Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lock and Unknown

#1
Ok, in seara asta nu am chef de introduceri, asa ca spun direct: eu si Mickey Mouse ne-am decis sa facem un fic impreuna. Va fi SasuSaku, de asteptat. Amandoua speram sa va placa.

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora.

[Stiti stilul meu: narez la persoana I.]


Cap 1 – Un adevăr uitat…


Sakura`s P.O.V.

-Stai, nu pleca! mă opreşte cineva din drum.
M-am întors cu faţa la el şi îi întâlnesc, poate pentru ultina oară, privirea abisală.
-Vreau să rămâi aici, lângă mine, mi-a spus.
-Nu am nici un motiv.
-Faptul că te iubesc este motiv?
Cuvintele sale nu mă impresionau deloc. Am mai auzit replica asta de sute de ori înainte. Prima oară a fost un vis, a doua oară a fost ciudat, iar restul nu a mai contat aproape deloc. La cei şaptisprezece ani ai mei am trait multe si destule, am primit destule întrebări la care am decis sa refuz.
Defapt…ce tot spun? Mă mint singură. Dar tot voi renunţa la unele lucruri frumoase înspre binele meu.
-Tu crezi că a doua oară îţi voi mai crede minciunile?
-Tu le spui minciuni iar eu adevăruri. mi-a spus privindu-mă intens în ochi.
Ceva mă prinde de umăr şi vocea caldă a celei mai bune prietene ale mele mi-a zis: “E alegera ta. Grăbeşte-te, avionul pleacă în zece minute.” . Am încuviinţat din cap iar aceasta se depărtă de mine.
-Îmi pare rău, i-am zis şi am plecat.
Adevărul era că îmi doream să rămân. Să mă bucur de căldura braţelor lui, să mă topesc la fiecare atingere fină a buzelor sale, să am nopţi nedormite datorită unor fluturaşi rătăciţi prin stomacul meu şi să fiu mândră că înfrunt toate privirile ucigătoare ale fetelor care îl vor vedea şi vor şti că e al meu… Doar vise.
Urc scările amplasate lângă avion şi mă aşez pe locul meu de la geam. Îmi pun căştile în urechi şi las muzica să înceapa de unde am lăsat-o.
Privesc reflexia mea in geamul de lângă mine, suprapusă cu imaginea lui. Şi-a pus mâinile în buzunar, ca de obicei, dar nu înainte să îmi facă un semn uşor, galant, de la-revedere cu mâna. Aud un vers melancolic al melodiei care îmi răsuna în urechi şi efectiv pufnesc în plâns. Lovesc uşor cu pumnul în geam şi mă apropii încet de el. Avionul se desprinde de pământ, iar eu rămân doar cu suspinele pe care le potolesc doar ajutată de prietena mea. Îmi mai privesc o dată reflexia şi văd că roşeaţa din obrajii mei a dispărut. Chipul meu înconjurat de şuviţe rozalii era doar puţin uscat de lacrimi, iar ochii de un verde intens avea o sclipire supărată.
-Sakura, va fi bine. Te asigur ca surprize vei avea destule.
Da, sunt Sakura, Sakura haruno. Îmi ştiti deja vârsta deci nu o voi mai repeta. Tipul de mai devreme? Prima mea iubire, la care fără să vreau m-am întors. Poate că unii se întreabă de ce fetele mi-ar arunca priviri ucigaşe: el este cam cel mai chipeş băiat din acel micuţ orăşel, Konoha. Are o faţă cu trăsături… nu bat câmpii ci spun direct: sexy. Ochi negri, păr brunet, ca smoala. De ce îl iubesc? Adevărul este că nu ştiu.
Prietena mea cea mai bună seamănă doar foarte puţin cu el, este tot brunetă, doar că are ochii lila, iar numele ei e Hinata.
-Mai avem mult?
-…Orbită de dragoste, am paţit-o şi pe asta, mi-a zis ea pe un ton de “consolare”.
O priveam şi nu înţelegeam la ce se referă. Aceasta se apropie de mine şi îmi indică un anume punct pe geam.
-Acela este Tokyo. Draguta, cred că ai nevoie de o hartă…
Ne apropiem de aeroport iar o voce din difuzoare ne îndrumă să ne punem centurile de siguranţă. Aterizăm lin iar eu de-abia aştept să ajung la vila unde urma să stăm pe timpul şcolii, să fac o baie caldă iar apoi să stau în pat, cu lap-top-ul lângă mine şi să vorbesc cu prietenii mei.
Cobor scările şi sunt atentă pe unde merg şi nu la ceilalţi oameni din jurul meu. O mână caldă şi fină o prinde pe a mea şi mă ajută să cobor şi ultimele scări. Ating uşurel pământul cu piciorul după care mă uit la persoana care m-a ajutat. Un zâmbet obraznic ni s-a strecurat amândurora pe faţă.
-Kiba!!! am strigat şi ne-am îmbrăţişat strâns, nu ne pasă că tot aeroportul era cu ochii pe noi sa vadă de ce am ţipat eu.
Mi-a cuprins galant talia cu o mână iar cealaltă o ţinea de-a lungul spatelui meu. În perioada asta mereu am fost indecisă asupra băieţilor, nu mai ştiu chiar sigur de cine îmi place. Dar…dacă Sasuke nu este aici, de ce să nu mă distrez şi eu puţin?
Am ajuns în sfârşit acasă după un drum în care vorbeam încontinuu cu Kiba, şatenul cu ochi negri şi două semne roşii pe obraji şi cu Naruto, prietenul său blondin, cu ochi atât de albaştri, parcă desprinşi din cer şi câte trei zgârieturi pe fiecare obraz.
Pe drum, în timp ce băieţii ne prezentau oraşul, noi nu îi băgam în seamă mai deloc ci ne holbam la vitrinele magazinelor de haine şi pantofi. Ajunsă acasă, m-am instalat rapid în camera mea pe care o iubeam din prima secundă în care am vazut-o. Tot mobilierul era din lemn de cireş, cu o nuanţă neutră, patul acoperit de aşternuturi fine, de un negru foarte frumos.
Ademenită de patul moale intru direct pe internet, mai exact pe Mess` şi prima persoană pe care o văd online e Sasuke, cu statusul “I Miss U…” . Îmi pun şi eu acelaşi status. Tentaţia era prea mare şi nu i-am putut rezista. I-am lasat un mesaj: “Mi-e dor de tine. Te vreau înapoi.” .
În uşă se aude un ciocănit care mă împiedică să mai aştept răspunsul brunetului. Închid rapid ecranul şi chem vizitatorul înăuntru. Şuviţele şatene îi dădeau o strălucire aparte zâmbetului său. Soarele oferea o culoare mai specială semnelor de pe obraji. M-a vrajit. Iar.
-Deja te-ai facut comodă? m-a întrebat puţin mirat.
-Aş putea să zic că da şi aş putea să zic şi că nu.
-De ce “nu” ?
-Îmi lipsesc multe… -secundă în care privesc puţin podeaua dar îmi readuc privirea în ochii lui- lucruri. i-am zis simplu.
Nu realizam, pe moment, că acesta se apropia din ce în ce mai mult de mine. Practic nu înţelegeam deloc ce are de gând să facă.

~ Va urma! ~
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#2
1. Titlul e greşit. Corect era `` Te urăsc pentru că te iubesc``
2. ÅŸaptisprezece - ÅŸaptesprezece
-Tu le spui minciuni iar eu adevăruri. mi-a spus privindu-mă intens în ochi. - -Tu le spui minciuni iar eu adevăruri, mi-a spus privindu-mă intens în ochi.
haruno - Haruno

În general stai bine, nu mai am ce critica. La descriere stai bine, acţiunea e bună, dialogul nu e aşa sec. Aş avea o problemă cu punctele de suspensie. Uneori le`ai folosit, chiar dacă nu`ţi trebuiau.

Cam atât xD.
[Imagine: Hm757.png]





#3
Heya darlin' ^^
In primul rand, merci ca m-ai anuntat. Mi-a facut placere sa citesc fic-ul vostru.
Sa vedem...cu ce sa incep...descrierea e foarte frumoasa, desi se poate imbunatati. Dialogul e bine plasat si nu e sec. Naratiunea e la locul ei, deci n-am ce comenta. Intr'adevar ai o mica problema cu semnele de punctuatie. Dar se poate rezolva si sper sa reusesti :P
Nu mi-a placut cand ai zis: " Îmi ştiti deja vârsta deci nu o voi mai repeta" era mai bine fara propozitia asta.
Nu inteleg de ce a plecat Sakura din Konoha. Adica la inceput a zis ca din cauza minciunilor, iar apoi tot ea spune ca ii e dor de el?
In fine...Se pare ca actiunea va incepe in curand si eu deja sunt nerabdatoare.
Astept continuarea si sa ma anunti cand o pui :P Spor la scris si vezi ca am inceput procesul de transmitere de inspiratie catre tine =))
Cya ^^
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#4
În primul rând mi se pare ciudat şi stupid să laşi mesaje(defapt acelaşi mesaj) unor persoane cu care nu ai vorbit niciodată în legatură cu un fic. Faci acest lucru doar ca să primeşti comentarii ? În fine, nu vreau să te supăr cu ceva, nu asta este intenţia mea.

Trecând la subiect, titlul este drăguţ. Deşi am mai auzit această expresie, totuşi îmi place. Primul capitol? Nu pot să-mi fac o impresie exactă, deoarece nu s-au dat prea multe detalii. Aştept următorul capitol pentru a afla cum stau lucrurile. Am rămas puţin în ceaţă, defapt puţin mai mult O_O La început ai spus că Sakura a plecat datorită minciunilor, spunându-i lui Sasuke că nu-l mai vrea, că pleacă din cauza lui şi tot tacâmul (dacă am înţeles eu bine) şi după tot ea îi spune lui Sasuke că îi e dor de el şi că-l vrea înapoi ? Nu ţi se pare cam ciudat? Ai câteva greşeli de tastare, dar ţi le-a corectat deja Dominique. Ai grijă la moduri de expunere, mai ai mult de lucrat, în special la naraţiune şi descriere. Acţiunea mi s-a părut puţin grăbită, puteai da mai multe detalii, să amplifici ideea.

Cam atât pentru moment. Spor la scris şi mult succes.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#5
Saluut ^^
Mulţumesc pentru că ma-ţi anunţat în legătură cu noul vostru fanfic . Deci ,să începem :
Descriere-Ai ,dar mai trebuie lucrată .
Naraţiunea-E bună .
Dialogul-Nu mi se pare sec .
Ai o problemă cu punctele de suspensie (parcă ţi s-a mai spus :-?? ) ,dar cu timpul se poate repara.
În principiu ,pentru un prim capitol a fost bun . Ideea nu am mai întâlnit-o . [ eu :p ]
În fine !Aştept următorul capitol . . . până atunci hugs si multă imaginaţie .

P.S. Anunţaţi-mă si pe mine cand îl postaţi .xD

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#6
Salut :X Dupa cum am zis, am trecut pe la ficul tau.
Este un fic Naruto :)) Imi plac mult ficurile Naruto :X
Hmm, ideea este interesanta. Ma bucur ca nu ai inceput cu ceva de gen: "Sakura, eleva noua se muta la o noua scoala, il vede pe Sasuke etc. "
Sakura-Kiba ? :-? Pai inca nu ma pot pronunta cu privire la asta, dar totusi e original.
Descrierea este buna, insa cred ca ai mai putea adauga.
Cu dialogul stai destul de bine, insa in unele parti tinde sa fie putin sec. Cred ca nu ar fi trebuit sa incepi acest capitol cu dialog. Fiind un inceput nu mi se pare prea potrivit.
Actiunea mi se pare putin cam grabita, insa sunt sigura ca se va corecta pe parcurs.
Ei bine, cam atat am avut de zis. Astept capitolul urmator.
Spor la scris! :X
~ I'm the girl who is lost in space, the girl who is disappearing always, forever fading away and receding farther and farther into the background. Just like the Cheshire cat, someday I will suddenly leave, but the artificial warmth of my smile, that phony, clownish curve, the kind you see on miserably sad people and villains in Disney movies, will remain behind as an ironic remnant. I am the girl you see in the photograph from some party someplace or some picnic in the park, the one who is in fact soon to be gone. When you look at the picture again, I want to assure you, I will no longer be there. I will be erased from history, like a traitor in the Soviet Union. Because with every day that goes by, I feel myself becoming more and more invisible... ~
Elizabeth Wurtzel


My fic: http://animezup.com/forum/showthread.php...884&page=3


]I love my family :X They are my life
My mom' : KittyKat
Surorile mele dragute : Renesmee, Elvira, Mailin, Sasame, FrogyGirl
My twin sis' : ~ Black Heart ~
Ficele mele mult iubite: Ame si ♪ Ąѕђą ♪
My Grannie : Venus- Roseta
Nepotica mea : Ioanayoana, ßéкi♡
Ma friend: Moxxy
Nora mea: Oxygen
Matusile mele minunate: Contagieuse, Tigroaica
Ma uncle : Danysor


#7
"Te urăsc pentru că te iubesc", are un real succes deoarece descrierea este foarte bine realizata si tot restul. Ideea imi place chiar mult, nu prea stiu ce sa comentez in acest moment, m-ai lasat masca, lucru care se intampla destul de rar. Nu stiu cum va fi urmatorul, dar daca va semana cu asta o sa-mi doresc sa-l citesc, si nu o data. Sper ca cea ce am scris eu si celelalte persoane sa nu te transforme si urmatorul capitol sa fie mai rau, ca acest lucru sa nu se intample o sa spun ca: "Nu-mi place acest capitol".

#8
Hey bine v-am gasit. Dupa cum bine stiti este un fic in colaborare cu Song in the rain si ea a facut primul cap eu am datoria de a il face pe al doilea sper ca o sa va placa si sa fie bun.
Si eu naratez tot la pers.I

Capitolul 2:Dorinta Arzatoare!

Sasuke p.o.v:

Stau in patul mare din mijlocul camerei mele invelit cu asternut alb iar in restul camerei culorile predominante sunt maro deschis, negru si verde. Privesc albastru ca si restul peretilor din incapere si ma gandesc foarte bine unde am gresit in ziua aceea.
~FlashBack~
-Stai, nu pleca! incerc in zadar sa o opresc de la plecarea ei spre alte meleaguri
S-a intors cu fata aceea gingasa de inger la mine privindu-ma direct in ochiii mei negri abisali.
-Vreau sa ramai aici, langa mine! am incercat sa o fac sa ramana dar fara efect.
-Nu mai am nici un motiv. a spus atat de incet si rece ca nu am crezut ca ea era acea fata care mai acum duoa ore imi zambea si imi spunea ca ma iubeste.
-Faptul ca te iubesc este un motiv? o intreb incet parca numai pentru mine.
~EndFlashback~
Inca stau si nu-mi pot imagina ca a plecat de tot. Ca nu se va mai intoarce niciodata. Scuze dar nu m-am prezentat inca: ma numesc Sasuke si pana acum doua zile eram cea mai fericita persoana din lume. Pana cand am inteles ca ingerul meu Sakura, o fata cu chipul alb ochiii verzi ca de sticla si parul ca florile ce ciresi mi-a spus ca va pleca deoarece s-a saturat de minciuni. Eu nu stiu cine i-a zis ca eu am mintit-o eu nu imi pot minti aerul pe care cel putin il respiram pana sa o vad urcand in avion si plecand inspre vazduhul infinit. De cand a plecat nu mai dorm, nu mai mananc ci doar stau si gandesc si imi amintesc unde as fi putut gresi. Unde este acea greseala pentru care inima mea a plecat departe… Insa deodata imi vine o idee foarte buna. Pun mana pe noptiera mea de langa pat si de acolo sustrag un telefon negru mai exact un iPhone. Caut in agenda si dau de un numar destul de cunoscut. Sun si astept un raspuns care nu intarzie sa apara:
-Da!
-Ce faci fratioare? intreb eu gata de o linguseala perfecta.
-Bine Sas’ke. Ma intrebam de ce ai vocea asta lingusitoare.
“La naiba, m-a prins!” Imi spuneam eu in mintea mea.
-Pai am si eu o rugaminte la tine… stiu ca esti ocupat mereu dar poate as putea sa vin si eu la tine acolo in Tokyo
-Sigur, daca imi zici motivul, ma provoaca el.
-Nici unul…
-Daca este vorba de vreo porumbita de a ta, spune-mi, te ascult. a spus acesta accentuand cuvantul “porumbita”.
-Bine…o mai stii pe fata aceea, Sakura, nu?
-Da, de ce?
-O sa iti spun pe scurt. A fost iubita mea si a plecat din cauza la nu stiu ce minciuni. Cel putin asa mi-a spus mie.
-Ai nevoie de ajutor, de mult, mult ajutor, mi-a zis fratele meu oftand in telefon.
-Sosesc dupa-amiaza, sa nu ma astepti, nu stiu cand aterizeaza avionul.
-Sigur. Macar stiu cu aproximatie cat timp am la dispoitie sa fac curat, a spus chicotind.
-Mersi mult! Mai vorbim, si i-am inchis direct telefonul si m-am dus glonte in camera mea sa incep sa imi fac bagajele.
Insfarsit plecarea mea este asigurata. Oricum parintii mei sunt in Londra asa ca nu este vreo problema ca nu mi se da voie sau alt ceva. Mai bine imi sun cei mai buni prieteni sa le spun ca nu voi fi acasa sa nu ma dispere cu telefoanele inutile. Desi nu sunt genul de tipi care sa sune disperati, e mai bine sa ii anunt. Neji, un tip la fel de inalt ca si mine, saten si cu ochii lila, nu m-a lasat sa plec sub nici un chip fara el. Chiar este un prieten bun, ma bucur ca imi este atat de apropiat. Gara, putin mai inalt decat mine, este roscat si are ochii de un verde sters dar in acelasi timp intens.
-Vin cu tine. mi-a trantit in fata fara sa ii cer macar acordul.
-Esti sigur? Nu cred ca ai avea tu chef sa te obosesti si sa vii cu mine, am incercat sa fiu politicos.
-Exista mai multe variante pentru care ar trebui. Daca un tip incearca sa o apere nestiind cine esti tu iar el risca sa intre in spital? Sau daca ea v-a spune ceva care te va rani foarte tare iar tu vei vrea sa te sinucizi? Cineva va trebui sa te opreasca.
Nu am mai zis nimic, avea totala dreptate. Am mai murmurat o afirmatie si am inchis.
Ma ridic incet de pe pat si ma duc la dulapul meu mare maro deschis si il deschid usor. De acolo imi aleg un tricou albsi niste blugi albi cu albastru cu multe lanturi atarnate de ei, le pun pe un scaun si imi bag restul hainelor intr-un troler tocmai scos de sub pat. Dupa ce termin ma uit la ceas si alarmat smucesc telefonul de pe noptiera, il bag in buzunar si ies cu troler-ul in mana trantind fiecare usa dupa mine.
Pe drum imi scot telefonul si le trimit lui Neji si lui Gaara un mesaj in care le spun sa se grabeasca spre aeroport. Eram in intarzaiere.

~ Va urma! ~


Asteptam comm-uri cat mai dure pentru a ne indrepta greselile.

Ja Ne!
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#9
Eu una iti multumesc ca sunt asa..mai norocoasa si cred ca si Song in the rain este la fel de bucuroasa sper ca o sa il citesti pana la capat ca vom mai posta in curand noi capitole inca o data Multumesc!!!:*:X

Ja Ne!
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#10
In acesi zi doua comentarii la acelasi fic, trebuie sa trec in calendar acest eveniment rasunator :)) .
Mickey Mouse imi pare rau ca trebuie sa zic asta, dar si tu ai vrut comentarii dure, ca mi-a placut mai mult primul capitol, poate lungimea sau pur si simplu stilul celelalte scriitoare. Si tu ai realizat un capitol frumos, dar nu a avut nimic special care sa ma atraga, imi pare rau. Iar dialogul a fost lung, putin sec, daca nu era acele glume : "Sigur. Macar stiu cu aproximatie cat timp am la dispoitie sa fac curat, a spus chicotind.", si inca una mi-a mai placut, in rest chiar as fi urat acest capitol.
Dar totusi te felicit deoarece ai reusit sa ma atragi in cateva minute, sa intru si sa comentez, bravo!!!!!!!!!!!!!!!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Unknown Name - Naruto story maybe? ♡Keiko♡ 2 2.379 07-02-2011, 01:10 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Relationship with an unknown! (yaoi)+16 Aliss_anime 1 2.258 05-06-2010, 04:17 PM
Ultimul răspuns: Hetalia


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)