Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life among the Yakuza II +18

#11
Capitolul III Razbunare, dulce razbunare

Sakura:

Ajunsa acasa alerg ca disperata pe scarile de marmura catre camera mea iar cand ajung in fata ei apas clanta si intru val-vartej dupa care trantesc usa in urma. O incui dupa care ma uit prin camera sa vad daca este cineva iar cand observ ca bate vantu ma arunc in pat iar mii de lacrimi imi brazdeaza fata. Imi pun capul in perna si vreau sa mor in acest moment. Imi este scarab de mine si de cum m-am comportat. Imi facea placere?!? Mai bine imi tai venele sau ma sugrum decat sa mai traiesc in aceasta lume. Sasuke este ranit grav iar eu imi fac de cap cu toti betivii care imi ies in cale? Sunt o curva, o panorama, o profitoare, o… nu exista cuvant care sa ma defineasca. L-am inselat pe Sasuke cu un oarecare. Maine, poimaine o sa ma fut cu cine imi iese in cale daca Sasuke nu e acasa? Gandul ca l-am inselat pe Sasuke cu buna stiinta ma face sa ma omor sic red ca asta o sa si fac. Nu merit sa traiesc in luxul acesta, nu merit nici sa respire aerul pe care il respire si Sasuke. Dragul meu Sasuke, tu esti ranit iar iubirea ta uite ce face! Se fute cu toti si este o…
Obrajii sunt déjà rosii iar ochii ma ustura ingrozitor de la atat plans de pomana… Dar cu plansul nu rezolv nimic. Trebuie sa ma razbun pe cel care mi-a facut asta dupa care ar trebui sa ma omor dar il am pe Haruo. Eu nu merit nimic, nici pe Sasuke, nici Haruo si nici viata mea dar Haruo este prea mic ca sa ramana fara mama, daca ma pot numi mama. Ma scol din patul ud cu lacrimile mele si ma indrept spre baie. Arunc toate zdrentele murdare de pe mine si cand raman in pielea goala ma duc in fata oglinzii. Ma uit la ce am devenit cam un sfert de ora dupa care ma hotarasc sa ma razbun. Intru in dus si dau drumul la apa calda, fierbinte si stau sub ea si ma fierb in suc propiu. Vreau sa mor dar stiu ca trebuie sa traiesc. Stau sub apa oparita apoape jumatate de ora dupa care inched robinetul si ies din cabina rosie toata. Imi i-au un prosop si ma sterg pe corp dupa care imi pun si unul in cap. I-au zdrentele si le arunc in cos dupa care ma indrept spre dulap si de acolo scot o crema de corp cu extract de zmeura si ma dau sa-mi hidratez pielea. Dupa ies din baie si ma duc la dulap de unde scot o lenjerie intima, alba si ma imbrac cu ea. Dupa caut un costum ninja si o pelerine. Ma imbrac cu costumul dupa care imi i-au pelerine. Imi prind parul intr-un coc dupa care cobor jos. O servitoare ma intreaba unde ma duc la ora asta tarzie dar ii raspund cu raceala ca nu e treaba ei iar aceasta se da la o parte din calea mea vazand ca sunt destul de furioasa. Imi pare rau ca-I raspund asa dar nu pot sa-I raspund ca ma duc sa omor un om care m-a violat. Ies pe usa si ma indrept spre garaj de unde scot motocicleta mea. Ma sui pe ea si apas acceleratia lasand o urma neagra pe jos. Conduc nebuneste pe strazi viteza mea fiind de doua sute la ora. Ma indrept spre o zona mai putin locuita unde m-a dus roscatul si m-a violat. Cand ajung aproape de locul violului opresc motocicleta sa nu fac zgomot. Cobor jos si merg incet sis educator spre garajul abandonat unde cred ca se afla nenorocitul care mi-a nenorocit viata si care nu va mai fi pentru mult timp in siguranta daca mai este aici.
Cand ajung in fata usii masi si ruginite a garajului o deschid incet si ma strecor inauntru ascunzandu-ma dupa o lada mare de lemn si uitandu-ma dupa prada mea. Il vad ca state ape un scaun de piele, ma mir ca intr-un loc derapanat sa fie un scaun de piele, si tinand in mana un pahar iar langa el o fetita care nu cred ca avea mai mult de douazeci de ani, bruneta, inalta si cu niste forme bine definite, care ii turna vin rosu. Cred ca vrea sa se distreze si cu ea dar cred ca aceasta este o curva caci nu este speriata. Ma indrept spre ei incet sperand ca nu mi-au simtit prezenta. Lumina era destul de…lipsa. Era doar un bec care atarna deasupra celor doi ca in rest bezna. Era perfect. Merg incet iar cand ajung in spatele scaunului fiind surprinsa ca am fost neobservata scot incet din teaca sabia. Printr-o miscare scurta i-o pun la gat iar acesta scapa paharul care in cateva momente se face cioburi. Tanara scoate un tipat ascurzitor. Enervandu-ma ca nu mai tace ii spun ca daca nu inceteaza o omor si pe ea. Tanara la auzul cuvantului “omor” facu o liniste iar eu rad putin dupa care imi arunc pelerine si ies in fata scaunului. Barbatul se uita la mine si vazandu-I expresia de pe chip, aceea fiind de nedumerit, cine as putea fi, imi scot masca iar acesta casca gura de doi metri. Eu incep sa rad.
-Ce s-a intamplat iubire? Credeai ca vei scapa atat de usor dupa ce ai facut? Draguta, eu sunt un vis frumos dar ma pot transforma in cel mai urat cosmar al tau. Eu iubesc un barbat si nu il voi lasa pentru un betiv ca tine. Deci nu puteam fi un vis frmos pentru tine cid oar pentru el. Mai ai o ultima dorinta?
-Da. Pune acesta lingandu-si buzele.
-Te ascult. Ii spun dand ochii peste cap fiinfu-mi sila sa-I ascult dorinta dar daca tot am zis sa vad si ce doreste in ultima clipa.
-Sa te fut! Spune acesta razand. O sa-ti faca si tie placere.
Cand aud asta ma infurii si cu o singura miscare lama sabiei este acum rosie iar el…el este mort! Fata scoase un tipat scurt iar cand ma uit la ea aceasta incepu sa tremure din toate incheieturile.
-Draguta, cu tine nu am nici o gara, deci o sa te las in viata, dar daca aud ceva tu o sa mori in chinuri mai mari, ok?
Aceasta dadu afirmativ din cap in timp ce eu imi stergeam fata de sangele care ma “picta” pe chip. M-am simtit chiar foarte bine cand l-am omorat dar o sa-mi fie greu sa-i spun lui Sasuke asta. Ma gandesc cum o sa reactioneze. Ies din acel garaj si ma indrept spre motocicleta mea de unde scot din rucsacul luat cu mine o pereche de blugi negri, cizme negre, o bluza mov, o geaca gri, o esarfa mov cu lila si o geanta nearga. Imi arunc costumul in rucsac si ma pun pe motocicleta dupa care pornesc deoarece vreau sa scat de acest loc si sa-l sterg din memoria mea. Merg mai incet prin padure si privesc padurea. Era un peisaj frumos si ma linistea. Intunericul era asa de placut si linistitor. Nimic nu se auzea cu exceptia lupilor. Dupa un timp ma plictisesc de acest peisaj si ma hotarasc sa bag viteza deoarece aceasta padure tine cam doi kilometric si pana ajung in oras se face ziua cu aceasta viteza. Accelerez iar peisajul parca fuge de mine sau eu de el? Nu conta cine fuge de cine, acum eu eram grabita deoarece trebuia sa i-au avionul si sa plec pana in China. Dupa putin timp padurea se rareste si dupa dispare iar coapcii sunt inlocuiti de blocurile gigantice si linistea de mormant este inlocuita de claxoanele masinilor. Nu pare noapte ci zi din cauza luminilor. Japonia este un oras in care mereu este zi. Mergeam repede cand deodata in fata imi apare un semafor care arata rosu. Sa-l i-a dracu! Cine naiba a mai inventat si semaforu? Nu putea sa doarma noaptea si s-a gandit ca ar trebui si dracovenia asta?!? Pun o frana care aproape ma propulsa de pe motocicleta dar ma tin tare.Dupa secole se gandeste si prostia aia sa se faca verde. Pronesc, nici macar asteptand sa fiu claxonata sau alceva. Ajunsa in fata casei opresc motocicleta si o duc in garaj dupa care chem. Un taxi in fata casei. Deodata simt ceva in parul meu cel ravasit de vantul care incepu asa ca imi atintesc privirea spre cer si observ ca a inceput sa ninga. Am inceput sa rad ca si un copil micut care vede pentru prima data zapada. M-am oprit din rasul nebunesc cand am vaxut ca taximetristul ma astepta. M-am urcat in taxi si i-am zis destinatia dupa care batranul a pornit care destinatie.

Lenjeria Sakurei: http://www.firmeproduse.ro/pictures/p090...929698.jpg


Costumul de ninja: http://jp116543405.trustpass.alibaba.com...ck_red.jpg

Hainele cu care era imbracata cand astepta taxi-ul(prima imagine):
http://www.haine-lux.com/haine-deiarna-2010/

#12
Heya prima
O.O Pe bune?? Sakura a omorat un om sau nu am fost eu atenta?? Esti malefica >:)
Descrierea puteai sa o accentuezi, mai ales acel sentiment de razbunare, actiunea nu fuge iar dialogul e ok.
Ma mira faptul ca a fost rapida, dar fata? CRed ca merita si ea o mica mai mare taietura :-"
Iar acum, capitolul este frumos, si incearca sa cenzurezi putin cuvintele, ca nu se stie cine citeste...eu am 18 deci nu e problema ;)
Anuntama de next
Zbye :-h :*
[Imagine: tumblr_liivkm1jeW1qe6oyyo1_500.gif]

#13
Hey mersi ca mi-ai spus si ma bucur sa vad ca incerci sa pui descrierea, mai ai de lucru, dar te vei descurca. Incearca sa te pui si tu in pielea rozaliei si sa simti macar putin. Incearca sa dezvoti un sentiment/ idee in mai multe fraze, sa faci o relatie intre diferite sentimente, sa pui 2 emotii opuse fata in fata si sa le descrii. Te-ai descurcat la dialog, chiar mi-a placut replica rozaliei.
Greseli nu cred ca am vazut, ai mancat cateva virugule. Faza cu costumi ninja e cam trasa de par, dar ma rog..nu ma bag. Mi-a placut momentul ala cand la ucis, uite ca si la el puteai descrie:P.
Cam atat. Succes cu nextu:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#14
heloo
Am citit acest capitol si mi-a placut, nu pot sa cred ca Sakura a omorat pe cineva. Iar ideea din acest capitol mi-a placut, a fost originala. Dar spre ca fata aceea care era cu nemernicul ala sa nu spuna nimic la politie. Dar cred ca o scoate Sasuke daca se intampla asta, dar dupa aceea Sakura ar trebui sa-i povesteasca... de ce l-a ucis. Chiar daca el a murit, aparitia lui sigur a avut un rost, probabil Sasuke o sa afle. Ca tot vb de printul cu parul si ochii de taciune, el cand mai apare prin zona? Iar copilul sper ca o sa fie bine, sa nu-l rapeasca nimeni.
:bye:

#15


Capitolul IV O ruptura....dureroasa?


Sakura:


Vantul sufla cu putere. Mii de fulgi de un alb stralucitor, zburau prin vantul rece al lunii decembrie. "Dansul" fulgilor ma facu sa nu ma mai gandesc la gerul de afara, la frigul ce-mi strabate corpul, ce-mi taie pielea. Ma uitam ca un copilas care abia a descoperit zapada. Priveam peisajul alb care ma linistea caci sincer, chiar aveam nevoie de liniste. Imi era frica. Frica sa nu afle Sasuke ceea ce mi s-a intamplat. Imi era frica ca ma va parasi. Imi era frica de cum va reactiona. Imi era frica de el! Acum cand ma gandesc ca eu sunt a lui Sasuke, ca nu pot spune " nu mai vreau sa stau cu tine" si sa plec unde vreau.... Acum imi dau seama ca eu sunt doar un fulg in bataia vantului si nu ma pot impotrivi lui. Imi este frica de viata, nu de viata mea ci a lui Haruo. Imi este frica de ce s-ar putea intampla. Si desi uneori ma gandesc sa ma omor stiu ca nu pot caci Haruo are nevoie de mine. Sasuke stiu ca a jucat teatru atunci cand a spus ca se va omor daca nu ma intorc la el caci stiu ca daca nu o faceam de buna voie o faceam fortata. Destinul. El este de vina. El este de vina pentru ce se intampla acum, el si tatal meu care nu i-a pasat ca voi ajunge o prostituata sau o curva sau vreo mare doamna. Nu am ajuns nici curva, nici prostituata si nici vreo mare doamna. Am ajuns doar cineva nesemnificativ intr-o lume mare.


***


Macao, China
11:45


Stau in fata usii de la salonul lui Sasuke incercand sa-mi fac curaj sa intru. Imi era frica de ce s-ar putea intampla. Trag aer in piept, ma indepartez incet de usa vrand sa plec dar nu pot sa fug o eternitate de ce va urma asa ca merg inapoi langa usa, cu mana pe clanta rece de metal, invart si intru cu oarecare teama si neincredere. Inchid usa in urma mea si privesc patul, pe Sasuke care se uita pe fereastra. Priveam in geam reflexia chipului brunetului si nu parea una fericita. Inghit in sec si cu masi maunti merg pana langa pat. Ma opresc si il privesc cum sta nemiscat. Inchid ochii si astept o luminita, un beculet aprins. Nu am nici o idee despre ce as putea sa-i spun dar daca stau asa fara sa spun ceva poate va banui ceva, daca nu a facut-o deja. Deschid ochii si vad o mare de intuneric, un intuneric care te atrage si nu te lasa sa-i scapi din vraja, exact ca mirajele desertului. O fata Morgana care te poate ucide doar privindu-te. Incerc sa spun ceva dar nu stiu cu ce sa incep.
-Mergem acasa? intreb in timp ce priveam spre fereastra.
-Acasa?....Acasa... spune acesta parca fiind ticnit sau nestiind ce inseamna "acasa". Stii, Sakura, sta putin si se gandeste, eu vreau, spune dupa care se opreste lasandu-ma cu ochii cat cepele sa-l privesc asteptand sa continue, sa dispari din viata mea si sa-ti iei cu tine si pe Haruo. imi spune acesta foarte calm privind peretele din fata.
-De ce spui asta? il intreb uimita de cele auzite.
-Pentru ca am gasit pe alta si m-am plictisit de tine si inca ceva, imi spune acesta privindu-ma in ochi, sa iti intre bine in cap ca nu te-am iubit si ca ma doare fix in cot de tine si de pramatia aia de copil. Pricepi? Din partea mea poate sa moara atat javra aia cat si tu. Pentru mine ai fost doar o distractie, nimic mai mult!
Intr-un fel ma bucura cele spuse dar ma si intrista. Ma obisnuisem cu el si il iubeam dar decat sa stau cu el din obligatie si de frica mai bine stau singura si poate imi refac viata cu alcineva.
-Bine, vom pleca departe si nu ne vei mai vedea. ii spun calma. Dar te rog sa nu ma mai cauti. ii spun dupa care plec oarecum multumita.



[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara



#16
helooo

Intr-un final a aparut si capitolul, ma si speriam, credeam c-o sa-l inchizi. Cel mai mult mi-a placut dialogul... Sakura ar fi trebuit sa fie putin mai... Poate nu trebuia sa-i arate lui Sasuke, in fata, ca ea se simte libera fara el, poate il doare inima pe sarmanul baiat :)) . Titlul capitolului... " O ruptura....dureroasa? " se potriveste foarte bine cu continutul capitolului. Descrierea a fost buna... mi-a placut inceputul.

:bye:

#17
Buna :]
Deci, insfarsit ai pus capitolul. Si nu ami anuntat, of.
Pai descriere este, imi place, ai facut progrese.
Actiunea nu e grabita, si imi place,
greseki am vazut una, ''pana langa pat'' mai bine ziceai ''merg pana la pat.''
Sasuke a zis ce am citit eu ?O.o nu imi vine sa cred, si Sakura e fericita? o.O nu imi vine sa cred, si ia zis javra lu Haruo?? O.O Tu schiar faci schimbari. Si spre supararea mea, atat capitolul? :99:
:dead: mai omorat. Nu imi vine sa cred, sigur tu ai scris? CRedeam ca vor fi fericiti nu sa se desparta si sasuke sa se duca la alta ca il omor :die:
Sa ma anunti de next
[Imagine: tumblr_liivkm1jeW1qe6oyyo1_500.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.898 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza Sho-Yo 49 28.315 24-07-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Yakuza's boss in love +18 ellamanu 88 116.264 17-06-2011, 11:03 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)