Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Let's Make Some Love

#11
suuper fick il ador imi place mult comportamentul sakurei :) si cum spunea si kt.kat sper sa nu o ia pe urma mamei ei ca nu-mi place dar sa nu exageram poate fi doar o seara in club cu prietenii si nimik mai mult (sper) deci draga te rog sa pui cat de repede nextul pentru ca astept cu nerabdare seara aia in club ....sau nu ...nici eu nu stiu dar ter rog ..next ..ja ne :-h
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#12
Capitolul V.

Cu ce sa ma imbrac? Cu ce sa ma imbrac?.. Of.. mor cand vine vorba de haine. Ce mare treaba.. arunci ceva pe tine si gata.. Dupa cincisprezece minute de cautare, am ales un top rosu si o pereche de blugi putin taiati, tocuri si accesorii potrivite. Tot din banii mei le-am luat si pe-astea. Parul l-am facut cu ondulatorul la Hinata si l-am prins cu o agrafa pentru a nu-mi intra in ochi. M-ar deranja in timpul dansului.
Cand am fost si noi gata in sfarsit, ne-am intalnit cu restul grupului in centru si am plecat spre club. Toti eram impopotonati cat mai diferit, in toate culorile curcubeului si cu siguranta eram in centrul atentiei.. Pana la urma am fost mai multi decat credeam, in numar de paisprezece. Jumatate de clasa avea de chef de distractie.. si am avut si noroc deoarece maine e sambata. Cu toate ca am de lucru la cafenea.. cum as putea sa ratez putina distractie? Pentru ea iti faci mereu timp.
Cand am intrat, ne-am gasit si noi o masa.. au comandat baietii ceva bautura iar fetele sucuri, cocktailuri si mai stiu eu ce.. N-am avut timp sa-mi beau paharul caci imediat m-am apucat de dansat. Era full inauntru si desi stateam ca sardinele, muzica era super.. Simteam nevoia sa ma dezlantui.. Ha ha ha, ce m-am mai dezlantuit. Din greseala am calcat cativa oameni pe picior, iar cand am vrut sa-i fac semn lui Naruto sa vina langa mine, am pocnit o tipa in cap. Prietenul ei mai avea putin si lua foc. Hei.. eu m-am scuzat.
...
La un moment dat m-am uitat la ceasul ce indica ora 12:04. Ce repede trece timpul cand te distrezi.. Atentia mi-a fost distrasa insa de persoana din spatele meu, care s-a apropiat exagerat de mult de urechea mea.
- Papusa, nu ai vrea sa dansezi? M-am intors la baiatul cu pricina, studiindu-l din cap pana in picioare. Arata foare bine, pe bune. Tot numai pectorali si patratele.. ahh. Privelistea este minunata, camasa cea alba si desfacuta total permitandu-mi sa-l admir in voie.. Mi-am trecut privirea de la corp la fata. Saten cu ochii verzi. Dragut baiatu'.. cercelul din ureche accentuandu-i imaginea de bad boy.
M-a luat de mana si am dansat pe o melodie lenta. M-a prins de talie apropiindu-ma de el mai tare, iar eu mi-am lasat capul pe umarul sau. Nu faceam decat sa dansam..
- Cum te numesti, draguta? Are o voce asa placuta.. seamana cu a lui Sas.. Nu! Nu! Nu! Refuz sa fac o astfel de comparatie..
- Sakura, tu? L-am privit in ochii verzi asemeni smaraldului si i-am studiat trasaturile fetei.. Seamana asa de bine cu el..
- Shinsuke.. spunandu-si numele s-a apropiat mai mult de buzele mele. Stiam ce avea sa urmeze.. dar l-am respins. Asa mult tupeu strica.
- Daca asta ai dorit de la bun inceput, nu trebuia decat sa ceri. Te-as fi refuzat din prima.. M-am desprins din bratele sale si l-am lasat balta. Accept schimbarea, dar asta nu inseamna ca ma cobor atat de jos. M-am apropiat de restul grupului si m-am asezat langa ei.. Doar o secunda mi-a trebuit.. pentru a-mi da seama ca eu cam sunt in plus. Fiecare fata statea langa un baiat discutand ori sarutandu-se.. Am decis ca am nevoie la baie.
Mi-am facut loc prin multime, incercand sa gasesc toaleta. Am ajuns intr-o incapere roz, toata camera mirosind a lavanda. Mi-am refacut putin machiajul si am privit din nou ceasul..hotarand ca este timpul sa plec. Maine nu aveam cum sa rezist la servici..
M-am intors la colegi si mi-am anuntat plecarea. Hinata a vrut sa plece si ea..
- Nu fi fraiera. Cand am mers la baie te-am vazut in colt cu Naruto. Nu sunt oarba.. stai si distreaza-te. Voi lua un taxi si gata. Nu vreau sa-ti distrugi seara.. stiu ca vrei sa fii cu el. I-am facut din ochi si i-am respins orice obiectie. Mi-am luat micuta poseta in care aveam un telefon, cheile si niste bani.. si am plecat.
In timp ce coboram scarile.. chiar la iesire m-am simtit ca lovita de tren. Individul care m-a trantit cu capul de perete era chiar satenul de mai devreme. M-a strans puternic de gat si lipindu-ma de perete a inceput sa-mi sarute violent sanii, o portiune din gat, obrajii si tot ce intalnea in cale. M-i s-a facut imediat greata si cu ultima suflare m-am smucit din stransoare cu gandul sa fug. Proasta miscare. Mi-a dat o palma peste fata si mi-am pierdut echilibrul cazand pe jos. Nu-mi venea sa cred cat de patetica si lipsita de aparare pot fi. Putea face galuste din mine si nimeni nu mi-ar fi auzit strigatele.. muzica era prea puternica..
- Te-ai pus cu cine nu trebuia papusa..In zilele noastre, tupeul de mai devreme te costa. Pe tine te va costa mai scump pentru ca-mi esti simpatica.. L-am vazut cum isi ridica pumnul si am asteptat lovitura. Nu aveam cum sa castig in fata unei gorile ca el asa ca nici nu am mai incercat.. doar am inchis ochii, asteptand.. Totusi, lovitura n-a mai venit.
Mi-am deschis pleoapele si l-am vazut pe Sasuke cu o sticla sparta in mana iar pe Shinsuke intins pe jos. Cu siguranta avea capul spart.. Sangele a inceput sa-si faca aparitia iar mie m-i s-a intors stomacul pe dos.. Banuiesc ca inca nu am scapat de fobia aceasta. Am capatat-o cand eram mica, tot din cauza mamei...Vocea sa clara si melodioasa m-a trezit din visare.
- Haruno Sakura.. tocmai tu? L-am privit pe brunet si am inghetat. Avea o privire care-mi spunea ca e nervos rau.. M-a privit din toate unghiurile si ii vedeam fruntea incretindu-se tot mai mult.. de nervi probabil.
- Sasuke.. eu..
- Taci. M-a ajutat sa ma ridic de jos.. mai degraba m-a luat de-o aripa atat de violent incat am scancit putin.. dar n-am putut sa ma tin pe picioare. Capul statea sa-mi explodeze si mi-am pierdut stabilitatea.
- Esti o proasta.. atat mi-a zis inainte sa-mi pierd si constiinta. Nu stiu ce s-a intamplat dupa..
[Imagine: Pureloid.jpg][Imagine: db90645.png]

#13
Da, ce dulce e Sasuke asta. Ce complimente i-a atribuit lui Sakura dupa ce a salvat-o.. :)) mare gentleman este. =))

A fost scurt si crap aici deja, vreau sa aflu ce se va intampla, de data asta ai reusit sa ma pui pe jar.. :)) pentru ca te-ai oprit la momentul culminant, sa spunem.
Mi-a placut cum ai descris, dar mai mergea totusi.
Trebuia sa ii descrii sentimentele rozaliei, mai ales in ultimele clipe, cand a fost atacata de tampitul ala. >.<
Ti-am spus tu trebuie sa te axezi destul de mult pe descrierea sentimentellor, fiindca judecand dupa titlu si tema, e un amalgam intreg de trairi, ganduri, zbucium sufletesc aici.
Sper ca pe viitor sa incerci sa descrii mai multe sentimente, cat si locul inconjurator, caci nu prea ai descris nici acel aspect.

Te salveaza adrenalina ce a predominat capitolul, cat si actiunea, au fost bine plasate, nimic grabit. Totul l-ai judecat cu cap si a iesit foarte bine, greseli de tastare sau de exprimare, nu am vazut sub nici o forma. ;;) Bravo !
Pai cam atat cred.. :-? astept nextul cu nerabdare. Ceau ! :3

#14
Buna... scuze ca nu ti'am lasat mai devreme comm dar zupu nu ma lasat:(. Deci mi'a soptit o pasarica ca ai vrea sa renunti la fic. Sa nu faci o asemenea protie caci mie una imi plashe foarte mult. Descriere ai, actiune ai si nu este fugarita de cel cu cornite si cu o furculita in mana, dialogul nu este sec... Ideea mi se pare originala si destul de interesanta, titlul atrage, pai... nu mai am ce zice. Doar te rog sa ma anunti cand pui continuarea si poate nu o pui ca mor...
Spor la scris si multa inspiratie!

#15
Buna, am venit si eu pe aici. Pai sincer imi place ce vad. Adica ai un fic promitator. Inceputu e ok si ai mister, adica nu dezvalui fericitu cuplu, sper sa fie.. descriere ai si chiar frumoasa, nu am ce spune. La greseli nu am vazut, iti zic sa ai grija la semnele de punctuatie. Actiunea nu mi se pare fugarita. Personajele: au un contur personalizat, e facut dupa placut tau. Saraca Sakura...prin ce a trecut si acu si maicasa..Doamne, ce dur. Sincer, acea schimbare nu cred ca o sa o ajute prea mult, o sa o incurce. Reusesti sa ne surprinzi mereu, eu una nu ma asteptam ca maicasa sa o ii zica sa plece si rozalia sa nu incerce o sinucidere:)) sunt foarte curioasa sa vad cum evolueaza lucrurile.
Astept next si te rog sa ma anunti. Spor la scris si bye>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#16
Mda , se pare ca am revenit ... :]

Ultimele doua capitole , pe care eu nu le-am comentat , se pare ca au schimbat total cursul actiunii . Imi place mult firea rebela a Sakurei pentru ca toti avem porniri din astea cateodata si cum ea devenise adulta mult prea devreme am inteles-o perfect .
Cat despre ultimul capitol , wow. Ce descriere si ce naratiune . Te descurci de minune la cele doua si cum eu sunt fana inraita a descrierii pot sa spun ca ai un fic pe gustul meu .
Dialogul este foarte dragut unde apare , stii foarte bine sa tranzmiti detalii despre un personaj prin dialog , cateodata subtile pe care , din cauza oboselii sau grabei , nu le vad .
Parca sa spun ca ai vre-o doua greseli de tastare dar unde sunt nu mai stiu .
Actiunea este formidabila , cu suspansul de riguare si mereu imprevizibila .
Ceva ce am observat si cam strica estetica : pui mereu " .. " cand vrei sa lasi suspans sau sa exprimi din gandurile Sakurei . In primul rand semnul ortografic " .. " nu exista ci doar " ... " si in al doilea rand e in exces si arata rau . Cumva cumva sa reduci din el si sa il controlezi . Eu personal il folosesc dar in cantitati limitate . Ramane la alegerea ta ce vei face .

Pai ce pot sa iti spun succes in continuare si daca vrei anunta-ma cand pui next . Bye , bye ! (>^.^)>

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#17
Buna, multumesc pentru comm-uri.:*:X

Capitolul VI.

Mi-am jurat ca ma voi schimba iar eu am facut-o in cel mai patetic mod. Oare de ce nu ma simt mai bine? Am vrut doar sa ma distrez si sa scap de griji, macar o noapte. Multumita maimutei de aseara, am facut o mare branza. M-am distrat asa de tare incat am impresia ca am fost izbita de toti peretii iar dupa am fost calcata de tren. Probabil ma mint singura, viata aceasta nu-i de mine. Compozitia mea genetica nu poate trai fara calcule exacte.. sunt un om prea constiincios pentru o viata zbuciumata si plina de pericole, caci trebuie sa recunosc mi-a fost putin frica aseara. Individul m-ar fi putut viola si nimeni nu mi-ar fi auzit strigatele. Daca nu ar fi aparut el...
Mi-am deschis ochii incercand sa ma ridic in sezut. Aa... unde sunt? Privesc incaperea in care ma aflu, dar nu-mi pare cunoscuta. Este o camera foarte mare vopsita in albastru inchis, are un pat in centru iar eu ma aflu in el, doua noptiere de o parte si de-alta, un birou si o biblioteca imensa plina cu carti. Cine locuieste aici?
- Eu locuiesc aici. Am tresarit cand i-am auzit vocea si m-am intors pentru a-l vedea sprijinit de tocul usii, atat de indiferent si rece incat mi-a inghetat sangele in vene. Mi-am simtit inima cum o ia la galop iar fata m-i se inroseste, deoarece Sasuke era la bustul gol. Ah, ce bine arata. Tot numai pectorali...
- Macar ai bunul-simt si pune ceva pe tine, am zis intorcandu-mi capul. Simteam ca o sa sar pe el daca il mai privesc mult.
- N-ai mai vazut un baiat dezbracat? Macar am pantalonii pe mine, pustoaic-o. A inceput sa rada iar eu am ramas cu gura cascata. De cand a invatat el sa faca asta? Ai mai multe sanse sa inveti un hamster...
A pasit in camera indreptandu-se spre sifonier. Si-a ales un tricou si s-a imbracat privindu-ma suspicios.
- Multumita? a intrebat venind spre mine. M-am speriat putin deoarece se apropia prea mult iar eu nu stiam ce sa fac. Ma privea insistent si avea efect. In maxim cinci minute, pun pariu ca voi deveni un jeleu. O leguma cu care va face ce v-a dori. Mi-am inchis ochii si am asteptat. Nu m-a sarutat, nu m-a batut, nu s-a culcat cu mine. Mi-a dat parul la o parte, pentru a-mi vedea obrazul. Visez cam mult in ultima vreme.
- Inca este putin vanat, mi-a zis inspectandu-mi fata. M-am simtit penibil sa fiu privita de el atat de mult si m-am indepartat. Imi vine sa-mi dau pumni in cap cand vad cat sunt de proasta. Ce dracu' are Uchiha si nu au ceilalti? De ce ma simt mereu stanjenita in fata lui? M-am saturat. Doar nu sunt indragostita de el sau ceva de genu'.
- Multumesc. Am ingaimat cuvantul asta atat de incet, incat nu stiu daca m-a auzit. E prea jenant.
- Cu placere. La naiba. Sincer, nu ma asteptam sa te gasesc si pe tine acolo. Naruto mi-a zis ca iese impreuna cu ceilalti iar eu oricum nu aveam ce face, asa ca am venit si eu. Dar tu...
- Eu ce? N-am voie sa ies? Sunt mancarea de ieri si nu ma vrea nimeni? Ce mare..
- Taci odata. Vorbesti prea mult si prea tare si vorbesti si degeaba.
La naiba, mi-am luat foc. Daca iti dau doi pumni te fac piftie mai gagauta.
- Auzi mai terchea-berchea, nu crezi ca intreci masura? Serios acum. Termina cu aerele astea de om prost si scuteste-ma. In locul tau mi-ar fi rusine. Ii tratezi pe toti de parca am fi inferiori si nici macar nu-ti pasa. M-am ridicat din pat plina de nervi si mi-am dat seama ca nu mai sunt imbracata cu hainele mele. Mi-am calcat pe mandrie si l-am intrebat scrasnind din dinti.
- Unde sunt hainele mele?
S-a uitat la mine ca la felul paisprezece si mi-a zambit frumos cu toata gurita, expunandu-si dantura perfecta. Din nou, mi-am simtit genunchii inmuindu-se.
- La naiba. M-am intors cu spatele la el incercand sa-mi stapanesc inima. Doamne, te rog ajuta-ma. Macar daca vrei sa ma indragostesc, fa o minune si nu ma lasa sa-mi placa tocmai de el. Nu vreau...
- Hainele tale erau murdare iar eu nu am vrut sa-mi murdaresti lenjeria de pat. Asa ca te-am imbracat cu hainele mele. Sau preferai sa fii dezbracata de tot?
- Nesimtitule, puteai sa ma trezesti si ma imbracam singura.. Nici macar nu aveam sutien pe mine, mi-am zis muscandu-mi buzele. Sau puteai sa pui pe altcineva.
- Traiesc singur, nu aveam pe cine sa rog. Oricum n-am vazut cine stie ce.. Se poate si mai bine, a zis privind in alta parte. Oricum, cine esti tu?
- Nu schimba subiectul, perversule ce esti! Din nou s-a ridicat, apropiindu-se de mine. Am inghitit in sec. Si-a pus mainile de-o parte si de-alta a capului meu, lasandu-ma fara spatiu de desfasurare. Am incercat sa ma calmez si sa nu o iau razna.. de nervi.
- Ce-ai de gand sa faci acum? L-am intrebat linistita si senina, patrunzandu-l cu privirea. Calmeaza-te, calmeaza-te, calmeaza-te odata!!!
- Incerc sa-mi dau seama cine esti tu. De ce nu te-am observat pana acum?
- Deoarece erai prea ocupat sa meditezi pe la gardurile scolii ori pe langa vreun pom.. cum faci de obicei.
- Daca nu-ti inghizi gura, s-ar putea sa iasa rau. Ai capatat cam mult tupeu de la o vreme si nu-mi place. Si da, este o avertizare. A continuat sa ma priveasca intens, dar nu m-am pierdut. E prea amuzant acum si daca tot am intrat in joc...
- De ce ai impresia ca voi face cum spui tu? Trezeste-te si miroase aerul imbacsit al vietii. Nu sunt ca celelalte fete si putin imi pasa ce crezi tu despre mine. Farmecele tale nu functioneaza si termina cu amenintarile, caci nu-si au rostul. Pe bune acum, vei ridica mana la mine? Fa asta si te voi bantui toata viata ta de-acum inainte amintindu-ti cat de lipsit de mandrie esti si cat de patetit pari in fata mea. Am zis toate astea dintr-o suflare si nu va pot spune cat de mandra eram de mine. Am pus piciorul in prag si-am zis ce-am crezut eu.
Sasuke s-a uitat inca o clipa la mine, incepand sa rada.
- Nu vad ce este atat de amuzant. L-am privit incurcata..Tocmai l-am facut de cacao iar el rade.
- Banuiesc ca stie Gaara ce stie. Daca te-a ales pe tine, are el ceva in minte. Si-a luat mainile acasa si s-a indepartat, punandu-se pe pat.
- Ce legatura are Gaara cu mine?
- Ori nu stii despre ce este vorba ori inca nu ti-ai revenit dupa partida cu el. Din nou l-am vazut incruntandu-se. Indiferent si rece ca de obicei.
- Gaara, eu si partida in aceeasi propozitie nu-mi suna prea bine. Despre ce tot vorbesti?
- Tot liceul stie. Ai facut sex cu noul student la nici o zi dupa ce s-a mutat in oras. Asta a spus la toti.
[Imagine: Pureloid.jpg][Imagine: db90645.png]

#18
Vin tarziu, dar asta este... puteam sa las ma dinainte, dar a trebuit si eu sa scriu la ficul meu.
Oricum hai sa incep sa zic cate ceva. ;;)

WTF !!!??? O____O" eu greu ca Sasuke si-a pierdut mintile, sau mai bine spus Gaara e de fapt ala care e sisi la mandolina. :))
Pur si simplu la final am ramas un pic uimita de ce a spus brunetul.. al dracu Gaara asta, mult tupeu are si el, nu doar Sakura sa spun asa, dar ea nu are absolut nici o vina.
Oricum cu toate ca la final chiar ai reusit sa spargi gheata, ai inca cateva lucruri de corectat. :]
Cum ar fi la descriere, nu spun ca nu te descurci dar ar fi mai bine sa incerci sa te infigi si mai mult in ea, ca asa nu spun ca este seaca e bine, dar incearca sa o dezvolti si mai bine.
Pentru ca ai randuri intregi unde totul pare simplu, deci incearca si mai mult. ^^
Dar e bine oricum, la actiune nu te grabesti, cu toate ca este putina, adica ma refer la intamplari, tot reusesti sa ne ti in suspans si sa ne faci sa vrem mai multe.
E bine cum procedezi, ca ii maresti volumul de dinamism...dar incearca sa pui mai multa caci asa acest capitol pare prea simplu si lipsit de actiune, nici chiar asa, dar incearca sa pui mai multe intamplari, mai multa adrenalina, mai multe peripetii etc.. [sti la ce ma refer] :-)
Aici ai avut mult dialog, si descriere pe fasii, nu este rau, chiar din contra dialogul a fost bun si plin de continut. ;;) Iar Sasuke asta ma amuza asa de rau. :))
Totusi cu toate ca dialogul nu e rau si nu este gresit, mergea sa mai descrii destule, mai ales ca ai o problema. Nu prea am vazut ca descrii mimica trupului, am vazut foarte putin, incearca sa te axezi si pe aceea. Ca asa putem noi restu sa ne dam mai bine seama cum stau restul.


Si cam atat pana cum, in rest asa mi-a placut, cu toate ca a fost scurt si puteai scrie mult mai multe..tot imi place.
Astept nextul si sa ai grije de tine. >:D< Ceau ! :3

#19
OMF, OMFG!! Gaara, si Sakura? :O Nemernicul.

Deci dear imi place enorm ficul tau, il iubesc atat de mult :x la fel ca pe Sasuke si pe Itachi =)) Eu si prietena mea am stabilit ca Itachi mi-e sot si Sasuke amant. Dar, oricum :)) Sa zic si despre fic cate ceva, nu? Imi place mult de tot decrierea [desi, ca sa fiu sincera, nu m-ar deranja daca ai mai adauga un pic mai multa pe alocuri] iar naratiunea este superba. Foarte, foarte frumos! :bv: Imi place si dialogul, nu este sec si Sakura are niste fraze pe care nu le-am gasit atat de tupeiste pe absolut nicaieri. Imi aminteste de mine :)) Cate probleme nu am avut din cauza asta, dar le-am dus eu la capat, la fel ca ea. [cred ca devin cam narcisista, nu?]
Ador ideea ficului si sper sa se mentina la fel de bun ca pana acum. Mult, mult succes la scris! Nu-i asa ca ma anunti si pe mine de next ;;) ? Mersi anticipat. :* Bye.
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#20
Oooo Doamne, am venit si eu, gata fara introduceri.Mi-a placut la nebunie. Ai avut descriere, dialogul nu am ce spune, e ok..si amuzant, ma bucur. Actiune linistita, la greseli, se mai intampla.
Acea aura de mister persista in continuare. Povestea ta are o intorsatura mare, intr-un mod placut
Ce are Garra in minte? Eu il omor, nemernicu...de ce am impresia ca Sasuke e putin mai mult gelos :yes: Sincer, nici eu nu stiu ce are Uchiha de ma atrage =p~ asa deci... sper ca Sakura sa-i dea o lectie buna idiotului de Garra si lui Sasuke sa ii dea peste nas in continuare.
Astept next. Spor la scris si tine-o tot asa.
Bye si pupici dulci:*
[Imagine: h8v.gif]
 



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 11.426 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)