Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mădălina Manole.

#1
Mădălina Manole a fost un subiect foarte cotroversat în ultima vreme . Se crede că moartea ei foarte suspectă, nu a fost defapt o sinucidere. Că soţul e responsabil de aşa ceva şi că el ar fi refuzat să o ducă la psiholog, apelând la tot felul de mediumuri.
Sunt tot felul de poveÅŸti pe OTV .
So, personal cred că moartea ei a fost foarte discutată, prea mult discutată. No sense. Se spune că ea nu ar fi avut de ce să moară, că ea avea copilul mult visat, soţul iubit şi casa mare şi modernă . Kinda true.

Personal, iar, cred că s-a sinucis. Şi cred că a greşit enorm de mult. Pentru că a lăsat în urmă un copil care nu va avea mamă, şi o familie îndoliată. Cred că decizia ei a fost una greşită, şi că soţul ei este acuzat degeaba.

Tu ?
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#2
Aaah, gosh, ce penibil.
Nea Manole s-a sinucis, de ce? Pentru ca e o penibila, cum dracu sa invoci motive gen "Ma simt o epava fizic" la 40 de ani? Denota ca avea gandire adolescentina, sa fie ea cea mai frumoasa, in centrul atentie, si sa atraga privirile masculilor pe strada.
Casa, masina, copil, sot...hah, unii se omoara de prea mult bine.

Bad for the child.
Do not speak unless you can improve the silence.

#3
Citat:Bad for the child.
Indeed. ea poate să se ducă unde s-o duce, niciodată nu mi-a păsat de ea. Nu o ascultam sau ceva de genul, îmi era indiferentă însă a sărit ea în ochi cu ceva. Totuşi de ea nu îmi pasă câtuşi de puţin niciodată nu am făcut-o, dar uite că a lăsat un copil nevinovat în urmă. Până la urmă nu e vina lui. Soţu, cred că poate trece şi peste, dar copilu va creşte fără mamă
-

#4
Mi-e milă doar de copilul ei. Nu de soţ. Nu de ea. Nu de familia ei. De copil şi atât. Pt că nu a avut nicio vină şi săracul o să trebuiască să trăiască fără mama lui. Poate peste ani va afla că se va sinuci şi asta îl va traumatiza şi mai tare, probabil. Dar nu despre asta vorbim acum.
Mădălina Manole... Auzisem de ea şi înainte să moară, cam ca toată lumea, dar nu ascultasem vreo melodie de a ei, poate cu ani în urmă. Nu obişnuiam să o ascult. Nu că nu îmi plăcea, avea o voce frumoasă dar pur şi simplu nu consta un domeniu de interes pt. mine. Nu că acum ar consta un domeniu de interes, doar că au fost câteva zile în care la tv numai asta se dădea : Mădălina Manole s-a sinucis! Apoi cică a fost ucisă, că nu ştiu cine i-a pus gând rău şi apoi că de fapt e vina soţului că nu a dus-o la medic, concluzie: el a ucis-o. Ahh, da! Sigur, asta a fost foarte... Interesant. Not. Pur şi simplu schimbam programul. Nu mă interesa nici câtuşi de puţin.
Din punctul meu de vedere, s-a sinucis. Poate că era high în momentul ăla sau poate că deja înnebunise. Nu cred că dacă era lucidă ar fi făcut aşa ceva. Şi dacă a făcut asta ca fiind lucidă, gândind logic şi fiind sută la sută conştientă de actul său, atunci e o mare idioată. A fost, pardon.
Cum să te sinucizi pt. că te simţeai o epavă fizic când tu la vârsta ta ( vreo 40 avea? : )) ) arătai foarte bine. Mie chiar mi se părea frumoasă , cu un zâmbet adorabil şi chiar o "fată dragă". Dar până a făcut cea mai mare prostie a vieţii ei, s-a omorât.
Se poate să fii fost high în momentul ăla, sau poate că pur şi simplu nu mai era conştientă. Poate a plănuit-o de mult, lucid sau nu, ceea ce mă face să cred că poate chiar nu mai era în toate minţile. A fost doborâtă emoţional, sincer nu mă interesează. Cu toţii avem dramele, tragediile noastre, dar ce s-ar întâmpla dacă ne-am sinucide cu toţii? Avea o familie, avea dragoste, avea unii fani, avea bani. Ce mai voia, luna şi stelele ce sunt ale tuturor? Asta e o prostie! Ce să mai spună un biet om ce nu are nici familie, nici dragoste, nici casă şi nici bani şi care suferă de indifernţă, nu a unor case de discuri ci a vieţii şi oamenilor că nu are ce mânca, eh un biet om dinacesta nu se sinucide, dar Mădălina Manole s-a sinucis că era o epavă şi a lăsat în urma ei un copil ce va rămâne, cel mai probabil, traumatizat. Pt asta, nu am pic de respect pt . ea.
Să se odihnească în pace, totuşi, dar din perspectiva mea a făcut o greşeală fatală ce , dacă ar fi afectat-o doar pe ea, nu conta, dar pt. că a lăsat "sechele" în urma ei... A scăpat prea uşor, ea s-a dus şi s-a tăiat filmul, pt ea. Şi restul?
În fine, cred că e clar ce cred eu despre toată treaba asta.

#5
Ma bucur cum taberele ies la suprafata cand vine vorba de cine pe cine protejeaza sau uraste. Adevarul e ca dupa doar 10mg de Furadin cadea lata(dar dupa 400mg?). Luat-o si asa: avea timp sa bage atat in ea fara sa moara? Eu cred ca moartea ei a survenit din interese financiare cum ar fi cresterea vanzarilor dupa moartea ei (in stil Nirvana) sau cine stie ce! Si sa nu uitam ca mesajul era defapt un draft in telefonul ei sau al sotului; nu mai tin minte!
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]

#6
Tipa nu ştiu ce a avut, dar avea o voce bună şi o familie de treabă.
Aspect fizic? Arăta mai bine decât arată altele la 20 de ani -___-
Totuşi moartea ei a adus beneficii, gândiţi-vă câţi bani au încasat casele
de discuri de pe urma vânzărilor ultimului ei album sau, câţi bani bagă în
buzunar televiziunile de pe urma emisiunilor gen Acces Diresct sau OTV.

#7
Citat:Kazuki wrote:
Totuşi moartea ei a adus beneficii, gândiţi-vă câţi bani au încasat casele
de discuri de pe urma vânzărilor ultimului ei album sau, câţi bani bagă în
buzunar televiziunile de pe urma emisiunilor gen Acces Diresct sau OTV.

Şi asta te face să te gândeşti, ce naiba, pt. asta s-a sinucis? Să încaseze nişte bani şi o reacceptare în lumea muzicală, totul cu preţul morţii ? Nu că m-ar interesa atât de tare moartea sa, doar urmările negative lăsate de aceasta. Bun, să zicem, acum familia ei poate să trăiască în continuare pe picior mare pe urma ei, nicio problemă. Copilul ei va avea tot ceea ce şi-a dorit, mai puţin o mamă. Sau cine ştie, se recăsătoreşte văduvul şi toată lumea e fericită. Dar când o să afle ce s-a întâmplat cu adevărat? Da, eu tot pe a mea o ţin.
În orice caz, aici ai dreptate, există destul de mult profit de pe urma morţii sale. E atât de dezgustător, într-un fel. Ca să fii acceptat şi preţuit şi totodată mai cunoscut ca oricând, trebuie să mori. Mădălina Manole e doar un alt exemplu, probabil aşa s-a gândit şi ea. Cu moartea asta măcar îşi face o publicitate pe cinste şi rămâne cunoscută pt. o vreme îndelungată. Cine ştie?
Tot prostesc rămâne.

#8
(03-08-2010, 10:48 PM)Loula A scris: Mădălina Manole a fost un subiect foarte cotroversat în ultima vreme . Se crede că moartea ei foarte suspectă, nu a fost defapt o sinucidere. Că soţul e responsabil de aşa ceva şi că el ar fi refuzat să o ducă la psiholog, apelând la tot felul de mediumuri.
Sunt tot felul de poveÅŸti pe OTV .
So, personal cred că moartea ei a fost foarte discutată, prea mult discutată. No sense. Se spune că ea nu ar fi avut de ce să moară, că ea avea copilul mult visat, soţul iubit şi casa mare şi modernă . Kinda true.

Personal, iar, cred că s-a sinucis. Şi cred că a greşit enorm de mult. Pentru că a lăsat în urmă un copil care nu va avea mamă, şi o familie îndoliată. Cred că decizia ei a fost una greşită, şi că soţul ei este acuzat degeaba.

Tu ?

Deacord. Dar si sotul ei are o vina. Se zice ca el ar fi fortat sa se imbrace sa se macheze sa se coafeze dupa placul lui. Ati observat, era imbracata doar in negru. 2

Ea avea un motiv de se imbraca in negru. Vroia sa fie mult mai slaba...
Mi-e mi se pare ca era mult prea slaaba...chiar rahitica dar cn suntem noi sa o judecam?
ASta a fost alegrea ei...una gresita dar totusi a ei.
Sigur acolo in iad rereta ceea ce a facut... dar nimic nu se mai poate schimba...
Mama ei, * auzisem la o emisiune * ii spuse la telefon ca este urata! Sila o emisiune a venit coafta si in culori dechise,,,in loc sa-i poarte doliu ficei ei,,,,

Era a nimanui, dupa PAREREA MEA....

Avea intr-adevar o voce de milioane...arata bine acum cateva luni...cum nu arata altele la varsta ei...

Foarte rea este soarta ptr. copil ca niciodata nu va putea vorbi cu mama lui,,, intre patru ochi si acum parintii madaline si sotul ei, se lupta ptr. copil...2

Nu a gandit bine la ceea ce a facut,,,dar nimic nu se mai poate da inapoi...

Sper ca frumosul copil sa creasca linistit si sa ii dea Dumnezeu numai ajutor si dragoste, ceea ce ar fi asteptat de la mama lui. 4

#9
Hăh. Încă o celebritate cam . . nebună. Poate că reacţia mea a fost destul de deplasată, dar mă enervează tipul ei de oameni.

Nu am ascultat niciodată vreo melodie de a Mădălinei Manole şi, până la moartea sa, nici nu auzisem de ea - right, nu ascult deloc muzică românească şi nu mă interesează cântăreţii români. Nu-mi pare rău pentru ea fiindcă, sinucigându-se, mi s-a părut ca fiind imatură şi copilăroasă. Îmi pare rău de copil. El a rămas fără mama la care, probabil, avea să ţină foarte mult. Indiferent de cât de "epavă" se considera, nu mi se pare drept faţă de copil. Bietul de el.
Madam Manole a dat dovadă de o gândire adolescentină, în opinia mea. La patruzeci de ani să te gândeşti că n-arăţi bine şi că eşti urâtă ? God, aşa gândesc adolescentele de cinşpe ani. Nu m-am gândit niciodată, nici nu mi-a trecut prin cap că o femeie poate gândi aşa. E o noutate şi una teribilă.

Am citit pe nu ştiu unde că ea s-ar fi sinucis din cauză că se despărţise de primul soţ la care ţinea mult de tot. Acum stau şi mă întreb: de ce s-a mai recăsătorit? De ce a mai făcut un copil? Dacă n-a putut trece peste prima căsătorie, mi se părea logic să renunţe, nu să se recăsătorească, să facă un copil ca-n final să moară.

De asemenea, cei de la casa de discuri au fost extrem de fericiţi, cred. Oamenii i-au cumpărat cd-urile şi na, n-aveau de ce să fie supăraţi având în vedere că aveau să facă încasări. Ca şi la Michael Jackson, după moarte i-au fost cumpărate mii de cd-uri.

Oricum, nu-mi pare deloc rău de ea, ci de băieţelul lor - parcă era băiat.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#10
Am auzit cam multe despre Madalina Manole in ultima vreme si asta doar din cauza ca a murit (destul de asemanatoare faza cu cea de anul trecut cu Michael Jackson...). Nu stiam eu prea multe despre ea, imi amintesc doar ca am auzit-o de cateva ori la tv cantand atunci cand eram mica si mi se parea ca are o voce buna. Apoi brusc, peste cativa ani, aud ca a murit. 22 Se spune ca unul dintre motivele pt care s-a sinucis a fost faptul ca trei case de discuri i-au refuzat albumul, iar cand a reusit sa-l lanseze, nici un post de radio nu ii difuza melodiile. Mai era si faptul ca se credea urata, desi arata chiar foarte bine. Astea nu mi se par motive pt ca un om sa se sinucida, mai ales ca fusese o cantareata cu mult succes in tinerete si avea un sot care o iubea si un copil mic care avea nevoie de ea. Nu sotul ei este vinovat pt moartea Madalinei, pt ca nu a dus-o la psiholog, oricum nu ar fi putut sa o duca cu forta, daca ea nu ar fi vrut. Intr-adevar, cel care va suferi cel mai mult va fi copilasul ei, care va creste fara mama lui si care va fi probabil foarte dezamagit daca va afla vreodata ca ea s-a sinucis.
[Imagine: sig_reinoir.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)