Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Let's Make Some Love

#21
Deci nu ma anunti ... naspa T.T

Pai daca tot trebuie sa am grija sa nu ratez nici un capitol [ ceea ce se v-a intampla pentru ca sunt uituca ... rau :-< ] atunci sa comentez acum ca nu cumva sa uit :]

So descrierea ... cat poate sa imi placa descrierea ta . E minunata in simplitatea ei . Mi se pare cam putina ce-i drept dar cum eu sunt cam obsedata [ nu te lua dupa mine :]] ] as face un capitol numai de descriere .
Naratiunea e superba , vreau sa spun ca te pricepi la asta si o folosesti ca pe un atu' , impletesti bine cele doua moduri de expunere , chiar cred ca ai evoluat in aceasta privinta .
Dialogul este bun si el , ce pot sa zic daca nu ma pricep -.-" , nu e sec sau mult ...
Actiunea ta este superba , imi place surplusul de imprevizibil pe care il adaugi cred ca e printre putinele fic-uri la care nu pot sa ghicesc ce o sa se intample in continuare . E foarte bine gandita atat pozitia personajelor cat si actiunea in sine . Firile personajelor din fic-ul tau sunt foarte asemanatoare cu cele ale personajelor " originale " [ daca pot sa spun asa ] ceea ce e foarte interesant .
Greseli nu am mai vazut pentru ca iar nu am fost atat de atenta ^.^" .

So in principal e totu' bine si frumos ... pacat ca Gaara este personaj negativ ... sper sa fie bine pana la sfarsit :-< .
Pai succes in continuare si multa inspiratie . Eh , eh , eh ... Gambate cu nextul ;;) !.

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#22
Hey:D multumesc pentru pareri:X:*..

Capitolul VII.

Am impresia ca tipul asta nu stie cu cine se pune. Scrie "FRAIERA" pe fruntea mea iar eu nu stiu? Am asteptat ca informatia sa fie procesata de creierasul meu, incercand in acelasi timp sa ma calmez. Simt ca iau foc iar daca il prind pe Gaara pe langa mine, cu siguranta este un om mort.
- Judecand dupa reactia ta, nu prea stiai despre ce e vorba. L-am privit pe Sasuke absenta, mai degraba am privit prin el decat la fata lui angelica si am oftat zgomotos. M-am asezat pe pat langa el si am facut ceva foarte neasteptat chiar si pentru mine. Am simtit nevoia sa-mi pun capul pe umarul cuiva iar pentru ca el era prin preajma ce era sa fac? Spre suprinderea mea, nu s-a retras dar nici nu a zis nimic. Am stat asa cateva minute si am savurat momentul. A fost o clipa in care chiar nu mi-a pasat de nimic. Pentru mine timpul s-a oprit in loc iar ceea ce conta cu adevarat eram doar eu si umarul lui Sasuke. O clipa de liniste.. atat mi-am dorit si...
- Poftim?! Am privit ceasul de pe birou ce indica ora 09:52. M-am sculat ca o nebuna si am inceput sa ma isterizez plimbandu-ma de colo-colo, in timp ce Sasuke statea foarte calm si ma privea cum alerg ca o zaluda si-mi caut hainele. Aproape ca-mi venea sa-i dau un pumn in cap pentru tot calmul lui.
- Esti dragut sa-mi spui unde mi-ai pus hainele? Trebuia sa fiu la servici de jumatate de ora si multumita tie o sa fiu data afara. S-a uitat la mine confuz si mi-a zambit strengareste.
- Hainele tale se afla in masina de spalat. Esti libera sa le iei rapanoase asa cum sunt. S-a intins pe pat inchizandu-si ochii superbi si negri.
- Hei hei, nu te culca.. eu ce ma fac? M-am repezit spre el pentru a-l trezi dar cand am intins mana, Sasuke mi-a prins-o si ne-am intors in asa fel incat el se afla deasupra mea iar eu de-abia respiram de emotie sub el. M-am emotionat fara rost si am cautat sa-i evit privirea. E prea ciudat tot ce se intampla. Practic acum primesc atentia celul mai frumos si mai grozav baiat din scoala. Fetele ar face crima de om daca ar afla asta... Doar ca, este prea repede. Stiu ca mi-am dorit putina actiune in viata mea plictisitoare dar acum, am impresia ca primesc prea multa deodata. Cum sa ma apar in fata lui? Sunt doar o pustoaica, nu stiu nimic. Vreau.. adica, o vreau... pe mama. Ea ar sti ce sa-mi spuna. O vreau pe mama mea din tinerete... de ce imi este dor de ea? E mai rea decat un dracusor din strafundurile iadului si mi-a facut viata un calvar.. Si totusi de ce? Am simtit cum ma inteapa ochii, lacrimile dandu-mi de gol sentimentele.
- De ce plangi? M-am oprit din smiorcait instantaneu cand i-am auzit vocea. A fost cel mai calm sunet cate am auzit. Am simtit afectiune si dragoste, am simtit ca ii pasa de ... mine.
- Trebuie sa ajung la cafenea. Ma vor da afara.. Nu voi mai putea sa ma intretin daca imi pierd slujba asta. Am incercat sa-mi controlez vocea pitigaiata dar nu prea mi-a iesit.
- Te intretii singura? Unde iti sunt parintii?
- Este o poveste lunga, te vei plictisi si tu si eu. Vreau doar niste haine de schimb.
Nu a reactionat asa cum as fi vrut. M-a privit o secunda si m-a sarutat pe frunte. Nu am avut timp sa reactionez nici eu, am ramas... socata.
- Trezeste-te din visare si misca sus. Mira iti va imprumuta ea niste haine. Du-te si intreab-o.
- Cine este Mira? am intrebat cu obrajii in flacari, incercand sa ma ridic. Simt ca voi exploda..
- Prietena mea. Ma mai ajuta din cand in cand la curatenie. Traiesc singur asa ca..
Ha? Glumesti cu mine sau ce? Perversul asta are prietena? Probabil nici nu stie ce-ti poate capul ala frumos al tau. Golan nesuferit... m-a sarutat pe frunte si am crezut..
- Nu stiam sa ai o prietena, am zis privind in alta parte. De ce oare ma deranjeaza asta? Si...
- Prietena ta este in casa acum? Daca ne-ar fi vazut? Nesimtitule, n-ai pic de respect? Si o mai pui sa-ti faca si treaba in locul tau.
- Am facut noi ceva urat? Mi-a facut cu ochiul. Nici nu m-am atins de tine, dulceata.
- Tot ai prietena. Cum de-ti permiti lucruri de-astea? E urat..
- Tu nu ai prieten?
- Nu. Probabil am raspuns prea repede. Adica, ceea ce vreau sa spun... e doar.. Ce naiba vreau sa spun? Nu te mai balbai atat.
- Am inteles. Esti virgina.
- Fii serios si tu, macar o data. Sunt fata, ce naiba. Vorbesti despre lucrurile astea fara nici o jena? Chiar ma rusinez cand vine vorba de sex si alte chestii. M-i se pare ceva intim, iar el distruge tot.
- Fetit-o ai saptesprezece ani acus. Candva tot o vei face. Macar esentialul sa-l stii si tu. A inceput sa rada de mine si m-am simtit ca un copil mic si prostut.
- Cel putin eu nu ma culc cu toti care imi ies in cale. Stiu despre reputatia ta si m-i se pare scarbos.
- Iesi afara din camera. Vreau sa ma schimb si mai taci din gura.
- Nu vreau sa ies.
- Ok, n-am nimic impotriva. A inceput sa-si dea jos tricoul expunandu-si din nou pieptul sculptat si s-a imbracat cu o camasa. Cea de la uniforma mai exact. Si-a desfacut si cureaua de la pantaloni, toate in timp ce ma privea pe mine sugestiv. Prostul.. Intr-o secunda a ramas in boxeri in fata mea, expunandu-si desigur si fundul cel sexy, in timp ce-si cauta o pereche de blugi. Tontul asta e criminal. Dupa vreo zece minute de mosmodit, a terminat si el iar eu am putut rasufla usurata. Spectacolul s-a terminat.
- Stiu ca sunt mult prea sexy pentru tine, totusi inchide gura. Salivezi si nu-i bine. A ras usor iar eu mi-am luat foc din nou.
- Traiesti pentru a ma enerva? Termina, data viitoare te pocnesc. Asa cum tie nu-ti place tupeul meu, nici mie nu-mi place al tau. Pumni in cap imi vine sa-ti dau de fiecare data cand deschizi gura.
- Cand deschid eu gura esti prea absorbita de vorbele mele.. asa ca nu mai face pe inabordabila. Se vede de la o posta ca-ti place de mine.
- Prefer sa fiu mancata de lupi, decat sarutata de tine.
- Ce discutie interesanta aveti aici.. sa-mi iau un scaun si ceva popcorn? Ne-am intors amandoi pentru a vedea o bruneta superba cu ochii caprui si foarte draguta, cum ii sare in brate lui Sasuke si il saruta cu foc.
M-am simtit in plus, asa ca am parasit incaperea. Am asteptat in bucatarie cateva minute, apoi am vazut-o pe Mira venind spre mine cu un brat de haine in mana.
- Poti alege orice doresti. Esti slabuta asa ca iti vor veni toate. Mi-a zambit si m-am simtit chiar bine. Pare o fata de treaba. I-am multumit si am plecat in baie sa ma imbrac. La plecare i-am multumit si lui Sasuke cu jumatate de gura, dar nu i-am mai asteptat vreun raspuns si am iesit. Sigur voi fi data afara.. si e numai vina lui.
[Imagine: Pureloid.jpg][Imagine: db90645.png]

#23
A trecut ceva timp de cand nu ai postat, ma bucur ca ai pus acum capitolul, am o dispozitie extrem de buna.. :]
Desigur ca nu am sa mai detaliez asa de mult critica, pentru ca nu necesiti asa de multa. Dar pe aici pe acolo, tot trebuie sa te mai corectezi si tu cu cate ceva. ;))
-------
In primul rand imi place cum descrii,d r e prea putina actiune, prea putine intamplari, incearca si tu sa combini mai multe idei deodata. Daca incerci sa ne ti in suspans sa sti ca iti merge, dar ar mai encesita putina descriere pe alocuri. Pentru ca in anumite parti, Sakura cu toate ca se simte stresata, imbujorata, emotionata, furioasa.. eu una nu ma simt ca si ea, nu ma cuprinde si pe mine starea ei. da este adevarat citesc cu pofta ficul tau, dar cu toate acestea incearca sa amplifici mai mult trairile interioare pe care le dezvolta rozalia. :-)
Si eu care ziceam ca nu dezvolt critica, dar se pare ca o voi face pana la urma.. :))
Actiunea nu este grabita, parcurgi bine.
Acum sa spun ceva si legat de personaje:
Pai Sakura este chiar bine conturata in povestea ta, ai reusit sa ii creezi o personalitate buna si stabila. Imi place cel mai mult la ea faptul ca nu se lasa usor in bratele oricui si este sigura pe faptele ei. ; )
Sasuke, pai el aici e cel ami sigur pe farmecului, imi place cum vorbeste si cum reuseste sa-i inchida gura rozaliei, bine ca si invers. XD
Si de restul ce sa mai spun, sunt si ei prezenti si joaca bine rolul. <3
-------
Cam atat momentan, greseli nu am vazut, totul a fost impecabil, tine-o tot asa.
Succes in continuare. >:D<
Rusk` a fost aici ! :3

#24
super next il ador si ce golan e sasuke mira e o fata de treaba si sper ca sakura sa nu fie data afara sau daca va fi sasuke va trebuii sa aibe grija de ea :"> imi place si imi cer scuze daca acest com e mic dar sincer no coment e prea misto :* deci spor la scris si iti raman in continoare cititor fidel verisoara :))
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#25
Ma bucur mult ca ai pus capitolul, e atat de frumos :X Doar ca nu stiu de care imi e mai "scarba" : Sasuke sau Gaara? :-? Hmm, grea intrebare.
Asa cum a spus si • Rusk`Key •, mi-ar fi placut sa fie mai multa actiune in capitol, sau am citit eu prea multe ficuri in seara asta?? :))

Ok, hai sa trecem la continutul ficului:
Te mentii excelent la capitolul naratiune, este superba de frumoasa [scuzati expresia ciudata :))] Descrierea, mie, personal mi-ar fi placut putin mai mult. De exemplu, ai putea sa mai descrii putin sentimentele Sakurei in anumite parti. Dar merge foarte bine si asa. Imi place dialogul, care nicaieri nu a fost sec, iar greseli de tastare nu am vazut, dar nici maca nu mi-a pasat de greseli cat m-a interesat continutul.

Imi cer scuze ca a durat asa de mult sa comentez capitolul, dar, eh, mess`ul asta, stii cum e :)) Mult succes la scris si sper sa nu il faci gigolo si pe Sasuke. Bye >:D<
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#26
:* Scuze pentru intarziere.. am fost plecata din oras. Acum urmatorul capitol. L-am facut putin pe fuga. Sper ca e bun de ceva. Spor la citit:D

Capitolul VIII.

Mai repede, mergi mai repede. Daca ma dau afara sunt un om mort. Nu voi mai avea nici un ban... voi ajunge pe strazi fara un sfant in buzunar. Nici nu stiu ce sa le spun.. Buna sefa, stii? Aseara am mers intr-un club si de beat ce era, un tip a incercat sa ma violeze. Din fericire nu mi-a facut nimic, doar mi-am luat cateva capuri de perete dar din pacate am ajuns in casa perversului de Sasuke Uchiha, cel mai frumos baiat din scoala. M-a sechestrat asa mult la el acasa, incat nu am avut timp sa ajung la servici. Va rog sa nu ma dati afara, promit ca nu se va mai repeta. Va rog dulce ca o savarina si cu ciresica in varf. Sa flutur si din gene putin? Poate merge... Grozava povestea mea, dar oare un copil de sase ani ar crede-o?
Am traversat strada, asigurandu-ma ca nu ma calca nici o masina desi ma tenta sa incerc si asta, doar pentru a-mi pastra slujba. Cladirea in care lucrez este micuta dar foarte aglomerata. Lucreaza zece fete si doar doi baieti. Desi as fi putut sa schimb tura mea cu altcineva, n-am facut-o... Iar acum regret asta. Am ajuns in fata cafenelei "The Sweet Life", toata numai roz si alb. Acestea sunt culorile noastre. Chiar si uniforma e formata din tricoul alb si pantalonasii trei sferturi roz. N-am intrat prin fata ci m-am dus prin spate la vestiar, m-am schimbat si cand m-am asigurat ca vine sefa dupa mine.. am iesit din toaleta fetelor.
- Sakura, unde ai fost? Iar ai intarziat si.. Ce s-a intamplat cu tine? Sefa s-a repezit sa ma prinda cand am dat semne ca voi lesina. Daca ati fi fost de fata in timp de dadeam spectacolul asta ati fi zis ca sunt o actrita de la Hollywood de cinci stele. In baie, m-am pudrat in asa fel incat acum paream un zombi in moarte clinica, parul m-i l-am udat si paream asa de transpirata incat ati fi zis ca tocmai am terminat cu durerile facerii si i-am explicat ca sunt venita la servici de la prima ora si de atunci stau inchisa in baie.
- Of mai fata, daca ai vazut ca ti-e rau, de ce n-ai ramas acasa? Nici nu poti lucra in starea asta. Schimba-te si pleaca.
- Da' nu ma dati afara nu?
- Nu inca. Daca maine nu esti fresh la munca, o sa discutam noi..
M-a ajutat sa ma duc pana la vestiar si a plecat. M-am schimbat din nou si am iesit si eu, dar nu inainte de a-mi saluta colegii. M-am felicitat singura pentru reusita mea, chiar mi-am luat o savarina la pachet si am iesit.
Ca ziua sa fie si mai stupida, cu cine credeti ca ma intalnesc pe drum?
- Rozalia mea scumpica.. cam matinala astazi.
- Si tu esti la fel de patetic banuiesc. Am trecut pe langa Gaara dar n-am facut nici doi pasi ca m-a oprit. Incep sa ma cam satur de chestiile astea.
- Stiu ca nu esti la fel ca celelalte fete, dar de ce nu ma suporti draguta? Nici nu m-am atins de tine desi.. n-ar fi o idee rea. Din nou avea ranjetul ala de alcoolist care ma scoate din pepeni intotdeauna.
- Iti spun cu frumosul. Da-mi drumul la mana si pleaca. Este ultima data cand te avertizez. L-am fixat cu privirea si am folosit cea mai nervoasa fata pe care o stiu.. si tot n-a mers.
M-a imbratisat. M-a strans atat de tare ca abia mai respiram.
- Poti sa spui ce vrei tu, dar esti in capul listei mele. Tot voi reusi sa ma culc cu tine. M-a sarutat pe gat si m-i s-a facut greata. Chiar mai aveam putin si incepeam sa plang.
- Deja ai spus la tot liceul asta. Imi spui si mie ce-ai obtinut? Doar faptul ca te urasc mai tare ca niciodata. Daca intr-adevar ai fi vrut ceva cu mine, mi-ai fi cerut o intalnire ca un baiat normal. Si poate n-as fi refuzat. Chiar esti atat de snob si faci totul asa cum vrei? Lumea din jurul tau poate te-ar aprecia mai mult daca ai termina cu fazele tale prostesti.
Pentru o clipa l-am vazut cum ezita. Privirea nu i-a mai fost atat de sigura.. Doar mi-a dat drumul si m-a privit. Ceea ce m-a impresionat mai mult, a fost felul in care a facut-o. Nu ca de obicei.. cand te dezbraca din priviri. Cumva melancolic, de parca ar medita la ideea aceasta. Din nou a facut ceva neasteptat. M-a sarutat pe frunte scurt si apasat si a plecat mai departe. Ok, doar eu am impresia ca baiatul asta este un ciudat si jumatate? Cred ca o iau razna si eu.. Gandurile mi-au fost intrerupte de soneria telefonului: un mesaj de la.. Gaara? "Maine ne intalnim in parcul cu porumbei la ora 14:30. Sa nu intarzii."
- Tu esti cretin sau doar te prefaci?
Oups, am cam tipat un pic. Mi-am simtit obrajii cum iau foc si mi-a fost si mai rusine cand l-am auzit pe mosul din dreapta mea:
- Tinerii din ziua de azi, nu mai au nici un respect. Cu toate astea m-am simtit amuzata de tot ce se intampla. Gaara chiar crede ca as iesi cu el? Si cand naiba a avut timp sa scrie mesajul? Abia a plecat. Ce-s cu schimbarile astea bruste?
Cu siguranta este o zi ciudata.
Mi-am continuat plimbarea dar pana la urma tot la Hinata am ajuns. Mi-am petrecut toata ziua la ea, jucandu-ma cu pisica si vorbind ca intre fete. Singurul lucru pe care nu i l-am destainuit a fost intamplarea cu Gaara. Asta.. o tin doar pentru mine.
Urmatoarea zi am luat micul-dejun si am iesit la cumparaturi cu Hinata. Seara trecuta am ramas la ea asa ca astazi ea va veni la mine. Deoarece tocmai mi-am primit alocatia, voi face aprovizionarea in casa. Nu va speriati, nu mama mi-a dat alocatia. Cand eram mai mica, incepusem sa-mi dau seama cum merg lucrurile si vazand ca mama nu-mi da nici macar putinul meu, mi-am pus alocatia pe card cu ajutorul vecinei mele. Intotdeauna ii voi fi recunoscatoare pentru tot. Din pacate ea nu mai locuieste aici. E plecata in tarile calde alaturi de copiii ei. Grozava viata.. Cat despre mama, va vine sau nu sa credeti mai am momente cand ma intreb pe unde umbla, daca mai traieste, etc. Incerc sa evit momentele astea.
- Esti ocupata astazi? Intrebarea Hinatei m-a luat pe nepregatite putin.
- Nu, de ce? N-am dat mare importanta..
- Poate mergem la porumbei pe la 14:30.. e frumos afara.
M-am inecat cu guma pe care o molfaiam de jumatate de ora.. Cum de s-a nimerit acelasi loc si aceeasi ora? Faceti complot impotriva mea teroristi nazisti ce sunteti voi..
- Poate. Atat am spus si eu. Am incercat sa schimb subiectul.
...
Ora 14:10.
- Sakura, hai sa mergem. Ma plictisesc in casa.. de ce nu vrei sa mergem?
- Doamne mai fata, imbraca-te odata. Mi-ai scos peri albi de doua ore. Hai la porumbei si daca nu stam la porumbei jumatate de zi, o sa-ti bag porumbeii aia pe gat iar noptile numai porumbei vei visa. Am spus toate astea dintr-o suflare. Credeam ca am intrecut masura, dar Hinata m-a pupat pe obraz si a pornit in pasi de dans in camera sa se schimbe.
Of Doamne.
La ora stabilia eram deja in parc. Vreo cinsprezece minute, am stat cu ochii-n patru dupa Gaara. Ma speria faptul ca el ar putea ajunge in orice moment iar Hinata ar afla tot.. Spre usurarea mea, nu a ajuns nimeni. La nici jumatate de secunda dupa ce m-am bucurat, cine credeti ca apare?
Mira si Sasuke pe o parte iar Gaara pe cealalte parte. Dumnezeule, si ziua asta este tot un cosmar. Pentru ca fiecare se indrepta spre noi.
[Imagine: Pureloid.jpg][Imagine: db90645.png]

#27
super next scumpa si bineinteles ca e bun la ceva e genial terorista nazista ce esti :)) imi place la nebuie si vreau sa vad ce se intampla intre gaara si sakura :"> si poate sasuke o lasa balta pe mira si nu e gaara si sakura ci sasusaku si chiar asa ce cuplu va fii? poi sper sa aflu curand si astept next
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#28
Hey,hey,hey!Cmf?Eu bine...dar nu-i important ce pot zice este un singur cuvant GRAZAV sau poate inca unu SUPER fic-ul.Ce pot zice?Doar sa pui next ca ma supar...A si inca o data ai talent a da si ce incitant!!!gaara cu sakura sau sasuke cu sakura...eu as vrea sasusaku ii iubesc adica iubesc fic-urile cu ei...eee :lol: poate vor fi cuplu sau nu mai bine se casatoresc vor avea copii si vor trai fericiti pana la batraneti =)) off...am luat-o razna sa spunem ca sunt "dependenta" de fic si grabeste vreau continuarea mai pus in suspans :-ss[posturi unite]
Off...am uitat un detaliu foarte important pentru mine.Daca ai putea sa ma anunti cand pui NEXT. [-o< :pls: E foarte incitant 8-> ....:pls: :pls: :pls: :pls: :pls:
R

#29
Sincer cu toate ca ai repetat acel cuvant "prumbei"... iti spun a iesit super si am ras la ea. Mai ales cu faza de nazisti.. XD
Oricum iti spun ai cam grabit ritmul, descrierea e prea putina si cam seaca.. ai propoziti prea scurte si nu foarte dezvoltate, indeajuns incat sa ne tina captivi pana la momentul oportun cand se lasa cu dinamism si vin aia la fete.

Chiar ma intreb ce are sa se aleaga de saraca Sakura ? :-?
Iar Gaara asta, ma jur e prea de tot, si-a iesit de tot din caracter, oricum e mult mai funny. :))
Ma face sa rad mereu, imi place cum scrii sa sti, esti amuzanta in felul asta, iar ficul iese de nota 10+.
Chiar daca ai greseli mai maricele putin asa.. tot a iesit bine, insa sa ai grije sa ti le corectezi.

Scuze nu prea am multe de spus momentan, caci acum am multe de facut si ma gandesc sa pun nextul la noul meu fic naruto: "Senzatii*Ritmice". Sorry, sorry my dear sweet pie.

#30
Hello ! Felicitari pentru fic este grozav !

Inspirat titlul, ideea este originala, imi place ca mereu vii cu ceva nou, actiunea nu este niciodata in picaj, are un fir liniar foarte bui pe care il urmezi bine, uneori ai pasaje in care grabesti lucrurile. Descrierea creioneaza caracterul personajelor, poate ca ar trebuii sa descrii mai mult locurile unde se petrece actiunea, fara sa dai detalii plictisitoare. Naratiunea este buna , imi place cum relatezi, numai ca unoeri iti mai scapa. Ai grija la timp si la persoana la care relatezi actiunea.
Dialogul, ar trebuii si el sa accentueze portretul fizic si moral al personajelor, dar ai unele fraze seci. Incearca sa dai detalii despre ceea ce fac ei in momentul actiunii.
Si la precizarea sentimentelor, ai putea pune mai mult accent pe ele.

Imi place foarte mult stilul tau, dar orice poate fi imbunatatit. Ceea ce apreciez este faptul ca nu se intampla totul din primele capitole, cum s`ar zice condimentezi totul cu sare si piper. Inca nu imi dau seama care va fi cuplul, principal, desi banuiesc. Hm, debea astept urmatorul capitol.

Multa inspiratie in continuare :X !
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥
Like the sun, like the sun, like the rain down on me ! ♥



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 11.443 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)