Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Melancolia naste oneshot'uri

#1
Pai, nu prea scriu oneshoturi dar ma prostesc si eu pe aici sa vad ce iese.

Lacrimile cerului, chiar si in iad

Cerul... plange, din nou.
Chiar si in aceasta zi speciala, cerul nu vrea sa se bucure pentru mine. Oare de ce? Plansul meu si in acelasi timp ura adnca in care am cazut sunt atat de grave?
Pentru o secunda am crezut ca voi fi iertata, dar am uitat ca pacatele care le-am facut nu vor fi iertate nici de Dumnezeu insusi.
Melancolie? Nu, e doar agonie, ura si pacat. Inainte de a vorbi si incercarea de a cere ajutorul care nu va fi niciodata primit, un singur lucru ma nelinisteste. Ploaia, care nu a fost iertatoare cu mine nici astazi, nici macar in ziua morii mele.
Aceasta ploaie ma nelinisteste, apa sfanta amestecata cu sangele meu murdar, devine din ce in ce mai aspru. Nu imi dau seama ce, doar cine si de ce.
Doar zece minute de agonie de suportat, pana cand imi voi atinge portile iadului.
Chinul si singuratatea mea, nimic altceva decat o farama de nimic in mainile unu diavol care, nu incearca decat sa obtina ceea ce cauta, cu orice scop, indiferent de sacrificiu.
Acum... simt... e gata. Viata mea este gata. Nu mai ramane decat sa imi fie judecata soarta. Intr-un fel agonia se termina aici si odata cu ea... si ura pe care o port. Dar, chiar si aici, in iad ploaia nu se va opri niciodata, de aceea chiar si in a doua viata, ploaia va fi pe urmele mele.
"Poate ca va fi senin, dar in inima ta va ploua... mereu. Ploaie care va dura mai mult de o eternitate. Chiar si daca mori, ploaia va veni cu tine. Ploaia nascuta din lacrimile oamenilor pe care tu i-ai omorat. Ploaia care iti va manca sufletul"

Despre altele, nu stiu ce sa zic. Nu voi trece prea des pe aici. Doar cand e vorba de malancolie.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#2
Cred că toţi au momente de melancolie, poate chiar regret la un moment dat, iar titlul topicului tău m-a făcut chiar curioasă.
Ca lucrare nu pot spune că m-a încântat, mi-ar fi plăcut să fie mai lung, chiar dacă este un one shot. Ştiu că de obicei în lucrările scurte acţiunea decurge mai repede, dar la tine a decursc puţin mai repede decât repede. [are sens dacă stai să te gândeşti :))]
Ca idee îmi place, se simte vinovată tipa şi se vede că te străduieşti să ne exprimi regretul, poate chiar şi o mică impulsivitate faţă de ploaie, care nici măcar când ea trebuia să moară nu a încetat. Greşeli de tastare am văzut câteva, dar nu stau să le înşir. Ca estetică nu mă încântă, se poate mereu mai bine. Descrierea e pe alocuri seacă, care nu mă face neapărat să simt.
Încearcă, pentru început, să abordezi teme mai simple pe care să le dezvolţi într-un mod plăcut.
Baftă! * hugs *



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Iubirea se naste din gelozie(NaruHina) Madalovenar 23 13.531 17-08-2012, 09:32 PM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  Oneshot-uri Yaoi YuneSugihara 3 3.381 25-02-2012, 07:54 PM
Ultimul răspuns: Wolves
  [oneshot] Aishiteru Shin-kun !! Buffy :] 0 1.821 03-07-2011, 01:41 PM
Ultimul răspuns: Buffy :]
  My gay boyfriend[oneshot] Cătă 1 2.351 17-10-2010, 08:06 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) Ely-chin 48 51.536 22-06-2009, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Yumina
  Cand se naste dragostea... ...:::sweetcandy:::... 1 2.253 30-05-2009, 01:39 PM
Ultimul răspuns: ...:::sweetcandy:::...


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)