Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Materia Favorita.

#1
Care este materia voastră preferată de la şcoală ?

Personal îmi place foarte mult istoria şi geografia. Sunt pe profil uman şi le ador pur şi simplu. Nu îmi trebuie mult să le învăţ, le învăţ doar citind lecţia respectivă şi s-o memorez foarte uşor şi să o şi ştiu peste câteva luni.
HM,, altceva ar mai fi şi limba şi literatura română şi engleza. Îmi place foarte mult engleza.
-

#2
Care este materia voastră preferată de la şcoală ?

Mie una îmi plac mai multe materii, printre care îmi place şi foarte mult istoria <3. E una din materiile mele preferate şi lecţiile sunt interesante, adică, orele de istorie sunt grozave, să afli despre trecut şi toate cele. O altă materie preferată ar fi şi desenul, întotdeauna mi-a plăcut să desenez şi să pictez şi multe persoane mi-au spus că am şi talent : )) . Îmi place şi matematica . . . ştiu că majoritatea nu agrează matematică, dar mie îmi place :] . Adică, mie de mică mi-a plăcut această materie şi îmi plac mult orele de matematică. Urăsc orele de biologie, dar îmi place şi franceza.
O altă materie care îmi place ar fi şi limba şi literatura română.
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













#3
Materia preferată . . Păi, ar fi istoria fiindcă tot timpul mi-a plăcut să-mi imaginez trecutul, ce s-a întâmplat în trecut, plus că ador al doilea război mondial. Ador al doilea război mondial fiindcă eu sunt un fan al lui Hitler. Mda, nu sunt un ucigaş sau vreun nebun, doar m-a atras caracterul lui. Also, îmi mai place matematica. Nu, nu algebra, ci geometria. Mi se pare extrem de logică şi e chiar frumoasă. Mai ales că în timpul orei, când n-am chef să fac vreo problemă, şterg şi refac desenul over and over again. Şiii . . ora de muzică-mi mai place. Profa ne lasă să mergem pe mine şi pe alţi colegi în altă sală unde sunt nişte instrumente. Şi cât fac ăia ce nu ştiu să cânte la un istrument teorie, eu mă distrez cântând la chitară sau la tobe *mwhaha*. Ah, şi ora de engleză o ador. Particip la multe concursuri de proză şi tot timpul profa nu se supără dacă mă vede scriind cine ştie ce. Şi, pur şi simplu, îmi place engleza.
Well, cam atât I think.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#4
Care este materia voastră preferată de la şcoală ?
Pai una este istoria deoarece inveti foarte repede la ea[ma refer la aia care fac cu profa mea:p]
Are ea un mod tampit de a preda,adica cate 4,5 pagini insa le intelegi foarte repede...eu invat cam in 30 de minute la istori39

Alta materie ar fi biologia..asta mi-a placut din generala si imi place pentru ca te invata despre tot ce trebuie sas tii 24

Geografia..ora de geografie e amuzanta...faci si lectie de 2-3 pagini,dar mai mult razi la ora
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#5
Materia mea preferată este istoria . Mi se pare o materia interesantă , mereu mi'a plăcut să fiu informată şi anul ăsta abia aştept să facem istoria României . Mai îmi place foarte mult franceza şi de asemenea engleza , sunt două materii pe care le iubesc . Pe de o parte ne îmbogăţim vocabularul şi ni se vorbeşte şi despre istoria şi cultura ţărilor respective . Franceză fac abia de trei ani şi mi'a plăcut încă de la început , nu mi se pare cine ştie ce greutate , fiind o limbă similară cu spaniola , pe care o ştiu încă de mică , mi'a fost uşor să înţeleg majoritatea criteriilor pe care se bazează gramatica , deşi nu sunt la fel , dar şi unele cuvinte sunt foarte asemănătoare . Engleza este o limbă extrem de necesară , îmi place foarte mult so face parte dintre preferatele mele .
Şi nu în ultimul rând , limba şi literatura română , pentru că ador când trebuie să facem referate , compuneri şi în plus , profa ne recomandă numai cărţi bune . Orele cu profesoara noastră nu pot fi numite ore , pentru că predă foarte puţin , dar ne explică în de'ajuns încât să înţelegem şi să ne descurcăm . Ar mai fi şi altele , gen muzică , desen . Nu pot să zic că există o materie care să îmi displacă , dar astea îmi plac în mod special .

#6
Well, ştiu că majoritatea lumii, cel puţin aia pe care o cunosc eu, urăşte matematica şi fizica. Eu rămân ceva gen Wtf! când îl aud pe x că a luat o notă sub 8 sau că nu îi place. Când eram în a 5a şi tata îmi spunea că el a iubit matematica şi fizica îmi spuneam că e nebun. Acum, îl înţeleg 21. Well, tata, fratemiu şi eu suntem toţi lei, şi tuturor ne plac matematica şi fizica. Mie, pur şi simplu îmi plac. Sunt chestii logice, fixe. Au doar un răspuns. Nu cum e la română , cu n-şpe mii de posibilităţi. Also, they are very interesting. :3. Îmi place şi algebra şi geometria. Cu toate astea nu am fost la olimpiadă. Nu sunt chiar atât de deşteaptă încât să iau ceva la o olimpiadă. Bine, şi pentru că la şcoala mea sunt vreo 3 locuri pentru clasele de a 7, de la noi, diriga a luat-o pe cretina care făcea pregătire cu ea. Eu nu am făcut absolut niciodată pregătire la ceva.
Also, îmi place fizica, pentru că am avut un profesor foarte bun, care explica foarte bine, şi făcea o tonă de experimente. O dată a luat foc catedra :3. Damn, old good days.
De asemenea îmi place foarte mult engleza. Am fost în multe ţări străine şi e foarte tare să reuşeşti să comunici cu persoane din altă parte.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#7
Well....mie imi plac mai multe materii ca istoria de exemplu,este foarte interesanta si imi place foarte mult4,altele ar fi romana si engleza,wow ador engleza.Erm....biologia imi place foarte mult,o ador4Smile,biologia a inceput sa imi placa din a -6-a (in a 5 a nu mi-a placut,nu am putut sa o suport,nu stiu de ce) pana in prezent,alta ar fi chimia,nu stiu de ce unora nu le place ,dar mie m-i se pare interesanta4.Matematica imi mai place,dar mai mult cand predam21.
Neee....cam atat4
[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]

#8
Materia mea favorită evă este istoria. Pur și simplu o ador. E ușoară și eu o prind imediat. Și am numai 10. : 3 Colegii mei spun că îs bună la istorie pentru că părinții mei sunt arheologi, dar este o minciună sfruntată. Ok, poate știu mai multe decât ei, dar asta e. Pur și simplu citesc în plus. Materia asta m`a atras încă din clasa a 4 - a, când am făcut`o prima dată. E super ușoară și chiar mă mir că sunt persoane care nu o pot suporta. o.o
Mai îmi plac engleza și germana, asta pentru că am o atracție pentru limbile străine. Engleza îmi place pentru că e easy și eu sunt la clasă de engleză intensiv, so în fiecare zi am engleză ( am 4 ore de engleză, dar deobicei și la dirigenție facem ). Germana sunt obligată să îmi placă ( , ) că familia lui daddy e austriacă, so . . . Oricum, chiar îmi place, e grea, dar frumoasă și nu o știe tot țăranu` român, cum se întâmplă cu engleza.
Și matematica îmi mai place un pic, dar asta numai pentru că profesorul îmi dă numai 10, când eu merit mult mai puțin. o.o
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#9
Eu iubesc matematica,chimia,fizica,biologia si engleza22 sunt cele mai usoare materii[pt mine] si prind foarte repede formulele si alte chestii8sincer inca imi aduc aminte cand am trecut p'a 6'a cat am plans dupa profa de mate[pt ca o adoram pur si simplu]la biologie nu sunt perfecta22[nu ca la celelalte as fi]dar mi-a placut de p'a 5'a :X avand in vedere ca profele sunt surori gemene si felul lor de predare e la fel[sau aproape...profa din prezent zbiara mai mult]
Daca vrei sa ascult sopteste
Daca vrei sa alergi doar mergi
Infasoara-ti numele in dantela si piele
Te pot auzi
Nu e nevoie sa vorbesti

Lasa-ne sa facem o mie de greseli
Pentru ca nu vom invata niciodata


#10
Materia mea preferata este Limba si literatura romana . Imi place mai mult gramatica , dar nu pot spune ca literatura imi displace . Am o profesoara foarte severa , stricta , dar care proeda bine . E a dracului cu cine nu invata , dar mie mereu mi s-a parut de treaba . Pur si simplu imi plac orele ei . Plus ca mi se pare interesanta ora , fiecare are alta versiune , alta varianta si cand mai face cate unul gafe nu poti sa nu savurezi momentul .
Imi mai place mult si chimia . Nu stiu de ce , dar chiar imi place . Chiar daca am inceput sa o inteleg cam tarzior , acum e okai . Iubesc cand facem experimente . Plus ca profa e atat de geniala .
Engleza mai e o materie care imi place . La scoala nu prea facem noi engleza la nivelul care trebuie , pentru ca in 4 ani de zile ne-au fost schimbare 4 profesoare , cu care n-am facut mai nimic . In a opta a venit una care te asculta la tema , la lectie si la gramatica . Am avut media 8 pe primul pentru ca nu imi faceam tema . Mai ales ca cea mai mare parte din engleza pe care o stiu , o stiu de pe net si nici decum de la scoala .
Anul asta o sa facem si germana si sper ca o sa-mi placa si ca o sa o inteleg , chiar daca am auzit ca e o limba grea .
Si muzica imi place mult , pentru ca la unele ore facem auditie , la unele ne canta profesoara la vioara , sau chiar ne lasa sa ne aducem noi . Intr-o ora un coleg a venit cu chitara . El canta la chitara si o parte din fete vocal . A fost chiar frumos , pus ca profesoara e una deosebita .




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)