Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum merge rpg-ul ?
Este cam plictisitor...
6.67%
1 6.67%
Unele persoane vor sa se dea mare si tare
26.67%
4 26.67%
Este super, imi place.
66.67%
10 66.67%
Total 15 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Luptă în arenă ~ Începere

-Multumesc, tu ai primit rolul principal, nu? Deci felicitari si tie. -Wow nu pot sa cred am spus mai mul de trei cuvinte, incep sa fac progrese in cea ce priveste conversatia.
OOC: Shadow sau cine vrea

Amy:
Ies din incapere si ma duc la cantina dorind sa mananc ceva. Imi iau o tava si cateceva de rontait dupa care ma pun la masa. Bineinteles vioara statea langa mine.
OOC: who wants
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

Tocmai imi parcasem masina si ce parcare..una fortata si grabita ce a atras atentia tuturor de aici. M-am dat repede jos si am pornit spre fostul meu dormitor. In drumul meu am putut observa cum Edward se uita prea insistent la mine. Sa nu faca nimic necugetat cu mine pentru ca creierii lui vor atarna langa steagul scolii.
Grabeam pasu si imediat cum am ajuns in camera am putut observa ce medalionul si cartea nu erau. am cautat scrisoare si nici ea. Mi-am intors privirea spre colega mea de camera sau fost si am intrebat-o, iar raspunsul era cat se poate de logic: "Mirandea le-a luat".
- Nu se poate...De ce totul e impotriva mea? - acum trebuie sa o gasesc pe Miranda...

OCC: Edward sau Miranda...
[Imagine: h8v.gif]
 

Miranda:

Ma plimb pe afara, aerul curat mi se pare atat de placut. O vad pe nebuna ca parcheaza masina, o urmaresc indiferenta, ochii mei ii vegheaza fiecare miscare... A intrat in camera, ma indepartez destul de putin, pasii mei sunt ca a unei furnici, iar viteza unui melc apare. Stiu ca a venit dupa scrisoare si medalion, dar nu-mi pasa de asta, vreau doar sa recite paragraful.

OCC: Rose

Ascultati-ma foarte bine, am doua reguli, daca nu se respecta am inchis rpg-ul:
- Posturile sa nu fie scurte, daca intra un moderator si vede ce este pe aici isi rupe parul din cap.
- Daca cineva cere OCC: x, numai x are voie sa lase postul, doar el.

Pfiu si eu care credeam ca fac postul prea lung 21)

Rosse:
Unde o fi Miranda? Doamne lumineaza-ma si atunci parca ma trasnise ceva cu raspunsul: amfiteatrul. Acolo trebuie sa fie, deoarece se repeta la piesa. Deci fatuca aia mai bine nu mi-ar fi citit acea scrisoare, chiar nu imi doresc ca ea sa afle ce am fost eu si ce trecut am avut. O mica lacrima mi sa scurs ajungand pe podeaua rece. Acea scrisoare e un semn, trebuie sa gasesc expeditorul. El ma poate conduce spre adevar, cartea ma poate ajuta sa aflu mai multe. Vreau sa-mi intalnesc parintii, dar sincer nici nu stiu de ce. Poate pentru a le cere socoteala sau pentru a cauta afectiunea ce mi-a fost luata.

Privesc marea usa neagra si o imping cu toata forta mea, iar aceasta se izbeste puternic de perete. Cobor rapid si apasat scarile acoperite cu mocheta rosie in timp ce ochii mei erau pe Miranda care zambea diavoleste. Aveam nervii intinsi la maxim.
- Le vreau, ACUM!

OCC: Miranda...
[Imagine: h8v.gif]
 

Miranda:

Ma uit la ea ca la o ciudata, ca doar asta este. Povestea ei este interesanta, iar persoana anonima are un caracter interesant, iar limbajul de asemenea... usor de indentificat. Imi intorc privirea la sceneta, o zaresc pe Raven intr-un colt, sta linistita, dar pare putin ingrijorata... Oare pentru cine ? Oare pentru nebuna ? Nu stiu ... Cel mai frumos lucru din lume, i-am aflat numele la nebuna, dar nu l-am retinut, nu-mi pasa...

- Nu stiu la ce te referi- spun inca concentrata la alt lucru.

OCC: Rose

Raven:

-Multumesc! Hei, stii? Ce-ar fi daca am exersa impreuna?
O vad cum isi fereste privirea, asa ca incercand sa evit o gafa spun:
-Sau, ma rog, daca vrei. Nu vreu sa par prea insistenta. Imi intorc in alta parte privirea asteptand un raspuns.

OOC: Yuzu
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

Imi inclestasem pumnul si mi-am dus mana dreapta pe cea stanga pentru a o stapani. Mai aveam putin si o pocneam pe fata asta. Alta treaba nu are decat sa se bage in lucrurile mele private? Cel mai probabil este sa fi citit acea scrisoare ca doar curiozitatea e mare, dar curiosi mor repede.
Mi-am inchis ochii inspirand adanc aerul ca mai apoi sa-i fac vant afara, repetand ritualul de cateva ori. Dupa ce am considerat ca sunt calma i-am vorbit cat mai politicos si intr-un mod cat se poate de linistit. Incerc si cu frumosul.
- Miranda, te-as ruga foarte mult sa-mi dai acele lucruri. Nu te fa ca nu stii, ti-ai bagat nasul in ceea ce nu iti priveste. Este vorba de un medalion, o carte si o scrisoare. Parca ai zis ca nu doresti sa ma mai vezi atunci nu ai nici un motiv pentru a le retine...asta doar daca nu ti-a fost dor de mine. Deci...acum!

OCC: Miranda
[Imagine: h8v.gif]
 

Aro:

Sunt singura care n-a dat auditia si ma doar fix in cot si nici acolo de acea Miranda si nici nu am fost sa o ascult pe aceea, cum dracu o cheama... Oricum, acum merg pe holurile academiei pana la camera lu` Miranda sa o intreb daca eu o as am vreo colega asu voi fi singura tot restul anunui sau cat tine aceasta competitie. Merg incet prin curtea scolii si observ un camion care descarca ceva. Aud susoteli cum ca alea sunt uniformele. Bufnesc in ras, neputandu-ma abtine.
-Miranda, oi fi tu pe placul meu...dar esti dusa, mama, daca tu crezi ca poti sa ma pui sa port asa ceva. imi spun ca pentru mine. Toti au inceput sa ma priveasca cum rad si vorbesc ca o ticnita dar pe mine nu ma prea doare.
Ajunsa in fata usii bat si astept sa mi se deschida.

Imbracamintea: http://www.google.ro/imgres?q=fusta+caro...29,r:3,s:0

http://www.google.ro/imgres?q=tricou+cu+...x=54&ty=45

tenisi: http://www.google.ro/imgres?q=tenisi+ina...29,r:1,s:0


OCC: cine doreste, cine pofeste, e servit 3
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



Miranda:

Vorbesc cu ea si ii propun o intelegere, daca interpreteaza acel paragraf ii dau inapoi tot ce ii apartine. Ea pana la urma aacceptat si a facut ce am cerut, chiar daca se vedea ca nu are inclinare, sau mai precis, chef... a facut-o. Ma duc in camera mea si ma intind pe patul moale, ma simt atat de bine... dar nu pot sta, este soare afara, nu este noapte. Ma duc sa ma plimb pe langa camere, iar la vechea mea incapere vad o fata cum bate.

- Ce doresti ?

OCC: cine vrea




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)