Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

MaÅŸti fisurate [ + 16 ]

#1
Sper sa va placa. Scuzati eventualele greseli.

MaÅŸti fisurate




Prolog




Se spune că dragostea este cel mai frumos sentiment care există, că nu are vârsta. Dar dacă dragostea nu ştie pe cine să aleagă, daca intradevar nu ţine cont de vârsta , dacă alege aşa la intamplare. Povestea incepe în urmă cu un an şi jumătate. Ea o fata inocentă şi fără experienţă, el un bărbat bogat, frumos şi influient.
S-au întalnit întâmplator, când el fusese trimis, mai degrabă forţat de tatăl lui să participe la o strângere de fonduri pentru un orfelinat. Acolo, a întâlnit-o pe ea, o copilă pe atunci, care întâmplător sau nu se afla acolo. A fost dragoste la prima vedere. Tânărul Matt Brown a ramas placut impresionant de frumuseţea fetei, de inocenţa, de blândeţea pe care o arăta tuturor, nu o cunoştea, nu ştia absolut nimic despre ea şi totuşi îşi dorea să afle mai multe. Iar, ea Asusena Diaz nu era decât o fată de şaisprezece ani care din dorinţa de ai ajuta pe ceilalţi se afla acolo. De când parinţi îi murisera nu a făcut altceva decat să ajute la îngrijirea copiilor dintr-un orfelinat, acelaşi orfelinat care era acum sponsorizat de domnul Brown.
Deşi fraţi ei mai mari i-au interzis să mai facă asta, ea a continuat. Nu ştia de ce, dar încerca să îi ajute pe acei copii, se simţea în aceeaşi situaţie ca şi ei. Şi ce dacă îi avea pe fraţii ei aproape, curand ei au plecat lasând-o singura trimiţându-i bani şi sunand-o din când în când.În aceea zi la acel eveniment cei doi nu au avut ocazia să se cunoască, dar după doua zile Matt a făcut rost de numarul ei de telefon.
Mai întai au început să se întalnească în calitate de prieteni, iar in scurt timp au devenit iubiţi. Pentru Asusena era un sentiment nou, aşa că îl iubea din sufletul pe barbat, dar pentu Matt era ceva obişnuit, fusese cu atatea fete încat nu le mai ştia numărul. Timpul a trecut, ei pareau mai îndragostiţi pe zi ce trece, iar cand el ia propus să se mute împreună a zis da fără să clipească, fără să îi pese de fraţii ei, sau de faptul că nu era împreună cu Matt doar de o lună. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvantul, şi chiar dacă Eric şi Mark i-au spus că dacă va face asta nu o vor mai ajuta,ea nu ia ascultat spunadu-le ca o va întretine Matt, a preferat astfel să îşi renege fraţii decât să renuţe la cel iubit. Totul a fost frumos şi bine chiar îl iubea, ignorând astfel faptul ca barbatul nu se afişa niciodată cu ea în public, sau că nu o prezenta-se parinţilor zicându-şi că nu era momentul potrivit. Dar, cum tot ce e bun se termină repede şi dragostea pe care o simţea el pentru ea începea sa se transforme încet în gelozie. Însă Asusena nu îşi dadea seama, era prea îndragostită să poata face asta. Credea că viaţa ei era perfectă la şcolă avea note bune, la orfelinat mergea cât de des putea, adora să îi viziteze pe copii şi spera ca intr-o zi să aiba şi ea unul împreuna cu Matt desigur. O întrista totuşi un singur lucru faptul că nu mai vorbise cu fraţii ei care fuseseră destul de clar, să nu îi sune decât dacă se va desparţi de Matt sau dacă cumva, acesta a îndrăsnit să o agreseze în vreun fel. Aceste vorbe răsunadu-i clar şi răspicat în minte. Refuzase să îi spună asta şi lui Matt, nu vroia să se simtă prost. Trecuse déjà un an de când erau împreuna îl iubea din ce in ce mai mult chiar dacă scenele de gelozie din partea lui deveneu tot mai dese ea le considera scăpări de moment, învinovaţindu-se de comportamentul lui. Situaţia se inrautaţea din ce în ce mai mult dar ea continua să îi ierte escapadele nocturne sau ieşirile cu baieţii. Dar ce pacat căci aceea dragoste pura era manjita de faptele lui, ce păcat că nu înţeles mai demult că se minte singură. Poate că o iubea dar tot mai puţin iar comportamentul dovedea asta. Asusena continua să suporte, să ţină în adancul ei durerea pe care o stransese, refuzând să îl parasească când a primit prima palmă din partea lui, refuzând să îşi sune fraţii şi să le spună. Chiar după atata timp ea ramase aceiaşi copila inocentă care spera că prea iubitul ei Matt îşi va reveni, în tot acest timp refuzând să creadă că marea ei dragoste va înceta să o iubească.

#2
Este lung ca dracu . imi vine sa imi dau palme la cat de greu este de citit acest capitol . Dau un edit dupa ce termin .

Doamne ! Mi - am facut nervi citind , grea lectura dar gata - _ - .
_______________________________________________________

Citat: Se spune ca dragostea este cel mai frumos sentiment care exista, că nu are vârsta. Dar dacă dragostea nu stie pe cine să aleagă, daca intradevar nu ţine cont de vârsta , dacă alege aşa la intamplare. Trebuia sa spui : Dar daca dragostea nu stie pe cine sa aleaga , daca intradevar nu tine cont de varsta , daca alege la intamplare ce se intampla ? ] Povestea incepe în urmă cu un an şi jumatate in urma. [ Fara : ultimul in urma ] Ea o fata inocentă şi fară experienţă, el un bărbat bogat, frumos şi influient.
S-au întalnit întamplator într-o zi frumoasă de primavară [ Deja placa cu : o zi frumoasa de .. . . este deja invechita si uneori suna groaznic ] când el fusese trimis, mai degrabă forţat de
Deşi fraţi [ Fratii ] . . .

. . .seama, era prea îndragostită să poata face asta. Credea că viaţa ei era perfectă la şcolă [ Scoala ] . . .

-> Da . Ideea este chiar draguta . Nu pre ai descriere dar cu timpul o sa detii si descriere . Naratiune ai , dialog nu ai si chiar imi lace asta , nu ai sarit din prima pe dialog . Actiunea cam grabita la ultima parte dar este ok . Greseli de tastare cateva . Cam atat . Pe data viitoare .
[Imagine: Jun0xCa.png]

#3
Am citit dupa ce ti-am promis. Am citit dimineata insa nu am putut comenta. [m-am grabit sa plec la scoala : ) ) ] A fost un prolog foarte reusit insa mai greu de descifrat insa a fost un capitol / prolog foartee bun. Mi-a plact am avut senzatia ca sunt intr-un vis sau basm cum aveam cand eram mai micuta. A fost ceva frumos. Si de abia astept sa vad si urmatorul capitol. Adica capitolul 1. Si ma voi putea pronunta mult mai bine. Vezi ca ai avut cateva greseli pe acolo, insa nu erau foarte impoprtante dar ai grija pe parcurs.
Succes in continuare.

Capu'Chuu
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#4
auci >.< Intarziata de mine! -_-' Probabil daca nu dadeam o fuga pe la profilul meu uitam de ficul asta. Viva la profilul :)). Well sa incepem ^_^ Ideea imi place foarte mult. Am o presimtire cam proasta in legatura cu Matt. Fiiar geloziile sa ii fie! Asusana :-? N-am mai auzit de numele asta pana acum... Descrierea este destul de buna, dar, cum s-a mai zis mai sus ai putea sa mai lucrezi la ea. Dialogul...inexistent deci nu am ce comenta la el. Actiunea nu mi s-a parut deloc grabita asa ca totul e in regula. Greseli de tastare am vazut dar nu sunt grave. Se rezolva. Cam atat am avut de spus. Ce mai era de zis a fost zis mai sus. Ahh ce mi-a placut introducerea ^^. So, astept nextu` si ca de obicei nu uita sa ma anunti cand il pui! Buh bye!:*
[Imagine: EnvYQ.png]

#5
Sall!Imi place cum ai inceput:

``Se spune ca dragostea este cel mai frumos sentiment care exista, că nu are vârsta. Dar dacă dragostea nu stie pe cine să aleagă, daca intradevar nu ţine cont de vârsta , dacă alege aşa la intamplare. Povestea incepe în urmă cu un an şi jumatate in urma. Ea o fata inocentă şi fară experienţă, el un bărbat bogat.....``
imi aminteste de o kdrama sau jdrama,in fine ma uit prea mult la din astea.
Sincer ai cam grabit actiunea,nu zic ca e foarte gresit, dar puteai sa descri un pic si ce gandeste Matt, ce ar fi vrut sa faca.Greseli de taste oricine le are,alteceva spor in continuare la scris si sa fie mai bun.
:bye:
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#6
Capitolul 1: Deschide ochii…

Am fost trezită de ceasul care începuse să sune, l-am oprit repede nu vroiam să îl trezesc pe Matt care dormea atât de frumos. Am coborât încet şi m-am îndreptat spre baie unde mi-am facut repede siesta de dimineaţă după care am mers spre bucătărie şi m-am apucat să pregătesc micul dejun. Mă simţeam vinovată deoarece aseară ne certasem din nou, iar asta era un mod bun de mă revanşa faţă de el. Trecuse déjŕ jumatate de ora, aşa că trebuia să mă grabesc altfel aveam să întarzii la şcoală, aproape terminasem nu mai aveam decât să fac curăţenie în bucătărie şi eram gata. Imediat după ce am terminat m-am întors în dormitor de unde mi-am luat nişte haine cu care aveam să mă îmbrac astazi şi m-am îndreptat spre baie imi luasem o pereche de blugi negri o bluza alba o geaca şi eram gata, parul blond şi putin carlionţat il aveam lasat liber. Nu am mai stat să îmi fac altceva ci m-am întors în dormitor se pare ca Matt nu se trezise, am luat geanta şi telefonul şi am plecat. Nu puteam să mai stau să mai aştept , m-am încălţat cu o pereche de balerini negri şi eram gata. Când am ieşit din bloc aerul rece al dimineţii mi-a lovit faţa făcându-mă să tremur.


Aveam noroc totuşi drumul spre liceu nu era foare lung, iar în mai puţin de douazeci de minute am ajuns în faţa unei cladiri înalte de trei etaje vopsită într-un verde deschis. Deodată mi-am îndreptat privirea spre curtea liceului care era plină de elevi, pe unii îi cunoşteam, pe alţii îi ştiam doar din vedere, dar asta era mai puţin important. Tot ce îmi doream era să o gasesc pe Anita care era defapt singura mea prietenă, mai avusesem şi alţi prieteni dar Matt ma făcut să înţeleg că nu erau decât nişte prefăcuţi.


- Hei Asusena aici sunt. M-am auzit strigată de prietena mea care statea pe o bancă sub un cireş şi se uita la mine. M-am îndreptat spre ea salutând-o însă când am vrut să mă aşez am auzit clopoţelul care anunţa începerea orelor, aşa că m-am resemnat şi ne-am îndreptat amândoua spre calsă.

Aveam ora de spaniolă cu doamna Ramires o femeie foarte de treabă de aproximativ treizeci şi ceva de ani, cred ca asta era singura oră interesantă pe ziua de azi, pentru ca restul orelor au fost foarte plictisitoare, noroc că aveam pauză între ele şi pe Anita că altfel cred că aş fi murit. Deobicei îmi placea să stau la şcoală dar acum vroiam să ajung acasă şi să îl vad pe Matt, dar cred că mai putea să aştepte mai întâi de toate aveam să trec pe la orfelinat.

Imediat cum l-am auzit pe profesor că suntem liberi am plecat, pe acelaşi drum pe care îl ştiam de ataţia ani, cu aceeaşi oameni grabiţi pe care îi întâlneam zi de zi, cu aceleaşi cladiri vechi şi obosite de timpul care a trecut peste ele, Se pare că ajunsesem în faţa orfelinatului unde imediat cum am întrat în curtea acestuia am fost întâmpinată ca de fiecre dată de copii, aceiaşi copii incenţi şi nevinovaţi care speră cu fiecare zi ce trece să facă parte dintr-o nouă familie. Îi cunoşteam pe toţi, ştiam fiecare poveste, care era mereu o poveste tristă rostiată la nesfârşit de fiecare dintre ei.

Am mers mai întâi şi am vazut-o pe doamna directoare Frida Roberts o femeie destul de învarstă, cu parul alb prins intr-un coc, cu faţă brăzdată de riduri, cu privirea aspra şi glasul împunator, cu aceiaşi rochie neagra şi ponosită de trecerea timpului, dar o femeie de treabă dacă ajungeai să o cunoşti. Am stat de vorbă cu ea mai bine de două ore apoi m-am întors la copiii cărora le-am citit poveşti, m-am jucat cu ei încât nici nu am realizat când a trecut timpul, se facuse déjŕ ora nouasprezece seara, era foarte tarziu aşa că mi-am luat la revedere de la toţi şi am plecat.

Mergeam grabită pe stradă încercând să ajung cât mai repede, dar am ajuns după o jumatate de oră. Am intrat grabită în bloc, dupa care încet în apartament unde nu se vedea nici o lumina nimic probabil Matt nu venise aşa că m-am dus în dormitor unde acelaşi întuneric mă întampină, însă înainte să aprind lumina o voce ma oprit făcându-mă să tresar era Matt.

- Unde ai fost? Vocea lui suna atât de rece încât îmi dadea fiori. Ramasesem blocată nu ştiam ce să raspund, cuvintele parcă nu vroiau să iasă.
- Cu cine ai fost ? Ai fost cu el nu ? Raspunde! Continuă brunetul care începuse să ridice tonul, nu puteam să îl văd dar puteam să presupun că era furios, atat de furios încât îmi era teamă să îi răspund, iar faptul că mai era beat îmi accentua şi mai mult acea teamă.
- Tu crezi că eu stau să te aştept ca prostul pentru ce? Pentru ce? Nu ti se pare că aştept demult? Şi zicând asta am simţit cum sunt trasă de braţ şi aruncată la propriu pe pat, un sentiment de panică pusese stăpânire pe mine făcându-mă să tremur. Acea teama nu o mai simţisem niciodată, eram atât de îngrozită la fel ca un copil mic care se pirduse de mama lui. Nu ştiam unde era Matt nu puteam să îl vad dar ştiam că era undeva acolo în acel întuneric care îmi devenise duşman.

Stăteam şi aşteptam în tăcere îmi era teamă să spun ceva sau să fac ceva. Atunci am simţit cum trupul meu este ,,strivit’’ de trupul brunetului, am simţit cum sunt sarutată atât de brutal încat îmi venea să o iau la fugă. Cu fiecare secundă ce trecea el devenea tot mai violent şi mai rapid ca un animal ce îşi încolţise prada şi acum se pregatea să atace. Încet sfârşise şi cu acest joc, plictisit probabil şi dornic să treacă mai departe, iar atunci când a început să îmi rupă rând pe rând hainele, m-am speriat şi mai tare.

- Matt te rog opreşte-te nu face asta, te rog. Îi spuneam sperând să se oprească, dar totul era inutil nici măcar nu părea să mă audă, parcă toate aceste cuvinte treceau pe lânga el. Lacrimile începuseră să curgă pe obraji, iar acel sentiment de teamă se accentua cu fiecare minut. Degeaba încercam să ma zbat era prea puternic iar în momentul în care ma patruns o durere insuportabilă pusese stăpânire pe corpul meu, dar nu se compara nici pe departe cu durerea care pusese stapânire pe sufletul meu, aceasă durere nu avea să fie alinată de nimeni vreodată.

După două ore acest chin luase sfârşit brunetul cazând epuizat. Vroiam să ridic, dar îmi era teamă să nu îl trezesc, îmi era frică de reacţia pe care ar fi putut să o aibă eram prea şocată pur şi simplu îmi era frică de el. Era o linişte de mormânt, doar câte un suspin singuratic scapat fără voia mea se mai auzea din când în când. Nu ştiam cât timp trecuse sau de când stateam aşa, vroiam să plec dar corpul nu mă asculta, nu eram în stare să fac nici un pas dar parcă mintea mea ramasese blocată.

Încet m-am îndreptat spre baie, după multe momente de contrazicere avem nevoie de un duş, mă simţeam murdară, folosită, o cârpă aruncată la gunoi, caci asta fusesem pentru Matt o nenorocită de cârpă. Simţit cum picăturile reci îmi loveau pielea alba, făcându-mă să tremur, dar nu de frig ci de frică mă întrebam ce aveam să fac un lucru era cert aveam să plec, dar unde? aceasta era întrebarea care ma chinuia.

Ştiam că trebuie să plec, chiar in aceasta noapte doar că nu ştiam unde sau cui să îi cer ajutorul. Acum îmi dau seama câtă dreptate aveau fraţii mei şi cât de proastă am fost că nu i-am ascultat, ei nu îmi vroiau decât binele, tot ceea ce mi-au spus s-a adeverit. Aş fi putut să încerc să îi sun, să îi rog să mă ierte însă nu aş fi făcut decât să îi îngrijorez şi mai tare sau chiar mai rau să îi fac să îndeplinească ceea ce au spus.

Fleshback

- Asusena ascultă nu te încurca cu el o să îţi pară rau. Este mai mare în timp ce tu nu eşti decât o copilă. Îmi spuse Eric când i-am spus că vreau să mă mut cu Matt.
- Ce ştiţi voi sunteţi doar invidioşi. Le-am raspuns. El mă iubeşte cu adevărat, voi nu sunteţi decât nişte egoişti, nu vă gandiţi decât la voi am continuat.
- Asculta noi nu îţi dorim răul ba din contră noi nu vrem să suferi. Interveni şi Mark
- Atunci, lăsaţi-mă să fiu fericită cu Matt, înţelegeţi îl iubesc şi el mă iubeşte simt asta. Le-am raspuns sperând că o să îi înduplec.
- Îl iubeşti?! Dar nu îl ştii decât de doua săptămâni, pentru Dumnezeu. Gândeşte-te. Ce ar spune mama şi tata. Zise din nou Eric.
- Nu îi amesteca în discuţie şi înţelege voi nu sunteţi ei. I-am spus raspuns ţipând.
- Foarte bine Asusena, da că tu îl alegi pe el în locul nostru aşa să fie. Însă ţine minte un lucru: dacă chiar şi o singură dată te loveşte sau te raneşte în vreun fel şi eu aflu indiferent de cine este vinovat, chiar dacă tu eşti vinovată, pentru mine Matt este un om mort. Pricepi mort. Îmi spunse Eric şi plecă.
Endback

Asta a fost ultima discuţie pe care am avut-o cu fraţii mei, de atunci nu am mai pastrat legatura. Îmi era aşa de dor de ei. Cât de mult putusem să greşesc nu mă gândisem cât de egoistă am fost până acum sau cât de mult am putut să îi ranesc. Acum, când îmi amintesc de trecut mă apucă plansul şi să îmi spun în gand: am fost o proastă.
Am ieşit din baie mi-am luat un halat pe mine şi m-am îndreptat spre dormitor în cea mai mare linişte posibilă, tot ce trebuia să fac era să intru să i-au hainele din şifoner plus celelalte lucruri ale mele şi gata. Paşeam încet având grijă pe unde călcam, nu vroiam să fac zgomt şi să risc să fiu descoprită.În câteva minute am luat tot ceea ce era al meu sau mă rog aproximativ tot şi m-am îndreptat spre sufragerie, de unde mi-am pus lucrurile într-un geamantan negru lasând doar câteva haine cu care aveam să mă îmbrac. Celelalte lucruri le-am pus întru-un alt geamantan mai mic împreună cu carţile eram aproape gata. Şi deşi nu îmi revenisem din şoc ştiam că trebuie să plec cât mai repede, aşa că m-am îmbracat cu hainele alese la nimereală, mi-am luat o pereche de blugi, o bluză şi un hanorac negru. Părul blond care era ravaşit din cauza a ceea ce s-a întamplat mai devreme mi l-am lasat liber acoperindu-l cu gluguşul hanoracului. Eram aproape gata, aşa că mi-am dus bagajele pe hol, după care m-am întors am cautat o foaie şi un pix şi i-am scris o scrisore brunetului pe care sigur avea să o citească când se va trezi sau cel puţin aşa speram. Acum eram gata să plec. Am mai privit încă odată încaperea pentru ultima dată după care m-am uitat la ceasul care indica ora patru dimineţa, nu era o ora prea bine aleasă dar având în vedere situaţia în care mă aflam nu prea aveam altă alternativă şi în plus ce putea să mi se mai întample ce fusese mai rau se întamplase deja.

Deşi îmi era greu şi deşi nu doream să o fac am plecat. Când am ieşit în stradă un aer rece ma întâmpinat nu aveam nici cea mai vagă idee unde aveam să merg nu aveam o direcţie anume pur şi simplu mergeam încet târând după mine toate acele bagaje care deveneau tot mai grele pe măsură ce mergeam. Nu ştiam când şi cum ajunsesem într-un parc care parea pustiu nu era nimeni eram singură. M-am aşezat pe o bancă vroiam să mă liniştesc şi să mă gândesc la ce aveam să fac de acum înainte nu aveam un plan concret probabil aveam să stau aici pană dimineaţă.

***
- Ah, ce mă doare capul. Unde sunt?!

#7
déjŕ=deja
calsă=clasa
Fleshback=Flashback
Pfff, din ce in ce mai des citesc fic-uri cu fete violate. Geez, ma ia cu dureri de cap sa fac asta dar ce sa zic. Probabil va venii si un timp cand baietii vor fi violati pe banda rulanta.
A fost un capitol lung. Ai descris ceva din sentimentele fetei dar puteai si mai bine, sa stii. E multa, multa descriere si naratiune aici, putin dialog, dar nu am ce face. Nu ai pus o gramada de semne de punctuatie, mai ales virgule. Fugiti de ele ca si de dialog, asta nu o sa o inteleg niciodata. Acel flashback puteai sa il scrii cu italic, ar fi aratat mai elegant.
Sa revin, ce i s-a intamplat fetei e chiar ingrozitor. Cred ca e unul dintre cele mai josnice lucruri pe care un baiat sau un barbat poate sa le faca.
Trecand peste asta, astept capitolul urmator. Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#8
ok am ajuns si eu pe-aici,din nou.Ce sa spun despre acest capitol,e putin cam sad si asta nu ma bucura dar traiesc cu speranta ca lucrurile se vor imbunatatii si pentru saraca Asusena.Matt ala e un mare porc,cum adik sa o violezi pe saraca fata doar pentru ca a venit mai tarziu acasa. Imi imaginez ce-i facea cand se intamplau lucruri mai grave,desi cred ca un viol e cea mai mare "pedeapsa" daca se poate numi asa.
Revenind la ceea ce ne intereseaza adik capitolul e destul de bun desi mie personal mi-ar fi placut mai multa descriere.Vreau sa postezi mai repede nextu' pentru ca m-ai facut curioasa.
Spor la scris si multaaaaa imaginatie.Je ne!
[Imagine: geishao.jpg]

O.o'Destinul lucreaza prin amanunte'o.O



#9
Sunt foarte trista...ca am intarziat,gomene!Deci da un capitol foarte trist, nu am ce spune dar mie imi plac lucrurile SAD deci e perfect.Faza ca a ajuns tarziu acasa, era beat is tot spus cu cine a fost sau cu cine l-a inselat(asa am inteles) deci se indoia de iubirea ei. Ea s-a schinuit toata dimineata sa sa ii faca micul dejun la pat si el la prima abatere o violeaza.O intrebare,ei doi stau de ceva timp impreuna,deci mai mult ca sigur au facut nebunii,nu? Dar totusi este acum este foarte diferit, ai descris bine sentimentele fetei in acel moment,imi este mila de ea.Tocmai acum a aflat si ea adevarul,dar asta e.Deci astept urmatorul capitol ,te rog,cat mai repede daca se poate pentru ca sunt curioasa unde o sa se duca, ce o sa faca in continuare.
C-am atat pentru azi este tarziu si imi este somni.Noapte buna si tie micuta mea surioara mai mare.
P.S sa nu uiti sa ma anunti ca te bat ! Imi iubesc surioara!
Ja ne si succes in continuare!

#10
Well într-un final am ajuns şi la ficul ăsta. Nu te superi nu? Sper că nu. Mi-a plăcut acest capitol şi Matt e un nesimţit cu diplomă. Cum să facă aşa ceva? Săraca. Mie milă de ea. Revenind la fic. Descrierea a fost prezenă în cantităţi mari deşi ar mai fi mers oleacă să mai lucrezi la ea. Naraţiunea este la fel de bună, acţiunea nu mi s-a părut grăbită şi dialogul nu a fost sec ceea ce e bine. Greşeli de tastare am văzut dar nu stau să le caut. Ai grijp cu exprimarea şi formularea propoziţiilor că au fost destule greşeli la capitolul ăsta. So, sunt curioasă ce se întâmplă în continuare şi nu uita să mă anunţi când pui nextul. Buh Bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)