Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Masoneria

#1
Asa, sa incepem ..

Masoneria, cred ca cu totii stiti ce este aia. Daca nu stiti, cautati pe wikipedia sau aici: Click . Se spun multe despre aceasta secta. religie ce draq o fi~. Interesanta chestie este ca asa zisii oameni politici ar fi masoni. nimeni nu stie cu adevarat daca da , sau nu.

S-ar zice ca base este mason, din aceste articole:
http://danandronic.blogspot.com/2007/09/...mit-o.html
http://dantanasescu.ro/2010/04/08/basesc...mason.html

Si vine intrebarea, voi credeti in asa ceva? Credeti ca acestia sunt masoni, sau sunt doar niste semne care le facem din greseala?

Sincera sa fiu, nu mi l'as imagina pe base intr'o grota, dar nu stii nici o data ce pot face astia. Deocamdata nu imi dau cu parerea. 4 Nu am ideii 4

Ps pentru mozzi: Daca va supara topicul, sa il blocati, va rog.

#2
De ce intr-o grota? Masonii nu se intalnesc in grote. Masonii sunt o secta si evident ca exista. Inca de pe vremea iluminismului au existat masonii si nu sunt semne pe care le facem din greseala, cum ai spus tu. Nu prea vad ce vrei tu sa dezbatem in topicul asta. Pro si contra masonerie? E ca si cum ai spune "pro si contra musulmani". Si nu cred ca presedintele Romaniei e mason. Pur si simplu nu cred.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#3
dap... ce sa zic? nu prea cred ca e mason in plus am vazut in moolte interviuri cum isi facea cruce ca noi, crede in Dumnezeu nimic special.Desi cum ai zis nu se stie nici o data..Dar acum intrebarea care o pun e , ai ceva cu masonii? Intrebare intrebatoare. Cine are ceva sa zica (nus masoana) dar vreau pareri.

#4
Masonii nu sunt o secta, ci o organizaţie. Încă mai există, şi sunt printre "ţapii ispăşitori" ai celor care emit teorii ale conspiraţiei. dacă vă interesează într-adevăr să aflaţi mai multe despre ei, sugerez o excursie la bibliotecă, nu pe Wikipedia (unde informaţia e foarte concentrată). Cât despre articole... nu credeţi tot ce citiţi.

#5
oo si apropo. am vazut primul articol si se zice ca cei doi indivizi ''basescu' si doctorul'' ar fi dat mana ca doi frati masoni,ei bine nu tin cu basescu' deloc dar in acea poza scuzati expresia nu scrie ca pentru prosti cu sagetica x e basescu y e doctorul. aia pot fi doi oameni simpli. Obisnuiti.nu se stie cu certitudine ca ala e chgiar presedintele si doctorul iar despre salutul masonilor nustiu ce sa va zic, nu mi se pare adik se vede clar ca mana din partea stanga pune degetul spere bratul manei din dreapta dar mana din dreapta nu se vede daca face sau nu acealasi lucru, si ma repet poate fi din nou doar o aparenta depinde pe moment cum sau apucat de mana. doar nu puteau spune, stai umpic, sa-mi intorc mana ca parca's mason!21 e hilar asta e parerea mea. Fara suparare.

#6
ce topic plin de aberatii si speculatii 22

facts:
1.masonii sunt o organizatie legala, inregistrata in romania, au pana si website, nu sunt asa de secreti pe cat credeti...

http://www.mlnr.ro/index

2.nu sunt religiosi in niciun fel...

3.teorii ale conspiratiei... recunosc ca majoritatea oamenilor influentiali in lume sunt masoni, dar masoneria in sine nu este decat un tap ispasitor...

PS: nu se intalnesc in grote, au sedii in cadrul oraselor, si alea sunt marcate, eu personal am vazut unde e loja din bacau...

daca mai vad vreun reply cretin inchid topicul 22

#7
Un video cel puţin interesant despre cum "Lumea este condusa din umbra de MASONI!" sau despre imaginaţia bogată a unora, rămâne la latitudinea fiecăruia să înţeleagă ce şi cum vrea.
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)