Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum merge rpg-ul ?
Este cam plictisitor...
6.67%
1 6.67%
Unele persoane vor sa se dea mare si tare
26.67%
4 26.67%
Este super, imi place.
66.67%
10 66.67%
Total 15 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Luptă în arenă ~ Începere

Aro:

Intru nepoftita in camera si ma asez pe patul moale. Imi indrept privirea spre "doamna" Miranda iar aceasta ma privi oarecum uimita de atitudinea mea.
-Pai, tot te fataiai tu de colo-colo spunand sus si tare ca esti directoarea, asa ca am venit la tine cu o simpla intrebare iar tu ca o draguta ce esti-spun zambind- o sa-mi spui da sau nu.
-Am vreo coleg/a de camera si daca da cine este. spun relaxandu-ma in patul moale si privind tavanul.

OCC: Miranda
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



Rosse:

Pentru a-mi recupera lucrurile a trebuit sa spun nu stiu ce paragraf, daca nu era asa important nu o faceam si o mai pocneam si pe Miranda. Cu toate ca, papusa de portelan a zis ca nu a citit sunt mai mult decat sigura ca si-a bagat nasul. Acum teama e sa nu se apuce sa faca cercetari insa sa o pazeasca sfantu ca o ucid fara a clipi.
Am putut observa ca langa masina mea parcata aiurea era Edward ce statea foarte relaxat pe capota masinii mele. M-am urcat in masina in speranta ca va intelege cu se va da din calea mea, dar el nu..
- Da-te, nu am chef. Sprijinate de un copac daca te bate vantul...

OCC: Edward [Miranda e tot personajul tau, scuze..dar am zis ca e cazul sa mai intre si el 4]
[Imagine: h8v.gif]
 

Edward:

Ma uit la ea, se pare ca este suparata. Vrea sa ma dau jos de pe capota ? Si eu stau atat de bine aici. Nu ca mi-ar fi simpatica, dar merita sa afle cateva chestii... neadevarate bineinteles. Porneste masina, dar eu inca ma tin acolo, face cateva smegherii, iar eu tip ca mai vreau. Ma ridic in picioare, inca aflat pe capota, si incep sa cand si sa dansez ca nebunul. Cred ca lumea m-ar crede nebun, dar se vede ca nu este asa, dansez si cand bine, lumea ma aplauda.

- Vrei sa sti daca vara-mea ti-a citit scrisoarea ?

OCC: Rose

Rosse:
Ce ar trebui sa fac ca asta sa se dea jos de pe capota. Am crezut ca daca invart masina cu o viteza mare ar fi cazul sa se dea jos, dar se pare ca nu. Mai nou danseaza si se pare ca are si fani. Fiind satula de el si scoala asta pun frana brusc, iar Edward a ajuns undeva pe jos. Cred si eu, cu o viteza de 170 km/ h si dupa o frana puternica. Ma mir ca si-a spart sau rupt ceva.
Opresc motorul si ma ridic in piciore fixandul cu privirea.
- Ti-a ajuns sau mai vrei? Mai bine nu te pui cu mine, mai ales cand sunt nervoasa sau suparata. Ce stii de scrisoare? Zii pana nu iti atarn creieri de acel steag. -si am aratat cu degetul spre marele steag de la intrarea in unitatea scolara.

OCC: Edward..
[Imagine: h8v.gif]
 

Edward:

A fost cam greu sa ma tin inca de capota, ca la cum dansam ma mir cum de n-am cazut de la inceput. Fata pare destul de supara, oarec pe vara-mea ? NU stiu.

- Sincer ? Chiar mai vreau o tura, dar de data asta amandoi in masina, iar ea sa mearga singura - spun si ea isi da ochii peste cap - Apropo, tu sa nu te pui cu mine, ca la cum faci cand esti nervoasa, mai ai putin si te omori sangura. Nu stiu daca tu ai vrut sa te dai mare pe aici, dar in loc sa ti se spuna "ciudata" nu ai cam reusit nimic. spun incercand sa elimin toate atacurile sale, dar nu aduc vorba de scrisoare.

OCC: Rosse

Sagele imi clocotea in vene, iar bataile inimii erau tot mai accelerate. Mai vrea o tura? Dar pe dracu nu vrea sa-l vada? Ii programez o intalnire gratis si sunt sigura ca se vor intelege, iar el se va muta in Iad. Deschid portiera si o trantesc in urma mea. Apasam din ce in ce mai tare cu sandalele in timp ce ma indreptam spre el. Mi-am pierdut controlul din nou.
M-am oprit la cativa centimetri de el si acesta se uita putin uimit la mine. Acum ce naiba? Mi-a vazut bikini?
- O sa mai ai o tura, dar cu Dracu de mana in drum spre Iad daca ma disperi in continuare. - strangeam pumnul puternic si am reusit ca mici firicele de sange sa se scurga din palmea mea. Mi-am infipt unghiile, din nou.- Asculta-ma bine, pentru ca e ultima data cand iti zic - s-a ridicat in picioare ajungand la nivelul meu- Nu imi pasa ce cred altii despre mine! Sau arat ca si cum mi-ar pasa? Nu, scumpule. Nu sunt cum crezi tu sau oricine altcineva de aici. Puteti sa ma considerati "nebuna" , "ciudata" ca fix in paispe ma doare...

OCC: Edward
[Imagine: h8v.gif]
 

Stiu ca ma bag dar eu imi continui discutia cu Shadow.

Layla:
-De ce nu? fie. -Spun astea dupa care ma asez la masa langa ea si incep sa mananc, apoi o intreb: -De luptat, ne luptam in arena, dar unde ne putem antrena?

OOC: continuati...

Edward:

- Esti de pe alta planeta. - spun, iar ea incepe sa-si infinga unghile tot mai mult, se pare ca sta prost cu nervi - Nu inteleg cum o fata atat de frumoasa - spun si ma uit mai mult la ea, cateva secunde - poate fi atat de descreierata. Si eu spuneam ca Miranda e nebuna, iar tu esti si mai si. Ca tot veni vorba de vara-mea, tu tot incerci s-o enervezi, iar ea ta dat afara. - incep sa savurez "desertul"- Ii vrei raul, iar eu ti-l voi face tie. Am o copie a scrisorii... spun si plec de acolo, doar pana la poarta.

OCC: cine vrea... Rosse

Ce-a zis? Are o copie a scrisori? Priveam in gol si ma gandeam daca si el a citit scrisoare, asta e clar..nu mai e mult si afla toti de mine. Drace. De ce destinul e impotriva mea? Auzi la el de pe alta planeta si descrierata, dar daca ar sti prin ce-am trecut si ca viata ma facut asa si-ar inghite cuvintele. Totusi mai bine nu l-as crede, adica e verisorul Mirandei, cel mai probabil sa ma minta. Imi indrept pasi spre el si acesta se intoarce spre mine. Mana mea stanga se ridica usor avand ca tinta obrazul sau insa mi-a prins-o imediat si din acea cauza am ajuns putin mai aproape de el. Am incercat sa-mi scot pistolul, dar mi-a anticipat miscarea si mi-a prins si cealalta mana.
Il tinteam cu privirea rece si dura, speram sa-mi dea drumul, dar el ma strangea tot mai tare. Oooo, grozav acum ia picat ochii pe sani mei unde aveam o cicatrice dintr-o misiune; formata de un cutit.
- Da-mi drumul ca vei regreta. Mai bine nu ai glumi cu acea scrisoare...

OCC: Edward
[Imagine: h8v.gif]
 

Edward:

- Nu glumesc... - ma uit la ea, mai de graba la cicatricea pe care o are. De unde a capatat-o ? - Este o fata foarte energica, ar trebui sa stai si tu pe loc. - spun eu cat se poate de calm, nu de alta, dar caracterul ei ma oboseste - Ca tot veni vorba de loc, nu mai ai voie sa conduci, Miranda s-a ocupat de asta, daca esti prinsa poti intra si la inchisoare. Nu glumi cu ea ! Vrei copia de la scrisoare ?

OCC: Rosse sau Kitsune




Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)