Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love,music and you...

#21
Buna scumpa, gata am reusit sa vin si eu. Asa: cam micut capitolul, dar am sa trec cu vederea pentru ca am vazut ca ai incercat sa pui descriere. Mai ales la inceput. Actiunea sincer mie mi se pare ok, adica nu stiu ma bucur ca ai trecut peste altele. La descriere mai ai de lucrat, axeazate pe sentimente si va fi ok. Cam schimbato Kakashi... nu ii convin multe:)) si nici eu nu am inteles acea liniste. Tu si misterul tau TT_TT adica sunt mii de variante cu cine sa stea rozalia. Il place pe Garra, adica vei avea cuplu GarraxSaku? nuuuuuu..asa pai era vorba ca fata va participa la un concurs de muzica, nu? cum ramane? Dar ma bucur ca nu ai trecut chiar asa de repede la muzica, intelegi tu.
Astept next. Spor la scris. Bye>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#22
Hey, mersi mult ca m-ai anuntat. Dar, sa vorbim despre capitol. Intradevar, e scurt, dar cred ca te vei revansa cu urmatoarele capitole. Am vazut si cateva greseli de tastare care nu le mai scriu acum.
Am terminat cu critecile, deci trec la partile bune. Chiar nu ma asteptam ca Shino sa fie colegul de banca. Si in legatura cu noul coleg de banca: poate de data asta e cine ma astept eu. Deci Hinata s-a despartit de Naruto, iar rozaliei ii place de Gaara, ciudat.
Dar astept urmatorul capitol si nu uita sa ma anunti. :pls: Spor la scris.
Unde sunt anii ăia în care toţi zâmbeam,
Răguşiţi de cât cântam,
Aveam nisip în păr, aveam sclipiri în ochi
Si fiecare clipă ni se părea un joc.
Momentul era tot…

O umbră din noapte învelită în fum,
Gin tonic şi gheaţă: prieteni de drum.
Alături de noi,
Si poze din mine îmi revin în gând
Eram noi toţi călători pe vânt.
Zburam împreună.

Iţi aminteşti de vară si nopţile de-atunci,
Unde sunt anii ăia, câte aveam de spus,
Cum ne-am schimbat abia acum eu realizez
Căci timpul are mersul lui,
Acum totul are sens.
(Adevarat...)

My fic: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=26300- True or false love?


#23
Love, music and you ...



Capitolul 4


~ O singura zi - Totul se schimba ( part 1 ) ~




M-a pus cu persoana din cel mai negru cosmar al meu, chiar cu Karin. Karin este o fata cu parul rosu, care se imbraca tot timpul mult prea decoltat si indecent, pe care eu o cunosc de la gradinita. Din primele zile in care ne-am vazut ne-am displacut reciproc. Ea se dadea tot timpul mare si se credea cea mai tare si cea mai frumosa persoana din lume, ceea ce m-a facut pe mine sa o urasc. Bine, cred ca este un pic cam exagerat sa o urasc, nu am puterea de a uri pe cineva. Mai bine zis m-a facut sa o displac. Sunt total dezgustata de situatie. De ce trebuie sa ma puna in banca chiar cu ea? Nu putea si dirigul sa aiba mai multa minte? Mama, déjà ma enerveaza. Simt cum sangele incepe sa treaca din ce in ce mai repede prin vene, Incepe sa fiarba cu totul in mine. Imi strang repede pumnii, cu intentia de a o lua la bataie pe Karin. Imi vine sa inebunesc. Chiar cand aveam de gand sa ma ridic de pe scaun, TenTen, stand in fata mea, ma opreste. Ma uit urat la ea. In ochii mei se putea citi ura, dorinta disperata de a distruge ceva, de a ma razbuna cumva. Eram atat de nervoasa, incat cred ca as fi in stare sis a omor pe cineva. Bine, nu as ajunge chiar atat de departe, dar pe aproape.

Dupa aceasta mica criza de nervi am continuat sa vorbim despre mai multe chestii. Chiar cu zece minute inainte sa se sune, dirigul ne propune sa mergem diseara, pe la sapte sau sapte jumate, la bowling. Dupa multe contraziceri, am stabilit sa ne intalnim la sapte la intrarea din mall. Dupa aceasta hotarare s-a sunat de pauza, ap[oi am mai avut inca o ora extreme de plictisitoare de franceza. Acea ora parca, pur si simplu, nu se mai termina, era egzasperant, inebuneam. Nu am fost atenta nici o secunda la acea ora, m-am gandit numai la Gara, care din nefericire pentru mine, era la germana. Nu l-am vazut o ora intreaga. Nu mai puteam sa resist fara sa-I vad acei ochi …. dar nu am mai avut timp sa termin, deoarece profesoara, o doamna nu prea inalta, cu parul lung si negru, imbracata destul de plictisitor, vine la mine si imi spune:

- Deci,Sakura, tu ai auzit macar un cuvant din ceea ce am predate? Stai, a predat? Auch! Acum ce ma fac? Ce sa-I spun?

Devin din ce in ce mai tensionata, mai impacientata si mai stresata. Mi-e frica. Inima mea bate repede, poate mult prea repede. Dar sunt salvata de clopotel, care anunta ca s-a terminat si ora de franceza, totodata si orele de curs pe ziua de azi. Imi strang repede lucrurile si ies, impreuna cu Hinata, ducandu-ne repede spre cei de la germana. Off, din nefericire nu au terminat. De ce trebuie ei sat ermine tot timpul mai tarziu orele?

Chiar cand dam coltul, acolo se afla cineva care ma uimeste. Fac ochii mari, cat cepele, dupa care ma intrept spre persoana din fata mea, spunandu-I repede Hinatei, in soapta, sa ma astepte afara. Cand ajung in dreptul omului din fata mea, imi spune:

- ….

#24
Acea persoana e..si ce ii spune? hai mai tu chiar te opresti unde totul e si mai interesant. Condoleante pentru Sakura, tocmai cu Karin..vai ma mir ca nu a fost nici o cearta pana acum intre ele. Cam mic si nu prea ai multa descriere a sentimentelor. Am observat o mica greseala si faza cu "cand dam cotul" au murit cumva? :)) puteai sa pui, cand sa intram pe alt coridor sau altceva, se intelege ca si-ar fi dat duhu acolo. Cum ti-am zis, puteai sa pui mai multa descriere, acea uimire de la final, sa descrii mai mult sentimentul de a sta cu o pitipoanca in banca. Ce i-ar face daca ar provoca-o..
Cam atat si vreau acel concurs :o3
[Imagine: h8v.gif]
 



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Music for heart Miky sweetie :3 14 12.470 24-01-2012, 03:04 AM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  *Music for inspiration* brokenxwings 0 1.794 01-01-2011, 10:39 PM
Ultimul răspuns: brokenxwings
  Dance and music=love and pasion(+16....+18) Lara 2 2.735 28-12-2009, 02:43 AM
Ultimul răspuns: Mitus


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)