senzuale. Matahalele îl luaseră si eu raman cu Gaara. Acesta îmi dădu o palma, dar isi rupse încheietura, dar îmi dădu un pumn, in gura. Idiotul acesta o sa-mi plătească. Iese din camera si eu încep sa plâng, ca disperata, apucându-mi parul din cap si sa încep sa mi-l rup. Doamne ce am făcut?

Manuela: Stăteam pe acoperişul unui bloc si priveam luna, care avea o culoare sângerie. In aceasta noapte v-a curge sânge. Purtam un costum de lupta, mulat pe corp dintr-un material special, negru si nişte cizme cu toc, lat si puţin jos, pe gambe, strâmte. Purtam un palton negru. Parul meu era raspifat de briza călduţa de vara. In spatele meu apăru, un băiat de 17 ani. Avea parul saten-închis, tăiat scurt si tot ciufulit. Ochii ciocolatii, mă priveau cu răutate. Purta o camasa alba si desfăcuta si nişte blugi. Acesta îmi zâmbi, când m-am întors la el.
- Vei plăti, ii şoptesc si îl atac.
Vreau sa-i dau un pumn cadou, dar mi-l para. Începu o bătaie, ca in filme, dar pana mi s-a acrit si m-am concentrat si nişte tapuse, ieşiră din podeaua acoperişului, dar fratele meu sari, in gol, stragand, ca ne vom întâlni. Ce bine ca am adus-o aici pe mama. Mai privesc inca o data luna si îmi dau seama, ca Sakura a făcut o alegere. Oare era cea buna?

Poze:
http://www.100construct.ro/user/poze_art...foisor.jpg - foiÅŸorul din gradina
http://www.firmeproduse.ro/pictures/prod...464344.jpg - Halatul Sakurei
http://www.draculas.info/_img/gallery/wo...rld_14.jpg - costumul Manuelei
http://media.photobucket.com/image/kanku...ankuro.jpg - Kankuro, fratele geamăn al Manuelei


Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=fNk9rvacryo – melodia de tangou.
http://www.youtube.com/watch?v=BRLtfRggS...re=related – coregrafia lui Sasuke si Manuelei pe aceeaşi melodie pe care au dansat.

Gome daca este scurt, dar se apropie de sfârşit si mi-au cam lipsit ideii.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  MoneY.vS.LoVe +18 Surpriza 6 4.306 19-05-2011, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Flash
  More than money [yaoi] Mitsukai Yoru 21 12.941 08-06-2009, 07:19 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)