Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum merge rpg-ul ?
Este cam plictisitor...
6.67%
1 6.67%
Unele persoane vor sa se dea mare si tare
26.67%
4 26.67%
Este super, imi place.
66.67%
10 66.67%
Total 15 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Luptă în arenă ~ Începere

- Bravo Raven -o spuneam cu cea mai mare sinceritate- saracuta de tine, ce lovitura dura ai primit. Sa stii ca nu vei scapa de mine prea curand. Totusi e pacat ca nu ne putem intelege, dar uite ca iti fac un favor defapt mi-l fac mie ca nu mai suport sa te vad: voi pleca si zii mersi ca nu erai la infirmerie acum.

Mi-am scos pistolul si l-am indreptat spre ea, l-am incarcat si am tras insa am mutat tinta spre o sticla de cola ce a zburat imediat de acolo facand o balta mare neagra si plina de acid. Am putut observa cum mii de elevi au intrat pe usa mare sa vada ce sa intamplat.
- Stai departe de mine si mai bine mi-ai raspunde cand te indrept ceva, ca nu iti pica nimic. Daca tot zici ca esti "directoare" atunci comportate ca atare, ca sa-ti castigi respectul. Nu respecti, nu esti respectata. Si mersi pentru ajutor oferit, m-am distrat pe cinste.
Aaaaa, Raven felicitari pentru rol. Sunt sigura ca vei face ca aceasta opera sa fie cea mai buna. Abia astept sa te vad pe acea scena. -i-am zambit dulce. Sincer parea de treaba Raven, dar e bine sa fiu precauta.-

OCC: Miranda sau Raven...
[Imagine: h8v.gif]
 

Miranda:

Fata asta are mari probleme psihice, trebuie sa fie dusa la un spital de nebuni. Oare de ce are nevoie de tata ? Nu-mi pasa, nu-l va gasi prea curand, am eu grija de asta. Scot telefonul si il sun pe "director" si ii ordon, in adevaratul sens al cuvantului, sa nu vorbeasca cu nebuna aia, dar mai ales, sa ii spuna ca eu am facut in asa fal. Ma duc la Amy si o intreb daca are o problema cu Raven...

OCC: cine vrea

Amy:
-Nu...Doar ca mi se pare ca te acuza pe nedrept..Adica am vazut ca poate esti mai rasfatata si nu te supara pe mine ca-ti zic , dar esti de treaba atunci cand te cunoste cineva. Si sa iti ti tatal sub papuc nu este deloc rau dupa parerea mea...
OOC: who wants
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

- Pa scumpa Miranda.

Am iesit de acolo, iar tineri au format un culoar pe unde pot trece eu. Inainte sa dispar in neant i-am aruncat o privire Mirandei insa nu plina de ura ci de mila.
Mergeam apasat, iar tocurile mele faceau gauri in podea. Aveam ca destinatie parcarea, doream sa ma destind putin si ce e mai bun decat o tura cu masina.
Am intrat in minunata mea masina: ferrari f430 spider, rosu si imediat am pornit facand din cand in cand cateva curbe periculoasa.
Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca cineva sau ceva sa uita la mine si foarte insistent.

http://www.bucatarescu.ro/wp-content/upl...spider.jpg -masina

OCC: cine doreste..
[Imagine: h8v.gif]
 

Miranda:

- Dobitoaca... spun in timp ce ma uit al Amy plina de nervi, nu pe ea, evident, se pe proasta aia care am scoate din sarite.
Am apropriat mult de ea, Amy a devenit cam singura persoana cu care vorbesc, nu pentru ca suntem colege de camera, ci pentru faza cu Gaga si ca a ramas aici cu mine. Ma uit in jur, simt ca lucrurile nu o sa mearga bine, dar nu pentru mine, si pentru... Cum naiba o cheama ?

Imi folosesc putin puterile si rotile lui cum o cheama sunt... terminate... scuze...

OCC: cine vrea

Amy:
-In orice caz , zic calma , trebuie sa-mi spui cand sa zic si eu rolul si sa cant la instrument.
OOC: who wants
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

Miranda:

- Imi pare rau ca te-am lasat sa astepti - spun si las capul in pamant, nu doar din vina uitarii mele, adr si din cauza luptelor care trebuie sa inceapa- Poti sa pleci ca sa-ti aduci vioara, abia astept ca toti s-o asculte, pentru ca am de gand sa-i bag pe toti inauntru ca sa te asculte. Dar... ma opresc acum, nu vreau sa mai continui, simt ca daca mai spun o vorba imi pierd mintile.

OCC: cine vrea

Amy:
-Ce s-a intamplat? Te simti bine Miranda? Poate ai nevoie de un pahar cu apa. Vrei sa-ti aduc?
OOC: who wants
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

Miranda:

- Chiar te rog. ii spun cu un mic zambet in coltul gurii, abia ma tin pe picioare, capul ma doare foarte tare, poate din cauza lui cum o cheama.

Asta nu este bine, am avut aceasta durere si cand eram mica, cand m-a "parasit" mama... NU pot sa cred ca trec iar prin acele momente, dar trebuie sa rezist, trebuie sa pun piciorul in prag acum ori niciodata...

OCC: cine vrea

Amy:
Ma grabesc sa merg in camera , iau vioara , apoi trec pe la cantina si iau un pahar cu apa. intru din nou in amfiteatru si ii inmanez Mirandei apa.
-Poate ar fi bine sa stai jos si sa te relaxezi putin. Nu faci nimic daca ai nervi.
OOC: who wants
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)