Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mika :3

#1
Cum aţi putut uita de el? * doar dacă cumva mă înşeală pe mine privirea şi există deja un subiect la fel*. Dacă există unul la fel ştiţi ce aveţi de făcut O.O.

[Imagine: Mika.jpg]

Ăh, presupun că ştiţi cine e aşa că nu am să intru în detalii.
Eu, nu ascult muzică pop doar cu unele mici excepţi.
Aşa ascult Mika de aprope de 5 luni şi pur şi simplu îl ador. Are o voce superbă şi nu e ca majoriatea artiştilor gen Justin Bibăl.
Am fost la concert la el, şi l-am văzut în realitate şi e şi mai suit * a vorbit fana din mine*. Am voie să mă dau mare, nu?
Melodii preferate cred că ar fii Good gone şi We are golden. En fin eu îl iubesc :].

Ce părere aveţi despre el ? Dar despre muzica lui ?
De când ascultaţi?
Care sunt melodiile preferate?
Şi, credeţi că este gay? O.O . Eu una nu cred, deşi se spune7a că e este.

Etoo cam atât, aştept părerile voastre :3.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#2
OMG ! Mikaaaaaaaaaaaaa~ :X:X
Defapt, nici nu ascult Mika, dar imi plac cele doua melodii pe care le`ai spus si tu, Teki, adica Good gone si We are golden. Dar, is super tari si nici nu stiam de ele daca nu le auzeam la reclame 24
Imi place Mika, adica are voce cul, dar nu ma omor cu el.
Ii tare dragut. Arata chiar bine 15
Mmm, imi pare rau ca nu am fost la concert. Chiar as fi vrut sa il aud cantand live si sa`l vad "face to face" 15.

Citat:Ce părere aveţi despre el ? Dar despre muzica lui ?
Canta binisor, dar nu ma dau in vant dupa el. Cat parerea despre el, hmm, ii dragut si are voce tru` 15
Citat:De când ascultaţi?
Ascultam inainte Mika, dar de ceva vreme m`am lasat de el. Deci, daca am inceput sa ascult din nou, inseamna ca ascult de ... mm, de cand am auzit prima data melodiile astea.
Citat:Care sunt melodiile preferate?
Cele doua mentionate mai sus -.-
Citat:Şi, credeţi că este gay? O.O
Mmm, nu stiu. Eh, chiar daca`i gay sau nu, mie tot mi se pare dragut :]]

#3
E aÅŸa de sexi =p~ .
Îmi plac cred că cel mai mult We are golden şi Relax. Also, Rain , Let it snow , Give it all away , Blue eyes, Good gone .
În legătură cu faptul că el ar fi homosexual, ei bine, el a declarat că nu este. Dacă el a negat, neg şi eu . Şi oricum, dacă ar fi gay, tot super săcsi ar fi .
Ascult de mult. Nu sunt fan , pe lângă faptul că mă obsedează corpul lui , dar chiar cred că are o voce superbă . Are mult talent şi charismă .
Nu ascult aşa de mult pentru că pur şi simplu nu e genul meu de muzică, însă este un cântăreţ foarte bun .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#4
Mika...
Primul lucru pe care vreau sa il spun este ca, atunci cand a aparut, nu mi-a placut deloc acest cantaret. Melodia "Relax" ma enerva si inca ma mai enerveaza, mi se pare foarte aiurea. Mi-am mai schimbat parerea despre el intre timp si chiar imi plac destul de mult melodiile "Happy Ending" si "We Are Golden", sunt vesele si dragute. Vocea lui e cam subtire, dar nu este deloc rea, Mika stie sa o puna in valoare. De ascultat, nu ascult decat din intamplare, daca nimeresc la radio sau tv vreo melodie. In rest, chiar nu ma... intereseaza melodiile lui.
Se spune ca e gay, dar muzica este cea care conteaza, nu detaliul asta despre viata personala.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#5
Pai Mika. C: Am ratat concertul desi is Constanteanca. -.-' Dar trecem peste. :))
Nu sunt cine stie ce fana, dar imi plac unele melodii, cum ar fi We are golden, Rain, Relax, Happy ending si, in fine, or mai fi si altele. :-?

Ce părere aveţi despre el ? Dar despre muzica lui ?
As putea zice ca il admir, am citit despre el ca a fost dislexic in copilarie si totusi acum canta. La inceput nicio casa de discuri nu il accepta din cauza stilului ciudat, dar nu a renuntat si uite unde e acum. : >
Iar muzica.. Suna bine, imi place vocea lui. Imi place ca are si melodii mai ciudatele. ;))
De când ascultaţi?
De putin timp.:-? Oricum auzisem si inainte de el si ii mai ascultasem melodiile pe la tv.
Care sunt melodiile preferate?
Le-am mai zis.^^' We are golden, Rain, Relax, Happy ending, Grace Kelly. Nu sunt intr-o anumita ordine..
Şi, credeţi că este gay? O.O
Orice e posibil. Si daca ar fi, nu m-ar deranja. Nu m-am stresat prea tare cu aceasta intrebare, pentru ca nu m-ar afecta ca fan.
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#6
Mika, Mika =] .Pot să spun că prima lui melodie, nu știu care, oricum cred că sunt vreao două, Relax și încă una, mă scoteau efectiv din sărite și te zgâriau pe creier. Mi se părea aiurea cum se lălăie el acolo :3, buut, uite de curând nu știu de ce îmi place melodia aia din reclama la Orange, We are golden șiii...mi-am schimbat părerea, este un cântăreț ok, chiar deosebit aș putea spune. Are ceva al lui, care nu mai găsești la alți cântăreți de genul lui. Și are o voce drăguță și da, e simpatic tipul.
Dacă e gay sau nu, habar nu am, nici nu am auzit zvonul ăsta, dar...în orice caz asta puțin contează. Ori nu? E viața lui și face ce vrea, fanii îi iubesc muzica și îl iubesc așa cum e. Și Adam Lambert e gay și tot este ascultat, pt. că muzica lui e bună, nu pt. că el ar fi sau nu gay.
Buun, am pălăvrăgit prea mult. Promit să îl descopăr mai mult pe Mika, cine știe, pare ok. Chiar acum dau un search pe youtube :]

#7
Îmi place mult Mika. E preferatul meu de altfel. Ce îmi place cel mai mult de la el e stilul lui. Vocea lui e subţire, dar şi puternică în acelaşi timp. Cât pot iubi piesa Happy Ending sau Grace Kelly. Sau Rain. Piesa Rain cel puţin o ador. Mai ales videoclipul. Are un stil tare mişto care pur şi simplu mă atrage neh ascult cam de vreo 2 ani aşa o.o I don't know am dat cu aproximaţie. Ştiu că îl ascultam la TV când eram mai mică şi îmi plăcea cum cânta.
Neh mă bucur că sunt fani pe forum şi mă bucur că s-a deschis un topic, deşi am o presimţire că mai e unul dar nu ştiu de ce, en fin văzusem eu un topic tot aşa cu Mika sau ceva de genul. Mă rog.
-

#8
Yay, Mika! Cand vine vorba de pop music, cred ca el e cantaretul meu preferat. Imi place ca muzica lui e diferita, nu e ca majoritatea cantaretilor care invadeaza piata muzicala mai nou. Imi place vocea lui, chiar daca la inceput ma cam enerva; acum pot sa spun ca are o voce foarte buna, nu oricine poate sa atinga note asa de inalte. Imi place ca mai toate melodiile lui sunt acompaniate de pian. Il ascult de aproape un an, de cand si-a cumparat sora-mea albumul "Life in cartoon motion", e era fan Mika pe atunci, eu nu il suportam. Dar am inceput sa ascult albumul ala si vara asta cred ca am devenit si eu fan. Melodiile mele preferate sunt "Stuck in the middle", "We are golden", "Good gone girl", "My interpration", "Happy ending". Si nu ma intereseaza daca e gay sau nu. Asta n-ar trebui sa-i influenteze cariera muzicala.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#9
Imi place Mika. N-am apucat sa merg la concertul lui de la mare T___T.Prima melodie pe care am ascultat-o a fost, evident, "Grace Kelly" . Ramasesem pentru o secunda intepenita si ma gandeam cum poate sa-si ridice vocea asa mult, apoi a inceput sa-mi placa ritmul, si cateva minute mai tarziu dansam aiurea prin camera. Alta melodie care imi place e "Good gone girl" ( si nu am auzit-o prima oara in timpul reclamei de la Orange cu cateii alergand). Nu ma atrage muzica pop in general dar, nu stiu, el da o alta nuanta muzicii pop, ca si cum ar imbraca-o intr-o rochie noua care ii pune in valoare trasaturile frumoase.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^

#10
Oao, Mika, Mika 21 su stiu cum de nu am postat mai devreme aici. Da, Imi place Mika si imi place Mika foarte mult. Melodii care imi plac, pai as incepe cu: Love today, e atat de draguta, inceputul e atat de dulce :X ah. Bun, Relax, take it easy, ma duce pe culmile pacii si a meditatiei sau meditarii. Billy Brown, foarte tare, OMG, nu e vorba cumva de niste baieti gay 15 dacva inteleg eu bine, si de povestea lor? Imi cer scuze daca gresesc. Blame it on the girls, foarte tare 21.
Muzica lui, nota 10. Te relazeaza foarte tare si vorbeste despre lucruri inocente.
Ascult Mika de vreo doi ani, and I was soooo in love with him, well cu muzica lui de la bun, bun inceput.
Nu stiu ce sa zic, daca e gay sau nu, eu cred ca e bisexual 4 asa, deoarece am auzit ca a negat faptul ca ar fi si nu mult timp dupa, a fost vazut cu o femela.
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)