Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lent dar totusi in viteza

#11
aha... treaba era ca Leo trebuia sa o distruga pe Kim, asa-i?
Doamne!! WTF^^
totusi sunt curioasa care era "micul favor" cerut de Kimura
in legatura cu ficul 'exterior' [daca pot sa ma exprim asa;))] nu am vazut decat cateva greseli de tastare, probabil din graba. Nu stau acu' sa le enumar, ca deh... lenea asta (las p altcineva sa le enumere).
app... cand pui continuarea la un capitol, nu da edit la ce ai scris pana acum si postezi acolo continuarea, pentru ca e posibil ca ceilalti sa nu isi dea seama de asta... eu una nici macar nu mi-am dat seama ca de fapt tu ai mai postat ceva, decat dupa ce am vazut ca ultima propozitie nu am vazut-o ultima data
nici nu aveam cum , de vreme ce atunci nu postasesi inca continuarea o.O
cam atat am avut de zis, si sper sa pui cat mai repede continuarea;)
P.S. sa ma nunti si pe mne:">
byE'bYe:*
edit:
srry pt edit, dar am autat sa zic cva:)
cand vrei sa dai vreo explicatie sau ceva... nu mai scrie asta in paranteze in mijlocul ficului, pentru ca nu da bine la estetica.
stiu ca poate nu ti se pare important, dar [la cat m-au batut pe mine Myranda, cookie, Soph, Vex... off nici nu mai stiu cati mi-au zis de estetica] am hotarat ca ar fi bine sa stii si tu asta:)
in rest nimic... doar kiss u:*: *hugs* >:D<

#12
scz d eintarziere

Cap.5[Mistere sau minciuni?]

Cobor din masina si ma indrept spre prietenele mele. Dupa mai bine de 10 minute de stat in masina, Leo coboara furios si se indreapta catre gasca lui. Ma uit curioasa in directia lui si vad ca le explica ceva. Plec capul in jos, dar imediat ma trezesc cu o palma peste fata in asa fel incat toate privirile sa se intoarca spre mine. Imi ridic capul furioasa si vad ca era cateaua de Karin.
-Ce s-a intamplat Karin? Ai ramas fara clienti? Imi pare rau eu nu sunt baiat. spun eu dand sa plec, dar sunt prinsa de mana.
-Asculta parasut-o cum indraznesti sa te dai la papuselul meu? spune ea ridicand totul incat sa o auda toata scoala.
-Karin, recunoaste, nu toti baietii sunt topiti dupa tine.
Dupa ce spun asta imi eliberez mana si ma duc in spatele scolii, unde ma asez pe treptele de la intrarea in sala de sport. Nu stiu ce sa cred, oare Leo e suparat din cauza ca nu l-am asteptat? Sau din alta cauza? Deodata imi pica fisa si imi dau seama ca era din cauza telefonului. Ma ridic de jos, dar cand sa trec coltul ma ciocnesc nas in nas cu Leo. Inghit in sec si ma dau un pas mai in spate.
-Ce s-a intamplat? il intreb eu.
-Trebuie sa vorbim. spune acesta serios si se aseaza pe scari.
Imediat ce se aseaza imi spune ca nu mi-a spus adevarul legat de telefon. Ma asez langa el si ii spun sa-mi zica tot ce a discutat. Dupa ce imi explica toate detaliile ma ridic si ii spun ca am o idee.
-Daca sponsorul tau ma vrea moarta, atunci asta ii vom da.
-Ce vrei sa spui? ma intreaba el ridicandu-se.
-O sa ne batem, eu o sa-mi iau vro cativa pumni, iar cineva inregistreaza si trimite caseta.
-Sa nu te gandesti ca o sa fiu bland, spune el.
Dau afirmativ din cap si ma intorc pentru a pleca, dar ma prinde de mana. Ma intorc cu fata la el, dar imi da un pumn in burta. In momentul acela mi se taie respiratia si lesin. Acesta ma ia in brate si ma duce la masina lui. Ma aseaza pe bancheta din spate si porneste masina. Dupa vro 15 minute de mers ajunge la un garaj dupa o strada intunecata, intra in garaj, opreste motorul masinii, ma ia in brate si ma duce la sponsorul sau.
-Multumit? spune el punandu-ma pe un scaun, unde ma leaga la maini si de picioare si isi continua discursul. Acum, e randul meu sa-ti cer ce mi-ai promis daca ti-o aduc.
-Maine o fie pusi pe contul tau 1 milion de dolari. spune barbatul facand semn unor tipi sa ma ia si sa ma duca intr-o alta camera. Leo se uita cu coada ochiului unde ma duce, iar apoi pleaca. Ma trezesc cu o usoara durere de burta si observ ca nu-mi pot miscam mainile si picioarele. clipesc de cateva ori si vad ca eram legata de maini si de picioare. Incep sa ma zbat, iar deodata aud o voce destul de groasa.
<<[i]Nu te mai zbate, ca te zbati degeaba. Nu o scapi pana ce nu-ti indeplinesti misiunea>>
Ma uit in jos ptin nedumerita, nestiind despre ce missiune vorbeste. Deodata imi aduc aminte ca mai am pila de unghii in buzunarul de la spate, scot pila si incep sa pilesc franghia, reusind sa o rup la un bun sfarsit. Ma dezleg si la picioare si ma indrept spre usa. Inspir si expir adanc, iar apoi dau un picior usii, daramand-o la pamant. Ies din incapere, deschid usa garajului si ies afara.Incep sa laerg pe strazi. La un momendat ajung exact in fata aeroportului. Incep sa respir din ce in re mai repede, iar inima bate intr-un ritm alert. Inspir adanc si incep sa alerg catre aeroport. Din fericire aveam bani la mine pentru a cumpara un bilet de avion dus pentru Los Angeles. In momentul de fata asta mi se apre cea mai buna solotie, daca ma intorc Leo va face acelasi lucru si nu cred ca o sa mai am norocul sa scap. Dupa ce imi cumpar un bilet ma urc prima in avion. Expir usurata si intorc privirea catre geam. Acum sunt sigura ca sunt in siguranta. Imi scot telefonul din buzunar si observ ca vaeam 37 de apeluri pierdute de la Sakura. Dau apelare, dar ma razgandesc si inchid telefonul. Urmatoarele ore au fost un calvar pentru mine, mai ales ca stateam si langa o baba. Imediat ce am ajuns la aeroportul din L.A, am oprit un taxi si m-am dus la sora mea. Ajunsa la poarta casei ei, am intrat si am sarit in bratele ei, deoarece era afara si se juca cu nepotica mea Sayuki. O salut si pe ea si mergem in casa, incepand astfel sa-i povestesc tot ce s-a intamplat.
-Si acum ce vei face? ma intreaba sora mea.
-Vreau sa-mi schimb look-ul.
Sora mea a zambit scurt, m-a luat de mana si am mers un baie unde s-a ocupat de parul meu. Mi l-a tuns, deoarece era pana la fund, mi-a facut breton si m-a vopsit satena. Dupa ce mi-am facut baie eram cu totul alta persoana. Ziua fiind foarte obositoare i-am spus surori mele ca ma voi duce sa ma culc. Imediat ce am ajuns in dormitor am icat ca moarta in pat, adormind instantaneu. A doua zi m-am trezit pe la 12. Dupa ce mi-am facut siesta de dimineata am coborat si am luat "micul dejun".
-Daca tot vrei sa fii o alta persoana, sa mergem sa-ti cumparam si niste haine. spune Anko(sora mea)
La auzul cuvintelor haine am sarit in sus de bucurie, iar in mai putin de 2 minute eram deja in oras navalind magazinele. Seara cand am ajuns acasa, aveam eu 15 sacosi si Anko inca 16. Dupa ce am lasat cumparaturile in camera mea, am coborat pentru a lua cina. Nici nu deschide cumnatul meu bine televizorul ca deja vad titlul....
~To be Continued~
http://file658.upload.sogou.com/g/658934...ki-035.jpg cum aratam dupa ce m-am vopsit
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#13
scz de intarziere

Cap.6[Revenirea in oras aduce si amintirile cu ea]

Nici nu deschide cumnatul meu bine televizorul ca deja vad titlul: "Celebra campioana Kymura Mitarashi, nu este de gasit de mai bine de 24 de ore. Daca ati vazut-o sau daca stiti unde se alfa, sunati la numarul afisat pe ecran." Ma uit uimita la televizor si iau din mana cumnatului meu si schimb canalul. dupa ce schimb canalul, las capul in jos si ma gandesc la tot ce a fost. Asa a trecut timpul, venind astfel vacanta de vara si odata cu ea a venit si vremea sa ma intorc in oras.
-Surioara, mi-a parut bine sa te revad, dar acum trebuie sa ne luam ramas bun. spun eu imbratisand-o, iar apoi ii dau un pupic si nepotelei mele.
Imi ridic geamantanul de jos si urc in taxi. Tot drumul ma gandeam numai la ce o sa gasesc si daca sa le spun prietenilor mei cine sunt. Cu cat ma gandeam mai mult la asta cu atat nu am observat ca am ajuns. Mi-am luat bagajul, i-am platit taximetristului si am intrat in aeroport. Dupa ce trec de controalele alea indioate, ma urc in avion si astept sa decoleze. Imediat ce decolez, dau drumul al muzica, deci nu va pot spune multe despre zbor. Tot ce stiu e ca am zburat ceva, iar cand am aterizat prima persoana pe care am vazut-o la aeroport era shiar Sakura. Inima imi spunea sa ma duc sa o iau in brate, dar psihicul imi spunea sa stau locului. Pana la urma am ales sa fiu de partea psihicului, asa ca am trecut doar pe langa ea, aceasta masurandu-ma din cap pana in picioare. Dupa ce ma uit si eu la ea vreau sa ma duc acasa, dar imi amintesc ca nu prea pot, asa ca m-am dus si mi-am luat un aprtament mobilat. Avand in vedere ca era inca ziua m-am gandit sa ma duc pe unde stiu ca-si pierd vremea prietenii mei. Mi-am luat o fusta scurta, o camasa cu maneca scurta cu o cravata si niste tenesi albi in picioare. Mi-am pus telefonul si niste bani intr-o gentuta de culoare argintie si am plecat in oras. In timp ce mergeam prin locurile unde iti duceau Intru si eu dupa el, il trag de mana afara si mergem pe o banca.
-Ce faci, Naruto? spun eu afisand un zambet pe fata.
-Te cunosc? spune el vrand sa se ridice dupa banca.
-Daca iti spun ce ti-a facut Sakura in ziua in care ai venit in scoala, ma cunosti?
-Kym? spune el facand ochii mari cat cepele.
-Shh....nu vreau sa stie nimeni, ca m-am intors. Oricum, ce mai faceti voi?
-Eu si Hinata suntem impreuna, Sakura cu Sasuke si Leo...dar nu apuca sa continue ca se opreste.
-Ce e cu el? Ce a patit? Doar nu a ramas saracutu de el fara "bebelus" ?
-Dupa ce a auzit ca esti data disparuta si multi au zis ca si moarta, a inceput sa se drogheze, se f**e cu toate c*****e care ii pica in brate si...
-Si ce, Naruto? Spune tot! tip eu la el.
-Si a incercat sa se si omoare.
La auzul cuvintelor: "sa se omoare". Am facut ochii cat roata de la masina, iar o lacrima mi s-a scurs pe obrazul drept. Naruto vazand ca incep sa plang m-a luat in brate si mi-a spus ca are o idee cum sa-mi faca rost de o intalnire cu Leo. Dupa ce mi-a spus planul lui, am mers sa ma schimb si sa punem in aplicare planul. Ajunsa acasa mi-am luat o rochita alba, frumoasa din dantela si niste cizme pana la genunchi tot din dantela alba. Cand am iesit din dormitor, Naruto nu-si mai putea lua ochii de la mine. Am zambit scurt, dar i-am dat si o palma, pentru ca nu-mi place sa se holbeze lumea la mine. Dupa ce si-a revenit am mers la locul unde erau ceilalti. La paritia lui Naruto cu "o alta fata" toti au ramas cu gura cascata, mai ales Hinata. Sincera sa fiu imi pare rau de ea, dar in dragoste si in razboi totul e permis. Naruto ma prezinta la toti, iar apoi Leo il ia pe Naruto pana afara, ramanand singura cu ceilalti. Dupa ce ma uit la toti si observ ca s-au schimbat, las capul in jos, semn ca "sunt" putin rusinata. Sakura se apropie de mine si imi spune ca sunt bine venita in grupul lor. In tot acest timp Leo se certa cu Naruto.
-Ce ti-am spus eu? Am zis sa numai aduci pe nimeni? spun el furios.
-Cat de orb esti! tipa si Naruto la el. Nu te uiti la tine? Decand a disparut Kym, parca esti alt om. Treci peste ea, frate!
-Sa nu...dar nu continua ca se intoarce si se rezeama cu mainile de bara de metal. Nu pot sa o uit, am tradat-o si din cauza mea acum numai este. spune el strangand din ce in ce mai tare bara de metal.
In timp ce eu discutam cu ceilalti, mai trageam cu ochiul din cand in cand si la cei 2. In mine se ducea o lupta ingrozitoare. Vroiam sa ma duc la el si sa-i spun cine sunt, dar apoi ma razgandeam si spuneam ca asa merita.
~To be Continued~
http://www.fecielo.com/wp-content/upload...sasaki.jpg cum eram imbracata cand am iejit in oras
http://photos.webridestv.com/datastore/i...080427.jpg rochita
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#14
poi am venit si eu cu next-ul

Cap. 7[Multe ezitari]

Vroiam sa ma duc la el si sa-i spun cine sunt, dar apoi ma razgandeam si spuneam ca asa merita. In timp ce eu ma gandeam ce sa fac, nu observ ca Sakura ma tot intreba daca am patit ceva. Dupa vro 3 minute de gandire, imi revin si ii raspund ca nu s-a intamplat nimic. Dupa ce mai stam cateva minute de vorba vin si cei 2 de afara, destul de nervosi. Ma uit la Naruto care imediat ce a venit a dat pe gat un pahar de wiscky. Vazand ca vrea sa-l bea si pe al doilea, m-am ridicat si am vrut sa-l opresc, dar Leo ma prinde de mana si ma trage la el in brate.
-Papusa, tu esti gagica lu' Naruto? ma intreaba el ridicand o spranceana.
-Nu, spun eu eliberandu-mi mana si oprindu-l pe Naruto sa bea si cel de-al doilea pahar.
Dupa ce ii iau paharul si-l arunc pe jos, Leo se ridica si-mi spune ca inca nu sunt din gasca lor ca sa pot sa sparg tot ce vreau, si-mi spune ca trebuie sa ma intrec cu el la drifturi, ca sa pot intra. Afisez un zambet in coltul gurii si ma duc afara sa-mi aleg o masina. Imediat ce o aleg, il strig si pe "dragul" meu oponent afara. Cand ma vede ca deja am ales masina, intra in masina lui si incepe sa faca tot felul de scheme prin parcare. Rad scurt, intru in masina si ii arat cine este seful. Acesta imediat ce-mi vede miscarile ramane cateva minute pe loc, apoi isi face numarul. Singura mea sansa sa-l las cu gura cascata era sa fac miscarea mea secreta. Nu toate ca era foarte periculoasa, a trebuit sa o fac. Am apasat piciorul pe acceleratie, reusind la un moment dat sa raman numai pe rotile din spate, iar cu cat inaintam cu atat rotile se apropiau de pamant, iar in momentul in care au atins putin pamantul, am intors volanul, peusind sa ma invart pe rotile din fata, iar rotile din spate sa stea la cativa centimetri de pamant. Dupa ce termin, Leo iese din masina si face ochii mari, cat cepele. Cand vad ca inchide usa de la masina, apas pe acceleratie si inaintez catre el. Acesta crezand ca glumesc a stat pe loc, dar pe masura ce inaintam , numai vroiam asta. Cand revin la realitate, si vad ca mai am putin si-l calc, intorc volanul catre stranga, ajungand cu usa exact langa el. Cobor geamul, ii fac cu ochiul, iar apoi cobor.
-Deci ce zici? spun eu aranjandu-i gulerul.
-De unde stii asta? ma intreaba el prinzandu-mi mainile.
-Lasa-ma! Sunt...dar ma opresc dandu-mi seama ca nu pot sa-i spun. Sunt miscarile idolei mele. spun eu lasand capul in jos.
Acesta se uita la mine, si-mi spune pe un ton rece ca nu am fost admisa. Sasuke, Sakura si ceilalti cand aud vin la el si-i spun ca nu poate sa faca asta. Acesta nu comenteaza nimic si intra inauntru. Sakura ma ia in brate si-mi spune ca nu prea e in apele lui decand Kym "a disparut ". Imediat dupa ce-mi spune asta, ma intreaba daca vreau sa merg cu ei pe plaja. Auzind cuvantul plaja, numai comentez nimic si zic un "da" hotarat. Aceasta zambeste si-mi spune ca maine la ora 7 sa fiu aici. Afisez un zambet cat toata fata, iar apoi imi iau ramas bun de la prietenii mei si ma duc acasa, unde adorm instantaneu. Somnul venind repede a doua dimineata, m-am trezit exact la ora 7. Vazand cat e ceasul, mi-am facu bagajul si m-am imbracat si eu cu o fusta de un albastru verzui, un maieu roz si niste tenesi albastri. Cand am ajuns la locul stabilit, toti erau putin furiosi ca am intarziat. Drumul a fost destul de scurt, deci nu am cum sa va dau detalii in legatura cu el. Imediat ce am ajuns la plaja, ne-am cazat la un hotel, iar apoi am mers pe plaja. Imediat ce am simtit nisipul sub talpile mele pine, inima parca s-a trezit din nou la viata. Fiecare ne-am asezat prosopul pe nisip si am ramas numai in costum de baie. Sakura avea un costum de acceasi culoare ca si ochii sai, Hinata, avea unul de culoare mov, Tenten avea unul maro dintr-o singura piesa, Ino avea unu albastru, iar Temari avea unul rosu. Baietii nu aveau slip, sau boxeri, ci aveau in loc niste pantaloni scurti. Eu cand m-am dezbracat, mi-am scos la iveala costumul de baie format din 2 piese de culoare roz si cu dungi albe. Toti baietii au inceput sa se uite la mine ca la felul 20, deoarece costumul imi scotea in evindenta formele. Imediat ce mi-am dat jos tricoul am intrat in apa. Dupa ce am intrat eu in apa au intrat toti. Toata ziua am inotat, iar cand a venit apusul toti s-au asezat cu perechea lui, numai eu si Leo eram pe prosoape diferite. Vazand ca acesta se uita parca fermecat de apus, m-am ridicat dupa prosop si m-am dus sa ma plinb pe faleza. Mereu mi-am dorit sa ma plimb cu persoana dorita pe faleza si sa ne uitam la apus. Totul ar fi fost perfect daca Leo nu facea ce a facut. In timp ce apa imi gadila talpile, simt cum cineva ma ia de mana. Speriata ma intorc si vad ca era Leo.
-Ce vrei? intreb eu punand mainile in san si continuand sa ma plimb.
-Ai stii, daca simti acelasi lcru. spune el plimbandu-se alaturi de mine.
-Ai uitat-o atat de repede pe prietena ta?
-Nu am uitat-o, dar trebuie sa trec peste.
-Si daca ea ar aparea acum in fata ta? intreb eu oprindu-ma si asezandu-ma pe nisipul inca fierbinte.
-Daca ar aparea, as fugi. Din vina mea a disparut, eu am tradat-o, m-am gandit la binele meu si nu la binele ei.
In timp ce se aseza langa mine, prin cap imi treceau tot felul de amintiri. Plec capul in jos si ma gandesc la tot ce as fi facut daca nu as fi plecat. Cum acum ne-am fi sarutat la apus, cum ne-am strange in brate, cum mana lui s-ar juca cu parul meu. Ridica capul si i spun sa se uite la mine.
-Ce s-a intamplat? ma intreaba el nestiind de ce ii cer asta.
-Leo, eu...

~To be Continued~

http://2.bp.blogspot.com/_mL74gvvafpo/TH...ki+(1).jpg prima imbracaminte
http://1.bp.blogspot.com/_9uhRVCgQPQI/SQ...i%2B02.jpg costumul de baie
http://2.bp.blogspot.com/_9uhRVCgQPQI/SQ...i%2B09.jpg cum eram imbracata cand ma plimbam pe faleza
http://www.youtube.com/watch?v=OcfeeFepgu8 melodia in momentul in care imi treceau tot felul de imagini prin cap
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#15
mdeah, se pare ca mi`am facut si eu putin timp sa trec pe-aici cu un comm... sa stii ca ti-am citit capitolele in continuare dar nu am avut timp sa las com, asa ca ma revansez acum;)

so... acest capitol mi s-a parut in regula...
Descriere ai avut, dar cred ca mai puteai adauga si astfel ai fi dat o tenta mai placuta ficului, sau cel putin acestui capitol...
Dialogul a fost si el prezent in cantitati... "normale" as putea spune, insa ai grija pentru ca la sfarsit am avut pentru o clipa senzatia ca tinde sa fie sec.
Naratiunea este OK. Acesta este un capitol la care te descurci bine...
Actiunea nu mi se pare decat foarte putin grabita... ^^
incearca sa adaugi mai multa descriere... mult mai multa descriere pentru ca asa o sa "incetinesti" si actiunea, si estetica ficului o sa fie mai placuta.
mi s-a parut ca am vazut si vreo doua sau trei greseute de tastare, dar acum nu le mai vad, si nu mai stau sa le caut..o.O
merci ca m-ai anuntat si spor la scris pentru a aduce cat mai repede nextul...
byE'bYe:*

#16
scz de intarziere dar am cam ramas fara idei


Cap. 8[Vara, scoala si....absolvirea]

-Leo, eu...dar nu apuc sa continui sa vine Naruto si ne spune ca e timpul sa ne intoarcem
Tot drumul nu am vorbit nimic, doar i-am ascultat pe ceilalti. Asa a trecut si vacanta la mare, cu rasetele, distractiile si amintirile ei. A trecut si iulie si august si a venit scoala. Clasa a XII-a aducea odata cu ea si noi aventuri. Una dintre ele ar fi cum sa ii aduci pe profesori de partea ta, mai ales pe cel de istorie. Secretul trebuie tinut intr-un fel sau altul secret. O noua aventura as fi sa intru iar in costumul de mascota, sa ma apropii din nou de prietenii mei, sa le castig increderea si mai ales sa-l recuceresc pe Leo. Ei bine...faza cu recuceritul o sa fie cam grea deoarece nu prea a vorbit cu mine decand am plecat de la mare. Se pare ca disparitia mea nu prea a fost buna pentru el. Anul scolar a trecut repede, venind astfel ziua pentru ceremonia de absolvire. Cand am intrat in curtea scolii si am vazut toti acei parinti care isi incurajau copii si toti acei profesori atat din scoala mea cat si de la universitati, imi venea sa lesin. Imediat ce am zarit-o pe doamna directoare m-am dus la ea pentru a discuta.
-Doamna directoare, ce facem cu promovarea mea? intreb eu ingrijorata.
-Va trebuit sa te strig pe numele tau real, nu pot da diploma "unui alt elev". imi spune ea.
-Dar, numai arat cum aratam acum un an, am alt look si port si lentile de contact. spun eu incercand sa o convind sa-mi dea alta diploma.
-Draga mea, trebuie sa se termine tot acest teatru, si in plus cei de la universitate, au venit pentru a o lua la ei pe Kymura Mitarashi nu pe Kara Misoko, ma intelegi?
Tot acest mic discurs al directoarei mi-a dat ideea geniala de a ma vopsi la loc. I-am spus directoarei sa inceapa cu cantecele elevilor si sa lase predarea diplomelor la urma. Dupa ce am vazut ca a dat din cap afirmativ am luat-o la fuga catre cel mai paropiat salon, pentru a ma vopsi la loc. Ajunsa inauntru m-am asezat direct pe un scaun si i-am spus sa ma vopseasca roscat cat mai repede posibil. Domnisoara care trebuia sa ma vopseasca a spus ca nu e posibil, dar imediat ce i-am artat tocul de bani, nici nu a mai stat pe ganduri si m-a vopsit. La final i-am spus daca se poate sa ma si indrepte la par. Dupa ce mi-a readus look-ul inapoi mi-am ascuns parul sub palaria de absolvire, mi-am dat jos si lentilele si am pornit catre liceu. Cand am ajuns in curtea din spate, am observat ca erau la piesa de teatru. Am rasuflat linistita si m-am asezat pe scarile salii de sport. Deodata am simtit o mana pe umarul meu. Intorc repede capul si-l vad pe Naruto.
-Deci, ce vei face? ma intreaba el in timp ce se aseaza langa mine.
-Voi da totul pe fata, a fost frumos cat a durat, dar orice vis se termina spun eu afizand un mic zambet pe chipul meu angelic.
-Deci, azi e ziua cea mare. spune el ridicandu-se.
-Chiar ca ziua ce-a mare, apropo la ce universitate te vei duce? intreb eu curioasa.
-Actorie, tu? ma intreaba el la fel de curios.
-Standford...parinti mei au vrut sa intru aici si am intrat. spun eu plecand capul in jos.
-Toti am ointrat la actorie, nu prea pot sa-mi imaginez cum o sa fie fara tine, ne cunoastem de 12 ani, 12 ani am fost in aceeasi clasa si acum...ei bine...ne luam ramas bun, spune el cu o tristete in glas.
Ma ridic si eu de jos si pornim catre locurile noastre. Acolo toti erau entuziasmati sa-si primeasca diplomele, numai eu stateam si ma rugam sa numai vina acel moment. Dupa ce a terminat cu elevii din clasele A si B a venit si randul nostru, primi care au fost chemati in fata au fost Shino Aburame si Choji Akimichi, prietenii nostri. Mai apoi au urmat si Hinata Hyuga, Neji Hyuga, Sakura Haruno, Kiba Inuzuka,Leo Alexander Iushina, Rock Lee, Shikamaru Nara, Tenten, Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Ino Yamanaka.
-Sa nu o uitam si pe campioana noastra, cea care a adus un renume acestei scoli si cea care nu demult a fost data disparuta si in acelasi timp si decedata, singura alexa din aceast clasa care a intrat la Standford, Kymura Mitarashi. a strigat directoarea, mandra de acest nume.
La auzul acestui nume, toti au inceput sa se uite in stanga si in dreapta nestiind unde sunt. In acel moment m-am ridicat de langa Naruto si toate privirile s-au intors spre mine. Mi-am dat palaria jos si am lasat sa se vada parul roscat de care eram atat de mandra. Am urcat langa directoare, unde mi-am primit diploma, iar apoi am tinut un discurs, deoarece eram reprezentanta clasei mele.
-Hey, stiu ca pare o surpriza sa ma vedeti, dar sunt chiar eu. Nu stiu daca in carne si oase, dar sunt aici, in fata voastra. Mereu am fost aici, alaturi de voi, chiar daca nu m-ati recunoscut. Am fost in spatele unui nume, Kara Minoko. Colegii mei stiu acest nume, defapt toti il stiti, daca va ganditi la mascota zapacita, ei bine ati ghicit. Nu am vrut sa ma intorc cu aceeas infatisare pentru ca-mi era teama de ce o sa se intample. Era mai bine asa, atat pentru mine cat si pentru cei apropiati. Acum sa lasam la o parte viata mea si sa revenim la clasa mea de actori, clasa a XII-a C. Sincera sa fiu sunt mandra de ei, au ajuns unde vroiau, cu toate ca nu voi fi alaturi de ei la universitate ii voi sustine. spun e, iar apoi cobor dupa podium. In timp ce coboram scarile l-am vazut pe Leo cum se ducea in sala de sport. Am ocolit locul meu si m-am dus in sala de sport. Acolo l-am gasit aruncand la cos.
-Nu stiaa ca-ti place baschetul, spun eu apropiindu-ma de el.
-Nici eu nu stiam ca traiesti, si ai fost langa mine tot timpul, spune el asezandu-se jos.
-Ce vroiai sa fac, sa-ti fi spus? Asta nu era o alegere tocmai buna stii? Tu m-ai tradat, sa-ti fi spus tie nu era cea mai buna solutie, spun eu luand mingea de jos si aruncand la cos.
Acesta n-a mai spus nimic si a continuat sa stea si sa se gandeasca. Vazand ca nu raspunde m-am asezat turceste in fata lui. In tot acest timp afara, Naruto si ceilalti conectau firele de la camera din sala de sport la ecranul cel mare, eu si Leo aparand astfel pe el.
-Nu stiu ce ai facut tu, dar eu am trecut peste. spun eu afizand un mic zambet.
-M-ai mintit!!! spune el foarte serios si cu o raceala in glas.
-Tu m-ai tradat, acolo puteam sa mor stii? Dar pe tine nu te-a interesat, te-a interesat doar faima si banii, tip eu la el si ma ridica plec.
Acesta vazand ca pe obrajii mei se scurg lacrimi, s-a ridicat si m-a prins de mana. Am intors capul spre el si l-am mai privit odata, deoarece vroiam sa plec, dar m-a tras spre el si astfel buzele noastre s-au intalnit. Vroiam sa rup sarutul, dar nu puteam, pur si simplu corpul nu reactiona. Afara toata lumea a inceput sa aplaude, auzindu-se si in sala de sport. Noi nestind ce se intampla am iesit din sala de sport, fiind cuprinsi intr-un val de aplauze. Atat profesori cat si elevi aplaudau. Am afizat amandoi un zambet mic pe fata si ne-am asezat la locurile noastre, ascultand si restul ceremoniei. La sfarsit, cand am vrut sa plec spre casa, i-am zarit pe parintii mei cum coborau dintr-o limuzina. La vederea lor, am inceput sa alerg spre ei. Cand m-au vazut m-au luat in brate si m-au felicitat, m-au si mustrat putin deoarece i-am facut sa se panicheze cu asazisa mea moarte.
-Mama, tata ma bucur sa va vad, spun eu cu lacrimi in ochi.
-Deci, draga mea, unde ai intrat? ma intreaba tata curios.
-Am intart la Standford, spun eu fericita, dar in acelasi timp si cu o tristete in glas.
Mama mea, cunoscandu-ma destul de bine m-a intrebat ce s-a intamplat. Nevrand sa le spun ca nu sunt fericita ca ma intrat ca ce-a mai buna facultate, le-am spus ca nu s-a intamplat nimic. In timp ce eu vorbeam cu parintii mei, Leo vine pe la spate si ma ia in brate. Mama si cu tata raman putin blocati, dar isi revin repede.
-Kym, nu ne faci si noua cunostinta cu prietenul tau? ma intreaba mama.
-Aaa...da...Mama, tata el este Leo Alexander Iushina.
Tata fiind un fan al curselor l-a recunoscut imediat si au inceput deja sa vorbeasca. Totul a decurs minunat, pana ce au auzit la ce facultate a intrat.
-La Actorie? Cum de nu ai intrat la Standford? Am auzit ca esti bun, spune tata foarte uimit.
-Nu am vrut sa intru acolo, am trait destul inconjurat numai de lucruri sofisticate, mama si tata vroiau mereu sa aiba un fiu care sa duca mai departe afacerea familiei, dar s-au ales doar cu un campion, spune Leo.
Decand il cunosteam eu pe el, asta nu am stiut niciodata. Tata fiind foarte incantat ca prietenul meu este cel mai bogat adolescent din America de Nord l-a invitat sa ia pranzul cu noi. Ca deobicei am mers la un restaurant sofisticat. Ajunsi acolo ne-am asezat la masa rezervata de mama si tata si am inceput sa discutam. Tata discuta cu Leo, daca ar vrea sa-l sponsorizeze, iar eu si mama vorbeam despre cum este la sora mea, deoarece ea nu mai fusese demult. Dupa ce am terminat de luam pranzul, cand am iesit din restaurant am fost intampinati de....

~To be Continued~

http://www.viatadeliceu.ro/wp-content/up...te-305.JPG robele noastre
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#17
Cap. 9[Legaturi pierdute pe vecie]

Dupa ce am terminat de luam pranzul, cand am iesit din restaurant am fost intampinati de fostul meu prieten. Se pare ca parintii mei pregatise totul. Am facut ochii mari cat cepele, mai ales cand acesta a sarit la gatul meu si m-a sarutat. Sa numai spun ca Leo mai avea putin si exploda. Dupa ce ca s-a intamplat acel incident, sa mai apara si asta....pffff. L-am impins dupa mine si i-am intrebat pe parintii mei ce e cu toata mascarada asta. Acestia mi-au raspuns ca nu credeau ca o sa-mi gasesc un prieten asa de repede, asa ca l-au chemat pe Bruce. M-am abtinut ca sa nu-l iau la bataie in fata parintilor mei si in fata lui Leo. Ma intorc cu fata la el si ii spun ca nu stiu despre ce vorbesc parintii mei si ca totul intre mine si Bruce s-a terminat de mult si ca numai este nici un pic de substanta. As si vrut eu sa ma fi crezut. A dat din cap negativ si a zis ca asa nu se mai poate si ca totul se termina aici. O lacrima mi s-a scurs pe obraz, iar dupa ea au urmat altele. Parintii mei m-au luat la brat si m-au bagat in limuzina. Tot drumul am fost parca in transa, mergeam cu parintii mei, nestiind unde. Cand masina s-a oprit, Bruce m-a luat pe sus si m-a dus in casa parintilor mei. Nu era o casa prea sofisticata. Era amenajata in stil vechi, dar totul destul de modern. M-a lasat pe canapeaua din piele crem din living si pleaca in birou dipa parintii mei. In timpul asta Alex se indrepta spre locul unde ne intalneam deobicei cu totii. Ajuns acolo, s-a dus direct la bar si a luat o sticla de coniac. Ceilalti fiind ingrijorati, l-au intrebat se s-a intamplat.
-Frate, cei cu tine?intreaba Naruto curios.
-O javra tot javra ramane.spune el in timp ce ia o gura mica, mai mare de coniac.
Naruto isi da seama despre ce e vorba si imi da un telefon. Telefonul meu din pacate a fost uitat pe masa de la restaurant. In urmatoarea zi am gasit pe marginea patului o rochie alba. Doar nu...Oooo nuuuu!!! Parinti mei vor sa ma casatoresc cu Bruce. Iau rochia dupa pat si bag foarfeca in ea, facand-o ciopartele. Iau rochia apoi si o arunc pe hol. Nu vroiam sa ma casatoresc pfff....parinti mei nu sunt sanatosi. Am doar optsprezece ani, cred ca o sa ma duca la sapoca daca imi mai fac chestii dinacestea. Mi-am luat pe mine o fusta de blugi scurta, un maieu alb decoltta si am coborat jos pentru alua micul dejun. Se pare ca parintii mei nu erau, deci ramasesem numai eu cu „prietenul meu”. Urc scarile, ma reped la usa lui si ii dau un picior de o trantesc la pamant.
-Asculta, mumie ambulanta eu niciodata nu o sa ma casatoresc cu tine!!! Clar?!!!tip eu la el.
-De ce? Ce are ala si eu nu am?ma intreaba el in timp ce se ridica din pat si vine in fata mea.
-Tu esti o jigodie ordinara, un nespalat, un nimic. Esti mai prost ca noaptea si ziua la un loc. Daca in douazeci si patru de ore nu parasesti casa te decapitez!!!! Ai inteles?!!
Daca nu raman fara voce din cauza e noroc adevarat. Ies ca fulgerul din camera, cobor scarile si ma duc direct la usa pentru a ma incalta. Dupa ce imi leg bine sireturile de la tenesi, ies afara si ma duc direct la masina. Pornesc motorul si singura oprire va fi firma parintilor mei. Ajunsa la destinatie am parcat masina la nimereala si apoi in pas alert am intrat in cladire. Ma duc la secretara si intreb de tata.
-Domnisoara Muitarashi decand nu v-am vazut. Vaai, dar ce ati crescut.spune aceasta pe un ton enervant.
-Zi mai repede ca am o treaba urgenta cu el.spun eu abia abtinandu-ma sa nu tip.
-Este intr-o sedinta acum, deabia a intrat, va trebui sa astepti ceva pentru….dar nu termina caci o intrerup.
-La ce etaj?o intreb eu.
-La etajul trei, dar sa stii ca nu merge liftul, tipa ea dupa mine.
Ocolesc usa liftului si o iau la goana pe scari. Saream cate trei scari la rand. Ajunsa la etaj am dat de alta secretara, care a inceput sa ma ia si aia cu:”Vai da ce ai mai crescut, vai da ce frumoasa te-ai facut”. Nu am bagat-o in seama si am intrat in camera de sedinta ca fulgerul.
-Tataa!!!tip eu din toti plamanii. De ce drqau l-ai bagat pe nenorocitu ala in casa? Nu te gandesti si la mine? Il urasc, il detesc e o jigodie, un nespalat.tip eu la el.
-Draga mea sunt intr-o sedinta, vorbim dupa.spune el pe un ton calm care ma cam enerva.
-AFARA!!!
In mai putin de cinci secunde in camera am ramas numai eu cu tata. Cand a vazut cat de nervoasa sunt, a chemat-o si pe mama, care era si ea intr-o sedinta. Cand a venit si mama a inceput o cearta incat si cu dopuri de urechi auzeai. Dupa ce am vazut ca parintii mei nici nu vor sa discute desprechestiunea asta, am plecat acasa unde i-am facut bagajele jegosului si i le-am aruncat pe strada. Bine inteles ca l-am dat afara si pe el, iar dupa, m-am baricadat in casa. Era foarte bine, numai daca veneau cu buldozerul puteau sa intre in casa. Dupa ce mi-am facut o pizza si un dus, m-am dus in camera la mine unde am dat drumul la televizor pentru a mai vedea si eu ce se petrece prin lumea asta de c***t. Imediat ce am deschis televizorul prima stire a fost:”Mostenitoarea intregii afaceri CI-group se va marita cu mostenitorul CP-group.”. Dau televizorul mai tare pentru a afla mai multe detalii.
<<-Ma aflu la sediul CI-group, unde vom afla mai multe detalii despre aceasta nunta. Domnule Mitarashi credeti ca aceasta casatorie va aduce mai multe beneficii firmei?
-Cred ca daca aceste doua mari afaceri si-ar uni fortele, lumea ar fi mai buna.
-Dar, dumneavoastra, domnule Kahiuna?
-Parerea mea este aceeasi, acum ne scuzati, trebuie sa ne ducem sa facem ultimele pregatiri.spune ”viitorul meu socru”.
-Va transmite de la CI-group, Takahashi Samuels de la NYN.>>
Aoleu, am incurcat-o rau de tot daca ma marit cu prostul ala. Iau repede telefonul dupa noptiere si il apelez pe Naruto.
<<-Naruto, am nevoie de ajutorul tau.spun eu in timp ce ma asez turceste.
-Sa te ajut sa scapi de nunta?ma intreaba el.
-De unde ai ghicit? In fine, nu conteaza, vino pe strada…..strada….Libertatii, nr. 34. Sa stii ca eu nu ma supar sa vii mai repede.>>
Nu dupa mult timp vad o masina rosie, sport in fata casei si din ea iesind un blond cu ochelari de soare. Deschid repede usa, alerg la el si il trag dupa mine in casa. Incui usa la loc si ii spun ca avem o mare plroblema. Acesta ma intreaba ce s-a intamplat, iar eu incep sa-i explic cu calm.
-Parintii mei si ai nespalatului ala sunt acum la biserica, sau inchiriaza un restaurant, sau puii mei unde mai trebuie sa se duca. Tu trebuie sa ma ajuti sa scap de nunta ca de nu, iti lipesc chipul ala frumos de talpa pantofilor mei.
-Cu ce sa te ajut eu, nu pot sa-i iau locul mirelui sau ceva de genul.spune el in timp ce se aseaza pe canapea.
-Asta e!! Si mai ziceau ceilalti ca nu esti destept.spun eu in timp ce scot din frigider doua sticlute de suc.
-Nu pot, singurul lucru care il pot face e sa-l aduc pe Leo la nunta, ceea ce nu va fi usor si sa-l implor in genunchi sa spuna ca se opune nuntii.spune el in timp ce-mi ia sucul din mana si il desface.
Ar fi fost si asta o idee, dar nu te puteai baza pe ea. Ii spun lui Naruto sa-l implore pe Leo sa faca asta, dar nu m-ar fi mirat sa nu accepte si ca ne intalnim la starea civila. Il dau afara pe usa si ii sun apoi pe parintii mei, spunandu-le ca accept sa ma marit cu prostovanul ala. Acestia nu reactioneaza in nici un fel si imi spun ca maine la ora treisprezece sa fiu la starea civila. Il sun apoi si pe Naruto pentru a mai stabili mici detalii, iar apoi ma bag la somn, deoarece maine avea sa fie o zi foarte interesanta. Usor, usor pleoapele mi se ingreuneaza si intru in tara viselor. Dimineata vine foarte repede, iar odata cu ea si ora cand trebuie sa ma duc la starea civila. Rochia nu era de printesa ci pur si simplu o rochie alba si cu niste pantofi cu toc. Dupa ce imi fac si parul, ma imbarc in masina si pornesc catre starea civila. Cand ajung observ ca si masinile prietenilor mei erau acolo….doar ca…..numai una lipsea. Cand intru in sala, toti se uita spre mine si eu ca sa nu se mai holbeze, il iau pe Bruce de brat si ii zic femei care trebuia sa ne casatoreasca sa inceapa mai repede. Dupa ce zice ea nu stiu ce pe acolo pune:
-Daca cineva se opune acestei casatorii, sa zica acum sau sa taca pe vecie.spune ea cu un zambet pe fata de imi venea sa o bat.
-Eu.ma adresez eu cu un zambet senin pe fata.
-Inafara de tine.spune ea cu o voce serioasa.
Vazand ca nu zice nimeni nimic, isi continua treaba. Il intreaba pe el primul, iar bineinteles ca el zice da, iar apoi ma intreaba si pe mine. Toti asteptau cu sufletul la gura raspundul meu, iar eu tot asteptam sa intre cineva pe usa si sa spuna:”Ma opun acestei casnicii”. Vazand ca nu intra nimeni, spun un „da” mai cu jumatate de gura. Dupa ce semnam si actele, iesim afara pentru a face poza. Tocmai cand fotograful ne mai aranja, opreste o masina neagra din care iese Leo. Eram fericita, dar si trista. Daca venea cu cateva minute mai devreme. Imi ridic privirea catre cer si incep sa-mi aduc aminte de toate clipele frumoase petrecute pana acum. Toate nazbatiile care le-am facut, toate zambetele care apareau pe chipurile celor dragi cand ma vedeau, toate au disparut. Deodata vad o randunica, care incepe sa se invarta in cer, parca vrand sa-mi spuna ceva. Tot ce puteam intelege e ca imi face in ciuda. Ea era libera, putea sa faca absolut tot ce doreste, pe cand eu….pe cand eu nu. Imi plec privirea in jos, dar imediat Bruce imi prinde barbia in degetul sau opozabil si cel aratator si ma saruta. Acel sarut a subliniat faptul ca de acum sunt o pasare intr-o colivie si ca numai pot scapa. Dupa ce rup sarutul, ma uit cu coada ochiului la leo, care statea cu mainile in buzunar si vorbea cu Naruto. Cat ma bucur ca el este inca liber. Acesta scoate mana din buzunar, impreuna cu telefonul si observa ca are un apel pierdut. In timp ce tine telefonul la ureche, observ pe degetul sau un inel, care avea scrise pe el initialele „L<3J”. Am ramas pur si simplu uimita. Nu-mi venea sa cred, m-a uitat atat de repede. O lacrima si se scurge pe obraz, iar odata cu ea au venit si altele. Ii las pe ceilalti si ma urc in masina. Pornesc in goana, nici eu nestiind unde. Deodata imi amintesc ca exista un loc in oras unde apusul e albastru. Avand in vedere ca eu am ajuns pe la saisprezece si am stat acolo pana pe la ora nouasprezece jumatate, iar locul acela fermecat era la trei ore distanta. Dupa trei ore de condus, am ajuns acolo. Mi-am rupt rochia de la genunchi in jos si am inceput sa alerg ca nebuna prin padure. Cand am ajuns la lac, totul era deja albastru. Parca era un vis, era singurul lucru frumos care mi s-a intamplat in acea zi. Lacul sclipea in lumina lunii albastre, iar din cand in cand mai sarea cate o broscuta pe cate un nufar. Imi strang genunchi la piept si incep sa plang. Plangeam cu lacrimi care cu cat le dadeai drumul, cu atat iti venea sa plangi mai tare. Toate visele mele au fost spulberate intr-o secunda. Eu care eram o visatoare si nu-mi pierdeam speratna, m-am transformat intr-o fiinta plina de tristete, o fiinta care numai stie ce e acela un zambet, o lacrima de fericire, un sarut plin de dragoste si pasiune. Baiatul pe care l-am iubit ca o nebuna, mi-a luat cu el si ultima farama de iubire, de bucurie…de speranta. Ma las pe spate si incep sa privesc stelele. Deodata vad o stea cat varful acului, care numai avea nici o stea apropiata apropiata. Parca toate o izolau, asa cum face bucuria acum cu mine. Deodata se aude un fosnet. Ma ridic in picioare si vad ca era………

~To be Continued~
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#18
Cap. 10[La limita dintre viata si moarte]


Ma ridic in picioare si vad ca era Leo. Era imbracat tot in costum, doar ca fara cravata. Avea camasa descheiata la primii cinci nasturi si o privire rece.
-Tot copil ai ramas. Cand dai de greu fugi si te refugiezi.spune el in timp ce inainteaza spre mine.
-Nu te apropia. Daca mai faci un singur pas ma arunc in apa.spun eu foarte serioasa.
-Arunca-te, ce-mi pasa? Mai mila o sa-mi fie de parintii tai, decat de tine.
Ma intorc cu spatele le lac si ma las usor pe spate. In nici doua secunde, corpul meu face contact cu apa. Deschis ochii si vad cum ma priveste cu mainile in buzunar. Asta e tot ce poate face. Sa ascunda adevarul. Sa ascunda faptul ca s-a logidit, sau chiar casatorit. Simt cum raman fara aer, chii mi se inchid si totul se face negru. Eram ca o pata de culoare alba, care se omogeniza cu culoarea neagra, macar eram impacata. Nu mai eram o pasare intr-o colivie. Eram libera, libera sa fac ce vreau. Eram pe drumul spre o lume noua, una cu totul diferita.

Sakura:

Ma uitam cu lacrimi in ochi cum Naruto s-a scufundat pentru a o aduce inapoi la suprafata. Cu cat secundele treceau, si el iesea din cand in cand sa ia o gura de ea si se scufunda la loc, cu atat credeam ca nu o s-o mai gaseasca. Ma uit la Leo, care privirea in transa spre lac si ma apropii de el.
-E doar vina ta. Doar a ta, de ce nu ai sarit dupa ea? Era asa greu? Esti un nenorocit, o javra ordinara, criminalule!!!tip eu la el in timp ce vreau sa sar la gatul lui pentru a-l sugruma, dar Sasuke ma opreste.
Prietena mea s-a aruncat in apa si el a stat cu mainile in san? Pentru asta v-a plati toata viata. Vad cu doua siluete se indreapta la suprafata, iar apoi il vad si pe Sasuke cum sare sa ii ajute. Naruto ii aseaza corpul neinsufletit, sau insufletit pe iarba si se apleaza pentru a vedea daca inima ii mai bate.
-Nuuuu!!!!!il aud deodata cum tipa si incepe sa dea cu pumnii in pamant de necaz.
Nu stiu cum, dar Kym….ei bine, ne-am atasat foarte mult de ea. Naruto se ridica de jos si pumnii de sange se indreapta spre Leo si il strange de gulerul de la camasa.
-Tu nenorocitule, din cauza ta s-au intamplat toate astea. E numai vina ta.tipa Naruto la el din toate puterile.
-Vina mea? Esti sigur? Nu eu am casatorit-o cu un nenorocit pe care nu-l iubea. Nu eu am obligat-o sa se marite cu el doar de dragul banilor. Nu eu mi-am impins fiica spre moarte. Ci cele doua jigodii de acolo, care acum o plang cu lacrimi false.
Naruto ii da drumul si il asculta cu atentie.
-In tot acest timp am cautat informatii despre familia ei, sau mai bine spus asazisa ei familiei. Aceste doua javre care pretind ca sunt familia Mitarashi sunt niste impostori. Adevarata ei familie este aici.spune el aratand spre niste tufisuri de unde au iesit doua persoane.
Femeia avea parul roscat ca al lui Kym si ochii verzi ca smaraldele. Era imbracata intr-o rochie neagra pana la genunchi si in mana tinea o pereche de pantofi cu toc. Barbatul era brunet cu ochii negri si era imbracat la patru ace, semn ca tocmai se intorsese la o intalnire de afaceri.
-Ei sunt adevaratii ei parinti si adevarata ei familie. La nasterea lui Kym, li s-a spus ca ea a murit. Si dupa cateva zile la usa lor a aparut politia si i-a arestat pe pretextul ca si-au omorat propria fiica. Au fost inchisi intr-o inchisoare de maxima siguranta si lasati uitarii.
Ce? Si acum cand sa-si vada si eu fata, sa o stranga in brate, o vor conduce pe ultimul ei drum. Ma uit la corpul neinsufletit al prietenei mele si vad ca avea ochii deschisi. Stai putin, ochii deschisi. Vad cum duce mana la gura si-mi face semn sa nu spun nimic. Dupa ce politia ii aresteaza pe cei doi, le spunem parintilor ei sa se duca acasa ca venim si noi imediat ce ne ocupam de cadavru. Adica dupa ce-l ducem la spitala si alte chestii. Ma apropii de Kym si ii dau un picior in coaste.
-Dobitoaco, stii cat m-ai ingrijorat? Eu credeam ca ai murit.tip eu la ea.
-Ete da, ai vrea tu.spune ea razand si ridicandu-se de jos.
-Cine a avut ideea asta?intreb eu nervoasa.
-Cand am simtit doua brate care ma ridica la suprafata, mi-a venit ideea. Mi-a fost cam greu sa-i explic prin semne. Apropo, hai sa mergem acasa, sunt terminata. M-am casatorit cu un nenorocit, parintii mei nu sunt parintii mei si Leo e un prost. Este tot ceea ce si-ar dori o fata.
Afisez un mic zambet si ii spun ca o s-o ducem acasa la parintii ei naturali. Tot drumul Kym nu a zis nimic. A stat in spate linistita si a privit pe geam. Se vedea de la o posta ca o framanta ceva. nu am mai rezistat si am intrebat-o ce s-a intamplat. Aceasta mi-a spus ca a vazut pe degetul lui Leo un inel cu inscriptia ” L<3J” si dacastiu ceva despre asta.
-Mda, azi a fost si nunta lui Leo. S-a casatorit cu una Junko. E o „fetita lu’ tata”.spun eu si im intorc privirea pe geam.
Cand am ajuns acasa la ea am lasat-o acolo pentru a discuta cu parintii ei si eu impreuna cu Sasuke am mers la el acasa. Aveam si noi alte treburi pe cap decat sa stam sa ascultam povestile lui Kym si ale parintilor ei. Asa au trecut trei ani de zile, trei ani in care eu nu am mai stiut nimic de Kym, trei ani in care am fost prea ocupata cu micul meu ingeras. Poate va intrebati la ce ma refer. Pai, am nascut un baietel, cu ochii negri ca cea mai intunecata noapte si cu parul negru ca cel mai intunecat abis. Un baietel la fel de chipes ca si tatal sau. Ma aflu in masina indreptandu-ma spre vila prietenei mele, Hinata. Ajunsi acolo, Hinata si Naruto erau tot un zambet. Ne-au invitat in gradina din spate, unde ne-au pus o intrebare care ne-au adus cateva semne de intrebare.
-Vreti sa fiti nasii nostri?ne intreaba Hinata cu un zambet larg pe fata.
-Hinata, dar suntem deja nasii vostri.spun eu putin nedumerita.
-Eu ma refeream sa fiti nasii fetitei noastre.spune ea in timp ce se duce la bucatarie.
Nu apuc sa-i dau raspunsul ca aud telefonul cum suna. Il scot din geanta mea crem din piele, si raspund cu putina ezitare pentru ca nu cunosteam numarul.
-Trebuia sa-mi spui si mie ca-ti schimbi numarul.spune vocea de la celalalt capat.
Era o voce necunoscuta, dar ttusi familiala. Intreb cine e si cand aud, sar in sus de fericire. Toti se uita la mine ca la felul douazeci si cinci, mai ale fiul meu, care nu ma mai vazuse asa de fericita. Dupa ce mai vorbesc eu cu vechea mea prietena, inchid telefonul si le spun la toti ca suntem invitati la un gratar la vila familiei Mitarashi. Nu am mai stat mult pe ganduri si am urcat in masina. Ne-am permis insa sa-l invitam si pe Leo. Drumul nu a fost foarte lung deoarece vila nu era foarte departe de oras. Sasuke si Naruto au parcat masinile pe trotuar si apoi am coborat. Era o vila foarte frumoasa. Avea doua etaje, parterul si etajul unu, o gradina cu gazon, doua masini, pe ici pe acolo se zareau pitici de gradina, un cires mare sub care erau doua canapele si o masuta si langa garaj se zarea o carare semn ca pe acolo se ajunge in curtea din spate. O luam pe micuta carare pavata si ajungem in spatele casei. Cum era de asteptat si aici era gazon, erau si pitici plus un copac pus special pentru umbra, un leagan, o masa din pastic cu niste scaune si un mic grataras. O vad pe vechea mea prietena cum iese din casa cu un teanc de farfurii in mana, pe mama sa care avea tacamurile si pe tatal sau care avea pe o tava niste pahare si o sticla de vin rosu. Hinata ii ia farfuriile din mana si se duce sa o ajute pe mama lui Kym. Aceasta vine la mine si ma ia in brate de deabia mai puteam sa respir. Ii spus ca mi-a fost dor de ea si apoi il prezint si pe micul ghemotoc care se ascundea dupa tatal lui.
-Ei bine, in timpul in care tu erai cu afacerile parintilor, eu am fost ocupata cu un ghemotocul de aici.spun eu aratand spre mica mea raza de soare.
-Nu-mi spui si mie cum te cheama?il intreaba ea cu un zambet de neinlocuit pe fata.
-Daisuke, spune micutul meu brunet ascunzandu-se acum in spatele meu.
-Vai da ce rusinosi suntem.spune ea in timp ce se ridica.
Il iau pe micutul meu de manuta si ne indreptam spre masa. Acolo mama lui Kym i-a dat o acadea si tatal ei l-a mai scos din cochilie. In timp ce eu am mai povestit cu Kym, Hinata si Kama (mama lui Kym), si baietii impreuna cu Tsubaku(tatal lui Kym) si cu Daisuke se ocupau de gratar, a aparut si Leo.


Kymura:
In timp ce eu povesteam cu fetele si cu mama, iar baietii se ocupau de gratar, observ o silueta cunoscuta cum se indreapta spre noi. sasuka se ridica de la masa si il saluta. Baietii fac la fel si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca si tata. Pentru cateva secunde, am avut ocazia sa-l privesc in ochi. Erau aceiasi. Aceiasi ochi in care ma pierdeam mereu. Observ cum Daisuke ii sare in brate si ii spune ca ii pare bine ca a venit.
-Unchiule Leo, uite ce am primit.spune el aratandu-i masinuta de la tata.
Imi las privirea in jos si las o lacrima sa mi scurga pe obraz. Mama vede ca ceva se intampla cu mine si ma intreaba daca nu cumva acel baiat are vreo legatura cu trecutul meu. Dau afirmativ din cap si ma asez pe scaun. Simt doua manute care ma imbraiseaza si care-mi spun sa nu mai fiu trista.
-Matusica Kym, nu mai plange.spune el in timp ce scoate acadeaua din buzunar. Poftim.spune el intinzandumi-o.
Era un copil asa de dulce. Iau acadeaua si-l iau si pe el in brate si ma indrept catre ceilalti. Ii intreb daca mai dureaza mult si acetia ne spun sa mergem la masa si sa lasam totul in seama lor. Il las jos pe Daisuke pentru a se duce la masa si dupa ma duc si eu. Nu ne asezam bine la masa ca…………..

~To be Continued~
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

#19
imi place e dragut chiar daca sakura nu a fost personajul principal tot cu sasuke a ramas dar in legatura cu kim din cate imi aduc aminte ea era casatorita cu brus(parca asa il chema nu mai stiu) ce au facut s-au despartit?? iar in legatura cu leo el ma e casatorit sau nu daca da ce se va intampla se va desparti de aia pentru kim ori cum succes la scris imi place mult ai imaginatie si sti cum s-o folosesti papa:))

#20
hey uite ca am aparut din pacate astasi nu se stie daca pot posta cap nou la Astory +18 pentru ca am pierdut chestiuta aia ca o chioarna pe care am fic-ul :))):)) insa voi face tot posibilul sa-l gasesc


Cap. 11[O vizita neasteptata]

Nu ne asezam bine la masa ca apare o blonda cum se indreapta spre masa si cum il imbratiseaza pe Leo. Avea o rochie cu diferite noante de portocaliu si galben. Dupa cel il imbratiseaza il saruta cu foc si apoi il intreaba daca nu o prezinta si pe ea.
-Ea e sotia mea, Junko.spune Leo cu un mic zambet pe fata.
-Vai da ce frumos, imi pare bine sa te cunosc.spun eu ironica cu un zambet fals pe fata. Leo ne-a povestit multe despre tine. Cum ar fi ca arati ca o curva, ca esti ablosolut neatenta la detalii, cum ar fi copilul asta de aici care v-a vazut pe voi doi cum va lingeati. Si multe alte chestii. Si as vrea sa stii ca sunt incantata sa-ti fac cunostinta cu poarta.spun eu accentuand ultimele doua cuvinte.
-Cum poti vorbi asa cu musafiri?sare ea foarte intrigata.
-Sakura mai bine du-l pe Daisuke sa doarma putin, pentru ca nu voi mai fi responsabila pentru ce-mi iese pe gura.
Sakura pleaca sus cu Daisuke, dar nu va speriati prea tare, caci cearta continua. Dupa cum si credeam, fetita nu prea avea multe cuvinte vulgare in vocabular. Noroc ca au intervenit baietii, caci altfel stergeam cu ea pe jos. Spre nefricirea mea Leo nu a plecat cu ea. Cum a putut sa o aduca aici? Este un nemernic si jumatate. Iau cheile de masina mea dupa masa si plec din curte. Inchid poarta in rma mea si intru in masina. O masina sport, rosie. Neimportant. Rasucesc cheile in contact si pornesc in viteza. Am tinut ca proasta la el atata timp, sperand ca o va lasa si se va intoarce la mine. Vise pe care doar o copila fara de minte de poate avea. Stateam noaptea pe pervazul geamului uitandu-ma la stele si rugandu-ma sa se intoarca, dar cu fiecare noapte care trecea si cu fiecare zi care era la fel, speranta a pierit. Speranta care la inceput era imensa s-a diminuat, pana cand nu a mai existat, iar acum? Acum cand il revad dupa atata timp are tupeul sa o aduca si pe sotia lui cu el. Parchez masina pe langa parc si pornesc apoi pe jos pe micile alei. Era frumos seara sa te plimbi prin parc. Liniste, mirosul teilor care iti imbata narile, concertul greierilor si licuricii care dansau deasupra lacului. Era asa frumos. Lume nu mai era asa mult ca ziua, nu mai erau copii care sa tipe si sa zburde, totul era calm si relaxant. Ma opresc la o banca pe care ma asez si incep sa ma gandesc la tot si toate.
-De ce e ziata asa de cruda? De ce lucrurile interzise pentru mine sunt permise altora? De ce mereu cand fac ceva trebuie sa sufar dupa aceea? De ce? De ce nu mai eu? De ce nu altii?spun eu in timp ce o lacrima cristalina se scurge pe orabrazul meu.
Simt cum cineva imi pune o patura pe mine, iar cand imi intorc privirea o vad pe mama.
-Asa e viata, scumpa mea. Uneori ai tot ce iti doresti, alte ori nu. Si nu numai tu ai patit asta. Daca te uiti in jur, nu poti sa-ti dai seama care a suferit in viata si care nu. Utata-te in ochii mei si spune-mi ce vezi.spune ea cu un zambet cald pe buze care m-a inmuiat cu totul.
-Vad…..vad o fata care sufera din cauza sentimentelor ei confuze. O tanara care se comporta la fel ca in adolescenta.spun eu plecandu-mi capul in jos.
-Eu nu cred asta. Eu cred ca acelei fete ii e teama sa-si recunoasca sentimentele.
Dupa ce spune asta, se ridica dupa banca si pleaca. O fata careia ii este tema sa-si recunosca sentimentele? Nu, nu ii este frica sa recunoasca, ea nu stie ce sentimente are. Nu stie ce se intampla in sufletul ei, e ca o camera fara pic de lumina prin care sunt obiecte, iar tu te ciocnesti de ele si nu stii ce sunt. Imi dau jos patura dupa mine, o strang si pornesc catre masina. Cred ca am inteles cat de cat la ce se referea mama si daca nu este reciproc, o sa-i dau drumul.

~~To be Continued~~
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  >Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.412 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Adrenalina in viteza a 5-a Bullet 3 2.768 20-07-2011, 10:30 AM
Ultimul răspuns: gothic_yumi
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 9.539 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'
  O lume ciudata,dar totusi minunata. Candy_girl 9 5.311 21-12-2008, 06:39 PM
Ultimul răspuns: Candy_girl


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)