Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Money vs. Love +18

#1
Nu detin nici un personaj din manga/animeul Naruto si nu fac profit de pe urma lor.

Deci lady and geltelmen, m-am gandit si razgantit sa incer sa fac un fisc SasuSaku, mai cu mot. Stiu ca este un cuplu celebru si m-am gandit sa fac ceva original in care personajele principale vor avea de ales intre iubire si bani. Veti vedea doua puncte de vedere. Daca apare Sasuke: .... inseamna ca el povesteste si cand este cu Sakura si cand este singur si daca apare Sakura: .... inseamna ca ea povesteste, cand este in compania altor personaje, in afata de Sasuke sau cand este singura-singurica:D. Deci si prin urmare, ca nu cumva sa ma injurati, iata primul capitol: Abracadabra:=))

Date despre misiune

Sasuke: Pic! Pic! Pic! Incepu ploaia sa picure din cerul care varsa lacrimi amare, peste pamantul uscat si pacatos. Incetul cu incetul, aceasta ploaia se transforma intr-una torentiala, udandu-ma pana la piele. Chiar daca vroiam sa ma adapostesc nu puteam. Trebuia sa astept semnalul de la Ralf. Vad de pe cladirea de vizavi, o lumina jucandu-se pe fundalul intunecat. Pun la ochii pusca cu amortizor si imi fixez luneta. Ochiul meu, de la luneta, care avea culoarea neagra, de fapt amandoi aveau culoarea neagra, deveni rosu, cu pupila verticala, ramnificata in trei. Tintesc spre un biroul de la etajul 15. Apas pe tragaci si glontul pleca rapid din teava lunga, zbura rapid prin aer, trecand prin fereastra, spargand-o si mai trecu prin capul unui om, zburandu-i creieri. Ridic pusca cu teava in sus si apas pe un buton de la casca.
- Tinta neutralizata, zic in casca si plec, de acolo, intrand in scara blocului.
Apa picura agale din hainele mele, lovind cu putere de betonul rece si dur. Bocanci, negri, scartiau usor, din cauza, ca intrase apa in ei. Imi bag mana inmanusata in negru, prin parul de abanos, scurt, scuturandu-l de apa. Eram imbracat din cap pana in picioare, in negru. Ajung la parter, unde ma astepta Ralf, un barbat de vreo 35 de ani. Avea parul roscat, scurt, dar avea o coada mica prinsa la baza gatului. Ochii verzi, ma priveau cu superioritate si raceala. Purta un costum Armani si in picioare pantofi Gochhi. Vai doamne, cine se mai crede si el. Urcam intr-un Ferari, rosu, ca focul si demara in tromba. Rotile scrasneau, pe asfaltul umed si mortal, dar daca faceam accident, eu scapam intreg. Poate va intrebati ce sunt eu. Numele meu este Sasuke Uchiha si sunt orfan sau asa am crezut, pana la varsta de 15 ani. La 2 ani, am fost luat de guvern si facut experiment. Aveam viteza de 10 ori mai mare decat a omului, rezistenta, agilitate si eram foarte greu de ucis. Sunt antrenat in arte martiale, taijutsu si ninjutsu si controlez curentul electric si tot ce tine de electricitate, dar mi-am dezvoltat o abilitate mai speciala, sunt pirokinetic, adica sa aprind orice cu gandul. Ochii mei, pot vedea prin pereti, organele omului si anticipeaza miscarile. La 15 ani, aflu, ca parinti mei au murit si mi-au lasat o mare avere, constand cu trei conturi frumusele in banca de Euro, Dolari si Lire Sterline, o vila si multe actiuni. La 17 ani am intrat in posesea lor si tot atunci am intrat in F.B.I. si lucrez, ca asasin pentru ei. Zgomotul rotilor, pe asfaltul umed, ma facut sa tresar si imi trebui un minut sa imi amintesc unde sunt. Cobor din masina si dau cu usa, mai tare.
- Uchiha, de o mie de ori ti-am spus, sa numai dai cu usa asa de tare si din cauza asta faci si mai rau. Te pun sa-mi placesti reparatie, fiu de c**va, striga la Ralf, dar eram prea obosit sa-mi mai pese.
Deschid usa de la sectia de politie si trec pe langa o oglinda si imi privesc chipul. Aveam 25 de ani. Parul era ciufulit in state si aveam doua suvite pe langa chip. Aveam cearcane sub ochii, fiindca nu am dormit de doua nopti, urmarindu-l pe Yorji Shighiruma, omul, caruia i-am zburat creieri. Mi-am tarat picioarele spre biroul sefului meu, un barbat chel, de 50 de ani. Ochii albastri, ma priveau pariental. Era grasut, din cauza gogosilor pe care le manca nonstop. Camasa alba, aproape plesnea pe el. Imi facu semn sa ma asez si dupa ce m-am asezat, imi intinse un dosar. Il iau fara tragere de inima si il deschid.
- Sasuke, vreau ca maine sa te duci in Europa, mai exact in Romania, capitala Resita. Vreau sa-l gasesti si sa-l elimini pe Ivanovici Petronovici. In acel dosar ai tot ce-ti trebuie pentru misiunea ta si aici-imi intinse un plic galben mare-sunt bani, adresa si cheile de la masina. Sasuke, vreau sa ai grija de tine, ca poti fi ucis, usor, daca ise descopera puncul slab, imi spuse seful meu.
Aprob din cap, ma ridic si ies din birou. Ies din cladirea politiei si ma indrept spre o motocicleta de culoarea albastru-marin, marca Kawasaki ninja. Imi pun casca pe cap, care era neagra, ma urc pe motor si pornesc. Ploaia nu incetase, dar se parea ca s-a intetit, fata de acum jumatate de ora. Orasul aluneca pe langa mine si ma miram faptul ca Tokyo, nu este aglomerat la ora 12:45 noaptea. Opresc in fata unei vile, cu etaj, mansarda, piscina, gazon si garaj. Bag motorul in garaj si intru in casa. In sufragerie ma intampina Nana, menajera mea, dar eu o consideram o a doua mama. Parul negru, ca al meu, era prins in coc. Ochii albastri, ma priveau cu blandete. Avea in jur de 49 de ani. Purta un capot inflorat si in picioare, niste slapi, cu ursuleti, foarte amuzanti, dupa parerea mea. Puse mana pe hainele mele si ma trimise sus in camera mea, sa fac un dus fierbinte si sa ma schimb.
- Nana, vreau sa-ti faci bagajele ca vi cu mine in Romania. Plecam in doua ore, o anunt eu, urcand cu lene mare, scara de marmura.
O aud in urma mea, spunand, ca F.B.I.-ul s-a ticnit. Deschid usa camerei mele si intru. Aveam pereti arginti si intreaga mea mobila era, un pat, un dulap, cu oglinda, un birou si atat. Intru in baie si ma dezbrac de haine, expunandu-mi coprul meu, demn de invidiat. Muschi care se contractau la fiecare miscare, pe care o faceam, patratelele de pe abdomen si muschi puternici de pe maini si picioare, se datora antrenamentelor dure de taijutsu si ninjutsu. Intru la dus si dau drumul apei calde, care lovea usor trupul meu, mangaindu-l, curatandu-l de pacatul pe care l-am facut in acea seara. Daca era sa mor si m-as fi prezentat in fata lui Satana cu dosarul meu cu infractiuni, m-ar fi trimis inapoi pe Pamant, pana fac o camera speciala pentru criminali de criminali. Dupa vreo jumatate de ora ies de la dus si ma imbrac cu o bluza de treinig visinie, deschisa la gat si o pereche de jeansi negri, cu lant in partea dreapta. La gat aveam un lant subtire din argint si in urechea stanga un cercel tot din argint. Imi aranjez parul, facut tepi in spate si imi pregatesc bagajele. Imi iau haine, arme albe, borseta, cu lucrile mele personale, papuci, sosete, lenjerie intima, leptopul, mobilul si incarcatoarele lor. Cobor in sufragerie, unde Nana, ma astepta cu bagajele ei. Chem un taxi, urcam bagajele in el si pornim spre aeroport...

Sakura: Privesc fereastra, in care ploaia se lovea cu putere, dar nu putea sa intre inauntru, se spargea, cu ciuda de fereastra. Chipul mi se reflecta in el. Aveam 24 de ani. Parul matasos, roz-o culoare cam neobisnuita, dar intr-o lume ciudata, 2014, nimic numai ma mira- lung pana aproape de fund, il purtam coc in foma de trandafi si doua suvite, pe un umari si celalalt, ondulate, reprezentau tulpina trandafirului. Ochii verzi ca doua smaralde priveau afara, dar era de prisos, ca nu vedeam nimic. Purtam o rochie din piele alba, legata in fata, cu un decolteu generos, fiindca avem cu ce ma mandri. Aveam sani mari si moi, fara interventi chirurgicale. Aveam un fund bombat si picioare zvelte. Eram o amanta perfect, dar eu eram o amanta ucigasa. Faceam orice pentru bani, imi vindeam corpul, pentru a obtine informati apoi ucideam. Eram un asasin platit. Acum 24 de ani, a fost luata de la pieptul mamei si am devenit cobaiul guvernului. Controlam gheata si aveam puteri telekinetice, puteam misca orice cu puterea gandului. Ochii mei, puteau vedea aniticipat miscarile si puteau vedea prin orice. La 12 ani, a fost luata de Yorji Shighiruma si am crescuta in tainele mistice ale kung-fu si al armelor albe, japoneze, dar si cu pistolul puteam sa trag. Un ciocanit in usa ma trezi din visare si in camera intra un baiat, care imi dadu un plic. Din plic scot un mobil si sunt la singurul numar din agenta.
- Sakura Haruno, am o veste tragica pentru tine, imi spuse o voce grava de barbat.
- Ce? Intreb, in timp ce m-am ridicat si am inceput sa ma plimb prin camera. Rochia din piele era lunga pana la coapse si in picioare aveam sandale legate pe picior.
- Boss-ul tau, Yorji Shighiruma a fost ucis de Sasuke Uchiha...
- CUM?! Am tipat ca din gura de sarpe.
- Daca vrei sa-l ucizi pe Sasuke si sa primesti bani pentru capul sau, te duci in Romania, capitala Resita, acolo ai un apartament in centru. Cand te vei duce acasa, vei gasi un plic, unde sunt bani de buzunar, biletul de avion, pasaportul, adresa de la apartament si cheile de la masina ta.
- Stai, asa informativ, cam cat face capul lui acest, Paspuche si numai stiu cum...
- Pai, In Euro doua miliarde, Dolari, trei miliarde si Lire sterline patru miliarde si il cheama Sasuke Uchiha.
- Tot aia, am spus si am inchis mobilul, care facu un plonjon pe fereastra de ciuda si facu cunostinta cu domnul asfalt, dar imbratisarea a fost cam dura pentru domnul celular.
Am chemat un taxi, care m-a dus acasa. Nu mi-a venit sa cred ca, seful meu a fost ucis de acest Sasuke Uchiha. Jur ca ma voi razbuna pe el cu varf si indesat si imi voi lua bani in Lire sterline, pe capul lui.

poze cu personajele:
http://content8.flixster.com/poll/68/77/68778_std.jpg -Sasuke Uchiha
http://www.bikez.com/pictures/kawasaki/2...wasaki.jpg -motorul lui Sasuke
http://www.premiumimobiliare.ro/images/o..._mare_.jpg -vila lui Sasuke
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Art...1_Full.jpg -Sakura
http://media.photobucket.com/image/anime...e.jpg?o=10 -boss Yorji Shighiruma, seful Sakurei
cantecul:
http://www.youtube.com/watch?v=mWHw-dTswy8

#2
Interesanta ideea. Nu am mai vazut-o pana acum. Greseli de tastare nu am observat. Descrierea este buna si se imbina cu dialogul.
Sasuke si Sakura asasini platiti, zice ca sunt Mr and Mrs Smith, dar ei nu sunt casatoriti. Mi-a placut sa citesc acest capitol si cred ca asa va fi si cu urmatoarele.
Astept cu nerabdare nextu'. Chu si gambate:*

#3
Deci din nou la un fic de-al tau imiplace ideea este interesanta la fel cum a spus si Rahzel zici ca ar fi Mr and Mrs Smith, dar ei nu sunt casatoriti....mi-a placut mult acest capitol :xsi la fel cred ca o sa fie si cu celalte....descriere:ai,naratiune:la fel,greseli de tastare:eh:-j probabil ai avut unele minore sau nu....actiunea:nu este grabita...si cam atat astept nextu
Spor la scris
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.

[Imagine: chibi_1462.gif]
, chibi-ul lui mada_sasuke


[Imagine: bg46rm.jpg]

Don't worry be happy
Nu dispera cand soarta te apasa si nici nu plange de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…

A faithful friend is hard to find.. remember man and keep in mind

#4
Multumesc mult pentru comenturi, dupa ce mi-am stors creieri si iam stors ca un burete, a terminat, al doilea cap, dar cap trei nu stiu cand ma v-a lovi accelaratul cu imaginatia:D
Deci lady si domnilor, acesta este cap doi, Abracadabra (ar trebui sa ma fac magician=)))

Primele impresi despre capitala

Sasuke: Am coborat din avion, impreuna cu Nana, care se comporta ca un copil mic, dar nu o comdamn. Ea nu a calatorit niciodata in afara Japoniei, dar prin ea, cam rar si de aceea am profitat s-o iau si pe ea cu mine in Europa, chiar daca viata ei era mereu in pericol, cu mine prin preajma. De aceea nu ma omoram cu dragostea, ci doar cu aventuri de noapte, dar asta nu insemna, ca nu stiu cum sa ma comport cu o fata, care face pentru prima data. Trecem de control si ne urcam intr-un taxi. Ii comunic adresa si acesta si porni spre destinatie. In timp ce Nana palavragea cu soferul, eu priveau pierdut, pe fereastra masini. Orasul era destul de mare si foarte elaborat. Cu reclame la tot pasul, femei in statea de autobuz sau tranvai, imbracate extravagant si fetele tinere, imbracate ca niste c**ve, intr-un cuvant oras de prost gust.
- Si cati ani are fiul dumneavoastra? O intreba pe Nana, soferul, trezindu-ma din visare.
- Pai, 25, face 26 in iulie, nu draga? Ma intreba la randul ei, femeia si am aprobat din cap, fiind inca miscat de vorbele soferului.
Dupa acest mic comentariu, ajunsesem in sfarsit la destinatie. Casa in care vom locui pe durata misiuni. Era de unul sau doua etaje, de culoare alba, dar si vernil, amestecandu-se armonios. Aveam o mica terasa, in fata casei si in lateral, gazon, drum cu pietricele reci si marunte si garaj subteran, asta era bine. Aveam balcon, de fapt trei balcoane. Dupa ce am dat jos din masina, bagajele si am platit taxi-ul, am intrat pe poarta si eu mi-am luat bagajele mele, un rucsac mare Safari in spate, si o sacosa, pe umar, apoi am luat cele doua troilere, de la Nana si am plecat sa le duc pana la usa de la intrare. Vila acea numai geamuri si usi termopan si avea numarul 85 si am citit strada, Mihail Kogalniceanu. Am vazut, ca padurea, verde si falnica se inalta dincolo de drum, parca aparand strada, ca niste strajeri eterni, fiind nevoiti sa participe la bucurile si necazurile muritorilor de aici. Deschid usa de la intrare cu cheia si intru in holul, scurt, care dadea direct in sufragetia moderna. Era alba, cu platfonul gri-inchis. Avea un perete de sticla, care dadea spre padure. Pe jos era un covor de culoarea mieri si sub el, erau laminate. In mijlocul sau trona o masuta din lemn, joasa si pazita de doua canapele, albe, din piele, cu perini jumatate verzi si jumatate albe. In fata mesei se afla un semineu si deasupra lui se afla un televizor cu ecran plat, LCD, cu d.v.d. si video. Aveam si plante prin camera, dar mai bine nu ma atingeam de ele, ca le ucideam fara sa vreau.
- Vai, doamne! Exclama Nana, atregandu-mi atentia, crezand, ca ii este rau, dar de fapt ea a exclamat de mirare.
Ii zambesc si urc scarile cu bagajele mele si intru intr-o camera cu balcon si imi pica gura de un cot. Camera avea pereti albi, dar asta nu ma mira. Pe jos era laminate de culoarea nisipului, lucioase. Aveam un coltar, care era patul meu, din catifea alba si pe erau trei perne, de culoarea cafelei, cum era si husa canapelei de partea de jos. Aceasta se facea pat, si asta imi placea. Aveam un dulap dublu, cu oglinda, din lemn de cires. Aveam o vitrina plina cu bibelouri frumoase, de toate culturile, de la japoneze pana la africane. Mai aveam doua fotoli, care inconjurau protector o masuta din sticla joasa, care facea ochii dulci, televizorului, cu ecran plat, LCD destul de mare, cu d.v.d. si p.c.. Bufnesc amuzat, ca numai sunt copil mic, sa ma joc pe jocuri video. Trag jaluzerele verzi din fereastra, dand voie razelor de soarelui de vara, sa mangaie usor camera mea. Deschid fereastra si ies pe balcon si ma asez pe un scaun si privesc cu nostalgie, padurea. Vandul adia usor, jucandu-se cu firele mele de par, care la lumina are tente de albastru-inchis. Inchid ochii, si incerc sa ma odihnesc, inainte de a incepe misiunea aceasta, penala.

Sakura: In sfarsit, avionul privat a lui Gaara, fiului raposatului sef al meu, ateriza la Resita. Cobor, purtand o camasa alba, deschisa la primi trei nasturi, sa pot respira. O fusta stramta, neagra, pana la genunchi, crapata in spate si peste camasa un sacou, de aceeasi culoare ca si fusta. La gat aveam un lantisor din aur si in urechi niste cercei ce atarnau, tot din aur. Parul era prins in coc, strans, in forma de dragon. In mana aveam un diplomat, cu o harta a capitalei, bani de buzunar, actele mele, cheile de la apartamentul de lux si cheile de la masina mea si alte hartogari. La scara ma astepta un barbat de vreo 37 de ani. Era chel in cap, ca ma orbea chelia lui. Purta ochelari de orb pe ochi si era imbracat la patru ace. Am oftat si am coborat galant, pana am ajuns la el. Acesta imi saruta mana delicat si inclina capul.
- Lady Sakura, eu sunt Vlad Petrescu si voi fi soferul dumneavastra si informatorul dumneavoastra. Daca doriti, sa ma urmati, am sa va conduc la apartamentul dumneavoastra, imediat va iau bagajele, imi spuse Vlad, urcand in avion si imi lua cele doua trolere si ma conduse spre parcare.
Acolo era o limuzina alba, luxoasa si lunga. Se vedea ca eram obisnuita sa traiesc ca in puf, eram o pisicuta rasfatata si rea, miauu!. Dupa ce imi puse bagajele in porpagaj, imi deschise usa si intru si ma asez pe o canapea de piele alba si moale, incat ma facea sa cred, ca nici cel mai bogat star cinema, nu se bucura de confortul meu. Imi desfac diplomatul si scot un plic galben, pe care il desfac si scot de acolo o poza cu un tanar, cu parul negru-albastrui, scurt, facut tepi, in spate si doua suvite pe langa chip, dandu-i o aura misterioasa si fantastica. Doi ochii negri, ca taciunele, sporeau acea aura. Purta o bluza alba, peste un hanorac albastru si peste hanorac, o geaca din stofa. Mai purta o pereche de blugi, albastri. Era chiar dragut, dar trebuia sa-l omor, pentru ca mi-a omorat seful, dar asta nu inseamna, ca nu-l fac sa sufere, dar trebuia sa am grija, cu acest Sasuke, ca sa nu ajung indragostita de el, mai ales, dupa ce mi-a povestit Ino.

Flashback:
Eram in camera mea, impachetand hainele mele, in troilere gigantice. Pe pat, se afla Ino, prietena mea cea mai buna. O fata blonda, atat la minte, incat si la par. Parul il purta prins in coada de cal, dar sincere sa fiu, ce purta ea, coada de ce cal nu se numea. Ochii albastri, ma priveau cu falsa ingrijorare. Purta doar un prosop pe ea, ca tocmai veni de la Gaara, fiul lui Yarji Shighimura, de fapt veni din patul acestuia. Trebuia sa recunosc, ca baiatul era bun la pat, de fapt un tigru in artele sexului. Mereu plecam satisfacuta de la el din pat, chiar daca stiam, ca nu stimte nimic pentru mine si sentimentul este reciproc, puteam sa am aventuri cu el.
- Unde pleci? Ma intreba pentru a doua oara, dupa 30 de minute, Ino.
- Ti-am mai spus. Plec in Romania, in Resita, ca sa-l ucid pe Sasuke Uchiha, spun, resemnata, stiind, ca peste 5 minute ma v-a intreba din nou.
- Ai spus Sasuke Uchiha?
- Ce-am facut sa merit o pacoste ca ea pe capul meu, mormai incet, sa nu ma auda. Da, dupa el ma duc, ce sti ceva ce eu nu stiu? O intreb, curioasa.
Chiar daca nu vroiam sa recunosc, Ino, era o c**va, dar putea obtina niste informati, pe care eu sau Gaara, nici nu le viseaza. Cu mar fi: numere de telefon, unde isi face tinta damplaua sau parteneri. Blonda era o buna dama de companie, dar eu eram o excelenta amanta si o vulvanica in pat. In timp ce imi puneam port-fardul, asteptam sa imi spuna ceva ce nu este scris in dosar, despre "tinta". Ino, isi masa fruntea semn ca se concentreaza si gandeste. De la ea vine fumul de ars in camera. Saraci neuroni, mi-e asa mila de ei. Dupa doua minute, ma priveste complice si perversa si imi zambeste cu superioritate, cea ce stiam ca nu-i a buna.
- Pacat ca vrei sa distrugi un zeu in pat, off, ofta teatral, facandu-ma sa-mi dau ochii peste cap.
- Cred ca i-ai trecut prin asternut? Vreau detali, ii spus pe un ton hotarator, in timp ce ma imbracam in comstumul de femeie de afaceri.
- Vai! Vai my cheri, este divin. Stie sa-si foloseasca cuvintele, limba, degetele, privirea si "intrumentul", cum nu s-a mai pomenit. Macar fa sex cu el, asa sa vezi, de distrugi...
- Stop! Ino, stiu ca esti c**va sefa a lui Gaara, dar eu nu sunt ca tine si numai imi impuia capul cu aventurile tale de fufa. Hai, caramba din camera mea, ii spun eu, dand-o afara din camera mea.
Aceasta ma injura, dar nu am bagat-o in seamna si am inceput sa-mi inchid trolere.

Endback

Ino, tampit-o mai facut curioasa, in legatura cu patul. Am fost trezita de Vlad, care imi deschise usa si ma invita afara. In fata mea se inalta un bloc de 30 de etaje, modern si putin cam batator la ochi, dupa parerea mea. Urcam cu liftul la etajul 13 si dupa ce coboram din lift, descui o usa neagra. Intru in apartament si raman paf. Sufrageria era moderna, cu canapea din piele, bej si cu o masa de sticla in fata ei. De o parte si alta a canapelei ,erau doua fotoli de aceeasi culoare si comozi. Pereti erau albi si in platfon, erau inserate becuri. Bucataria era in dreapta mea, cu usa din sticla si era dotata cu tot ce-mi trebuia. Aveam un televizor, LCD, cu d.v.d. Se indrepta spre camera ei si ramase uimita. Pereti erau rosi-sangeri, dand un aer de sexualitate aparte. Perdelele rosi-visini, mareau acel aer. Patul cu lenjerie din satin, rosie, ma indemna la nebuni. Aveam un dulap mare, cu oglinda dubla. Aveam televizor in camera si un birou, unde era un leptop, conectat la internet. Ma uit la ceas si vad ca este 7 seara. Ma dezbrac de hainele cu care am venit si ma imbrac cu o pereche de pantaloni scurti, din piele neagra, punandu-mi in evidenta curul bombat. Imi mai iau pe mine un maiou, negru, cu buricul gol si cu decolteu adanc. Imi pun la gat o panglica neagra, cu un mic vultur din cristal fals. Imi pun in urechi, din argind, care balanganeau. Ma machez discret si imi las parul liber. In picioare imi iau niste sandale cu toc cui, legate pe picior. Il sun pe Vlad si cobor jos, ii spun sa ma duca la discoteca.

Sasuke: Simt cum ma zguduie cineva si cand deschid, o vad pe Nana care tragea de mine. Imi spuse, ca ma cauta cineva pe nume Neji si a spus sa ne intalnim la discoteca Qween of night la ora zece, la bar. Ma ridic de pe scaun si intru in camera si imi iau mobilul, cheile masini mele si niste bani. Imi dau cu apa de colonie si ma indrept spre garaj. Cand l-am deschis, am zambit pervers. In fata mea era un Lamborghini Diablo violet-liliachiu. Deschid interiorul si raman uimit. Scaunele erau din piele alba si foarte comode si aveam tot bordul de ultima thenologie. Urc la volan, bag cheia in contact si o rasucesc o data. Motorul se trezi, silentios la viata si torcea usor sub capota. Plec cu masina spre clubul Qween of night, dar eram calauzit de GPS. Aveam senzatia ca noaptea asta v-a fi una aventuroasa.

Poze:
http://www.anunturi.ro/ups/1232883901-193329524.jpg -vila lui Sasuke si Nana din Resita
http://art-zone.ro/poze/mari/living_room_furniture3.jpg -o parte din sufragerie
http://bigmob.ro/213_1173399883.jpg -patul lui Sasuke
http://multimedia.realitatea.net/media/i...3500_1.jpg -costumul Sakurei
http://media.photobucket.com/image/rude%...dequiz.jpg -soferul Sakurei, Vlad Petrescu
http://www.tehnopol.ro/UserFiles/article...021035.jpg -limuzina Sakurei
http://www.quizilla.com/user_images/S/SH...keCool.jpg -poza pe care o avea Sakura cu Sasuke
http://images01.olx.ro/ui/2/72/93/18606993_1.jpg -o mica parte din apartamentul rozaliei
http://www.ssip.net/upload/lamborghini-d...-1_122.jpg -frumosul Lamborghini Doablo a lui Sasuke.

Cantecul:
http://www.youtube.com/watch?v=l_r4boSMf6Q -cantecul pentru Sasuke:D
http://www.youtube.com/watch?v=6fDwRRZ7eUo -cantecul pentru Sakura:D

#5
HeLLo...deci acest fic este genial:X
Sa vedem capitolul 1...cred k el a fost extra corectat deci il las in pace, timeuot:-t
Dar capitolul 2 primeste comm shi de la mn :yes:
Dialogul: mi`a placut shi nu a fost sec:D
Descrierea shi naratiunea s`au imbinat armonios shi in acest capitolul
Actiunea nu a fost grabita
Greseli de tastare...au fost cateva dar eu nu ma leg de ele:D
Ce am vazut, un aspect ceva mai important...in unele locuri ai uitat sa scrii un cuvant sau doua care dau inteles frazei
Citat:Simt cum ma zguduie cineva si cand deschid, o vad pe Nana care
adik aici am citit de doua ori sa inteleg...a deschis ochii banuiesc...oricum ai grija la acest aspect k poate crea greseli urate cateodata
Altceva ce sa mai spun....nu mai am ce spune..pacat nu? :yada:
A daaa...abea astept nextul fiindca capitolul acesta a fost grozav shi eu sunt mai curioasa decat prevede legea shi vreau sa aflu ce se intampla in continuare cat mai repede:-)
Ja Ne shi spor la scris:*:bye:
KyuMin.

#6
Deci mai intai va multumesc pentru comenturi. Acum dupa ce am facut aluatul, l-am pus la cuptor si dupa putin timp, a iesit un capitol 3 nou-nout, proaspat, cald si numai bun de citit cu melodiile de la el:D Sa numai lungesc, formula magica este: Abracadabra:

Contact direct

Sasuke: Strazile orasului aluneca pe langam mine, parca cineva le tragea cu sfoara. Discoteca Qween of night, era in centrul orasului si din cate stiu, acolo intri pe mita. Intru in parcarea, dar nu aveai loc sa arunci un ac, fara sa impungi piciorul unuia sau roata lui. De aceea, imi placea mie motocicleta, dar cand cred ca numai gasesc vreu loc de parcare, imi sare unul in ochi. Parchez masina cu spatele, opresc motorul, scot cheile din contact, ies din masina, o incui si ma indrept spre intrarea in discoteca. Pe langa mine traceau una si una, de gagici si pisicute, care mai de care mai fardate, spircuite, mai aranjate, mai impopotonate, dar de prost gust. Multe si-au facut o gramada de operati estetice, dar daca au cardul lu' babalacul de tata, in buzunar, nu-s faceau griji, doar pentru, cati de multi bani au? Doamne, ce fete materialiste, in ziua de azi, stau cu tine doar pentru bani si cand numai ii ai, te arunca la gunoi. Ma apropi de intrare si cand dau sa cumpar bilet, apare Neji de nicaieri si ma trase in club, fara nici o explicatie. Intram in biroul patronului clubului si satenul imi puse intr-un pahar sampanie si in alt pahar, isi puse si el sampanie. Imi dadu paharul cu bautura dulce-acrisoare, din care am sorbit un pic, sa nu par nepoliticos. Ochii sai indigo, ma priveau ganditori. Asta nu-mi placea la el, ca gandea mult inainte sa-mi dea informatia.
- Din cate am auzit te-au trimis pe urmele lui Ivanovici Petronovici. El se ascunde in acest oras si preda, ca profesor, la Universitatea de ziaristica Mihai Eminescu de aici. Am aranjat sa mergi direct in clasa lui, si asa poti sa afli mai multe despre el. Trebuie sa-ti spun ceva. Fiul lui Yorji Shighiruma, a trimis dupa tine asasini, ai grija, imi spuse satenul, zambint cu viclenie.
- Sunt ca si morti, ii spun si dau peste cap sampania, apoi ii pun paharul pe masa, privindu-l atent si ma intrept spre usa.
- Vezi ca acest Ivanovici este gay si ii plac baieti asa frumosi ca tine, cu mult sex-appel, isi mai aminti sa-mi spuna, cand eram pe jumatate iesit pe usa.
Uram cand facea asa ceva. Am ridicat mana stanga, dupa ceafa-fiind cu spatele la el-si i-am aratat semnul paci, degetul mijlociu de la mana stanga. Inchid usa de la birou si cobor scarile in club. Pe ringul de dans erau o gramada de gagice, poate o sa am parte de o noapte incendiara. Corob, jos si ma strecor printre tineri si ajung la barul lung si cam aglomerat. Ma asez pe un scaun si comand un wisky cu gheata si lamaie. Pana mi-l prepareaza si mi-l seveste, ochii mei ageri, cautau distractie si am gasit-o. Aproape de mijloc, o tanara de vreo 20 de ani, se misca lasciv pe melodia din club. Sani mari, sareau usor in sus si in jos, foarte pervers dupa parerea mea. Tinuta pe care o avea domnisoara, era provocatoare, incat simt niste furnicaturi in pantaloni, cea ce ma facu sa zambesc. Primesc paharul cu bautura ceruta si il dau peste cap, dintr-o inghtitura, facandu-ma mai bine dispus. Ma duc pe ringul de dans si imi pun usor mainile pe soldul ei. Curul ei bombat, se freca de mijlocul meu, mai ales in acel loc, mangaindu-se de "Jerry" al meu, care incepea sa se pregateasca de actiune. Parul roz, ca pelalele de cires, cu mirof de trandafir, ma izbeau usor peste fata. Se intoarse cu fata spre mine si i-am vazut ochii ca niste smaralde vii, care sclipeau de viata. Buzele rosi si putin carnoase, se arcuira intr-un zambet pervers. Se apropie de buzele mele si se opri la o distanta de un milimetru.
- Cum te numesti, Fat-Frumos? Ma intreba, pe un ton, senzual si provocator.
- Sasuke, dar tu frumoaso, ii soptesc usor, privind-o in ochii, plin de senzati indecente.
Rozalia imi zambi, apoi ma saruta scurt pe buze, si dupa acest act, disparu, ca o naluca, printre oameni. Vad ca de mine se apropie o fata de 17-18 ani. Parul bleu-marin, lung pana la fund, filat, la fet si bretonul. Ochii indigo, ca ai lui Neji, ma priveau pofticiosi. Purta o rochie neagra, mini, fara bretele sau altceva. In picioare avea niste pantofi negri, cu toc cui. Se lipi de mine si inceput sa danseze cu mine. Se misca destul de bine, dar ce facea cu mana, era si mai minutat. Miscarea maini ei, mi-l incalzea pe "Jerry", ce ma facut s-o trag mai aproape de mine, gustandu-i buzele. Limba mea se strecura cu violenta pintre buzele ei, umplute cu colagen si dinti, albiti artificial, intrand in gura ei. Limba mea se juca cu limba ei, care arata ca era ne experimentata, cea ce ma plictisea. Rup sarutul dupa putin timp si o privesc pe tanara. Fata imi sopti numele ei, care era Hinata si ma tragea spre un separeu, cam izolat si gol. Ma pune pe canapea si incepe sa dansese lasciv, facandu-ma sa ma intreb, daca fata asta crede, ca ma v-a putea satisface doar prin dans, se inseala. Vede ca o privesc plictisit, se aseaza pe canapea langa mine, se apleaca de mijloc, imi deschide slitul de la pantaloni. Trage de boxeri negri si il scoate pe "Jerry" afara. Incepe sa-l suga cu pofta nebuna, facandu-ma sa spuspin usor. O aud putin tusind.
- Hei draga, nu o baga pe toata in gura, ca te ineci, ii spun, putin amuzant.
Hinata se opreste din supt si se pune in bratele mele, si il baga sub rochie, lasandu-ma uimit sa descopar ca nu poarta chilori. Intru ea si incep s-o misc, sus-jos, intr-un ritm alert. Simt ca imi vine si ii spun, ca sa stie. La dracu, de ce nu mi-am luat perzevative la mine? Cap idiot, patrat si plin de tarate ce sunt, ca am uitat sa iau perzevatite, la mine, mai ales cand merg intr-un club. Tanara se da, jos de la mine din brate si incepe sa-l suga din nou pe "Jerry". Imi bag mana in parul ei si incep sa-i misc capul, in sus-jos.
- Ah! Am gemut, cand am dat drumul lichidului, lipicios si alb, in gura ei.
Fata se linse pe buze, cu satisfactie si pleca, pierdandu-se printre dansatori. Il bag inapoi la locul sau, ma ridic de pe canapeaua maro si ma indrept spre iesire. Ies afara si aerul rece de primavara, ma lovi, ca un zid de apa rece dimineata, numai buna dupa o noapte de distractie, trezindu-ma. Ma indrept spre parcare, pana aud un "hei", din spate si spre mine vine un baiat de 19-20 de ani. Parul blond, era ciufulit, dar ii statea bine asa. Ochii albastri, ii scanteiau, de nervositate si alcool. Purta un maiou alb si peste o geaca din treining neagra cu portocaliu. Pantaloni din blugi, erau portocalii. In picioare avea niste adidasi. Pe ambi obraji, avea cate trei cicatrici. Ajunse in dreptul meu si imi trase fara veste un pumn. A trebuit sa-mi misc putin capul intr-o parte, ca sa nu-i sparga pumnul cu oasele mele. Cea ce nu stiti, este ca oasele mele sunt cam greu de sfaramat si ranile se videca de vreo 5 ori mai repede decat la oameni. Imi inrosi usor obrazul, dar nu reusi sa-mi umfle buza sau sa-mi sparga nasul.
- Care-i treaba ta, amice? Il intreb, privindu-l atent, si putin mirat, de ce am primit un pumn.
- Nimeni, nu are voie sa se f**e cu Hinata, in afara de mine. Si daca te intrebi care Hinata, fata care ti-a supt piticania din pantaloni, ce numesti tu p***. Acum ai sa platesti! Tipa la mine, blondul, facandu-ma sa zambesc.
Ma apropi de el si ii dau un pumn in abdomen, facandu-l sa se indoaie de mijloc si sa scuipe sange, cu saliva. Mai tuseste o data si ii pun piedica, dand cu el de pamant, lasandu-l fara aer. Ii arunc o privire, acra si ma indrept spre parcare. Cei care au asistat la scena, se dadeau in laturi, facandu-mi un culoar, parca as fi o mare vedeta sau vreun mafiot periculos. Intru in parcare si vad cu usurare, ca masina inca mai doarme pe locul ei si nimeni nu a luat-o la o mica plimbarica. Dezactivez alarma, descui usa si ma urc in ea. Dupa ce inchid usa si bag cheia in contact, trezind-o la viata, simt ca numai ma jeneaza portofelul la spate. Ma caut prin buzunare, prin torpedou si apoi imi dau seama, ca blondul mi-l furase.
- I f**k my dead, am injurat in engleza si lovind usor volanul cu fruntea. Felicitari, Sasuke, deja ai intrat in gratile tinerilor de aici, ar trebui sa mi se acorde un premiu pentru asta, am mai spus, dand in masarlier.
Acuma imi trebuiau alte acte si pana alea se fac, ma apuca draci. Trebuie sa vorbesc cu comisarul Thomson si sa vad, si in plus trebuie sa-i spun si Nanei despre bataie, ca sa stie. Calc acceleratia si tasnesc ca o sagea ta din parcare, facand ca fustele unor tinere sa se ridice si sa vad cu stupoare, ca alea nu avea chiloti pe ele, indiferent de care. Doamne, ce a ajuns lumea din ziua de azi.

Sakura: Bateam nervoasa, din picior, in laminate, in timp ce priveam pe fereastra afara, capitala noaptea. Luminile orasului, alungau bezna cea rea si perversa. Unde era ipocritul de Naruto, tanarul, care mi l-a recomandat Vlad, pentru ai lua portofelul lui Sasuke. Deci acela era Sasuke Uchiha, faimosul Sasuke Uchiha. Si tot nu-mi vine sa cred, ca am avut primul contact cu el. Arata binisor, dar cred ca Ino era drogata, cand i-a trecut prin asternut. De fapt numai ma mira nimic, cand vine vorba de Ino, ca mai un pic aud ca s-a f***t cu un adolescent de 13 ani. Aud un ciocanit in usa de la apartament si pe el intra Naruto, cu un portofel de piele neagra in mana.
- Era si timpul, ii spun pe un ton nerabdator, mergand spre el.
Si cand vreau sa iau portofelul, blondul, ma prinde mijloc si ma lipeste de el. Avea o privire perversa. Ii zambesc la randul meu si ii soptesc, sa mergem in dormitor. Inchid usa si il lipesc de ea. Buzele mele le acapara pe ale lui si limba mea si duela salbatic cu alui. Imi da jos maioul si incepe sa-mi mangaie sani brutal si ii saruta cu lacomie. Ma musca de un sfarc, facandu-ma sa tip. Vai ce iti fac, pentru asta, idiot obsedat de sex. Il trag spre pat si il pun pe el. Ii deschid slitul, ii scot "instrumentul" si incep sa-l sug. Dupa ce se elibereaza in gura mea, imi dau jos pantaloni, cu bikini negri. Ma pun in bratele lui, si ii bag "instrumentul" in mine si incep sa fac miscari rapide de sus-jos. Aproape nu il simteam de fel in interiorul meu. Doamne ce ipotent, daca stiam, ma multumeam doar cu oralul, a trebuit sa fiu batman.
- Ah,...esti...ce-a...mai...buna, spune blondul printre gemete de placere.
Il sarut pe buze. Cand ii veni timpul, ma prinse de coapse si ma apasa, cu putere, eliberandu-se in caciulita. In sfarsit, a dat domnul. Ma ridic din bratele lui si imi iau pe mine un capot din matase mini, alb. Deschid usa de la dormitor si ii dau de inteles sa plece din casa mea. Acesta ii da portofelul si se indrepta spre iesire. Ma concentrez putin si deodata, coloana vertebrala iesi din corp ucigandu-l pe loc si trupul sau pica greoi pe laminate, murdarindu-le cu sangele sau, rosu-murdar, cald, care inainta spre picioarele mele. Iau telefonul din furca, formez un numar si aud un mic trrrr si apoi un "Alo" adormit.
-Vlad, sunt eu, Sakura. Vin-o la mine la apartament, sa iei de aici un cadavru, hai ca nu am toata noapte ala dispozitie, ii spun pe un ton superior si inchid telefonul.
Merg in baia moderna. Pe jos avea marmura alba si pereti erau de culoarea caisei. Aveam o vana cu jacuzzy, o oglinda cu chiuveta, un dus cu hidro-masaj. Eram o rasfatata. Intru la dus si fac un dus rapid, rece. Dupa ce ies de la dus, ma sterg cu un prosop si iau pe mine un halat, alb, moale si pufos. Intru in sufragerie si in vad pe Vlad, cum indesa corpul fara viata a lui Naruto, impreuna cu coloana lui vertebrala. Acesta ma vede si dezaproba din cap.
- Gura sau te ucid si pe tine, ii spun eu cam suparata si plec din sufragerie, in dormitor.
Pe pat se afla portofelul lui Sasuke si pe buzele mele aparu un zambet rautacios. As putea sa ma joc cu el si cu sentimentele lui, inainte sa-l ucid. Incep sa rad sadic, in timp ce in minte imi veni un plan nebunesc si fara vreun detaliu sa-mi scape. Dimineata se apropia incet ne stiind ce imi rezerva aceea zi...

pozele:
http://www.roesch-electric.ch/bilder/ref...lub-20.jpg -ringul de dans
http://farm4.static.flickr.com/3309/3473...fb8147.jpg -rochia lui Hinata
http://media.photobucket.com/image/sasuh...n.jpg?o=61 -Hinata si Sasuke la scena din separeu (alta poza n-am gasit)
http://dl5.glitter-graphics.net/pub/232/...v0r7a7.jpg -Naruto Uzumaki sau ma rog, cand era in viata
http://media.photobucket.com/image/narus...5.jpg?o=51 -Sakura si Naruto in pat (sorry, alta imagine m-am gasit)
http://www.teseradesign.ro/pictures/BAIE...DERNA4.jpg -O parte din baia Sakurei

Si acum cantecele:
http://www.youtube.com/watch?v=FrmnznFQysg -melodia pe care Sasuke a dansat cu Sakura si s-a sarutat cu Hinata
http://www.youtube.com/watch?v=sr6ggVzm9fk -melodia pe care Sasuke a facut "treaba" cu Hinata

#7
Deci ma traznit fulgerul cu ideei si nu m-am putut abtine sa nu le spun:D. Aici, la acest capitol cald, vezi avea o mica diferesta, ca aici si autorul(moa) mi-a dat cu parerea prin text =)) si ve-ti vedea un personaj nou si episodic, adica doar in acest cap. Deci, formula magica, Abracadabra si ar trebui sa ma fac Harry Potter=))

Nu esti singura/ul

Sasuke: Soarele nu-si facu simtita prezenta, ci doar nori negri, de ploaie, care amenintau sa spele pacatul, adunat de oameni. Ceasul suna la sase dimineata, trezindu-ma. La dracu, visam asa de frumos, cu i-o trageam Pamelei Anderson. Ma ridic din patul meu, si imbracat in pijamaua mea, care era niste boxeri negri, intru in baie, care avea pe jos gresie de culoarea nisipului marii. Pe pereti era faianta, cu aceeasi culoare, dar putin mai inchisa la culoare. Cum intram langa usa era wc-ul. Pe jos aveam un covoras mic din pasla, cu modele portocali. In fata mea se afla cabina de dus si intr-o parte chiuveta cu oglinda. Imi fac un dus rapid, rece, pentru a ma trezi si apoi, dupa ce ma sterg cu un prosop, ma imbrag cu un maiou negru, ce avea fermoar pe partea stanga, sub bratul stang. Imi mai iau niste pantaloni kaki, fara buzunare si in picioare niste adidasi, negri Nike. Imi iau la incheieturi, niste manushi, dar erau cu elastice si avea modelul si culoare de camuflaj. Imi pun peste maiou o curea din piele alba si cu o nota muzicala pe catarama. Imi fac parul tepi si dupa ce ma dau cu parfum, imi iau rucsacul, care era negru, cu o gramada de buzunare, in care aveam cartile si caietele. Trebuia sa-i multumesc lui Neji, ca aveam cea mai idioata clasa din lume. Toti baieti sunt niste obsedati sexual. Daca nu eram atent, acestia ma prindeau de "Jerry" sau de cur, iar dirigul meu, care era cel care trebuia sa-l extermin, era si mai si. Cred ca nu am sa uit niciodata aceea scena.

Flashback

Tocmai se terminase o ora plictisitoare de istorie si acuma urma alta. Colegi si colegele mele se nepustira ca idioti, spre usa clasei, pentru a iesi in curte sa fumeze. Eu ma ridic usor din banca si purtam o bluza neagra, care imi punea in evidenta muschii puternici si era desenati cu argintiu, niste serpi. La mana stanga aveam un ceas. La gat aveam un lang din argint. Purtam niste jeans albastri si in picioare niste tenisi, albi cu verde si o stea rosie intr-o parte. Ajung aproape de usa, cand Ivanovici, imi inchide usa in fata si se apropie de mine, privindu-ma, PERVERS!?
- Ce s-a intamplat domn' diriginte? Il intreb, ascuzand usor nervositatea din glas.
- Domnule Uchiha, noi doi avem de discutat, mai special, imi spuse el, dadu-si ochelari jos si veni spre mine.
Ma dau in spate, pana am simtit ca sunt lipit de un perete si numai aveam unde sa ma duc. Ivanovici, isi lipeste corpul sau, de al meu si isi baga mana aceea scarboasa sub bluza mea si ii simt degetele reci, plimbandu-se peste pectorali si burta mea. Ochii sai caprui, se oglindau in ai mei si fara veste ma saruta. Cat de scarbos! Ii dau un picior intre craci, facandu-l sa pice pe jos. Stiu ca doare, dar prof, eu nu sunt gay. Imi iau rucsacul si ies din clasa, de fapt din scoala si ma indrept spre centru. Simt ca sunt urmarit si ma uit in spatele meu si vad o fata de cel mult 17 ani. Am vazut ca are parul saten-inchis, care flutura in urma ei, era imposibil sa spun cat de lung il avea. Purta o geaca neagra, cu guler intors si o pereche de jeansi negri. In picioare avea niste adidasi tot negri. Se oprise la vreo 3-4 metri de mine, parca stia, ca cati metri, un om, normal, numai poate distinge clar culoarea chipului sau a ochilor. Se uita o data la mine, apoi la blocul de camine. Isi scoate ceva din buzunar si am presupus, ca este un mobil si dupa cateva minute, cred ca primeste un raspuns, se indrepata spre camin, dar nu inainte de a-mi arunca inca o privire. Era ceva ciudat cu fata asta, dar acum eram prea concentrat sa fac, ca scap de un alt sarut cu idiotul acela de poponar.

Endback

Cobor jos, in sufragerie, unde ii spun Nanei, ca plec, ca sunt in intarziere. Ies in strada si ma indrept agale spre statia de tranvai, dar sentimentul de urmarire, nu-mi dadea pace. Intorc capul si vad, ca nimeni nu ma urmarea. Imi scutur capul si merg mai departe. Ajung in statie si astept tranvaiul, in timp ce ii trimiteam un mesaj Nanei, sa inchida toate ferestrele si usa si sa ma astepte in garaj. Urc in tranvai si privesc pierdut pe fereastra, ne putand sa-mi scot din cap pe satena de acum doua zile. Cobor jos din tranvai si ma indrept spre Universitate. Pe drum imi recapitulam orarul: 8-9 Istorie, 9-10 Dirigentie, 10-11 Sport si 11-12 Istorie. Cred ca chiulesc toate orele, dar atunci de ce dracu, am intrat in curte, unde ma vazura toti colegi. Ma duc spre baie, unde am sa stau, pana se suna si apoi ma tirez. Intru in baia de la parter, care era comnuna si aud niste zgomonte, venind de la ultima cabina. Intru in penultima cabina, pun capacul de la wc si ma urc cu picioarele pe el, dupa ce inchid usa. In cabina de unde se auzeau zgomote, era dirigul, f***andu-se cu un baiat. "Instrumentul" sau, intra cu totul in dosul baiatului si mana lui, mangaia apasat "mandria" elevului. Ai la dracu, deci asa se satisfac gay, dar oricum nu incerc, ca mi se pare, prea dureros. Ma dau jos de pe wc si deschid usa de la cabina mea, dar cand dau sa ies, atunci se deschise usa si pe ea ies dirigul si elevul. Iesiti mai repede din buda si nu va uitati in sus. Poate va intrebati de ce? Pai, eram eu, ma tineam cu minile si picioarele de doua bare metalice. Una unde era deasupra capului, iar celalalta, la picioare. Cei doi ies, ce usurare. Imi scot picioarele, imi dau drumul la bara, fac o tumba peste cap si aterizez in picioare, usor. Imi scutur adidasi si mainile si cand dau sa ies, intra in baie, Karin, colega mea. Parul ei, roscat, era prins in coada. Ochii rosiatici, ma priveau cu pasiune nebuna, printre ochelari ei. Purta o camasa, care cam plesnea in jurul tatelor, mari, datorita implanturilor cu silicon. Doamne, cand am sa mi-o trag cu o fata, care are totul de la mama natura. Purta o fusta mini, daca se apleca, ii se vedea tot, ca am aflat, ca mai nou, fetele, nu poarta lenjerie intima. In picioare are niste sandale cu toc cui. Vine spre mine si ma prinde mana, tragandu-ma dupa ea in cabina de wc. Inchide usa cu cheia si ma lipeste de ea. O lipesc de mine si o sarut scurt, pe buzele cu colagen. O trantesc de celalalt perete si imi scot din buzunarul de la spate o caciulita, cu care il acopar pe "Jerry", ca sa fiu sigur, ca nu o sa am urmasi. O prind de coapse, ii inlatur fusta, apoi il bag in ea. Incep sa ma imping in ea, dar nu intrat, ce ma facu sa zambesc pervers. O pun sa se sprijine in perete si sa se aplece. O patrund pe la spate, tare, facandu-o sa geama de durere. Incep sa fac miscari de du-te-vino, rapid, in timp ce ii mangaiam fesele.
- Ah...asa....mai tareee...tigrule, spuse, mai bine spus, tipa Karin, facandu-ma sa-i dau o palma peste o fesa, ca sa taca din gura, ca poate ne prinde cineva.
Simt ca imi vine "eliberarea" si o patrund dur si ca lumea, facand-o sa tipe scurt de durere si eu, scap un "ah", printre buze, de placere. Nu ca mi-a facut placere, dar macar nu m-am plictisit de moarte. Arunc caciulita in wc si ma inchei la pantaloni si plec din cabina. Vreau sa ies din baie, dar doua brate, care ma prind de gat, ma impiedica sa fac asta. Acele brate apartineau Karinei.
- Asculta aici c**va, ii spun eu si ma intorc spre ea. Eu m-am f***t cu tine, doar din plictiseala, nu ca as simti ceva pentru tine. Eu am plecat si daca povestesti la cineva ce s-a intamplat aici, te joc in picioare, ii mai spun si ies din baie.
Plec din scoala si simt din nou, ca sunt urmarit. Ma duc spre o strada laturalnica si nimeresc intr-o infundatura. Aud niste pasi in spatele meu si ma intorc, cu ochii rosi cu pupila ramnificata in trei. La intrare pe aceea straduta, isi face aparitia fata de data trecuta. Acum puteam vedea mai bine cum arata. Parul saten, il avea lung pana aproape de jumatatea spatelui si bretonul in "V". Ochii caprui-ciocolati, ma priveau reci si smecheri. Purta un fel de maiou alb, cu decolteu adanc, care ii acopereau sani de marime medie-se vedeau ca erau naturali-si cu buricul gol si puteam vedea bustiera, neagra cu rosu. Mai purta o pereche de jeansi, largi, kaki, cu o multime de buzunare. In picioare avea niste adidasi negri. Pe ea avea aceea geaca. Se apropie de mine si eu am ramas masca. Ea era Manuela DonceVitto, exterminatorul. Ea era trimisa doar in situati de criza sau cand omenirea era amenintata de cineva foarte puternic. Aceasta fata era inghetata pentru totdeauna la 17 ani, de 60 de ani. Dupa fiecare misiune, o cliogenizau si apoi o desghetau doar in caz de nevoie, impreuna cu fratele ei geaman. Am inghitit in sec, dar am scos pistolul, din rucsac, i-am tras piedica si degetul meu aratator, mangaia usor tragaciu.
- Ce cauti aici, Manuela? O intreb, asteptand un raspuns, chiar daca stiam, ca ea, mai intai omoara, apoi pune intrebari.
- Guvernul american vrea sa te aduc la tacere. Imi pare rau, Sasuke, dar destinul ti-a fost pecetluit, tie si inca lui cineva, vocea ei, melodioasa si sobra,, razbatura pana la mine.
O picatura de sudoare rece, porni de la tampla si aluneca pana la barbie si apoi pica in imbratisarea rece si dura a asfaltului. Pulsul imi era accelerat, parca as alerga la maraton sau mai multe. Mintea mi se goli si deveni alba, ca hartia. Inima imi batea, bubuind in urechi. Simteam in gat, un nod mare si dureros. Satena face un pas spre mine si fara sa gandesc, apas tragaciul pana la capt. Glontul, pleca, ca o racheta indreptandu-se, prin aerul cald de primavara, avand destinatie, capul, tinerei. Glondul exploda in aer, imprastiind in jurul ei, fum argintiu si putin dens. Boul si dobitocul pamantului, nu sti ca ea, este cunoscuta pentru rapiditatea de a uicide. Imi unesc sprancenele negre si fumul ia foc, din senin. Inauntru meu canta de bucurie, ca am prajit-o pe Manuela si cand mingea de foc se v-a stinge, o voi ucige. Dupa vreo cateva minute, focul disparu si raman mut, sa constat, ca satena scapase. Ma uit buimac in jurul meu, s-o gasesc.
- Hei, c**va dracu, unde esti? Iesi afara taratura! Strig si imi las mainile pe langa corp cu palma in exterior.
Aud un chicotit fantomatic si din umbra, doua cutite, imi strapunsera palmele, culcandu-ma la pamant. Aud pasi si o mana catifelata imi ia pistolul din mana. Deasupra mea se afla Manuela. Ochii ei de ciocolata, nu exprimau nimic, dar buzele ei forma un zambet sadic si de rau amurg.
- Asta la vista baby, imi sopti pe un ton senzual si apasa tragaciul si un glond ma nimeri in cap...

Sakura: Ma plimbam linistita pe autostrada, care ducea spre baraj. Imi placea, ca trecea prin padure si ma ajuta sa ma relaxez, dupa ce am ucis un ipotent. Macar nu s-a mai facut de ras. In masina imi canta, o melodie de curse, cum imi placea mie, mai ales ca aveam adrenalina in sange. Mai ales ca telefonul primit de la Ino, m-a ingrijorat peste masura.

Flashback

Stateam pe masina mea Ferari Enzo, rosu ca focul, in bikini si la sani goi si soarele mi mangaia usor cu razele sale. Deodata incepe o melodie simtatica sa-mi sune de la mobil. Deschid clapeta si vad ca-i Ino. Ii raspund cu un "alo" plictisit.
- Sakura, sa nu-ti vine sa crezi cine a venit la Gaara? Ma intreba blonda si cand vreau s-o intreb inapoi, continua. Kankuro DonceVitto, ala cate ti-a luat cireasa. Cred ca sora lui geaman este pe urmele tale. Tu ce crezi?
- P-p-pof-tim! Kankuro a fost dezghetat? Tu-tu, glumesti? O intreb balbaindu-ma pentru prima data, in fata ei, ma rog la telefon.
- Nu! Jur, l-am vazut cu ochii mei! A intrebat de tine si Gaara i-a spus unde esti, apoi a scos mobilul si a sunat pe cineva si atat a spus "Resita" pe un ton de comanda, cea ce....
- Sora lui este aici. Trebuie sa plec de aici. Vorbim alta data Ino si mersi, ca m-ai anuntat...
- Cu placere gagica, imi mai spuse blonda si inchise telefonul.
Tremuram toata de frica. Era pentru a doua oara, frica cu adevarat, dupa 12 ani. Am inchis mobilul si am privit cerul la un plan sa plec dracu de aici...

Endback

O umbra imi atrase atentia si in clipa urmatoare pe capota ateriza silueta, unei fete de 17 ani, cu parul saten, acoperindu-i chipul si statea ghemuita, ca un animal de prada. Buzele ei formara un zambet sadic si in clipa urmatoare, dadu cu pumnul in capota, distrugand capota si motorul si intorcandu-ma cu masina cu tot peste cap. Pic in padure si cativa copaci imi opresc masina, dar m-am lovit la cap....

Autor: Manuela zambea, sadica, privind, cum se pravaleste masina in vale. Se intoarse cu spatele si se indrepta spre un drum de tara, unde o astepta o motocicleta neagra, marca Kawasaki Ninja. Se apropie de motocicleta si scoate un mobil negru. Formeaza un numar si asteapta.
- Alo? Intreba un glas plictisit si rece.
- Ambi sunt morti si eliminati, frate. Transmite tu, acest mesaj, colonelului, ii spuse Manuela si inchise mobilul fara sa mai astepte un raspuns.
Isi puse o casca neagra pe cap si porni motorul. Arunca in spate mobilul care exploda din senin si fata porni motorul, pornind, ridicandu-se pe roata din spate si apoi se redresa, indreptandu-se spre Timisoara...

Poze:
http://www.cazareclujnapoca.ro/images/ba...luj_11.jpg -baia lui Sasuke
http://media.photobucket.com/image/sasuk...boy_mt.jpg -asa a plecat Sasuke la scoala, dat ignorati sortul din spatele lui.
http://media.photobucket.com/image/sexy%...ke.jpg?o=7 -asta purta, cand la sarutat dirigul sau.
http://media.photobucket.com/image/anime...d.jpg?o=39 -Ivanovici Petronovici
http://media.photobucket.com/image/anime...5.jpg?o=24 -Manuela DonceVitto
http://www.exoticcars.ws/cars/ferrari-en...s-open.jpg -Ferari Enzo al Sakurei (pacat ca s-a facut praf:()
http://img.alibaba.com/photo/104569484/K...rcycle.jpg -motorul Manuelei

cantece:
http://www.youtube.com/watch?v=FKvTcEospgg -cantecul lui Sasuke si al Karinei.
http://www.youtube.com/watch?v=trF760gdDk4 -cantecul luptei lui Sasuke cu Manuela
http://www.youtube.com/watch?v=fNTXE0r9Ezg -melodia de la mobilul Sakurei
http://www.youtube.com/watch?v=OHiHz2pwWho -melodia pe care Sakura a ascultat-o in masina

#8
hi.hi..hi nu am mai comentat de mult. Asa: greseli de tastare nu am vazut. Descrierea e buna. Descrii bine sentimentele, trairile, actiunile personajelor. Dialogul este bun si nu e sec. Mama ce pervers e dirigu lu Sasuke:)) Manuela asta e nebuna. Sa incerce sa il omoare si pe Sasuke si pe Sakura. Inchide-o la nebuni, da creca evadeaza:)) O urasc pe Karin!!
Astept nextu'. Chu si gambate:*

#9
Nu am murit, fara frisca =)) Pai am fost putin in intersitiul cu imaginatie, dar am stat cam mult la gara scoala si am intarziat cu postatul. Iertare va rog cu frisca si cu o cireasa in varf. Deci dupa ce m-am urcat din nou in intersiti, m-am oprit sa va las un capitol nou nout si numai bun de savurat. Mai treburie formula magica? Dap:D Abracadabra :-"

Revenire in simturi si apelul
Partea I

Sasuke: Simt cum ceva cald îmi atinse fata, facandu-ma sa deschid ochii. In fata mea se afla, Nana, aplecata asupra mea, cu o fata foarte îngrijorata. Vreau sa mă ridic, dar o ameţeala surda, îmi inunda creieri. Îl vad pe Neji, pe la capul meu, privindu-mă îngrijorat. Încerc din nou sa mă ridic si de data asta, ameţeala numai reveni aşa de tare. Îmi duc mana spre cap si îmi vad palma bandajata, la fel si cealaltă. Îmi pipai fruntea cu degetele si descopăr, ca aveam un pansament, care îmi infasura fruntea. In minte îmi vin imaginea Manuelei cum îmi trase un glonţ in scăfârlie, dar cum dracu am scăpat?
- A vrut sa te cruţe cu un motiv, dar nu îl ştiu care, îmi răspunse Neji, parca citindu-mi gândurile. Dar cine ti-a tras cartuşul?
- Manuela DonceVitto. Cu ea am luptat..., am spus, lăsând in aer, suspendata propoziţia, lăsându-l pe saten, masca, la propriu si la figurat.
Nana se scuza si pleca din camera mea, lăsându-ne singuri. Acesta inca mă privea cu neîncredere si a trebuit sa se aşeze langa mine, daca nu, pica pe jos. Ochii indigo, mă priveau cu neîncredere. Ii povestesc cu lux de amânunte, despre "scurta si voioasa" noastră întâlnire si ce mi-a spus, înainte sa-mi facă un cadou, care consta un glonte in cap. Peste noi se lăsa o tăcere mormântala, ca se putea auzea, inima batand, in pieptul nostru, chiar daca noi arătam ca nişte statui. Mă uit la ceas si vreau sa mă ridic din pat, dar simt o răcoare intre picioare si vad, ca eram in costumul lui Adam. Iau repede o perna si îl acopăr pe "Jerry", dar roşeaţa din obraji mei, trădau , ca eram pudic, fata de persoanele de acelaşi sex, cu mine. Neji se întoarce spre perete si închide ochii. Fiind sigur ca nu se uita, iau o pereche de boxeri negri si apoi ii arunc perna in cap, facandu-l sa mă înjure. Îmi caut nişte haine prin dulap si mă îmbrac cu o pereche de blugi negri si o camasa alba, deschia la primi trei nasturi sa pot respira. In picioare mi-am luat nişte adidasi negri. Mă aşez pe pat si mă las pe spate, si privesc tavanul alb.
- De ce? Am rupt tăcerea, privind in continuare tavanul.
- De ce, ce? Mă întreba Neji nedumerit, la ce mă refeream.
Se lăsa din nou tăcerea peste noi, in timp ce eu, recapitulam, scena cu lupta. Îmi aminteam perfect fiecare cuvinţel. " Îmi pare rău, Sasuke...", cuvintele ei, aceste cuvinte, mi se invarteau si îmi răsunau prin creier. Acele cuvinte, au fost spuse, parca cu regret si mila?! Imposibil. Aceea fata era o maşina de ucis, fara sa-i para rău sau sa arate vreun sentiment, dar atunci de ce i-a spus, ca-i pare rău?
- Neji? Ce şti de Manuela DonceVitto? Îl întreb, facandu-l sa tremure, involuntar.
- Pai, Manuela Ayane DonceVitto si fratele acesteia, Kankuro Antonio DonceVitto, au peste 100 de ani. Sunt jumatati. Nipon si italian. Mama lor este nipona si tatăl lor este italian. Tatăl lor era un nebun om de ştiinţa si cică, el ar fi creat Ultimat weapon, adică, cei doi gemeni si pe mama lor, a făcut-o nemuritoare. Fiindcă guvernul american i-a luat, tatăl lor a murit. După 75 de ani, omul de ştiinţa, Serghei Gargunov Petraschi, i-a reiat cercetările si apoi te-a răpit pe tine si inca vreo 9 bebeluşi din maternitatea din Japonia si a făcut experimente pe voi. Cinci dintre voi, au murit acum 5 ani, ca au abuzat de putere si Manuela si Kankuro, au foşti trimişi după ei si i-au ucis. Ei sunt superiori vouă, adică ţie. Din cate am aflat, Manuela se poate mişca, cu viteza lumini si o poate folosi si este telepatica. Kankuro, poate ucide cu ajutorul întunericului si se mişca cu viteza vântului. Atâta ştiu despre ei. Nu cred ca acest lucru, nu te v-a ajuta mult, mă informa Neji, privind pe fereastra. Sasuke, eşti visător, ce s-a întâmplat?
- Hmm, a nu nimic, am spus, distrat si tăcerea se lăsa din nou...

Sakura: Clipesc de câteva ori, sa-mi obişnuiesc ochii cu lumina din camera. Încerc sa mă ridic, dar capul îmi bubuia si creierul se zbătea in cutia craniana. Parca m-as fi dat in Tiribomba de n ori si apoi as fi mâncat mâncare. Vad ca eram in patul meu, imbracata cu un capot din mătase alba. Mă ridic cu chiu cu vai din pat si mă incalt in şlapi mei, roz-pufoşi si cu puf si mă duc in bai. Mă uit in oglinda si vad, ca aveam o mica zgârietura la tâmpla, dar in rest era bine. Mă mira, faptul ca am scăpat întreaga, cu întâlnirea mea cu nebuna de Manuela. Fata aceea era o pacoste atât de mare si un duşman imprevizibil. Daca ştiam, ca lui Sasuke, ii place distracţia, Manuelei, nu ştiam cei place, daca ii place ceva si care v-a fi următoarea ei mişcare. Ştiu, ca am văzut-o o data cliogenata, in laboratorul din America, dar ce are guvernul american cu mine. Aceste cuvinte îmi invadau capul si imagini cu ea, îngheţa, perfect calma, cu ochii închişi si senina, purtând doar un sutien si nişte chiloţi de babe. Îmi dau jos capotul si intru in cada, fiindcă, nu purtam nimic pe dedesubt. Mă jucam distrata cu spuma, cu aroma de vanilie, pe care o luam in mâini si o suflam delicat, facand-o sa plutească, ajutata, bine inteles de puterile mele telekinetice si apoi o îngheţam, picând pietrificata in apa. Stau in baie vreo 30 de minute, apoi, bine voiesc sa ies din apa. Îmi şterg senzual trupul si îmi iau pe mine nişte bikini roz si un furou roz, foarte sexy, cu dantela, tot de aceeaşi culoare. Îmi ondulez puţin parul si îmi pun in urechi nişte cercei, cu pietricele roz si la gat un lantisor asortat. In picioare aveam şlapi mei. Mă îndrept spre sufragerie si îl vad pe Vlad, care dormea fara treaba, sforăind de zguduind geamurile. Mă postez cu mâinile in sold si îmi dres glasul.
- Vlade! Trezirea! Am ţipat, si acesta sari ca ars, împiedicându-se si picând, cat era el de lung pe laminate.
Acesta se ridica in picioare si mă privi sceptic. Am ridicat o sprânceana si ii spun sa-mi cumpere nişte şampanie franţuzeasca, nişte ciocolata lichida si căpşuni si îngheţata de vanilie. După ce pleca, acesta, iau telefonul portabil de pe masuta din sufragerie si merg cu el in dormitor. Fac patul si apoi mă trântesc pe el (pat), pe o parte, cu picioarele drepte, întinse pe pat. Mă întind si iau portofelul negru, a lui Sasuke si ii scot buletinul. Arata destul de frumos, in buletin, chiar daca trebuia sa stea serios. Ştiam ca buletinul este făcuta pe adresa aceasta si nu cea de origine, unde s-a născut. Vad un număr de telefon si îl formez. 0255489513 si suna scurt si îmi răspunde un glas de femeie. Dar nu renunţ, chiar daca are iubita, tot o sa-mi fac de cap cu el.
- As vrea sa vorbesc cu domnul Sasuke Uchiha, spun pe un ton de fetita inocenta si cuminte.
Cuminte poate in vise, ca de la 12 ani, de când am fost violata, numai sunt cuminte. Îmi foloseam trupul si puterile pentru bani. Vocea îmi spuse, ca imediat îl cheamă si apoi pleca de la receptor. Trebuia sa-mi aleg cu grija cuvintele si ce voi vorbi cu el, când îl invit aici, mai ales ca nu ştiu ce prefera. Ce gusturi are in materie de femeie si de ţinute. Aud un „alo” masculin si rece, ce mă excita, fara motiv.
- Alo? Domnul Sasuke Uchiha? Îl întreb pe un ton senzual si pasional.
- Sasuke, doar. Cine eşti? Mă întreba tonul sau, devenind un pic mai cald, dându-si seama ca vorbeşte cu o femeie.
- Sunt Sakura. Ne-am întâlnit in clubul Qween of night. Fata cu parul roz, care te-a întrebat cum te cheamă, i-am împrospătat memoria.
- Deci, Sakura era numele tău. De unde ai numărul meu? Ca eu nu ti l-am dat, mă întreba, dându-mă la întors.
- Am găsit la ieşirea din club, un portofel si l-am luat si când am ajuns acasă, l-am pus pe noptiera si am aşteptat, ca cineva sa dea anunţ in ziar si după vreo câteva zile am văzut ca nici o ştire, m-am uitat la buletinul tău si te-am sunat…
- Ne întâlnim la clubul Qween of night, si vorbim acolo, domnişoara…
- Ce ar fi sa vi la apartamentul meu si rezolvam la mine, aceasta mica problema. Daca nu vi, nu şti ce pierzi…
- Si tu zici, ca voi pierde ceva bun?
- Afirmativ, playboy, am spus foarte cocheta, privindu-mi manichiura.
- Toate fetele, care mi-au trecut prin aşternuturi, au spus, aşa ceva si nu te cred, dar da-mi adresa ca vin, îmi spuse pe un ton de învins, care isi preda armele, cea ce mă făcu sa zâmbesc castigatoare.
Ii dictez adresa si am spus, ca ne vom întâlni la ora 15:15 si sa nu intarzie, ca nu-mi place. După ce am închis telefonul, m-am îndreptat spre dessing, sa-mi aleg o ţinuta sexy. Îmi iau de acolo, o rochie argintie-metalica din satin, foarte scurta, fara bretele si strâmta pe trup. In picioare îmi iau nişte sandale arginti, cu toc, aproape cui. Îmi schimb machiajul si bijuteriile, înlocuindu-le cu unele din argint, la fel si machiajul. Mă dau cu parfum si mă duc in sufragerie. La uşa îmi lăsa Vlad, cumpărăturile si le iau si mă apuc sa fac pregătirile necesare, pentru o întâlnire de vis.

Sasuke: Cobor din tramvai si mă îndrept spre centru. De ce am acceptat sa mă vad, cu o femeie ce nu o cunosc. Acest nu-mi stătea in fire, sa fac acest lucru, dar m-a făcut curios cu cat de buna este la pat. Ajung la un bloc, de culoare alba, de apartamente de lux si mă duc la interfon. Formez numărul apartamentului 113 si aştept un răspuns. O voce catifelata, mă întreabă cine sunt si eu mă prezint.
- Urca si uÅŸa este deschisa, mai spuse si intru.
Urc pana la etajul 13 cu liftul si apoi, după ce ies din el, mă îndrept spre numărul 113 si bat uşor, apoi intru in apartament. Apartamentul era unul de lux si in timp ce am intrat cu totul in apartament, privirea se plimba prin el, pana s-a oprit la o tânăra de 24 de ani, care am presupus ca era Sakura. Purta o rochie sexy, ce îl făcu pe ”Jerry” sa tresară, dar se potoli. Sâni, mari si moi, arătau, ca erau naturali. Buzele uşor cărnoase si seducătoare, mă cereau sa le gust, sa le muşc. Arata ca o zeiţa din mitologi, mama, am murit si am ajuns in iad. Rozalia, îmi zâmbi răpitor si îmi indica canapeaua de piele alba. Daca se v-a ajunge la ceva, măcar aveam un pachet de prezervative in buzunarul de la spate, măcar, nu mă prinde pe picior greşit. Mă aşez si Sakura mă serveşte cu şampanie franţuzeasca, parca ar fi intuit ce-mi place la o fata. M-am făcut confortabil pe canapea si o privesc, cum se aşeza langa mine si îmi dădu portofelul.
- Si cum l-ai găsit? O întreb, in timp ce îl controlam, mirându-mă ca aveam bani, si inca toţi.
- Pai, după ce am plecat, am văzut cum te-ai bătut, cu blondul acela si el ti-a furat portofelul, dar cineva l-a mai bătut o data si atunci, am găsit portofelul, după bătaie, a spus fata, mangaindu-ma puţin pe fata, apoi mana ei, aluneca pe camasa si se opri la slit.
Începu sa-l mângâie pe ”Jerry” prin pantaloni, care devenea din ce in ce mai activ. Văzând, ca mai aveam un pic si înnebuneam, mă săruta uşor pe buze si îmi şopti, la ureche, ca voi avea parte de aventura vieţi mele. Îmi deschise, slitul, îmi trase de boxeri negri si îl scoase pe ”Jerry” la lumina. Acesta se bucura de atenţia limbi si buzelor ei, care îl sărutau, lingeau si mângâiau, uşor si pervers tot o data. Îmi bag mana in parul ei si încep sa mă joc cu el. Vai doamne, fata aceasta, unde dracu a invatat sa lingă aşa? Făcea nişte cerculeţe cu limba dumnezeieşti, aducându-mă pe culmile extazului.
- Ah…. Doare, am scâncit, când mă musca de capul lui ”Jerry” uşor, dar destul de tare, ca sa simt.
O aud cum chicoteşte uşor, apoi continua, sa facă din ”treaba” ei. După puţin timp simt ca îmi vine timpul si o prind si mai bine de parul, moale si roz. Scap un geamăt de plăcere si mă eliberez in gura ei, lichidul albicios si lipicios. Curata locul acela, apoi se şterge pe buze. Mă închide la slit si apoi se urca in braţele mele, încolăcindu-si picioarele lungi si frumoase, de mijlocul meu, iar buzele mele, erau acaparate de ale ei si limbile noastre, se duelau, care se dovedea cea mai buna, dar a mea învinse. Mă ridic de pe canapea si mă îndrept spre o uşa si o deschid si vad ca era dormitorul. Patul cu cearceafurile roşi-sângeri, mă excitau si mai mult. Dau cu piciorul in uşa, închizând-o si ne trântim amândoi pe pat si ne continuam jocul…


Poze:
http://images.lady4ever.ro/280x380/babyd...p15445.jpg - acesta este furoul roz al Sakurei :D
http://superpret.files.wordpress.com/200...argint.jpg - acesta este lanţul, pe care l-a avut la gat
http://www.cadourilafix.ro/images/Upload...C04922.JPG - cercei pe care i-a avut
http://images.okazii.ro/auctions/2009/06...00_500.jpg - rochia care a purtat-o la întâlnire
http://www.planificarenunta.ro/images/ga...56_big.jpg - sandalele ei.

Cântecul scenelor cu Sasuke si Sakura:
http://www.youtube.com/watch?v=M2YdiWVjSrQ

#10
Doamnelor si domnilor, in primul rand mersi pentru comenturi. Acuma, ca am facut o vizita bunului meu prieten Naruto si am facut mortal kombat cu Orochimaru, dragutul de Deidara, m-a aduc pana acasa sa posteze partea a doua din capitolul cinci. Abracadabra, Hei Orochimaru! Ce faci cu periuta mea de dinti? A, nu, s-a spalat nenorocitul cu ea pe picioare
Revenirea in simţuri si apelul
Partea II-a

Sasuke: Eram in camera ei, amândoi trântiţi pe patul dublu, cu lenjerie roşie-sângerie, care mă excita peste măsura. Scap de rochia ei si mana mea jucăuşa, se plimba peste corpul ei, dat de la mama natura. Sakura îmi desface, nasturi de la camasa, dar pe ultimi doi, mi rupe si îmi da jos, camasa, arucand-o prin camera. Limba ei, făcea cercuri, peste muşchi mei sau lini, parca ar fi urmărit frişca invizibila de pe trupul meu. Se pune peste mine si mă desface la pantaloni si mi da jos, la fel si boxeri. Mana ei, jucăuşa, se juca cu ”Jerry”, in timp ce buzele ei, erau supte, muscate si mângâiate de ale mele. Fata asta ştia ce-si dorea un bărbat ca mine. O trântesc pe spate si ii dau jos bikini, de fapt, ii rup, fara nici o problema si ii îndepărtez picioarele. Încep sa-i ling si sa mă joc cu ”vizuina” ei. Limba mea o lingea si se baga in interior, facand-o sa geamă de plăcere. Îmi retrag limba si bag in ea aratatorul si degetul mijlociu in ea si încep sa-i mişc, in fata-spate.
- Sasuke… eşti… un… au, tipa scurt când o muşc puţin enervat de sfârc.
Nu suportam ca cineva, sa-mi spună, ca sunt bun la pat, ca hello, sunt doar tanar, care este atrăgător si nu am nimic in plus sau in minus, fata de ceilalţi barbati. Cu excepţia puterilor, dar in rest nimic. Mă simte puţin tensionat si îmi ia din mana căciulita si îl acoperă ea pe ”Jerry” si mă săruta apăsat pe buze. O prind de gat si adâncesc sărutul. Limbile noastre moi se luptau si duelau, dar nici una nu se lăsa. O întind pe spate si ii îndepărtez picioarele. Îl potrivesc pe ”Jerry” si mă împing in ea. Cum era de aşteptat, ca fata aceasta numai era virgina de mult. Când am pătruns-o, isi arcui spatele de durere, dar se lăsa la loc, după ce începu sa simtă plăcerea. Făceam miscari de du-te-vino, intr-un ritm mai calm. Se lovea in interiorul ei, mângâindu-l si producându-i furnicături, ce nu pot face oricare bărbat. O prind de spate si o trag in braţele mele, facand-o sa facă miscari de sus-jos. Sâni săreau in sus si in jos, pana am prins-o de mijloc si am obligat-o a stea pe loc. Buzele mele se repeziră asupra sânilor si am început sa-i sărut, sa-i muşc uşor sau sa le sug sfârcurile, lacom si posesiv. Parca nu vroiam s-o împart cu nimeni. După ce mă satur de acest joc, o întorc cu spatele, la mine in poala. A început sa-si mişte soldul si eu, fiind un neastâmpărat in pat, încep cu aratatorul, sa-i hartui uşor ”vizuina”, facand-o sa-si dea capul pe spate si sa scoată un geamăt adânc. Parul roz, căzu ca o perdea, pe spatele meu, după ce mă biciui uşor peste fata. In cep sa-i pup gatul, si îl muşc, lăsându-i o urma roşie pe pielea puţin alba. O împing in fata si Sakura pica pe burta. Încep sa-i mângâi coapsele si fesele, pupându-i o coapsa si muşcând-o de fesa curului. Apoi încep sa-i pup fiecare vertebra, ligandu-i uşor omoplaţi. Ii depărtez picioarele si o pătrund pe la spate. Rozalia ţinea in braţe, o perna, dar eu, am apucat capătul de lemn al patului, ca sprijin si am început sa mă împing cu putere in rozalie. Când am simţit ca trebuie sa vina, am pătruns-o cu putere si apoi mi-am îngropat fata.
Corpurile noastre, erau acoperite cu un strat de transpiraţie subţire, subţire si lipicioasa. Mă ridic de pe ea si mă duc la baie. Arunc căciulita, in WC si apoi mă privesc in oglinda. Niciodată nu am mai făcut sex la prima întâlnire, dar nu a glumit ca îmi v-a oferi aventura vieţi mele. Chiar se pricepea la sex. Vin din nou in camera si o vad pe Sakura, cu o cupa de îngheţata, de ciocolata, cu frişca si in vârf trona o căpşuna. Îmi iau boxeri pe mine, ca ea, purta camasa, doar de forma, ca se vedeau o parte din sani si ”vizuina”. I-au îngheţata si mă aşez pe pat langa ea. Începeam sa ne jucam, prin a ne mânji uşor cu frişca, dar ne potolim, când rămânem fara frişca. Mănânc îngheţata, dar simt cum mă cuprinde o stare de oboseala brusca si ochii îmi devin din ce in ce mai greu. O aud pe Sakura, cum vorbea, pe fundal, dar mă scufund intr-un somn adânc…

Sakura: Dormea ca un copil mic. Era atât de dulce. Îl aşez mai comod in pat si îl acopăr. Ino, ai avut dreptate ca este bun la pat. Am intrat in baie si am făcut un dus rapid si relaxant. După ce mă şterg si îmi iau pe mine o rochie roz, cu decolteu, cam adânc. In picioare nişte sandale, cu toc-cui, negre cu roşi. Îmi iau nişte bijuterii din aur, si îmi fac parul in coada, dar împletita. Trec pe langa pat si vad, ca Sasuke, dormea dus, fara probleme. Intru in sufragerie si iau telefonul si mă duc in balcon, unde m-am aşezat pe un fotoliu si formez un număr.
Telefonul suna intr-o vila cu mai multe etaje, ca părea, mai multe casute mici, puse toate împreuna. Avea piscina, garaj, intr-un cuvânt o vila de vis. Intr-o camera cu laminate de culoarea nisipului ud, si cu pereţi de culoarea caisei, se auzi sunetul unul telefon. In camera, intra o tânăra de 23 de ani. Parul blond, era prins intr-o coafura complicata. Ochii albaştri, machiaţi cu fard albastru, căutau telefonul. Purta o ţinuta albastra, foarte sexy. In picioare, avea nişte ciorapi albaştri, lung pana aproape de fusta. In picioare avea nişte sandale albastre, cu toc cui. Lua telefonul si spuse un „alo” plictisit.
- Ino, daca eşti grăbita, ai putea pleca fain frumos la c**vari tai, am spus supărata, facand-o sa privească un pic in spate, pentru a fi sigura, ca nu cumva sunt in uşa.
- Sakura?! Tu trăieşti? Mă întreba, uimita, aşezându-se pe patul dublu cu lenjerie din satin, argintiu-verzui, cu modele arginti. Avea suportul din lemn de abanos.
- Normal ca trăiesc, blond-o. Tu unde eşti acum? O întreb, ca sa fiu sigura, ca nu mă aude Gaara.
- In camera mea, îmi răspunse si se uita la masa de machiaj, apoi la dulapul cu oglinda, din lemn de abanos.
- Băiatul acela Sasuke Uchiha, despre care ai spus, ca este divin la pat…
- A, nu-mi spune, ca l-a ucis scrântita aia de Manuela.
- Nu, blonda in gura, nu l-a ucis. M-am f**ut eu, mai înainte cu el…
- Si l-ai ucis. Tu eşti chiar o idioata Sakura. Tu nu şti cum sa joci cu băieţi…
- Daca mai mă întrerupi, iţi rup capul prin telefon, t*rfa blonda ce eşti! Bun acum ca numai mă întrerupi, eu am sa mă joc cu el si cu sentimentele lui, apoi îl voi ucide, încet si chinuitor, rad diabolica si sadica.
- Poate vei ajunge sa te indragostesti de el. Sa te vad atunci cum vei face acest lucru si Sakura, Gaara, îl vrea mort pana la sfârşitul luni Mai. Ai grija ce faci gagica. Eu trebuie sa plec la o petrecere cu Gaara. Pa-pa, gagica, îmi mai spuse Ino si închise telefonul.
Se ridica de pe pat si ieşi din camera. Cobora nişte scări de marmura si la scara o aştepta un bărbat de 27 de ani. Parul roşcat-sângeriu, puţin ciufulit, ii stătea bine. Purta o camasa neagra, descheiata la toţi nasturi, arătându-si abdomenul bine-făcut, cu muşchi, ce se încordau la fiecare mişcare. Purta o pereche de blugi, cu curea din pilele maronie. La gat avea o plăcuta de armata cu un scris pe ea. In picioare avea nişte adidasi negri. O săruta pe blonda pe buze si au plecat spre o discoteca.
Mă uit la telefon, perplexa. Cum adică Gaara îl vrea mort pana la sfârşitul luni? El nu ştie, cat de greu este sa faci un băiat sa-ti mănânce din palma. Oftez si îl sun pe Vlad, spunându-i ce sa cumpere, pentru a pregăti un mic dejun delicios. După aceea, închid telefonul. Îl duc înapoi in sufragerie si merg pana in dormitor, dar cu grija, sa nu-l trezesc pe Sasuke, care dormea, ca un bebeluş. Iau un sal negru, din lâna si îl sărut pe buze, gustându-le. Băiatul acesta era un zeu al aşternuturilor si al preludiurilor. Un tigru in pat si un expert in arta sexului. Mama, mereu mi-am dorit sa simt, ca l-as vrea in fiecare noapte sa-l simt in interiorul meu si in fiecare zi, buzele, peste ale mele. După sărut, acesta mormăi ceva si se întoarse pe cealaltă parte. Am zâmbit, ca i-am doza dubla de somnifere, acum puteam, sa-l ucid. I-au un pistol din noptiera si trag piedica. Îl îndrept spre capul sau, dar mana mea refuza sa apese trăgaciul si sa elibereze glonţul. Nu îl voi omori acum, dar îl voi lichida pana la sfârşitul luni. Ascund pistolul si mă duc pe balcon. Soarele se ducea la culcare, lăsând loc, surori lui cele mici, luna, împreuna cu alaiul de stele nemuritoare, reci si secretoare. Doamne, ajuta-mă sa duc la sfârşit aceasta misiune si apoi voi renunţa la tot, dar bani sunt o ispita foarte mare, pe care o aleg întotdeauna. Ca bani aduc fericirea si o întreţin…

Poze: Pozele care nu au scris sunt hentai cu Sasuke si Sakura
http://media.photobucket.com/image/sasus...g.jpg?o=11
http://media.photobucket.com/image/sasus...y.jpg?o=20
http://media.photobucket.com/image/sasus...6.jpg?o=40
http://media.photobucket.com/image/sasus...x.jpg?o=55
http://www.amafashion.ro/uploads/produse...1-1-xl.jpg - rochia cu care s-a imbracat Sakura, dupa ce a adormit Sasuke
http://194.88.148.107/79/e2/68/0a/sandi4.jpg - sandalele ei.
http://luxestate.photonhost.com/files/11...676994.jpg - vila lui Gaara
http://www.mobilasimex.ro/product_images...rmitor.jpg - camera lui Ino Yamanaka
http://data0.eklablog.fr/hinata/mod_article339266_1.jpg - Ino Yamanaka, ignorati sortul si stropitoarea
http://www.infomariaj.ro/foto/Coafura-nu...asa-17.jpg - coafura lui Ino
http://media.photobucket.com/image/sexy%...hikami.jpg - Gaara imbracat pentru petrecere.

Melodia a lui Sasuke si a Sakurei :
http://www.youtube.com/watch?v=8MPfbDTnQAY
Pe langa observatile de rigoare, as vrea sa stiu, daca va plac pozele si mel :D Multumesc anticipat

Nu stiu cand o sa mai postez, ca voi merge si la olimpiada de romana :D



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  MoneY.vS.LoVe +18 Surpriza 6 4.306 19-05-2011, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Flash
  More than money [yaoi] Mitsukai Yoru 21 12.941 08-06-2009, 07:19 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)