Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mine[+18]

#11
Nu te agita. La inceput de drum incepi sa-ti freci mainile si sa te gandesti daca cititorilor le place, gresesti cu desăvârșire. Nu contează ce ne place noua, ca pana la urma nu o sa mulțumești chiar pe toți. Contează ca tu sa fi mandra de munca ta, sa sti ca ai dat tot ce ai putut.

Gandestete la ce vrei sa scri, in special gaseste o idee care sa o simti cu adevarat, poate una prin care ai trecut, in acest mod o sa sti cum sa descri sentimentele. Daca nu iti vine o idee azi, asteapta, nu se termina maine viata.

Eu sunt fanul tau 1#. Pentru ca vreau sa vad cum devi o scriitoare foarte buna si talentata.

#12
Hei dear ;;) Ce mai faci?
Nu ti-am zis ca ador primul capitol, nu? Oricum, imi place enorm de mult cum ai inceput. Nu m-as fi gandit ca un prim capitol sa inceapa cu un sfarsit de saptamana in grup :))
Ideea e destul de mistoaca, pentru ca felul in care ai relatat cate ceva despre fete mi-a dat de inteles mult mai usor ca ele duc o viata partial asa cum si-o doresc. Nu m-as fi asteptat ca Naruto sa fie atat de lacom totusi :))
Ce m-a deranjat a fost sumedenia de virgule aruncate doar ca sa fie acolo, cand ele nu ar fi trebuit puse. Aaa si replicile in engleza nu pot sa zic ca mi-au placut, pentru ca eu urasc mare parte din limba asta :D
In rest, totul mi-a placut si astept next! >:D<
P.S.: Ăăă... nimic 4
[Imagine: 40241432_UBASAWIFV.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)