Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Mine[+18]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Am stat 4 minute să concep chestia asta! Deci! O-O PRIMUL MEU FIC PE ANIME ZUP MEANS THAT I'M SCARED.[am folosit caps lock pt efectu' dramatic:D]
Deci. Am incercat să nu grăbesc actiunea etc:-j

!!
MINE.[+18]
Nu deţin,nici un personaj al animeului/mangaului Naruto,creat de Masahi Kishimoto în 1999. Personajele create de mine,sunt doar ale mele şi,pot profita se imaginaţia mea la maxim. Enjoy.

Capitoul 1.
Era o simplă seară a fetelor,de vineri,în care,toate eram bucuroase să ne petrecem timpul liber uitându-ne la poze,şi salivând excesiv fată de cei mai buni baieţi din liceul nostru.Afară picura,iar,noi,care în mod obişnuit ne-am fii mutat în gradină,dar,vremea astăzi ne facu o festă cât se poate de mare.
Cine sunt?Sakura Haruno,18 ani,ultimul an de liceu. Aceasta e doar o zii obişnuită din viaţa mea complicat de complexă. De când tata şi-a găsit marea lui ‘iubire’,revista ‘Fashion’,fiind angajat acolo pentru ca,a facut facultatea de desing si ştie foarte multe legat de moda,eu m-am uitat dintr-un sat micuţ,numit Konoha,unde aveam foarte mulţi prieteni,aici în marele oraş al tehnologiei,Tokyo. Prietenele mele nu au rezistat şi,şi-au convins părinţii să se mute in Tokyo. Chiar şi marea majoritate a băieţilor pe care-i cunosc de la grădiniţă s-au mutat aici,pentru a mă vedea des,nu rar,când apucă tata să-mi raspundă mesajelor. Acesta,fiind prea ocupat cu serviciul său,mi-a dat un telefon performant,prin care,după el,comunicăm non-stop. Problema e că,în oraş s-au mutat şi câteva personae care,i-au facut viaţa un coşmar tatălui meu.
Să vă prezint prietenele mele cele mai bune,de când eram micuţe micuţe. Ino,o fată înaltă,blondă cu ochi albaştrii care,la început mă enerva,că se tot dadea pe lângă baieţii pe care-I plăceam,dar,cu timpul ne-am acomodat reciproc.Aceasta,mai avea un frate,Deidara,care,semăna leit cu ea,dar,mai degrabă era invers deoarece,Deidara are 20,fiind cu doi ani mai mare ca ea. E o zăpăcită,care,înebunită după modă,mă ţine în unele week-enduri drept model pentru hainele care,le va purta în viitorul apopiat,dar,marea majoritate,sunt aceleaşi,deci,le aruncă,şi mă târăşte la cumpărături.
Hinata,este a doua cea mai bună prietenă a mea,are 17 ani,fiind mai mică ca noi,mereu s-a simţit cea mai ‘firavă’ aşa că,este timida grupului. De multe ori,cu farmecul ei şi cu politeţea ei,mă scoate din belele pe care,evident le creez când mă pun cu taicămiu legat de modă.Este înaltă,cu par albăstrui închis,cu ochi aproape inumani,dar foarte frumoşi tot odată. Această fată cand eram mai mici,gen 14-15 şi ni se dezvoltau ‘balcoanele’ cum zic băieţii,era,şi înca este’balconata’ deoarece,mama natură a binecuvântat-o în legătură cu acest aspect,şi cu tot ce se întamplă legat de ea,înafară de timiditatea ei rară.
Tenten,este iubita vărului Hinatei,de care nu am menţionat nimic,pentru ca,nu este cazul. Ten,este foarte sportivă,dacă ar putea fii puţin mai feminină,n-ar strica,dar,noi o iubim aşa cum e.De mică,era baieţoasă,şi,chiar s-a bătut cu unii băieţi pentru că,în generală,cei care erau ‘seniori’,gen în liceu sau,ceva de genul,ne ridicau fustele. Aceasta i-a bătut măr pe toţi,şi acum,când acei tipi,sigur sunt cu familiile lor,o respectă ca pe o sfântă.
Temari,este sora mai mare a fostului meu prieten,Gaara. Mereu mi-a spus să nu mă incurc cu Gaara pentru că,o să-mi afecteze viaţa,şi,aşa a şi fost.Din cauza lui Gaara,eu acum fumez,şi,mă paşte un mare pericol,numit,Kankuro,fratele mult mai mare a lui Tem şi Gaara.Acest tip,îi respectă oridenele lui Gaara ca,un căţel cuminte,şi,am pus odată un pariu cu acesta(Gaara) că nu pot să-l înving pe Lee,cel mai bun prieten a lui Gaara,într-un joc,pe calculator. Am pierdut şi,încă-i sunt datoare lui Lee cu 20 de euro.
Acestea sunt,cele mai bune prietene ale mele.Mereu le-am apreciat pentru cât m-au ajutat în trecut,cu sfaturi şi cu întreaga lor prietenie. Ele,au cea mai mare parte a inimii mele.
Eu,nu am un prieten,după episodul ‘Gaara’. Toate au,Ino l-a furat pe Sai acum un an,când acesta,tocmai se mutase în liceul nostru,Hinata îl are pe Naruto,cel mai bun prieten al meu,pe care m-am bazat mereu,când vroiam să-mi încerc norocul cu vre-un băiat.Tenten,cum v-am spus,îl are pe Neji,vărul lui Hinata,de mai bine de 5 ani. Se cunosc din clasa I.Hinata şi Naruto la fel. Temari l-a cunoscut pe Shikamaru,în clasa a 9-a,când,acesta se întorsese din călatoria sa,cu parinţii lui,în jurul lumii.
După această ‘mică’ prezentare a mea,să revin la seara asta de vineri,asta ploioasă.
-Kyaaaaah!Urlă Tenten când,Hinata,îi spuse că,Neji spunea lucruri destul de,perverse în somn,probabil despre ultima partidă pe care,cei doi sigur,au avut-o.
-Nu îmi vine să cred,că,Neji poate geme în somn,spuse Temari terifiată.
-Nici mie,dar,se pare că,aşti-as baieţii.Murmură Ino.
Mă întind,luând ipodul,şi,uitându-mă la el.Era negru,cu nişte dungi roz,făcute de mine,cu mult timp în urmă.Hinata,sfioasă de fel,prinse un curaj în ea de mă întrebă:
-Tu,când ai fost cu Gaara,a-ţi facut-o? Această întrebare captă atenţia tuturor fetelor din cameră,adică lui Ino,Tem si Ten,şi,făcându-mi faţa să se întunece,deşi,o ridic.
-Da,am facut-o. Şi da,a fost neplacut. Tem,i-ai vazut-o vreodată?
-Da,umbla gol vara trecută.
-Pai vezi,e asa groasă şi de aici se explică că,nu am putut vorbii două saptămăni.
-Acum se explică!Ţipaseră toate fetele deodată.
Fetele se uitară ciudat la mine,în momentul în care le-am spus că,deşi îl urăsc de moarte,îmi este un prieten bun,dar,mai toţi băieţii de la un timp se comport ciudat. S-au băgat în tot felul de tâmpenii. De exemplu Naruto,a fost într-o zii la un bar de curve şi deatunci lucrează acolo,şi are tot felul de relaţii şi o tratează pe Hinata ca pe o prinţesă. O invidiez pentru asta. Primeşte ce vrea,când vrea. Aş vrea şi eu asta dar,pentru asta,Hinata trebuie să o facă cu Naruto cel puţin 10 ori pe săptămână,ceea ce,mă omoară.
Încerc să trec cu vederea întrebarea Hinatei,când primesc un telefon de pe un număr necunoscut. Din obişnuinţă răspund spunând ca orice altui prieten:
-Heeei what’s new?
-Oh,deci aşa se vorbeşte cu un necunoscut.O voce feminină,subţire şi familiară,vorbind politicos.
-Cine eşti? Întreb,iar toate fetele se stâng lângă mine rapid ascultând la telefon.
-O să aflii în curând,Sakura-chan.Şi închide telefonul. Rămân gen ‘what the f**k’ şi încep să mă îngrijorez. Hinata mă luă în braţe,iar,eu tremuram aşa de tare din cuză că vocea din telefon m-a speriat încat şi când se trântii uşa de la intrare,am ţipat.
Tata venii alarmat în cameră şi când deschise uşa se uită la mine,singurul său copil fiind ca o statuie. Acesta se apropie cu paşi mărunţi spre mine,şi se aşeză pe vine în faţa mea.
-What happened? Mă întreabă acea voce caldă a singurei mele rude rămase în viaţă.
Mă ridic brusc de pe jos,şi spun scurt că mă duc la baie,şi că,fetele îi vor explica. Hinata,care era cea mai calmă în situaţia aceasta îi explică tatălui meu,cum că,cineva m-a sunat pe un număr necunoscut. Fiind în baie,mă dezbrac,zbier că fac un duş lung şi cald,apoi mă indrept leneşă fără bluza de pijama către cadă. Apuc mânerul şi o potrivesc spre apă caldă şi,o las să se umple până la jumătate,ca să nu produc prea mari valuri în baie,cum obişnuiesc să fac,atunci când fac aşa numita ‘baie de nervi’. Pentru această baie,îmi torn spumă cu aromă de căpşuni în cadă şi,după ce vad câtă spumă s-a facut,îmi dau pantalonii si chiloţii jos,şi introduce un picior în apă. După ce îl bag şi pe al doilea şi mă pun în fund,mă las pradă relaxării împotriva nervilor ce se acumulaseră doar dintr-un singur apel telefonic.
În timp ce mă relaxez,mă întreb din ce în ce mai curioasă,cine poate fii persoana care m-a contactat,şi ce era mai important ce dorea de ma mine!


To be continued? O-O

Ok,cred că e destul de scurt,dar,m-au părăsit ideile! O_O GOMENE!
Ypee girl >:D< I'm here and I'm first , cred :]] . Mai , ideea imi place , fete asa simple isi petrec o seara linistita d vineri si !BAM! suna unu' cu numar privat ... :]] cin`sa fie ? cin` sa fie :]] ? Umm , vedem noi in next :]] . Mai , greseli de tastare nu am vazut , nici nu cred ca sunt , cu descrierea stai destul de bine si mie chiar imi place , dialogul , Nee suntem smecheri , vorbim in engleza , mie mi s-a parut ca are un iz de amuzament , stiu eu , naratiunea a fost si ea ok , buncica , dar mai merge ... [stiu ca am scris tot intr-o fraza , dar imi era prea lene sa fac mai multe propozitii :]] ] . Pai , spor la scris si sa ma anunti cand pui next-ul .. Ja ne beib` !
Te voi anunţa! Si da,există greşeli de tastare,l-am mai citit o dată dar,mie prea somn ca să pot modifica. Şi da,eşti prima cu comul. Nu ştiam că o să am deja un comentariu(XD nu prea sunt genu' care să uimească lumea cu o frază.)
Pai,în next o să aflii cine este acea tipa(înca incerc să-i reţin eu numele xD).
Mersi de com! Şi nextul va apărea în Weekend. Sunt sigură.!
[i][u]Hellow,iti ador fic-ul :o3 so next cat mai repede :>.Ideea deocamdata nu pot sa zic cum e :)), descirere ai neretiune dialog bla bla :-@ ai.
O mareee rugaminte, mai repede next-ul daca nu vrei sa ma vezi cum te implor in genunchi.
Ăăă...în primul rând ce este mulțimea aia de virgule puse aiurea? După doua cuvinte iar virgula? Încearcă să rărești din virgule pentru că nu arata bine și nici nu este corect. În al doilea rând, lasă spațiu după semnele de punctuație fiindcă este așa de greu și obositor la ochi. Ar arăta mult mai bine dacă ai pune aliniate. În rest merge, e bine că ai pus avertizare, muți uită.
Mulţam de comentarii,o să pun nextu' maxim vineri,pentru că acum mor de somn. Şi da ştiu că pun virgulele aiurea dar,la cum diriga de bagă virgulă după o literă m-am obişnuit aşa.

Oricum chiar aveam nevoie de parerea unuia dintre scriitori,şi în next o să fie ceva mai bine sper.
Hei, dear >:d<. Fic nou, comentariu de la Letty.

În primul rând, titlul nu este foarte interesant. Nu mi-a stârnit nimic. De obicei, când intru să citesc un fic titlul îmi sporeşte curiozitatea. Dar aici nu a fost aşa.
În al doilea rând, cum au spus şi ceilalţi critici de până acum, virgulele sunt ne la locul lor. Este inestetic şi deranjant. Adică, două, trei cuvinte şi deja virgulă ? Pune-le unde îşi au rostul, nu aşa doar să fie. Zici că diriginta ta e de vină. Aş avea o întrebare. Ce materie îţi predă ?
M-a deranjat că ai folosit scrisul italic. Pe mine mă deranjează la ochi. Din câte ştiu eu, italic-ul sau bold-ul îl foloseşti să pui în evidenţă unele părţi din capitole sau comentarii. Nu este greşit dar totuşi deranjant.
La dialog, am văzut că ai câteva replici în engleză. Vrei să spui că ea vorbeşte cu tasu' în engleză sau ce ?
Am văzut că dialogul nu este în exces, ceea ce îmi place. Dar ai replici seci.
Ai explicat în mod excesiv care cine e. Nu crezi că ai fi putut să ne explici pe rând cine e prietenul cui ? Ai trântit acolo nişte descrieri puse doar să fie.

Succes în continuare. Aştept o evoluţie.
Haha diriga mea(aia de tot:-j mă abţin să zic.) predă LOGIC româna. (I hate her.)
Şi da,ştiu că nu este un titlu prea strălucit dar m-am învărtit prin cameră vreo 10 minute şi e singurul lucru pe care l-am gâsit.

Oricum,ăsta e printre primele mele ficuri deci nu sunt cine ştie ce expert care să facă totul perfect de la început. Pe parcurs o să încerc să fac mai bine:-??.

Şi da,din cauză că tatăl ei lucrează mult cu oameni din america la revista aia,vorbeşte foarte mult în engleză,cum ar venii..un reflex.

:DMă rog,mersi de critici,pentru unii mai sensibili criticle astea ar fii ceva de genu' -.- Şi ce?! T_T i won't make fan fictions in future',dar pentru mine sunt constructive ^-^ Arigato!
Daca am aparut zic sa-mi las si eu aprenta prin zona aceasta. Lucrul care mi-a atras atentia este axagerarea, la telefon Sakura a devenit foarte speriata. De ce? Si eu primesc telefoane cu nr necunoscut si nu reactionez asa. Trebuia sa fie surprinsă, nu speriata. Titlul este foarte banal si simplu, chiar nu m-a atras, pur si simplu am vazut ca ai putine com asa ca am intrat. Dar titlul este prea simplu. Descrierea, naratiunea, ideea, actiunea, nu sunt perfecte. Cam atat.
O să vezi de ce este speriata ^-^ Stiu ca nu-i perfect,dar incerc si eu,haha. :3
Si,titlul stiu că e banal, dar nu am avut altul bun in cap. So,nextu' nu stiu cand vine pentru ca nu am timp.
Pagini: 1 2