Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life is a kinky bitch!

#11
Heya!
Well... eu va citesc ficul (cum fac cu toate de pe aici) de cand l-ati inceput, dar lenea asta m-a oprit sa postez... srry de acum m-am hotarat sa trec pe la toate ficurile care imi plac.
Acum sa incepem :->
In primul rand ideea ficului este buna, originala, chiar imi place. Abea astept sa vad cum o sa reactioneze Adi..>:)..oricum Gaby este sweet, sweet!
Titlul este potrivit cred eu O.o, si chiar imi place.

Greselile de tastare/ortografie/exprimare
Nu o sa le enumar pe toate deoarece stiu ca nimeni nu este perfect si nu sunt in masura sa te corectez deoarece si eu le fac. O sa le mentionez in principal pe cele de ortografie si exprimare:
->Nu e vina ta . (aici eu cred ca trebuia sa fie doua propozitii) E doar vina mea !
->Spune-mi de ce, (nu cred ca era nevoie de punctele de suspensie)de ce nu pot fi si eu fericita ?
->De ce in mine se lupta inima, sa aleaga intre tine si el ?
->Am inceput sa plang ca proasta pe umarul lui , nu comenta nimic . => aici ce lupta perfectul compus(adica trecutul) cu imperfectul si nu suna bine. Intr-o propozitie suna bine daca verbele sunt la acelasi timp (chiar daca amundoua sunt la trecut nu uita ca la aceleasi forme de trecut) "Am inceput sa plang ca proasta pe umarul lui. Nu a comentat nimic."Am putut sa formez doua propozitii deoarece existau doua verbe si le-am despartit apoi l-am pus pe "comenta" la perfect compus.
->Nu mai plange. La cine te-ai referit acum cateva secunde ? => doua propozitii
->La Adi! => daca nu am inteles eu sensul propozitiei sa imi spui
->Perfect , spune ironic , ai grija ce faci luni la scoala ca daca are crize pe noi e in stare sa ne faca rau . => acolo nu prea stiu ce sa iti zic dar sper ca ai inteles ca nu este bine exprimat
-> Il iau de mana si coboram jos , dar nu inainte sa-mi sterg lacrimile. Jos .. => acolo unde este subliniat nu era nevoie sa pui acel "jos" deoarece era normal ca jos se duc ca doar nu se poate cobori si sus, si atunci nu mai exista si repetitia
->Se vedea ingrijorarea in ochii fiecaruia . Parintii se uitau ingrijorati la noi , ... => chiar daca nu sunt aceleasi parti de vorbire, tot este repetitie. In loc de "ingrijorati" (al 2-lea) puteai spune "nelinistiti", "alarmati" sau "impacientati" cum doreai
->... ce sa se intample? o mint eu incercand sa par macar putin convingatoare . Dar, de ce intrebi ?
->nu eram asa de “happy” cum paream
->M-am dus la baia sa fac un dus . => asta ai vrut sa zici?
-> Omulee, tine la mine. => ii inteleg bucuria, dar nu este nevoie decat de un singur "e"
->Fac un dus si ma bag in pat. Sincer nu mai am chef de nimic, sunt stors desi sarutul Adinei m-a revigorat.
->Gaaaby. Bine, tu? => un singur "a"
->Ba sa creziii! => un singur "i"
Nu stiu daca sunt toate greselile ..:"> Nu am corectat in amanunt.

Estetica
Deci... in primul rand cred ca sunt cam multe puncte de suspensie chiar daca nu sunt cu tona dar sunt multe.
In al doilea rand tu pui spatiu apoi punct apoi iar spatiu, ceea ce duce uneori ca la sfarsitul randului cand trebuia sa fie punct te trezesti cu el la inceputul randului urmator si este suparator sincer si apoi nici nu se vede bine. Mai bine pui punctul imediat langa litera apoi space :D
Si cam atat m-ar deranja

Modurile de expunere:

Dialogul este despul de mult ceea ce duce ca uneori sa fie sec asa ca pune mai multe intamplati si descriere si atunci o sa fie foarte bine.

Naratione este buna imi place dar poti inlocui din dialog cu naratiune :3:

Descriere este despul de putina si nu da bine. Descrie sentimentele persoanelor deoarece asta atrage.

Actiunea nu este grabita decat uneori.

Conluzie Ficul este bun dar mai trebuie lucrat pana sa ajungi foarte bun :3: O sa mai trec pe aici sa vad cum ai evoluat

P.S. Daca te-a deranjat ceva din comm PM si se rezolva.
Merry Christmas! and a Happy New Year! :*>:D<
Sorry de eventualele greseli de tastare

#12
Katzummy, ma bucur ca ai criticat. :)
Nu, cum sa ma supar, eu vreau sa devin tot mai buna si numai asa pot.
O sa incerc sa tin cont de aceste sfaturi, si sper sa mai treaca si altii in afara de tine pe aici.
Sincer am crezut, ca aproape nimeni nu trece pe aici.
In concluzie, iti multumesc si ma bucur ca iti place.
Incercam sa ne grabim cu nextu` :)
[Acum sunt Alesha, dar eram la o amica, si am profitat de ocazie. Promit sa nu se mai repete :"> ]

#13
Bun, asa cum am promis, am revenit pe contul meu :))
Si cu el voi ramane. Si acum, eu si sysu meu ne`am gansit ca ar fi dragut sa punem nextu anul asta :">


Adina : Nu am stat prea mult pe ganduri si am ales, desi ma doare faptul ca Adi inca ma iubeste. Daca Gaby a vorbit cu el, corect ar fi sa fac si eu acelasi lucru. Pauza trece repede. Gaby pleaca in clasa lui in timp ce eu merg in banca mea. Ora de religie. Pot sa chiulesc de la ora asta. Inainte sa plec ii dau un mesaj lui Adi sa vina in parcul de langa scoala. O rog pe Andreea sa aiba grija de lucrurile mele ora aceasta si plec din clasa. Am grija sa nu ma intalnesc cu directoarea sau cu portarul. In mai putin de cinci minute eram in parc, pe un leagan. Il vad si pe el venind cu capul aplecat si cu castile in urechi. Ii fac semn sa se aseze pe leaganul de langa mine.
- Hei! spun in soapta.
- Salut, Adina! Ma bucur ca m-ai chemat sa vorbim, avem cateva lucruri care ar trebui scoase din ceata.
- Intr-un fel sau in altul, mai multe decat crezi. Adi, spune-mi, mai simti ceva pentru mine? Intreb, desi stiam raspunsul. Se uita in ochii mei incercand sa citeasca pe chipul meu ce simnt.
- Da, Adina, mai simnt! Te iubesc mai mult ca orice, dar datorita neincrederii mele fata de tine am pierdut. Regret acum,voi regreta maine, cred ca voi regreta tot restul vietii. Stii… atunci cand am fost in parcul de joaca , unde l-ai vazut prima data pe Gaby? Era-i asa fericita, radeai cu pofta si zambetul acela inocent era mereu pe chipul tau. Promite-mi ca o sa fi din nou ca atunci, atat vreau de la tine.
- Promit, daca nu va mai fi viata asa o curva, imi pun motto-ul pe picioare , spun optimista .
- Zambeste , maine poate fi mai rau ! spuneam eu si Adi in acelasi timp. Incepem sa radem amandoi . Ne ridicam din leagane si pornim spre scoala. Pe drum am ras, am facut misto de oamenii de pe strada si mergeam ca niste betivani care s-au facut crita la bar.
Inainte sa intru in clasa dau de profa de religie . Vai de viata mea!!! Incerc sa fac stanga imprejur dar ma prinde de mana si imi spune ca ghiozdanul meu e la ea. Fac ochii cat cepele si ma intreb cum de, avand in vedere ca l-am lasat la Andreea. Nici nu termin bine ideea din cap ca primesc un mesaj de la prietena mea care arata cam asa:
“ M-a prins profa ca aveam doua ghiozdane si m-a intrebat ale cui sunt. Am incercat sa mint, dar a facut prezenta si i-a intrebat pe ceilalti din clasa daca avem absenti de zi, am zis ca nu , dar s-a trezit tocilara de Raluca sa zica ca tu chiulesti asa ca mi-a luat ghiozdanul tau. Scuze !!!”
Afurisita de Raluca. Nu putea sa-si tina gura? M-am milogit de profa toata pauza sa-mi dea lucrurile inpoi si i-am promis ca ma voi duce la olimpiada daca imi sterge abesenta. Pana la urma mi-a dat ghiozdanul inapoi si mi-a sters si absenta, dar eu m-am ales cu o olimpiada pe cap. Injur cand intru in clasa de se uitau toti baietii la mine ca la OZN-uri. Nervoasa le spun:
- Ce vreti, ma, asa vorbesc fetele !
Dobitocii incep sa rada in timp ce eu continuam cu portia de injuraturi. Andreea vine la mine si isi cere scuze.
- Stai calma, Dede, nu e mare scofala. Mi-a dat ghiozdanul inapoi si mi-a sters si absenta, dar trebuie sa merg la olimpiada , spun mai calma si cu o urma de amuzament fata de situatia in care ma aflam.
- Ma inscriu si eu la olimpiada cu tine! Am si eu partea mea de vine , trebuia sa ascund mai bine ghiozdanul acela. Hai ca va fi bine , ce nu fac eu pentru tine ? intreaba intr-un fel mandra de ea.
- Imi faci tu subiectul la olimpiada, ii spun clipind repede si facand moaca de caine bleg.
- Ete na! Acum ce vrei, sa-ti fac si temele? Intreaba iritata
-Daca insisti, nu ma deranjeaza cu nimic!
Ne-am apucat de ras fara sa observam ca profu’ de muzica intrase in clasa. Eu stateam cu fundul pe banca si Dede la fel. Daca nu urlau colegii la noi ca a intrat profu’ in clasa nici nu-l bagam in seama. Restul zilei a decurs bine. Inainte sa plec spre casa il intalnesc pe Gaby. Ma saruta scurt pe buze si isi pune o mana dupa umerii mei. Tot drumul mi-a povestit ce a facut la scoala. Inafara faptului ca a varsat apa pe profesoara de biologie, asa din gresala, cu intentie si a lasat un baiat din clasa lui fara pantaloni in timp ce iesea la raspuns pentru simplul fapt ca avea chef de glume proaste, a ajuns si la directoare. I-a tinut babaciunea aia un discurs kilometric pe subiectul : “Cum trebuie sa te comporti la scoala”. Mi-a povestit tot ce a zis imitand gesticulatile pe care le facea directoare in timp ce vorbea. Am crezut ca ne punem in cur de la atata ras. Se vedea pe fata lui ca era fericit, mult mai fericit decat era inainte. Nimeni din jur nu mai conta, doar noi. Nu ne mai deranja nici mizeria capitalei, nici vorbele rele care se auzeau despre noi, nimic. Viata noastra era mult mai roz decat inainte! Sentimentele mele au inceput sa se clarifice. Stiam sigur ca il iubesc pe Gaby, dar totusi inca mai tineam si la Adi, dar ca la un amic.





Gaby: Dupa ce s`a rezolvat treaba cu Adi, si i`am spus Adinei, m`am dus la ore. Cand speram ca totul va fi bine, mi`am amintit ca am biologie si ca nu stiu nimic. Am deschis caietul si am inceput sa citescm gandindu`ma ca pot invata pentru un 7 pana vine profa. Dar, surpriza. Profa a venit mai repede, pentru ca are chef de experimente. Si cu toate ca m`a iertat eu am varsat apa pe ea, dar zau ca nu cu intentie. M`a iertat pana la urma apoi ne`a dat restul orei liber, pentru ca ea era uda si nu putea sa predea asa. Urmatoarele ore au trecut destul de repede, apoi nu stiu ce mi`a venit mie, sa`i trag pantalonii jos lui Alex. Dupa ce ca nu`mi era prea bine, am ajuns si la directoare.
-Gabriel, se poate asa ceva?
-Doamna directoare, imi pare rau...
-Deci, sa fie ultima boacana, s`a inteles?
-Da.
-Esti liber. La revedere.
-La revedere.
Apoi mi`am luat ghiozdanul si m`am indreptat catre clasa Adinei. Doamne, oare visez?
O sarut scurt pe buze, apoi ii povestesc cele intamplate. Vai de mine, am crezut ca o sa se sufoce de la atata ras. O conduc acasa, unde in fata usii amandoi am avut parte de cel mai pasional sarut de pana atunci. O anunt ca diseara ea si parintii ei vin in vizita la noi, apoi o mai sarut o data si ma indrept catre casa.
Credeam ca totul vi fi bine, alea, alea, dar cand mai aveam aproximativ 50-60 de pasi pana acasa, o gasca de ciudati se indreapta catre mine. Hotarasc sa ii ignor si sa imi vad de drum, pentru ca nu cautam harta. Intradevar, aratau foarte ciudat. Erau tipul de baietii care ii plac Adinei ca infatisare, si iubeste comportamentul lor. O data chiar a fost cu unul dintre ei. Tipul de baieti “emo”, si daca ma intrebi pe mine, au o infatisare sinistra.
Dupa ce au vorbit ceva, unul dintre ei s`a indreptat catre mine si mi`a spus:
-Tu trebuie sa fi Adi, nu?
-Nu, de fapt eu sunt Gaby.
-Aha, si Adi e cu Adina, corect, sau ma insel?
-Te inseli. Adi nu mai e cu Adina, pentru ca Adi a ales sa creada o alta fata in afara de Adina, si astfel a pierdut`o.
-Hmm, deci e singura iar?
-Dar ce`ti pasa oricum?
-Am fost cu ea. Habar nu ai ce obsesie am putut avea. Vroiam sa o fac a mea. Si ea vroia pana a aparut ciudatul ala de Adi in peisaj.
-Imi pare tare rau sa aud asta, si imi pare rau sa te dezamagesc, dar Adina nu e singura.
-Dar?
-E cu...mine.
-Dumnezeule, baiete, ai grija de ea, atata iti zic. Am avut atatea fete in pat dupa obsesia Adinei, dar tot nu mi`a trecut. Nu am mai vazut`o de mult, dar te sfatuiesc sa ai grija de ea. Nu ma voi lasa pana nu o fac a mea, fie ca vrea, fie cu forta.
Apoi a plecat de langa mine. Deci sunt inspaimantat. Fiinta pe care o iubesc e la un pas de a fi violata si eu nu pot face mare lucru pentru a opri asta. Trebuie doar sa am grija de ea.
Ajuns acasa, mama a observat ca ceva nu este in regula cu mine, dar i`am spus ca ii voi spune alta data. M`am dus sa`mi fac ceva din teme, apoi un dus si m`am imbracat pentru a astepta sa soseasca musafirii.
Mai era jumatate de ora, dar parca trecea din ce in ce mai greu. Cand in sfarsit a sunat la usa, am sarit ca ars. Parintii mei au poftit musafirii inauntru, apoi ne`am asezat sa vorbim, pana cand tatal Adinei a constatat ca ii lipseste pachetul de tigari.
-Adina scumpo, te poti duce pana acasa sa`mi aduci pachetul de tigari?
-Sigur ca da tata. Unde ati incuiat?
-Jos. De doua ori.
-Stati! Nu cred ca este o idee asa de buna sa mearga acum acasa singura, pentru ca este intuneric si nu am vrea sa pteasca ceva. Parintii mei va pot da de la ei tigari, in fond si ei fumeaza. Am sarit eu ca ars.
-Desigur...spuse tatal ei.
-Adina putem vorbi?
-Sigur Gaby,hai pe terasa.
-Adina, trebuie sa iti spun. Mai stii cand ai fost cu emonelul ala?
-Desigur. Era tare dragut.
-Dragut pe naiba. Are o obsesie pentru tine, m`am intalnit azi cu el. Vrea sa te faca a lui fie ca vrei, fie ca nu.
-Doamne Gaby ce baliverne, de unde ai scos chestia asta?
-M`am intalnit azi cu el. Ma mir ca nu m`a luat la bataie...

#14
Mda , frumoase comm-uri invizibile :)) . Chiar e asa rau ficu' ? :( Oricum am adus next ;;) . Sper sa va placa.


Adina:- Hai , mai Gaby , cum sa te ia la bataie ? intreb razand. Ii atat de slabanog de-l sufla vantul. Ce-mi placea la el era freza, in rest nimic. Mereu era suparat si asculta tot felu’ de melodii care te baga in depresie, de aceea l-am parasit, nu ne potriveam.
-Mda, numa’ ca vrea sa te futa! Ce nu intelegi? urla la mine si da cu piciorul intr-o cuite de pe terasa.
Ma uit speriata la el si isi da seama de reactia pe care a avut-o.Vine langa mine si ma ia in brate. Ma saruta pe frunte si imi sopteste:
-Scuze, dar te iubesc prea mult ca sa stiu ca pot sa te pierd.
Fiecare cuvant pe care il zicea imi dadea fiori pe sirea spinarii. Ma uit in ochii lui si vad foarte multa ingrijorare. Era pentru mine ... Il sarut scurt pe buze si ii spun ca pot sa-mi port si singura de girja. Sau cel putin asa cred. Ce naiba , am o gramada de amici care ar sari sa ma ajute in orice moment. Mita , Adi ... o gramada de baieti cu care am facut multe trasnai pe la scoala sau cand eram mai mici. In lumea asta haotica nu eram singura, mereu cineva era langa mine si asta ma ajuta mult. Incercam sa-l fac si pe Gaby sa inteleaga ca nu are ce sa mi se intample. Saracul baiat, toata seara a fost cu ochii pe mine, abia daca reusam sa ma duc pana la baia fara el. In rest daca mergeam pe terasa sa respir aer curat era si el, daca mergeam in alta camera venea si el si tot asa. Nervoasa ca se tot tine dupa mine ma intorc la el:
-Auzi, inteleg ca esti foarte ingrijorat, dar mai lasa-ma naibii sa respir ce dracu’ ?! Nu poti avea nici macar putina incredere in mine?E asa de greu sa intelegi ca sunt destul de mare incat sa pot sa merg singura dintr-o camera in alta? Exagerezi!!! tip ca nebuna la el.
Se uita la mine si apoi lasa capul in jos. La naiba, acum cred ca eu am exagerat. Pleaca de langa mine si merge langa parintii nostrii. Uf, cred ca l-am suparat! Dar am nevoie de aer, si cu el mereu dupa mine nu prea puteam respira. Restul serii a trecut fara incidente sau fara ca Gaby sa-mi mai zica ceva. Dupa ce parintii nostri au mai dezgropat putin trecutul tata a hotarat ca e timpul sa plecam. Eu am mers prima la usa lasandu-mi parintii sa-si ia la revedere. Speram sa vina Gaby dupa mine, sa-mi spuna noapte buna, dar nu a venit. Am deschis usa, dupa ce am salutat pe toata lumea cum era politicos si am iesit afara. Daca eu si Gaby deja incepem cu certurile nu stiu cand va dura relatia noastra. Oftez in gand si deschid usa de la masina lui tata. Ma asez pe scaunul din dreapta soferului si astept sa ajunga si parintii mei. Vad in ogilnda masinii o gasca de baieti mai emolai care se indreptau exact spre mine. Daca era gasca de care zicea Gaby? Am pus-o! Blochez repede toate usile si ma las pe spate ca sa nu ma vada. Am avut dreptate ei erau. Gasca era destul de mare , zece persoana totusi e ceva. Toti erau imbracti in haine negre cu freze ciudate, dar dragute si plini de vanatai si bandaje. Fardati destul de strident si cu cearcane adanci. Mama, pe astia zau ca i-a prins ca lumea curentul EMO si nici unul nu pare ca vrea sa renunte. Dupa ce trec emolaii apar si scumpii mei parinti. In pisicii ei de treaba , dar mai repede nu puteau veni? Am crezut ca fac dracu’ vre-un infarct cand i-am vazut pe aia. Deblochez usile si tata se aseaza la volan.
-Adina, de ce ai blocat usile?
-Pentru siguranta, ii raspund cu un zambet tembel pe fata. Era purul adevar, asa ca sa zica “Merci” pentru sinceritatea de care am dat dovada. Rad putin de gandurile mele si apoi imi caut mp4 prin buzunare si imi pun castile in urechi. Blocurile se pierdeau in urma noastra in timp ce tata calca apasat pedala de acceleratie. Are chef de senzatii tari azi din cate se pare. Ma uit la el cu o privire rece si o lasa mai incet. Nu vroiam sa mor in accident asa ca mai bine mergea ca melcul ca pe mine nu ma deranja. In scurt timp ajungem acasa. Urc la mine in camera si pornesc laptop-ul. Cand intru pe mess mi se deschid o gramada de ferestre, dar una m-a atras mai tare. Era un mesaj de avertizare in care zicea ca in doua zile s-ar putea sa patesc ceva rau, foarte rau. Inghit in sec si incep sa sun disperata dupa Gaby sa-i zic. Nu raspune. Vorbesc cu Mita pe mess si ii spun lui. Ma asigura ca va fi cu ochii pe mine si ca nimic rau nu mi se va intampla. Intr-un fel ma linistesc dar nu de tot. Cate probleme! O olimpiada, cearta cu prietenu’ si un psihopat care vrea sa ma violeze. Mda , e bun! Ma ridic lenes de pe pat si fac un dus scurt. Ies repede si ma schimb in pijamale adormind imediat. Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca nu o sa am vise tocmai cu ponei.





Gaby: Of, ne-am certat...Deja incepem?
Stiu ca am exagerat, dar o iubesc, o vreau in siguranta. Stiu ca nu a mai facut`o nicioadata, si nu vreau sa fie violata...
Le urez noapte buna parintilor mei, apoi ma indrept spre camera mea. Mama m-a intrebat ceva, insa nu-mi pasa. Intru la dus, si cred ca imi suna telefonul...Nu-mi pasa. Lasa-l sa sune, adica, in mama masii ca am si eu nevoie sa respir oricine ar fi. Cand ies, vad totusi ca am doisprezece apeluri nepreluate de la Adina. Doamne, poate i s-a intamplat ceva... Cat e ceasul? 23:56! Ce tarziu e! Nu-mi pasa, o sun sa vad ce s-a intamplat.
-Alo. Imi raspunde o voce somnoroasa.
-Adina, imi pare rau ca am fost asa un idiot, si ca ti-am dat impresia ca nu am incredere in tine, dar te iubesc. Ce s-a intamplat puiule?
-Gaby, spuse aceasta plangand, imi cer scuze ca am tipat ca nebuna la tine. Te-am sunat mai devreme sa-ti spun ca am avut un mesaj offline in care scria ca peste doua zile voi pati ceva rau, foarte rau. Si eu te iubesc micutule.
-Ai grija, te rog eu mult,nu as suporta sa ti se intample ceva rau. Acum culca-te. Te iubesc, zuzo. Noapte buna!
-Si eu te iubesc, uratule. Noapte buna...
Apoi m-am intins in pat, dar fara rost. Somnul nu vroia nici cum sa ma cuprinda... Stiu ca e tarziu, dar ma duc sa fac o plimbare. Imi i-au pantalonii, hanoracul si adidasii si ies incet afara. Aleile sunt pustii insa sunt luminate. Merg agale, ca apoi sa ma intalnesc iar cu emologii aia ciudati:
-Ntz, ntz, ntz, pe cine avem noi aici?
-Ce vrei? Il intreb eu sec.
-De la tine? Hmm, nimic. De la iubita ta, o vreau doar pe ea. Vreau sa-mi dau drumul in ea fara sa-mi pese daca ramane sau nu insarcinata. Raspunse acesta razand sadic.
-Cum poti, cum ai putea sa o faci sa sufere?
-Gaby, Gaby, Gaby...Candva am iubit-o mai mult ca pe viata mea. Inca o fac, inca o iubesc, poate mai mult decat merita, tocmai de aia vreau sa o fac a mea. Vreau sa fie a mea prima data, sa fie femeia mea. Nu a ta, sau a altuia.
-Esti prost ma! Ma jur! Cum ii poti provoca durere daca o iubesti?
-Nu-mi pasa, ti-am spus. Ei nu i-a pasat cand m-a parasit, cand mi-a facut sufletul praf. Si nu a venit la spital cand era sa mor din cauza ei.
-Din cauza ei?
-Da! Am incercat sa ma sinucid, pentru ca nu concepeam viata fara ea.
Apoi l-am lasat naibii in pace si am plecat catre casa.
Am o stare de ...depresie si cred ca as putea sa plang in hohote desi sunt baiat. Am un gust amar in gura si sincer, tare ma tem pentru ea...Ea e singura mea raza de lumina, cand tot cerul e intunecat.
Ea e fata care m-a invatat sa iubesc. Ea e totul.
Acum cateva luni nu eram decat un baiat din cartier ranvit de fetele din cartier, eram un nesimtit care se tinea de tampenii si care nu stia cum e sa iubesti. Apoi a aparut Adina...Si am simtit ca vreau sa o protejez, ca vreau s-o tin in brate si sa o sarut fara nici alta obligatie si ca nu as putea sa-i fac ceva rau.
Ea pentru mine e ca un inger. De fapt cred ca asta e si diferenta si totusi chestia care ne tine uniti. Ea e un inger deghizat pe cand eu...sunt un demon cu chip...angelic....
Nu imi dau seama cand naiba am ajuns acasa, cert e ca m-am bagat in pat si am adormit foarte repede.
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#15
Am adus nextu` . Cum zicea si sisu` Alesha suntem "Tufe de venetia" la scenele hentai :)). Cred ca asta a fost prima tentativa de hentai pe care am scris-o :)) Oricum sper sa va placa :D

Adina : - Aaaa! tip cat ma tin plamanii, reusind sa-mi alarmez parintii. Am avut un cosmar groaznic. Tremuram in mijlocul patului si plangeam cu lacrimi mari care se scurgeau usor pe obrajii mei palizi, din cauza sperieturii pe care am tras-o. Tata vine intr-un suflet la mine in camera cu o bata de baseball. Daca nu eram intr-o situatie atat de neplacuta deja eram pe jos de ras. Imi cerceteaza camera si cand vede ca nu e nici un hot vine si ma ia in brate, intrebandu-ma suav ce am patit.
- Am visat urat! Ii spun sughitand, din cauza plansului.
-Mda, si tu m-ai facut pe mine, nu eu pe tine. Nu m-am nascut ieri si nici nu m-a scapat bunica-ta in cap la nastere, cel putin asa cred. Acum stiu de la cine am simtul umorului. Avea dreptate, nu era doar cosmarul, urasc cand stie ca il mint. Deci, fata mea cea mincinoasa care imi ascunde ceva, vreau raspunsuri, acum! Imi ordona el, de data aceasta mai serios.
- Uf, nu conteaza, in ce am intrat numai eu pot sa ma scot. Te rog, de data asta stai pe tusa! Daca nu pot face fata iti stiu numarul de telefon, ii spun facandu-i cu ochiul.
-Bine, dar nu uita esti inca minora, asa ca ai grija ca daca patesti ceva ma zboara maica-ta din orbita Pamantului.
Zambesc sarcastic si ii fac semn sa iasa din camera. Ma ridic din pat si ma duc la baie. Cand ma uit in oglinda, era sa crepe, nu alta. Aratam ca moartea-n vacanta. Imi mai lipsea coasa. Cearcanele accentuate de lipsa somnului se vedeau de la o posta si ochi rosii de la plans ma faceau sa arat ca o dragata. Ma spal repede pe fata si pe dinti si ma indrept spre dulap. Iau repede o pereche de blugi albastrii, cu niste pete albe si o bluza gri. Imi aranjez putin parul si ies in graba din casa. Inainte sa ies din casa scarii il sun pe Gaby. Imi era prea frica sa merg singura la scoala.
- Adina, scuza iubita, dar eu m-am trezit acum un minut si nu ma duc la prima ora, se aude vocea somnoroasa a lui Gaby. Ma doare capul de imi vine sa ma urc pe pereti. Nici nu sunt sigur ca vin azi la scoala, de fapt. Nu-l poti ruga pe tatal tau sa te duca?
-Nu chiar, pentru ca oricum azi era sa ii spun ca niste psihopati vreau sa ma violeze si daca il rog sa ma duca la scoala iar imi pune mii si mii de intrebari. Crede-ma ca are o perioada grea si nu am chef sa-l implic in asta.
- Atunci ia un taxi, imi sugereaza brunetul.
- Am plecat in graba si nu a apucat tata sa-mi lase banii.
-La dracu’! Atunci mergi pe jos, dar ai grija te rog frumos.
-Mda, bine. Ia un paracetamol sa-ti treaca durerea de cap, ii spun destul de ingrijorata si ies din scara blocului.
Mergeam agale pe strada cu capul aplecat si cu gluga pe cap. Abia nu ma recunostea nimeni. In doua saptamani se ia vacanta de sfarsit de semestru si tot profesorii ne vor asalta cu teste si cu lucrari pentru a ne face note ca sa poata sa ne incheie mediile. Fix de mediile lor aveam eu chef. Cu gandul zburand departe de trup, am pus piciorul in curtea scolii. Nu stiu de ce, dar aveam o presimtire rea. Ajung in clasa si colegii ma anunta ca nu vine proful la prima ora. Cum afara era frig, ne-am hotarat sa ramanem in clasa. In timp ce eu vorbeam cu niste fete, usa clasei noastre se tranteste cu brutalitate de perete. Cand ma uit gasca de emolaii au dat navala peste noi. Scriu repede un mesaj si il trimit la Gaby si unul la Mita. Emanuel, pe scurt Emo venea cu pasi repezi spre mine. Ma ia brutal de brat si spune:
- Tu vi cu mine.
Colegii vazand ca ma zbat au realizat si ei intr-un sfarsit ca nu vreau sa ma duc unde ma duce el. In timp ce restul emolaiilor ii tineau ocupati pe baieti, Emo m-a tarat dupa el pana in baia fetelor. Ma tranteste cu brutalitate intr-o cabina si incepe sa ma pipaie pe sani, pe coapse apropindu-se tot mai mult de “zona intima” . Imi rupe nasturele de la blugi in timp ce ma musca de buza inferioara. Ma zbateam si incercam sa scap cumva, dar se pare ca slabanogul a tras de fiare in ultima vreme.
- Acum vei suferi si tu, la fel cum am suferit eu dupa tine.
Il vad desfacandu-si slitul de la pantaloni si simnt cum isi strecoara doua degete spre partea mea intima a corpului. Deja plangeam in hohote si eram speriata de moarte. Ma musca cu brutalitate de gat, lasadu-mi urme rosii pe pielea mea alba. Cand voia sa ma faca sa sufar si mai tare ma musca de sfarc. Strigam intr-una dupa ajutor, dar cand ma auzea imi dadea cate un pumn in burta in asa fel incat nu mai aveam ce face. Inainte sa-si scoata “amicul” usa cabinei se deschide cu putere si simnt cum este luat de pe mine. Imi fac repede nasturele de la pantaloni si ma las sa alunec pe peretele rece din gresie al baii. Simnt doua brate care ma inconjuara si tresar speriata. Cand ma uit il vad pe Gaby. Il dau la o parte si ma ridic. Se ridica si el, luandu-ma usor de mana. Plangeam in hohote si lacrimile mele cadeau precum mici cristale pe pamant.
- Calmeaza-te sunt aici, cu tine, imi spune brunetul meu.





Gaby: O durere groaznica de cap m`a tinut azi acasa. Asta este groaznic, eu ar trebui sa am grija de Adina nu sa stau sa lenevesc in pat. Ma ridic totusi si i`au un Paracetamol in speranta ca ma voi simti mai bine. Il inghit, apoi aud un sunet din camera mea, este de la telefon. Tocmai m`a anuntat ca am primit un sms. Il deschid si simt nevoia sa ma imbrac naibii mai repede si sa fug catre scoala. Mesajul este de la Adina, si textul pur si simplu ma ingrozeste pe mine, nnici nu vreau sa ma gandesc ce simte ea acum. Aaa da, textul suna cam asa : “ Gaby puiule, vino repede la scoala, boul ala de emonel m`a prins si acum nu stiu ce ma fac.Sunt la baie. Adina”
Ma imbrac cu ce gasesc si ma incalt la nimereala si tot drumul fug fara sa ma asigur daca vine sau nu vreo masina.
Intru in scoala fara sa`i dau vreo socoteala portarului ala tampit si alerg ca nebunul pana la baie.
Aud zgomote dintr`o anumita cabina si ma indrept catre ea. Deschid usa si il vad pe nemernicul ala inauntru satisfacandu`se cu plansetele si durerea Adinei.
Il iau pe nemernic de pe trupul firav al Adinei si il imping afara din baie, luand`o pe Adina in brate.
Ii soptesc calm:
-Calmeaza-te sunt aici, cu tine! Incercand sa o calmez.
Nu a spus nimic, doar s-a chircit la pieptul meu continuand sa planga.
Am stat asa destul timp. Nu stiu cat, dar mai mult de treizeci de minute. Apoi, suspinand m-a intrebat:
-Capul tau ce mai face?
-Eu sunt bine, stai linistita, dar tu cum te simti?
-Acum putin mai bine, desi pentru o clipa ma gandeam ca nu mai scap. Nu vroiam sa iti dau tie mesaj, stiam ca te simti rau si vroiam sa te las sa te odihnesti.
-E in regula acum. Haide sa mergem acasa la mine, inca ma doare capul.
Apoi, tot drumul am tinut`o de mana strans de parca cineva putea sa mi-o fure. Ajunsi acasa m-am intins in pat si am adormit imediat, parca uitand ca Adina e la mine.
AM avut un somn lung, fara vise, iar cand m`am trezit Adina era cu co ceasca in mana, langa mine, veghiandu`mi somnul.
-Credeam ca nu te mai trezesti. Imi sopteste ea dulce.
-Scuza-ma. Nu stiu cand am adormit.
-Nu e nimic, uite ti-am facut un ceai de menta. Eu din asta beau cand sunt racita, ma face sa ma simt mult mai bine. Si imi si place.
-E in regula. Il voi bea, sunt sigur ca e bun, doar e facut de tine. Apropo, tu ce faci cu scoala?
-Adica?...
-Pai, ai plecat asa, o sa ai absente...
-Ete na, de aia nu mai pot eu. Important e sa fi tu bine pui, da`le naibii de absente ca le motiveaza proasta aia de diriginta. Spune ea razand.
Am inceput sa rad, gandindu`ma oare cum pot sa iasa cuvinte urate din gura acestui inger. Ma rog, ingera ca e fata. Am inceput sa rad, realizand ce gandesc...”ingera” auzi ...
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#16
Uhm. Am avut ceva probleme, eu nu Hanako, si nu am mai avut foaarte mult acces la pc, dar in fine, acum am revenit si eu si am venit cu nextuu`.

Adina: De ce radea nu stiu, dar stiu ca mie numai de ras nu-mi arde. Prostul ala de Emo m-a chinuit mult, poate prea mult. Oare chiar meritam? Doamne chiar asa de rau am gresit in fata ta? Oricum ala nu va scapa fara sa intre la zdup si daca trebuie fac si pe agentul FBI numai sa ma asigur ca nu scapa nevinovat. Stiu ca-si baga heroina la greu in vene, si o sa dovedesc. Aud telefonul anuntand ca am primit un mesaj. Era de la Mita si scria:
“L-am aranjat pe idiotul ala, nu mai misca o saptamana sigur. In cinci minute sunt la Gaby, ramai acolo.Vin cu tine sa le spui alor tai, nu ai drept la replica!”
Mda... totusi trebuia sa afle si familia prin ce am trecut desi imi era foarte greu sa povestesc. Vocea ingrijorata a lui Gaby imi intrerupe sirul gandurilor:
- De la cine era si ce voia?
- De la Mita, vine sa ma ia, raspund cu vocea ragusita de la plans.
-Aha, dar totusi nu vrei sa mai ramai putin ?
-Nu, Gaby, acum am nevoie de ai mei, intelege-ma te rog.
Nu mai zise nimic si se tranti pe pat. In scurt timp soneria de la usa se aude. Fug sa deschid si Mita ma ia in brate. Ma strage cu multa putere in asa fel incat era sa raman fara aer. Stiu ca era suparat. Sau mai bine turbat de furie. Ochii lui candva blanzi si intelegatori acum erau plini de ura. I-a spus scurt la Gaby ca plecam si am iesit pe usa. Afara era frig, polei si multa zapada.... Nici nu am iesit bine din casa ca deja mi s-a dus piciorul in fata din cauza poleiului si daca nu ma prindea Mita de brat era in fund, curatand strada cu pantaloni. Oricum acasa ma asteapta o tornada care trebuie linistita. Mama va face cu capu` si tata sigur se va duce la politie. In situatia asta singura intrebare care imi vine in minte este : De ce EU ? . Mita statea incordat cu mainile pe volan mai, mai sa-l rupa. Ca de obicei injura de mama focului cand se baga unul in fata lui sau nu-i dadea prioritate. Intr-un sfarsit ajungem la mine acasa. Ies cu grija din masina si ma tin putin de usa ca sa nu cad. Inaintez cu pasi marunti si nesiguri spre intrarea in scara blocului. Cand sa apas pe butonul de la lift vad ca scria mare: Defect. De fapt de ce ma mir, liftu` asta vesnic e defect. Injur si urc scarile pana la etajul patru. Mihai ma urma in tacere foarte aproape. Linistea asta era deja apasatoare. Deschid usa si intru. Parintii mei mancau linistiti. Mama cand ma vede isi scapa lingura din mana si vine repede spre mine. Imi ridica capul si se uita in ochii mei. Nu stiu cum aratam, dar stiu ca probabil de la atata plans aveam ochii rosi si rimelul imi era intins pe toata fata.
- Adina, iubita mea, ce ai patit? Imi spune mama cu lacrimi in ochi.
- Era... sa fiu... violata! Spun printre sughituri pe plans.
- Ce ai zis?! Spune tata nervos.
- Ce ati auzit. Adina era sa fie violata, intra si Mita in conversatie.
Mama si tata se uitau la mine ca la felul paispe` in timp ce Mihai dadea din cap afirmativ. Tata il ia pe Mita si merg in bucatarie in timp ce mama ma ia de mana si ma duce la mine in camera. Ma trantesc pe pat si ma uit la tavan.
- Adina, esti ok, ti-a facut ceva, trebuie sa mergem al ginecolog? Intreaba mama.
- Nu, mama, spre norocul meu nu a apucat sa-mi faca nimic pentru ca Gaby m-a ajutat. Daca nu era el... nu apuc sa termin fraza ca iar ma pornesc pe plans. Lacrimi sarate imi udau fata, nici macar nu mai faceam zgomot. Pur si simplu doar imi curgeau lacrimile siroaie pe obraji. Vedeam in ochii mamei ca ii se rupe inima ca nu m-a putut ajuta, dar nu e ea de vina. Eu sunt pentru ca m-am bagat in tot felul de probleme. Uf, ce copil prost de saispe` ani eram. A naibii adolescenta. Acum stiu de ce imi era asa de frica cand eram mica de adolescenta. Pentru ca in perioada asta faci orice doar ca sa te simti bine fara sa te gandesti la consecinte. Asta-i viata! O tarfa care ne f*te pe toti. Am zis-o si o sa-o mai zic. Mda, ce-i drept uneori poate fi si roz, dar pentru mine se pare ca a fost destul si acum vrea sa-mi arate si latura proasta a ei.




Gaby: Dupa ce a plecat Adina, m-am dus in camera mea si m-am intins putin in pat. Ma bucur ca Mita l-a aranjat pe idiotul ala emo, chiar o mertia. Era si este in continuare un obsedat sexual, si a gasit-o tocmai pe Adina mea.
Ma intreb cum merge discutia cu parintii ei, sper ca totul decurge bine.
-Gaby puiule esti bine?
-Da mama, sunt in regula.
-Spune-mi totul, pentru ca stiu ca s-a intamplat ceva, te cunosc prea bine.
-Mama, Adina e totul pentru mine, fara ea totul e alb-negru, nu stiu, viata n-are sens fara ea.
-Stiu, dar sunteti impreuna si totul este bine, nu?
-Da, numai ca ea era sa fie violata, si chestia asta m-a marcat foarte tare si pe mine.
-Totul va fi bine, se va rezolva.
Apoi mama a parasit camera, iar eu am hotarat ca am nevoie de o plimbare.
Mi-am luat hanoracul si am parasit casa, fara sa anunt pe nimneni.
Ma duc in parc, mda nimic nou. Mereu merg acolo cand sunt suparat, sau dezamagit.
E asa de bine, totusi sper ca sunt singurul care are acest sentiment azi. Nu am chef sa vina vreun hiperactiv cu chef de vorba si sa se aseze langa mine, pentru ca ii va parea rau.
Adevarul e ca m-am schimbat, si asta foarte mult. Datorita Adinei nu mai sunt un nesuferit, un “smecher”, si toata alea. Nu mai sunt ce eram si trebuie sa recunosc. Nu imi e rusine. Nici inainte nu-mi era, pentru ca pentru Ramona nu simteam ce simt pentru Adina. Pentru Ramona nu era nici atractie, de fapt eram cu ea de plictiseala, din lipsa de ocupatie. Dar la Adina nu as renunta pentru nimic in lu...
-Buna Gaby! Ce mai faci?
Fir-ar sa fie! Ziceam ca nu am chef de nimeni, cu atat mai putin de ratata asta de Ramona.
-Stau, nu se vede? Am intrebat-o eu iritat.
-Daa, dar nu trebuie sa fi nepoliticos cu mine. Eu am venit cu ganduri bune, sa ne impacam...
-Auzi, hai mutati gandurile, ca eu cam am prietena si nu renunt la ea pentru o ratata ca tine, sa fie clar.
-Dar am auzit ca Adina s-a culcat cu emonelu` ala.
Hm, exact cum credeam. Ramona vrea sa bage raca intre noi, sa ne desparta ca sa fie din nou cu mine. Ar vrea ea.
-Da, sigur, si mama e o banana coapta. Hai Ramona, ca daca nu stii povestea macar taci ca te faci de rahat.
Am spus si am plecat lasand-o cu ochii in soare. In continuare ma intreb oare ce-o face Adina.
Mă tot gândesc dacă să ma duc la ea, sau să mă îndrept spre casă. Da, cred că mă voi duce la ea.
Drumul până la casa ei parcă a durat o mie de ani, dar până la urmă am ajuns, şi cu o pată de teamă în suflet, am ciocănit la uşă. Tatăl ei mi-a răspuns:
-Bună Gaby. S-a întâmplat ceva?
-Nu, de fapt voiam doar să văd cum se mai simte Adina.
-Hai intră. E în camera ei, s-a mai liniştit puţin, dar încă e speriată.
Apoi am intrat înauntru şi tatăl Adinei, care trebuie să recunosc că este un om foarte cumsecade, m-a condus la ea.
-Adina iubita, cum te simţi?
-Un pic mai bine, dar ce-i cu tine aici?
-Păi vroiam să văd cum te mai simţi. Ştii că te iubesc, nu?

#17
YOU ARE BAAAAAAAAAA~CK ! :X:X:X
Doamne, DUmnezeule Mare! V-ati intors!!! Cat de dor mi-a fost de fic-ul asta. Ah, nici idee n-aveti. Sa nu mai dispareti cu capitolele ca va mananc cu fulgi cu tot.
Asa *returning to the subject*
Capitolul are o descriere superba si imi placeeee <3. Imi place ce a iesit din povestea asta. Imi plac personajele, care au caractere atat de bine conturate. Este un text simplu si usor de inteles, dar care este intradevar grozav.
Un singur lucrusor am sa reprosez si anume dialogul. Este cam mult si usor...sec. Dar asta se rezolva rapid.
Acum vreauuu~ next. Fara intarziere de cateva luni...va implor!
Spor la scris si multa multa imaginatie
Zbye >:D<
KyuMin.

#18
OK, pentru cine se intreaba nu, nu am murit :)). Stiu ca nu am mai dat de mult pe aici da` mnoh... scoala, teze, invatat adica pe scurt stres >.<" Sper sa va placa capitolul si promitam ca va fi si mai bine ;))

Adina: Gaby intrase in camera. Omu` asta nu mai are viata lui? Am nevoie de aer, nu mai vreau sa vad baieti prea curand. Din cauza unor impulsuri tampite numai in belele ma bag si trebuie mereu sa fie cineva acolo care sa-mi scoata curu` din toate cacaturile. Il vreau langa mine, dar nu acum. Acum vreau o pauza! Cer prea mult? Oare? Dar sa-i spun si lui asta cred ca ar fi in stare sa se arunce de la etaj. Exagereaza, inteleg ma iubeste dar e mult prea grijuliu, nu il vreau asa. Eu il vreau cum era inainte sa fim impreuna. Glumet, aventurier si aiurit, de acel Gaby m-am indragostit eu. Ah, aberez, din nou.
-Hello, iubita, mai esti aici? Intreaba el tragandu-si degetele prin fata ochilor mei.
Buna intrebare mai eram acolo sau eram plecata de mult? In orice caz m-am pierdut in ganduri si am bolborosit scurt si lipsita de vlaga:
-Ziceai ceva?
S-a enervat. De ce s-a enervat? Ia stai asa,adica s-a enervat pe mine? O da, era o noutate si inca una mare. A inceput sa ridice tonul:
- Ai auzit ceva din ce ti-am zis? Nu, bineinteles ca nu! Adina ce s-a intamplat cu tine? Esti tot mai distanta decand cu incidentul acela neplacut, nu mai vorbesti cu mine, nu imi mai zici un simplu “Te iubesc!” . De ce esti asa?
-Gaby, credeam ca am vorbit am nevoie de spatiu, de putina singuratate sa trec peste asta. Tu cum te-ai simti in locul meu? Sa simti la fiecare atingere mainile sleioase ale emolaului ala. Ti-ar placea? Sunt socata, ce nu intelegi si de tine imi e teama intr-un fel, poti sa te dai mai incolo daca tot veni vorba?
Era la cativa cm de mine si da, ma simteam straniu. Speriata sa nu-mi faca si el ceva, desi stiam ca nu ar face asta niciodata sau ar face-o dar numai daca eram si eu pregatita. Si momentan nu eram! Ma speria din ce in ce mai tare, ridicase tonul la mine. Stateam pur si simplu cu genunchii la piept strangandu-i cu putere in brate. Probabil isi daduse seama de ce facuse. S-a apropiat de mine, vrand sa ma ia in brate. L-am respins, nu voiam asta.
- Gata eu m-am saturat, inteleg ca inca te doare faza aia, dar nu ti-as face niciodata ceva rau. Credeam ca tu sti asta, ti-am arat de n-spe` mii de ori cat de mult de iubesc. Poate nu ma meriti gandeste-te bine ca vrei de la relatia asta ca nu astept o viata dupa tine. Desi deja seamana cu una dintre povestile acelea: “S-au cunoscut, s-au iubit si s-au despartit.”.
Nu ai incredere in mine si doare, Adina, doare rau! Cred ca avem nevoie de o pauza. Pa!
Ce? El imi cere mie o pauza? Nu ca m-ar deranja oricum aveam nevoie de una, dar eu ca o proasta nu i-am zis si imi arunca el replicile astea cu acid. Ce e asa greu sa ma inteleaga? Dar sa plece, sa ma lase in pace... e ca toti ceilalti baieti, un prost!
- Da` pleaca, du-te impusca-te! Nu vreau o relatie asa, cu cineva care nu stie prin ce am trecut.Iesi! tip la el si ii arunc o perna in cap. Asta mai lipsea. Dar nu plang dupa el. Nu e nici primul nici ultimul baiat de pe planeta, desi e singurul care m-a facut sa simt ceva adevarat nu doar iluzii. Nu conteaza si asta trece.
Ma trantesc in pat si incep sa injur. Si inca cum! Vorbeam mai rau ca un baiat. Ce e drept am stat cam mult cu baietii si vocabularul meu s-a ales cu niste replici foarte “civilizate” , n-am ce zice.
Se aude usa camerei scartaind incet. Iar a venit ?
-Ti-am zis sa te cari de aici! Spun fara sa ma uit cine a intrat.
-Adina, mai usor cu isteriile ca totusi sunt taica-tu`.
`Opa asta era tata. Mda, ar trebui sa o las mai usor cu isteriile. Da-o dracu` treaba! Hai Adina, smile!
In timp ce eu ma incurajam in gand tata se uita la mine ca la masini straine.
-Aaa, am facut ceva? Sau mai bine zis s-a intamplat ceva? Intreb confuza.
- Voiam sa-ti zic ca tampitu` care a vrut sa te violeze infunda puscarie, am avut eu grija de asta. A recunoscut tot ce a facut, desi nu va sta prea mult dupa gratii, deoarece nu s-a ajuns chiar la viol.
Un fulger mi-a luminat mintea. Il aveam la mana pe Emo! Adica stiam ca umbla cu droguri si e intr-o retea de traficanti. A incercat sa ma faca si pe mine sa ma droghez, dar nu am vrut si cand am aflat cu ce se ocupa l-am lasat. Si bine am facut!
-Tata, stiu eu cu ce putem sa-l facem sa stea mai mult la racoare. E traficant de droguri, dar trebuie sa dovedim asta si in instanta. Stiu si cum o sa o facem.
-Cum? Intreaba parintele meu cu ochii mari de uimire.



Gabi: Am decis sa luam o pauza. Ciudat, o iubesc, dar chiar cred ca avem nevoie de o pauza. Repet intr-una acest cuvant, poate ca sunt afectat de tot ce s-a intamplat pana acum. Simt ca am nevoie de ea, dar nu vreau sa fiu dependent de persoana ei, e posibil ca ea sa fie unicul meu antidot? Trebuie sa incerc sa fac sa fie altfel, sa ma schimb, o iubesc dar nu vreau s-o sacai.
Au trecut doar doua ore de la incident si parca deja imi este dor de ea. Ma plimb ca idiotu` pe unde apuc, simt nevoia sa ma plimb prin parcul unde am cunoscut-o. Sigur ea nu va fi acolo, zicea ca are nevoie de o pauza, probabil departe de mine. Devin plictisitor si chestia asta ma irita.
Pasesc pe aleea parcului si tot ce pot vedea sunt doar acesti copaci parca lipsiti de sufletul ce odata era fericit. La banca noastra era Adina cu... Nu o cunosc.
Dar nu este nimic, voi trece pe acolo ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, adica ma voi face ca nu le vad.
-Hei Gabi, vino putin!
Minunat, de ce a trebuit sa ma vada? Cred ca stie ca le-am vazut si nu vrea sa ma simt prost, bla, bla. Ma indrept cu o lene imensa catre ele, cred ca fata aia deja crede ca sunt puturosul suprem.
-Ce s-a intamplat? Am intrebat eu plictisit.
-Hai, nu fa pe mofturosul. Ea e Denisa, e verisoara mea. E de-o varsta cu mine. Deni, el e Gabi, mofturosul. Adauga ea razand.
-Oh, multumesc pentru prezentare. I-am raspuns zambind.
Denisa e o fata destul de draguta. Parul roscat ii cade in valuri pe umerii destul de lati, contrastand cu pielea alba, inumana si ochii ei albastri, ireali. Da, daca stau bine sa ma gandesc e chiar frumoasa.
-Binee lume, ma duc sa cumpar ceva de rontait. Ne-a anuntat Adina si apoi a plecat.
Ne tot aruncam priviri, si simteam cum atmosfera incepe sa se incinga. S-a apropiat de mine, facandu-mi sa ma gandesc ca este destul de indrazneata, si mi-a cuprins buzele intr-un sarut. Nu m-am impotrivit, mi-era teama, nu stiam ce sa fac.
Am rupt sarutul la un moment dat si am vazut ca Adina era banca si nu avea o expresie foarte fericita.
-Ati terminat? Ne-a intrebat ea iritata.
-Da, Am raspuns eu hotarat.
Apoi am plecat sa ne plimbam. Denisa m-a luat de mana si am hotarat sa mergem la un suc. Am spus ca fac eu cinste. Tot drumul Adina a fost morocanoasa si a mers inaintea noastra, ce dracu are, doar ea voia o pauza.
Cand am ajuns ne-am intalnit cu Adi, care a cerut sa vorbeasca doar cu Adina. In fine, i-am lasat in pace, in timp ce eu cu Denisa ne faceam de cap pe ringul de dans. Chiar danseaza bine, ceea ce ma duce cu gandul la Adina si la cat de mult as vrea s-o vad si pe ea dansand. Dar nu pentru Adi, pentru mine...
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#19
Deci scuze ca nu am mai venit pe aici.Da nu prea am avut timp.Imi place la nebunie cum scrieti si ce idei aveti.Exista unele greseli de exprimare dar in rest e bine.Imi place atitudinea Adinei,dar nu mia placut cum s-au desfasurat lucrurile in acest capitol...Adic Gaby sa sarutat cu Denisa?(app mi-ati folosit numele:)) ).Oricum sper sa se rezolve;)

V-am pupat pe amandoua si spor la next ca imi place la nebunie ficul:*Cya:*
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(

#20
Aşaaa, după o lungă "dispariţie" am venit cu nextu'...
I hope you'll like it. :]



Adina: Muzica urla in boxe. Deja ma simt ametita. O bere, doua, trei, nici nu le-am mai tinut socoteala. Dansam pe mese, pe scaune pe bar, nu-mi pasa de nimeni si de nimic. Parca trebuia sa stau in casa sa ma recuperez psihic dupa ce am patit, dar deja nu ma mai intereasa. Inca doare, dar rana se cicatrizeaza. Nu sunt persoana care sa stea sa boceasca prea mult. Trecutul trebuie uitat, prezentul trait si viitorul lasat pe mai incolo. Exact asta faceam traiam prezentul din plin. Se pare ca si Gaby la fel. Ce e drept Denisa era frumoasa foc. Roscata cu ochii albastri, corp cu forme proeminente... daca eram baiat si eu ma indragosteam de ea. Din partea mea fostul meu iubit putea sa o tina.
-Adina, mai incet! Esti beata, ce pana mea?! Stai jos si nu mai fa atata caterinca! Urla Adi la mine, desi abia am auzit. Muzica era prea tare.
Eram beata? Nu cred, doar ametita. Ma simteam bine asa. Clubul era plin. Nu mai aveai loc sa arunci un ac. Toata lumea dansa. Asta da viata! Simt cum cineva ma prinde de mana. Ma intorc repede. Rasuflu usurata pentru ca era doar Adi.
-Adi, danseaza. Hai, misca-te!
Incep sa dansez din nou pe langa el. Il inebuneam si intr-un fel imi placea jocul acela, desi lui nu. Stia ca nu mai putea fi nimic intre noi. Vedeam asta in ochii lui... erau asa de tristi ca nu putea obtine mai mult. A inceput sa danseze. Baiatu` asta stia sa se miste, nu gluma. Eram in mijlocul ringului de dans si toata lumea se uita la noi ca la OZN-uri. Gaby si Denisa erau undeva pe langa noi sarutandu-se cu pasiunea. Bleah! Imi venea sa vomit. Poate pentru ca nu imi placea sa o vad pe tarfa de vara-mea atingandu-i buzele moi si dulci lui Gaby. Ah, ce prostii vorbesc. Prostul, tampitul, ipocritul! Si lista mai putea continua cu multe alte insulte mai urate. Credeam ca ma iubeste dar ca de obicei m-am inselat. Era tarziu si deja betia mea, pardon, ameteala mea ma conducea pe drumul spre minunata lume a viselor. Il trag usor pe Adi de mana si iesim incet din club.
-Hei esti ok ? ma intreaba putin ingrijorat.
- Mai bine ca niciodata! Ii raspund si incep sa topai.
Saream ca o capra prin parcare. Oficial, alcoolul iti ia mintile. Totusi o data cu mintile iti ai si rationamentul, grijile si necazurile. Mai ramane bucuria si energia. Cred ca am inceput sa vorbesc ca si o alcoolista inraita.
-Adina, mai incet! Nu pot topai dupa tine! Striga Adi de undeva din spate.
Ma opresc si il astept. Pana isi misca el fundu` eu admiram stelele. Luminau atat de puternic in ciuda faptului ca erau asa de mici si inocente. Pacat ca regina noptii le lua toata admiratia, cel putin in ochii mei. Era luna plina ca si in prima zi in care l-am cunoscut pe... nimeni! Nu mai conteaza pentru mine, de acum asta ramane, un nimeni.
-Adi, ma duci te rog acasa. Nu vreau sa ma duc singura, spun aproape rugandu-ma de el sa nu ma lase singura.
De ce imi era asa frica? Rana acea se cicatriza asa greu, de aceea. Asta era a doua faza a betiei... cand intri in depresie din orice cacat oricat ar fi el de mic. Blondul da afirmativ din cap si ma ia de mana. Ma apuc de bratul lui cu putere si parca ma simteam mai in siguranta. In scurt timp ajungem la mine acasa. Il sarut pe obraz si ii multumesc. Intru pe in casa si ma duc direct in camera mea. Fac un dus pentru a scoate mirosul de fum si de bere din haine si ma arunc ca un bolovan in pat. Imi afund nasul in perna moale si iau trenul spre lumea viselor.
Noaptea trece asa de repede. Parca am dormit doar cinci minute. Dimineata m-am trezit cu o durere ingrozitoare de cap si... pe jos?! Ce cautam pe jos? Puteam sa jur ca m-am culcat in pat. Poate am cazut, desi ma indoiesc de asta. Cand ma uit in patul meu moale si curat se afla Denisa. Uite si motivul pentru care am ajuns eu sa dorm pe jos. Asta la cat era de beata azi-noapte a uitat unde a cazat-o mama si a venit la mine in camera. Uff... ce m-as baga putin in paru` ei, da` ma abtin pentru ca nu vreau certuri de dimineata. Desi data viitoare poate nu mai am asa bun autocontrol.


Gaby: Desi nu-mi place sa recunosc, inca imi sta gandul la Adina, desi Denisa e buna, cum s-ar spune “pe limba mea”. Corpul cu forme proeminente, si poarta haine mai decoltata, mai scurte sau mult mai mulate decat Adina, ar innebuni orice baiat. Sunt nebun! Ea a pus capat relatiei, nu eu. Eu o iubeam, dar ea, s-a folosit de mine in perioada aceea grea, cand Ramona se tot lua de ea, si cand a simtit ca nu-l mai vrea pe Adi. Prost am mai fost, Doamne!. Un adolescent naiv si cu capul undeva prin cosmos. Simt cum cineva ma zgaltaie si imi dau seama ca Denisa striga de ceva timp la mine. Ridic putin privirea si o vad pe Adina cum danseaza in cel mai provocator mod posibil pe o masa. Rochita scurta pe care o poarta, pentru prima data de cand o are, ii pune in evidenta corpul. Parul ei castaniu, frumos aranjat, impreuna cu fata ei micuta ca de ingeras te fac sa crezi ca ea nu e decat un inger care a cazut in iad. Continua sa danseze si vad ca Adi o roaga sa coboare. Nu prea da semne ca ar vrea sa faca ce i se spune, doar e orgolioasa, macar de nu as cunoaste-o. Observ ca-si intoarce privirea catre mine si ii cuprind buzele Denisei intr-un sarut cat pot eu de pasional in acest moment. Zambeste in scarba, e geloasa, stiu asta. Dar mai stiu si ca nu ar recunoaste nici daca ar fi viata ei in pericol. Intru-un final Adi o prinde de mana si o da jos de acolo. Eh, era si timpul, caci sincer sa fiu se uitau cam multi baieti catre ea. Adina incepe sa danseze langa Adi, si e clar ca idiotul ala nu o sa-i reziste, stiu ca inca o iubeste si ca tanjeste dupa ea. Au dansat. Ei si? Nu-mi pasa. Incerc sa ma concentrez asupra frumoasei roscate ce parea ca-mi umbla la fermoarul pantalonilor. Rup sarutul si o intreb destul de nervos:
-Denisa, ce mama naibii faci?
-Gaby scumpule, e o atmosfera foarte buna pentru un moment fierbinte.
Mda, e clar. Dupa ce ca e pe jumatate tarfulita, mai e si beata manga. Nu ma mai pot intelege cu ea, trebuie sa o duc acasa, sau voi ajunge sa fiu violat de ea.
Am ras in sinea mea de ce tocmai am gandit.
O iau de mana si o trag catre mine. Ne facem loc prin inghesuiala din club si gasim intr-un final usa. Tot drumul a ras si a sarit ca o capra. Nu stiu de ce radea, sincer, mie nu imi vine deloc sa rad. O duc pana in fata casei si o mai sarut o data. Se agata de gatul meu si imi musca buzele. Consider ca e de ajuns pentru o seara si o dau de pe mine. Imi apar in minte imagini cu mine si cu Adina, imi amintesc cand o conduceam pe ea, si cat de frumos era... Imi e dor de clipele alea cu ea. Privesc catre un bec ce lumineaza strada si imi dau seama ca vad in ceata. Lacrimilie mi-au acaparat ochii pentru prima data dupa mult timp. Inca ii simt mirosul de crini, inca o simt langa mine, inca ii aud glasul cand radea, sau cand vorbea, ori cand facea pe bosumflata. Atat de multi “inca”...
Si de cand mama naibii sunt eu un asemenea sentimentalist? Oh haide Gaby, aminteste-ti cum erai tu de fapt. Cine esti tu de fapt, si mai ales cum erai inainte.
Un tip foarte greu abordabil, care umbla cu cele mai bune tipe din cartier pe care toti psihopatii le doreau si asa mai departe. Nu-mi vine sa cred ca Adina mi-a pus capac la tot. M-a facut sa renunt la tot, si in loc sa fiu nervos pe ea, o iubesc din ce in ce mai mult.
Inaintez lenes si cred ca din cauza oboselii drumul pare din ce in ce mai lung. Imi vad casa cam la o suta de metri departare si continui sa merg.
O multime de imagini imi apar in minte, atatea amintiri cu ea....
A fost cu totul speciala pentru mine, m-a schimbat, dupa atata timp eu inca o iubesc. Ea...Ei bine nu stiu ce simte ea, dar stiu ca poate avea orice baiat vrea ea. Il vrajeste si fara sa vrea.
Eu... Eu stiu bine ca inca o iubesc, si stiu ca pot avea orice fata. Tipele alea sunt asa proaste, ar fi in stare sa se bata pentru mine. Si ma intreb pentru ce?
Pentru parul meu brunet pe care deseori imi e lene sa-l aranjez si-l las asa, sau ochii mei negri inexpresivi. Nu le inteleg.
Ajung in fata usii si o deschid incet gandindu-ma ca ai mei dorm. Dar, dimpotriva. Ei ma asteptau in sufragerie.
-Gaby, ma bucur ca ai ajuns intreg acasa. Imi reprosa oarecum mama.
Da, mama nu era de acord cu cluburile, mereu spune ca orice seara frumoasa se va termina cu o bataie urata de tot.
-Sunt bine mama. Nu-mi spune ca doar pentru asta m-ai asteptat treaza pana la ora asta.
-Oh, nu. Cum noi maine suntem la serviciu, voiam sa te anunt ca maine mergem in vizita la cina la Adina.
Femeia asta ma distruge. Ah, dar ea nu stie ca nu mai suntem impreuna, dar nici de “scumpa” de Denisa nu stie nimic.
Aprob obosit din cap si ma indrept catre camera mea.
Intru in baie, si fac un dus scurt. Nu ma simt in stare de mai mult. M-am trantit in pat si voiam sa privesc stelele, dar am adormit bustean.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Doctor Who] Fate's a bitch Mrs. Iclemyer 1 2.290 29-06-2011, 11:31 PM
Ultimul răspuns: ღ Ayamﻉ ஜ
  A bitch can't be a lady [+14] Pustoaica_cu_ochii_verzi 13 6.578 29-06-2011, 01:19 PM
Ultimul răspuns: Search


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)